Bursa Gece Hayatı | 27 Farklı Mekan

Türkiye’nin tarih kokan şehirlerinden biri: Yeşil Bursa… Bursa gezileri, genellikle tarihi dokusu sebebiyle gerçekleşiyor. Lakin gitmişken, biraz eğlenmek sizin de hakkınız!

Bursa gece hayatı yazımızda sizlere, kentin en eğlenceli mekanlarını derledik. Türkiye‘nin 4. büyük şehri olan Bursa, Uludağ Üniversitesi sebebiyle, aynı zamanda bir öğrenci şehri. Mamafih, gençler varsa eğlence de vardır!

Bursa gece hayatı

#1 Bursa Gece Hayatı

İşte, Bursa’da gece hayatı ve eğlence adına gidebileceğiniz mekanları içeren, güzel bir liste!

GECE KULÜPLERİ

1. Sess 16 Club

sess club

Sess Club, Türkiye’nin çeşitli illerinde şubesi olan bir gece kulübü… Bursa gece hayatı deyince akla ilk gelen yerlerden biri. Franchise olarak Bursa’nın Osmangazi ilçesinde de bulunuyor. Uludağ yolu üzerinde, kolayca bulabileceğiniz bir lokasyona sahip.

Gece 24 sularında açılan kulüpte, sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden kesintisiz müzikle, eğlencenin tadını çıkaracaksınız. Mekân, DJ performanslarının yanı sıra, birçok ünlü sanatçının konserine ev sahipliği yapıyor. Genellikle Türkçe müzik çalan kulüp, yerli pop severler için bulunmaz bir nimet!

Çalışma saatleri: 24.00 – 04.00

Çalışma günleri: Çarşamba – Cuma – Cumartesi

İletişim:  0534 865 17 17

Adres: Osmangazi Mahallesi, Tahtakale Mahallesi, Veziri Caddesi, Kent İş hanı, K:4, 16250 – Bursa

2. Club İnferno

Club inferno

Türkiye’nin birkaç ilinde daha bulunan kulübün, bir franchise de 2018’de Bursa’ya açılmıştır. Bursa‘nın Nilüfer ilçesinde, herkesin kolayca ulaşabileceği bir güzergâhta bulunuyor. Mekân, 4.500 kişilik kapasiteyle, oldukça büyük bir salona sahip. Özel olarak İtalya ’dan getirtilmiş, ileri düzeyde teknolojiyle hazırlanan, yüksek performanslı ışık ve ses sistemlerinin hâkim olduğu mekânda kaliteye doyacaksınız. Yurt içinden ve yurt dışından gelen birçok sanatçı ve DJ’in sahnesini izleme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Bunların yanı sıra, mekân, gece boyu düzenlenen dans gösterileriyle, ziyaretçilerine görsel bir şölen sunuyor. Kadınlar matinesi, A&B, 80’ler90’lar partisi gibi özel geceler de düzenleyen kulüp her türden insana hitap ediyor. Bursa’ya gitmişken, Club İnferno’yu es geçmeyin derim! Mekânda, giriş ücreti alındığını da belirtmeden geçmeyelim. Gece hayatı adına modunuzun düşmeyeceği bir ortam.

Çalışma saatleri: 22.30 – 04.00

Çalışma günleri: Çarşamba – Cuma – Cumartesi

İletişim: 0(224) 450 00 05

Adres: Nilüfer Parkora, Odunluk Mahallesi, Akpınar Caddesi D: Blok 12 D, 16110 Nilüfer/Bursa

3.Tren Bursa

tren club

Türkiye’nin birçok yerinde bulunup, Bursa’ya franchise açan bir diğer gece kulübü: TrenNilüfer ilçesinde bulunan mekân, iç dizaynıyla, ziyaretçilerinden tam not alıyor. Yerli ve yabancı birçok sanatçı ve Dj’i izleyip eğlenebileceğiniz mekanda, farklı konsept partilere katılma imkanı da bulabiliyorsunuz.

Eğlencenin sabahın ilk ışıklarına kadar sürdüğü mekânda fiyatların uygunluğu da gidenleri memnun ediyor. Çalışanlarından da geçerli not alan bu kulübü, gece hayatı adı altında, gidilecek yerler listenize eklemeyi unutmayın!

Çalışma saatleri: 23.00 – 04.00

Çalışma günleri: Çarşamba – Cuma – Cumartesi

İletişim: 0-533 045 70 76

Adres: Ataevler, Havuzlu Konak (88,19 km), 16600 Nilüfer, Bursa

4. Danza

danza club

Bursa’da, genel olarak öğrencilerin ikamet ettiği bir bölgede; Görükle’de bulunan bir gece kulübü… Üniversite gençlerinin ve Bursa ahalisinin akın ettiği oldukça büyük ve ferah bir mekân. Birçok ünlü sanatçının ve DJ’in konserlerine ev sahipliği yapan mekânda, eğlence sabaha kadar sürüyor! Fiyatların cep yakmaması, ziyaretçilerini, ayrıca memnun ediyor. Konserler için, internet üzerinden kolaylıkla bilet alabiliyorsunuz.

Çalışma saatleri: 22.30 – 04.00

Çalışma günleri: Çarşamba – Cuma – Cumartesi

İletişim: 0 (224) 235 22 02

Adres: Görükle Mahallesi, Atatürk caddesi. D:101-B, 16220 Nilüfer/Bursa

5. Club Dess

club dees                                                                                                                    Bursa‘nın Mudanya ilçesinde bulunan mekâna, ulaşım, oldukça kolay… Birçok ünlü sanatçının konserler düzenlediği kulüpte, başarılı DJ’leri dinleme fırsatı da yakalıyorsunuz. Ferah bir salona sahip olan mekânda, dilediğiniz gibi dans edip, eğlenebiliyorsunuz.

Kulübe  girmeden önce belirli bir giriş ücreti veriyorsunuz. Sloganları ‘‘Anlatılmaz, yaşanır’’ olan Club Dees’te eğlenmeden rotanızı değiştirmeyin! Tabii, gitmeden önce arayıp rezervasyon yaptırmanız gerektiğini de unutmayın.

Çalışma saatleri: 22.00 – 05.00

Çalışma günleri: Cuma – Cumartesi

İletişim: 0-552 673 16 16

Adres: Bademli Mahallesi, Eski Mudanya Caddesi. No:8, 16960 Mudanya/Bursa

6. Suare

suare

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde bulunan, çok amaçlı konser salonu: Suare… Yerli ve yabancı birçok şarkıcının konserler düzenlediği, oldukça geniş ve ferah bir alana sahip. Magazin Outlet Center adlı alış veri merkezinin en üst katında bulunan mekân, geceleri DJ  performanslarıyla, dans edip, eğlenebileceğiniz sayılı yerlerden biri.

Balkan gecesi gibi değişik konseptlerde partiler de düzenleyen mekânı bir gidip görmenizi ve orada eğlencenin keyfini çıkarmanızı öneriyorum!

Çalışma saatleri: Konser veya parti tarihlerini takip ederek bilgi alabilirsiniz.

Çalışma günleri: Konser ve parti organizasyonlarına göre belirleniyor.

İletişim:  (0224) 443 10 01

Adres: Fethiye Mahallesi, Emek Caddesi, No:19, 16140 Nilüfer/Bursa

7. Kat 3

kat3

Bursa‘da gece hayatı denilince akla gelen bir diğer mekan: Kat3Karaoke yapabileceğiniz ve bu konseptte gidebileceğiniz en mükemmel mekânlardan biri! Az önce bahsettiğimiz Suare ile aynı alış veriş merkezinde bulunuyor. Oldukça geniş bir salona sahip olan mekânda dilediğiniz kadar şarkı söyleyebilirsiniz…

Bir yandan şarkılar söyleyip diğer yandan eğlenerek gecenin tadını doyasıya çıkaracağınıza emin olabilirsiniz! Fakat fiyatlar biraz cep yakıyor! Haftanın her günü açık olan mekânda, sadece Perşembe günleri karaoke için ayrılmıştır. Bunun yanı sıra, bir de teras salonu olan mekânda, öğlen saatlerinden itibaren hizmet verilmeye başlanıyor.

