Marmaris Gece Hayatı

Marmaris’te gündüz zaman su gibi akıp geçer, akşam ise herkes tatilin verdiği enerji ve yeni yerler keşfetme isteği ile kendini sokaklara atar.

İlçede akşamları Marina’da bulunan farklı kafe ve restoranlarda yakınlarınızla oturup, hoş sohbetler edebileceğiniz gibi ilerleyen saatlerde kendinizi herhangi bir eğlence mekanında da bulabilirsiniz.

Daha önce bu kentte bulunanların yakından tanıdığı beldede, gece eğlencesinin nabzını tutan Barlar Sokağı’nda, birbiri ardına dizilmiş sabaha kadar canlı kalan bar ve kulüpleri bulabilirsiniz. Barlar sokağı dışında Turunç, İçmeler ve diğer ilçelerde de müzikli kafe ve pub tarzı mekan bulmak mümkün..

Sizler için Marmaris’te gece hayatını dibine kadar yaşayabileceğiniz, sınırsız eğlence sunan; en kaliteli müzik ve en iyi hizmet garantisi iddia eden 6 eğlence mekanından bahsettik;

Club Areena – Barlar Sokağı

Club Areena

Marmaris ve gece hayatı denince akla gelen ilk isimlerden biri haline gelmiş olan, ilçenin en büyük açık hava diskosu kuşkusuz ki Club Areena’dır. 12 yıldır yerli yabancı milyonlarca kişiye hizmet veren işletme, 2000 m2 üzerine kurulmuş olup, haftanın 7 günü 19.00-04.00 saatleri arasında hizmet vermekte.

Gece boyunca müzik, ses, ışık ve lazer gösterileri yapılan mekanda  60 dansçı da, renkli dans şovlarıyla geceyi hareketlendiriyor. Kulübün müdavimleri arasında; Serdar Ortaç, Rafet El Roman, Özcan Deniz, Demet Akalın, Otilia, Tom Boxer & Morena gibi birçok ünlü isim olduğu söyleniyor. 🙂

Giriş Ücreti: Yok                                     Tel: 0 252 412 29 29

Müzik Saati:  21.00- 04.00      

Adres: Barlar Sokağı, Marmaris

                      

Backstreet Club – Barlar Sokağı

Backstreet Club

Marmaris’te en geniş müzik yelpazesine sahip mekan olarak bilinen Backstreet Club, her yıl yerli yabancı bir çok turisti konuk ediyor. ‘’Sabaha kadar dans!’’ diyenlerin en sevdiği adreslerden biri olan mekan, eğlenceyi doruklarda yaşatıyor desek yanlış olmaz. 🙂

Mekan, Profesyonel DJ performanslarıyla eğlenen tatilcileri; lazer gösterileri, başarılı ses sistemi ve baş döndüren ışıklarıyla harika bir gece geçirmeye davet ediyor.

Giriş Ücreti: Yok                                Adres: Barlar Sokağı, No:39 Marmaris

Kapı Açılış: 20.00 – 04.30                  Tel : 0 252 412 40 48

Joy Club – Barlar Sokağı

Joy Club

Marmaris’in nezih mekanlarından biri olarak görülen Joy Club’ın, müzik seçimlerinin iyiliği ve dans şovları ile tatilcileri eğlenmekten yorgun düşürdüğü söyleniyor. Fiyatlarında diğer kulüplere göre daha uygun olduğu biliniyor. Soluksuz eğlence vaat eden kulüp, Barlar Sokağı’nın renkli mekanlarından…

Giriş Ücreti: Yok                                              Adres: Barlar Sokağı, Marmaris

Kapı Açılış: 21.00-04.00                                Telefon: 0252 412 77 56

Buddha Bar – Barlar Sokağı

Buddha Bar

Bir eğlence mekanına gidip gitmeme konusunda en önemli etkenler; iyi müzik, iyi hizmet, iyi içecek gibi gözükse de ziyaretçiler için en önemli kriterlerden biri de mekanın genişliği ve ferahlığıdır. Bu konuda çok büyük metrekarelik alana kurulmuş kulüplerde bile havasızlık sorunu yaşanıyor.

Budha Bar’ın ziyaretçiler tarafından en beğenilen yönlerinden biri de ferah, rahat ve açık hava oluşu.. Alternatif müzik sevenlerin tüm zevklerine hitap ettiği söylenen barda, alkollü alkolsüz içeceklerde oldukça seviliyor. Aynı zamanda canlı müzik sevenler için Marmaris’in en popüler adreslerinden biri olarak gösteriliyor.

Giriş Ücreti: Yok                                              Adres: Barlar Sokağı, 48700, Marmaris

Kapı Açılış- Kapanış: 20:00 – 03:30              Tel: 0252 4128202

Beach Club

Beach Club

Marmaris’in en hareketli saatlerini geçirebileceğiniz bu mekan sizlere; temiz bir ortam, harika kokteyller, her zevke hitap eden kaliteli müzik ve çoğu işletmeye göre daha uygun fiyatlar sunuyor. Marmaris’i yolu düşenlerin uğramaktan pişman olmayacakları sayılı mekanlardan biri olduğu da söyleniyor.

Giriş Ücreti: Yok

Adres: Tepe Mah. 39 Sok No:113, Marmaris

Kapı Açılış: 21.00-04.00

Yorum yapın

Bizi Takip Edin