Muğla Kamp Yerleri – Muğla’da Kamp Yapılacak En İyi 83 Yer!

Her ilçesi ayrı güzel olan, deniz, güneş, kum ve doğa tatillerinin vazgeçilmezi Muğla, Türkiye için önemli bir turizm noktasıdır. Hem Güney Ege hem de Akdeniz’e koyları bulunan Muğla’nın sahil turizminin yaygın olduğu bazı şehirlerden farkı hala yeşilliğini koruyor olması. Trekking, scuba diving, parasailing, surf ve pek çok doğa/deniz sporunu yapabileceğiniz şehirde kampçılık da oldukça yaygın.  Muğla’nın önemli kamp noktalarını sizler için bir araya getirdik.

Ücretsiz Kamp Alanları

Darboğaz Kamp Alanı

Darboğaz Kamp Alanı

Gürültüden uzak, denizi durgun ve ıssız sayılabilecek Darboğaz Koyu, Muğla şehir merkezinden 154 km, Fethiye’den ise 25 km uzaklıkta yer almakta. Koya direkt olarak karayolu aracıyla ulaşım mümkün değil. Yakınına gelip 1 km yürümeniz gerekmekte ya da arada bir Koyu ziyaret eden teknelerle gitmeniz mümkün. Tuzlu sulardan çıkıp Gemiler Adası ve Babadağ manzarasında güneşlenebilir, istediğiniz her hangi bir düzlüğe kamp atabilirsiniz. Koy, trekking ve yüzme sporları için uygun. WC ve alışveriş gibi ihtiyaçlarınız için yakınlardaki yerleşim alanlarını ziyaret edebilirsiniz.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Yürüyüş parkurları ve denize girilebilir alan mevcuttur. WC, elektrik ve duş gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı ise kamp alanına yakın yerleşim yerlerindeki bakkal ve marketlerden temin edebilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Kargı Koyu Kamp Alanı

Kargı Koyu Kamp Alanı

Datça Kamp alanları listesinde yer alan Kargı Koyu, Muğla şehir merkezine 2 saatlik mesafede yer almakta. Datça merkezine ise 3 km uzaklıkta yer alan koya minibüslerle ulaşabilirsiniz. Ulaşımının kolaylığı sebebiyle oldukça tercih edilen koy, etrafı ağaçlarla kaplı önü masmavi denizden oluşan bir alan. Dilediğiniz yere kamp atabilirsiniz ama ateş yakmak yasak. Deniz tatilinden ziyade trekking sevenler için de tercih ediliyor. Koy içerisinde duş ve WC mevcut.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Yürüyüş parkurları, denize girilebilir alan, WC ve duş yeri. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı ise kamp alanına yakın işletmelerden temin edebilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

İnbükü Mesire Yeri Kamp Alanı

İnbükü Mesire Yeri Kamp Alanı

Çubucak Kamp Alanı’ndan ilerleyip İnbük Kamp Alanı’na ulaşabilirsiniz. Marmaris’te yer alan İnbükü, hem deniz hem de yeşil severlerin vazgeçilmezidir. Sarp kayalıklar arasında balık avlayabileceğiniz kamp alanı, sakin kalmak için idealdir. Karavan için 20, çadır içinse 150 alan mevcut. Yiyecek içecek için işletmede bulunan alanın kullanımı ücretlidir ve tuvalet ve duş imkânı vardır.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Çadır ve karavan alanları ve yürüyüş parkurları mevcuttur. Ücretli kamp alanında WC, duş, yiyecek ve içecek gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Pamucak Plajı Kamp Alanı

Pamucak Plajı Kamp Alanı

Marmaris – İçmeler şeridinde merkeze sadece 8 km mesafede yer almaktadır. Muğla şehir merkezinden 72 km mesafe uzaklıkta olan kamp alanına toplu taşıma araçlarıyla gidebilirsiniz. 42 metre karelik alan, kızılçam koru ormanları içerisindedir. Ormanın sesi içinde enfes bir çadır kampı haricinde otellerde konaklama şansınız da mevcut. Su sporlarının yapıldığı tesisler de vardır. Tuvalet, alışveriş gibi ihtiyaçlarınız için plajdaki tesis yerlerini kullanabilirsiniz.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Çadır kamp alanı ve denize girilebilir alan. WC, elektrik, yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı plajda bulunan işletmelerden karşılayabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Çetibeli Orman Kamp Alanı

Çetibeli Orman Kamp Alanı

5 hektarlık bu şirin alan Muğla – Marmaris yolunda yer almaktadır. Özel araçlarınızla ulaşım mümkündür. Kızılçam ormanlarıyla süslü bu güzel ormanı, sırf berrak suyunu doldurup içmek için bile ziyaret edenler mevcut. Genelde günübirlik geziler için tercih edilen alanda istediğiniz yere kamp atabilirsiniz. Pek de merkezi olmadığı için gelmeden önce alışveriş yapmanızda fayda var.

Kamp Olanakları: WC, duş, elektrik gibi imkânlar bulunmamaktadır. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı henüz kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Çubucak Orman Kamp Alanı

Çukucak Orman Kamp Alanı

Muğla – Marmaris karayolunda Çamlık Köyü’nün sapağından girildiğinde Gökova Körfezi’nin üzerine kurulu 5 hektarlık bir alandan oluşmakta. Minibüslerle yakınlarına kadar gelme şansınız var. Yeşil ağaçlarla süslü, sıcak şehrin serin bölgesinde istediğiniz yere kamp atabilirsiniz. Tuvalet, büfe, su, telefon, elektrik gibi hizmetler mevcut. Tarihi Sedir Adası’na gidebilmek için buradaki deniz motorlarına binebilirsiniz.

Kamp Olanakları: Yürüyüş parkurları, çadır kamp alanı, WC, temiz su, soyunma kabinleri, elektrik ve büfe bulunmaktadır.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Turnalı Boncuk Koyu Kamp Alanı

Turnalı Boncuk Koyu Kamp Alanı

Turnalı Boncuk Camping, Muğla’nın Menteşe bölgesinde sıcak ve soğuk renklerin birleştiği yer olarak biliniyor. Muğla şehir merkezine 52 km mesafede yer alan kamp alanı, toplu taşımayla gitmek için uygun bir yer. Gökyüzünün ve denizin mavisi, ağaçların yeşili ve güneşin ışığının buluştuğu yer. Çadırlarla konaklamanın uygun olduğu kamp alanında, WC ve çeşme gibi imkânlar bulunmaktadır.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, çeşme, denize girilebilir alan ve yürüyüş parkurları. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı henüz kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Karagöz Ormanları Kamp Alanı

Karagöz Ormanları Kamp Alanı

Fethiye ilçe merkezine 7 km uzaklıkta olan sessiz ve sakin bir yer. Toplu taşıma araçlarıyla oldukça kolay ulaşım sağlayabilirsiniz. Şehirleşmiş olan alan, antik mezarlıklara oldukça yakın. Yüzme ve diğer su sporları için uygun bir yer. Kendine ait bir marinası var ve birçok restoran bulunmakta. Alışveriş için biraz pahalı bir yer, kamp yapmak isterseniz hazırlıklı gelmenizde fayda var. Dilerseniz sahile çadır atabilirsiniz. Çevrede duş ve WC imkânları mevcut. Kamp alanı kullanımı ise ücretsizdir.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Çadır konaklama yeri, yürüyüş parkurları ve denize girilebilir alan. WC, elektrik ve duş gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi henüz kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Belcekız Plajı Kamp Alanı

Belcekız Plajı Kamp Alanı

Pürüzsüz bir kuma sahip Belcekız Plajı Fethiye’de yer almaktadır. Ölüdeniz’in hemen yanında bulunan Belcekız, Ölüdeniz turu yapan gemilere ev sahipliği yapmaktadır. Kumsala ve etrafına dilediğiniz gibi kamp atma şansınız bulunuyor. Çevrede duş ve WC gibi imkânlar mevcut. Kamp alanı konumu itibariyle denize sıfırdır. Denizi derin ve oldukça dalgalı. Dalga sesleri eşliğinde uyumanın keyfini çıkarmak isteyenler için güzel bir alternatif olacaktır.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, duş, çadır kamp alanı, denize girilebilir alan ve yürüyüş parkurları. Elektrik, soyunma kabini ve çeşme gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi henüz kamp alanına gelmeden önce temiz etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Aksazlar Koyu Kamp Alanı

Fethiye’nin zenginliklerinden biri olan Aksazlar Koyu Kamp Alanı, ilçe merkezine 4 km mesafede bulunmakta. Toplu taşıma ile ya da keyifli bir yürüyüşle alana varabilirsiniz. Çam ağaçlarının altında gölgelik bir alanda bulunan kamp alanında duş ve WC imkânları mevcut. Plajı temiz, denizin suyu ılık ve oldukça sığ. Dalış için pek uygun değil fakat keyifle yüzebilirsiniz. Karavan ve çadırla konaklayabilirsiniz. Alanda bir de beach bar mevcut.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Çadır ve karavan konaklama yerleri, WC, duş ve denize girilebilir alan. Elektrik, yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı kamp alanına yakın tesislerden karşılayabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Telefon: 0544 206 61 63

Haritada Görüntüle >

Çalış Plajı ve Çevresi Kamp Alanı

Çalış Plajı Kamp Alanı

Fethiye’nin merkezinde bulunan ve otellerin ve ücretli kamp alanlarının bir hayli fazla olduğu alanda, ücretsiz kamp yapabilecek kısıtlı bir yer mevcut. Özellikle günübirlik ziyaretçiler için çekim noktası olan plaj, hareketli ve denizin hemen kıyısında tatil yapmak isteyenler için oldukça uygun. Hem sosyalleşelim hem dinlenelim derseniz mutlaka burayı ziyaret etmelisiniz. Çevrede duş, WC için pek çok alan mevcut. Birçok işletme bulunduğu için alışverişinizi yapabilir, çoğu ihtiyacınızı giderebilirsiniz.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Yürüyüş parkurları ve denize girilebilir alan mevcuttur. Kamp alanında WC, elektrik ve duş imkânları bulunmamaktadır. Ancak plaj çevresinde yer alan işletmelerden bu ihtiyaçlarınızı karşılayabilir, yiyecek ve içeceklerinizi satın alabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

İnlice Plajı Kamp Alanı

İnlice Plajı Kamp Alanı

Ücretsiz halk plajı olan İnlice daha çok piknik ve yüzmeye gelen kişiler tarafından kullanılsa da çadırla da konaklama yapılmaktadır. Herhangi bir ücret ödemenize gerek yoktur. Muğla’nın Fethiye ilçesi Göcek’te bulunan İnlice Plajı’na ulaşım çok kolaydır. Ancak hafta sonları buranın aşırı kalabalık olduğunu bilmelisiniz. WC, elektrik, duş ve yiyecek – içecek gibi ihtiyaçlarınızı plaja yakın tesislerden ücretli olarak karşılayabilmeniz mümkün.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Yürüyüş parkurları ve denize girilebilir alan. WC, elektrik ve duş gibi imkânlar bulunmuyor. Bu ihtiyaçlarınızı ve yiyecek-içecek gereksinimlerinizi kamp alanına yakın tesislerden karşılayabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Palamutbükü Kamp Alanı

Palamutbükü Kamp Alanı

Muğla Datça’da bulunan Palamutbükü Kamp Alanı ilçe merkezine 25 dakika uzaklıkta yer alıyor. Dağ sessizliği arayan kampçılar için gözde bir mekân olan kamp alanı çadır ve karavan kampına imkân veriyor. Kamp alanı içerisinde pansiyon, kafe, market gibi birçok imkân mevcut. Özel işletmelerin yoğun olduğu kamp alanında elektrik, su, tuvalet ve duş ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Oldukça güvenli olan alan eşsiz doğa manzarasına sahiptir.

Kamp Olanakları: WC, kafe, market ve elektrik.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Ölüdeniz Kamp Alanı

Ölüdeniz Kamp Alanı

Muğla Fethiye’nin en meşhur kamp alanlarından Ölüdeniz Kamp Alanı her yıl birçok ziyaretçiyi ağırlıyor. Bazı kısımları ücretli olan alanda ücretsiz olarak kamp yapabileceğiniz yerler de mevcut. Ölüdeniz’in muhteşem manzarasının keyfini sahilde çadır kurup gece de ateş yakarak çıkarabilirsiniz. Kamp alanın etrafında restoran, cafe, market gibi birçok alışveriş yeri bulunuyor. Bunun yanında su, tuvalet, duş ve elektrik imkânı da sunuluyor.

