Dalaman Havalimanı’ndan Şehir Merkezine Ulaşım Rehberi

Dalaman Havalimanı Hakkında; 1976 yılında inşasına başlanan ve 1981 yılında tamamlanarak sivil hava uçuşlarına açılan Dalaman Havalimanı, Türkiye’nin güney batısında yer alan orta ölçekli bir havalimanıdır. Marmaris ve Fethiye gibi popüler tatil yerlerinde tatil yapmaya gelen pek çok yerli ve yabancı turistin varış noktası olarak hizmet vermektedir. Çoğunlukla charter uçuşlarına ev sahipliği yapan Dalaman Havalimanı, kurulduğu günden bu yana Alanya ve Muğla sınırları içerisinde birçok turistik bölgenin ana üssü olmuştur. 2006 yılında hizmete giren dış hatlar terminali ile birlikte uluslararası uçuşlara da kapılarını açan Dalaman Havalimanı bugün Avrupa’nın pek çok destinasyonundan doğrudan uçuş alan bir yerdir.

Yeni dış hatlar terminali şu anda Türkiye’nin üçüncü büyük terminalidir ve uçuşunuzu beklerken vaktinizi değerlendirebileceğiniz pek çok hizmete ev sahipliği yapmaktadır. Dalaman Havalimanı’nda sunulan imkânlar arasında kullanışlı Wi-Fi İnternet erişimi ve otomatik check-in hizmetleri yer almaktadır. Bunun yanı sıra ilk yardım odası, postane merkezi, ankesörlü telefon noktaları, banka işlemleri için farklı bankaların ATM noktaları, döviz büroları, cami ve sinagog ibadet yerleri ve çeşitli fastfood seçeneklerinin sunulduğu yemek yeme yerleri yer almaktadır. Ayrıca, havaalanı kafelerinden birinde dinlenmek ve bir şeyler içmek için kafeteryalar, alışveriş mağazaları ve bir Duty-free mağazası bulunmaktadır.

Dalaman Havalimanı, Türkiye’nin en popüler tatil yerlerinden bazıları dâhil olmak üzere, güneyde yer alan birçok farklı tesise ulaşım içi iyi bir konuma sahiptir. Marmaris, İçmeler, Fethiye, Çalış Plajı, Hisarönü, Ölüdeniz, Dalyan, Sarıgerme, Datça, Akyaka ve Gökova’da bir tatil planlıyorsanız Dalaman’a uçmanız iyi olacaktır.

Dalaman Havalimanı’nın Tatil Bölgelerine Olan Uzaklığı:

  • Muğla: 1 saat 25 dakika
  • Kaş – Kalkan – Demre: 90-140 dakika
  • Datça: 120 dakika
  • Marmaris: 70 dakika
  • Akyaka: 55 dakika
  • Fethiye: 45 dakika
  • Köyceğiz: 35 dakika
  • Dalyan: 30 dakika
  • Göcek: 20 dakika
  • Sarıgerme: 15 dakika

Dalaman Havalimanı Bilgileri:

Adres: YDA Dalaman Havalimanı, Dalaman/Muğla

Telefon: 0252 792 55 65

Web Sitesi: http://yda.aero/

Dalaman Havalimanı’ndan Şehir Merkezine Nasıl Gidilir?

Marmaris’in doğusunda ve Dalaman’ın güneyinde yer alan Uluslararası Dalaman Havalimanı, ilçe merkezine 6 kilometre ve Muğla şehir merkezine 83 kilometre uzaklıkta bulunmaktadır.

Havalimanından Dalaman’a doğrudan belediyenin sağladığı bir toplu taşıma aracı veya Havaş servis otobüsleri bulunmamaktadır. Şehiriçi çalışan minibüsler ile Dalaman ilçe merkezine olan ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Dalaman ilçe otogarı, şehir merkezi ve havalimanı arasında çalışan minibüsler ile ulaşım yaklaşık 20 dakika sürmektedir. Otogar ile Dalaman Havalimanı arası minibüs ücreti kişi başı 6 TL’dir. Havalimanından çıkan minibüsler şehir merkezinden geçerek otogara kadar gitmektedir. Dalaman şehiriçi minibüs hareket saatleri hakkında detaylı bilgi için kooperatif telefonunu arayabilir ve sezonluk olarak değişen saatler hakkında bilgi alabilirsiniz.

Dalaman Havalimani Şehir Merkezi Ulaşım

Dalaman Şehiriçi Minibüscüler Kooperatifi:

Telefon: 0252 692 34 94

Bir diğer ulaşım alternatifi olan taksiler ise hız ve konfor açısından tercih edilebilir. Havalimanına varışta iç hatlar ve dış hatlar gelen yolcu terminalinin çıkışında yer alan taksilere binerek doğrudan Dalaman ilçe merkezine veya otelinize gidebilirsiniz. Havalimanı taksileri özel ticari araçlar olup mesafeye göre taksimetre ile hizmet vermektedir. Dalaman ilçe merkezine 6 kilometre uzaklıkta bulunan havalimanından taksi ile yolculuk yaklaşık 15 dakika sürmekte ve ücreti 25 TL’dir.

Muğla’ya Ulaşım

Dalaman Havalimanı ile Muğla şehir merkezi arası mesafe 83 kilometredir. Arabayla yaklaşık 1 saat 30 dakikada ulaşılabilir. Havalimanından Muğla’ya bir toplu taşıma otobüsü veya servis aracı bulunmamaktadır. Ancak, Marmaris ve Fethiye’ye giden Havaş servis otobüsleri ile aktarma yaparak Muğla’ya ulaşabilmeniz mümkündür. Ayrıca 24 saat hizmet veren havalimanı taksileri veya özel transfer ile ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Fakat taksi ve özel transfer ile ulaşım ücreti mesafenin uzak olması nedeniyle yüksek olacağını unutmamalısınız.

Havalimanı/Dalaman Otobüs ile Ulaşım

Dalaman Havalimanı ile ilçe otogarı arası çalışan otobüslerle şehir merkezine ulaşabilmeniz mümkündür. merkezine ne yazık ki herhangi bir otobüs servis hizmeti bulunmamaktadır. Ayrıca HAVAŞ’ın servis otobüsleri ile Dalaman yol ayrımında inebilir ve ulaşımınızı bu şekilde sağlayabilirsiniz.

Dalaman Havalimanı Otobüs ile Ulaşım

Bir diğer ulaşım alternatifi olan taksileri ise havalimanında her zaman bulabilmeniz mümkündür. Dalaman Havalimanı ile ilçe merkezi arası mesafe 6 kilometre olduğu için ulaşım kolay ve hızlıdır. Havalimanının Dalaman’a olan yakınlığı nedeniyle 24 saat hizmet veren taksiler ile kolayca ve hızlı bir şekilde ilçe merkezine ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Havalimanından ilçe merkezine taksi ile ulaşımın ücreti yaklaşık 30 TL’dir.

Son olarak bir özel transfer hizmeti almayı düşünebilirsiniz. Dalaman Havalimanı’nda transfer hizmeti sağlayan yerel acenteler bulunmaktadır. Kişi sayısı ve bagajlarınızın sayısına göre farklı büyüklükte araçla transferinizi hızlı ve sorunsuzca gerçekleştirebilirsiniz. Özel transfer hizmeti hakkında detaylı bilgi için ‘özel transfer ile ulaşım’ başlığımızı okuyabilirsiniz.

Havalimanı/Dalaman Taksi ile Ulaşım

Dalaman Havalimanı’na varışta doğrudan hızlı bir şekilde ilçe merkezine veya otelinize gitmek için havalimanı iç hatlar ve dış hatlar terminallerinin gelen yolcu çıkışında bekleyen taksilere binerek ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Havalimanı taksileri 24 saat hizmet vermektedir. Taksiler mesafeye göre taksimetre üzerinden hesaplanan bir ücret tarifesine sahiptir. Havalimanı’ndan Dalaman ilçe merkezine taksi ücreti yaklaşık 30-35 TL’dir. Henüz taksiye binmeden önce şoföre gitmek istediğiniz yeri söyleyebilir ve kendisinden ortalama bir fiyat bilgisi alabilirsiniz.