Çalışma saatleri: 15.00 – 04.00

Çalışma günleri: Haftanın yedi günü

İletişim: 0(224) 443 22 72

Adres: Fethiye Mahallesi, Magazin Outlet Center, 16140 Nilüfer/Bursa

CANLI MÜZİK MEKANLARI

1. Jolly Joker

jolly joker

Bursa’da hareketli bir gece hayatı olduğu, en başta mekanların çokluğuyla belli oluyor. Jolly Joker gibi, herkesçe bilinen, İstanbul, Ankara, Antalya  ve Alaçatı‘da bayilikleri olan bir mekân, franchise açmak için, Bursayı tercih ediyor. Nilüfer ilçesinde, Podyum park gibi bir alanda olan Jolly Joker, düzenlediği her konserde dolup taşıyor.

Yerli ve yabancı birçok ünlü sanatçıyı ağırlayan mekân, her yaştan insana hitap ediyor. Oldu ki sevdiğiniz bir ismin konserine denk geldiniz, hemen biletinizi alıp rezervasyonunuzu yaptırın ve canlı müziğe doyun!

Çalışma saatleri: Konser konseptine göre belirleniyor.

Çalışma Günleri: Konser tarihlerine göre belirleniyor.

İletişim: 0 224 453 16 90

Adres: Cumhuriyet Mahallesi, Nilüfer Hatun Caddesi, No:114, 16140 Nilüfer/Bursa

2. Bongo Bar

bongo bar

Bursa‘nın eğlence ve oyun parkı olan Reşat Oyal Kültür Park‘ın, içinde yer alan bir mekandır. Bursa canlı müzik adı altında isim yapmış kaliteli bir eğlence merkezidir. Uzun yıllardır hizmet veren bir müessese olduğundan dolayı, hatırı sayılır derecede müdavimi var.

Haftanın iki günü (Cuma-Cumartesi), canlı müzik dinleme fırsatı bulabildiğiniz mekânda, fiyatlar ortalama düzeyde… Genelde yerli sanatçıların sahne aldığı mekân, kulağınıza ve gözünüze hitap etmeyi başarıyor. Bu önerinin sizi memnun edeceğinden eminiz! Bongo’ya gitmeden önce rezervasyon yaptırmayı unutmayın…

Çalışma saatleri: 24.00 – 04.00

Çalışma günleri: Cuma – Cumartesi

İletişim: 0-530 500 93 93

Adres: Gazi Akdemir Mahallesi, Kültür Park – Club Altın Ceylan, 16190 Osmangazi/Bursa

3. Hayal Kahvesi

hayal kahvesi

Söz konusu Bursa canlı müzikse, akla ilk gelen yerlerden biri de Hayal Kahvesi‘dir. Yerli ve yabancı birçok sanatçı ve müzik grubunu ağırlayan mekânda, her tarz da müzik dinleme fırsatı bulacaksınız. Nilüfer’de, kolay ulaşım sağlayabileceğiniz bir lokasyonda bulunan barın, yiyecek menüsü ve içki kokteylleri hizmetinize sunuluyor.

Çalışma saatleri: 12.00 – 03.00 (Pazar günleri: 12.00 – 03.00)

Çalışma günleri: Haftanın yedi günü

İletişim: 0 224 451 50 80

Adres: Cumhuriyet Mahallesi, 16210, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, No:59, 16140 Nilüfer/Bursa

4. Last Point

last point

Nezih bir ortamda, canlı müzik eşliğinde yemek yerken şarabınızdan yudumlamak isterseniz, doğru adrestesiniz! Kalitenin ön planda olduğu mekânda, üç bölüm bulunmakta: Ocakbaşı, Lounge&Bar, Canlı Müzik. Dilediğiniz bölümü tercih edebilirsiniz.

Genelde yerel sanatçıların sahne aldığı mekânda, ünlü sanatçıların konserleri de düzenlenebiliyor. Mekânda kadınlar matinesi gibi özel günlerin de düzenlendiğini belirtmeden geçmeyelim. Konser programlarını ve kadınlar matinesi gibi özel gecelerin tarihlerini, mekanın instagram adresinden takip edebilirsiniz.

Çalışma saatleri: 12.00 – 04.00

Çalışma günleri: Haftanın yedi günü

İletişim: 0-505 018 16 16

Adres: Odunluk Mahallesi, Liman Caddesi, Kumova İş merkezi, 7D/42, 16063, Nilüfer/Bursa

4. Tosca İtailana

tosca italiana

Haftanın hemen her günü canlı müzik bulabileceğiniz bir mekân: Tosca İtaliana… genelde yerel sanatçıların sahne aldığı mekanda müziğin yanı sıra iki İtalyan şefin bulunduğu bir mutfağı olan mekânda, nefis İtalyan yemeklerinden tatma fırsatı elde edeceksiniz.

Naçizane önerimiz: Gitmeden önce, aç olduğunuzdan emin olun! İtalyan mutfağının en seçkin yemeklerinden oluşan spesiyaller sizi bekliyor. Tabi bir de canlı müzik dinletisi…

Çalışma saatleri: 11.00 – 04.00

Çalışma günleri: Haftanın yedi günü

İletişim: 0(224) 451 46 26

Adres: Cumhuriyet Caddesi, Nilüfer Hatun Mahallesi, Podyum Park F Blok, No:114 Nilüfer/Bursa

6.Malt Night

malt night

Gece hayatının hareketli geçtiği mekânlardan biri de Malt Night. Fakat küçük bir uyarı: Buradaki eğlence dozu, diğerlerine göre biraz daha fazla olabilir. Genelde yerel sanatçıların sahne aldığı mekânda, eğlence sabah ışıklarına kadar aralıksız devam ediyor. Rezervasyon şartı aranmıyor; lakin siz yine de gece 24’ten önce orada olmaya çalışın, aksi taktirde yer bulamayabilirsiniz.

Geniş bir alana sahip olan mekân, Kat 3 ve Suare gibi, Nilüfer’de Magazin alış veriş merkezinde bulunuyor. Mekanda özel konsept geceleri de düzenleniyor.

Çalışma saatleri: 16.00 – 04.00

Çalışma günleri: Haftanın yedi günü

İletişim: 0(224) 443 22 72

Adres: Ataevler Mahallesi, Yılmaz Akkılıç Caddesi, Magazin Avm, No:19, 16245, Nilüfer/Bursa

7. Sahne Bursa

sahne bursa

Geçmişe özlem duyuyorsanız, bu mekanın konseptini çok beğeneceksiniz. Eski gazino günlerini herkes az çok biliyordur. Sahne Bursa, gazino kültürünü, günümüzle harmanlayarak yeniden dizayn eden ve farklılık arayanlara hitap eden bir mekan.

Haftanın belirli günlerinde canlı müziğe yer veren mekân, birçok ünlü sanatçıyı da sahnesinde ağırlıyor. Bunun yanında, mekân, 250 kişilik koltuk kapasitesiyle geniş bir alana sahip. Özgün konseptiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Sahne Bursa‘nın menüsü de oldukça geniş.

Çalışma saatleri: 12.00 – 04.00 ( Canlı müzik başlama saati: 22.00)

Çalışma günleri: Cuma – Cumartesi

İletişim: 0(224) 453 19 95

Adres: 23 Nisan Mahallesi, Ata Bulvarı Caddesi, No:17/A, Kat:2, Güzell Tower İş Merkezi, 16120, Nilüfer/Bursa

8. Just Pub Özlüce

Just Pub Özlüce

İlk olarak Bursa/Podyum Park‘ta açılan mekan, sonrasında Özlüce‘ye taşınmıştır. Podyum Park gibi, Özlüce de Nilüfer ilçesinde bulunuyor. Mekan, özellikle sahne dekoruyla dikkatleri üzerine topluyor.

Kolay bulunabilir bir güzergahta konuşlanan mekanda, haftanın yedi günü canlı müzik, yedi ayrı performans hizmeti veriliyor. Cumartesi günleri ise iki ayrı grup sahne alıyor. Bunun yanı sıra, fiyatların ortalamanın üzerinde olduğunu söyleyebiliriz, bir şişe biraya 30 TL; bir bardak votkaya 50, 60 TL verebilirsiniz.

Çalışma saatleri: 22.00 – 04.00

Çalışma günleri: Haftanın yedi günü

İletişim: 0532 336 23 87

Adres: Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı, No:43, 16210, Özlüce, Nilüfer/Bursa

MEYHANELER

1. Arap Şükrü Sokağı Meyhaneleri

arap şükrü sokağı

Bursa’da nam salmış, şarkılara konu olmuş bir sokak: Arap şükrü… Uzun, ince bir yapıya sahip olan sokağın, sağında ve solunda birçok meyhane bulunuyor. Ellerinde keman ve darbukalarıyla masaları dolaşan müzisyenlerin şarkılar söylediği sokakta, her yerden müzik sesleri yükseliyor.

