Antalya Çadır Kamp Alanları – Antalya’da Kamp Yapılacak Ücretli & Ücretsiz 67 Yer!

Ülkemizin Akdeniz kıyısında yer alan Antalya, her yıl yerli ve yabancı yüz binlerce turistin akın ettiği yerlerden biridir. Deniz tatili bakımından dünyanın önemli turizm kentlerinden biri olan Antalya ziyaretçilerine tarihten kültüre, gastronomiden doğal manzaralara, milli parklardan kanyonlara ve şelalelere kadar pek çok zenginliğe ev sahipliği yapıyor. Antalya, berrak denizi ile ünlü olduğu kadar muhteşem doğasıyla da pek çok insanı cezbediyor. Özellikle denize kıyı doğal alanları kamp ve karavan konaklaması yapan insanlar için harika fırsatlar sunuyor. Aşağıdaki bağlantılardan Antalya hakkında daha fazla bilgi edinebilir, yazının devamında Antalya’daki en iyi kamp alanlarını Ücretli & ücretsiz ayırarak tüm detaylarıyla birlikte yararlanabilirsiniz.

Ücretsiz Kamp Alanları

Maden Koyu Kamp Alanı, Kemer

Maden Koyu Kamp Alanı

Antalya’nın Kemer tatil bölgesi Ulupınar Mahallesinde bulunan Maden Koyu Kamp Alanı, şehrin bir diğer beğeniler yerlerinden biridir. Tekirova’yı geçtikte 10 km sonra kamp alanına ulaşabilirsiniz. Şehir merkezine uzaklığı yaklaşık 70 kilometre. Mavinin ve yeşilin tüm tonlarını cömertçe sunan deniz, dağ ve gür ağaç üçgeninde yer alan Maden Koyu, doğanın tadını çıkarmak isteyen kampçılar için çok ideal yerlerden biridir. Çeşme var ancak yakınlarda market vs. olmadığı için yiyeceğinizi henüz kamp alanına gelmeden önce şehir merkezinde yapmalısınız.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Kamp Olanakları: Kamp alanında çeşme, yürüyüş ve bisiklet parkurları bulunmaktadır. Yiyecek ihtiyaçlarınızı henüz kamp alanına gelmeden önce ilçe merkezinden temin edebilirsiniz.

Konumu: Koy İçinde

Haritada Görüntüle >

Phaselis Kamp Alanı (Bostanlık Koyu)

Bostanlık Koyu Kamp Alanı

Beydağları Sahil Milli Parkı’nın sahil kesiminde yer alıyor. Şehir merkezine uzaklık 60 kilometre. Kumluca–Kemer yolunda Tekirova kavşağından Antalya’ya U dönüşü yaparak Alacasu Koyu’ndan Cennet Koyu’na daha sonra da Likya Yolu’na geçerek ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Çadırınızı güvenle kurabileceğiniz Phaselis Kamp Alanı son derece sessiz ve sakindir. Doğa ile bütünleşmek isteyenlerin ilk tercihi olan alanda çeşme bulunmuyor. Ateşinizi kontrollü bir şekilde yakabilirsiniz. Telefonlar da sorunsuz bir şekilde çekmektedir. Ayrıca koyda balık tutabilmeniz de mümkün. Su ve yemek bulabileceğiniz en yakın yer ise 1 km mesafede yer alan Aytemiz Petrol’dür.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Kamp Olanakları: Çeşme, kontrollü ateş yakılabilir alan ve balık tutma alanı. 1 km mesafede yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı giderecek bir benzin istasyonu bulunmaktadır.

Konumu: Koy İçinde

Haritada Görüntüle >

Avlan Gölü Kamp Alanı

Avlan Gölü Kamp Alanı

Beydağları ve Elmalı arasındaki Elmalı Avlan Gölü’nün çevresinde bulunan kamp alanı, Antalya şehir merkezine 18 km mesafede yer alıyor. Toplu ulaşım olmadığı için arabayla Antalya’nın Elmalı ilçesine geldikten sonra gölü kolaylıkla bulabilirsiniz. Göl manzarası ve yeşilin tüm tonları eşliğinde çadır kampı veya karavan konaklaması yapabilirsiniz. Kamp alanında çeşme ve büfe gibi yerler olmaması nedeniyle henüz gelmeden önce ilçe merkezinden ihtiyaçlarınızı gidermenizi tavsiye ederiz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Kamp Olanakları: Kontrollü ateş yakma alanları, çadır ve karavan konaklama yeri, balık tutma alanı. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Konumu: Göl Kenarı

Haritada Görüntüle >

Doyran Göleti Kamp Alanı, Konyaaltı

Doyran Göleti Kamp Alanı

Konyaaltı Akdamlar Mahallesi’nde yer alan kamp alanı Konyaaltı’na yaklaşık 25 km uzaklıkta bulunuyor. Akdamlar köyünün içerisinde, Saklıkent karayoluna giderken Duraliler Mahallesi sapağına dönerek ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. 512 ve 522 numaralı otobüslerle de buraya gelebilmek mümkün. Göletin tadını çıkarmak ve yeşilliğe doymak isteyenlerin kaçırmaması gereken bir güzelliğe sahip.  Ateş yakabilirsiniz. Çeşme var ancak duş ve WC imkânı yok. Telefonlar çekiyor, ancak hiçbir tesis olmadığı için su ve yemeğinizi önceden getirmeniz gerekiyor.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Kamp Olanakları: Kontrollü ateş yakılabilir alan, yürüyüş ve bisiklet parkuru ve balık tutma alanı. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Konumu: Göl Kenarı

Haritada Görüntüle >

Alacasu Cennet Koyu Kamp Alanı, Kemer

Alacasu Cennet Koyu Kamp Alanı

Kemer, Çamyuva’da yer alan Alacasu Cennet Koyu, ilçe merkezine 18 km, Antalya şehir merkezine ise 59 km mesafede bulunuyor. Kemer–Tekirova yolunu takip ederek araç ile gidebilirsiniz. Toplu ulaşım bulunmamaktadır. Adından da anlaşılacağı üzere cenneti andıran koy, dağlık alanın ve yeşilliğin ortasında denizin tadını çıkarmanızı sağlayacak muazzam yerlere ev sahipliği yapıyor. Çadır ve karavan kampı yapabilirsiniz. Ayrıca tekne turlarına da katılabilirsiniz. Kamp alanında temiz su ve WC var, yiyeceklerinizi ise yanınızda getirmenizi tavsiye ederiz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Kamp Olanakları: Yürüyüş ve bisiklet parkuru, denize girilebilir alan ve kontrollü ateş yakılabilir alan mevcut. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Konumu: Koy İçinde

Haritada Görüntüle >

Beldibi Gizli Koy (Çöplük Koyu) Kamp Alanı, Kemer

Beldibi Gizli Koy Kamp Alanı

Antalya’nın Kemer ilçesi Beldibi bölgesinde yer alan kamp alanı, Antalya şehir merkezine 25 km mesafede bulunuyor. Antalya–Kemer yolu üzerinden Beldibi’ne saparak araç ile gidilebilir. Saklı doğal güzellikleri ile görenleri etkileyen huzurlu ortamında keyifli bir kamp deneyimi yaşayabilirsiniz. Plajı, ince kumdur. Çadır kampı yapılabilir ancak koyun bir kısmında araç bırakılarak yürüyerek ya da motor ile devam edileceğinden karavan kampı için uygun değildir. Çöplük Koyu’nda tuvalet, duş ya da yeme ve içme ihtiyaçlarınızı karşılayan herhangi bir işletme bulunmamaktadır.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Kamp Olanakları: Denize girilebilir alan. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Konumu: Koy İçinde

Haritada Görüntüle >

Gökdere Köyü Kamp Alanı, Konyaaltı

Gökdere Köyü Kamp Alanı

Konyaaltı, Gökdere Köyü’ndeki kamp alanı şehir merkezine çok yakındır. KC06, TK51A ve UC32 numaralı otobüsler ile gidilebilir. Dere kenarında ve orman içerisinde yer alan kamp alanı ile doğayı yeniden keşfedin. Çadır ve karavan kampı yapabilirsiniz. Kamp alanında su ve WC gibi imkânlar bulunmamaktadır. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı en yakın yer olan Gökdere Köyü’nden temin edebilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Kamp Olanakları: Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Konumu: Kırsal Alan

Haritada Görüntüle >

Feslikan Yaylası Kamp Alanı, Konyaaltı

Feslikan Yaylası Kamp Alanı

Konyaaltı, Feslikan’da yer alan kamp alanı şehir merkezine 44 km uzaklıktadır. Antalya Körfezi ile Beydağları arasında yer alır, araç ile Çakırlar’dan Saklıkent’e sapmadan düz olarak devam ederek kamp alanını bulabilirsiniz. Yazın çok serin olan yayla denize 15 dakikalık mesafede, enfes bir manzaraya sahiptir. Çadır ve karavan ile kamp yapabilirsiniz. Restoran ve tesisler bulunuyor, ihtiyaçlarınızı ücretli olarak buradan karşılayabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Kamp Olanakları: Yürüyüş ve doğa sporları yapabileceğiniz alanlar. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Konumu: Yayla Bölgesi