Kamp Olanakları: WC ve çeşme. Ayrıca kamp alanı bölgesinde yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınız için restoran, kafe ve market bulunmaktadır.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

İçmeler Kamp Alanı

İçmeler Kamp Alanı

İçmeler Kamp Alanı Muğla’nın Marmaris ilçesine 7 km uzaklıkta yer alıyor. Ücretsiz olarak kamp yapabileceğiniz alanda hem çadır hem de karavan kampını tercih edebilirsiniz. Kamp alanında ateş yakmak serbest ama tabii ki dikkatli olmak şartı ile. Kamp alanının etrafında birçok tesis mevcut. Buralarda elektrik, su, internet, market gibi ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz. Günübirlikçilerin oldukça ilgi gösterdiği bu alan muhteşem manzarası ile kalabalık bir yer oluyor.

Kamp Olanakları: Kamp alanı bölgesinde yer alan tesislerden elektrik, su, Wi-Fi, yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Ücretli Kamp Alanları

Yeşil Vadi Doğa Park Kamp Alanı

Yeşil Vadi Doğa Kamp Alanı

Fethiye’nin Yanıklar Köyü’nde yer alan Yeşil Vadi, şehir merkezine yaklaşık 2 saatlik mesafede bulunuyor. Fethiye’ye geldikten sonra köye toplu taşıma araçlarıyla ulaşabilirsiniz. İsmini renginden alan Yeşil Vadi, etrafı ağaçlarla kaplı küçük serin bir çaydan oluşan hoş bir mekân. Yeşil Vadi’de kamp yapmak ücretsiz, fakat içerisinde bulunan işletmede daha güvenli bir kamp alanında çadır kurmak isterseniz ücretlidir. Tuvalet ve çeşme gibi ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz fakat ateş yakmak yasaktır.

Kamp Olanakları: Ücretsiz kamp atabileceğiniz alan bulunmaktadır. Ancak, WC, çeşme ve elektrik gibi hizmetlerden yararlanmak isterseniz park alanı içerisindeki işletmenin kamp alanında konaklamanız gerekiyor. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı da kamp alanı içerisindeki büfeden karşılayabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Kamp alanı içerisinde ücretli ve ücretsiz kamp atabileceğiniz iki farklı yer bulunmaktadır.

Telefon: 0535 785 94 82

Web Sitesi: https://yesilvadi-doga-park-ve-kamp-alan.business.site/

Haritada Görüntüle >

Fullmoon Kamping

Fullmoon Kamping

Fethiye’nin güzelliklerinden biri olan Fullmoon, şehir merkezine 135 km mesafede yer almaktadır. Toplu taşıma ile ulaşıma uygundur. Sırtınızı yeşilliklere yaslayıp Güney Ege’yi izleyebileceğiniz kamp alanında bungalov ve çadırlarda konaklama yapabilirsiniz. Ormanlık tepede serin bir trekking yapmayı da tercih edebilirsiniz. Kendine ait şirin bir restoranı da olan Fullmoon’da duş ve WC gibi ihtiyaçlarınız için alanlar bulunmakta. Ücretli konaklama sistemi mevcuttur.

Konumu: Sahile Yürüme Mesafesi

Kamp Olanakları: Çadır konaklama yerleri, WC, elektrik, Wi-Fi, duş, otopark alanı, bungalov odalarda balkon/teras, klima, açık yüzme havuzu, havalimanı servisi, bar ve restoran.

Kamp Ücreti: Bungalov ve çadır konaklama ücretleri sezona göre değişiklik göstermektedir. Henüz kamp alanına varmadan aşağıdaki numarayı arayarak işletmeden fiyat bilgisi alabilir ve rezervasyonunuzu yapabilirsiniz.

Telefon: 0530 167 08 48

Web Sitesi: https://fullmoon-camping.business.site/

Instagram: https://www.instagram.com/fullmooncamping/

Haritada Görüntüle >

Kabak Valley Kamping

Kabak Valley Kamping

Fethiye’nin Faralya kısmında yer alan ve Kabak Koyu’nun en güzel tesislerinden biri olan Kabak Valley Kamping, şehir merkezine 2 saatlik mesafede yer almaktadır. Fethiye’ye geldikten sonra toplu taşıma ile ulaşabilirsiniz. Özellikle sakin, doğadan kopmadan deniz tatili yapmak isteyenler için güzel bir seçenek. Konaklama için lüks/standart bungalovlar ve çadır seçenekleri mevcut. Bungalovlarda konaklama yapanlar için kişiye özel duş ve WC mevcutken, çadır kampı yapanlar ortak duş ve WC’den faydalanabiliyor.

Kamp Olanakları: Çadır konaklamalarda ortak duş ve WC alanları. Bungalov konaklamalarda özel duş ve WC yerleri ve klima. Ayrıca isteğe bağlı olarak üç öğün yemek servisi. Elektrik, Wi-Fi, duş, büfe, ücretsiz otopark alanı,

Kamp Ücreti: 20 Mart – 20 Nisan dönemi lüks bungalov 175 TL, standart bungalov 150 TL, çadır kiralama 130 TL, kendi çadırıyla gelenler 100 TL.

20 Mayıs – 20 Eylül dönemi lüks bungalov 225 TL, standart bungalov 200 TL, çadır kiralama 130 TL, kendi çadırıyla gelenler 100 TL.

20 Eylül – 20 Mart dönemi lüks bungalov 150 TL, standart bungalov 125 TL, çadır kiralama 130 TL, kendi çadırıyla gelenler 100 TL.

Telefon: 0252 642 10 27 – 0536 868 83 82

Web Sitesi: http://www.kabakvalleykamp.com/

Instagram: https://www.instagram.com/kabakvalley/

Haritada Görüntüle >

Kamp Karetta Kamping

Camp Caretta Kamping

Fethiye – Yanıklar mevkiinde bulunan, ulaşımı kolay bir yer. Muğla şehir merkezine yaklaşık 125 km mesafede yer almakta. Doğadan kopmadan, horoz ve tavukların eşliğinde ormanın gölgesinde kamp yapmak için ideal bir yer. Karavan ve çadır için uygun, isterseniz buradan çadır da kiralayabilirsiniz. Kamp alanında buzdolabı, tuvalet ve minik bir restoran da bulunmaktadır. Yürüme mesafesindeki plajda yüzebilirsiniz. Arta kalan zamanlarda satranç, voleybol ve masa tenisi oynayabileceğiniz alanlar da mevcut. Kamp Karetta’da konaklamak ücretlidir.

Kamp Olanakları: Elektrik, WC, sıcak su, duş, dinlenme alanları, masa tenisi, badminton, dart ve voleybol gibi sosyal alanlar.

Kamp Ücreti: Çadır kiralama küçük (2-3 kişilik) 100 TL, 4 kişilik 120 TL. Kendi çadırıyla gelenler için 2-3 kişilik çadır konaklama ücreti 70 TL, 4 kişilik büyük çadırlarda konaklama ücreti 85 TL.

Telefon: 0541 778 32 36

Web Sitesi: http://www.campcaretta.com/

Instagram: https://www.instagram.com/campcaretta/

Haritada Görüntüle >

The Camp Bodrum Kamp Alanı

The Camp Bodrum Kamp Alanı

Çiçeklerin ve ağaçların arasında rengârenk bungalovlarda, çadırlarda uyuyup, gün doğumunu kuş sesleriyle karşılamak isteyenler için iyi bir seçenek olan The Camp Bodrum, Bodrum ilçesinde yer almaktadır. Ulaşımı oldukça kolay olan kamp alanına özel araçlarınız ya da merkezden minibüslerle gidebilirsiniz. Kampta 5 adet farklı tasarımda bungalov bulunmakta. Özellikle aileler için uygun, sakin bir yer. Kampta mangal, duş, WC, kahvaltı ve bar alanları mevcut. Bodrum merkezi bir ilçe olması sebebiyle tekne turu, trekking ve sörf gibi birçok aktivite için de uygundur.

Kamp Olanakları: Bungalov ve çadır konaklama yerleri, mangal ve yemek yeme alanları, bar, sıcak duş, WC, elektrik, Wi-Fi, kahvaltı servisi ve ücretsiz otopark.

Kamp Ücreti: 4 farklı bungalov türü bulunmaktadır. Bomboo bungalov 150 TL, Paul Auster bungalov 200 TL, Ceku bungalov 250 TL, Diego bungalov 300 TL.  Bungi çadır konaklama 50 TL.

Telefon: 0542 646 08 27

Web Sitesi: http://www.thecamp-bodrum.com/

Instagram: https://www.instagram.com/thecampbodrum/

Haritada Görüntüle >

Azmakbaşı Kamping

Azmakbaşı Kamp Alanı

Muğla merkezden kolayca ulaşabileceğiniz Azmakbaşı Kamping, Akyaka’nın güzellik açısından zengin koylarından biri Akbük Koyu’nda yer almaktadır. Şehirden, kalabalıktan sıkılanlar ve doğaya dönüş yapmak isteyenler için güzel bir kaçamak fırsatı sağlayan tesis, tarım ve hayvancılığın devam ettirildiği eski bir köy kurma fikriyle ortaya çıkmış. Karavan ve çadırla konaklamaya uygun. Rahatını sevenler için hizmet veren bungalov evler de mevcut. Mini bir kafe bar bulunuyor. Duş, WC ve elektrik gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Kamp alanı ücretlidir.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Çadır ve karavan alanı, ortak buzdolabı, elektrik, WC, duş, sıcak su, su doldurma, Wi-Fi, restoran, TV ve denize girilebilir alan.

Kamp Ücreti: Bungalov konaklama (mutfaklı) 1 Haziran – 2 Temmuz dönemi 2 kişilik 320 TL, 3 kişilik 400 TL, 4 kişilik 480 TL. 3 Temmuz – 6 Eylül dönemi 2 kişilik bungalov konaklama 390 TL, 3 kişilik 490 TL, 4 kişilik 390 TL. 7 Eylül – Ekim dönemi 2 kişilik bungalov konaklama 250 TL, 3 kişilik 320 TL, 4 kişilik 390 TL. Bayram tatillerinde 2 kişilik bungalov konaklama 390 TL, 3 kişilik 490 TL, 4 kişilik 590 TL. Mutfağı olmayan bungalov konaklamalarında ise toplam fiyatlardan 20 TL daha düşüğe konaklayabilirsiniz.

Çadır kiralama 1 Haziran – 2 Temmuz dönemi 2 kişilik 140 TL, 3 kişilik 190 TL. 3 Temmuz – 6 Eylül dönemi 2 kişilik 160 TL, 3 kişilik 220 TL, 7 Eylül – Ekim 2 kişilik110 TL, 3 kişilik 150 TL. Bayram tatillerinde 2 kişilik çadır konaklama 160 TL, 3 kişilik 220 TL.

Kendi çadırıyla gelenler 1 Haziran – 2 Temmuz dönemi kişi başı konaklama 40 TL. 3 Temmuz – 7 Eylül dönemi 50 TL, 7 Eylül – Ekim dönemi 40 TL. Bayram tatillerinde ise 40 TL.

Kendi karavanıyla gelenler 1 Haziran – 2 Temmuz dönemi kişi başı konaklama 50 TL. 3 Temmuz – 7 Eylül dönemi 60 TL. 7 Eylül – Ekim dönemi 50 TL. Bayram tatillerinde ise 60 TL.

Telefon: 0252 529 12 21 – 0543 207 83 66

Web Sitesi: http://www.azmakbasicamping.com/

Instagram: https://www.instagram.com/azmakbasicamping

Haritada Görüntüle >

Çökertme Kamp & Bungalov Evleri

Çökertme Kamping

Milas İlçesi Çökertme bölgesinde konumlanmış olan tesis, denize sıfır konaklama şansınız olan bir yer. Muğla şehir merkezine yaklaşık 80 km mesafede yer alıyor. Toplu taşıma ile ulaşım mümkün. Dağ ve deniz manzarasında bungalov ve çadırlarda konaklama imkânınız mevcut. Duş, WC ve mutfak eşyalarınızı koyabileceğiniz alanlar var. Ağaç, kuş ve dalga sesleri eşliğinde uyumak, deniz yorgunluğunu manzara eşliğinde çayını yudumlayarak atmak isteyenler için güzel bir seçenek. Kamp alanı kullanımı ücretlidir.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Bungalov ve çadır konaklama yerleri, WC, duş, ortak kullanım mutfak alanı, denize girilebilir alan ve yürüyüş parkurları.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 50 TL, bungalov konaklama 120 TL.

Telefon: 0533 088 05 46

Instagram: https://www.instagram.com/cokertmekamp/

Haritada Görüntüle >

Akçabük Kamping

Akçabük Kamping

Datça’da bulunan ve ilçe merkezine bir hayli yakın olan Akçabük, Muğla şehir merkezine 150 km mesafede bulunuyor. Toplu taşıma ile ulaşım mümkün. İster bungalov çadırlarda ister kendi çadırınızla konaklayabileceğiniz yerde duş ve tuvalet gibi imkânlar mevcut. Kendine ait restoranı olan işletmede mangal yakma, ocakta kendi yemeğinizi pişirme şansınız da var. Enfes bir deniz manzarasında, ağaçların içinde sakin bir konaklama şansı bulacağınızdan şüpheniz olmasın.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, duş, plaj, bulaşıkhane, buzdolabı, elektrik, mangal yeri ve piknik masaları ve otopark.

Kamp Ücreti: Çadır kiralama 50 TL, kış çadır konaklama 100 TL, bungalov konaklama 300 TL, kendi çadırıyla gelenler için konaklama ücreti 35 TL. 11 yaşına kadar olan çocuklardan konaklama ücreti alınmıyor. Kahvaltı ve öğlen/akşam kamp yemeği ücreti 30 TL.

Telefon: 0542 638 32 74 – 0536 055 05 68

Web Sitesi: http://www.akcabukkamping.com/

Instagram: https://www.instagram.com/akcabukkamping/

Haritada Görüntüle >

Palmira Bungalov & Kamping

Palmira Bungalov Kamping

Muğla’nın en güzel noktalarından biri olan Marmaris’te yer alıyor. Şehir merkezine 104 km mesafede yer alan tesis, Marmaris ilçe merkezine 21 km mesafede. Toplu taşıma araçlarıyla ziyaret edebilirsiniz. Doğadan kopmadan, konforunu bozmadan dinlenmek isteyenler için oldukça uygun bir yer. Ağaçların içinde deniz manzaralı bungalovlarda konaklama şansınız olan alanda, her bungalova özel duş ve WC bulunmaktadır. Özel terasında denizi izlemenin yanında balık tutabilir, denize girebilir, bisiklete binebilirsiniz. Konaklama ücretlidir.

Konumu: Sahile Yürüme Mesafesi

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, mutfak, buzdolabı, üç öğün yemek servisi (ücretli) ve yürüyüş parkurları.

Kamp Ücreti: Bungalov konaklama 150 TL, çadır konaklama 70 TL.

Telefon: 0546 761 17 70 – 0537 710 19 00

Web Sitesi: https://palmirabungalows.business.site/

Instagram: https://www.instagram.com/palmirabungalows/

Haritada Görüntüle >

Bal Badem Bungalov

Bal Badem Bungalov Kamp Alanı

Datça’nın Mesudiye bölgesinde yer alan Bal Badem Bungalov, şehir merkezine yaklaşık 2 saatlik mesafede bulunmaktadır. Denize yürüme mesafesinde yer alıyor. Ovacık Koyu’na sadece 10 dakika yürüyerek ulaşabilirsiniz. Etrafı zeytin ve badem ağaçlarıyla çevrili, çimlik bir araziye kurulmuş olan işletmede bungalovlarda konaklayabilirsiniz. Her odada, mini buzdolabı, duş ve WC mevcut. Kahvaltı, otopark ve bisiklet kiralama imkânları ücretsiz. Tesiste serinleyebilmeniz için denize alternatif olarak bir havuz mevcut.

Kamp Olanakları: WC, duş, elektrik, Wi-Fi, klima, minibar ve üç öğün yemek servisi (ücretli).

Kamp Ücreti: Mayıs, Haziran Ağustos ve Eylül dönemi iki kişilik oda 400 TL, Temmuz ve Ağustos dönemi 450 TL. Üç kişilik oda konaklama ise +100 TL.

Telefon: 0541 248 16 32

Web Sitesi: http://www.balbadembungalov.com/

Haritada Görüntüle >

Kayaköy Jungle Kamping

Kayaköy Jungle Kamping

Fethiye’nin her bölgesinden toplu taşıma ile gidebileceğiniz Kayaköy Jungle, şehir merkezine 148 km mesafede yer almaktadır. Kabak Koyu, Ölüdeniz, Kelebekler Vadisi gibi yerlere oldukça yakın mesafededir. Karavan ve çadır ile kamp yapmanız için oldukça ideal olan mekânda bungalovlar da yer alıyor. Ortak kullanımlı duş, WC, elektrik ve mutfak imkânı mevcut. Kayaköy Jungle’ın içerisinde kendisine ait bir tarla da bulunmakta. Yetişen sebzelerden faydalanabilirsiniz. Köy hayatı tadında tatil yapmak isteyenler için güzel bir seçenek. Oldukça sıcak olan alanda, gölgede dinlenebilmeniz için yemyeşil ağaçlar mevcut.

Kamp Olanakları: WC, duş, elektrik, Wi-Fi, ortak kullanımlı mutfak alanı ve yürüyüş parkurları.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 40 TL.

Telefon: 0554 311 34 25

Web Sitesi: https://kayakoy-jungle-camping.business.site/

Instagram: https://www.instagram.com/kayakoyjunglecamping/

Haritada Görüntüle >

Kayaköy Sanat Kamp Alanı

Kayaköy Sanat Kamp Alanı

Fethiye’nin en farklı kamp noktalarından biridir Kayaköy Sanat Kampı. Toplu taşımayla ulaşım oldukça kolay. Yeşil bostanların arasında içerisinde bir köy evi bulunan, duvarları rengârenk, kütüphane, bungalovlar, bar ve mutfakla ziyaretçilere hizmet veriyor. Kampta uluslararası katılımcılara açık atölyeler faaliyet göstermekte. Yakınlardaki koylara gidip denizden faydalanabildiğiniz gibi, resim, fotoğraf, ritim, yoga ve kilim yapımı gibi atölyelere de katılabilirsiniz. Yürüyüşler yapabilir, ağaçların gölgesinde kalıp kuş cıvıltılarını dinleyebilirsiniz. Yemek için 3 öğün seçenek mevcut. Kamp alanında duş, WC ve havuz var.

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, Wi-Fi, sıcak su, aktiviteler ve atölyeler, yürüyüş parkurları ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Günübirlik pansiyon konaklama ücreti 150 TL. Dönemlik atölye eğitimi + eğitim süresi boyunca konaklama ücreti kendi çadırıyla gelen yetişkinler için 1400 TL, öğrenci 1250 TL. Çadır kiralama yetişkin ücreti 1450 TL, öğrenci 1350 TL. Çardak konaklama yetişkin 1550 TL, öğrenci 1450 TL. Ahşap karavan konaklama yetişkin 1650 TL, öğrenci 1550 TL. Minik oda konaklama yetişkin ücreti 1850 TL, öğrenci 1750 TL. Standart oda konaklama yetişkin ücreti 2100 TL, öğrenci 1950 TL.

0-3 yaş ücretsiz, 4-12 yaş ise %50 indirimlidir.

Telefon: 0555 626 33 57 – 0533 763 62 73 – 0530 286 78 78

Web Sitesi: http://www.sanatkampi.com/

Instagram: https://www.instagram.com/kayavillageartcamp/

Haritada Görüntüle >

Yeni Kelebekler Vadisi Kamp Alanı

Kelebekler Vadisi Kamp Alanı

Fethiye’nin Uzunyurt mevkiinde yer alan kamp alanı, konum olarak kolay bir yerde. Fakat gitmek için alternatif bir yol yok. Faralya’ya giden yolu takip edebilir ya da tekneyle koya yanaşabilirsiniz. Şehir merkezine 2,5 saatlik mesafede yer alıyor. Kamp yapabilmek için ücret ödemeniz gerekli. Tepelerin gölgesinde, eşsiz deniz manzarası altında dinlenmek isterseniz burası mutlaka listenizde olmalı. Ortak kullanımlı duş, elektrik, WC alanları bulunmaktadır. Çadır konaklaması için uygun olan mekânda, restoran ve market de hizmet vermekte.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, Wi-Fi, yürüyüş parkurları, denize girilebilir alan ve ücretsiz otopark alanı.

Kamp Ücreti: Bungalov ve çadır konaklama ücretleri sezona göre değişiklik göstermektedir. Henüz kamp alanına varmadan aşağıdaki numarayı arayarak işletmeden fiyat bilgisi alabilir ve rezervasyonunuzu yapabilirsiniz.

Telefon: 0530 302 19 65 – 66 – 67

Instagram: https://www.instagram.com/yenikelebeklervadisi

Haritada Görüntüle >

Gemile Beach Lodge

Gemile Beach Lodge

Kabak Koyu’nun gözbebeği Gemile Beach Lodge, Fethiye’ye 32 km mesafede yer almaktadır. Toplu taşıma araçlarıyla ulaşım mümkün. Lüks ve standart bungalov ve çadır seçenekleriyle hizmet veren mekân, ağaçların arasına kurulmuş, denizin eşsiz mavisinde konaklayabileceğiniz bir yer. Harika bir bahçesi, duş, WC ve çeşme gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz alanlar bulunuyor. Sabah ve akşam yemeklerinin konaklamaya dâhil olduğu bir restoran da mevcut.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, sıcak su, Wi-Fi, ortak kullanımlı mutfak alanı, denize girilebilir yerler, yürüyüş parkurları, bar, masaj ve aktiviteler ve isteğe göre ücretli üç öğün yemek servisi.

Kamp Ücreti: D-Lüks bungalov konaklama 280 TL, lüks bungalov konaklama 240 TL, letoon oda konaklama 200 TL, lüks çadır konaklama 120 TL, standart çadır kiralama 110 TL, kendi çadırıyla gelenler için konaklama ücreti 100 TL.

Telefon: 0252 642 10 16 – 0252 642 10 01 – 0543 929 95 29

Web Sitesi: http://www.gemilebeachlodge.com/

Instagram: https://www.instagram.com/gemilebeachlodge/

Haritada Görüntüle >

Sugar Beach Club

Sugar Beach Club

Ölüdeniz’de yer alan Sugar Beach Club, Fethiye merkezine 16 km mesafede yer almaktadır. Toplu taşıma araçlarıyla ulaşıma uygundur. Lagün manzarası eşliğinde bungalovlarda konaklayabilirsiniz, dinlenebilmeniz ve keyifli vakit geçirebilmeniz için renkli çardaklar da mevcut. Banyo ve WC gibi imkânlar mevcuttur. Fethiye Müzesi’ne yürüme mesafesinde yer alan Sugar Beach dalış, yelkencilik ve basketbol faaliyetleri için uygun alana sahip.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Wi-Fi, klima, duş ve WC, elektrik, bar, restoran, çocuk kulübü, oyun alanı, aktiviteler, denize girilebilir alan ve ücretsiz otopark yeri.

Kamp Ücreti: Bungalov konaklama ücretleri sezona göre değişiklik göstermektedir. Henüz kamp alanına varmadan aşağıdaki numarayı arayarak işletmeden fiyat bilgisi alabilir ve rezervasyonunuzu yapabilirsiniz.

Telefon: 0252 617 00 48 – 0252 617 02 81

Web Sitesi: http://www.thesugarbeachclub.com/

Twitter: https://www.twitter.com/sugarbeachclub

Haritada Görüntüle >

Ölüdeniz Doğa Kamp

Ölüdeniz Doğa Kamp Alanı

Güvenli ve konforlu bir doğa tatili için tasarlanmış kamp alanı Fethiye’de yer almaktadır. Şehir merkezine yaklaşık 60 km mesafede bulunuyor. Toplu taşıma araçlarıyla kolayca ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Çadırınızla kamp yapabileceğiniz alanda, çadır sevmeyenler için bungalovlar da mevcut. Etrafta birçok limon, keçiboynuzu, portakal ve üzüm ağacı bulunmaktadır. 2 öğün yemek yiyebileceğiniz minik bir alan da mevcut. Çadırlar için ortak duş ve WC alanları var. Bungalovlar içinse çoğunun kendisine ait duş ve WC alanı mevcut.

Konumu: Sahile Yürüme Mesafesi

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, sıcak su, Wi-Fi, restoran, aktivite ve etkinlikler, kafe, saç kurutma makinesi, ütü ve yürüyüş parkurları.

Kamp Ücreti: 20 Nisan – 20 Haziran dönemi bungalov ve dağ evi konaklama 120 TL, ağaç ev konaklama 100 TL, çadır kiralama 85 TL, kendi çadırıyla gelenler 50 TL. İsteğe bağlı akşam yemeği ücreti 30 TL.

20 Mayıs – 20 Eylül dönemi bungalov ve dağ evi konaklama 150 TL, ağaç ev konaklama 120 TL, dağ evi konaklama 165 TL, çadır kiralama 100 TL, kendi çadırıyla gelenler 65 TL. İsteğe bağlı akşam yemeği ücreti 35 TL.

Telefon: 0535 644 96 62 – 0532 202 56 44

Web Sitesi: http://www.oludenizdogakamp.com.tr/

Instagram: https://www.instagram.com/oludenizdogakamp/

Haritada Görüntüle >

Katrancı Orman Kampı

Katrancı Kamping

Katrancı Koyu Fethiye’ye 15 km mesafede ve minibüslerle oldukça kolay erişebileceğiniz bir yer. Okaliptüs ve çam ağaçlarıyla çevrilmiş oksijen deposu, özellikle karavanların uğrak noktası. Çadırınızla kumsala kamp atma şansınız olduğu gibi mangal yakmak da serbest. Tesiste duş ve WC kullanım alanları da bulunuyor. Çocuklar için oyun alanı, piknik masaları, çamaşırhane, buzdolabı, elektrik ve market de yer alan tesiste konaklama ücretlidir.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Çadır ve karavan alanı, WC, elektrik, temiz su, restoran, soyunma kabini, market, piknik masaları, çamaşırhane, çocuk oyun alanı ve buzdolabı.

Giriş ve Kamp Ücreti: Şahıs 8 TL, öğrenci 4 TL, motosiklet 14 TL, otomobil 24 TL, midibüs 72 TL, minibüs 120 TL, otobüs 216 TL. Çadır konaklama 51 TL, karavan konaklama 61 TL.

Telefon: 0252 633 63 67

Web Sitesi: https://www.katranci.org/

Haritada Görüntüle >

Kestep Sanat ve Yaşam Köyü Kamp Alanı

Kestep Sanat ve Yaşam Köyü Kamp Alanı

Fethiye’de bulanan ve Muğla şehir merkezine 125 km mesafede olan kamp alanı, 10 bungalov ve 5 kamp çadırından oluşmaktadır. Kolayca toplu taşıma araçlarıyla ziyaret edebilirsiniz. Alan, kendi çadırı ya da karavanıyla konaklamak isteyenler için de uygundur. İçerisinde restoran, bar ve oturma alanı da bulunan Kestep pek çok grup aktivitesi için uygun. Yeşil ve toprak tonlarının hâkimiyetinde atölye çalışmaları yapabilir, evcil hayvanlarınızla da konaklayabilirsiniz. Duş, çeşme ve tuvalet ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz altyapı vardır.

Kamp Olanakları: Yürüyüş parkurları, WC, duş, sıcak su, çeşme ve atölyeler. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 50 TL, bungalov konaklama 130 TL.

Telefon: 0531 552 27 32

Facebook: https://www.facebook.com/armeskabak/

Haritada Görüntüle >

Perdue Kamping

Perdue Kamping

Fethiye’de yer alan Perdue Kamping’e şehir merkezi ve Dalaman Havaalanı’ndan ulaşım oldukça kolay. Toplu taşıma ile gelecekler, yakınına kadar gelebiliyor. Ormanın içindeki bu lüks bungalovların her birinin içinde jakuzi ve klima mevcut. Tepelerin arasından Akdeniz’i izleyebilirsiniz. Etrafı avokado ve zeytin ağaçlarıyla çevrili, kendine ait sebze bahçesi bulunan Perdue hem doğa içinde hem de konforlu bir tatil imkânı sunmakta. Sahip olduğu olanaklarıyla düğün, davet organizasyonları için de tercih edilen Perdue bölgede oldukça popüler bir yer.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, sıcak su, Wi-Fi, odalarda klima, 3 öğün yemek servisi, restoran, bar, ücretsiz otopark alanı, denize girilebilir alan ve yürüyüş parkurları

Kamp Ücreti: Konaklama ücretleri sezona göre değişiklik göstermektedir. Henüz kamp alanına varmadan aşağıdaki numarayı arayarak işletmeden fiyat bilgisi alabilir ve rezervasyonunuzu yapabilirsiniz.

Telefon: 0252 614 00 91

Web Sitesi: https://perdue.com.tr/

Instagram: https://www.instagram.com/perduehotel/

Haritada Görüntüle >

Aktaş Beach Camping (Faralya Camp)

Aktaş Beach Kamping

Ölüdeniz’deki kamp alanlarından biri de Faralya Camp. Muğla şehir merkezine 165 km mesafede bulunan kamp alanı, Fethiye ilçesinde yer almaktadır. Dalaman Havaalanı’ndan ücretli transfer imkânı var. Alan ağaçlarla çevrili, Ölüdeniz manzarasına sahip ve içerisinde büyük bir çardak bulunuyor. Kabak Koyu’na yürüme mesafesinde. Kendi çadırınızla ya da hazır çadırlarla konaklama yapabilirsiniz. Duş ve WC ihtiyaçlarınız için alanlar mevcut. İçerisinde ücretsiz çay servisi veren alakart restoran da bulunuyor.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, duş, sıcak su, elektrik, Wi-Fi, restoran, denize girilebilir alan ve Dalaman Havalimanı transfer servisi (ücretli).

Kamp Ücreti: Kahvaltı dâhil tesislerdeki çadırlarda konaklama kişi başı ücreti 140 TL, kahvaltı dahil kendi çadırınızla konaklama ücreti 70 TL.

Telefon: 0530 200 37 30

Web Sitesi: http://www.faralyacamp.com/

Instagram: https://www.instagram.com/aktas_beach_camp

Haritada Görüntüle >

Boncuk Bay Kamping

Bonjuk Bay Kamping

Muğla – Marmaris yolunda yer alan, şehir merkezine yaklaşık 1 saatlik mesafede bulunan Boncuk Bay Kamping, misafirlere hem konfor hem de doğaya dönüş fırsatı sunuyor. Toplu taşıma araçlarıyla ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Sahile sıfır konumda, ormanlık tepe ve deniz manzarasına sahip kamp alanında taş evler ve çadırlar mevcut.  Temiz beslenme felsefesinin benimsendiği sebze ağırlıklı bir mutfağa sahip. Günde 3 öğün tüm kamp sakinleri yemeğe davet ediliyor. Masa tenisi, voleybol ve yoga gibi aktiviteler için uygun alanlar mevcut. Duş, WC var ve konaklama ücretli.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Ortak kullanım mutfak alanı, bar, yemek odası, duş, WC, elektrik, Wi-Fi, dinlenme odaları, atölyeler, denize girilebilir alan ve yürüyüş parkurları.

Kamp Ücreti: Konaklama ücretleri sezona göre değişiklik göstermektedir. Henüz kamp alanına varmadan aşağıdaki numarayı arayarak işletmeden fiyat bilgisi alabilir ve rezervasyonunuzu yapabilirsiniz.

Telefon: 0537 810 27 05

Web Sitesi: http://www.bonjukbay.com/

Instagram: https://www.instagram.com/bonjukbay

Haritada Görüntüle >

Akyaka Orman Kamp Alanı

Akyaka Orman Kamp Alanı

Muğla’ya 40 km mesafede yer alan Ula İlçesi’nde bulunan Akyaka Orman Kamp Alanı’nın yakınlarına toplu taşıma araçlarıyla gelebilmeniz mümkün. Denize sıfır, orman içerisinde yer alan kamp alanı karavan ve çadır konaklamaları için uygun. Çamaşırhane, bulaşıkhane, piknik masaları, duş, WC ve elektrik imkânları mevcut. Bar ve restoranlar sezon içerisinde açık oluyor. Trekking, bisiklet kiralama, yelken ve sörf için uygun altyapı mevcut. Eğlenceli ve sosyal bir kamp deneyimi için güzel bir fırsat.

Konumu: Sahile Yürüme Mesafesi

Kamp Olanakları: Çadır kamp alanı, yürüyüş parkuru, atölyeler, WC, duş, elektrik, çeşme, restoran, market, buzdolabı, spor alanları ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama ücretleri sezona göre değişiklik göstermekte ve rezervasyon sistemi uygulanmaktadır. Henüz kamp alanına varmadan aşağıdaki numarayı arayarak işletmeden fiyat bilgisi alabilir ve rezervasyonunuzu yapabilirsiniz.

Telefon: 0252 243 51 56 – 0252 214 88 83 – 0551 448 70 34

Web Sitesi: http://www.akyakakamp.com/

Instagram: https://www.instagram.com/mhviktisadiisletmesi/

Haritada Görüntüle >

Dalyan Kamping

Ortaca’da yer alan Dalyan Kamping, şehir merkezine 90 km mesafede bulunmaktadır. Toplu taşıma araçlarıyla ilçe merkezinden kolayca gidebilirsiniz. Renkli ağaçların süslediği bahçe içine kurulu kamp alanı pek çok aktivite için uygun. Küçük bungalovlar, motokaravan ve çadırlarda konaklayabilirsiniz. Tesiste mutfak, duş ve WC gibi ortak ya da özel kullanımlı alanlar var. Dalyan Gölü’ne 3 km, İztuzu Plajı’na 1 km uzaklıkta bulunuyor. Dalış ve çeşitli su sporlarını yapabileceğiniz gibi, kamp alanı içindeki masalarda sakince dinlenebilirsiniz. Çevrede birçok restoran ve bar da bulunmaktadır.

Konumu: Dalyan Boğaz Kenarı

Kamp Olanakları: Elektrik, Wi-Fi, duş, WC, sıcak su, ortak kullanım mutfak alanı, kameriyeler ve yürüyüş parkurları.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 40 TL, bungalov konaklama 120 TL. 12 yaş altı çocuk kabul edilmiyor. Ayrıca tesis yalnızca 1 Nisan – 15 Ekim tarihleri arasında hizmet vermektedir.

Telefon: 0252 284 53 16 – 0506 882 91 73

Web Sitesi: http://www.dalyancamping.com/

Facebook: https://www.facebook.com/dalyancamp

Haritada Görüntüle >

Akdeniz Kamping (Cemil Baba)

Köyceğiz’in Sultaniye Köyü’nde pek bilinmeyen bir yer. Bilinmediği için sakin ve el değmemiş bir ortama sahip. Kamp alanı şehir merkezine 70 km uzaklıkta bulunuyor. Göl kenarında bir restoranın bahçesine kuruludur. Göl manzarasında mavinin her tonuna şahit olacağınız dingin, salaş, sakin kalmış bir yer. Çevresinde WC ve market gibi ihtiyaçlar için alanlar mevcut. Sahipleri oldukça tatlı ve güler yüzlü.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Elektrik, temiz su, yürüyüş parkurları, denize girilebilir alan ve otopark alanı. WC, duş ve elektrik gibi hizmetler bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi henüz kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 50 TL, karavan konaklama 90 TL.

Telefon: 0535 397 86 77

Facebook: https://www.facebook.com/AkdenizCampingCemilBaba

Haritada Görüntüle >

Kocabahçe Glamping

Kocabahçe Glamping

İsmini hemen hemen lüks kamp deneyimi anlamına gelen ‘glamping’ kelimesinden alan Kocabahçe, Marmaris’in Bozburun mevkiinde yer almaktadır. Karayolu bağlantısı olmadığı için teknelerle ziyaret edebilirsiniz. Şehir trafiğinden, teknoloji ve tüketimden kaçış noktası olarak tercih edebilirsiniz. Akdeniz manzarasında, tepelerin arasında kalan bu sevimli yer oldukça sakin. Süit, standart bungalovlar ve çadırlarda konaklama yapabilirsiniz. Çadırlar için ortak kullanımlı WC, duş ve mutfak bulunuyor. Yeterli kontenjan sağlanırsa sabah – akşam açık büfe hizmet vermektedir. Konaklama ücretlidir.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Çadır konaklamada ortak kullanımlı WC ve duş imkânı, bungalov konaklamalarda ise özel duş ve WC bulunmaktadır. Ayrıca elektrik, Wi-Fi, dinlenme alanı, mutfak, aktiviteler, etkinlikler, yürüyüş parkurları ve otopark alanı mevcuttur.

Kamp Ücreti: Lotus çadır 900 TL, büyük kamp çadırı 800 TL, izci çadırı 700 TL, suit bungalov 1100 TL ve standart bungalov 1000 TL. Fiyatlara sabah ve akşam yemeği ve tekne transferi dâhildir. En az iki gün için rezervasyon alınmaktadır. Kamp alanına tekne transferi her gün 11.00 – 12.00 saatleri arası Bozburun – Germe Koyu’ndan yapılmaktadır. Tesis 12 yaş altı çocuk kabul etmemektedir.

Telefon: 0532 233 49 26

Web Sitesi: http://www.kocabahceglamping.com/

Instagram: https://www.instagram.com/kocabahceglamping/

Haritada Görüntüle >

Club Amazon Kamp Alanı

Club Amazon Kamp Alanı

Marmaris – Datça arasındaki Bördübet bölgesinde yer alan Club Amazon, Muğla şehir merkezine 92 km mesafededir. Araçla ulaşım sağlanabilir. Ormanın içerisinde olduğu için deniz manzarası görme şansınız yok fakat etrafa baktığınızda enfes çam ağaçlarını görebilirsiniz. Çadır, karavan ve bungalovlarda kalma şansınız mevcut. Tuvalet ve duş gibi ihtiyaçlarınız için alanlar var. Denize girmek isterseniz koy 500 metre mesafede yer almakta. Konaklama ücretli.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, sıcak su, Wi-Fi, üç öğün yemek yersini, ücretsiz otopark alanı, denize girilebilir alan, yürüyüş parkurları, kano, bisiklet turları,

Kamp Ücreti: Bonibon (Glamper Car), Küp Oda, Butik Van ve Vardo 12 Haziran – 25 Haziran konaklama ücreti 475 TL. 26 Haziran – 6 Eylül konaklama ücreti 625 TL. 7 Eylül – 5 Ekim konaklama ücreti 550 TL. 6 Ekim ve sonrası için işletmeyi arayıp bilgi alabilirsiniz.