Bursa‘nın ruhunu hissedeceğiniz bu otantik sokağa mutlaka uğramanızı tavsiye ediyoruz! Bunun yanı sıra, meyhanelerde, menü olarak, genellikle, deniz ürünleri bulunuyor. Müzik eşliğinde ziyafet çekebileceğiniz, sokak kültürünü derinden hissedeceğiniz bir mekân olarak Arap Şükrü, ilk sırada…

Çalışma saatleri: 12.00 – 02.00

Çalışma günleri: Haftanın yedi günü

Adres: Kuruçeşme Mahallesi, Sakarya Caddesi, No:6, 16050, Osmangazi/Bursa

2.Modern Meyhane

modern meyhane

Adından anlaşılacağı üzere, meyhane kültürünü, günümüzle yeniden yorumlayan bir mekân. 2017’den beri Bursa’da işlevini sürdüren Modern Meyhane’de, haftanın altı günü, canlı müzik hizmeti de veriliyor. Ayrıca mekânda, fasıl ekibi eşliğinde, fasıl geceleri de düzenleniyor.Fasıl severlere duyurulur!

Bununla da yetinmeyen mekân, Greek müzik dinletisiyle, geçmişin meyhane ruhunu, müşterilerine yansıtmaya çalışıyor. Yemek menüsü geniş olan mekânda, deniz ürünlerinden yeme fırsatı da bulabilirsiniz.

Modern Meyhane‘nin bir de sloganı bulunuyor: ‘‘Al kadehi eline, dokun gönül teline, muhabbet alemine, bir merhabadır rakı.’’

Çalışma saatleri: 15.00 – 02.00

Çalışma günleri: Haftanın yedi günü

İletişim: 0(224) 549 19 92

Adres: Mudanya yolu, Bademli girişi, Trendpark, 16960, Mudanya/Bursa

3. Tek6 Kırmızı Meyhane

kırmızı meyhane

Bursa‘nın tercih edilen meyhanelerinden biri: Tek6 Kırmızı Meyhane… Her salı ‘Rakını sen getir sofrasını biz kuralım’’ gibi çeşitli kampanyalar düzenleyerek, insanları kendisine çekmeyi başaran bir mekân. Fiyat olarak cep yakmaması da ayrı bir tercih sebebi.

Deniz ürünlerinden oluşan menüsüyle birlikte alkollü veya alkolsüz içkiler, gelenlerin hizmetine sunuluyor. Mekânda, ellerinde keman ve darbukalarıyla gezen müzisyenleri dinlemeniz de mümkün.

Çalışma saatleri: 19.00 – 01.00

Çalışma günleri: Pazar hariç, diğer günler açık.

İletişim: 0(224) 452 97 06

Adres: Cumhuriyet Mahallesi, Gazi caddesi, No:53, 16000, Nilüfer/Bursa

4.Kıyı Balık

kıyı balık

Mudanya’da denize nazır bir meyhane olan, Kıyı Balık‘ın manzarası bir harika… Deniz ürünleri menüsüyle, taze taze balıklardan, mezelerden tadıp, rakınızı yudumlayabilirsiniz. Fiyat olarak da cep yakmayan mekân, kapalı ve açık olarak iki alandan oluşuyor; tercihi, müşterilere bırakıyor.

Özellikle yaz aylarında yoğun talep gören Kıyı Balık‘ın kış aylarında da azımsanamayacak bir müşteri kitlesi var. Tercih edilmesinin bir sebebi de gece hayatı açısından oldukça nezih bir ortama sahip olması.

Çalışma saatleri: 11.00 – 02.00

Çalışma günleri: Haftanın yedi günü

İletişim: 0(224) 544 84 54

Adres: Halitpaşa Mahallesi, 12 Eylül Caddesi, No:48, 16940, Mudanya/Bursa

5. Çam Et&Mangal

çam et mangal

1975’den beri faaliyet gösteren mekân, Uludağ yolunda bulunuyor. Dağ havasını teneffüs edeceğiniz, doğaya zarar vermeden konuşlanmış bir yer olarak beğeni topluyor. 450 kişilik kapasiteye sahip olan mekânda, kendin pişir kendin ye usulü benimseniyor. Dileyen mangalını kendi yapabiliyor.

