Gökçeada’da Nerede Kalınır? Otel Tavsiyeleri

Ülkemizin en büyük adası olan Gökçeada, Çanakkale ve yakındaki şehirlerden her yıl pek çok ziyaretçiyi ağırlamaktadır.

Sakin ortamı ve birbirinden güzel plajları ile Gökçeada özellikle deniz keyfi yapmak isteyenler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir.  Gökçeada’ya daha önce gitmemiş olanlar için “Gökçeada’da nerede kalınır?” sorusu en önemli konuların başında gelmektedir. Yazımızda Gökçeada’nın konaklama olanakları hakkında bilgilere ve Gökçeada’da tercih edilebilecek bazı otel önerilerine yer verdik. Dilerseniz yazımızın detaylarına birlikte göz atalım…

1- Gökçeada’da Nerede Kalınır?

Gökçeada’da konaklama çeşitliliği çok fazla bulunmuyor. Bu nedenle Gökçeada’ya gideceğiniz zaman çok farklı konaklama seçeneği beklemeniz sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Tabi buna rağmen adada açıkta kalmayacağınızı da belirtelim 🙂

Fiyatların ise ülkemizin diğer turistik yerleriyle paralel seyrettiğini söyleyebiliriz. Adada ortalama 100₺ ile 400₺ civarında bir ücretle konaklama sorununuza çözüm bulabileceğinizi söyleyebiliriz. Adada otel fiyatlarının özellikle temmuz ve ağustos aylarında yükseldiğini belirtelim. Adada bölge halkı tarafından yoğun olarak işletilen ev tipi pansiyonlarda kalabileceğiniz gibi Gökçeada’da nerede kalınır? sorusu için son yıllarda bölgede farklı otel seçeneklerinin de arttığını bilmenizi isteriz.

Adada konaklama bölgesi olarak en çok Kaleköy civarının tercih edildiğini söyleyebiliriz. Burası adanın merkezi bir noktası olduğundan burada konaklayarak adanın olanaklarına daha yakın olma fırsatını yakalayabilirsiniz. Bunun dışında Bademli, Kuzulimanı, Ayvacık gibi bölgeler de sıklıkla tercih edilmektedir.

2- Gökçeada Otel Tavsiyeleri

#1 Değirmen Konukevi

Değirmen Konukevi

Samimi bir işletmeci tarafından işletilen tesis, 7 odasıyla hizmet vermektedir. Otel, Kaleköy’e çok yakın konumuyla bölgenin en çok tercih edilen seçenekleri arasında bulunuyor. Siz de bu oteli tercih ederek butik bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz.

#2 Anemos Hotel

Anemos Hotel

Yıldız Koyu’na 15 dakikada yürüyerek ulaşabildiğiniz otel Kaleköy’ün üst kısımlarında yer alıyor. Otel lüks bir konaklama seçeneği arayanların adada öncelikli olarak tercih edebileceği oteller arasında bulunuyor.

#3 Masi Hotel

Masi Hotel

Arabayla denize 5 dakikada ulaşılabiliyor olması dezavantaj olsa da otel muhteşem manzarası ile bunu rahat bir şekilde örtüyor. Eski Bademli’deki otel, ada merkezine 4 km. mesafede bulunuyor. Müşterilerin genellikle memnun olduğu otel, beklentileri aşırı olmayan her ziyaretçiyi memnun edebilecek özelliklere sahip.

#4 Kale Palace Hotel

Kale Palace Hotel

46 odaya sahip olan işletme, anlayışlı ve ilgili personeli ile ziyaretçilerini memnun etmek için ellerinden geleni yapıyor. Bu da müşterilerin otelden mutlu bir şekilde ayrılmasını sağlıyor. Otelin merkezi bir konumda olması ve uygun fiyatı da burayı tercih edilebilir kılan en önemli sebeplerin başında geliyor.

#5 Kuzey Park Hotel

Kuzey Park Hotel

Fazla oda seçeneği olması nedeniyle oda bulma konusunda sıkıntı yaşamayacağınız otel, müşteri yorumlarına baktığımızda herkesin memnun kaldığı konaklama tercihleri arasında bulunuyor.

**Gökçeada otel tavsiyelerini de aldığınıza göre Gökçeada gezilecek yerler yazımıza göz atarak adada görmeniz gereken yerler hakkında bilgilere ulaşabilir, adaya nasıl gidebileceğiniz konusundaki detayları inceleyebilirsiniz

Yorum yapın

Bizi Takip Edin