Mini Bungalov konaklama ücreti için işletmeyi arayıp bilgi alabilirsiniz.

Telefon: 0252 436 91 11

Web Sitesi: http://www.clubamazon.com.tr/

Instagram: https://www.instagram.com/clubamazon

Haritada Görüntüle >

Çubucak Tabiat Parkı Kamp Alanı

Çubucak Tabiat Parkı Kamp Alanı

Marmaris’in İnbükü bölgesinde kalan Çubucak Tabiat Parkı’na toplu taşıma ile ulaşım mümkün. Enfes ağaçların içerisinde, toprağın üzerinde karavan ve çadırlarla konaklayabilirsiniz. Günübirlik geziler ve piknik yapmak için de uygun olan park alanına alışveriş yapıp gelmenizde fayda var. Alanı kullanım ücretli, elektrik, duş,  WC ve buzdolabı imkânları mevcut. Çadırı olmayan ve burada kiralayan konuklara beraberinde kamelya da verilmektedir. Çevrede gezmek için ve denize girmek için pek çok koy mevcut.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Çadır ve karavan alanı, büfe, lokanta, kır lokantası, giriş kontrol noktası (güvenlik), WC, soyunma kabini ve duşlar, çocuk oyun alanı, iskele ve bulaşık yıkama yeri.

Giriş ve Kamp Ücreti: Şahıs 8 TL, öğrenci 4 TL, bisiklet 8 TL, motosiklet ve ATV 12 TL, otomobil 24 TL, minibüs 72 TL, midibüs 120 TL, otobüs 216 TL. Çadır konaklama 38 TL, karavan konaklama 48 TL.

Telefon: 0545 467 02 21

Web Sitesi: http://cubucak.tabiat.gov.tr/https://cubucakcamping.com/

Facebook: https://www.facebook.com/cubucak.camping

Haritada Görüntüle >

Günnücek (Marmaris Milli Parkı) Kamp Alanı

Marmaris Milli Parkı Kamp Alanı

Marmaris ilçe merkezine 1 km mesafede bulunan Günnücek (Marmaris Milli Parkı) Orman Kamp Alanı, Günnücek mevkiindedir. Toplu taşıma araçlarıyla yakınına kadar ulaşım sağlayabilirsiniz. 50 çeşit kuş barındıran park alanı 300 dönümlük ormanın içinde sincap, yaban domuzu ve yaban eşeği gibi hayvanlara ev sahipliği yapmaktadır. Orman sığ ağaçlarıyla kaplıdır ve istediğiniz alana kamp atabilme şansınız vardır. Alışveriş için hiçbir tesis bulunmadığı için gelmeden önce hazırlık yapmanızda fayda vardır. Alanda duş ve WC gibi ihtiyaçlarınız için uygun tesis de bulunmamaktadır.

Konumu: Sahile Yürüme Mesafesi

Kamp Olanakları: Yürüyüş parkurları, olta balıkçılığı, çadır konaklama yeri, mağara, bisiklet parkurları, piknik alanı ve masaları, dağcılık ve kaya tırmanışı aktiviteleri. Kamp alanında WC, elektrik ve duş gibi hizmetler bulunmamaktadır. Ayrıca yiyecek ve içeceklerinizi henüz kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Şahıs 8 TL, öğrenci 4 TL, bisiklet 8 TL, motosiklet ve ATV 12 TL, otomobil 24 TL, minibüs 72 TL, midibüs 120 TL, otobüs 216 TL. Çadır konaklama 38 TL.

Web Sitesi: http://marmaris.tabiat.gov.tr/

Haritada Görüntüle >

Datça Aktur Orman Kamp Alanı (Aktur Kamping)

Aktur Datça Kamping

Datça’nın merkez konumunda yer alan Datça Aktur Camping, Muğla şehir merkezine 134 km mesafede bulunuyor. Toplu taşıma ile gidebileceğiniz kamp alanı oldukça güvenli. Yeşil ve mavinin uyum içinde olduğu, uyurken yıldızları sayabileceğiniz ormanlık alanın içinde bulunan kamp alanı bungalov, çadır ve karavanlarla konaklama için uygun. Alanda duş, WC, restoran ve elektrik bulunuyor.  Alışveriş yapabilmeniz için marketlere oldukça yakın. Konaklama ücretlidir.

Konumu: Sahile Yürüme Mesafesi

Kamp Olanakları: Kamp alanı içerisinde eczane, sağlık ocağı, postane, fırın, süpermarket, restoran, bar-disko, internet kafe, okuma salonu, WC, elektrik, duş, sıcak su, Wi-Fi ve ücretsiz otopark alanı.

Kamp Ücreti: Mayıs dönemi karavan konaklama 32 TL, çadır konaklama 22 TL. Haziran – Temmuz – Ağustos – Eylül dönemi karavan konaklama 45 TL, çadır konaklama 32 TL. Ekim dönemi karavan konaklama 32 TL, çadır konaklama 22 TL. 0-5 yaş arası ücretsiz, 6-11 yaş arası %50 indirimlidir.

Telefon: 0252 724 61 68 – 69

Web Sitesi: http://www.datcakamping.com/

Haritada Görüntüle >

Akbük Karya Beach Kamping

Akbük Karya Beach Kamping

Karia ve Keramos Antik Kentleri’nin etrafında yer alan Karya Beach, Akbük’ün büyük çam ağaçlarının arasında yer almaktadır. Gökova Körfezi’nin yakınına kurulu 10.000 metrekarelik alan şehir merkezine 41 km mesafede yer almakta. Yakınlarına kadar minibüsle gelme şansınız vardır. 30 çadır, 5 karavan ve 10 çadır evi ile hizmet sunan Karya’da duş, elektrik, buzdolabı, çamaşır makinesi, WC ve Wi-Fi hizmetleri verilmekte. Kampta ateş yakılabildiği gibi mangal yapmak da serbesttir. Alanda konaklama ücretlidir.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Çadır konaklama yerleri, WC, duş, elektik, temiz su (sıcak/soğuk), ateş ve mangal yakılabilir alan, buzdolabı, çamaşır makinesi, otopark alanı, restoran, denize girilebilir alan ve şezlong.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama ücretleri sezona göre değişiklik göstermekte ve rezervasyon sistemi uygulanmaktadır. Henüz kamp alanına varmadan aşağıdaki numarayı arayarak işletmeden fiyat bilgisi alabilir ve rezervasyonunuzu yapabilirsiniz.

Telefon: 0536 288 64 54 – 0553 690 04 48

Web Sitesi: https://www.akyakakamp.net/

Instagram: https://www.instagram.com/karyabeachcamping/

Haritada Görüntüle >

Akbük Diem Kamping

Akbük Diem Kamping

Muğla’nın 1 saatlik mesafede yer alan Milas ilçe sınırında bulunan Akbük Diem’e minibüslerle ulaşım oldukça basit. Ormanlık alanda bulunan Akbük Diem’de çadırla konaklama şansınız var. Yakınında çarşaf gibi bir deniz sizi bekliyor. Tuvalet, duş, elektrik, çamaşır makinesi, buzdolabı gibi imkânlar mevcut. Masa, sandalye, hamak ve mangal alanından faydalanabilirsiniz. Evcil hayvanıyla seyahat etmek isteyenler için uygun. Küçük bir ücret karşılığında kamp alanından yararlanabilirsiniz.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, çamaşır makinesi, buzdolabı, ortak kullanım mutfak alanı, denize girilebilir alan ve yürüyüş parkurları.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 60 TL.

Telefon: 0541 872 22 35

Instagram: https://www.instagram.com/akbukdiem/

Haritada Görüntüle >

Barbaros Kamping

Barbaros Kamping

Akbük’te yer alan Barbaros Kamping,  Muğla şehir merkezine 1 saatlik mesafede. Deniz kıyısında sakin ve rahat bir kamp alanı sunmaktadır. Çadır kiralayabileceğiniz gibi beraberinde yastık, yorgan, WC, Wi-Fi ve elektrik imkânından da faydalanabilirsiniz. Ağaçların gölgesinde dinlenmek ve denizi izlemek için sakin bir seçenek olan küçük kamp alanında, armut koltuklar ve masalar mevcuttur.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, elektrik, Wi-Fi ve denize girilebilir alan. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı henüz kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama ücreti 50 TL.

Telefon: 0539 305 84 05

Haritada Görüntüle >

Cennet Kamping

Fethiye Cennet Koyu’nda konumlanan Cennet Kamping, Fethiye’ye 25 km, Muğla şehir merkezine 3 saatlik mesafede bulunmakta. Koya tekne ve karayoluyla ulaşım mevcut. Zeytin ve çam ağaçlarının arasında kuş seslerinin süslediği kamp alanında çadırlarda konaklayabilirsiniz. Denize girmenin yanı sıra mangal yakabilir, trekking yapabilirsiniz. WC, duş gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz altyapı mevcut.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, temiz su, Wi-Fi, yürüyüş parkurları ve denize girilebilir alan. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı henüz kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama ücreti 60 TL.

Telefon: 0544 352 87 55

Web Sitesi: http://www.cennetkamp.com/

Facebook: https://www.facebook.com/Fethiye-Cennet-Kamp-856698671177225/

Haritada Görüntüle >

Akbük Doğa Kamping

Akbük Doğa Kamping

Muğla’nın Ula İlçesi Gökova Körfezi’nde yer alıyor. Şehir merkezine 40 km uzaklıkta yer alan işletmeye toplu taşıma ile gidebilirsiniz. Aslında bir restoran olan alan, doğaseverlere kamp alanı olarak da hizmet vermektedir. Çadırlarıyla birlikte Gökova manzarasında, çiçeklerin arasında kamp yapacak olanlar, restorandan da faydalanabiliyor. WC, duş, oyun alanları gibi imkânlar da mevcut olan alan, sakinlik isteyenler için ideal.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, duş, elektrik, restoran, çadır ve karavan konaklama yeri, denize girilebilir alan ve yürüyüş parkurları.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 60 TL, karavan konaklama 130 TL.

Telefon: 0252 529 10 10 – 0536 928 59 12

Web Sitesi: https://doga-restaurant.business.site/

Facebook: https://www.facebook.com/akbukdoga

Haritada Görüntüle >

George House Faralya Kamping

George House Faralya Kamping

Fethiye’de bulunan ve Ege Denizi’ne bakan tenha bir yamaçta yer alan tesis, Ölüdeniz’e 11 km mesafededir. Dağ yamacına kurulu, denizi izleyebildiğiniz mekânda özel bungalovlar ve çadır için kamp alanı bulunmakta. WC, duş imkânı ve çamaşırhane mevcut. Bazı odalarda kişisel banyo mevcuttur. Açık havada yeme – içme alanları, şezlong ve açık havuz bulunmaktadır. Konaklama ücretlidir.

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, Wi-Fi, çamaşırhane, restoran, yüzme havuzu, ücretsiz otopark alanı, klima ve ücretsiz çay ve kahve ikramı.

Kamp Ücreti: Kahvaltı ve akşam yemeği dahil çadır konaklama 115 TL, apart ev (4 kişilik) konaklama 300 TL, bungalov konaklama 170 TL, oda konaklama 250 TL.

Telefon: 0252 642 11 02

Web Sitesi: http://www.georgehousefaralya.com/

Haritada Görüntüle >

Günlüklü Koyu Kamp Alanı

Günlüklü Koyu Kamp Alanı

Fethiye ilçe merkezine 17 km uzaklıkta yer alan Günlüklü Koyu’na toplu taşıma araçlarıyla gitmek mümkün. Buzul çağından itibaren günümüze gelen sığla ağaçlarıyla çevrili alanda su kaplumbağaları, tavşanlar ve sincap gibi hayvanlarla birlikte zaman geçirebilirsiniz. Çardaklarla süslü deniz ve mavinin birleştiği yerde çadır ve apartta konaklama şansınız mevcut. Duş, WC, buzdolabı ve ücretsiz plaj gibi imkânlar bulunmakta ve konaklama ücretli.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, temiz su, Wi-Fi, buzdolabı, ortak kullanım mutfak alanı, ücretsiz otopark yeri, denize girilebilir alan ve yürüyüş parkurları. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı henüz kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama ücretleri sezona göre değişiklik göstermektedir. Henüz kamp alanına varmadan aşağıdaki numarayı arayarak işletmeden fiyat bilgisi alabilir ve rezervasyonunuzu yapabilirsiniz.