‘‘Yok, ben mangalla uğraşamam’’ diyorsanız eğer; sizin için ayrı bir servis de sunuluyor. Sokak müzisyenleri, burada da masa masa dolaşıp sizlere mini konserler veriyor. Azımsanamayacak derecede müdavimi olan meyhaneyi, sizin de görmenizi tavsiye ediyoruz!

Çalışma saatleri: 08.00 – 01.00

Çalışma günleri: Haftanın her günü

İletişim: 0-532 437 77 66

Adres: Yiğit Ali Mahallesi, Bursa Uludağ Yolu, No:8, Daire:167, 16120, Osmangazi/Bursa

6. Saf’i Dem

saf'i dem

Bursa‘nın merkezinde bulunan, sakin, nezih ve huzurlu bir ortamı olan mekanda gece hayatı için farklı bir alternatif oluşturuyor. Arka fonda Türk sanat müziğiyle, yemek ve mezeleriyle, müşteriler tarafından tercih edilen mekânda, içkinizi yudumlayıp, kendinizi dinleyebilirsiniz.

Meyhane, insanın içini ısıtır türden bir dekorasyona sahip. Mekânda, aile toplantısı, doğum günü, arkadaş, eş, dost buluşması, iş yemeği gibi birçok organizasyon da düzenlenebiliyor.

Çalışma saatleri: Cumartesi – Pazar: 12.00 – 03.00 / Diğer günler: 16.00 – 03.00

Çalışma günleri: Haftanın yedi günü

İletişim: 0(224) 232 12 32

Adres: Cumhuriyet Mahallesi, Nilüfer Hatun Caddesi, Podyum Park G Blok, 114, Nilüfer/Bursa

7. Gagalini Gedikli Meyhanesi

gagalini meyhane

Meyhaneler arasında mezeleriyle nam salmış bir mekan. Özellikle; karides cızlaması herkesin dilinde… Mezeleri kadar yemekleri de güzel olan mekanın levreği de oldukça ünlü. Gagalini’de canlı müziğin yanında ve fasıl hizmeti de sunuluyor. Uygun fiyatlarıyla ve güler yüzlü çalışma ekibiyle, müşterilerini elinde tutmayı başarıyor.

Çalışma saatleri: 15.00 – 02.00

Çalışma günleri: Haftanın yedi günü

İletişim: 0(224) 232 32 81

Adres: Kükürtlü caddesi, Tan iş merkezi, no:68/A, Osmangazi/Bursa

8. Anadolu Evi Fasıl Restoran&bar

Trilye Balık

Tophane surlarında bulunan mekan, Mülkiyeliler birliğinin Bursa şubesi lokali olarak varlığını sürdürüyor. 21 yıldır, hizmet veren mekanın oturma kapasitesi; 60 kişilik avlu ve 80 kişilik salondan oluşuyor. OsmanlıTürk mutfağının mezeleri ve yemeklerinden oluşan menüden, alakart ya da fiks menü olarak yararlanabiliyorsunuz. Genellikle mülkiye mezunlarından oluşan bir müdavim kitlesine sahip olan mekanda her akşam canlı müzik hizmeti veriliyor. Evlilik teklifi, doğum günü, aile ve arkadaş toplantıları gibi birçok özel gece için rezervasyon yaptırıp mekanın tüm olanaklarından faydalanabiliyorsunuz.

Tarihi bir alan bina olan restoranın bahçesinde bir de Antik bar bulunuyor. Bodrum Bitez Yalısı’ndan esinlenerek dizayn edilmiş olan yapı bar severler için hizmet veriyor. Her pazar, pazartesi,salı ve perşembe günlerinde, Kanuni Mahmut Paşa ve Saz Arkadaşları adlı bir grup, cuma günleri de Udi Emre  ve Saz Arkadaşları adlı bir grup, gelenlere fasıl keyfi yaşatıyor. Cumartesi günleri ise Solist Sade adlı bir sanatçı sahne alıyor.

