Dalyan Kamp Yerleri – Dalyan’da Kamp Yapılacak En İyi 11 Yer!

Muğla’nın Ortaca ilçesine bağlı şirin bir tatil kasabası olan Dalyan, doğal termal kaplıcaları, muhteşem koy ve sahilleri, antik kalıntı ve el değmemiş doğal manzaraları ile her yıl yerli ve yabancı on binlerce turist tarafından ziyaret edilen destinasyonlardan biridir. Dalyan, Ortaca, Dalaman, Köyceğiz ve Marmaris gibi diğer popüler tatil yerlerine olan yakınlığı nedeniyle de tercih edilmektedir. Bu şirin turistik yerde cilt şikâyetleri ve romatizmaya iyi geldiği bilinen tedavi edici çamur banyolarını ziyaret edebilir, Kuanos Antik Kenti’ni keşfe çıkabilir, tertemiz sahillerinde deniz, kum ve güneşin tadını çıkarabilir, günün sonunda muhteşem doğasıyla baş başa kalıp çadır, karavan veya bungalov konaklaması yapabilirsiniz.

Dalyan ve çevresinde bütçe ve zevklerinize göre aralarından tercih edebileceğiniz birden fazla keyifli kamp alanları bulunmaktadır. Bu yazımızda Dalyan, Ortaca ve Köyceğiz üçgeninde kalan birbirinden güzel kamp yerlerini bulabilir, ulaşım ve ücret gibi detaylı bilgileri okuyabilirsiniz.

Ücretsiz Kamp Yerleri

Talha Koyu Kamp Alanı

Talha Koyu Kamp Alanı

Köyceğiz’in Ekincik mevkiinde, muhteşem bir doğal manzara ve tertemiz denize sahip olan Talha Koyu, Dalyan çevresinde ücretsiz kamp için değerlendirebileceğiniz şahane yerlerden biridir. Burası müthiş bir doğallığa ev sahipliği yapıyor. Koyu çevreleyen yemyeşil tepeleri berrak bir deniz ve tertemiz sahili tamamlıyor. Talha Koyu, özellikle sırt çantalı gezginler için oldukça ideal bir yerdir. Koyda inanılmaz bir sessizlik hâkim. Yaz aylarında dâhil neredeyse 10 kişiyi geçmeyen bir kalabalığı var.

Sahil kısmı taşlık ancak iç taraflarda çadırınızı kurabileceğiniz düz ve taşlık olmayan yerler bulunuyor. Sahil sırtını çam ağaçlarının olduğu tepelere yaslıyor. Etraf da bir o kadar şam ağaçları ile örtülü tepelerden oluşuyor. Önünüz ise göz alabildiğine Ege’nin eşsiz mavilikleri. Kontrollü olmak kaydıyla ateşinizi yakabilir, mangalınızı yapabilirsiniz. Ancak, çöplerinizi mutlaka ama mutlaka yanınızda götürmenizi özellikle belirtmek istiyoruz. Çok doğal, neredeyse el değmemiş bir güzelliğe sahip.

Koy ve çevresinde WC ve duş gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz herhangi bir tesis bulunmuyor. Ayrıca yiyecek ve içeceklerinizi de henüz buraya gelmeden önce temin etmelisiniz. Koya ulaşım biraz meşakkatli. Yolu stabilize ve aracınızı koya en yakın 400 metre mesafede bırakıp yürümeniz gerekecek. Aracıyla gelecek olanlar Köyceğiz istikametinden Sultaniye ve Ekincik köylerini geride bırakarak sahil yolunu takip edip My Marina Yacht Club yönünde ilerleyerek ulaşımlarını sağlayabilirler.

Konumu: Koy

Kamp Olanakları: WC, elektrik, çeşme, şemsiye ve şezlong gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Ücretli Kamp Yerleri

Dalyan Camping

Dalyan Camping

Dalyan Boğazı’nın hemen kenarında yemyeşil bir bahçe alanı içerisinde yer alan Dalyan Camping, muazzam bir kamp alanı ve harikulade bir ambiyans sunuyor. Kamp alanının olduğu noktadan boğazın ve karşı kıyıdaki yemyeşil dağlık manzaranın görüntüsü ilk göze çarpan güzellikten yalnızca biridir. Dönüp, kamp alanının bahçesine baktığınızda ve biraz yürüyüş yaptığınızda ise buradaki çeşitli ağaçların ve rengârenk bitkilerin insana ne denli huzur verdiğini hissediyorsunuz. Dalyan Camping, Dalyan ve çevresinde kamp atmayı düşünenler için nezih ve kusursuz olanakları ile güzel bir kamp deneyimi vadediyor. Çadırla konaklamanın yanı sıra 3 farklı bungalov ve taş oda konaklaması ile her türlü konsept tatile hitap ediyor. Bununla birlikte oda konaklama imkânı ile çocuklu aileler için de ideal bir kamp tatili sunuyor.

Tesis, WC ve duş gibi olanakların yanı sıra, 24 saat sıcak su, çadırlara uzatma kabloları ile elektrik/priz, 24 saat ücretsiz Wi-Fi, ortak kullanımlı mutfak alanı, sıcak/soğuk içeceklerinizi satın alıp müziğin ve boğazın keyfini çıkarabileceğiniz bar ve boğaz manzaralı özel bir havuza sahiptir. Çadırlar için bahçe alanı yeterince geniştir. Bahçede yer alan ağaçların altında gölgelik alanlara çadırlarınızı kurabiliyorsunuz. Yine aynı şekilde gölge yerlerde dinlenebileceğiniz piknik masaları bulunmaktadır. Bungalov odaları ise 3 farklı türde konukların hizmetine sunuluyor. Standart bungalovlarda WC ve duş yerleri ortak. Büyük ve deluxe bungalov odalarda ise WC ve duş yerleri her odaya özeldir. Taş odalar ise 50 m2, 1 double ve 3 adet tek kişilik yatak kapasitesi ile çocuklu aileler* için idealdir.

Dalyan Camping, Dalyan merkeze yakın olduğundan dolayı boğaz kıyısından yürüyüş yaparak merkeze gelebilir ve buranın diğer turistik yerlerini de gezebilirsiniz. Tesisin 12 yaş altı çocukları kabul etmediğini hatırlatmak isteriz.

Toplu taşımayı kullanacak olanlar için Marmaris, Fethiye ve Köyceğiz gibi yerlerden Dalyan’a her gün sıklıkla minibüsler hareket etmektedir. Kendi aracıyla gelecek olanlar ise tüm çevre yerlerden tabelaları takip ederek Dalyan merkeze gelebilir ve buradan Kaunos Kral Bahçesi’nin olduğu Maraş Caddesi yolunu takip ederek tesise ulaşımlarını sağlayabilirler.

Konumu: Dalyan Boğazı Kenarı

Kamp Olanakları: WC, duş, 24 saat sıcak su, elektrik, Wi-Fi, ortak kullanımlı mutfak alanı, bahçe ve dinlenme alanları, kameriyeler, bar, yüzme havuzu, yürüyüş parkurları ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 50 TL, küçük bungalov konaklama 150 TL, büyük bungalov konaklama 300 TL ve deluxe bungalov 250 TL. 12 yaş altı çocuk kabul edilmemektedir.*

Telefon: 0252 284 53 16 – 0506 882 91 73

Web Sitesi: http://www.dalyancamping.com/

Instagram: https://www.facebook.com/dalyancamp/

Haritada Görüntüle >

Kamp Lotus

Kamp Lotus, Dalyan

Dalyan merkezde kamp için tercih edebileceğiniz bir diğer yer ise Lotus Camping’dir. Burası, Dalyan Camping’e kıyasla daha merkezi ancak Dalyan Boğazı’na birkaç dakikalık yürüme mesafesinde yer almaktadır. Merkezde Atatürk Bulvarı üzerinde yer alıyor. Lotus Camping, kendine özgü adını lotus çadır olarak adlandırdığı geniş brandalı çadır yerleriyle hizmet veriyor. Elbette kendi çadırınızla da konaklayabiliyorsunuz. Geniş bir bahçe alanı içerisinde yemyeşil çimenleriyle düz bir zeminde yer alan kamp alanını pek çok ağaçlık alan tamamlıyor. Hazır kurulu lotus çadırlar başta olmak üzere kendi çadırınızı da kurmak istediğinizde gölgelik alan fazlasıyla mevcut. Alanın tamamıyla ağaçlarla çevrili olması nedeniyle doğayla iç içe bir kamp deneyimi yaşamış oluyorsunuz.

Konaklama süreniz boyunca tüm temel gereksinimlerinizi karşılayabileceğiniz olanaklar mevcuttur. Ayrıca ortak kullanımlı mutfak alanı ve artan yemeklerinizi saklayabileceğiniz bir buzdolabı bulunuyor. Bununla birlikte birkaç gün kalmayı düşünürseniz kirlenen elbiselerinizi çamaşır makinesinde yıkayabilirsiniz. Bahçe alanı, gün ortası dinlenebileceğiniz keyifli noktalar sunuyor. Ağaçların gölgesinde hasır şemsiye ve altlarında masa sandalyeler mevcut. Ayrıca küçük bir havuzu da bulunmaktadır. Kamp alanı merkezde olmasına rağmen gürültüden izole bir ortam sunuyor. Yalnızca doğayla baş başa kalıp ama aynı zamanda merkezden de uzaklaşmak istemeyenler için önerebileceğimiz yerlerden biridir. Kendi çadırıyla konaklama yapacaklar için ücreti makul, ulaşımı kolay bir yer.

Lotus Camping, Dalyan merkezde Maraş Caddesi ile Gülpınar Caddesi kesişiminde Atatürk Bulvarı üzerinde İş Bankası’nın birkaç adım gerisinde kalıyor. Dalyan’a çevre il ve ilçelerden her gün düzenli olarak otobüs ve minibüs seferleri yapılmaktadır. Aracıyla gelecek olanlar için tesisin otopark alanı bulunmaktadır.

Konumu: Dalyan Boğazı’na Yürüme Mesafesi

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, ortak kullanımlı mutfak alanı ve buzdolabı, çamaşır makinesi, Wi-Fi, vantilatör, çeşme, ateş ve mangal yakılabilir alanlar, bahçe ve dinlenme alanları, yürüyüş parkurları ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama kişi başı 50 TL, lotus çadır konaklama 170 TL.

Telefon: 0545 942 94 95

Web Sitesi: https://www.kamplotus.com/

Instagram: https://www.instagram.com/kamplotus/

Haritada Görüntüle >

Doğa Camping

Doğa Camping, Dalyan

Dalyan merkeze yaklaşık 15 dakikalık bir yürüme mesafesinde bulunan Doğa Camping, adının hakkının verircesine yemyeşil bir ormanlık alan içerisinde, hemen yanı başında nar ağaçlarının olduğu sessiz sakin bir yerdir. Dalyan’da doğa ile baş başa kalıp birkaç günlüğüne çadır veya bungalov kamp tatili düşünüyorsanız buraya bir şans verebilirsiniz. Doğa Camping, konuklarına kendi çadırlarıyla konaklama dışında çadır kiralama ve bungalov oda konaklama hizmeti de veren bir yerdir. Merkeze kadar yürümenize gerek kalmadan yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz kafe yeri, kendi yemeklerinizi yapabileceğiniz bir mutfak alanı, sıcak su ve kablosuz internet hizmeti sunmaktadır. Sabah 08.00 ila 10.00 arası ise kahvaltı servisi bulunmaktadır. Ayrıca birkaç günden fazla kalacak olanlar elbiselerini uygun bir ücret karşılığında tesisin çamaşır makinesinden yıkayabilirler.

Kamp alanı yeterince geniş bir alan üzerine kuruludur. Bahçe alanı tamamıyla düz ve çimenliktir. Çadırlar arası mesafeler ideal. Gölgelik alanlar da yeterince mevcut. Bungalovlar ise ahşap bir platform üzerine kuruludur. Çocuklu ailelere de önerebileceğimiz bu keyifli kamp alanına kendi aracınızla gelmeyi düşünüyorsanız Dalyan merkeze geldikten sonra Okçular-Ortaca istikametine saparak yolun 2 km’sinde solda tesisi göreceksiniz. Toplu taşıma ile gelmeyi düşünenler Ortaca-Dalyan arası çalışan minibüsleri kullanabilirler. Ayrıca Dalaman Havalimanı’ndan Ortaca otogarına minibüs hizmeti de bulunmaktadır.

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, Wi-Fi, çadır ve bungalov konaklama yerleri, çadır kiralama, çeşme, ortak kullanımlı mutfak alanı, kafe ve restoran, bahçe ve dinlenme alanları, yürüyüş parkurları ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Kendi çadırıyla gelenler 35 TL, çadır kiralama 60 TL, bungalov konaklama 150 TL.

Telefon: 0555 333 02 06 – 0530 961 19 81

Web Sitesi: http://www.dalyandogacamping.com/

Instagram: https://www.instagram.com/dalyandogacamping/

Haritada Görüntüle >

Lemon Camping ve Restoran

Lemon Camping & Restoran, Dalyan

Dalyan merkeze yaklaşık 1,5 km uzakta, İztuzu Caddesi üzerinde yer alan Lemon Camping, limon ağaçlarının arasında, yemyeşil bir çimenlik alan üzerinde etrafını rengârenk çiçeklerin sardığı keyifli yerlerden biridir. Tesis konuklarına 5 adet kendi bungalovlarında konaklamaya ek olarak çadır kiralama hizmeti de vermektedir. Dileyen kendi çadırlarıyla da kalabiliyor. Bungalov odalar, çift kişilik yatak, özel WC ve banyo ve klima gibi özelliklere sahip. Çadır kurulacak olan ise tamamıyla çimen ve düz bir zeminden oluşuyor. Bahçedeki ağaçlar güneşten korunmanız için yeterince gölgelik alan sunmaktadır.

Tesisin kendine ait bir restoranı bulunmaktadır. Burada kahvaltıya ek olarak öğlen ve akşam yemeklerinizi yiyebilirsiniz. Dilerseniz ortak kullanımlı mutfak alanında kendi yemeklerinizi de hazırlayabiliyorsunuz. Bahçe alanı keyifli dinlenme alanlarına sahip. Kamp alanının etrafı ağaçlarla çevrili olduğundan dolayı doğayla bütünleşik, huzurlu bir kamp dönemi geçirebiliyorsunuz. Merkezin de biraz dışında kalması nedeniyle herhangi bir gürültüye maruz kalmıyorsunuz.

Kamp alanına ulaşım oldukça kolaydır. Dalyan’dan çıkıp Sülüngür Gölü istikameti olan İztuzu Caddesi yoluna saparak ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Yol üzerinde tesisin tabelası mevcut olup ayrıca araçlı konukları için otopark alanı da bulunmaktadır.

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, 24 saat sıcak su, Wi-Fi, ortak kullanımlı mutfak alanı, çadır kiralama ve bungalov oda konaklama, bahçe ve dinlenme alanı ve otopark yeri.

Kamp Ücreti: Güncel konaklama ücretleri hakkında bilgi almak için aşağıdaki telefon numarasını arayabilir, rezervasyon için tesisin internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Telefon: 0542 567 38 78

Web Sitesi: https://www.lemoncamping.com/

Instagram: https://www.instagram.com/lemoncamping/

Haritada Görüntüle >

Çevresindeki Kamp Yerleri

Ekincik Camping

Dalyan çevresinde değerlendirebileceğiniz Ekincik Camping, bölgenin en güzel ve el değmemiş koyu olan Ekincik’te, denize sıfır bir konumda, etrafı yemyeşil çam ağaçları ile çevrili huzurlu bir yerde bulunmaktadır. Kamp alanı, konuklarına muhteşem bir doğal alan sunuyor. Ege Denizi’nin sıcacık ve turkuaza çalan denizini, tertemiz ince parçacıklı kumlara sahip sahili tamamlıyor. Sahilin birkaç adım gerisinde ise son derece huzurlu ortamıyla kamp alanının eşsizliği beliriyor. Tesis, üzüm asmalarının ve zeytin ağaçlarının olduğu geniş düz bir arazi üzerine kuruludur. İçerisinde çadır yerleri için yeterince geniş alan ve gölgelik yerler bulunmaktadır. Bununla birlikte tesisin kendi oda konaklamalı ahşap evleri de yeterli mesafeye sahiptir.

Burası yerleşim yerlerine ve ana yola çok uzakta bir yerde kalmaktadır. Yalnızca doğayla bütünleşip, toprakla haşır neşir olabileceğiniz ve aynı zamanda kamp süreniz boyunca Ege’nin sıcacık sularına kulaç atıp denizin keyfini çıkarabileceğiniz harika bir yerdir. Sunduğu olanaklar da gayet iyi. Kamp alanına gelmeden tüm yiyecek malzemelerini yanınızda getirebilir ve ortak kullanımlı mutfak alanında yemeklerinizi yapabilirsiniz. Artan yemeklerinizi saklayabilmeniz için buzdolabı ve elbiselerinizi yıkamak için bir de çamaşır makinası imkânı bulunmaktadır. Gün ortası güneş kum ve denizin keyfini çıkaracak olanlar için plajda hasır şemsiye ve şezlong bulunmaktadır. Bunlar konaklama fiyatlarına dâhil olarak verilmekte. Eğer deniz altını merak ediyorsanız tüplü dalış yapabilir veya çevredeki gizli kalmış koyları tekne turuyla keşfe çıkabilirsiniz. Biraz şekerleme yapmak istediğinizde ise kamp alanının bahçesinde hamak keyfi yapabilirsiniz.

Tesisin deniz manzaralı kendi restoran ve barı da mevcuttur. Buradan yeme içme ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Mangal keyfinden de mahrum kalmıyorsunuz. Kamp alanının dışında belirlenen alanlarda mangalınızı yakıp yemeğinizi yine aynı yerde masalarda yiyebiliyorsunuz.

Ekincik Camping, Köyceğiz’e 35 km, Dalaman Havalimanı’na ise yaklaşık 1,5 saatlik bir mesafede yer almaktadır. Dalaman yönünden gelecek olanlar Dalyan (Denizkızı) feribotunu kullanabilir veya Köyceğiz’den sabah 9.30’da kalkan dolmuşlara binerek ulaşımlarını sağlayabilirler. Kendi aracıyla gelecek olanlar ise Köyceğiz’den Sultaniye istikametini takip ederek hiçbir yöne sapmadan gelebilirler. Araçlar için tesisin otopark alanı bulunmaktadır.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, 24 saat sıcak su, Wi-Fi, restoran ve bar, ortak kullanımlı mutfak alanı, buzdolabı ve çamaşır makinası, plaj, şezlong ve şemsiye, bahçe ve dinlenme alanları, yürüyüş parkurları, tüplü dalış ve tekne turu aktiviteleri, resim ve ahşap atölyeleri ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Mayıs – Haziran dönemi kendi çadır veya karavanıyla gelenler 70 TL, çadır kiralama 100 TL, tekerlekli kulübeler 150 TL, oda konaklama 190 TL ve sincap evi 240 TL. Temmuz – Ağustos – Eylül dönemi kendi çadır veya karavanıyla gelenler 75 TL, çadır kiralama 110 TL, tekerlekli kulübeler 150 TL, oda konaklama 190 TL ve sincap evi 240 TL. Ekim – Kasım dönemi kendi çadır veya karavanıyla gelenler 60 TL, çadır kiralama 80 TL, tekerlekli kulübeler 120 TL, oda konaklama 170 TL ve sincap evi 200 TL. Bayram tatillerinde fiyatlar değişiklik göstermektedir. Fiyatlara kahvaltı dâhildir. Çamaşır makinası tek yıkama 20 TL, buzdolabı günlük kiralama 15 TL. Odalarda ve kulübelerde tek kişilik konaklama için %50 ek ücret alınmaktadır. 6,-12 yaş arası çocuklar için indirim uygulanmaktadır. Tesis 6 yaşından küçük çocukları kabul etmemektedir.

Telefon: 0542 733 48 49

Web Sitesi: https://www.ekincikkamping.com/

Instagram: https://www.instagram.com/ekincikcamping/

Haritada Görüntüle >

Cemil’in Yeri Akdeniz Camping

Kaplıcasıyla meşhur Sultaniye’de Köyceğiz Gölü’nün kıyısında muhteşem bir doğa manzaranın tam ortasında kalan Akdeniz Camping, şehrin gürültüsünden kaçıp birkaç günlüğüne inzivaya çekilmek isteyenler için eşsiz güzellikte bir yer vadediyor. Bahçesinde rengârenk bitkilerin ve etrafının yemyeşil ağaçlarla çevrili olduğu bu şirin kamp alanı Köyceğiz Gölü kıyısında geniş bir arazi üzerine kurulu yerdir. Manzarası o kadar huzur verici ki, sandalyenizi kıyıya atıp saatlerce gölü ve suya yansıyan dağları seyre doyabilirsiniz.

Konaklama süreniz boyunca ihtiyacınız olabilecek her türlü olanaklara sahip olan tesis aynı zaman her sabah kahvaltı ve çay servisi ve geceye kadar açık olan büfesi ile yeme içme ihtiyaçlarınıza iyi bir çözüm sunuyor. Bahçe alanı geniş ve çadırlar arası yeterli mesafededir. Söğüt ağaçları altında yer alan piknik masalarında dinlenebilir ve öğlen yemeklerinizi yiyebilirsiniz. Ortak kullanımlı WC ve duş yerleri günlük olarak temizlenmekte. Mangal yapmak istediğinizde ise tesisin belirlediği alanlarda bu isteğinizi de yerine getirebiliyorsunuz. Kamp alanı göl kenarında olması nedeniyle biraz sineklere maruz kalabilirsiniz. Bunun önüne geçmek için yanınızda sinek spreyi getirmenizi hatırlatmak isteriz.

Göle girmek isterseniz bu mümkündür. Tesisin bahçe alanından birkaç adım yürüyüş ile göle girilebilir alanlar bulunmaktadır. Yanınızda şort ve havlu gibi şeyleri getirmeyi unutmayın. Yaz ayları önceden rezervasyon yapmanızı tavsiye ederiz. En güzel kamp dönemi ise tatilcilerin yavaş yavaş çekilmeye başladığı Eylül ayıdır.

Akdeniz Camping’e Köyceğiz üzerinden Hamitköy istikametini takip ederek hiçbir yöne sapmadan gelebilirsiniz. Tesis, Sultaniye Köyü içerisinde göle giden yol üzerinde kalıyor. Köy merkezinde tesisi gösteren tabelalar mevcuttur. Toplu taşımayı kullanacak olanlar için Köyceğiz’den Sultaniye’ye her gün dolmuşlar hareket etmektedir.

Konumu: Göl Kenarı

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, büfe, ortak kullanımlı mutfak alanı, buzdolabı, mangal yakılabilir alanlar, yüzülebilir alan, bahçe ve dinlenme alanları, yürüyüş parkurları ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama kişi başı 40 TL.

Telefon: 0535 397 86 77

Facebook: https://www.facebook.com/AkdenizCampingCemilBaba/

Haritada Görüntüle >

Salkım Camping

Salkım Camping, Dalyan

Köyceğiz’in sahilde kalan yerleşim yeri Ekincik’te denize sıfır bir konumda bulunan Salkım Camping, geniş kumsal alanı ve etrafını saran yemyeşil çam ormanlarının olduğu dağlık manzaraları ile huzurlu bir kamp tatili geçirmek isteyenler için ideal bir kamp alanıdır. Yerleşim yerinden uzakta, köy merkezinin ise biraz dışında gürültüden izole bir ortam sunan kamp alanı doğa ve denizin keyfini çıkarmanız için ihtiyacınız olan tüm dinginliği fazlasıyla vadediyor.

Kamp için kendi çadırınızla konaklayabileceğiniz gibi dilerseniz tesisin çadırlarını da kiralayabiliyorsunuz. Ayrıca tesis karavanla gelenlere de kapısını açmaktadır. Kamp süreniz boyunca ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz WC, elektrik ve duş gibi temel olanakların dışında ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bir de market yeri bulunmaktadır. Bununla birlikte kendi yemeklerini yapmak isteyen konuklar tesisin ortak kullanımlı mutfak alanını kullanabiliyor.

Salkım Camping, deniz kenarında yer almaktadır. Plajı yeterince geniş ve sahili temiz kumdan oluşuyor. Denizi temiz ve dalgasız. İlk girilen yer çocukların da yüzebileceği seviyededir. Plajda şemsiye ve şezlong gibi imkânlar bulunmakta ve konaklama fiyatına dâhildir.

Ekincik çevresini keşfetmek isterseniz Sultaniye kaplıcaları ve Kaunos Antik Kenti gibi yerlere programlar düzenlenmekte. Dileyen yakın çevredeki dağlık alanlara patika yolları kullanarak yürüyüş gerçekleştirebilir.

Salkım Camping, Köyceğiz’e 35 km, Dalaman Havalimanı’na ise yaklaşık 1,5 saatlik bir mesafede yer almaktadır. Dalaman yönünden gelecek olanlar Dalyan (Denizkızı) feribotunu kullanabilir veya Köyceğiz’den sabah 9.30’da kalkan dolmuşlara binerek ulaşımlarını Ekincik Köyü’ne ulaşımlarını sağlayabilirler. Köy merkezinden kamp alanına 5 dakikalık bir yürüme sonrası gelebilirsiniz. Kendi aracıyla gelecek olanlar ise Köyceğiz’den Sultaniye istikametini takip ederek hiçbir yöne sapmadan gelebilirler. Araçlar için tesisin otopark alanı bulunmaktadır.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, market, ortak kullanımlı mutfak alanı, buzdolabı, bahçe ve dinlenme alanları, yürüyüş ve tekne turları, çadır ve karavan kamp alanları, plaj, hasır şemsiye, şezlong ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama kişi başı 40, bayram tatillerinde 45 TL. Karavan konaklama 90 TL. Tesis, Nisan – Ekim dönemlerinde hizmet vermektedir.

Telefon: 0535 549 02 28

Web Sitesi: http://www.ekinciksalkimkamping.com/

Haritada Görüntüle >

Zeytinlik Kamp Olivium

Zeytinlik Camping, Dalyan
Fotoğraf: Doğan Taş

Köyceğiz’in Ekincik mevkiinde yer alan bir başka kamp alanı da Olivium Camping’dir. Burası sahile 10 dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor. Kamp alanı zeytin ağaçlarının olduğu bir bahçe içerisinde geniş bir düzlüktedir. Alan oldukça geniştir. Her çadır arası mesafe yeterince var. Ayrıca çadırların kurulduğu alanın neredeyse tamamına yakını gölgeliktir. Kendi çadırınızla konaklama yapabileceğiniz gibi tesisin çadırlarını da kiralayabiliyorsunuz. Kamp süreniz boyunca tüm temel ihtiyaçlarınızı ortak kullanımlı alanlardan karşılayabilirsiniz. WC ve duş yerleri günlük olarak temizlenmekte olup, yoğun sezonda da kalabalığı idare edebilecek sayıdadır.

Kamp alanı, Ekincik köyünün biraz dışında kalıyor. Bu nedenle herhangi bir gürültüye maruz kalmıyorsunuz. Dilerseniz 10 dakikalık bir yürüme sonrası Ekincik Halk Plajı’na veya Talha Koyu’na gelebilirsiniz. Burada denize girebileceğiniz yerler bulunmakta. Tesis, mangal yakmak isteyenlere de müsaade etmektedir.

Bir aile işletmesi olan Olivium Kamping, samimi ve keyifli bir kamp tatili düşleyenler için ideal yerlerden biridir. Burayı çocuklu ailelere de önerebiliriz. Ekincik Köyü’ne Dalyan’dan (Denizkızı) feribotlar hareket etmektedir. Ayrıca Köyceğiz’den her sabah 9.30’da kalkan dolmuşlara binerek de köye gelebilir ve buradan kısa süreli bir yürüyüş ile kamp alanına gelebilirsiniz. Kendi aracıyla gelecek olanlar ise Köyceğiz’den Sultaniye istikametini takip ederek hiçbir yöne sapmadan ulaşımlarını sağlayabilirler. Araçlar için kamp alanında otopark yeri bulunmaktadır.

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, ortak kullanım mutfak alanı, buzdolabı, çamaşır makinası, kişisel dolaplar, bahçe ve dinlenme alanları, mangal yakılabilir alanlar ve otopark alanı. Kamp alanına 200 metre yakında restoran ve bakkal türü yerler bulunmaktadır.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama kişi başı 50 TL.

Telefon: İletişim bilgilerine ulaşamadık.

Haritada Görüntüle >

Sarıgerme Piknik ve Kamp Alanı

Sarıgerme Piknik ve Kamp Alanı

Dalyan’a 23, Dalaman Havalimanı’na ise 19 km mesafede bulunan Sarıgerme Piknik ve Kamp Alanı, hem ailece keyifli bir piknik yapmak, hem denize girmek hem de çadır kampı atmak için oldukça ideal bir yerdir. Özellikle uygun fiyatlı çadır konaklama imkânı ile tüm gününüzü burada doyasıya yaşayabilir, günün sonunda doğayla iç içe bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz. Piknik alanı, çam ağaçlarının ve piknik masalarının olduğu oldukça güzel bir yer. Alanda WC, duş ve elektrik imkânı bulunuyor. Mangal yakabilmeniz için gerekli yerler mevcut.

Piknik alanından birkaç adım ile ulaşabileceğiniz sahili ise tamamıyla kumdan ve temizdir. Sahilde yine uygun ücretle şemsiye ve şezlong kiralayabiliyorsunuz. Yaz aylarında bir hayli kalabalık oluyor. Bu nedenle günün erken saatlerinde gelip önce çadır yerinizi ayarlamayı ve daha sonra plaja inip şemsiye ve şezlong kiralaması yapmanızı öneririz. Aracıyla gelecek olanlar için kamp alanının hemen yanında büyük bir otopark alanı bulunmaktadır.

Sarıgerme’ye Dalyan ve Dalaman’dan da ulaşım oldukça kolaydır. Her gün belirli saatlerde her iki güzergâhtan Sarıgerme’ye dolmuşlar hareket etmektedir.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, ortak kullanımlı buzdolabı, çadır konaklama yerleri, mangal yakılabilir alanlar, piknik masaları, plaj, şemsiye, şezlong ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama kişi başı 40 TL. Günübirlik giriş ücreti 15 TL.

Haritada Görüntüle >

Yuvarlakçay Okaliptus Kamp ve Piknik Alanı

Yuvarlakçay Okaliptus Kamp ve Piknik Alanı

Okaliptus Kamp ve Piknik Alanı, Dalyan, Ortaca ve Köyceğiz gibi yerlere yakın, yemyeşil bir alan içerisinde, piknik masaları, mangal yakılabilir yerleri, yürüyüş parkurları ve çadır konaklama alanları ile yalnızca doğayla baş başa kalıp ister günübirlik, ister birkaç gün konaklamalı aktiviteleriniz için değerlendirebileceğiniz keyifli yerlerden biridir. Alanda mangalınızı yakıp hemen yanı başında yemeklerinizi yiyebileceğiniz piknik masaları, WC, duş, elektrik ve ortak kullanımlı mutfak alanları gibi yerler bulunmaktadır.

Doğa ile iç içe olup, kuş sesleri eşliğinde sevdiklerinizle birlikte piknik yapmak, yürüyüş veya kamp aktivitelerinde bulunmak burada güzel olacaktır. Alanda bir dere yatağı da bulunmakta. Etrafında oturmak için masa ve sandalyeler mevcut. Büfeden sıcak soğuk içeceklerinizi alıp suyun sesi eşliğinde keyifli dakikalar yaşayabilirsiniz. Kamp alanı, yerleşimin olmadığı bir noktada bulunması nedeniyle de hiçbir gürültüye maruz kalmıyorsunuz.

Kamp alanına, Dalyan, Ortaca ve Köyceğiz yönünden gelecek olanlar MuğlaFethiye karayolundan Beyobası Köyü yönüne saparak köy merkezini geçtikten yaklaşık 500 metre sonra yolun soluna dönerek tabelalar yardımıyla ulaşımlarını sağlayabilirler. Toplu taşımayı kullanacak olanlar için Ortaca ve Köyceğiz’den Beyobası köyüne dolmuşlar hareket etmektedir.

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, ortak kullanımlı mutfak alanı ve buzdolabı, büfe, çay bahçesi, market, piknik ve çadır kamp alanları, yürüyüş parkurları, mangal yakılabilir yerler ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama ücreti kişi başı 40 TL.

Telefon: 0554 836 24 99

Web Sitesi: https://okaliptus-kamp-ve-piknik-alan.business.site/

Haritada Görüntüle >

Yorum yapın

Bizi Takip Edin