Telefon: 0252 207 50 00

Haritada Görüntüle >

Altınkum Kamping

Altınkum Kamping

Marmaris’in huzurlu kamp alanlarından biri olan Altınkum Kamping uzun senelerdir hizmet vermekte. Marmaris ilçe merkezine 20 km mesafede yer alan kamp alanına minibüslerle ulaşım oldukça kolay. Denize sıfır mesafede yer alan kamp alanında karavan ve çadırla konaklayabilirsiniz. Şezlong, duş ve WC mevcut. İşletmeye ait bir balık restoranı ve bar da bulunmaktadır.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Çadır ve karavan konaklama yerleri, WC, duş, sıcak/soğuk su, mutfak ve çamaşır yıkama alanı, ücretsiz otopark, çocuk oyun parkı, restoran, yürüyüş parkurları ve denize girilebilir alan.

Kamp Ücreti: Kişi başı çadır konaklama 60 TL, tek kişi çadır konaklama 75 TL, kişi başı karavan konaklama 65 TL, tek kişi karavan konaklama 80 TL. Masa + Sandalye 40 TL, günlük buzdolabı kiralama ücreti 25 TL.

Telefon: 0533 306 30 39

Web Sitesi: http://www.altinkumcamping.com/

Instagram: https://www.instagram.com/altinkumcamping_marmaris/

Haritada Görüntüle >

Buena Vista Kamping

Buena Vista Kamping

Marmaris’in Bozburun bölgesinde yer alan Buena Vista, çarşıya yürüme mesafesinde yer almakta. Muğla şehir merkezine 2 saatlik mesafede, ulaşımı kolay. Pek gölgelik yeri olmayan kamp alanı küçük ve sevimli bir yer. Duş ve WC olanakları mevcut. Pek bilinmediği için sakin, sessiz bir tatil için ideal. Çadır ve karavanla sakin bir konaklama yapabilirsiniz. Sahile oldukça yakın.

Konumu: Sahile Yürüme Mesafesi

Kamp Olanakları: Çadır ve karavan konaklama yerleri, WC, duş, elektrik, yürüyüş parkurları ve denize girilebilir alan.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 70 TL, karavan konaklama 150 TL.

Telefon: 0252 456 27 55 – 0506 688 54 48

Haritada Görüntüle >

Evcan Kamping

Evcan Kamping

Marmaris’te bulunan Evcan Kamping, ulaşımı kolay bir konumda yer almakta. Marmaris ilçe merkezine 22 km mesafede bulunuyor. Okaliptüs ağaçlarıyla bezeli, temiz oksijen teneffüs edilen bir yer. Temiz havası ve denize yakın olması onu tercih edilebilir kılmakta. Ormanlık alanda trekking yapabilir, denizinde yüzebilirsiniz. Çadır ve karavanla konaklama için uygundur. Duş, WC ve alışveriş gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz alanlara oldukça yakın olacaksınız.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, Wi-Fi, çocuk oyun parkı, bulaşıkhane, çamaşırhane, büfe, yürüyüş parkurları ve denize girilebilir alan. Kamp alanına yakın market bulunmaktadır.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 70 TL, karavan konaklama 160 TL.

Telefon: 0530 849 46 48

Web Sitesi: http://www.evcancamping.com/

Instagram: https://www.instagram.com/EvcanCamping

Haritada Görüntüle >

Gökova Orman Kampı

Gökova Orman Kamping

Şehir merkezinden 30 km mesafede yer alıyor ve minibüslerle ulaşım oldukça kolay. Sahilde yürürken kumsalın sonuna vardığınızda kamp alanını göreceksiniz. Kamp alanı muhteşem güzellikte ağaçların arasında yer almakta ve Gökova Körfezi manzarasına sahip. Çam yapraklarıyla kaplı toprak zemin üzerine çadırınızı kurabilirsiniz. Tuvalet, çeşme bulunuyor ve yakınlarında marketler mevcut. Etrafta tahta masa ve banklar mevcut, alanda ateş yakmak yasak. Kamp alanını kullanmak ücretlidir.

Kamp Olanakları: WC, çeşme, piknik alanı, masalar ve yürüyüş parkurları. Kamp alanına yakın market bulunmaktadır.

Kamp Ücreti: Kamp alanına giriş ücreti 10 TL’dir.

Haritada Görüntüle >

Ilıca Kamping

Ilıca Kamping

Diğer ismi Datcamping olan ve Datça’da yer alan Ilıca Kamp Alanı, havaalanından/şehir merkezinden yaklaşık 2 saatlik mesafede. Taşlık Plajı, Tios Antik Kenti, Körmen Limanı gibi sembolik noktalara oldukça yakın. Toplu taşıma araçlarıyla ulaşım sağlayabilirsiniz. Deniz kıyısında karavan ya da çadırla konaklayabilirsiniz. Okaliptüs ağaçlarının yanı sıra etrafta oldukça kaplumbağa, kedi ve köpekler görmeniz mümkün. Duş ve WC mevcut. Kamp özellikle akşamları etkinlikler sayesinde oldukça hareketli. Hem doğada kalmak hem de eğlenceli bir tatil isteyenler için uygun. Kamp alanı kullanımı ücretlidir.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, duş, elektrik ve denize girilebilir alan. Yiyecek ve içeceklerinizi henüz kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 50 TL, karavan konaklama 100 TL.

Telefon: 0532 400 42 01

Web Sitesi: http://www.ilicacamping.com/

Instagram: https://www.instagram.com/ilicacamping/

Haritada Görüntüle >

Körmen Kamping

Körmen Kamping

Datça’nın kuzey tarafında yer alan Körmen Kamping, Datça ilçe merkezine yaklaşık 10 km uzaklıkta. Oldukça rüzgârlı ve dalgalı bir denize sahip olan Körmen Kamping, 1 bungalov ve 50 çadırla hizmet vermektedir. Duş ve WC gibi ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz ortak kullanımlı alanlar mevcut. Ağaçların gölgesine kurulu ortak mangal alanı var. Deniz suyunu taşıyarak yaptıkları serinlemek için kullanılan küçük bir havuz da mevcut.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, denize girilebilir alan, Wi-Fi, ortak kullanım mutfak alanı ve havuz. Yiyecek ve içeceklerinizi henüz kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Tek kişilik çadır konaklama 40 TL, iki kişilik çadır konaklama 75 TL. Karavan konaklama 160 TL.

Telefon: 0538 351 06 47

Facebook: https://www.facebook.com/kormencamping/

Haritada Görüntüle >

Zetaş Kamping

Zetaş Kamping

Bodrum’a gitmişken çevredeki oteller yerine doğanın içinde tatil yapmak isteyenler için güzel bir seçenek olan Zetaş Kamping, Gümbet sahilinde yer alıyor. Bodrum ilçe merkezine 4 km mesafede yer alan Zetaş’a toplu taşıma araçları ile ulaşabilirsiniz. Ormanlık alan içerisine kurulu alan çadır ve karavanla konaklamak için uygun bir zemine sahip. WC, çeşme ve Wi-Fi gibi imkânlar da mevcut. Konaklamak için cüzi bir ücret ödemeniz yeterli.

Konumu: Sahile Yürüme Mesafesi

Kamp Olanakları: WC, elektrik, çeşme ve Wi-Fi. Yiyecek ve içeceklerinizi henüz kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 40 TL.

Telefon: 0252 319 22 31

Haritada Görüntüle >

Ilgınlar Kamping

Ilgınlar Kamping

Ilgınlar Plajı’nda bulunan kamp alanı, Bodrum ilçe merkezine 17 km mesafede yer almakta. Toplu taşıma ile gitmeniz kolay. Çadır ve bungalovlarda konaklayabilirsiniz. Bodrum’un sessiz, sakin yüzünü görme şansınız mevcut. Bağla Koyu’na 10 dakikalık mesafede olan kamp alanında güneşlenme terası, WC,  duş ve Wi-Fi gibi imkânlar mevcuttur.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, sıcak/soğuk su, üç öğün kahvaltı servisi (ücretli), restoran, otopark alanı, denize girilebilir alan, şezlong, şemsiye, soyunma kabini ve yürüyüş parkuarları.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 50 TL.

Telefon: 0539 505 89 38

Web Sitesi: www.bodrumbungalov.com

Instagram: https://www.instagram.com/bungalovilginlarbodrum/

Haritada Görüntüle >

Yerdeniz Kamping

Yerdeniz Kamping

Fethiye – Faralya mevkiinde yer alan Yerdeniz Kamp Alanı, Kabak Koyu’na birkaç adım uzaklıktadır. Dalaman Havaalanı yalnızca 41 km mesafede ve toplu taşıma araçlarıyla da ulaşım oldukça kolay. Bungalov ve çadırlarda konaklayabileceğiniz ormanlık alanda, özel ve ortak kullanımlı duş ve WC alanları mevcut. Kuş sesleri eşliğinde sabah ve akşam öğünlerini yiyebileceğiniz bir restoranı var. Masa tenisi ve dart oyun alanlarına sahip tesiste, balıkçılık ve kano aktiviteleri de gerçekleştirebilirsiniz.

Konumu: Sahile Yürüme Mesafesi

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, temiz su, ücretsiz otopark alanı, yürüyüş parkurları, olta balıkçılığı, bisiklet ve kano gezileri, restoran ve isteğe bağlı üç öğün yemek servisi (ücretli).

Kamp Ücreti: Çadır konaklama ücretleri sezona göre değişiklik göstermektedir. Henüz kamp alanına varmadan aşağıdaki numarayı arayarak işletmeden fiyat bilgisi alabilir ve rezervasyonunuzu yapabilirsiniz.

Telefon: 0534 706 60 31

Web Sitesi: http://www.yerdenizkamp.com/

Instagram: https://instagram.com/yerdenizkamp

Haritada Görüntüle >

Sultan Kamping

Sultan Kamping

Her mevsim tadı farklı olan, kendine ait birçok kedi ve köpeğin de yuvası olan Sultan Camping Fethiye Kabak Koyu mevkiinde yer almakta. Fethiye ilçe merkezinden yaklaşık 1 saatlik mesafede olan Sultan Camping’e toplu taşıma araçlarıyla ulaşım mümkün. Bungalov ve çadırlarda konaklama yapabileceğiniz alanda duş ve WC mevcut ve kahvaltı/akşam yemeği gibi hizmetler bulunmakta. Trekking yapmanız için güzel yürüyüş parkurlarına sahip olan alanda, tekne turu ve yamaç paraşütü de yapabilirsiniz.

Kamp Olanakları: Bungalov konaklama yerleri, WC, elektrik, duş, Wi-Fi ve isteğe göre üç öğün yemek servisi (ücretli).

Kamp Ücreti: Deluxe bungalov tek kişi konaklama ücreti 500, 2 kişi 600 TL. Bungalov tek kişi konaklama ücreti 350 TL, 2 kişi 450 TL. Basic bungalov tek kişi konaklama ücreti 200 TL, 2 kişi 300 TL. Çadır konaklama ücreti 125 TL, kendi çadırıyla gelenler için 100 TL. Tesis 15 Nisan – 15 Ekim tarihleri arasında hizmet vermektedir.

Telefon: 0252 642 12 38 – 0505 857 32 71

Web Sitesi: http://www.sultancamp.com/

Instagram: https://www.instagram.com/sultan_camp/

Haritada Görüntüle >

Rocasroja Kamping

Rocas Roja Kamping

Fethiye’nin Uzunyurt mevkiinde yer alıyor. Fethiye ilçe merkezine yaklaşık 45 dakika mesafede olan kamp alanına toplu taşıma araçlarıyla ulaşabilirsiniz. Deniz manzaralı bungalovlarda ya da çadırlarda konaklama şansınız var. Mekânın içerisinde kendine ait bar ve restoran bulunmaktadır. Türkiye’nin en güzel yürüyüş parkurlarından olan Likya Yolu üzerinde bulunuyor. Binlerce çeşit kuşun bulunduğu adaçayı ve kekik kaplı ormanda temiz oksijen soluyacaksınız. Alan duş ve WC gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz düzene sahip.

Kamp Olanakları: WC, duş, elektrik, Wi-Fi, olta balıkçılığı, tekne turu, yoğa ve doğa yürüyüşü.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama ücreti 50 TL.

Telefon: 0549 749 57 48

Web Sitesi: http://www.rocasrojacamping.com/

Instagram: https://www.instagram.com/rocas_roja_faralya/

Haritada Görüntüle >

Kabak Shiva Kamping

Kabak Shiva Kamping

Tepeden panoramik olarak Kabak Koyu’nu izleyebileceğiniz Kabak Shiva, Uzunyurt mevkiinde yer almaktadır. Fethiye ilçe merkezine yaklaşık 32 km mesafededir. Denize yürüyüş mesafesinde yer alan kampta ahşap evler ve çadırlar için bölümler bulunmakta. Evler için özel, çadırlar için ortak kullanımlı duş ve WC alanları var. Sabah manzara eşliğinde kahvaltınızı edebilir, yürüyüşler yapabilir, su sporlarıyla ilgilenebilirsiniz. Konaklama ücretlidir.

Konumu: Sahile Yürüme Mesafesi

Kamp Olanakları: WC, duş, elektrik, Wi-Fi, ücretsiz otopark alanı ve isteğe göre üç öğün yemek servisi (ücretli).

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 260 TL (iki kişi fiyatı ve yarım pansiyon), iki odalı ahşap ev konaklama 700 TL, standart oda konaklama 400 TL, deluxe oda konaklama 500 TL.

Telefon: 0546 690 20 40

Web Sitesi: http://www.kabakshivacamp.com/

Instagram: http://instagram.com/shivacamp

Haritada Görüntüle >

Flamingo Kamping

Flamingo Kamping

Fethiye ilçe merkezinde Çalış Plajı’nın yanında tatil yapmak isterseniz burası tam da size göre. Sıcak kumsalın üzerinde birçok farklı tipte çadırda konaklama şansınız var. Sabahları açık büfe kahvaltı, ortak kullanımlı duş, WC ve mutfak da sizi bekliyor olacak. Hem hareketli hem de huzurlu bir tatil isterseniz cüzi bir ücret karşılığında burada konaklayabilirsiniz.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, elektrik, çeşme, 24 saat sıcak su, ateş yakılabilir alan, turlar, müzik aktiviteleri, plaj voleybolu, yaz sineması, denize girilebilir alan, ortak kullanım mutfak alanı ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 70 TL, kendi çadırıyla gelenler için konaklama ücreti 50 TL.

Telefon: 0505 804 90 07

Web Sitesi: http://www.flamingocamping.com/

Instagram: https://www.instagram.com/flamingobeachcamping/

Haritada Görüntüle >

Çatlak Kamping

Çatlak Kamping

Marmaris – Hisarönü bölgesinde konumlanmış işletme, Marmaris ilçe merkezine 20 km mesafede yer almakta. Toplu taşıma ile ulaşım mümkün. Denize sıfır konumda bulunan işletme, tüm gününü denizde geçirmek isteyenler ve bu manzarada konaklamak isteyenler için ideal. Plajda şezlong, şemsiye gibi hizmetler de mevcut. Çadırda konaklayabileceğiniz tesiste çamaşırhane, WC, duş gibi alanlar da bulunmaktadır.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Sıcak su, duş, WC, elektrik, Wi-Fi, çamaşırhane, denize girilebilir alan, şezlong, piknik masaları, büfe, restoran ve çocuk oyun alanı ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 80 TL.

Telefon: 0530 223 09 42

Web Sitesi: http://www.catlakcamping.com/

Instagram: https://www.instagram.com/catlak_beach/

Haritada Görüntüle >

Bodrum Masalı Kamping

Bodrum Masalı Kamping

Bodrum’a 22 km mesafede yer alan kamp alanı, Gümüşlük mevkiinde yer almaktadır. Toplu taşıma araçlarıyla ulaşım mümkün, 300 metre mesafede minibüs durağı yer alıyor. Mandalina ağaçlarının arasına kurulu kamp alanı, doğayla iç içe tatil fırsatı sunmaktadır. İster hostelde, ister yataklı çadırlarda, isterseniz kendi çadırınızla konaklama yapabileceğiniz alanda; elektrik, duş, WC, buzdolabı, mangal, ocak ve Wi-Fi gibi imkânlar mevcut. Konaklama ücretlidir.

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, Wi-Fi, ateş ve mangal yakılabilir alan, temiz su, lavabo, ocak, buzdolabı, çadır ve karavan konaklama yerleri.

Kamp Ücreti: 3 kişilik çadır kiralama 165 TL, kendi çadırıyla gelenler 40 TL, paylaşımlı hostel ofasında tek kişilik yatak ücreti 60 TL, karavan konaklama 50 TL.

Telefon: 0252 394 36 37 – 0533 278 31 20 – 0538 295 10 20

Web Sitesi: http://www.bodrummasalicamping.com/

Instagram: https://www.instagram.com/bodrummasalicamping/

Haritada Görüntüle >

Volo Kamping

Volo Kamping

Bodrum ilçe merkezine 13 km mesafede Gürece’de yer alan Volo Kamping’e toplu taşıma araçlarıyla sorunsuz bir şekilde ulaşabilirsiniz. Akşamları yanan kamp ateşi etrafında, yeşilliklerin içinde Bodrum’un diğer yüzünü tanıma şansına erişebilirsiniz. Villa, havuz, karavan ve çadırlarda konaklama olanakları sunan işletmede bir de havuz mevcut. Dış görünümü eski tip araçlara benzeyen farklı bungalov seçenekleri var. Duş ve WC gibi imkanlar sunan alan, trekking, bisiklet ve su sporları için oldukça elverişlidir.

Kamp Olanakları: WC, duş, elektrik, Wi-Fi, çadır ve bungalov konaklama, doğa ve su sporları aktiviteleri ve kahvaltı servisi.

Kamp Ücreti: Konaklama ücretleri sezona göre değişiklik göstermektedir. Henüz kamp alanına varmadan aşağıdaki numarayı arayarak işletmeden fiyat bilgisi alabilir ve rezervasyonunuzu yapabilirsiniz.

Telefon: 0542 321 86 56

Web Sitesi: http://www.volocamping.com/

Instagram: https://www.instagram.com/volocamping/

Haritada Görüntüle >

Bodrum Ecofarm Kamp Alanı

Bodrum Ecofarm Kamp Alanı

Mis gibi mandalina ağaçlarının kokusunu içinize çekeceğiniz Bodrum Ecofarm Kamp Alanı, Turgutreis’de yer alıyor. Bodrum ilçe merkezine yaklaşık 20 dakika mesafede olan tesise toplu taşıma araçlarıyla ulaşım mümkün. Hostel kısmından faydalanabileceğiniz gibi, bungalovlarda da kalabilirsiniz. Dilerseniz bahçeye çadır atabilirsiniz. Kamp alanında ortak kullanımlı tuvalet, duş, elektrik ve buzdolabı mevcuttur. Evcil hayvanlarınızla da gidebilirsiniz. Herkes ortak alanlarda satranç oynuyor, sohbet ediyor. Yılın belli dönemlerinde gelip temizlik, bulaşık ve bahçe işlerini yapan gönüllü insanlar var. Konaklama ücretli.

Kamp Olanakları: Çadır, bungalov ve hostel konaklama yerleri, WC, duş, elektrik, Wi-Fi, yürüyüş parkurları, yoga, etkinlikler ve atölye çalışmaları.

Kamp Ücreti: Konaklama ücretleri sezona göre değişiklik göstermektedir. Henüz kamp alanına varmadan aşağıdaki numarayı arayarak işletmeden fiyat bilgisi alabilir ve rezervasyonunuzu yapabilirsiniz.

Telefon: 0536 229 46 74

Web Sitesi: https://www.bodrumecofarmkamp.com/

Instagram: https://www.instagram.com/bodrumecofarmkamp/

Haritada Görüntüle >

Akbük Eses Kamping

Akbük Eses Kamping

Menteşe mevkiinde bulunan Akbük Eses Kamping, Muğla şehir merkezine 1 saatlik mesafede yer almakta. Toplu taşımayla ulaşım kolaydır. Sahile neredeyse sıfır olan kamp alanında su sporlarıyla ilgilenebilir, eşsiz mavi manzarayı izleyerek dinlenebilirsiniz. Bungalov ve çadırda konaklayabilirsiniz. WC, duş, elektrik ve buzdolabı gibi ortak kullanım alanları var. Marketlere yakın, alışveriş yapabilirsiniz.

Konumu: Sahile Yürüme Mesafesi

Kamp Olanakları: Çadır ve bungalov konaklama yerleri, WC, elektrik, duş, buzdolabı, ortak kullanım mutfak alanı, denize girilebilir alan, soyunma kabinleri ve yürüyüş parkurları. Kamp alanına yakın market bulunmaktadır.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 80 TL, bungalov konaklama 200 TL.

Telefon: 0535 697 19 40

Web Sitesi: https://eses-camping.business.site/

Instagram: https://www.instagram.com/akbukesescamping/

Haritada Görüntüle >

Akbük Serkan’ın Yeri Kamping

Akbük Serkan'ın Yeri

Akyaka Belediyesi’nin hemen karşısında, merkezi bir konumda olan bu küçük kamp alanına ulaşım oldukça kolaydır. Hem çadır hem de hostel tarzında bir konaklama imkânı sunan kamp alanında bir de market bulunmakta. Duş, WC gibi ortak kullanım alanları mevcut. Plaja oldukça yakın ve misafirperver çalışanlara sahip alan, mütevazı bir tatil hizmeti sunuyor.

Konumu: Sahile Yürüme Mesafesi

Kamp Olanakları: Çadır ve hostel konaklama yerleri, WC, elektrik, duş, Wi-Fi, yürüyüş parkurları ve etkinlikler. Kamp alanına yakın market ve manav gibi yerler bulunmaktadır.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 70 TL, hostel konaklama ücreti 120 TL.

Telefon: 0554 318 00 59

Facebook: https://www.facebook.com/serkan.camping.market/

Haritada Görüntüle >

Sea Walley Bungalov Kamping

Sea Walley Bungalov Kamping

Dünyanın en güzel 5 koyundan biri olan Kabak Koyu’nda glamping (lüks kamp) deneyimi yaşamak isteyenler için harika bir seçenek olan Sea Valley, 27 adet farklı tipte bungalov ve 1 adet ağaç evle hizmet vermekte. Geniş ve ağaçlık bir arazide yer alan kamp alanı, gürültüden kaçıp oksijen almak isteyenler için tasarlanmış. Sabahları açık büfe kahvaltı, havuz, market, duş ve WC gibi olanakları bulunuyor.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, sıcak/soğuk su, Wi-Fi, açık büfe kahvaltı, dinlenme alanları, denize girilebilir alan, havuz, market, çocuk oyun alanı ve ücretsiz otopark alanı.

Kamp Ücreti: Konaklama ücretleri sezona göre değişiklik göstermektedir. Henüz kamp alanına varmadan aşağıdaki numarayı arayarak işletmeden fiyat bilgisi alabilir veya İnternet sitelerinden rezervasyonunuzu yapabilirsiniz.

Telefon: 0252 642 12 36 – 0530 954 10 69

Web Sitesi: http://www.seavalleybungalows.com/

Instagram: https://www.instagram.com/seavalley_bungalows/

Haritada Görüntüle >

Kabak Natural Life

Kabak Natural Life

Muğla’nın denize en güzel bakan kısımlarından biri olan Kabak Koyu’nda yer almaktadır. İlçe merkezine yaklaşık 1 saatlik mesafede yer alan Kabak Natural, ismi gibi doğal bir alana kurulu. Etrafı zeytin ağaçlarıyla kaplı, kekik kokusu ve deniz manzaralı kamp deneyimi yaşamak isterseniz rotanız burası olabilir. Etraftaki tepelere tırmanabilir, koyun tadını çıkarabilirsiniz. Bungalov ve çadırda konaklama hizmeti sunan alanda duş, WC gibi ortak kullanım alanları mevcut. Bungalovlar içerisinde klima da var.

Kamp Olanakları: Çadır ve bungalov konaklama yerleri, WC, duş, elektrik, Wi-Fi, sabah ve akşam yemek servisi ve ücretsiz otopark alanı.

Kamp Ücreti: Konaklama ücretleri sezona göre değişiklik göstermektedir. Henüz kamp alanına varmadan aşağıdaki numarayı arayarak işletmeden fiyat bilgisi alabilir ve rezervasyonunuzu yapabilirsiniz.

Telefon: 0252 642 11 85 – 0252 642 11 34

Web Sitesi: http://www.kabaknaturallife.com/

Facebook: https://www.facebook.com/Kabaknaturallife

Haritada Görüntüle >

Helin Kamping

Helin Kamping

Muğla’nın Fethiye ilçesi Kabak Koyu’nda yer alan Helin Kamp Alanı, çadır ve bungalov konaklama imkânı sunan bir tesis. Sırtını endemik bitki örtüsüyle örtülü yemyeşil dağlara yaslamış ve Akdeniz’in masmavi sularına bakan kamp alanı, konaklamanın yanı sıra vaktinizi değerlendirebileceğiniz yoga, sanat, organik tarım ve doğa sporları gibi aktivitelere sahip. Tesis bünyesinde WC, elektrik ve duş gibi imkânlar sağlanmakta.

Konumu: Sahile Yürüme Mesafesi

Kamp Olanakları: Çadır ve bungalov konaklama yerleri, WC, elektrik, duş, ateş ve mangal yakılabilir alanlar, yürüyüş parkurları, yoga, sanat ve organik tarım çalışmaları ve doğa sporları. Yiyecek ve içeceklerinizi henüz kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama ücreti 60 TL, bungalov konaklama ücreti 150 TL.

Telefon: 0534 389 81 67

Web Sitesi: http://helinkamp.blogspot.com/

Haritada Görüntüle >

Kök Kamping

Kök Kamping

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulunan Kök Kamping, muhteşem Akdeniz manzarasını sunan ender yerlerden biridir. Doğa içerisinde yüksek bir tepede bulunan kamping, şehrin temposundan uzaklaşıp şöyle 2 günlük bir kafa dinlemek için ideal yerlerden biri. Kendine ait bir havuzu bulunuyor. Bungalov yanı sıra çadır konaklamasına da müsait alanı var. Tesis, konukları için yeme içme ait bir restoran, sınırsız Wi-Fi, elektrik ve duş gibi imkânlar sunmaktadır. Muğla şehir merkezinden kalkan ilçe minibüsleri ile ulaşımınızı sağlayabilirsiniz.

Kamp Olanakları: Çadır ve bungalov konaklama yerler, WC, duş, elektrik, temiz su, Wi-Fi ve yürüyüş parkurları. Yiyecek ve içeceklerinizi henüz kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 50 TL, bungalov konaklama 130 TL.

Telefon: 0530 946 87 67

Web Sitesi: http://www.kokkamp.com/

Instagram: https://www.instagram.com/kokkamp/

Haritada Görüntüle >

Caliente Bungalows

Caliente Bungalov

Muğla’nın Fethiye ilçesi Kabak Koyu’nda yer alan Caliente Bungalows Kamp Alanı, doğa içerisinde kamp yapabileceğiniz hoş yerlerden biridir. Güler yüzlü bir aile tarafından işletilen kamp yerinde bungalov konaklamanın yanı sıra çadırınızla da konaklama yapabilirsiniz. WC, elektrik ve Wi-Fi yanı sıra bungalovda konaklayanlar için klima ve duş imkânı da bulunmaktadır. İlçe minibüsleriyle Fethiye’ye gelebilir ve buradan Kabak Koyu’na ulaşımınızı sağlayabilirsiniz.

Kamp Olanakları: Çadır ve bungalov konaklama yerleri, WC, elektrik, duş, Wi-Fi ve bungalov odalarda klima.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 60 TL, bungalov konaklama 150 TL.

Telefon: 0541 841 11 00

Web Sitesi: https://caliente-bungalows.business.site/

Instagram: https://www.instagram.com/calientebungalowskabak/

Haritada Görüntüle >

Atlas Kamping

Atlas Kamping
0.9.138

Muğla’nın cazibe merkezi olan Kabak Koyu doğaseverler için adeta bir cennet. Neredeyse her noktası kamp yapılabilen harika yerlere ev sahipliği yapıyor. Bunlardan biri de Atlas Kamping. Antik Likya yolu üzerinde bulunan Atlas Kamping, Kabak Koyu’nda ormanlık içerisinde bulunmaktadır. Bu da kamp alanını fazlasıyla sessiz kılmaktadır. Kamp alanı duş ve tuvaletin yanı sıra bungalovlarda konaklamak isteyen konuklar için klima ve özel duş hizmeti vermektedir. Ayrıca sahilden hareket eden teknelere binerek Korsan Koyu, Cennet Koyu ve Kelebekler Koyu’na da gidebilirsiniz.

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, Wi-Fi, sabah kahvaltısı ve akşam yemeği (fiyata dâhildir), yoga, meditasyon, pilates etkinlikleri, yürüyüş parkurları ve tekne turları.

Kamp Ücreti: Bungalov konaklama 200 TL (çift kişilik yatak), çadır konaklama 100 TL, kendi çadırıyla gelenler 90 TL.

Telefon: 0252 642 10 11 – 0532 218 15 82

Web Sitesi: http://www.atlascamping.com/

Instagram: http://www.instagram.com/kabakatlas

Haritada Görüntüle >

Aşiyan Kamp Alanı

Aşiyan Kamp Alanı

Fethiye’de Kabak Koyu’na yürüme mesafesinde bulunan Aşiyan Kamp Alanı, Akdeniz’in muhteşem kuş bakışı manzarasına sahip yerlerden biri. Bungalov konaklamanın yanı sıra çadırınızla da gelip kalabilirsiniz. WC, duş, elektrik ve Wi-Fi hizmetlerinin yanı sıra sabah kahvaltı ve akşam yemek servisi de yapılmaktadır. Fethiye ilçe minibüsleriyle ulaşımınızı kolayca sağlayabilirsiniz.

Kamp Olanakları: Çadır ve bungalov konaklama yerleri, WC, duş, elektrik, Wi-Fi, ateş yakılabilir alanlar ve isteğe göre kahvaltı ve akşam yemeği servisi (ücretli).

Kamp Ücreti: Çadır konaklama ücreti 70 TL, bungalov konaklama ücreti 150 TL. Ev yemekleri 30 TL, köfte ve sucuk ekmek 15 TL ve tost 10 TL.

Telefon: 0537 375 91 41

Web Sitesi: https://asiyan-kamp.business.site/

Facebook: https://www.facebook.com/kabakasiyan/

Haritada Görüntüle >

Alpina Beach Kamping

Alpina Beach Kamping

Muğla Menteşe’de Akbük koyunda yer alan Alpina Beach Camping, denize sıfır bir konumda bulunmaktadır. Hostel olarak işletilen mekânda ayrıca çadırınızla da konaklama yapabiliyorsunuz. Denize olan yakınlığı nedeniyle tercih edebileceğiniz yerlerden biridir. Üstelik çok cüzi bir ücretle çadır konaklaması yapıyor ve WC, elektrik, duş gibi hizmetlerinden de faydalanabiliyorsunuz. İlçe otobüsleri veya özel araçlarınızla gelebilir ve tesisisin ücretsiz otoparkını kullanabilirsiniz.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, soyunma kabinleri, şezlong, yürüyüş parkurları ve denize girilebilir alan. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı henüz kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama ücreti 40 TL.

Telefon: 0532 450 16 69

Web Sitesi: https://alpina-beach.business.site/

Haritada Görüntüle >

Ömer Eşen Tabiat Parkı Kamp Alanı

Ömer Eşen Tabiat Parkı Kamp Alanı

Fethiye – Muğla karayolu üzerinde bulunan tabiat parkı içerisindeki küçük göleti, ağaçlık alanları ve yemyeşil çayırlarıyla ziyaretçilerine bol oksijen ve sakinlik sunan hoş bir yerdir. İçerisinde kafeterya ve restoranın da bulunduğu tabiat parkı içerisinde günübirlik veya hafta sonu konaklamalı kır evleri bulunmaktadır. Evler, tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde donatılmıştır. Ulaşımınızı özel aracınızla sağlarsanız tabiat parkı içerisinde otopark alanından faydalanabilirsiniz.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Çeşme, büfe, çay bahçesi, kameriyeler, kır lokantası, soyunma kabini, etkinlik alanı, WC, seyir terası, güvenlik noktaları, lokanta, pergola, giriş kontrol noktası, dere, sosyal tesisler, orman köşkü ve iskele.

Giriş ve Kamp Ücreti: Şahıs 8 TL, öğrenci 4 TL, bisiklet 8 TL, motosiklet 12 TL, otomobil 24 TL, minibüs 72 TL, midibüs 120 TL, otobüs 216 TL. 2 yataklı kır evi 350 TL, 4 yataklı kır evi 700 TL, 6 yataklı kır evi 1000 TL.

Web Sitesi: http://omeresen.tabiat.gov.tr/

Haritada Görüntüle >

Iasos Peninsule Camping

İasos Peninsula Kamping

Muğla’nın Milas ilçesi Kuyukışlacık mevkiinde bulunan Iasos Peninsula Camping, doğa ve deniz kesişiminin sıfır noktasında harika bir yerde konumlanmaktadır. Ayrıca antik kente 10 dakikalık yürüme mesafesindedir. Doğayla iç içe, deniz manzaralı bir konaklama için tercih edebileceğiniz kamp alanı, elektrik, WC, duş ve İnternet gibi hizmetler sunmaktadır. Ayrıca karavan sahipleri de kamp alanına gelerek konaklama yapabilmektedir. Tesisin yiyecek ihtiyaçlarınız için bir restoranı ve büfesi bulunmakta.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, duş, elektrik, Wi-Fi, denize girilebilir alan, sabah kahvaltı servisi (ücretli) ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Günübirlik plaja giriş 10 TL, çadır konaklama 25 TL, karavan konaklama 100 TL, taş ev (3 kişilik/sezon dışı) 200 TL, taş ev (3 kişilik/Yaz sezonu) 250 TL. Normal kahvaltı 20 TL, serpme kahvaltı 35 TL. Çadır konaklamalarında günlük elektrik tüketimi 15 TL

Telefon: 0532 054 70 92

Instagram: https://www.instagram.com/iasoscamping/

Haritada Görüntüle >

Mandala Camping

Mandala Kamping

Fethiye Kabak Koyu’nda yer alan Mandala Camping, bungalovda veya çadır konaklaması yapabileceğiniz yerlerden biridir. Kabak Koyu’nun muhteşem doğası içerisinde, Akdeniz’in maviliklerine kuş bakışı bir manzara sunan kamp alanı İnternetten yeme içmeye, eğlenceli aktivitelerden doğa yürüyüşlerine kadar pek çok hizmet sunmaktadır.

Kamp Olanakları: Çadır ve konaklama yerleri, WC, elektrik, duş, büfe, doğa sporları ve atölye çalışmaları.

Kamp Ücreti: Konaklama ücretleri sezona göre değişiklik göstermektedir. Henüz kamp alanına varmadan aşağıdaki numarayı arayarak işletmeden fiyat bilgisi alabilir ve rezervasyonunuzu yapabilirsiniz.

Telefon: 0506 681 17 81

Instagram: https://www.instagram.com/mandala.camping/

Haritada Görüntüle >

Bağ Kamp Alanı

Bağ Kamp Alanı

Her yıl yerli ve yabancı yüzlerce insanın geldiği cazibe merkezi olan Kabak Koyu pek çok kamp ve karavan alana ev sahipliği yapıyor. Bunlardan biri de Bağ Kamp Alanıdır. Organik tarımın yapıldığı kamp alanı sebze ve meyvelikler içerisinde, dalından koparıp yiyebileceğiniz taptaze ürünlere sahip. Faralya’nın yerlisi 83 yaşındaki Habibe ninenin 1 asırlık zeytin bahçesi arasında kurulu olan kamp alanı özellikle sırt çantalı gezginler için sıkça tercih edilen yerlerden biridir. Kamp süresi boyunca ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz WC, duş, elektrik ve Wi-Fi gibi hizmetler bulunmaktadır.

Kamp Olanakları: WC, duş, elektrik, Wi-Fi, ortak kullanım mutfak alanı, organik tarım aktiviteleri ve yürüyüş parkurları.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 120 TL, kendi çadırıyla gelenler 30 TL (kahvaltı ve akşam yemeği dâhil 90 TL). Bayram tatillerinde fiyatlar değişiklik göstermektedir.

Telefon: 0532 553 04 48

Web Sitesi: https://bagcampkabak.com/

Instagram: https://www.instagram.com/bagcampkabak/

Haritada Görüntüle >

Kabak Manzara Camping

Kabak Manzara Kamping

Yalnızca kuş seslerinin olduğu Kabak Koyu’nun Akdeniz’e bakan muhteşem manzarasında konumlanan kamp alanı, bungalov konaklama yerleri sahip olup, çadır konaklaması için de yeterli alanlara sahiptir. Kabak Vadisi’ne yürüme mesafesinde bulunmaktadır. Evcil hayvan da kabul eden tesis, 0-6 yaş arası 1 çocuk için de ücret almamaktadır. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınız için açık bir restoran, kafeterya ve kafe/bar alanlarına sahiptir.

Kamp Olanakları: Çadır ve bungalov konaklama yerleri, WC, elektrik, duş, Wi-Fi, restoran, kafe/bar, ortak kullanım mutfak alanı ve yürüyüş parkurları.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 50 TL, bungalov konaklama 160 TL.

Telefon: 0535 493 85 28

Facebook: https://www.facebook.com/Kabak-Manzara-Camp-255933255153979/

Haritada Görüntüle >

“Muğla Kamp Yerleri – Muğla’da Kamp Yapılacak En İyi 83 Yer!” üzerine 4 yorum

Yorum yapın

Bizi Takip Edin