Dalyan Gece Hayatı ve Eğlence Dolu 19 Mekan

Sizleri, Dalyan gece hayatı hakkında en detaylı ve en doğru bilgilere ulaşabileceğiniz içeriğimize davet ediyoruz!

Dalyan gece hayatı ve beldede bulunan 19 farklı eğlence mekanıyla ilgili ayrıntılı bilgi verdiğimiz yazımız sayesinde, Dalyan tatilinize renk katabilir, eğlence dolu geceler geçirebilirsiniz. Hazırsanız başlıyoruz:

# Barlar

1. Jazz Bar

Jazz Bar

Dalyan’daki en eski barlardan biri olan Jazz Bar, nehrin kenarında yer alıyor. Özellikle yaz aylarında, turistlerin yoğun ilgi gösterdiği mekan, keyifli canlı müzik programlarıyla biliniyor. Canlı müzik programı, yaz sezonu boyunca her gece; kış sezonunda ise yalnızca cuma ve cumartesi günleri düzenleniyor. Dalyan gece hayatı ve eğlence mekanları arasında epeyce popüler olan Jazz Bar, haftanın yedi günü, 14.00 ile 03.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

2. Sofra Bar

Sofra Bar

Dalyan’ın en gözde mekanlarından biri olan Sofra Bar, karaoke ve canlı müzik gibi eğlenceli etkinlikleriyle biliniyor. Samimi ve sıcak bir ortama sahip olan bar, egzotik kokteyl çeşitleriyle konuklarından tam puan alıyor. Yaz-kış konuklarını ağırlamaya devam eden Sofra Bar, tüm hafta boyunca 11.00 ile 03.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

3. Rehab Bar

Rehab Bar

Rehab Bar, Dalyan gece hayatı denilince akla ilk gelen eğlence mekanlarından biri oluyor. İçerisinde oyun alanları bulunan bar, yaz aylarında yabancı turistler tarafından yoğun talep görüyor. Mekanda herkese hitap edebilecek geniş bir alkol ve kokteyl menüsü bulunuyor. Dolayısıyla sizler de Dalyan da eğlenceli bir gece geçirmek için Rehab Bar’ı gönül rahatlığıyla tercih edebilir, haftanın yedi günü hizmet veren mekana, 12.00 ile 03.00 saatleri arasında gidebilirsiniz.

4. Piano Bar (Sweet Camping Bar)

Piano Bar

Piano Bar, Dalyan Camping alanında hizmet veren bir eğlence mekanı… Dalyan’ın en güzel manzarasına sahip olan Piano Bar, nehir kenarında, Dalyan boğazını ve tarihi kaya mezarlarını gören bir konumda yer alıyor. İki katlı, salaş ve samimi bir mekan olan Piano Bar’da, kışın haftanın belirli günleri, yazın ise tüm hafta boyunca canlı müzik programları düzenleniyor. Birbirinden farklı egzotik kokteyl menüsüyle hizmet veren Piano Bar, fiyat açısından da oldukça uygun!

Dalyan’ın gece hayatını merak edenler için Piano Bar, haftanın yedi günü, 09.00 ile 02.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam ediyor. Mekana girebilmek içim kampta konaklama şartı aranmıyor.

5. Jiks Pub

Jiks Pub

Dalyan’daki en popüler mekanlardan biri olan Jiks Pub, bir arka bahçe ve bir kapalı alandan oluşuyor. Greyfurt ağaçları altında, ışıklı bal kabaklarıyla döşenmiş bahçenin otantik atmosferi giden herkes tarafından beğeniliyor. Fiyat olarak makul bir müessese olan Jiks Pub’da el yapımı pizza ve bira ikilisini denemenizi tavsiye ediyoruz!

  • Google haritalarda aç 
  • Dalyan, No:12, Atatürk Blv. 48840 Ortaca/Muğla
  • (0252) 284 50 48
  • 10.00-02.00/Pazar günleri: 17.00-02.00

6. Efe Cafe Bar

Efe Cafe Bar

Efe Cafe Bar, her yaz özellikle İngiltere’den gelen turistlerin ilgi odağında oluyor. Pahalılık açısından oldukça makul fiyatlara sahip olan mekan, güler yüzlü personeli, samimi ortamıyla da konuklarından tam puan alıyor. Yaz-kış açık olan Efe Cafe Bar, haftanın yedi günü, 10.00 ile 02.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

  • Google haritalarda aç 
  • Maraş Caddesi, Dalyan Mahallesi, No:16, 48840 Ortaca/Muğla
  • 0252 284 33 73
  • 10.00-02.00

7. Ottoman Cocktail & Karaoke Bar

Ottoman Cocktail & Karaoke Bar

Ottoman Cocktail & Karaoke Bar, nitelikli bir mekan olarak, konuklarına farklı eğlenceler sunuyor. Alkol ve kokteyl çeşitliliğinin yanı sıra, karaoke ve canlı müzik gibi birçok etkinliğe ev sahipliği yapan mekanda, bilardo masası ve futbol masası gibi ücretsiz oyun alanları da bulunuyor. Üstelik Otoman Cocktail Bar, fiyat açısından da oldukça uygun! Sizler de Dalyan’da eğlenceli bir gece geçirmek için haftanın yedi günü, 24 saat boyunca hizmet veren Ottoman Bar’ı tercih edebilirsiniz.

8. Lukka Sports Bar and Grill

Lukka Sports Bar and Grill

Yaz aylarının vazgeçilmez mekanlarından biri Lukka Sports Bar and Grill, özellikle İngilizlerin müdavimi olduğu bir bar… Oldukça eğlenceli ve renkli bir mekan olan Lukka Sports Bar and Grill, zengin alkol ve fast-food menüsü, bilardo masası, dart masası, langırt masası gibi ücretsiz oyun alanlarıyla hizmet veriyor. Ayrıca mekan önemli lig maçlarını izlemek için de oldukça ideal! Fiyat açısından da makul olan Lukka, Dalyan’ın gece hayatına renk katıyor!

9. Troy Restoran Cafe & Bar

Troy Restoran Cafe & Bar

Dalyan’ın en yönlü en nitelikli mekanlardan biri olan Troy Restoran Cafe & Bar, Fas mutfağından spesiyalleriyle oldukça popüler! Çeşit çeşit kokteylleriyle de beğenilen Troy Restoran, açık, geniş ve ferah bahçesiyle, yazın serinlemek isteyenler için en doğru adreslerden biri oluyor. Troy Restoran Cafe & Bar, Dalyan’ın müdavimi olan İngilizlerin de en çok tercih ettiği mekanlar arasında yer alıyor. Haftanın yedi günü açık olan Troy Restoran, 09.00 ile 03.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Üstelik fiyatlar oldukça uygun!

10. Albatros Bar

Albatros Bar

Dalyan’ın en nezih mekanlarından biri olan Albatros Bar, çeşit çeşit kokteylleri, geniş menüsü ve doğayla uyumlu ambiyansı ile hizmet veriyor. Dalyan tatilinize renk katmak için sizlere önerdiğimiz Albatros, ailenizle, eşinizle ve dostunuzla canlı müzik eşliğinde, rahatça içip, eğlenebileceğiniz barlar arasında yer alıyor. Albatros Bar, samimi ve güler yüzlü hizmetiyle, haftanın yedi günü, 08.00-03.00 saatleri arasında konuklarını ağırlıyor.

11. M & M Rock Bar

M & M Rock Bar

Rock müzik aşıklarının Dalyan’daki adresi: M & M Rock Bar! Dalyan’ın rock bar konseptinde tek mekanı olan M & M Rock Bar, Barlar Sokağı’nın tam ortasında, merkezi bir alanda bulunuyor. Müziğinden, konseptine, dekorasyonundan, dizaynına kadar rock ruhunu yansıtan mekan, 10 yılı aşkın bir süredir çizgisini bozmadan hizmet vermeye devam ediyor. Pahalılık açısından oldukça uygun fiyatlara sahip olan M & M Rock Bar, tüm hafta, 07.30 ile 01.00 saatleri arasında konuklarını ağırlıyor.

12. The Rum Bar

The Rum Bar

Dalyan’a nehir kıyısında yer alan The Rum Bar, zengin kokteyl çeşitliliğiyle, kendisini bir ‘kokteyl bar’ olarak tanımlıyor. Reggea müzik tarzının ağırlıkta olduğu mekan, rahat, samimi ve salaş bir ortamla hizmet veriyor. Her yaz, turistlerle dolup taşan The Rum Bar’da özellikle cin tonik ile yapılan kokteylleri denemenizi öneriyoruz. Tüm hafta açık olan The Rum Bar’a, 10.00 ile 02.00 saatleri arasında gidebilir, Dalyan gece hayatı ve eğlencesinin tadını çıkarabilirsiniz.

13. Nazo’s

Nazo's

Dalyan’ın gece hayatına yeni katılan Nazo’s farklı dekorasyonu ve modern dizaynıyla ilgi çekiyor. Daha şimdiden Dalyan’da müzik açısından en iyi mekan olarak anılan Nazo’s’ta, canlı müzik programlarının yanı sıra, Dj performansları eşliğinde muhteşem partiler ve eğlenceli geceler düzenleniyor.

Dolayısıyla Dalyan’da doyasıya eğlenmek, içkinizi içip, müzik eşliğinde dans etmek için Nazo’s’a mutlaka gitmenizi öneriyor, dolu dolu bir gece geçirmenizi diliyoruz! Tabi gitmeden evvel arayıp rezervasyon yaptırmanız gerekebilir. Son olarak, unutmadan söyleyelim: Nazo’s Pazartesi ve Salı günleri kapalı!

14. Green Bar

Green Bar

Nehir kenarındaki en güzel mekanlardan biri olan Green Bar, haftanın yedi günü düzenlenen canlı müzik programıyla oldukça eğlenceli bir ortama ev sahipliği yapıyor.  Canlı müzik programlarında, Türkçe pop ağırlıklı şarkılar çalınıyor. Yalnızca Dalyan değil; Muğla’dan hatta Göcek’ten bile turistlerin ilgi gösterip, eğlenmek için tercih ettiği Green Bar, muhteşem konsepti ve farklı dekoruyla, sabaha karşı 04.00 sularına kadar hizmet veriyor.

# Restoranlar

15. Bistro Blue

Bistro Blue

Dalyan’ın en lüks restoranlarından biri olan Bistro Blue, leziz mutfağı sayesinde epeyce müdavime sahip… Hem yerli hem de yabancı turistler tarafından beğenilen ve yoğun talep gören mekan, özellikle yaz aylarında tıklım tıklım doluyor. Ailenizle rahat ve huzurlu bir akşam geçirmek için Bistro Blue, tercih edilebilir mekanlar arasında yer alıyor. Bistro Blue, haftanın yedi günü, 08.00-02.00 saatleri arasında konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

16. Happy House Restoran

Happy House Restoran

Nehir kıyısındaki restoranlardan biri olan Happy House Restoran, Dalyan’ın gece hayatına renk katan mekanların arasında yer alıyor. Zengin bir yemek menüsüne sahip olan restoran, özel spesiyalleriyle de oldukça beğeniliyor. Tüm hafta boyunca açık olan Happy House, 08.00 ile 01.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

17. Begonville House Restoran & Bar

Begonville House Restoran & Bar

Dalyan’ın gezilecek yerlerinden biri olan İztuzu Plajı yolu üzerinde yer alan Begonville House Restoran & Bar, yemyeşil bir arazinin içerisinde ağaçlarla kaplı bir ortamda bulunuyor. Doğayla uyumlu, mis gibi açık havada, kamelyalarda eşinizle, dostunuzla ve ailenizle rahatça sohbet edip, vakit geçirebileceğiniz bir mekan olan Begonville House, yemek menüsünün yanı sıra, alkol çeşitliliği bakımından da konuklarını memnun edebiliyor.

Begonville House Restoran & Bar, tüm hafta boyunca, 12.00 ile 23.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Restoranda iki ortalama hesap ücreti 20 ile 200 TL arasında değişiyor. Begonville House Restoran’a gitmeden önce mutlaka arayıp rezervasyon yaptırmanız gerekiyor.

18. Caretta Restoran & Bar

Caretta Restoran & Bar

Dalyan’ın meydanında, yani merkezinde yer alan Caretta Restoran & Bar, yemek yiyip, içki içmek, eğlenceli vakit geçirip, sosyalleşmek için harika bir yer! Güler yüzlü personeli ve samimi ortamıyla yerli-yabancı birçok müdavimi bulunan Caretta Restoran’da şarap ve pizza ikilisini mutlaka denemenizi öneriyoruz. Dalyan’ın en güzel mekanlarından biri olan Caretta Restoran’a, haftanın yedi günü, 08.00 ile 02.00 saatleri arasında, istediğiniz günde ve saat diliminde gidebilirsiniz.

19. Sky Lounge

Sky Lounge

Muhteşem manzarasıyla Dalyan nehri kıyısında yer alan Hotel Palmyra bünyesinde hizmet veren Sky Lounge, kesinlikle gitmeniz gereken bir mekan! Modern ve etkileyici dizaynı ve kaliteli hizmetiyle gittiğinize asla pişman olmayacağınız Sky Lounge, özel şaraplarıyla oldukça meşhur…

Bunun yanı sıra kokteylleriyle de konuklarının damak tadına hitap eden Sky Lounge’ta manzaranın tadını çıkarıp, eğlenceli ve huzurlu bir gece geçireceğinizden emin olabilirsiniz. Haftanın yedi günü, 24 saat boyunca hizmet veren Sky Lounge’a, dilediğiniz her zaman gidebilirsiniz. Üstelik mekana girebilmek için otelde konaklamanız gerekmiyor!

iconDalaman gece hayatı başlıklı yazımız burada sona eriyor. Yazımızda geçen mekanlarla ilgili görüş ve deneyimlerinizi bizlerle paylaşarak, içeriğimizi geliştiren kişi siz olabilirsiniz! Eğlence dolu tatiller diliyoruz…

Yorum yapın

Bizi Takip Edin