Kaş Gece Hayatı | Birbirinden Eğlenceli 20 Mekan

Ülkemizin Tatil cennetlerinden biri olan Kaş, doğal güzelliğinin ve dupduru denizinin yanı sıra gece hayatı açısından da oldukça eğlenceli bir tatil beldesi!

Kaş gece hayatı ve eğlencesi adı altında sizler için en popüler mekanları araştırıp, bulduk ve bir liste haline getirdik. Size düşen yalnızca listemizi okumak ve kendinize bir eğlence planı çıkarmak!

# Kaş Gece Hayatı

Eğlenceye hazırsanız listemizin ilk sırasında:

1. Mavi Bar

Mavi Bar

Kaş’ın sembolik mekanlarından biri olan Mavi Bar, Kaş gece hayatı dendiğinde akla ilk gelen mekanlardan biri olarak, yıllardır misafirlerini en iyi şekilde ağırlamaya devam ediyor. Oldukça samimi bir işletmeye sahip olan Mavi Bar, Kaş tatilindeyken, nefis yaz akşamlarında oturup bira içmek için harika bir yer. Mavi Bar, marinayı ve meydanı gören manzarası, muhteşem müzik repertuvarı ile mutlaka gitmeniz gereken mekanlardan biri! Haftanın yedi günü 17.00 ile 04.00 saatleri arasında hizmet veren mekanda alkol fiyatları da oldukça uygun.

Adres: Andifli, Cumhuriyet Meydanı, No:2, 07580 Kaş/Antalya

İletişim: 0533 391 31 71

2. Red Point

Red Point

Kaş gece hayatı açısından gözde bir mekan olan Red Point’te, sabahın ilk ışıklarına kadar dans edip eğlenebilirsiniz. Daha çok gençlere hitap eden Red Point, küçük bir mekan olmasına karşın, kendine has tarzıyla, özel kokteyl menüsüyle, turistleri de kendisine çekiyor. Sınırsız eğlence ve müziğiyle Kaş’ın dans pisti olarak anılan Red Point, Kaş’ta gitmeniz gereken bir mekan. Haftanın yedi günü 19.00 ile 04.00 saatleri arasında hizmet veren Red Point’e yolunuz düşerse Red Angel ve Red Light adlı özel kokteylleri denemeyi unutmayın! Üstelik fiyatlar oldukça uygun.

Adres: Topçu Sokak, İbrahim Serin Cd. No:3, 07580 Kaş/Antalya

İletişim: 0532 646 86 20

3. Hideaway Bar&Cafe

Hideaway Bar&Cafe

Kaş’ın en güzel mekanlarından biri olan Hideaway Bar&Cafe, begonvillerle süslü kapısı, mumlarla aydınlatılmış ufak patikasından geçip ulaştığınız muazzam bahçesi ve dekoruyla harika bir ambiyansa sahip. Hideaway, özel spesiyali olan ”kova” kokteylleri ve sohbete elverişli ortamı ile yerli ve yabancı birçok turistin tercihi oluyor.

Eski Rock ve Blues klasiklerinin ağırlıklı olarak çalındığı mekanda, sevdiklerinizle birlikte Kaş akşamlarının keyfini arka fonda çalan harika bir müzik eşliğinde geçirebilirsiniz. Bunun dışında dilerseniz mekanda dart gibi eğlenceli oyunlar da oynayabilirsiniz. Bir iç mekan, bir dış mekan ve bir de full bardan oluşan Hideaway Bar&Cafe, haftanın yedi günü 10.00 ile gece 02.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Adres: Kalkan Mahallesi, Cumhuriyet Meydanı 16/A, 07580 Kaş/Antalya

İletişim: (0242) 836 33 69

4. Mojito Lounge&Club

 Mojito Lounge&Club

Kaş’ın en seçkin eğlence mekanlarından biri olan Mojito Club, yemek yiyip, sohbet edebileceğiniz ve sonrasında sabahın ilk ışıklarına kadar dans edip, eğlenebileceğiniz bir yer. Antalya’nın önde gelen mekanlarının arasında gösterilen Mojito Club, sizlere, eşiniz, dostunuz ve ailenizle rahatça eğlenebileceğiniz güvenli bir ortam sunuyor.

Mojito Club, özel müzik konseptleri, periyodik olarak düzenlenen 90’lar ve 80’ler partileri gibi etkinlikleri ve unutulmaz Dj performanslarıyla turistler de dahil herkesin ilgisini çekmeyi başarıyor. Mojito Club, haftanın yedi günü öğlen 13.00’dan gece 04.00 sularına kadar hizmet veriyor. Kaş’ta tatildeyseniz Mojito’ya gidip, özel spesiyallerini ve ilginç kokteyllerini denemelisiniz.

