Didim Alışveriş Noktaları

Didim’in güzel havası eşliğinde tatilinizi tamamlarken dostlarınıza hediyeler götürmeniz, kendinize anılar biriktirmeniz için uğrayacağınız çokça alışveriş durakları var.

Didim alışveriş noktaları, hem ulaşım hem de çeşit açısından beklentilerinizi karşılayacak düzeyde mekanlar. Hediyelik eşyadan bölgeye özgü yiyeceklere, ayakkabıdan tekstil ürünlerine kadar geniş bir yelpazeye sahip şehir, sizi bekliyor.

Mavişehir Pazarı

Mavişehir Pazarı

Mavişehir Pazarı haftanın her günü otopark yanında, sahil boyunca uzanan alanda kuruluyor. Sebze, meyve, kuru yemiş, tekstil ürünleri, hediyelik eşyalar ve daha fazlasını bulabileceğiniz pazar akşamüstü açılıyor ve gece geç saatlere kadar hizmet veriyor. Pazara uğradıktan sonra sahildeki kafelerden birinde dondurmanızı yerken sakin denizi ve yıldızları da izleyebilirsiniz.

Ulaşım için;

Didim Semt Pazarları

Didim Pazar Alanı

Didim’de Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri belirli bölgelerde semt pazarları kuruluyor. Her türlü yiyecek ve giyecek ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz bu pazarlar oldukça ferah ve kalabalık olmuyor. En ünlüsü ve çeşit açısından zengini, Didim Otogarı’nın yanına, cumartesileri kurulan pazar yeri. Merkezden ulaşmak için otobüs kullanabilirsiniz.

Ulaşım için;

Akköy Pazarı

Akköy Pazarı

Didim girişinde, oldukça şirin ve ilginç bir köy olan Akköy’de Perşembe günleri pazar kuruluyor. Aydın’ın ünlü lezzetlerinden olan lop incirinin en tazelerini bu pazarda bulabilirsiniz. Köy halkının kendi bahçelerinden topladığı ürünleri sattıkları pazara erken saatlerde gitmenizi öneririz. Çünkü öğleden sonra ürünler bitiyor ve pazar toplanıyor.

Ulaşım için;

Didyma Shopping Center

Didyma Shopping Center

Altınkum Sahili girişinde hediyelik eşya, tekstil ve deniz ürünleri bulabileceğiniz küçük bir AVM de var. İlk iki katında alışveriş yapacağınız gibi üst katında ve çevresinde dinlenebileceğiniz kafeteryalar da yer alıyor. Eskiye oranla canlılığını yitirmişse de aradığınızı rahat ve kolayca bulabileceğiniz, alışveriş koşturmacasını ve yorgunluğunu yaşamayacağınız bir yer.

Ulaşım için;

Altınkum Sahili

Altınkum Sahili

Altnkum Sahili, size Didim’i anımsatacak ne varsa bulabileceğiniz bir sahil. Cadde boyunca açılan tezgahların yanında, barların aralarına saklanmış hediyelik eşya dükkanlarının fazlalığı ve çeşitliliği sizi kararsızlığa itecek ve sonunda hepsine uğramak isteyeceksiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin