Miami’de Nerede Kalınır? Otel Tavsiyeleri

Florida eyaletinin küçük bir alanda kurulmuş ancak en çekici şehirlerinden biri olan Miami, özellikle etkileyici plajları ve gece hayatıyla büyük ilgi görüyor. 

Miami’ye geldiğinizde eğer aklınızda Miami’de nerede kalınır sorusu bulunuyorsa bu yazımız tam size göre. Yazımızda Miami’de konaklama tercihinizi yaparken nelere dikkat etmeniz gerektiği konusunda bilgileri bulabileceksiniz. Aynı zamanda Miami’deki otellerle ilgili tavsiyelerimiz de yazımızın devamında sizleri bekliyor.

Miami’de Nerede Kalınır?

Miami’de çoğunlukla butik tarzda oteller bulunmaktadır. Bu oteller çoğunlukla özel tasarımlarla tasarlanarak modern bir çizgi yakalamayı başarıyor. Bu otellere özellikle Miami Beach ve South Beach bölgelerinde rastlamak mümkün olabiliyor. Miami’de kalmak için genellikle 3 bölge tercih edilmektedir. Bunlar; Miami Downtown(şehir merkezi), Miami Beach ve South Beach olmaktadır. Bu üç bölgede her bütçeye uygun oteller bulmak mümkün olabiliyor.

Eğer şehir merkezinde olayım her şey ayağımın altında olsun istiyorsanız Miami’de nerede kalınır sorusunun cevabı Miami şehir merkezi olacaktır; ancak burada otellerin fiyatlarının diğer bölgelere göre daha pahalı olduğunu söylememiz gerek. Ayrıca özellikle geceleri bu bölgede kaybolma ve bilmediğiniz yerlerde sorun yaşama ihtimali bulunuyor.

Renkli gece hayatı, plajın tadını çıkarma ve daha uygun fiyatlara konaklamak için Miami Beach ve South Beach bölgelerini tercih etmeniz uygun olacaktır. Burada uygun fiyata çok güzel manzaralı odalarda konaklama şansına sahip olabilirsiniz. Bu iki bölgede otel seçimi yaparken sadece plaja yakınlığına dikkat etmeniz yetmiyor. Bunun yanında otelin vermiş olduğu hizmetleri de göz önüne alarak fiyatları o şekilde karşılaştırmanız gerekiyor. Böylece sizin için fiyat-performans anlamında en iyi oteli seçme şansına sahip olabilirsiniz.

Miami Otel Tavsiyeleri

1. Hotel La Flora ★3

Hotel La Flora

South Beach bölgesinde yer alan otel aynı zamanda ünlü Ocean Drive’ye yakınlığı ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Otelde çift kişilik oda için ortalama 600 TL ödemeniz gerekiyor ve bu ücrete kahvaltı dahil. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

2. Grand Beach Hotel ★4

Grand Beach Hotel

Puanlama sitelerinde oldukça yüksek memnuniyet puanına sahip bir olan olan Grand Beach Hotel, Miami Beach bölgesindeki en ideal konaklama seçeneklerinden biri. Keyifli ve temiz odalarıyla hizmet veren otelde ortalama 700 TL ücretle çift kişilik odalarda konaklamak mümkün. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

3. Mondrian South Beach ★4

Mondrian South Beach 

Özel tasarım çeşitli oda seçenekleriyle hizmet veren otel havuzu, restaurantı ve daha birçok farklı hizmetiyle ziyaretçilerini otelden memnun ve mutlu bir şekilde yolcu etmeyi hedefliyor. Eğer South Beach’in plajlarından ve renkli gece hayatından uzak kalmak istemiyorsanız bu otel tam size göre. Morgans Hotel Group tarafından işletilen otelde ortalama 450 TL ücret ödeyerek konaklamak mümkün. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

4. Ithaca of South Beach Hotel ★4

Ithaca of South Beach Hotel

Çok hoş bir şekilde dizayn edilmiş butik bir otel olan Ithaca of South Beach Hotel, konumu ve vermiş olduğu hizmetin kalitesiyle South Beach bölgesindeki konaklama seçenekleri içinde mutlaka listenizde olması gereken otellerden biri. Otelde 400 TL’den başlayan fiyatlarla konaklamak mümkün. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

5. Intercontinental Miami Hotel ★5

Intercontinental Miami Hotel 

Downtown’un göbeğinde bulunan otel, şehir merkezinden uzaklaşmak istemeyenler için mükemmel bir tercih. Hizmet kalitesi olarak mükemmel olan tesis çok kalabalık olabilmekte bu nedenle yerinizi önceden ayırtmanızda fayda var. Otelde ortalama 1000 TL konaklama ücretiyle kalmanız mümkün. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin