Dalaman Gece Hayatının En Etkileyici 12 Mekanı

Türkiye’nin popüler tatil beldelerinden biri olan Dalaman gece hayatı açısından fazla hareketli olmasa da renkli ve eğlenceli gecelere ev sahipliği yapıyor!

Dalaman’da akla ilk gelen barları ve restoranları bir araya getirdiğimiz yazımızı okuyarak, söz konusu mekanlar hakkında derinlemesine bilgi sahibi olabilir, Dalaman tatilinize eğlence katabilirsiniz.

Barlar

1. Barkod Cafe & Bar

Barkod Cafe & Bar

Dalaman’da canlı müzik denildiğinde akla ilk gelen mekanların başında gelen Barkod Cafe & Bar, 2015’ten bu yana ilçe merkezinde hizmet vermeye devam ediyor. Nezih ve samimi bir ortama sahip olan mekanda, yerli ve yabancı birçok alkol ve meze çeşidi bulunuyor.

Turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Barkod Cafe Bar, özellikle yaz sezonunda akşam saatlerinin vazgeçilmez mekanlarından biri oluyor. Dalaman gece hayatı ve eğlence mekanları arasında oldukça popüler olan ve birçok müdavimi bulunan Barkod, haftanın yedi günü 09.30 ile 03.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Adres: Cumhuriyet Caddesi, Merkez Mahallesi, No7/A, Dalaman/Muğla

İletişim: 0 (533) 237 58 32

2. Vizyon Baron Bar

Vizyon Baron Bar

Dalaman gece hayatı ve eğlencesinin en sevilen renklerinden biri olan Vizyon Baron Bar, Ortaca mevkiinde bulunuyor. Canlı müzik programı ile oldukça meşhur bir yer olan Vizyon Baron Bar, şarap, bira, rakı, votka ve egzotik kokteyllerden oluşan geniş bir menüyle hizmet veriyor.

Açık ve kapalı olmak üzere iki farklı alandan oluşan Vizyon Bar’da ayrıca bir otopark bulunuyor. Vizyon Baron Bar’da 20.00 sularında başlayan eğlence, gece 01.00-02.00 saatlerine kadar sürüyor.

Adres: Atatürk, Cumhuriyet Cd. No:54, 48840 Ortaca, Dalaman/Muğla

İletişim: 0(532) 151 5741

3. Paradise Restoran & Bar

Paradise Restoran & Bar

Dalaman’da Sarıgerme mevkiinde yer alan Paradise Restoran & Bar, farklı kültürlere ait mutfakları bir arada sunan nadir barlardan biri. Öyle ki, zengin bir menüye sahip olan Paradise Restoran & Bar’da; Asya, Avrupa, Türk ve İngiliz mutfaklarına dair birçok lezzet bulunuyor. Bunun yanı sıra mekan, geniş yelpazeli alkol menüsüyle de konuklarından tam puan alıyor.

Dalaman’da aileniz, eşiniz ve dostlarınızla rahatça vakit geçirebileceğiniz mekanlardan biri olan Paradise Restoran’ı keyifli bir gece için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Paradise Restoran & Bar’a haftanın yedi günü, 09.00 ile 03.00 saatleri arasında gidebilirsiniz.

Adres: Sarıgerme, 48602, Ortaca, Dalaman/Muğla

İletişim: 0(544) 544 64 48

4. Yelken Bistro Cafe

Yelken Bistro Cafe

Dalaman gece hayatı ve barları arasında popüler olan ve Dalaman’ın en iyi bistroları arasında ilk beşte yer alan Yelken Bistro Cafe, kapalı ve açık (bahçe) olmak üzere iki ayrı alandan oluşuyor. Bahçenin tavanı hava koşullarına göre kapatılıp, açılabiliyor. Renkli ve zevkli dekoruyla göze çarpan Yelken Bistro Cafe’de yelpazesi geniş bir içecek, alkol ve yiyecek menüsü bulunuyor.

Bahçesi, dekoru, menüsü, hizmet ve kalitesi belli bir standardın üzerinde olan Yelken Bistro Cafe, Dalaman’ın merkezinde, haftanın yedi günü, 10.00 ile 03.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam ediyor.

Adres: Ege Mahallesi, Alp Sok. 48770 Dalaman/Muğla

İletişim: 0(541) 361 10 60

5. Babylon Bar & Restoran

Babylon Bar & Restoran

Dalaman gece hayatı mekanları arasına 2018’de katılan Babylon Bar & Restoran, Sarıgerme mevkiinde yer alıyor. Misafir odaklı, yeni bir konsept oluşturma fikriyle yola çıkan Babylon, dekoru ve dizaynıyla farkını her açıdan belli ediyor. Mekan menüsünde Akdeniz, İngiliz ve Türk mutfağının yanı sıra Fast Food ürünleri de yer alıyor.

Bunun yanı sıra menüde, şarap, bira ve kokteyl gibi aklınıza gelebilecek çeşitlerden oluşan geniş bir alkol menüsü de bulunuyor. Pahalılık açısından makul bir düzeyde olan barda, kişi başı ortalama hesap tutarı 25 ile 120 TL arasında değişiyor. Babylon Bar & Restoran, tüm hafta boyunca 09.00 ile 00.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Adres: Sarıgerme, Cumhuriyet Cd. No27, 48600 Ortaca/Muğla

İletişim: 0(554) 379 67 29

6. Shef Brasserie

Shef Brasserie

Dalaman’ın merkezinde bulunan ve Dalman gece hayatı arasına yeni katılan Shef Brasserie, şimdiden özellikle yabancı turistlerin gözde mekanlarının arasına girmeyi başarmış! Enfes lezzetleriyle konuklarının hem gözüne hem de damağına hitap eden Shef Brasserie, giden herkes tarafından beğeniliyor.

Sizler de sevdiklerinizle bir yandan sohbet edip diğer yandan lezzetli yemekler yiyerek, biranızı yudumlamak için gönül rahatlığıyla Shef Brasserie’yi tercih edebilirsiniz. Shef Brasserie, tüm hafta boyunca, 10.00 ile 02.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam ediyor.

Adres: Ege Mah. Alp Sokak No:3/B, Dalaman/Muğla

İletişim: 0(252) 692 46 54

Restoranlar

7. Akkaya Garden Restoran

Akkaya Garden Restoran

Yemyeşil bir vadi üzerinde, şelaleler, göletler ve rengarenk çiçekler arasında bulunan Akkaya Garden Restoran’ın, Dalaman’ın hatta Akdeniz’in en güzel restoranlarından biri olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. İnternet üzerinde etkin bir seyahat sitesi olan Tripadvisor tarafından ödüllendirilmiş bir mekan olan Akkaya Garden Restoran, tabiat harikası bir yer!

Restoranın bahçesinde, eşsiz doğa içinde vakit geçirebileceğiniz özel ahşap oturma alanları yer alıyor ve yine doğayla uyumlu ahşap bir bar ile konuklarına hizmet veriyor. 250 kişilik kapasiteden oluşan Akkaya Garden Restoran’da Avrupa ve Türk mutfağına dair birçok ürün bulunuyor. Mekanda bir kişilik hesap tutarı ortalama olarak 50 ile 500 TL arasında değişiyor.

Akkaya Garden Restoran, tüm yıl boyunca haftanın yedi günü 08.30 ile 00.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Gitmeden evvel rezervasyon yaptırmayı unutmayınız! Aksi takdirde, bu güzel bahçede yer bulamayabilirsiniz.

Adres: Atakent, Akkaya Mevki No.117, 48770 Dalaman/Muğla

İletişim: 0(252) 697 52 75

8. Agora Restoran

Agora Restoran

Dalaman’ın yanı sıra Muğla’nın da en bilinen restoranlarından biri olan Agora Restoran, deniz mahsullerinden oluşan menüsüyle oldukça iddialı. Bunun yanı sıra her cumartesi düzenlenen canlı müzik programıyla konuklarına keyifli bir gece yaşatan Agora, Dalaman gece hayatına renk katan mekanların arasında yer alıyor.

Yaz aylarında yabancı turistler tarafından sıklıkla tercih edilen Agora Restoran’ı sizler de keyifli bir gece geçirmek için tercih edebilirsiniz. Agora Meyhane’ye haftanın yedi günü, 10.00 ile 02.00 saatleri arasında gidebilirsiniz.

Adres: Ege Mah. Dalaman Havaalanı Yolu Üzeri, Dalaman/Muğla

İletişim: 0 (544) 474 27 87

9. Alinda Cafe & Restoran

Alinda Cafe & Restoran

Dalaman’ın nezih restoranlarından biri olan Alinda Cafe & Restoran, ilçe merkezinde, Ege Mahallesi’nde hizmet veriyor. Özellikle İngilizlerin, yaz aylarında mesken tuttukları restoranda, İngiliz ve Türk mutfağına dair birçok lezzet bulunuyor. Bazı dönemlerde canlı müzik programları gibi etkinliklere de ev sahipliği yapan mekan, genel anlamda sakinliği ve huzuru sevenlere hitap ediyor.

Siz de bu kişilerdenseniz, Alinda Restoran’ın tam size göre olduğunu söyleyebiliriz. Haftanın yedi günü hizmet veren Alinda Cafe & Restoran’a 10.00 ile 00.00 saatleri arasında gidebilir, muhabbet dolu, keyifli bir akşamın tadını çıkarabilirsiniz.

Adres: Ege Mah. Celal Bayar Cd. 48770 Dalaman/Muğla

İletişim: 0553 397 26 02

10. Nar Cafe Restoran

Nar Cafe Restoran

Dalaman’da bir aile işletmesi olarak hizmet veren Nar Cafe Restoran, nezih ve sakin atmosferiyle konuklarına güvenli ve samimi bir ortam sunuyor. Nar Cafe Restoran pazar günleri 17.00 ile 00.00; diğer günler ise 09.00 ile 03.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Eşinizle, dostunuzla sohbet edip, sakin ve nezih bir gece geçirmek için Nar Cafe Restoran’ı tercih edebilirsiniz.

Adres: Atatürk Cad. no:52, Dalaman/Muğla

İletişim: 0545 692 62 62

11. Çınar Restoran

Çınar Restoran

Dalaman gece hayatı denildiğinde akla ilk gelen restoranlardan biri olan Çınar Restoran, barbekü menüsünün yanı sıra, alkol seçenekleriyle de konuklarını en iyi şekilde ağırlamaya çalışıyor. Bunun yanı sıra Çınar Restoran, İngiliz, Türk ve Osmanlı mutfağından oluşan menüsüyle damağınıza ve gözünüze hitap ediyor.

Çınar Restoran, açık ve kapalı alanlarıyla oldukça geniş bir alandan ve bahçeden oluşuyor. Mekanda, nişan, düğün gibi aklınıza gelebilecek her türlü kutlama organize edilebiliyor. Çınar Restoran yaz-kış demeden, tüm hafta boyunca, 09.00 ile 01.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam ediyor.

Adres: Şerefler, 48770 Dalaman/Muğla

İletişim: 0 (532) 395 72 38

12. Dolphin Restoran Cafe & Bar

Dolphin Restoran Cafe & Bar

Ortaca, Sarıgerme’de bulunan Dolphin Restoran Cafe & Bar, Dolphin Apart Otel Sarıgerme bünyesinde hizmet veriyor. Restoran hizmetlerinden yararlanabilmeniz için otelde konaklamanız gerekmiyor. Dalaman’ın diğer restoranlarında olduğu gibi burada da genel olarak İngiliz ve Türk mutfağının ağırlıkta olduğunu söyleyebiliriz.

Haftanın yedi günü açık olan Dolphin Restoran Cafe & Bar, 09.00 ile 03.30 saatleri arasında misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Adres: Sarıgerme, Dolphin Apart Hotel, 48600 Ortaca/Muğla

İletişim: 0 (252) 286 80 19

**Dalaman gece hayatı ve mekanlarına dair önemli ipuçları verdiğimiz yazımız burada sona eriyor. Fikir ve görüşlerinizi aşağıdaki kutucuğa yorum yazarak bizlere ulaştırabilir, içeriğimizi geliştiren kişi ‘siz’ olabilirsiniz. Eğlenceli tatiller diliyoruz!

Yorum yapın

Bizi Takip Edin