Orhaniye Plajları – Orhaniye’de Denize Girilecek En İyi 11 Yer!

Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı olan Orhaniye, sıcacık Akdeniz iklimi ile şirin mi şirin bir tatil cennetidir. Marmaris’in güneybatısında yer alan beldenin etrafı çam ormanlarıyla kaplıdır. Harikulade bir doğaya sahip ve denizinin günün her saatinde çarşaf gibi olması ile büyüleyici bir havası vardır. Marmaris’in turizm için en önemli beldelerinden biri olan Orhaniye yıl içerisinde binlerce yabancı turiste de ev sahipliği yapıyor. Bu şirin tatil cennetinin birbirinden güzel plaj ve koyu bulunuyor. Orhaniye Köyü, mitolojik ve tarihi kalıntılar açısından da oldukça dikkat çekiyor. Yüzyıllar önce ilk ismi “Kırvasil” iken sonraları Orhaniye olarak günümüze kadar gelen bu huzurlu yerleşim yeri bugün popüler bir kaçış noktasıdır.

Orhaniye’ye ulaşım hava yoluyla Muğla Dalaman’dan, kara yoluyla Marmaris-Datça yolu ile sağlanıyor. Orhaniye’ye otobüsle gelmek isterseniz ilk olarak Marmaris’e gelmeniz gerekir. Burası çamlıkları, dağları ve tertemiz el değmemiş koyları ile oldukça dikkat çekiyor. Orhaniye’nin en turistik yerleri ise Kızkumu Plajı ile Bybassos Krallığı’na ait olduğu bilinen kale kalıntılarıdır. Konaklamaya yönelik genellikle butik ve pansiyon tipi alternatifler yer alıyor. Huzurlu ve makul fiyatlarla bir tatil yapabileceğiniz Orhaniye’de birçok tesiste su sporları yapabiliyor, tekne turlarına katılabiliyor ve tepelerde trekking yaparak bol bol oksijen depolayabiliyorsunuz.

Orhaniye’nin plajları, koyları ve konaklama olanakları ile ilgili yazdığımız yazımızı okuyarak, Orhaniye hakkında kendinize bir rehber oluşturabilirsiniz.

Ücretli Plaj Yerleri

İncir Plaj & Bungalov

İncir Plaj & Bungalov
Fotoğraf: Aysun Cucu

Orhaniye’de denize sıfır bir konumda bulunan İncir Plaj & Bungalov, kalabalıkta yüzmeyi sevmeyenler için en uygun yerlerden biridir. İncir, size özelmiş gibi olan kumsalıyla sessiz ve sakin bir tatil keyfi sunar. Yeşille mavinin iç içe olduğu İncir’in doğal bir ortamı vardır. Bungalovunuzdan çıkar çıkmaz pırıl pırıl bir denizle karşılaşıyorsunuz. Sahilde zaman zaman hoş bir esinti olabiliyor bu da denizi bulandırabiliyor. Deniz kenarında ister gölgede, ister güneşte yemek yiyebilir, canlı müzik eşliğinde bir şeyler içebilirsiniz. İşletmenin çocuklu aileler için de uygun bir plajı var.  Dilerseniz plajdan kanoya binerek bir gezintiye de çıkabiliyorsunuz.

Deniz kıyısında yer alan İncir Bungalov, sahildeki şezlongları, şemsiyeleri ve iskelesi ile size özel bir plaj deneyimi sunar. Yemyeşil bir bahçe içerisinde yer alan bungalovlar, manzaralı odalarıyla insana huzur veriyor. Akşamları sahile daha da yaklaştırdıkları masalarda deniz mahsullerinden oluşan bir akşam yemeği yiyebiliyorsunuz. Denizin dibi bazı kısımlarda ince çakıllardan bazı kısımlardaysa kumdan oluşuyor. Deniz sığ bir suya sahip olduğu için çocuklar ve yüzme bilmeyenler de rahatlıkla girebiliyor.

Giriş Ücreti: Konaklama yapan kişiler plajdan ücretsiz yararlanabilmektedir. Konaklama ücretleri sezonluk olarak değişiklik göstermektedir. Güncel konaklama ücretleri için lütfen tesis ile iletişime geçiniz.

Plaj Özellikleri: WC, duş, şezlong ve şemsiye, kafeterya, bungalov konaklama, Wi-Fi, ortak kullanım mutfak alanı ve buzdolabı, deniz güvenlik şeridi ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Daha Fazla Bilgi: https://www.instagram.com/orhaniyeincir/

Haritada Görüntüle >

Albatros Plaj, Restoran & Otel

Albatros Plaj, Restoran & Otel

Marmaris Orhaniye’deki Albatros Otel’in şirin ve bahçeli mekânında yazın, sakinliğin, sessizliğin tadına doyum olmuyor. Herkesin kendi halinde olduğu Albatros’ta her yaştan insana, çocuklu ailelere ve tek başına tatile çıkanlara rastlamak mümkündür. Küçük ve mütevazı işletme orta büyüklükte bir koyun karşısında bulunuyor. Bu sebeple insan sayısı da az oluyor. Ilık bir denize sahip olmasından dolayı soğuk sudan hoşlanmayanlar için idealdir. Denizin zeminini kum ve çakıllar oluştururken kıyıya doğru yosunlara rastlayabiliyorsunuz. Kıyıdan birkaç metre ileri gittiğinizdeyse derinleşiyor. Albatros’un yeşillikler arasındaki doğal ortamında kendinizi dinleyebiliyor, şehrin gürültüsünden bir nebze de olsa uzaklaşabiliyorsunuz.

Bungalov tarzı odaları ile kendinizi evinizde hissedebiliyor ve odanızın karşısındaki denize dakikalar içerisinde ulaşabiliyorsunuz. Albatros’un denizi orta derecede tuzlu, durgun ve dalgasızdır. Sahile bakan bahçesinin güzel bir manzarası vardır. Bu manzaraya karşı hamağınızda uzanabiliyor ve çardaklardan birinde gölgelenerek gün batımını izleyebiliyorsunuz. Fiyatların da makul denebilecek düzeyde olduğu tesiste akşam yemekleri için sahil kenarına masalar kuruluyor. Tatlı bir deniz esintisiyle yemeklerinizi burada yiyebiliyorsunuz.

Giriş Ücreti: Konaklama yapan kişiler plajdan ücretsiz yararlanabilmektedir. Konaklama ücretleri sezonluk olarak değişiklik göstermektedir. Güncel konaklama ücretleri için lütfen tesis ile iletişime geçiniz.

Plaj Özellikleri: WC, duş, şezlong ve şemsiye, restoran, snack bar, Wi-Fi, oda konaklama, deniz güvenlik şeridi, cankurtaran ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Daha Fazla Bilgi: https://www.instagram.com/albatros_beach_butik_otel/

Haritada Görüntüle >

Marimar Plaj & Bungalov

Marimar Bungalov & Plaj
Fotoğraf: Gezgin Kamera

Marimar Plaj ve Bungalov dağların denize uzandığı, meyve ağaçlarıyla dolu bahçesiyle ve harika plajıyla Orhaniye’nin en sakin tesislerinden biridir. Ailenizle samimi bir ortamda güzel vakit geçirmeyi istiyorsanız, Marimar sizin için uygun yerlerden biri olacaktır. Denizi, esintiler olmadığında sakin ve temiz oluyor. Girişi biraz çakıllı olsa da ayağınızı rahatsız etmiyor. Güzel bir kumsala sahip ve kumsalda şezlonglar bulunuyor. Çocuklar için de tehlike oluşturmayan deniz genellikle kalabalık olmuyor. Yüzerken sessizliğin ve huzurun sefasını sürebiliyorsunuz. Her şeyden uzakta kendinizi dinleyebileceğiniz bir tatil deneyimini burada yaşayabiliyorsunuz.

Marimar,  bungalovunuzdan çıkıp iki adım sonra kendinizi suya atabileceğiniz, denize sıfır konumuyla misafirlerin beğenisini kazanıyor. Burada kimselerin size karışmadığı, özgürce dinlenip eğlenebileceğiniz, denizin tadına doyacağınız keyifli bir tatil geçirebiliyorsunuz. Çarşaf gibi denizinde büyük otellerin beton anlayışından tamamen uzak, yeşil bir doğa ile baş başa kalabiliyorsunuz. Akşamları da sahilde kurulan masalarda, servis eşliğinde güzel vakit geçirebiliyorsunuz.