Adres: Kalkan, Mustafa Kocakaya Cd. No:10, 07960 Kaş/Antalya

İletişim: (0242) 844 39 85

5. Gagarin

Gagarin

Rock müziğin ünlü ismi Aylin Aslım’ın 2015-16 yıllarında Kaş’ta hizmete açtığı Gagarin, canlı müzik severler için harika bir mekan. Adını meşhur Rus pilot Yuri Gagarin’den alan mekan, salaş tarzı ve ilginç dekoruyla dikkat çekiyor. Rock, Indierock ve alternatif müziğin hakim olduğu Gagarin’in, özellikle rock müzik severler için biçilmiş kaftan! Alkol açısından zengin bir kokteyl menüsüne sahip olan Gagarin, çeşitli Akdeniz mezelerinin yanı sıra vejetaryenler için de özel menüler hazırlıyor.

Haftanın yedi günü 20.00-04.00 saatleri arasında hizmet veren Gagarin, muhteşem bahçesi ve nefis manzarasıyla misafirlerini en iyi şekilde ağırlamaya devam ediyor. Mekanda bir kişinin harcayacağı ücret 18 TL  ile 250 TL arasında değişiyor.

Adres: Andifli, 07580 Kaş/Antalya

İletişim: 0531 838 78 64

6. Barcelona

Barcelona Kaş

Kaş gece hayatı denildiğinde akla gelen mekanlardan biri olan Barcelona, müşteri kitlesi genellikle Alman turistlerden oluşan bir yerdir. İlginç kokteylleri ve alkol seçenekleriyle misafirlerini en iyi şekilde ağırlamaya çalışan Barcelona, eşinizle dostunuzla veya ailenizle sohbet edip hoş vakit geçirebileceğiniz, salaş bir mekandır. Uzunçarşı mevkiinde bulunan Barcelona, haftanın yedi günü 14.00 ile 02.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Adres: Andifli Mahallesi, Doğruyol Cd. 07580 Kaş/Antalya

İletişim: 0242 836 11 61

7. Echo Bar

Echo Bar

Echo Bar, önceleri bir deve ahırı olan tarihi bir mekanın restore edilerek bir konser salonuna dönüştürülmesiyle hizmet vermeye başlamıştır. Kaş’ın en eğlenceli mekanı olarak nitelendirilen Echo Bar, kaliteli bir jazz bardır. Yaz sezonu boyunca ünlü müzisyenlerin konserlerine ev sahipliği yapan mekan, yurt dışından ve yurt içinden Birsen Tezer, Bülent Ortaçgil, Jehan Babur, Joy Voeth  gibi jazz müziğin önemli isimlerinin sahnelerine de yer veriyor.

Yaz gecelerinin Kaş’taki vazgeçilmez mekanı olan Echo Bar’da, hemen her gece, konser benzeri organizasyonlar düzenleniyor. Birçok müdavimi bulunan mekan, haftanın yedi günü 21.00 ile 03.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Konser takvimini takip edebilmek için Echo Bar linkine tıklayabilirsiniz.

Adres: Andifli, 07580 Kaş/Antalya

İletişim: 0541 583 17 67

8. HiJazz Bar

HiJazz Bar

Jazz-Lounge tarzda bir mekan olan HiJazz Bar, Kaş’ın en eski ve en kaliteli mekanlarından biridir. Ağaç gölgesinde çardak keyfi lezzeti veren oturma grupları ve farklı dizaynı ile samimi ve sıcak bir atmosfere sahip olan mekan, canlı müzik severler için ideal bir ortam sunuyor.

Yaz sezonu boyunca eğlenceli etkinliklerle birçok müdavim kazanan HiJazz Bar, Kaş’ta gece hayatı açısından tercih edilebilecek ilk mekanlardan biri! Haftanın yedi günü açık olan HiJazz Bar’da gece 23.00 sularında canlı müzik programına başlanıyor. Üstelik alkol fiyatları oldukça uygun!

