Bristol’da Nerede Kalınır? 5 Otel Tavsiyesi

İngiltere’nin güneybatısında bulunan Bristol, ülkenin en güzel şehirleri arasında bulunan ve mutlaka görülmesi gereken yerlerden biri.

Bristol’da nerede kalınır sorunuza yanıt olacak pek çok oteli sizler için listeledik. Konaklama konusunda da ziyaretçilerin beklentilerini karşılayacak bir şehir. Yazımızda bu şehrin konaklama olanakları hakkında bilgi sahibi olarak, şehirde konaklayabileceğiniz oteller hakkındaki tavsiyelere ulaşabileceksiniz.

1- Bristol’da Nerede Kalınır?

Bristol’e geldiğinizde her bütçeye göre konaklama seçenekleri bulmak mümkün. Otellerin ve hostellerin pek çoğu şehir merkezinde bulunduğu için konaklama seçeneğinizi şehir merkezinde tercih etmeniz muhtemel. Şehir merkezinde olmanız size aynı zamanda ulaşım konusunda avantaj sağlayacaktır.

Bristol otel fiyatları konusuna değinecek olursak, şehirdeki otellerin başkent Londra’daki oteller kadar pahalı olmadığını söyleyebiliriz. Şehirdeki fiyatlar Avrupa’daki otel fiyatlarıyla paralellik gösterdiğini göreceksiniz.

2- Bristol Otel Tavsiyeleri

Yazımızın bu kısmında editörlerimiz tarafından şehirdeki oteller incelenerek belirlenen otel tavsiyelerimize yer verdik. Böylelikle Bristol otelleri hakkında bilgi sahibi olabilir ve bütçenizi buna göre ayarlayabilirsiniz.

#1 Victoria Square Hotel Clifton Village 2*

Victoria Square Hotel Clifton Village

Şehir merkezine yakınlığıyla dikkat çeken otelde, şık tasarlanmış odalarda konforlu ve uygun fiyatlı bir gece geçirebilirsiniz. Otelin geniş bir otoparka sahip olması ise araç kiralayarak gezenler için oldukça güzel bir olanak. Bu otelde konaklamak aklınıza yattı mı? Öyleyse rezervasyon için sizi şöyle alalım.

#2 Hampton by Hilton Bristol City Centre 3*

Hampton by Hilton Bristol City Centre

Fiyat ve fayda olarak değerlendirdiğimizde oldukça iyi bir oran elde ettiğimiz otel, şehir merkezindeki en fazla tercih edilen konaklama tercihleri arasında bulunuyor. Hemen buraya tıklayın ve otelle ilgili rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

#3 ibis Bristol Centre 3*

ibis bristol centre

Bu konaklama seçeneği Millennium Meydanı’na bakıyor ve Bristol’un en hareketli bölgelerinden biri olan Harbourside bölgesinde bulunuyor. Bu muhteşem lokasyon sayesinde Bristol’un görülmesi gereken yerlerine rahatlıkla ulaşabilir ve keyifli bir gezi yapma imkanına sahip olabilirsiniz. Rezervasyon için ise buraya tıklayarak size en uygun gün için odanızı ayırtabilirsiniz.

#4 YHA Bristol 4*

YHA Bristol

Eğer Bristol’da ucuz otel tavsiyesi istiyorsanız bu konaklama tesisini önerebiliriz. Temiz yatakhaneleri ve özel odaları ile farklı konaklama seçenekleri sunan hostelde uygun fiyatlara konaklayarak geziniz esnasında eğlence ve alışveriş için daha fazla para ayırabilirsiniz. Otelin imkanları ve detaylı fotoğrafları için burayı tıklayınız.

#5 Radisson Blu Hotel, Bristol 4*

Radisson Blu Hotel, Bristol

Oldukça ferah ve geniş odalara sahip olan otel, ziyaretçilerine merkezi bir noktada çok rahat bir konaklama alternatifi oluyor. Otelde konforlu bir konaklama için her detayın düşünüldüğünü görmek otel yetkililerinin müşteri memnuniyetine ne kadar önem verdiğini gösteriyor. Rezervasyon için ise buraya tıklamanız yeterli.

*Bristol için ucuz otel tüyolarını bizlerle paylaşmak için yorumlar bölümüne uğramayı ihmal etmeyin!

Yorum yapın

Bizi Takip Edin