Dalaman Havalimanı Taksi Ulaşımı

Dalaman Havalimanı Taksi

Telefon: 0252 792 52 40  – 0252 792 52 41

Mobil: 0533 958 28 72

Web: www.dalamanairporttaxi.com

E-mail: [email protected]

Online Rezervasyon: www.dalamanairporttaxi.com/rezervasyon/

Dalaman Havalimanı’ndan çevre tatil beldelerine taksi ile gitmeyi düşünebilirsiniz. Havalimanından bazı popüler tatil yerlerine taksi ile olan yolculuk ücretleri aşağıdaki gibidir:

  • Havalimanı – Dalaman Otogar: 75 TL
  • Havalimanı – Ortaca: 85 TL
  • Havalimanı – Sarıgerme: 90 TL
  • Havalimanı – Köyceğiz: 100 TL
  • Havalimanı – Göcek: 100 TL
  • Havalimanı – Sarsala: 90 TL
  • Havalimanı – Dalyan: 110 TL
  • Havalimanı – Fethiye: 170 TL
  • Havalimanı – Marmaris: 200 TL
  • Havalimanı – Ölüdeniz: 250 TL
  • Havalimanı – Patara: 325 TL

Dalaman Havalimanı’ndan Marmaris, Fethiye ve Ölüdeniz’e de taksi ile gidebilirsiniz. Havalimanına varışta gelen yolcu terminali çıkışında hazır bekleyen taksiler ile ulaşımınızı hızlı ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Marmaris’e taksi yaklaşık 280 TL (40 Euro), Dalaman Havalimanı’ndan Marmaris’e taksi yolculuğu yaklaşık 1 saat 15 dakika sürmektedir. Bir başka popüler tatil yeri olan Fethiye ve Ölüdeniz’e ise trafiğin yoğunluğuna bağlı olarak 1 saate ulaşabilirsiniz, taksi ücreti ise 180 – 220 TL arasındadır.

Havalimanı/Dalaman Özel Transfer ile Ulaşım

Çoğunlukla yaz tatili dönemlerinde tercih edilen Muğla ve çevre tatil beldelerine ulaşım için özel transfer hizmeti düşünebilirsiniz. Dalaman’a bir grup veya çocuklu aile olarak geliyor ve çok fazla bagaja sahipseniz hızlı ve güvenli olması açısından özel transfer ile ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Dalaman Havalimanı’na varmadan önce İnternet üzerinden veya telefonla bir rezervasyon yapabilir ve havalimanına varışta gelen yolcu terminali çıkışında şoförünüz sizi karşılayabilir. Özel transfer hizmetleri sabit fiyatlı olduğu için, endişelenmenize veya fiyat hesaplamaları ile uğraşmanıza gerek kalmayacaktır.

Kişi sayısı ve bütçenize göre aralarından tercih yapabileceğiniz konforlu binek araçlar, minivanlar, lüks arabalar ve hatta minibüs ile transferinizi sorunsuzca sağlayabilir, otelinize veya çevre tatil beldelerine ulaşımınızı sağlayabilirsiniz.

Dalaman Havalimanı’nda özel transfer hizmeti satın alabileceğiniz firmalar arasında Kaya Transfer, Daltur Dalaman Transfer, Dalaman Travel, Eko Transfer, Dalaman Özgür Transfer, Vikings Transfer ve Martı Transfer bulunmaktadır.

Dalaman Havalimanı Özel Transfer

Havalimanı Araç Kiralama Acenteleri

Dalaman Havalimanı’nda araç kiralaması yapabileceğiniz yerel ve uluslararası araç kiralama acenteleri bulunmaktadır. Dalaman ve çevre tatil beldelerine rahat ve konforlu bir şekilde ulaşım sağlamak ve çarpıcı Ege kıyılarını kendi hızınızda keşfetmek için havaalanında bulunan birçok araç kiralama acentesinden bir araba kiralayabilirsiniz. Araç kiralama acenteleri iç hatlar ve dış hatlar gelen yolcu terminali katında yer almaktadır. Buradan bütçenize ve kişi sayısına bağlı olarak kolayca bir araç kiralaması yapabilirsiniz. Avis, Budget, Europcar, Central Rent A Car, Garenta, Enterprise, Metro Car Rental, Sixt ve Hertz Dalyan Havalimanı’nda araç kiralama hizmeti veren acenteler arasındadır.

Araç kiralama işlemlerinizi İnternet üzerinden veya telefonla da yapabilir ve Dalaman Havalimanı’na varışta acente yetkilileri tarafından karşılanarak valizlerinizle birlikte aracınıza kadar yardımcı olabilirler.

Otogar/Dalaman Havalimanı Ulaşım

Dalaman İlçe Otobüs Terminali’nden havalimanına Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanan otobüsler ile ulaşabilmeniz mümkündür. Haftanın yedi günü belirli saat aralıklarında hizmet veren otobüsler ile yolculukyaklaşık 25 dakika sürmektedir ve tek yön ücreti 6 TL’dir.

Dalaman Havalimanı – Dalaman Otogar Hareket Saatleri:

Dalaman Havalimanı’ndan otogara giden otobüsler haftanın her günü 07.50, 08.50, 10.20, 12.20, 13.45, 15.20, 17.50 ve 19.20 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Havalimanı ile Otogar arası çalışan otobüslerin sezonluk değişen hareket saatleri için güncel bilgileri resmi web siteden takip edebilirsiniz.

Uçağınızı kaçırma endişesi nedeniyle hızlı bir şekilde havalimanına ulaşmak için otogar taksilerini de tercih edebilirsiniz. Otogar ve havalimanı arası mesafe 18 kilometre olup yolculuk yaklaşık 20 dakika kadar sürmektedir. Otogar ile havalimanı taksi ücreti ise yaklaşık 75 TL’dir.

Havalimanı/Fethiye Otobüs ile Ulaşım

Dalaman Havalimanı’ndan Fethiye’ye ulaşımlar Muğla Belediyesi tarafından işletilen MUTTAŞ toplu taşıma otobüsleri ve HAVAŞ servis araçlarıyla düzenlenmektedir. Haftanın tüm günü belirli saatlerde verilen transfer hizmeti uygun fiyatlı olması nedeniyle tercih edilebilir.

Dalaman Havalimanı Muttaş Otobüsü

MUTTAŞ Otobüsleri

Dalaman Havalimanı’ndan Fethiye’ye ulaşımlar Muğla Belediyesi tarafından sağlanan MUTTAŞ otobüsleri ile gerçekleştirilmektedir. Otobüs hareket saatleri uçakların havalimanına varış saatlerine göre düzenlenmektedir. Otobüsler iç hatlar terminali gelen yolcu terminalinin çıkışında yer almaktadır. Havalimanından Fethiye’ye yolculuk trafiğin yoğunluğuna bağlı olarak yaklaşık 1 saat sürmekte olup kişi başı tek yön ücreti 23 TL’dir. Ücretlerinizi otobüs içerisinde sürücüye nakit olarak yapabilirsiniz. Kredi kartı ise geçmemektedir.

Dalaman Havalimanı MUTTAŞ Otobüsü

Yetkili Kişi: Evren Erol

Telefon: 0542 792 48 00

 

HAVAŞ Otobüsleri

Bir diğer ulaşım seçeneği olan HAVAŞ servis otobüsleriyle Dalaman Havalimanı’ndan Fethiye’ye ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Havalimanından Fethiye’ye olan servisler iç hat uçuşları ile eş zamanlı olarak düzenlenmektedir.