Haritada Görüntüle >

Saklıkent Kamp Alanı

Saklıkent Kamp Alanı

Kayadibi, Yaylapalamut’ta yer alan Saklıkent Kamp alanı, Fethiye’den 45 dakika uzaklıktadır. Antalya şehir merkezine ortalama 50 km mesafede bulunuyor.  Fethiye’den her saat başı hareket eden dolmuşlar ile ya da kendi aracınızla Fethiye–Antalya yolundaki tabelaları takip ederek ulaşım sağlayabilirsiniz. Saklı bir cenneti andıran kamp alanı, kanyonlar arasında akan denizi, çamur banyosu ve rafting alternatifleri ile tercih edebileceğiniz yerlerden biridir. Çadır ile kamp yapılabilir ancak karavanın alana girmesi zordur. Su ve yiyecek gereksinimlerinizi beraberinizde getirmelisiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Kamp Olanakları: Yürüyüş parkuru ve kontrollü ateş yakılabilir alanlar mevcut. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Konumu: Kanyon İçinde

Haritada Görüntüle >

Geyikbayırı Kamp Alanı, Konyaaltı

Geyikbayırı Kamp Alanı

Dünyanın sayılı ve Türkiye’nin en büyük tırmanış bölgelerinden biri olarak bilinen Geyikbayırı Kamp Alanı, Çakırlar Köyü Konyaaltı’nda yer almakta. Antalya Havalimanı’na 38 km ve şehir merkezine de 20 km uzaklıktadır. 521 numaralı otobüs ya da 54 ve 56 numaralı dolmuşlar ile kamp alanına ulaşım sağlamak mümkün. Geyikbayırı Kamp Alanı, oldukça geniş ve ferah bir alandadır. Konaklama için kendi çadırınızı getirebilir dere kenarında keyifli bir kamp deneyimi yaşayabilirsiniz. Kamp alanında herhangi bir tesis bulunmuyor. Ayrıca WC, çeşme ve elektrik gibi kamp gereksinimleri de mevcut değil.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Kamp Olanakları: Yürüyüş ve bisiklet parkuru ve kontrollü ateş yakılabilir alanlar mevcut. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Konumu: Kırsal Alan

Haritada Görüntüle >

Örnekköy Plajı Kamp Alanı

Örnekköy Plajı Kamp Alanı

Muratpaşa Örnekköy Plajı civarında yer alan kamp alanı, Antalya şehir merkezine 39 km uzaklıktadır. Araç ile Lara Plajı’nı geçtikten sonra kolaylıkla varılabilir. KL08, TL94 ve VL13 numaralı otobüsler ile plaja ulaşım sağlanmaktadır. Denizin tadını çıkarmak isteyenlerin öncelikli tercihlerinden biri olan Örnekköy Plajı Kamp Alanı, çadır ve karavan kampı için uygundur. WC, duş ve elektrik hizmetleri bulunuyor. Mangal için de ateş yakabilirsiniz. Plaja yakın işletmelerden yemek ve içecek ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Kamp Olanakları: Denize girilebilir alan. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı kamp alanına gelmeden önce temin edebilir veya plaja yakın işletmelerden satın alabilirsiniz.

Konumu: Sahil Kenarı

Haritada Görüntüle >

Ücretli Kamp Alanları

Kaftan Karavan ve Çadır Kamp Alanı

Kaftan Karavan ve Çadır Kamp Alanı

Antalya’nın en güzel ilçelerinden olan Kemer’de bulunan bu kamp alanı, eşsiz manzarası ve denizi ile size adeta cenneti yaşatır. Duş, tuvalet, kafe, karavan alanı gibi birçok imkânları olan bu bölgeye ister kendi çadırınızla gelin isterseniz de alandan kiralayın. Sakinlik ve huzur isteyenler için çok iyi bir tercih olabilecek bu alana Kemer merkezden kalkan minibüsler ile gelebilirsiniz.

Kamp Ücreti: Küçük çadır 60 TL, büyük çadır 100 TL.

Kamp Olanakları: Ateş alanı, buzdolabı, karavan alanı, restoran, elektrik, duş, WC, çadır kiralama ve kafe.

Konumu: Sahil Kenarı

Instagram: https://www.instagram.com/kaftankamping/

Haritada Görüntüle >

Adrasan Şekerbahçe Kamping

Adrasan Şekerbahçe Kamping

Antalya Kumluca’da bulunan Adrasan bölgesi, sakinlik ve huzur isteyenlerin tercih ettiği kamp bölgesidir. İster çadırınızda, ister otelde konaklayabileceğiniz bu alanda her türlü hizmet mevcut. Koylarda dolaşıp, balık tutabileceğiniz bu alanda işletmelere ait teknelerde turlara katılıp sosyalleşebilirsiniz. Kumluca merkezden kalkan minibüsler ile bu bölgeye gelip huzurlu bir tatil yapabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Kendi çadırıyla gelenler 40 TL, çadır kiralama 20 TL, 2 kişilik ev çadır kiralama 150 TL, çekme karavan kişi başı 40 TL, motokaravan kişi başı 40 TL.

Kamp Olanakları: Ortak bahçe alanı, TV alanı, restoran, Wi-Fi ve bar.

Konumu: Sahile Yürüme Mesafesi

Instagram: https://www.instagram.com/adrasansekerbahce/

Web Sitesi: http://adrasansekerbahce.com/

Haritada Görüntüle >

Korsan Kamping

Korsan Kamping

Antalya’nın Kumluca ilçesinde bulunan Korsan Koyu kamp alanı aynı zamanda Lykia yolu üzerindedir. İster çadır ister bungalov evde konaklayabileceğiniz bu alanda tuvalet ve su hizmeti mevcut. Doğa ile iç içe olup manzara fotoğrafları çekmek isteyenler için çok iyi bir tercih olabilir. Alana giriş için ücret istenmez. Kumluca ilçesinin merkezinden minibüslerle alana gelebilirsiniz.

Telefon: 0542 734 37 00

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 50 TL, bungalov konaklama 150 TL.

Kamp Olanakları: Kafe, ateş alanı, ücretsiz otopark, Wi-Fi, duş, WC, ücretsiz şarj istasyonu, çadır kiralama ve karavan alanı.

Instagram: https://www.instagram.com/korsancamping/

Konumu: Kırsal Alan

Haritada Görüntüle >

Kalkan Kamp Alanı

Kalkan Kamp Alanı

Kaş-Kalkan yolu üzerinde yer alan kamp alanı Kalkan’a 2 km, Kaş’a ise 18 km uzaklıktadır. Kumluca-Fethiye otobüsleri ile ulaşım sağlamak mümkün. Denizin gökyüzüyle buluştuğu manzarası kampçıları tekrar tekrar kendine çekmektedir. Bir kez geldikten sonra vazgeçemeyeceğiniz yerler arasında. Doğal ortamı sayesinde karavan ve çadır kampına müsait bir alan sunan Kalkan Kamp Alanı’nda ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz tüm hizmetler bulunmaktadır. Kamp alanındaki büfeden yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Telefon: 0535 371 82 26

Kamp Ücreti: 40 TL. Çadır kiralama 60 TL.

Kamp Olanakları: WC, sıcak su, çeşme, mutfak, buzdolabı, elektik ve otopark alanı.

Konumu: Kırsal Alan

Haritada Görüntüle >

Bambus Motel Kamping

Bambus Motel Camping

Antalya’nın Lara bölgesinde yer alan Bambus Motel Kamping, şehir merkezine 9 km mesafede bulunuyor. Ulaşımınızı şehiriçi çalışan VML55A, VL13A, FL82 ve 800 numaralı otobüsler ile sağlayabilirsiniz. Eşsiz manzarası ve falezlere olan yakınlığı nedeniyle Antalyalı ve çevre şehirlerde yaşayan doğaseverlerin beğenerek geldiği yerlerden biridir. Ziyaretçilerini büyüleyen doğal güzelliği farklı bir kamp deneyimi yaşamak için geçerli bir nedendir. Bambus Motel Kamping’de karavan ve çadır kampları yapılabilmekte. Dilerseniz kendi çadır veya karavanınızla konaklayabilir veya işletmenin kendi çadır veya karavanlarından birini kiralayabilirsiniz. Kamp esnasında ihtiyacınız olabilecek tüm gereksinimler tesis bünyesinde bulunmaktadır.

Telefon: 0242 321 52 63

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 60 TL, karavan konaklama 100 TL. Kamp alanında yapacağınız çadır kiralama ücreti ise 80 TL, karavan kiralama ücreti 140 TL’dir.

Kamp Olanakları: WC, su, elektrik, ateş yakılabilir alanlar ve market.

Konumu: Sahil Kenarı

Haritada Görüntüle >

Kargıcak Günübirlik Kamp Alanı

Kargıcak Kamp Alanı

Antalya–Kemer karayolu üzerinde, 10. kilometrede bulunan Kargıcak Günübirlik Kamp Alanı, denize nazır kamp yapmak isteyenlerin uğrak mekânı. Giriş ücretlidir. Alanda piknik masaları ve mangal ocakları bulunuyor. Tuvalet, duş, su ve alışveriş yapabileceğiniz tesis de ayrıca bulunmaktadır. Kamp alışverişiniz için yol üzerindeki marketleri ya da şehir merkezini tercih edebilirsiniz. Berrak denizi ve eşsiz manzarasıyla insanı büyülerken dinlendiren kamp alanı özellikle yaz aylarında ziyaretçi akınına uğruyor. Ayrıca kamp alanının yakınında mini bir de hayvanat bahçesi bulunuyor.