Giriş Ücreti: Konaklama yapan kişiler plajdan ücretsiz yararlanabilmektedir. Konaklama ücretleri sezonluk olarak değişiklik göstermektedir. Güncel konaklama ücretleri için lütfen tesis ile iletişime geçiniz.

Plaj Özellikleri: WC, duş, şezlong ve şemsiye, restoran, Wi-Fi, bahçe ve dinlenebilir alan, oda konaklama, deniz güvenlik şeridi, cankurtaran ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Erine Beach Club

Erine Beach Club
Fotoğraf: Barış Deniz Keser

Misafirlerini doğal güzellikler içerisinde ağırlayan Erine Beach Club bungalov tipi evlerden oluşan bir tesistir. Masmavi denizi ve kendine özel plajıyla rahat bir ortam arayanlar için idealdir. Büyük bir bahçeye ve çocukların oynayıp vakit geçirebileceği birçok alana sahiptir. Kum ve taş karışımı bir sahili vardır. Bu nedenle yanınızda deniz ayakkabısı bulundurmanız iyi olabilir. Yemyeşil bir ormanın içerisine yerleşmiş bungalovlar kamp hayatını sevenler için daha uygundur. Lüks beklentiniz yoksa sessiz bir ortamda deniz, güneş ve tatilin tadını çıkarabiliyorsunuz. Denizi öğlene doğru hırçınlaşıyor fakat akşamları sakinleşerek size kucak açıyor. Sahilde bulunan şezlonglar ve şemsiyelerden tüm gün ücretsiz yararlanabiliyorsunuz.

Günübirlik konaklama seçeneğine de sahip olan Erine Beach gün boyunca servis eşliğinde güzel bir deniz keyfi sunuyor. Fakat kızgın ve dalgalı bir denizden hoşlanmıyorsanız burası size uygun olmayabiliyor. Kalabalıktan uzak,  sessiz ve huzurlu bir yer olmasından dolayı tatilinizi bolca dinlenerek geçirebiliyorsunuz. Erine Beach Club’ın denize sıfır restoranında ise lezzetli deniz ürünlerinin tadına bakabiliyorsunuz.

Giriş Ücreti: Konaklama yapan kişiler plajdan ücretsiz yararlanabilmektedir. Konaklama ücretleri sezonluk olarak değişiklik göstermektedir. Güncel konaklama ücretleri için lütfen tesis ile iletişime geçiniz.

Plaj Özellikleri: WC, duş, şezlong ve hasır şemsiye, restoran, Wi-Fi, bungalov konaklama, deniz güvenlik şeridi ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Kerdime Plaj, Restoran & Motel

Kerdime Beach, Restoran & Motel
Fotoğraf: Feyzullah Özev

Denize sıfır konumda, doğal ve güzel bir ortamı olan Kerdime, salaş bir yer arayanlar için idealdir. Restoranından bir şeyler yiyip içtiğiniz sürece sahildeki şezlong ve şemsiyeleri ücretsiz olarak kullanabiliyorsunuz. Tesisin bahçesi, otoparkı ve moteli de mevcuttur. Plajı bakir kalmış bir koy şeklindedir. Denizin karşısına şezlonglar ve şemsiyeler dizilmiştir. Muhteşem ve doğal bir ortamda yemeklerinizi yiyebiliyor ve huzurlu bir şekilde tatilinizi yapabiliyorsunuz. Denizi güzeldir fakat genellikle dibi taşlardan oluşuyor bu sebeple deniz ayakkabısıyla giriliyor. Genellikle dalgalı olduğundan dolayı sakin bir deniz isteyenlerin ilgisini çekmiyor.

Tertemiz havası ve deniziyle oksijene doyduğunuz Kerdime Plaj, Restoran & Motel’de yaz sıcağında kendinizi bırakabileceğiniz soğuk bir denizi vardır. Burada, yeşilin negatif enerjileri alıp mavinin sizi rahatlattığı güzel bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Çok kalabalık olmadığı için huzurlu bir şekilde kafa dinleyebiliyor ve stresten uzaklaşabiliyorsunuz. Akşamları Kerdime’nin restoranında gün batımını izleyerek lezzetli yemeklerden de afiyetle yiyebiliyorsunuz.

Giriş Ücreti: 100 TL’lik harcama limiti ile giriş ücreti, şezlong ve şemsiye ücreti alınmamaktadır.

Plaj Özellikleri: WC, duş, şezlong ve hasır şemsiye, kafeterya, Wi-Fi, oda konaklama, deniz güvenlik şeridi ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Çatlak Plaj & Kamping

Çatlak Beach & Camping
Fotoğraf: Murat Bozok

Tam deniz kenarına kurulmuş olan işletme, gölgesine çadırlarınızı kurabileceğiniz, doğa ve denizin tüm nimetlerinden fazlasıyla yararlanabileceğiniz keyifli bir yerdir. Kalabalıktan ve gürültüden uzak, denizin ve güneşin tadını çıkarabileceğiniz harika bir konumu vardır. Kamp içerisinde sıcak su, tuvaletler ve elektrik bulunuyor. Dilerseniz işletmenin sahip olduğu çadırları da kullanabiliyorsunuz. Rüzgâr alan bir konumda olduğu için bazen denizi dalgalı olabiliyor. Ancak panoramik deniz manzaralı şahane konumuyla doğa içerisinde bir kamp alanı olmasıyla çok talep görüyor. Denizi çok taşlı ve balçıklı bir yapıda olduğundan berrak bir deniz keyfi yaşayamıyorsunuz. Tesiste bulunan kişi sayısına göre olanaklar yetersiz kalabiliyor.

Mekâna giriş ücretlidir. Kampta yapacağınız her aktiviteye de para ödemeniz gerekiyor. Genellikle serin bir havası olduğu için yaz sıcağı sizi bunaltmıyor. Bakir kalmış doğanın içinde kamp yapmak keyifli olabiliyor fakat böceklerden ve sineklerden rahatsız oluyorsanız başka yerleri tercih etmeniz gerekiyor. Pişirme ücreti karşılığında yemeklerinizi yaptırabiliyorsunuz, bunun yanında kampın sağladığı yemeklerden de alabiliyorsunuz.

Giriş Ücreti: Kamp atan kişiler plajdan ücretsiz yararlanabilmektedir. Kamp konaklama ücretleri sezonluk olarak değişiklik göstermektedir. Güncel konaklama ücretleri için lütfen tesis ile iletişime geçiniz.

Plaj Özellikleri: WC, duş, şezlong ve şemsiye, Wi-Fi, elektrik, aydınlatma, ateş yakma imkânı, kafeterya, çadır kamp alanı ve araç otopark yeri.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygun Değildir

Daha Fazla Bilgi: https://www.instagram.com/catlak_beach/

Haritada Görüntüle >

Ücretsiz Plaj Yerleri

Kız Kumu Plajı

Kız Kumu Plajı Marmaris’e 36, Orhaniye’ye ise yalnızca 2 km uzaklıkta bulunur. İlçe merkezinden kolayca gelinebiliyor. Plajın kendine has doğal bir yapısı vardır. Denizin ortasında yürüyormuş hissine kapılacağınız yaklaşık 600 metre uzunluğundaki kızıl kum birikintisi burayı bir hayli ilginç kılıyor. Yolu tamamıyla yürüseniz dahi en sonuna kadar su seviyesi insanın diz boyuna kadar geliyor.

Plajın etrafı yemyeşil çam ağaçlarıyla kaplı yüksek tepelerden oluşuyor. Yeşil ile mavinin bir arada olduğu, temiz havası ve berrak deniziyle Marmaris’in yerli ve yabancı turistler gözünde popüler yerlerinden biridir.

Plajın sahil kısmı yumuşak kumlarla örtülüdür. Fakat deniz içerisindeki 600 metrelik yürüyüş yolunda çakıl taşları bulunuyor. Bu deneyimi yaşarken ayağınızda bir terlik ile yürümeniz iyi olacaktır. Deniz sezonda yeterince sıcaktır. Ayrıca sığ olması sayesinde çocuklar ve yüzmeyi yeni öğrenenler de güvenle yüzebiliyorlar. Girişin ücretsiz olduğu Kız Kumu Plajı’nda ücretsiz kullanıma sunulan şezlong ve şemsiyeler mevcut. Bununla birlikte yiyecek ve içeceklerin karşılanabileceği işletmeler de plaj çevresinde bulunmaktadır.

Giriş Ücreti: Ücretsiz

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabini, şezlong ve şemsiye imkânı bulunmuyor. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı plaj çevresindeki işletmelerden karşılayabilirsiniz. Buraya gelirken yanınızda en azından bir havlu getirmeyi unutmayın.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Hisarönü Halk Plajı

Marmaris merkezden giderken Hisarönü’nün bitişinde sınır tabelasını geçtiğinizde bu plaja varabiliyorsunuz. Tertemiz, kalabalık olmayan ve tesislerden uzak bir plajdır. Kendi sandalyenizi ve şemsiyenizi götürüp istediğiniz gibi kamp yapabiliyorsunuz. Burada sessizlik ve huzur eşliğinde stresten uzak bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Marmaris’teki diğer yerlerle karşılaştırıldığında denizin suyu daha ılıktır. Sakin ve durgun bir denizi vardır. Yer yer çakılların olduğu kumdan bir plaja sahiptir.

Marmaris’teki birçok yerin özel mülke ait olmasından dolayı burası özgürce denize girebileceğiniz ender mekânlardan biridir. Taşlık ve kumluk olmak üzere iki kısımdan oluşan deniz berraklığıyla gözleri kamaştırıyor. İkindi vaktine kadar rüzgârlı ve dalgalı olabiliyor fakat akşama doğru çarşaf gibi oluyor. Yol üstünde gizlenmiş bir plaj olan Hisarönü Halk Plajı’na geldiğinizde sizden herhangi bir ücret talep edilmiyor. Burada elektrik, su veya şezlong ve şemsiye yoktur. Sadece gelenlerin giderken çöplerini bırakmaması gerekiyor. Doğa ile iç içe olan bu şirin plaja geldiğinizde yeşille mavinin muhteşem uyumuna doyamıyorsunuz.

Giriş Ücreti: Ücretsiz

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabini, şezlong ve şemsiye olanakları yoktur. Yiyecek ve içeceklerinizi plaja gelmeden önce temin etmelisiniz.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygun Değildir

Haritada Görüntüle >

Hisarönü Koyu

Hisarönü Koyu
Fotoğraf: Ayşe Yanık

Marmaris’e yaklaşık 20 km uzaklıkta olan Hisarönü Koyu, şehrin gürültüsünden uzaklaşıp tüm negatif enerjilerden arınmak isteyenlerin uğradığı yerlerden biridir. Begonvillerle donatılmış ve çam ormanlarının güzelliğine güzellik kattığı koyun tertemiz bir havası var. Etrafındaki ormanlar sayesinde bunaltıcı sıcaklar yerine her zaman tatlı bir esintisi olur. Boylu boyunca uzanan bir kumsala sahiptir. Denizi sığ ve berraktır. Aracınızla denizin en yakınına kadar gelebiliyorsunuz. Son dönemlerde sadece bizim ülkemizden değil dünyanın dört bir yanından misafirleri ağırlayan Hisarönü Koyu turistlerin de dikkatini çekiyor.

Öğleden sonra deniz dalgalı ve bulanık olabiliyor. Denizin kumsalı olmasına rağmen dip yapısı taşlardan oluşuyor bu nedenle yanınızda deniz ayakkabısı bulundurmanız öneriliyor. Aynı zamanda denizkestanelerine de rastlamak mümkün olduğundan dikkat edilmesi gerekiyor. Ailelerin de çok tercih ettiği bir yer olan Hisarönü zaman zaman rüzgâr almasından ötürü sörfçülerin de tercih ettiği yerlerden biri oluyor. Siyah kumdan oluşan koya girerken veya çıkarken bir ücret ödemeniz gerekmiyor. Dilerseniz koyun yakınında bulunan denize sıfır tesislerde de konaklayabiliyorsunuz.

Nasıl Gidilir: Toplu taşımayı kullanacak olanlar için her gün Marmaris-Hisarönü arası dolmuşlar çalışmaktadır. Aracıyla gelecek olanlar tabelalar yardımıyla Hisarönü’ne gelebilir ve buradan Voxx Marmaris Beach Hotel’in olduğu noktaya gelerek koya ulaşımlarını sağlayabilirler.