Servis Güzergâhı: Dalaman Havalimanı – Göcek – Günlükbaşı – Adnan Menderes Bulvarı – Fethiye Otogar

Yolculuk trafiğin yoğunluğuna bağlı olarak 60 dakika sürmektedir. Kişi başı tek yön ücreti 23 TL’dir ve otobüs içerisinde şoföre nakit olarak yapabilirsiniz.

Ara duraklarda inmeniz gerekiyorsa bu bilgiyi henüz otobüs hareket etmeden önce şoförle paylaşmayı unutmayınız.

Dalaman Havalimanı HAVAŞ otobüsleri hareket saatleri ve güzergâhı hakkında daha fazla bilgi edinin.

Fethiye Otogar/Dalaman Havalimanı Otobüs ile Ulaşım

Fethiye Otogarı’ndan Dalaman Havalimanı’na olan ulaşımınızı yine aynı şekilde MUTTAŞ otobüsleri ile gerçekleştirebilirsiniz.

MUTTAŞ Otobüsleri

Haftanın yedi günü belirli saatlerde hareket eden otobüsler Fethiye Otogarı’ndan Dalaman Havalimanı’na yaklaşık 1 saatte gitmektedir. Kişi başı tek yön ücreti 23 TL’dir. Bilet ücreti otobüs içerisinde sürücüye nakit olarak yapılmaktadır. Kredi kartı ise geçmemektedir.

Fethiye Otogar – Dalaman Havalimanı MUTTAŞ Otobüs Hareket Saatleri:

  • Pazartesi: 05.45 – 06.15 – 11.00 – 12.30 – 16.30 – 18.45 – 19.45
  • Salı: 03.30 – 06.15 – 11.15 – 16.30 – 18.45 – 20.30
  • Çarşamba: 06.15 – 11.15 – 18.45 – 20.00
  • Perşembe: 05.45 – 06.15 – 11.15 – 12.30 – 16.30 – 16.30 – 18.45 – 20.15
  • Cuma: 03.30 – 05.45 – 11.15 – 12.30 – 16.30 – 17.45 – 18.45 – 20.45
  • Cumartesi: 05.45 – 06.15 – 10.30 – 12.30 – 18.00 – 18.45 – 20.15
  • Pazar: 06.00 – 06.30 – 11.15 – 12.30 – 16.30 – 18.00 – 18.45 – 20.15

Dönüş hareket saatleri uçakların varış saatine göre değişiklik göstermektedir.

MUTTAŞ otobüsleri ile Fethiye Otogarı’ndan Dalaman Havalimanı’na ulaşım hakkında güncellemeleri resmi web siteden takip edebilirsiniz.

Dalaman Havalimanı Havaş Otobüsleri

HAVAŞ Otobüsleri

Fethiye Otogarı’ndan Dalaman Havalimanı’na HAVAŞ otobüsleri ile haftanın yedi günü belirli saatlerde ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Fethiye Otogarı’ndan hareket eden otobüsler Dalaman Havalimanı iç hatlar terminalinde durmaktadır.

Servis Güzergâhı: Fethiye Otogarı – Adnan Menderes Bulvarı – Günlükbaşı – Göcek – Dalaman Havalimanı

Fethiye – Dalaman Havalimanı HAVAŞ Otobüs Hareket Saatleri:

  • Pazartesi: 05.45 – 06.15 – 11.00 – 12.30 – 19.15 – 20.15
  • Salı: 05.45 – 06.15 – 11.15 – 16.30 – 18.45 – 20.30
  • Çarşamba: 06.15 – 11.15 – 18.45 – 20.00
  • Perşembe: 05.45 – 06.15 – 11.15 – 12.30 – 16.30 – 18.45 – 20.45
  • Cuma: 05.45 – 06.15 – 11.15 – 12.30 – 16.30 – 17.45 – 20.45
  • Cumartesi: 05.45 – 06.15 – 10.30 – 12.30 – 18.00 – 20.15
  • Pazar: 06.00 – 06.30 – 11.15 – 12.30 – 16.30 – 18.00 – 20.15

Yolculuk trafiğin yoğunluğuna bağlı olarak 60 dakika sürmektedir. Kişi başı tek yön ücreti 23 TL olup ödemeyi otobüs içerisinde şoföre nakit olarak yapabilirsiniz.

Fethiye Havaş İrtibat Bilgileri:

Telefon: 0850 222 0 487

E-mail: [email protected]

Havalimanı/Marmaris Otobüs ile Ulaşım

Dalaman Havalimanı’ndan Marmaris’e Muğla Belediyesi tarafından sağlanan MUTTAŞ toplu taşıma otobüsleri ve HAVAŞ servis araçlarıyla ulaşım hizmeti verilmektedir. Haftanın yedi günü belirli saatlerde verilen transfer hizmetleri uygun fiyatlı olması nedeniyle tercih edilebilir.

MUTTAŞ Otobüsleri

Dalaman Havalimanı’ndan Marmaris’e ulaşım servisi MUTTAŞ otobüsleri ile yapılmaktadır. Otobüs hareket saatleri uçakların havalimanına varış saatlerine göre değişiklik göstermektedir. Otobüsler iç hatlar terminali gelen yolcu terminalinin çıkışında hareket etmektedir. Havalimanından Marmaris’e yolculuk trafiğin yoğunluğuna bağlı olarak yaklaşık 1 saat 30 dakika sürmekte olup kişi başı tek yön ücreti 25 TL’dir. Ücretlerinizi otobüs içerisinde şoföre nakit olarak yapabilirsiniz. Kredi kartı ise geçmemektedir.

Dalaman Havaalanı Havaş Otobüsü

HAVAŞ Otobüsleri

Dalaman Havalimanı ile Marmaris arası transfer hizmeti veren bir diğer ulaşım alternatifi ile HAVAŞ otobüsleridir. HAVAŞ otobüslerinin hareket saati iç hat uçuşlarının havalimanına varış saatine göre düzenlenmektedir.

Servis Güzergâhı: Dalaman Havalimanı – Ortaca – Köyceğiz – Gökova – Marmaris

Yolculuk trafiğin yoğunluğuna bağlı olarak 90 dakika sürmektedir. Kişi başı tek yön ücreti 25 TL’dir ve otobüs içerisinde şoföre nakit olarak yapabilirsiniz.

Ara duraklarda inmeniz gerekiyorsa bu bilgiyi henüz otobüs hareket etmeden önce şoförle paylaşmayı unutmayınız.

Dalaman Havalimanı HAVAŞ otobüsleri hareket saatleri ve güzergâhı hakkında daha fazla bilgi edinin.

Marmaris Otogar/Dalaman Havalimanı Otobüs ile Ulaşım

Marmaris Otogarı’ndan Dalaman Havalimanı’na olan ulaşımınızı MUTTAŞ otobüsleri ile gerçekleştirebilirsiniz.

MUTTAŞ Otobüsleri

MUTTAŞ otobüsleri ile haftanın yedi günü belirli saatlerde Marmaris Otogarı’ndan Dalaman Havalimanı’na ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Yolculuk yaklaşık 1,5 saat sürmektedir. Kişi başı tek yön ücreti 25 TL’dir. Bilet ücretini otobüs içerisinde sürücüye nakit olarak yapabilirsiniz. Kredi kartı ise geçmemektedir.

Fethiye Otogar – Dalaman Havalimanı MUTTAŞ Otobüs Hareket Saatleri:

  • Pazartesi: 05.15 – 05.45 – 10.30 – 12.00 – 16.00 – 18.15 – 19.15
  • Salı: 03.00 – 05.45 – 10.45 – 16.00 – 18.15 – 20.00
  • Çarşamba: 05.45 – 10.45 – 18.15 – 19.30
  • Perşembe: 0515 – 05.45 – 10.45 – 12.00 – 16.00 – 18.15 – 19.45
  • Cuma: 03.00 – 05.15 – 10.45 – 12.00 – 16.00 – 17.15 – 18.15 – 20.15
  • Cumartesi: 05.15 – 05.45 – 10.00 – 12.00 – 17.30 – 18.15 – 19.45
  • Pazar: 05.30 – 06.00 – 10.45 – 12.00 – 16.00 – 17.30 – 18.15 – 19.45

Dönüş hareket saatleri uçakların varış saatine göre değişiklik göstermektedir.

Köyceğiz ve Ortaca’dan Dalaman Havalimanı’na gidecek olan yolcular HAVAŞ otobüslerine Köyceğiz’de Örnek Market üst yolundan, Ortaca’da ise Yücelen Hastanesi önünden binebilirler.

MUTTAŞ otobüsleri ile Marmaris Otogarı’ndan Dalaman Havalimanı’na ulaşım hakkında güncellemeleri resmi web siteden takip edebilirsiniz.

Dalaman Havaalanı Muttaş Otobüsü

HAVAŞ Otobüsleri

Marmaris Otogarı’ndan Dalaman Havalimanı’na HAVAŞ otobüsleri haftanın yedi günü belirli saatlerde transfer hizmeti vermektedir.

Servis Güzergâhı: Marmaris Otogar – Gökova – Köyceğiz – Ortaca – Dalaman – Dalaman Havalimanı

Marmaris Otogar – Dalaman Havalimanı HAVAŞ Otobüs Hareket Saatleri:

  • Pazartesi: 05.15 – 05.45 – 10.30 – 12.00 – 18.45 – 19.45
  • Salı: 05.15 – 05.45 – 10.45 – 16.00 – 18.15 – 20.30
  • Çarşamba: 05.45 – 10.45 – 18.15 – 19.30
  • Perşembe: 05.15 – 05.45 – 10.45 – 12.00 – 16.00 – 18.15 – 20.15
  • Cuma: 05.15 – 05.45 – 10.45 – 12.00 – 16.30 – 17.45
  • Cumartesi: 05.15 – 05.45 – 10.00 – 12.00 – 17.30 – 19.45
  • Pazar: 05.30 – 06.00 – 10.45 – 12.00 – 16.00 – 17.30

Yolculuk trafiğin yoğunluğuna bağlı olarak 90 dakika sürmektedir. Kişi başı tek yön ücreti 25 TL olup ödemeyi otobüs içerisinde şoföre nakit olarak yapabilirsiniz.

Fethiye Havaş İrtibat Bilgileri:

Telefon: 0850 222 0 487

E-mail: [email protected]

Dalaman’da Yapılacak Şeyler

Dalaman Yapılacak Şeyler

Türkiye’nin turkuaz kıyısı olarak bilinen Dalaman Muğla’nın popüler turistik beldelerinden biridir. Türkiye’nin en iyi plajlarından bazılarına ev sahipliği yapan Dalaman, deniz tatili dışında, doğasıyla büyüleyen ve harika birkaç anıt ve büyüleyici bir tarih ağıyla çevrili keyif veren destinasyonlar arasında yer almaktadır. Özellikle Fethiye ve Marmaris gibi yerli ve yabancı turistlerin akın ettiği tatil beldelerine olan yakınlığı burayı havayolu ile varışta önemli bir üs haline dönüştürmektedir. İster romantik bir kaçamak yapıyor olun, ister aile tatili, ister sadece kendiniz olun, burası dünyanın stresini üzerinizden atmak ve bölgenin doğal güzelliklerinin yanı sıra tarihi yerlerini de keşfetmek için ideal bir tatil bölgesidir.

Dalaman’da gezilecek birbirinden güzel yerleri keşfedin, yöresel lezzetlerini deneyimleyin ve Dalaman gece hayatı ile tatilinizi unutulmaz kılın. Dalaman hakkında yazdığımız tüm içeriklere göz atın ve yaklaşan tatil sezonu için planlarınızı yapmaya hemen başlayın!

Yorum yapın

Bizi Takip Edin