Telefon: 0532 291 28 63 – 0542 423 20 11

Kamp Ücreti: Çadır Konaklama, 50 TL.

Kamp Olanakları: WC, duş, çeşme, denize girilebilir alan ve kontrollü ateş yakılabilir alanlar mevcut. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Konumu: Koy İçinde

Haritada Görüntüle >

Sundance Kamping, Kemer

Sundance Kamping

Kemer, Tekirova’da Likya Yolu üzerinde bulunan Sundance Kamp Alanı, Antalya şehir merkezine yaklaşık 20 km uzaklıkta yer alıyor. Antalya–Kemer otobüsü ile kamp alanına ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Güvenli bir alanda kamp yapmak isteyenler Sundance Kamping’i tercih edebilir. Çadır kurabilir ya da bungalov evlerde kalabilirsiniz ancak karavan kampı için uygun değildir. Duş, WC, 24 saat sıcak su, otopark, kablosuz internet, elektrik ve yemek gibi gereksinimler ücretli olarak verilmektedir.

Telefon: 0538 293 33 71

Kamp Ücreti: Yaz dönemi (1 Haziran – 15 Ekim) küçük bungalov 350 TL, ahşap bungalov 580 TL, ağaç konaklar 320TL, ağaç evler 250 TL ve çadır konaklama 140 TL. Bahar dönemi (16 Mart – 31 Mayıs ve 16 Ekim – 15 Aralık) küçük bungalov 300 TL, ahşap bungalov 480 TL, kerpiç bungalov 480 TL, ağaç konaklar 300 TL, ağaç evler 215 TL ve çadır konaklama 115 TL. Kış dönemi (16 Aralık – 15 Mart) küçük bungalov 210 TL, ahşap bungalov 350 TL, kerpiç bungalov 350 TL, ağaç konaklar (sobalı) 200 TL) ve çadır konaklama 210 TL.

Kamp Olanakları: Restoran, bar, bar evi, stüdyo, sahil, festival çadırları, tekne turu, yürüyüş parkurları, WC, duş, sıcak su, elektrik, Wi-Fi, otopark, ateş yakılabilir alanlar ve market.

Web Sitesi: http://www.sundancecamp.com/

Instagram: https://www.instagram.com/sundancevillage/

Konumu: Sahil Kenarı

Haritada Görüntüle >

 

Kezban’s Guest House Kamp Alanı

Kezban’s Guest House Kamp Alanı

Geyikbayırı mahallesi Akdamlar Köyü, Konyaaltı’nda bulunan Kezban’s Guest House Kamp Alanı, Antalya şehir merkezine 20 km mesafede yer almakta. Sarısu teleferikten Hisarçandır Köyüne giderken bir kaç km sonra sol tarafta kalmaktadır. Dağlık alanı ve sıcak samimi ortamı ile bungalovlarda konaklayabilir ya da çadır kampı yapabilirsiniz. Bungalovlarda kalanlar duş ve mutfağın tadını çıkarabilir. 7/24 sıcak su, duş ve tuvalet alanları bulunuyor. Wi-Fi, her daim aktif ve hızlıdır.

Telefon: 0545 425 08 51

Kamp Ücreti: Bungalov 10 Euro, ahşap ev 30 Euro, çadır konaklama 5 Euro, Çadır kiralama 3 Euro.

Kamp Olanakları: Elektrik, sıcak su, WC, Wi-Fi, ortak mutfak alanı, ücretli kahvaltı ve akşam yemeği. Ahşap ev konaklamasında duş imkânı bulunmaktadır.

Web Sitesi: https://www.rockclimbingantalya.com/

Instagram: https://www.instagram.com/kezbanscamping/

Konumu: Kırsal Alan

Haritada Görüntüle >

Rido Kamping

Rido Kamping

Konyaaltı, Geyikbayırı Mahallesi’nde yer alan Rido Kamping, Antalya şehir merkezine 20 km mesafede bulunmakta. 521 numaralı otobüs ile ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. El değmemiş güzel doğası nadir yerlerden birinde bulunan Rido Camping, yürüyüş ve tırmanışlar için de ideal yerlerden biridir. Yemek ve su ihtiyaçlarınızı ücretli olarak buradan karşılayabilirsiniz. Wi-Fi ise ücretsizdir.

Telefon: 0535 488 68 88 – 0535 015 11 97

Kamp Ücreti: Bungalov 20 Euro, çadır konaklama 7 Euro, çadır kiralama 5 Euro.

Kamp Olanakları: WC, sıcak su, elektrik, ücretli kahvaltı, akşam yemeği ve içecek servisi, Wi-Fi, otopark, ateş yakılabilir alanlar, yürüyüş ve tırmanma parkurları.

Web Sitesi: http://ridocamping.com/

Instagram: https://www.instagram.com/ridocamp/

Konumu: Kırsal Alan

Haritada Görüntüle

Mutlu Kamping, Alanya

Mutlu Kamping

Alanya, Avsallar Yeşil Türkiye Ormancılar Sitesi’nde yer alan Mutlu Kamping, Antalya şehir merkezine ortalama 20 km mesafede bulunmakta. İncekum Sahil Plajı yanındaki kamp alanına araçla gidilebilirsiniz. Ağaçların tatlı esintisi ve denizin kokusu içerisinde çadır ve karavan kampı yapabilirsiniz. Kamp alanında ücretli market ve restoran ile birlikte WC de bulunmaktadır.

Telefon: 0242 522 55 54 – 0542 420 0 777

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 30 TL, karavan konaklama 40 TL, süit bungalov 200 TL ve double bungalov 225 TL.

Kamp Olanakları: Elektrik, sıcak su, WC, Wi-Fi, ortak mutfak alanı, ücretli kahvaltı ve akşam yemeği, restoran, büfe, ateş yakılabilir alanlar, yürüyüş ve bisiklet parkurları.

Web Sitesi: http://www.mutlutatilkoyu.com/

Instagram: https://www.instagram.com/mutlutatilkoyu

Konumu: Sahile Yürüme Mesafesi

Haritada Görüntüle >

Fıçıköy Kamping, Manavgat

Fıçıköy Kamping

Antalya’nın Manavgat ilçesi Bozyaka Mahallesi’nde yer alan Fıçıköy Kamping, Antalya şehir merkezine 45 km mesafede bulunuyor. Araç ile Bozyaka Bucağı istikametine doğru gidilerek ulaşılabilir. Türkiye’nin ilk fıçı köyü olma unvanına sahip alanda doğa ile iç içe, şehir kalabalığı ve gürültüsünden uzakta vakit geçirebilir, rafting yapmanın tadını çıkarabilirsiniz. Kampı ve doğayı sevenler hem çadır hem de karavanları ile konaklama imkânına sahip olurlar. Bunlara ek olarak fıçı evlerde kalabilirsiniz. Aktivitelerdeki yemek ve içecekler ücretsizdir. Temel gereksinimlerinizin hepsini karşılamak için hizmetler bulunuyor.

Telefon: 0532 310 98 62

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 70 TL, karavan konaklama 200 TL.

Kamp Olanakları: Bungalov, çadır kiralama, cafe, duş, karavan alanı, market, restoran, ücretsiz otopark, WC, Wi-Fi, ateş ve mangal yakılabilir alanlar, elektrik, yürüyüş ve doğa sporları aktiviteleri.

Web Sitesi: https://ficikoyler.com/

Instagram: https://www.instagram.com/ficikoyler/

Konumu: Çay Kenarı

Haritada Görüntüle >

Bellerofon Kamping, Kemer

Bellerofon Kamping

Kemer, Ulupınar Köyü’nde yer alan Bellerofon Kamping, Antalya şehir merkezine yaklaşık 20 km mesafededir. Antalya–Kaş ve Antalya–Finike otobüsleri ile gidilebilir. Plaja yakın olan alanda 6 kamp bölümü bulunuyor. Bu sayede doğa ile iç içeyken denizin de tadını çıkarabilirsiniz. Çadır ve karavan kampı yapılabilir. Ücretsiz kontinental kahvaltı, kablosuz internet ve otopark bulunmaktadır. Çamaşırhane ve gidiş-dönüş havaalanı transfer servisinden de yararlanabilirsiniz.

Telefon: 0506 882 52 92 – 0530 825 20 85

Kamp Ücreti: Nisan – Mayıs – Ekim – Kasım dönemi karavan konaklama 275 TL, çadır konaklama 50 TL. Haziran – Temmuz – Ağustos – Eylül dönemi karavan konaklama 300 TL, çadır konaklama 50 TL.

Kamp Olanakları: Ateş yakılabilir alan, ortak kullanım mutfak ve ekipmanları, karavan ve çadır alanı, elektrik, kahvaltı servisi, bungalov, duş, market, mangal alanı, Wi-Fi, sıcak su, çadır kiralama, ücretsiz otopark ve WC.

Web Sitesi: http://www.bellerofoncamping.com/

Konumu: Sahil Kenarı

Haritada Görüntüle >

Yıldırım Kamping, Kemer

Yıldırım Kamping

Kemer, Tekirova Mahallesi’nde yer alan Yıldırım Kamping, şehir merkezine 20 km mesafede bulunuyor. Antalya–Kemer otobüsleri ile birlikte 515 ve TK51 numaralı otobüslerle de gidilebilir. Mavinin tadını doyasıya çıkarmak isteyen doğaseverlerin kaçırmaması gereken bu sakin ve huzurlu kamp ortamında hem çadır ile hem de karavan ile kamp yapabilirsiniz. Elektrik, su, tuvalet, duş ve Wi-Fi gibi hizmetler bulunmaktadır.

Telefon: 0242 821 48 07

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 50 TL, karavan konaklama 150 TL.

Kamp Olanakları: Ortak kullanımlı mutfak ve ekipmanları, restoran, elektrik, soyunma kabini, bungalov, duş, market, Wi-Fi, sıcak su, çadır kiralama ve WC.

Web Sitesi: https://www.facebook.com/pages/Yildirim-Camping-Tekirova/

Konumu: Sahil Kenarı

Haritada Görüntüle >

Jungle Bells Hostel ve Kamping, Adrasan

Jungle Bells Hostel ve Kamping

Adrasan, Kumluca’da yer alan Jungle Bells Hostel ve Kamping, şehir merkezine 2 km uzaklıktadır. VIP transfer ya da araç ile gidilebilir. Yakında bulunan plaj sayesinde kamp keyfinizi maksimum düzeye çıkarabilirsiniz. Çadır ve karavan ile kamp yapmanın tadını burada çıkarabilirsiniz. Ücretsiz açık büfe kahvaltı, lobide ücretsiz kablosuz internet ve ücretsiz otopark ile vale imkânlarına sahiptir. Çamaşırhane ve özel banyo ile ihtiyaçlarınızı giderebilir, kamp alanının kendine ait olan bahçesinde anın tadını çıkarabilirsiniz.

Telefon: 0533 493 80 71

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 75 TL, karavan konaklama 150 TL.

Kamp Olanakları: Ateş ve mangal yakılabilir alanlar, buzdolabı, restoran, elektrik, bungalov, duş, market, Wi-Fi, sıcak su, çadır kiralama, WC ve cafe.

Konumu: Kırsal Alan

Haritada Görüntüle >

Flying Goat Kamp ve Hostel

Flying Goat Kamping

Antalya, Geyikbayırı’nda yer alan Flying Goat Kamp ve Hostel işletmesi, Antalya Havalimanı’na 38 km uzaklıktadır. 521 numaralı otobüs ile ulaşım sağlanabilir. Rahat ve iyi bir tatili doğa ile iç içe yapmak isteyenler için uygundur. Çadır ve karavan kampı yapabilirsiniz. Ücretsiz olarak otopark ve yüksek hızlı Wi-Fi hizmeti bulunuyor. Çamaşır yıkama alanlarından faydalanabilir, havuzun tadını çıkarabilirsiniz. Tüm temel ihtiyaçlarınızı işletmeden karşılayabilirsiniz.

Telefon: 0549 636 69 61

Kamp Ücreti: Çadır konaklama7 Euro, çadır kiralama 10 Euro, süit kamp 18 Euro, kabin konaklama 45 Euro, bungalov 30 Euro ve 8 yataklı paylaşımlı odada konaklama ücreti 12 Euro.

Kamp Olanakları: Ortak kullanımlı mutfak alanı, salon ve şömine, Wi-Fi, ücretsiz çay, film gösterimi, duş, sıcak su, masa oyunları, açık havuz, WC ve elektrik.

Web Sitesi: https://www.flyinggoat.camp/

Instagram: https://www.instagram.com/flyinggoatcamp/

Konumu: Kırsal Alan

Haritada Görüntüle >

Hala’nın Yeri Kamp Alanı

Hala'nın Yeri Kamp Alanı

Kumluca, Yazır’da yer alan kamp alanı, şehir merkezine yaklaşık 25 km mesafede yer alıyor. Antalya–Kaş ve Antalya–Finike otobüsleri ile ulaşım sağlanabilir. Portakal ağaçları altında çadır kurabilir, dilediğiniz zaman denize girebilirsiniz. Sakin bir doğa içerisinde yer alan bu kamp alanı şehrin popüler yerlerinden biridir. Yeme ve içme için işletmede bir dizi hizmetler bulunmakta. Duş ve WC gibi yerleri de temiz ve kullanışlıdır.

Telefon: 0531 459 25 28

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 80 TL (kahvaltı ve akşam yemeği dâhil).

Kamp Olanakları: Duş, sıcak su, WC, elektrik, kahvaltı ve akşam yemeği ve ateş yakılabilir alanlar.

Konumu: Kırsal Alan

Haritada Görüntüle >

Wind Heaven Kamping

Wind Heaven Kamping

Antalya’nın Kızılot bölgesinde yer alan Wind Heaven Kamping, şehir merkezine 45 km uzaklıkta bulunuyor. Alanya–Manavgat otobüsü ile kolaylıkla gidebilirsiniz. Deniz kenarındaki kamp alanı, doğanın tadını çıkarmanızı sağlar. Sakin ve huzurlu olan ortamı sayesinde, kendinizi ve doğayı yeniden keşfetme imkânı bulursunuz. Çadır ya da karavan kampı yapılabilir. İşletmeden kahvaltı, öğle ve akşam yemeği alabilir, mangal yapabilirsiniz.

Telefon: 0555 510 05 51 – 0551 185 63 44

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 35 TL, dört kişilik çadır konaklama 60 TL, çift kişilik oda konaklama 60 TL.

Kamp Olanakları: Elektrik, su, denize girilebilir alan, şezlong ve şemsiye.

Instagram: https://www.instagram.com/windheavencamping/

Konumu: Sahil Kenarı

Haritada Görüntüle >

Denizer Kamping

Denizer Kamping

Konyaaltı, Akdeniz Bulvarı’nda yer alan Denizer Kamping, şehir merkezine 45 km mesafededir. 800, KC34 ve MF40 numaralı otobüsler ile ulaşım sağlanabilir. Antalya’nın eşsiz güzellikteki Konyaaltı bölgesinde yer alan kamp alanı, denize sıfırdır. Hem çadır hem de karavan kampı yapmak isteyenler için vazgeçilmez yerlerden biridir. Ateş yakmak yasaktır. Restoran, duş, market, Wi-Fi, sıcak su, WC, cafe ve elektrik bulunmakta. Ayrıca kendi araçlarıyla gelenler için bir de ücretsiz otopark alanı bulunmaktadır.

Telefon: 0242 259 08 74

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 70 TL, karavan konaklama 150 TL, oda konaklama 250 TL.

Kamp Olanakları: Ortak kullanım mutfak alanı ve ekipmanları, karavan alanı, restoran, elektrik, kahvaltı servisi, bungalov, duş, market, Wi-Fi, sıcak su, ücretsiz otopark, WC ve cafe.

Konumu: Sahil Kenarı

Haritada Görüntüle >

Boğaz Otel Kamping

Boğaz Otel Kamping

Manavgat’ın Titreyengöl Caddesi’nde yer alan Boğaz Otel Kamp Alanı, şehir merkezine 77 km mesafede bulunuyor. Manavgat’ın eşsiz doğal güzelliğini yaşamak isteyenler için ideal bir yer olan kamp alanına Alanya–Manavgat ve Manavgat Seyahat otobüsleri ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Çadır ve karavan kampı yapabileceğiniz alanda tesisin gelişmiş imkânlarından yararlanabilir, ihtiyaçlarınızı kolaylıkla karşılayabilirsiniz.

Telefon: 0242 756 96 91

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 60 TL, karavan konaklama 130 TL.

Kamp Olanakları: Restoran, elektrik, duş, Wi-Fi, sıcak su, havuz ve WC.

Konumu: Sahil Kenarı

Haritada Görüntüle >

Beldibi Mandalina Kamping

Beldibi Mandalina Kamping

Antalya, Beldibi’nde yer alan Mandalina Kamping şehir merkezine 67 km mesafede yer almakta. Antalya-Kemer otobüsleri ile kolaylıkla ulaşım sağlanabilir. Yaz aylarının vazgeçilmez tatil destinasyonlarından biri olan Antalya’nın güzelliklerine şahit olmak için Beldibi’ni tercih edebilirsiniz. Çadır ile kamp yapmak için uygundur. Ateş yakabilir, mangal yapabilirsiniz. Duş, WC, Wi-Fi, sıcak su, restoran ve buzdolabı imkânları bulunmaktadır.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 50 TL.

Kamp Olanakları: Ateş yakılabilir alan, restoran, duş, Wi-Fi, sıcak su ve WC.

Konumu: Sahile Yürüme Mesafesi

Haritada Görüntüle >

Yakın Kamp Alanları

Can Mocamp

Can Mocamp

Can Mocamp Antalya’nın Kaş ilçesinde yer almaktadır. Şehir merkezine 189 km uzaklıktaki kamp alanı, temiz ortamı, inanılmaz manzarası ve huzurlu çevresi ile ideal bir kamp deneyimi sunmaktadır. Can Mocamp’ta karavan veya çadır konaklaması yapabilirsiniz. Kamp alanı içerisinde yüksek hızda ücretsiz Wi-Fi hizmeti bulunmaktadır. Bununla birlikte dalış imkânı ve gece eğlenceleri gibi aktiviteler keyifli vakit geçirmenizi sağlar. Ücretsiz kahvaltı, self servis çamaşırhane, çamaşır yıkama hizmeti, toplantı odaları, faks ve fotokopi hizmetleri de Can Mocamp’ı benzersiz kılan özellikler arasındadır.

Telefon: 0242 836 15 41 – 0537 545 60 32

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 30 TL, bungalov konaklama (kahvaltı dâhil) 90 TL, taş oda konaklama (kahvaltı dâhil) 130 TL.

Kamp Olanakları: Restoran, bar, su, elektrik, masa ve sandalye, WC, ateş yakma alanları ve Wi-Fi.

Web Sitesi: http://canmocamp.com/

Instagram: https://www.instagram.com/canmocamp/

Konumu: Sahil Kenarı

Haritada Görüntüle >

Andriake Kamp Alanı, Demre

Andriake Camping

Antalya’nın Demre yani Kale ilçesinde yer alan Andriake Kamp Alanı şehir merkezine 145 km uzaklıkta bulunuyor. Antalya–Kaş ya da Antalya–Patara otobüsleri ile buraya ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Çevredeki limon ve portakal ağaçlarının etrafa yaydığı enfes kokular eşliğinde kamp yapmak burada mümkün. Demli bir çay ile denizin birleştiği bu koyda unutamayacağınız bir kamp deneyimi yaşayabilirsiniz. Bununla birlikte karavan kampları içinde müsait bir alanı bulunuyor. Kamp alanında ücretli olarak restoran, çadır kiralama, tuvalet, duş, aydınlatma, elektrik ve internet gibi hizmetler bulunuyor.

Telefon: 0242 871 31 30 – 0534 971 80 00 – 0535 501 05 32

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 50 TL, çadır kiralama 65 TL.

Kamp Olanakları: Elektrik, çeşme, sıcak su, WC, barbekü, çadır kiralama, bisiklet kiralama, Wi-Fi, çamaşır yıkama hizmeti, kütüphane ve yürüyüş parkurları.

Web Sitesi: http://www.andriake.com/

Instagram: https://www.instagram.com/andriakecamping/

Konumu: Kırsal Alan

Haritada Görüntüle >

Köprülü Kanyon Milli Parkı Kamp Alanı

Köprülü Kanyon Milli Parkı Kamp Alanı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde Köprülü Kanyon’da yer alan kamp alanı, Antalya şehir merkezine 85 km uzaklıkta alıyor. Kamp alanına ulaşım yaklaşık 1,5 saat sürüyor. Antalya–Manavgat arası çalışan ilçe minibüslerine binerek Manavgat’a gelebilir ve buradan Beşkonak Köyü’ne giden minibüslere binerek kamp alanına ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Ayrıca kendi araçlarıyla gelmek isteyenler Serik ilçesinin 5 km ilerisinde Beşkonak Sapağına gelerek buradan Köprülü Kanyon’a ulaşabilirler. Nehir kenarında muhteşem manzarası ve Köprülü Kanyon’un eşsiz güzelliğini keşfetmek isteyenler için ideal kamp yeridir. Çadır ve karavan ile kamp yapabilir, dilerseniz bölgede kiralama da yapabilirsiniz. Kamp esnasında yapabileceğiniz farklı aktivite seçenekleri de bulunuyor. Alanda restoran ve duş yeri gibi yerler mevcut.

Kamp Ücreti: Şahıs 10 TL, öğrenci 5 TL, bisiklet 10 TL, motosiklet 20 TL, otomobil ve kamyonet 30 TL, minibüs 90 TL, midibüs 160 TL, otobüs 270 TL, 1 ünite günübirlik çadır konaklama ücreti 40 TL, günübirlik misafirhane konaklama ücreti 115 TL.

Kamp Olanakları: Büfe, seyir terası, soyunma kabini ve duşlar, lokanta, otopark alanı, WC, çay bahçesi, konaklama tesisi, gölet, su sporu parkuru ve yürüyüş yolu.

Web Sitesi: http://koprulukanyon.tabiat.gov.tr/

Konumu: Kırsal Alan

Haritada Görüntüle >

Medusa Kamping, Kaş

Medusa Kamping

Kaş, Patara Gelemiş Köyü’nde yer alan Medusa Kamping, Kaş ilçe merkezine yarım kilometre uzaklıktadır. Kaş ve Kalkan’dan kalkan otobüsler ile Medusa Kamping’e ulaşabilirsiniz. Serinletici denizi ve kızgın kumları ile aradığınız huzuru burada bulacaksınız. Çadır ve karavan kampı yapabilirsiniz. Kamp alanında temel gereksinimlerinizi karşılayabileceğiniz yerler bulunuyor. Köyde market de yer almakta. Duş ve tuvalet alanları ile birlikte yemek pişirebileceğiniz ve bulaşıkları yıkayabileceğiniz bir de mutfak alanı mevcut. Restoran, bar, çamaşırhane, barbekü ızgaraları, buzdolabı, ocak, mikrodalga fırın ve kablosuz internet gibi hizmetler de bulunmakta.

Telefon: 0242 843 51 93

Kamp Ücreti: Çadır konaklama ücreti 5 Euro.

Kamp Olanakları: WC, sıcak su, duş, elektrik, Wi-Fi, ortak kullanımlı mutfak alanı ve ekipmanları, yürüyüş ve bisiklet parkuru.

Web Sitesi: https://medusabarcamping.com/v2/

Instagram: https://www.instagram.com/medusabarcamping

Konumu: Kırsal Alan

Haritada Görüntüle >

Kaş Olympos Mocamp

Kaş Olympos Mocamp

Akdeniz’in en çok tercih edilen ve doğal manzaraları bakımından en zengin yerlerinden biri olan Kaş’ta yer alan Olympos Mocamp, ilçe merkezine 2 km uzaklıkta yer alıyor. Yaz sezonlarında ziyaretçi akınına uğrayan alan hem Antiphellos Antik Kenti’ne hem de kaya mezarlığına yakınlığı ile göze sıkça gelinen yerlerden biridir. Kamp alanında tesisler bulunuyor. Ücretsiz Wi-Fi, restoran ve oturma salonları mevcut. Ziyaretçilere kampın dışında oda ve ev hizmeti de sunulmakta. Ayrıca tuvalet, su ve yiyecek gibi ihtiyaçlarınızı da burada giderebilirsiniz.

Telefon: 0242 836 22 52 – 0544 236 03 29

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 50 TL, karavan konaklama 80 TL.

Kamp Olanakları: WC, duş, elektrik, ortak kullanımlı mutfak alanı ve ekipmanları, çamaşırhane, plaj, Wi-Fi, masa ve sandalye ve ateş yakılabilir alanlar. Ayrıca 35 TL ücretle kahvaltı servisi de yapılmaktadır.

Web Sitesi: http://www.kasolympos.com/

Instagram: https://www.instagram.com/kasolympos/

Konumu: Sahil Kenarı

Haritada Görüntüle >

Evren Kamping, Kaş

Evren Camping

Antalya’nın tatil için en çok tercih edilen bölgelerinden biri olan Kaş’ta bulunan Evren Kamping ilçe merkezine 1,5 km, Kaş otogarına ise 1 km uzaklıkta yer alıyor. Ayrıca merkezden yürüyerek 10-12 dakika içerisinde kamp alanına ulaşabilirsiniz. Deniz kenarında yer alan kamp alanında özel tesisler var, dilerseniz buradan kamp ihtiyaçlarınızı karşılayabilir dilerseniz de ilçe merkezinden tam teşekküllü bir alışveriş yapabilirsiniz. Kamp alanında ücretsiz Wi-Fi, tuvalet, su ve duş imkânı bulunmakta. Ayrıca bölgeye yakın gezebileceğiniz tarihi yerler de bulunmakta.

Telefon: 0535 478 02 43

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 50 TL.

Kamp Olanakları: WC, duş, elektrik, ortak kullanımlı mutfak alanı ve ekipmanları, çamaşırhane, Wi-Fi, ücretsiz otopark, priz ve ortak yaşam alanı.

Web Sitesi: https://www.kasevrencamping.com/

Instagram: https://www.instagram.com/kasevrencamping/

Konumu: Sahil Kenarı

Haritada Görüntüle >

Kekova Kamp Alanı, Demre

Kekova Kamp Alanı

Demre, Kaleüçağız’da yer alan kamp alanı Antalya şehir merkezine 175 km uzaklıktadır. Mavi ve yeşilin tüm tonları ile hayat bulan kamp alanında çadır kampı yapabilirsiniz. Kekova Kamp Alanı’nda ücretsiz otopark ve şarj istasyonu bulunuyor. Ayrıca ateş de yakabilirsiniz. Duş, WC, cafe ve Wi-Fi hizmetleri de mevcut. Mavi tur gezileri ile Kekova ve Üçağız Köyü’ne de gidebilmek mümkün.

Telefon: 0532 508 01 66

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 40 TL.

Kamp Olanakları: Ateş yakılabilir alanlar, elektrik, duş, mangal alanı, Wi-Fi, ücretsiz otopark, WC ve cafe.

Web Sitesi: https://www.facebook.com/kekovacamp/

Konumu: Kırsal Alan

Haritada Görüntüle >

Köprülü Kanyon Gökçesu Kamping

Gökçesu Kamping

Köprülü Kanyon Karabük Köyü, Gökçesu mevkiinde yer alan kamp alanı, Antalya şehir merkezine 90 km mesafede bulunmakta. Araçla Manavgat–Antalya karayolundan Serik yönüne giderek buradan Köprülü Kanyon tabelalarını takip edip ulaşılabilir. Yol sizi kanyona götürecektir. Kanyonun nefes kesen manzarası ve yeşilin tüm tonlarını kuş bakışı keşfederken unutamayacağınız bir sabah manzarasına buradan uyanabilirsiniz. Ayrıca alanda raftingin de tadını çıkarabilirsiniz. Çadır ve araç kampı için uygundur. Kampçılar, restoran, duş alanları ve çeşme gibi yerlerden ücretli olarak yararlanabilirler.

Telefon: 0242 765 33 84 – 0533 522 32 05

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 30 TL, minibüs, karavan ve moto-karavan konaklama 30 TL, çadır kiralama 55 TL (kahvaltı dâhil 80 TL).

Kamp Olanakları: WC, duş, aydınlatma, mangal alanları, kamp ateşi için kazanlar, hamaklar, ücretsiz otopark, Wi-Fi, piknik masaları, 2 TL ücretle şarj ünitesi, çadır veya karavana özel elektrik 12 TL/günlük, buz 12 TL, 1 kg odun 2,50 TL, 1 kg alabalık 45 TL. Ayrıca restoran bölümünde ücretli kahvaltı, öğlen ve akşam yemeği hizmeti.

Web Sitesi: http://www.gokcesu.net/

Instagram: https://www.instagram.com/gokcesucamping/

Konumu: Çay Kenarı

Haritada Görüntüle >

Eğri Göl Yaylası Kamp Alanı

Eğrigöl Yaylası Kamp Alanı

Konya ve Antalya il sınırını ayıran Geyikli Dağı eteklerinde yer alan Eğrigöl Yaylası, Antalya’nın Gündoğmuş ilçesinden 40 km uzakta yer alıyor. Orta Toros Dağlarının etrafını çevrelediği bu benzersiz kamp alanında birçok endemik bitki ve çiçek bulunuyor. Doğa ile nefes almak isteyenlerin vazgeçilmez adresi olan alanda dağ bisikleti, tırmanış, kayak ve uzun yürüyüş gibi doğa sporları yapılıyor. Yakınlarında market ve tesis gibi imkânları olmadığından yol üzerlerinden ya da şehir merkezinden alışveriş yapmalısınız.

Kamp Olanakları: Yürüyüş parkuru ve göl kenarı kamp alanı bulunmaktadır. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı kamp alanına gelmeden önce temin edebilir veya plaja yakın işletmelerden satın alabilirsiniz.

Konumu: Yayla Bölgesi

Haritada Görüntüle >

Patara Kamp Alanı

Patara Plajı Kamp Alanı

Kaş ve Fethiye ilçelerinin arasındaki Gelemiş Köyü’nde bulunun kamp alanı antik Patara kentinin plajında yer alıyor. Şehir merkezine uzaklığı 220 km. Araçla kolaylıkla ulaşım sağlanabiliyor. Fethiye istikametinde giderken Kalkan’ı geçip soldan Patara tabelasına gördükten sonra 5–6 dakika içerisinde kamp alanına varabilir veya Gelemiş dolmuş araçları ile ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Antik güzelliklerin tadını çıkaracağınız alanda çadır kurabilir ancak karavan sokamazsınız. Yaklaşık 1 km mesafede 10’a yakın restoran bulunur. Ayrıca kamp alanında kafeterya, duş ve WC gibi ihtiyaçlarınızı gideceğiniz yerler bulunmaktadır.

Kamp Olanakları: Denize girilebilir alan, yürüyüş parkurları, ücretsiz otopark, kafeterya, 1 TL ücretle duş ve WC. Ayrıca plaja yakın Gelemiş köyünde market ve restoran bulunmaktadır.

Konumu: Sahil Kenarı

Haritada Görüntüle >

Gelidonya Feneri Kamp Alanı, Kumluca

Gelidonya Feneri Kamp Alanı

Antalya’nın Adrasan bölgesinde Taşlı Burnu’da yer alan Gelidonya Feneri Kamp Alanı, Antalya şehir merkezine 98 km mesafede bulunuyor. Gelidonya Feneri Kamp Alanı’na gitmek için Adrasan’dan başlayarak Likya yolunu takip edebilir ya da Karaöz’den arabayla 6 km giderek kalan 2 km’yi yürüyebilirsiniz. Doğa ve deniz manzaralı bir bölgede yer alan kamp alanı, hem doğal güzellikleri hem de tarihi dokusu ile sizi büyüleyecek yerlerden biridir. Çadır kampı yapılabilir ancak karavan ile ulaşım mümkün değildir. Kamp alanı ücretli değil. Alışveriş için Karaöz mevkiine gidebilirsiniz. Kontrollü olmak kaydıyla ateş yakabilirsiniz. Alanda tuvalet ya da banyo bulunmuyor, internet ise çekmektedir. Yemek ve suyu yanınızda getirmenizi tavsiye ederiz.

Kamp Olanakları: Ateş yakılabilir alan ve yürüyüş parkuru. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Konumu: Sahile Yürüme Mesafesi

Haritada Görüntüle >

Patara Camel Kamping

Patara Camel Camping

Patara, şimdiki adıyla Gelemiş Köyü, Fethiye ile Kalkan arasında yer alan turistik bir yer. Antik bir kent olan Patara 18 km uzunluğu ile Türkiye’nin en uzun plajına sahip. Deniz, kum ve güneş üçlüsünü yaşayabileceğiniz Patara’da harika bir kamp deneyimi yaşayabilirsiniz. Patara Camel Kamping’te ücretsiz olarak elektrik ve tuvalet imkânlarından yararlanabilirsiniz. Kamp alanında özel bir işletme bulunuyor ancak alışverişiniz için şehir merkezini tercih etmelisiniz. Karavan kampına da elverişli bir yer.

Telefon: 0532 158 80 69

Kamp Olanakları: WC, duş, sıcak su ve bar.

Konumu: Kırsal Alan

Haritada Görüntüle >

Aytap Antik Kenti Kamp Alanı

Aytap Antik Kenti Kamp Alanı

Alanya’nın İmamlı bölgesinde yer alan Aytap Antik Kenti Kamp Alanı, Alanya ilçe merkezine 33 km, Gazipaşa’ya ise 10 km uzaklıktadır. Mersin Anamur otobüsleri ile buraya olan ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Kendi araçlarıyla gitmek isteyenler Eski Gazipaşa Mersin otobanından gidebilirler. Doğayla baş başa kalabileceğiniz, sessizliğin hüküm sürdüğü kamp alanında keyifli bir kamp deneyimi yaşayabilirsiniz. Karavan ya da çadırla kamp yapabilirsiniz. Buradan su ve elektrik ihtiyacınızı karşılayabilir, 200 metre mesafedeki restorandan yiyecek ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz.

Kamp Olanakları: Yürüyüş parkuru ve gölet bulunmaktadır. Kamp alanına yürüme mesafesinde bulunan restorandan elektrik, yiyecek, su ve şarj ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

Konumu: Sahil Kenarı

Haritada Görüntüle >

Aylak Yaşam Kamp Alanı, Kemer

Aylak Yaşam Kamp Alanı

Kemer, Çıralı’da yer alan Aylak Yaşam Kamp Alanı, şehir merkezine 118 km, Antalya Havalimanı’na ise 116 km uzaklıkta bulunuyor. Sahil kenarından Kemer–Tekirova–Ulupınar istikametinde araç ile gidilerek kamp alanına ulaşılabilir. Kemer’in sessiz ve sakin beldesi Çıralı’da bulunan Aylak Yaşam Kamp Alanı, güzel ve yeşil bir bahçeye sahip. Burada çadır ve karavan kampının yanı sıra bungalov evlerde de kalabilirsiniz. Ücretsiz Wi-Fi hizmeti bulunmaktadır. Ücretsiz otopark hizmeti var ve ayrıca plaja da yürüme mesafesindedir. Kahvaltı, öğle ve akşam yemeği de açık büfe olarak servis edilmektedir.

Telefon: 0242 825 72 70 – 0530 934 62 36

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 70 TL.

Kamp Olanakları: WC, duş, sıcak su, restoran, cafe, ücretsiz otopark, plaj, ücretsiz şarj ünitesi, ateş yakılabilir alan, market ve Wi-Fi.

Web Sitesi: http://www.aylakyasamkamp.com/

Instagram: https://www.instagram.com/aylakyasamkamp/

Konumu: Kırsal Alan

Haritada Görüntüle >

Delik Deniz Kral Koyu, Gazipaşa

Delik Deniz Kral Koyu Kamp Alanı

Muzkent ile Zeytinada arasında yer alan Delik Deniz Kral Koyu, Antalya şehir merkezine 200 km ve Alanya’ya 65 km uzaklıktadır. Mersin-Antalya D400 karayolu ile ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Koya çıkmak için ise aracınızı müsait bir alana bırakıp 15 dakika kadar yürümeniz gerekiyor. Ardından karşınıza saklı bir cennet olan Delik Deniz Kral Koyu çıkacaktır. Çadır kampı yapılabilir ancak düzlük alan bulmak zor olduğu için pek uygun değildir, araba ulaşımı olmadığı için karavan kampı yapılamaz. Hiçbir tesis bulunmadığı için su ve yiyecek götürmeniz gerekmektedir.

Kamp Olanakları: Yürüyüş parkuru ve denize girilebilir alan. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Konumu: Koy İçinde

Haritada Görüntüle >

Campo Portakal Kamp Alanı, Çıralı

Campo Portakal Kamp Alanı

Antalya, Çıralı’da yer alan kamp alanı, şehir merkezine 98 km uzaklıktadır. Mersin–Antalya yolu üzerinden araç ile gidilebilir. Gidiş–dönüş havaalanı transfer servisi de bulunmaktadır. Doğal yaşamın ortasında temiz hava almanızı sağlayacak ve gündelik hayatın stresinizden uzaklaşabileceğiniz bu alanda çadır ve karavan ile kamp yapabilirsiniz. Ücretsiz kablosuz internet ve ücretsiz otopark bulunmaktadır. Aynı zamanda ücretsiz olarak beşik ve çocuk yatağı da talep edebilirsiniz. Mutfak eşyası, tabak, çatal ve mutfak gereçleri, barbekü ızgaraları ve buzdolabı da ayrıca bulunmaktadır.

Telefon: 0538 363 38 08 – 0031 652 686 406

Kamp Ücreti: En az 3 gece konaklamalı bedevi çadırı 120 Euro, safari çadırı 110 Euro, çan çadırı 60 Euro. 6 yaşından küçük 1 çocuk ücretsiz konaklayabilmektedir. En az 4 gegece konaklamalarda 1 gece ücretsizdir.

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, sıcak su, havlu ve çarşaf, Wi-Fi, çamaşırhane servisi ve 30 TL ücretle günlük bisiklet kiralama.

Web Sitesi: http://www.campoportakal.com/

Instagram: https://www.instagram.com/campoportakal/

Konumu: Sahil Kenarı

Haritada Görüntüle >

Perle Kamping

Perle Camping

Alanya, Kargıcak’ta yer alan Perle Kamping, şehir merkezine 113 km mesafededir. Demirtaş ve GAL02 otobüsleri ile gidilebilir. Alanya’ya geri dönmek için kamp alanının karşısından dolmuş otobüsler kalkmaktadır. Mavi ve yeşili buluşturan manzarası ile Perle Kamping, çadır ve karavan kampı için oldukça ideal yerlerden biridir. Kamp alanında restoran ve ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız ücretli hizmetler bulunmaktadır.

Telefon: 0242 526 20 66

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 100 TL.

Kamp Olanakları: Ateş yakılabilir alan, restoran, elektrik, WC, duş, Wi-Fi, denize girilebilir alan ve market.

Konumu: Sahil Kenarı

Haritada Görüntüle >

Kuruca Restoran ve Kamping

Kuruca Restoran & Camping

Kuruca Restoran ve Kamp Alanı, Gündoğmuş Pembelik’te bulunuyor. Antalya şehir merkezine 122 km mesafede yer almakta. 775 numaralı otobüs ile ulaşım sağlanabilir. Antalya’nın doğal güzelliklerini keşfetmenizi sağlayan kamp alanı sayesinde yeşilin ve mavinin tadını çıkarabilir, günlük hayatın stresinden uzaklaşarak huzurun tadını çıkarabilirsiniz. Çadır ve karavan kampı yapılabilir. Restoran aracılığıyla ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Telefon: 0533 246 44 64

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 50 TL, bungalov konaklama 130 TL.

Kamp Olanakları: WC, duş, çeşme, restoran, elektrik ve Wi-Fi. Restoran haricinde yemek yiyebileceğiniz bir alan bulunmamaktadır. Dilerseniz yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı kamp alanına gelmeden önce temin edebilirsiniz.

Web Sitesi: https://www.facebook.com/kurucacamping/

Konumu: Kırsal Alan

Haritada Görüntüle >

Üzümdere Milli Parkı Kamp Alanı

Üzümdere Milli Parkı Kamp Alanı

Antalya, İbradı Üzümdere köyü Yolu üzerinde yer alan kamp alanı, şehir merkezine 129 km uzaklıktadır. Alanya–Manavgat, Alanya–Antalya ve Antalya–Manavgat otobüsleri ile ulaşım sağlanabilir. Ormanın içerisindeki bu kayalık alan, suyun ferahlatıcı etkisi ile birleşince saklı bir cenneti andırıyor. Çadır kampı yapabilir, dilediğiniz takdirde rafting ya da trekking yapabilirsiniz. İçme suyu bulunur ancak yiyeceklerinizi kendiniz götürmelisiniz.

Kamp Olanakları: Yürüyüş parkurları, rafting ve içme suyu. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Konumu: Nehir Kenarı

Haritada Görüntüle >

Friends Pansiyon ve Kamp Alanı, Çıralı

Çıralı Friends Pansiyon & Kamp Alanı

Kemer, Ulupınar Çıralı Mevkii’nde yer alan kamp alanı, şehir merkezine 121 km uzaklıktadır. Mersin–Antalya yolu üzerinden araç ile gidilebilir. Antalya–Kaş ve Antalya–Finike otobüsleri de kamp alanından geçmektedir. Bahçesinde insanlar ile sosyalleşebileceğiniz kamp alanı, son derece şirin ve kendine has güzelliklere sahiptir. Çadır ve karavan ile kamp yapabilirsiniz. Ücretsiz kahvaltı, yüksek hızlı Wi-Fi ve otopark bulunmaktadır. Bisiklet kiralayabilirsiniz. Evcil hayvanlar da kabul edilmektedir. Duş imkânı da bulunan işletmeden diğer tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Telefon: 0535 208 54 44

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 75 TL, karavan konaklama 100 TL.

Kamp Olanakları: WC, duş, elektrik, su, buzdolabı, masa ve sandalye bulunmaktadır. Bungalovlarda  LCD TV, özel duş ve klima bulunmaktadır.

Web Sitesi: https://cral-friends-pansiyon-ve-kamp-alan.business.site/

Instagram: https://www.instagram.com/friendscamps/

Konumu: Kırsal Alan

Haritada Görüntüle >

Tazı Kanyonu Manavgat Kamping

Tazı Kanyonu Kamp Alanı

Antalya’nın Serik ve Manavgat ilçeleri arasında yer alan kamp alanı, Antalya şehir merkezine yaklaşık 103 kilometre mesafededir. Araç ile Manavgat üzerinden Beşkonak’a oradan da Altınkaya üzerinden Tazı Kanyonu’na ulaşım sağlayabilirsiniz. Motosiklet ya da 4×4 için uygundur ancak karavan ile çıkmak güç olabilir. Dünyanın tepesindeymişsiniz hissi yaratacak kanyonun zirvesi, nefes kesici bir güzelliğe sahiptir. Çadır kurmak için düz alan bulmak zordur. En yakın restoran 10 km mesafede yer aldığından su ve yiyeceklerinizi önceden almanızı tavsiye ederiz.

Kamp Olanakları: Yürüyüş parkuru bulunmaktadır. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Konumu: Koy İçinde

Haritada Görüntüle >

Beşkonak Kamp Alanı

Beşkonak Kamp Alanı

Antalya’nın Manavgat ilçesi Karabük bölgesinde bulunan Beşkonak kamp alanı, Antalya şehir merkezine 85 km uzaklıkta yer almakta. Manavgat ya da Serik yolundan geldiğinizde Bozyaka Bucağı’na varmadan Köprülü Kanyon tabelasından dönmeniz gerekir. Toplu ulaşım kullanmak isteyenler, Manavgat otobüsü ile Beşkonak sapağında inmeli ve buradan minibüse binmelidir. Kamp alanına giden yolda tek araç zor geçer. Kanyonun benzersiz büyüleyiciliği ve Köprüçay’ın sularında rafting seçenekleri ile ziyaretçilerine benzersiz deneyimler yaşatan kamp alanı yerli kamp severlerin tercih ettiği yerlerden biridir. Su ve yemeğinizi yanınızda getirmeniz gerekiyor.

Kamp Olanakları: Yürüyüş parkuru ve rafting aktiviteleri yapılabilir. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Konumu: Nehir Kenarı

Haritada Görüntüle >

Osay Kamping

Osay Kamping

Antalya’nın Manavgat ilçesi Kızılot Mahallesi’nde bulunan Osay Kamping, şehir merkezine 90 km uzaklıkta yer alıyor. Alanya–Manavgat ve Alanya–Antalya otobüsü ile kamp alanına kolayca ulaşabilirsiniz. Enfes deniz manzarası ve yeşillikler arasındaki konumu ile Osay Kamping, huzurlu bir tatil yapmak isteyenlerin bir numaralı tercihi. Çadır ya da karavan kampı yapabilirsiniz. Kamp alanında yeme-içme WC, su ve elektrik hizmetlerinden ücretli olarak yararlanılabilir.

Telefon: 0242 748 26 81 – 0535 815 26 23

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 50 TL, karavan konaklama 120 TL.

Kamp Olanakları: WC, duş, elektrik, ateş yakılabilir alan, buzdolabı, karavan alanı, restoran, Wi-Fi, sıcak su ve cafe.

Web Sitesi: http://www.osaypansiyon.com/

Konumu: Sahile Yürüme Mesafesi

Haritada Görüntüle >

Kaftan Karavan ve Çadır Kamp Alanı

Kaftan Karavan Kamp Alanı

Kemer, Atatürk Bulvarı’nda yer alan kamp alanı şehir merkezine 82 km mesafede yer almaktadır. Antalya–Kemer otobüsleri ile ulaşım sağlanabilir. Berrak maviliklerin tadını çıkarmak isteyenlerin hayran kalacağı kamp alanında hem çadır hem de karavan kampı yapmak mümkündür. WC ve duş alanları bulunur. İhtiyaçlarınızı, etraftaki işletmelerden kolaylıkla karşılayabilirsiniz.

Telefon: 0535 849 28 50

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 60 TL.

Kamp Olanakları: WC, duş, elektrik, sıcak su, cafe, ateş ve mangal yakılabilir alanlar ve restoran.

Instagram: https://www.instagram.com/kaftankamping/

Konumu: Sahil Kenarı

Haritada Görüntüle >

Mavi Cennet Kamping Pansiyon

Mavi Cennet Kamp Alanı

Antalya’nın Manavgat ilçesi Kızılot Mahallesi’nde yer alan Mavi Cennet Kamping Pansiyon, şehir merkezine 54 km uzaklıkta bulunuyor. GAN01 numaralı otobüs ile ulaşımınızı kolayca sağlayabilirsiniz. Mavi ile yeşilin buluştuğu kamp alanı isminden de anlaşılacağı üzere nefes kesici doğal güzelliklere ve maviliklere sahiptir. Çadır ya da karavan kampı yapılabilir. Ücretsiz otoparkı bulunmaktadır. Denize sıfır pansiyonda internet bulunur ve işletme üzerinden tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Telefon: 0242 748 34 55 – 0533 717 95 32 – 0537 673 64 16

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 35 TL, karavan konaklama 100 TL, oda konaklama 220 TL.

Kamp Olanakları: WC, duş, elektrik, Wi-Fi, sıcak su, ortak kullanım alanı, denize girilebilir alan, ücretsiz otopark ve restoran. Ayrıca 30 TL ücretle kahvaltı ve 50 TL ücretle akşam yemeği servisi bulunmaktadır.

Web Sitesi: http://www.mavicennetcamping.com/tr/

Instagram: https://www.instagram.com/mavicennetcamping/

Konumu: Sahil Kenarı

Haritada Görüntüle >

Engin Pansiyon

Engin Pansiyon Karavan Kamp Alanı

Kemer ilçesi Çıralı bölgesinde bulunan Engin Pansiyon & Kamping, şehir merkezine 121 km mesafede yer almakta. Antalya–Kaş ya da Antalya–Fenike otobüsleri ile ulaşım sağlanabilir. Gizli cennet olarak da bilinen pansiyon ve kamp alanı, bir tarafında antik Yanartaş dağı ve diğer tarafında Olympos ile caretta carettaların yumurtlama bölgesindeki Çıralı sahilindedir. Pansiyonda kalabilir ya da çadır ve karavan ile kamp yapabilirsiniz. Ayrıca pansiyon bünyesinden çadır kiralaması da yapabilirsiniz. WC, duş, elektrik, su ve yiyecek gibi temel ihtiyaçlarınızı işletmeden ücretli olarak karşılayabilirsiniz.

Telefon: 0242 825 70 26 – 0537 622 14 27

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 50 TL, oda konaklama 180 TL.

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, sıcak su, Wi-Fi, çamaşır yıkama hizmeti, buzdolabı, ateş yakılabilir alan, denize girilebilir alan.

Web Sitesi: http://www.enginpansiyon.com/

Konumu: Sahile Yürüme Mesafesi

Haritada Görüntüle >

Papaz Koyu Kamp Alanı

Papaz Koyu Kamp Alanı

Karaöz, Kumluca İlçesi Mavikent Mahallesi’nde yer alan Papaz Koyu, Papaz iskelesi olarak da bilinmektedir. Şehir merkezine 141 km mesafede yer alan koy, denize sıfırdır. Antalya–Fethiye, Antalya–Finike, Antalya–Kaş ve Antalya–Kekova otobüsleri ile ulaşım sağlanabilir. Orman sahili, denize sıfır olması ve eşsiz doğal güzellikleri ile Likya Yolu güzergâhında yer alan Papaz Koyu, çadır ile kamp yapmanız için uygundur, ancak karavan ile kamp yapılamamaktadır. İnternet ve telefon çok az çeker. İçme suyu, market, elektrik ve duş ise kamp çevresinde bulunmaktadır.

Kamp Olanakları: Plaj alanında duş, soyunma kabinleri ve WC bulunmaktadır. Plaja yakın konumda bulunan tesislerden yiyecek, içecek, elektrik, şarj gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Konumu: Koy İçinde

Haritada Görüntüle >

İncekum Orman Kamp Alanı

İncekum Orman Kamp Alanı

Alanya’nın İncekum mevkiinde yer alan kamp alanı, Alanya ilçe merkezine 25 km, Antalya şehir merkezine ise yaklaşık 120 km mesafede yer alıyor. Alanya–Manavgat otobüsü ile kamp alanına gidebilmek mümkün. Ağaçların arasında büyüleyici bir alana sahip olan İncekum, size aradığınız huzuru fazlasıyla verecektir. Denize sıfır bir konumda bulunan İncekum Orman Kamp Alanı 2,5 km uzunluğundaki plajı ile çadır ve karavan kampının yanı sıra deniz tatili için de harika bir yerdir. 156 dönümlük koca alanda kafe ve piknik yerleri bulunmakta. Yenilenen duş ve WC kabinleri, kamp esnasında da rahat etmenizi sağlayacaktır.

Telefon: 0242 517 16 11

Kamp Ücreti: 4 kişilik çadır yeri 55 TL, 4 kişilik çadır + çadır yeri 80 TL, karavan yeri 80 TL.

Kamp Olanakları: Çadır ve karavan kamp alanı, restoran, market, masa ve sandalye, kafe ve piknik alanları ve yürüyüş parkurları bulunmaktadır. Ayrıca kamp alanında yer alan tesisin 18 TL ücretle kahvaltı servisi de bulunmaktadır.

Web Sitesi: https://incekumormankampi.com/

Instagram: https://www.instagram.com/incekumormankampi/

Konumu: Kırsal Alan

Haritada Görüntüle >

Sazak Koyu Kamp Alanı

Sazak Koyu Kamp Alanı

Antalya, Adrasan ve Olympos bölgeleri arasında denize sıfır bir konumda bulunan Sazak Koyu Kamp Alanı, şehir merkezine 132 km mesafede yer almaktadır. Antalya otogarından kalkan Adrasan dolmuşları ile bölgeye geldikten sonra Sazak Koyu’na ancak araç ile ulaşabilirsiniz. Tarihi dokusu ve doğal güzellikleri ile Sazak Koyu hem çadır hem de karavan kampı için uygundur. Bölgede herhangi bir işletme ya da tesis bulunmadığı için yiyecek ve içeceklerinizi yanınızda getirmelisiniz. WC ve duş alanları yok ancak temiz su elde edebileceğiniz bir tulumba bulunmakta.

Kamp Olanakları: Ormanlık alanda içme suyu temin edebileceğiniz bir tulumba bulunmaktadır. Ateş yakılabilir alanlar ve yürüyüş parkurları da ayrıca yer almaktadır. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Konumu: Koy İçinde

Haritada Görüntüle >

Saklıkent George Club Kamp Alanı

Saklıkent George Club Kamp Alanı

Antalya’nın Kaş ilçesi Saklıkent Kayadibi Köyü’nde bulunan kamp alanı, şehir merkezine 200 km uzaklıkta yer almakta. Fethiye-Antalya karayolu üzerinde Kemer kavşağından saptıktan sonra trafik levhalarını takip ederek Saklıkent yönüne devam etmeli ve buradan 20 km daha yol giderek kamp alanına ulaşabilirsiniz. Fethiye’den ise her 15 dakikada bir Saklıkent’e dolmuşlar kalkmaktadır. Kamp alanında dilerseniz kendi çadır veya karavanınızda kalabilir, dilerseniz kiralama yapabilir veya ağaç ev ve bungalov evlerde kalabilirsiniz. Kamp alanında yüzme havuzu, hamam, otopark, WC, sıcak su, duş, elektrik ve Wi-Fi hizmeti mevcut. Ayrıca yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı karşılamak için tesis bünyesinde bir büfe bulunmaktadır.

Telefon: 0252 659 00 74

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 50 TL, çadır kiralama 80 TL.

Kamp Olanakları: WC, sıcak su, duş, elektrik, Wi-Fi, ücretsiz otopark alanı, ateş yakılabilir alanlar, restoran & cafe, hamam ve yüzme havuzu.

Web Sitesi: https://www.gorgeclub.com.tr/

Instagram: https://www.instagram.com/gorgeclub/

Konumu: Kırsal Alan

Haritada Görüntüle >

Yorum yapın

Bizi Takip Edin