Adres: Andifli, Zümrüt Sk. 07580 Kaş/Antalya

İletişim: (0242) 836 11 65

9. Üzüm Kızı Meyhane

Üzüm Kızı Meyhane

Antalya Kaş’ın eşsiz liman manzarasına sahip olan Üzüm Kızı Meyhanesi, mutlaka gitmeniz gereken mekanlardan biri. Akdeniz mutfağına dair lezzetleri, deniz ürünleri ve birbirinden farklı meze çeşitleriyle mükellef bir menüye sahip olan Üzüm Kızı, ailenizle, eşinizle, dostunuzla rahatça eğlenebileceğiniz bir mekan.

Muazzam manzaralı bir teras katından, iç mekandan ve şirin bir bahçeden oluşan Üzüm Kızı Meyhane’de, sütte dil balığı, ahtapot, balık kokoreç, kalamar ve karides mantısı gibi spesiyalleri kesinlikle denemelisiniz. Ayrıca mekanın menüsünde vejetaryenler için özel hazırlanmış spesiyaller de bulunuyor. Üzüm Kızı Meyhane, haftanın yedi günü 14.00 ile 01.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Adres: Andifli Mah. İskele Geçidi Mah. No:2/1, 07580 Kaş/Antalya

İletişim: 0530 916 05 88

10. Queen Bar

Queen Bar

Antalya’nın güzide ilçesi Kaş’ta bulunan köklü eğlence mekanlarından biri de 20 yıldır müdavimlerine hizmet veren Queen Bar’dır. Üç katlı eski, tarihi bir binadan oluşan bar, üstü tamamen açık olan terasıyla meşhurdur. Queen Bar, birinci katında Dj performanslarıyla doyasıya eğlence imkanı verirken orta ve üst katında eşinizle, dostunuzla, ailenizle ve sevdiklerinizle sohbet edip, manzara eşliğinde içkinizi yudumlayabileceğiniz bir ortam sunuyor. Özellikle yaz aylarında tıklım tıklım dolan mekan, haftanın yedi günü 09.00 ile 03.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Adres: Uzun Çarşı Caddesi, Gürsoy Sokak No 8, 07580 Kaş/Antalya

İletişim: 0532 604 85 69

11. Old House Bar

Old House Bar

Kaş’ın meydanında köşede bulunan küçük, samimi ve oldukça keyifli bir mekan olan Old House Bar, rock, blues, progressive, caz seçkilerinden oluşan canlı müzik programıyla meşhur bir yer. Fiyat olarak oldukça uygun olan Old House Bar’da, yerli – yabancı birçok bira, kokteyl ve ev yapımı şarap seçeneği bulunuyor. Yaz sezonunda, özellikle turistlerin mesken tuttuğu Old House Bar, salaş ve otantik dekoruyla harika bir mekan! Old House Bar, haftanın yedi günü, 12.00 ile 01.00 saatleri arasında müdavimlerine hizmet vermeye devam ediyor.

Adres: Andifli, Doğruyol Cd., 07580 Kaş/Antalya

İletişim: 0242 836 12 58

12. Oxygen Pub

Oxygen Pub

Kaş Marina’da bulunan Oxygen Pub, muhteşem deniz manzarası ve canlı müzik keyfi ile hem huzurlu dakikalar geçirip, eşinizle dostunuzla sohbet edebileceğiniz hem de müziğin keyfini çıkarıp eğlenebileceğiniz bir mekan. Oxygen Pub’da gündüz ve akşam üzeri çimler üzerinde atılmış puflarda oturarak biranızı içip, Akdeniz manzarasının keyfini çıkarabilir, gece ise club formatına dönen barda sabahın ilk ışıklarına kadar eğlencenin, dansın ve müziğin tadını çıkarabilirsiniz.

Yaz sezonunda, tatilcilerin ve turistlerin sıklıkla tercih ettiği mekan, özellikle kokteylleri ile oldukça meşhur. Harika kokteyllerden denemek ve sınırsız müziğin tadını çıkarmak için mutlaka gitmeniz gereken mekanlardan biri olan Oxygen Pub’a, haftanın yedi günü 11.00 ile 02.00 saatleri arasında gidebilirsiniz.

Adres: Marina, Bucak Denizi, Acısu Mevki, No 37/9 07580 Kaş/Antalya

İletişim: (0242) 836 37 05

13. Bi Lokma Restoran

Bi Lokma Restoran

Kendinizi evinizin bahçesindeymiş gibi hissedeceğiniz Bi Lokma Restoran, gerçek anlamda bir aile işletmesi. Sıcak ve samimi bir ortamda, otantik dekorasyonuyla Kaş’ı başarılı bir şekilde yansıtan restoran, meyhane tarzında, rakınızı içip, şahane mezelerden tadabileceğiniz bir mekan. Geleneksel Türk mutfağına dair her lezzeti el emeğiyle yapan restoranda, mantıdan yaprak sarmaya kadar aradığınız her yemeği bulmanız mümkün.

Ailenizle veya arkadaşlarınızla nefis yemeklerden yiyip, alkol eşliğinde sohbet ederek keyifli bir akşam geçirmenizi sağlayan Bi Lokma Restoran, tercih ettiğiniz için pişman olmayacağınız bir mekan. Güler yüzlü personeli, geniş yelpazeli menüsü ve otantik atmosferiyle Bi Lokma Restoran, haftanın yedi günü, sabah 08.00’dan gece 24.00’a kadar misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Adres: Andifli, Uğur Mumcu Cd. No:21, 07580 Kaş/Antalya

İletişim: (0242) 836 39 42

14. Nereid Meyhanesi

Nereid Meyhanesi

Kaş’ın en bilindik ve en güzel meyhanelerinden biri olan Nereid Meyhanesi, Kaş’ta meşhur Cunda mutfağına sahip olan tek meyhanedir. Mavi beyaz dekoruyla, Rum meyhanesi kıvamında olan mekan, Akdeniz’de Ege’nin kokusunu alabileceğiniz bir yer. Nereid Meyhanesi, Meis Adası ve Kaş’ın efsanevi manzarasını gören bir terastan ve insanın içini ferahlatan bir bahçeden oluşuyor. Meze ve deniz mahsulleri konusunda oldukça iddialı olan meyhane, şahane lezzetlerden tadıp, manzaranın eşliğinde rakınızı yudumlayarak, eş-dost meclisiyle birlikte keyif çatabileceğiniz bir mekan. Fiyat açısından da makul olan Nereid Meyhanesi, haftanın her günü 19.00 ile 02.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam ediyor.

Adres: Andifli, Süleyman Sandıkçı Sk., 07580 Kaş/Antalya

İletişim: 0542 836 34 74

15. Bahçe Balık

Bahçe Balık, Kaş’ta meyhane tarzında hizmet veren mekanlardan biridir. Nostaljik bir atmosfere sahip olan Bahçe Balık, sakin ve doğal ortamıyla, bir yandan içkisini yudumlayıp diğer yandan keyif yapıp, kafasını dinlemek isteyenler için ideal bir mekandır. Rakının olmazsa olmazı meze ve meze çeşitlerinden oluşan menüsüyle konuklarına mükellef bir sofra sunan mekanda, tatmanız gereken lezzetlerin başında ”kalamar tava ve börülce” geliyor. Pahalılık açısından normal düzeyde olan Bahçe Balık, haftanın yedi günü 12.00 ile 23.00 arasında hizmet veriyor.

Adres: Andifli, Süleyman Sandıkçı Sk. No:18, 07580 Kaş/Antalya

İletişim: (0242) 836 27 79

16. Deja Vu Bar

Deja Vu Bar

Kaş’ın en bilindik mekanlarından biri olan Deja Vu Bar, insana huzur veren liman ve Meis Adası manzarasıyla özellikle turistler tarafından sıklıkla tercih edilen bir mekan. Akşam saatlerinde muhteşem gün batımına tanıklık edebileceğiniz Deja Vu Bar’da, biranızı içerken arka fonda çalan müzik eşliğinde keyifli vakit geçirebilirsiniz. Kaş’ın diğer barları gibi sıcak, küçük ve samimi bir ortama sahip olan mekan, güler yüzlü personeli ve teras manzarası sayesinde özellikle yaz sezonunda dolup taşıyor. Şahane gün batımı manzarası için mutlaka gitmeniz gereken bir mekan olan Deja Vu Bar, haftanın yedi günü hizmet vermeye devam ediyor.

Adres: Uzun Çarşı Caddesi, İlkokul Sokak, No:31, Kaş/Antalya

İletişim: 0242 8362370

17. Zühtü Pub

Zühtü Pub

2019’a kadar Kuytu Bar olarak bilinen mekan, adını Zühtü Pub olarak değiştirerek, müdavimlerine hizmet vermeye devam eden bir mekandır. Kaş gece hayatı veya eğlence dendiği zaman akla ilk gelen mekanlardan biri olan Zühtü Pub, canlı müzik dinletisinin yanı sıra haftanın belli günlerinde Dj performanslarına da ev sahipliği yapıyor. Zengin alkollü veya alkolsüz içecek menüsünün dışında lezzetli yemek ve meze menüsüyle de konuklarını en iyi şekilde ağırlayan Zühtü Pub, hem eğlenmek hem de lezzetli mezelerden tatmak için ideal bir yer.

Ailelerin de rahatlıkla eğlenebileceği bir müessese olan Zühtü Pub, yaz sezonunda yabancı turistler tarafından da sıklıkla tercih ediliyor. Gece sonunda konuklarına meşhur ”Ben sana yandım Zühtü” parçasıyla günü tamamlayan mekan, haftanın yedi günü sabah 09.00’dan gece 02.30 sularına kadar hizmet veriyor. Birbirinden farklı kokteyller, menü ve fiyatlarla ilgili bilgi almak için Zühtü Pub linkine tıklamanız yeterli!

Adres: Andifli, İlkokul Sk. No:3, 07580 Kaş/Antalya

İletişim: 0535 400 44 13

18. Dry Cafe & Bar

Dry Cafe & Bar

Kaş’ın meşhur mekanlarından biri olan Dry Cafe&Bar, gündüz çayınızı kahvenizi içip, yemeğinizi yiyebileceğiniz, gece ise müzik eşliğinde eğlenip içkinizi içebileceğiniz bir yer. Zengin içecek ve kokteyl menüsüne sahip olan mekan, fiyat açısından makul düzeyde. Oldukça samimi ve sıcak bir atmosfere sahip olan mekan, iyi döşenmiş iç dizaynı ve Atatürk için hazırlanan muazzam köşesiyle dikkat çekiyor. Belirli günlerde canlı müzik dinletisi düzenlenen Dry Cafe&Bar, tüm hafta 24 saat boyunca kesintisiz bir şekilde hizmet veriyor.

Adres: Andifli, Ortaokul Sk. 07580 Kaş/Antalya

İletişim: 0 505 488 76 16

19. Deli Bakkal Likörhanesi – No11

Deli Bakkal Likörhanesi

No 11 adıyla da bilinen Deli Bakkal Likörhanesi, adından da anlaşılacağı üzere oldukça eğlenceli, hareketli ve renkli bir mekan. Haftanın belli günleri eski 45’liklerle, 90’lar ve 80’ler konseptli partilere imza atan mekan, Kaş gece hayatı ve eğlencesi denince akla ilk gelen yerlerden biri oluyor.

Açık ve kapalı olmak üzere iki alandan oluşan Deli Bakkal Likörhanesi, enteresan kokteyller ve ara ara ikram edilen birbirinden farklı shotlarla konuklarını en iyi şekilde ağırlamaya çalışıyor. Bu eğlenceli mekanı sizler de Kaş gece hayatı listenize eklemeli ve yolunuz düşerse mutlaka uğramalısınız. Tüm hafta hizmet veren mekana, 20.01 ile 04.01 saatleri arasında gidebilirsiniz.

Adres: Andifli, Zümrüt Sk., 07580 Kaş/Antalya

İletişim: 0 534 966 75 81

20. Pell’s Kaş

Pell's Kaş

Pell’s, aslında Kaş’ta kahvaltısı ve lezzetli yemekleriyle ünlü bir mekandır. Lakin sahip olduğu ev yapımı şarap, zengin alkol menüsü ve arka fon müzikleriyle tatilcilerin ve turistlerin gece eğlenmek adına tercih ettikleri bir yer olarak göze çarpıyor. Dolayısıyla Pell’s Kaş’ın, Kaş gece hayatı listemize eklememiz gereken bir mekan olduğunu düşündük.

Lazanya, falafel gibi Akdeniz lezzetleri, Pad Thai gibi Güneydoğu Asya yemekleri gibi farklı ülkeden lezzetlerin bir arada bulunduğu bir menüye sahip olan mekanı, hem restoran olarak hem de içkinizi içip, eğlenceli vakit geçirebileceğiniz bir mekan olarak bir yerlere not etmelisiniz! Kaş’ın mistik sokakları içerisindeki Pell’s, haftanın yedi günü 09.00 ile 02.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Adres: Andifli, Topçu Sk. No:20, 07580 Kaş/Antalya

İletişim: (0242) 836 43 82

Kaş gece hayatı listemiz burada sona eriyor. Yukarıda bahsettiğimiz her bir mekanla ilgili bilgi ve görüşlerinizi bize aktarmak için yorum yapabilir, içeriğimizi geliştirmemizi sağlayabilirsiniz. Bol eğlenceli tatiller diliyoruz!

Yorum yapın

Bizi Takip Edin