Çalışma saatleri: 13.00 – 02.00

Çalışma günleri: Haftanın yedi günü

İletişim: 0(224) 221 45 06

Adres: Kavaklı Mahallesi, Kavaklı Sokak, Kavaklı çıkmazı, No:13/A,Tophane, Osmangazi/Bursa

9. Trilye Balık

Trilye Balık

Bursa‘nın, Mudanya ilçesinde bulunan, Trilyeturistik açıdan da önemli bir yerdir. Trilye‘de gidebileceğiniz, restoran, meyhaneler için birçok alternatif bulunuyor. Trilye Balık, bu restoranlar arasından öne çıkan bir mekan. 100 kişilik bir kapasiteye sahip  olan mekan, fiyat olarak  uygun olması ve menüsünün zengin olması gibi sebeplerle, insanların tercih ettiği bir yer.

Deniz kıyısında bir yer olmasından ötürü menü, ağırlıklı olarak, balık ve deniz mahsullerinden, 25 çeşit mezeden oluşuyor; Yunan peyniri gibi spesiyaller de bulunuyor. Bunların yanında mekanda fasıl dinletileri de düzenleniyor.

Çalışma saatleri: 11.00 – 24.00

Çalışma günleri: Haftanın yedi günü

İletişim: 0-532 2278237

Adres: İskele Caddesi, Yalı Sokak, No:13, 16940, Mudanya/Bursa

10. Giritli Balık 

giritli balık

Mudanya‘daki en iyi deniz ürünleri restoranları arasında ilk 5’te yer alıyor. Muhteşem deniz manzarasıyla, Yunan müziği eşliğinde, gidenlere huzur veren sakin ve ferah bir mekan. Fiyat olarak oldukça uygun olan mekanda ”nikah sonrası yemeği” gibi birçok organizasyon düzenleniyor. Düzenlenen bu yemeklerin fiyatı, hafta içi: 50-80 TL, hafta sonu: 50-100 TL arasında değişiyor.

Menü olarak oldukça zengin olan restoranda, çeşit çeşit mezeler, balıklar, 9 çeşit ot tabağı olarak adlandırdıkları spesiyaller de bulunuyor. Her yönüyle harika olan restoranı siz de listenize eklemelisiniz.

Çalışma saatleri: 11.00 – 02.00

Çalışma günleri: Haftanın yedi günü

İletişim: 0(224) 543 13 43

Adres: Şükrü Çavuş Mahallesi, 12 Eylül Caddesi, No:1, 16940, Mudanya/Bursa

11. Kalami Balık Restoran

Kalami Balık Restoran

Mudanya‘nın bir diğer meyhanesi Kalami… Müthiş manzarası ve kendine has dekorasyonuyla, oldukça güzel bir mekan. Fiyatlar diğer mekanlara göre biraz cep yakıyor. Denize sıfır olan mekanda arka fonda Greek müziği çalıyor.

Mekan, Rum meyhanesi tadında, oldukça sakin, ferah ve huzurlu bir yer. Menüsü deniz mahsullerinden oluşuyor. Çeşit çeşit meze ve balıkları tatma şansınız oluyor. Gidip bir görmenizi tavsiye ederiz.

Çalışma saatleri: 12.00 – 24.00

Çalışma günleri: Haftanın yedi günü

İletişim: 0-538 062 82 79

Adres: Halit Paşa Mahallesi, 12 Eylül Caddesi, No:96, 16940, Mudanya/Bursa

12. Öğrenci Meyhanesi

öğrenci meyhanesi

Uludağ Üniversitesi yerleşkesi Görükle’de bulunan meyhane, küçük ve samimi bir ortama sahip. Öğrencilerin gece hayatı bağlamında ve meyhane konseptinde tercih ettiği, müşterilerinin, genel olarak yemeklerini ve mezelerini methettiği bir mekân. Görükle’ye yolunuz düşerse diye, buraya not olarak bırakıyoruz.

Çalışma saatleri: 14.00 – 04.00

Çalışma günleri: Haftanın yedi günü

İletişim: 0-506 143 37 36

Adres: Görükle Mahallesi, Atatürk Caddesi, 16285, Nilüfer/Bursa

Sizler için hazırladığımız liste burada sona eriyor. Yazılarımız geliştirmek adına, yorumlarınızı ve bu mekanlarla ilgili iyi veya kötü tecrübelerinizi bizimle paylaşırsanız, heyecanlı olacaktır!

“Bursa Gece Hayatı | 27 Farklı Mekan” üzerine 2 yorum

Yorum yapın

Bizi Takip Edin