Giriş Ücreti: Ücretsiz

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabini, şezlong ve şemsiye olanakları yoktur. Yiyecek ve içeceklerinizi plaja gelmeden önce temin etmelisiniz.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Çiftlik Koyu Plajı

Marmaris’ten Çiftlik Koyu’na karadan 1,5 saatlik zorlu ve virajlı bir yoldan ulaşabiliyorsunuz. Dilerseniz tekne turu seçeneğini de kullanabilirsiniz. Aileniz ile birlikte güzel vakit geçirebileceğiniz tertemiz fakat birden derinleşen bir denize sahiptir. Yatların ve teknelerin sık sık uğraması burayı biraz kalabalıklaştırıyor. Eğer kalabalıktan hoşlanmıyorsanız burası size uygun olmayabilir. Denizin berrak ve pırıl pırıl yapısıyla yüzmeye doyamıyorsunuz. Yüzerken çakıl ve kum karışımı kumsalı ile taşlı dibiyle deniz ayakkabısı giymeniz gerekebiliyor. Dalgasız ve enfes bir yüzme keyfi istiyorsanız Çiftlik Koyu sizin için uygun olabilir.

Koya giriş ücretsizdir. Aynı zamanda duş, WC ve otoparktan da ücretsiz olarak yararlanabiliyorsunuz. Plajda kendi şezlongunuzu ve şemsiyenizi yerleştirebileceğiniz boş bir alan vardır bunun dışında koyun etrafındaki tesislerin şezlonglarını da makul fiyatlar karşılığında kullanabiliyorsunuz. Yakındaki işletmelerin sağladığı belli deniz aktivitelerini de ücret karşılığında yapabiliyorsunuz. Etrafındaki yemyeşil ağaçlarla donanmış dağların manzarası eşliğinde doğanın tadını da çıkarabiliyorsunuz.

Giriş Ücreti: Ücretsiz. Şezlong + şemsiye 35 TL.

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şezlong ve şemsiye, restoran, Wi-Fi, iskele, deniz güvenlik şeridi ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Cin Bükü Koyu

Cin Bükü Koyu
Fotoğraf: Timur Yatarkalkmaz

Marmaris-Bozburun yolu üzerinde Turgutköy’e 8 km mesafede yer alan Cin Bükü Koyu, turkuaza çalan şahane diyebileceğimiz berrak denizi, çevresi itibariyle yemyeşil doğası ve belki de en önemlisi Orhaniye’nin kalabalık plajlarına kıyasla daha sessiz sakin yapısıyla öne çıkan yerlerden biridir. Cin Bükü Koyu yol üzerinde kalır. Kum, çakıl karışımı çok küçük bir sahil alanı var. Araç park yeri ise yok denecek kadar küçük.

Denizi fazlasıyla berrak, sığ ve dalgasız. Kıyı yerleri çocukların suyun keyfini çıkarabileceği seviyededir. Burası lüks yatların da uğrak yerlerinden biridir. Koyda ne yazık ki ihtiyaçların karşılanabileceği bir işletme yeri bulunmuyor. Henüz gelmeden önce tüm ihtiyaçlarınızı karşılamalısınız. Eğer tatilinizi bu bölgede geçiriyor ve kalabalık plaj yerlerinden çok doğa içerisinde sessiz sakin yerler tercih ediyorsanız burayı size önerebiliriz. Dileyen çadır kurarak da geceyi burada geçirebilir.

Nasıl Gidilir: Marmaris’ten yola çıkıp Bozburun istikametine dönerek Turgutköy’e gelebilir ve buradan 8 km daha yol gittikten sonra koya varabilirsiniz. Yol üzerinde koyu gösteren tabela olmaması nedeniyle harita konumunu mutlaka dikkate alın. Koya inen yolun son 100 metresi toprak ve çakıllı. Araç park yok sınırlı sayıdadır. Sabah erken saatte gelmekte yarar var.

Giriş Ücreti: Ücretsiz

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabini, şezlong ve şemsiye olanakları bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi koya gelmeden önce temin etmelisiniz.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Bir sonraki tatilinizi planlamak ve daha fazla bilgi almak için Orhaniye hakkında yazdığımız diğer içeriklere de göz atabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin