Bozburun Kamp Yerleri – Bozburun’da Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer!

Muğla’nın Marmaris ilçesi sınırları içerisinde yer alan Bozburun, küçük ve şirin bir tatil beldesidir. Marmaris merkeze kıyasla daha sakin, doğasının bozulmamış, tertemiz bir çevre ve masmavi bir denize sahip olması Bozburun’u kalabalık tatil beldelerinden ayırmaktadır. Doğallığı azalmış yüksek fiyatlı tatil beldelerinin dışında kalan Bozburun daha çok sakinlik ve köy hayatını yansıtan bir tatil isteyen turistler tarafından tercih edilir. Özellikle kıyı şeridinde kamp yapmaya elverişli çok fazla alan bulunması Bozburun’u kamp tutkunlarının da uğrak noktası haline getirmiştir.

Ülkemizin en eski yerleşim yerlerinden biri olan Bozburun tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmıştır. Bu medeniyetin izlerini günümüzde de taşıyan Bozburun’da birçok antik kent bulunur. Tatiliniz boyunca denizin tadını çıkarmanın yanı sıra tarihe de tanıklık edebilirsiniz. Eşsiz koyları ve doğal güzellikleri ile misafirlerini kendine hayran bırakan Bozburun’da her bütçeye hitap eden konaklama seçenekleri bulunur. Denize sıfır butik otelleri ve şirin pansiyonları tercih edebileceğiniz gibi, yemyeşil doğanın içerisinde konumlanmış kamp alanlarında da konaklayabilirsiniz. Mayıs ayından Ekim sonuna kadar denize girebileceğiniz Bozburun’u bir kere keşfettikten sonra bir sonraki tatilinizi sabırsızlıkla bekleyeceksiniz.

Ücretli Kamp Yerleri

Palmira Bungalov & Kamping

Palmira Bungalow & Camping
Fotoğraf: Aslı Su

Bozburun Selimiye Köyü’nde yer alan Palmira Bungalov & Kamping, yeşilin bin bir tonunu görebileceğiniz ve uçsuz bucaksız Ege Denizi’ni seyredebileceğiniz bir noktada konumlanmıştır. Ortamın doğallığına uyumlu olacak şekilde dekore edilen bungalovları, ağaçların altındaki kamp alanları, yakınlarda yer alan gezilecek yerleri, sunmuş olduğu imkânlar ve daha birçok özelliği ile unutulmaz bir kamp tatili yapmanızı sağlar.

Girişin ücretli olduğu kamp alanında sadelik ve konforu aynı anda sunan 6 adet bungalov bulunur. Bungalovların her birinde banyo, banyo havluları, tuvalet, Wi-Fi, yatak, oturma alanı ve gardırop bulunur. Üzerinde çatı olmasını istemeyen kamp tutkunları ise çadırda konaklamayı tercih eder. Çadır alanlarında ortak kullanım duş ve tuvalet yerleri mevcuttur. Elektrik ihtiyaçlarınızı kendi ara kablonuzu yanınızda getirerek karşılayabilirsiniz. Dışarıdan yiyecek götürmek isterseniz ortak buzdolabını kullanabilirsiniz. Yemek yapmakla uğraşmak istemem derseniz tesisin kafesinden ihtiyaçlarınızı karşılayabilir ya da yakınlardaki restoranlara gidebilirsiniz.

Konumu: Sahile Yürüme Mesafesi

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, mutfak, buzdolabı, üç öğün yemek servisi (ücretli) ve yürüyüş parkurları.

Kamp Ücreti: Bungalov konaklama 150 TL, çadır konaklama 70 TL.

Telefon:  0553 110 80 03

Web Sitesi: https://palmirabungalows.business.site/

Instagram: https://www.instagram.com/palmirabungalows/

Haritada Görüntüle >

Kocabahçe Glamping

Kocabahçe Glamping

Bozburun Dirsekbükü Koyu’nun hemen arkasında doğa harikası bir başka koyda bulunan Kocabahçe Glamping, adını koyun ortasındaki kocaman narenciye bahçesinden almıştır. Sadece Kocabahçe Glamping ve bir restoranın bulunduğu koy, tam anlamıyla huzurun ve sessizliğin adresidir. Burada kaldığınız süre boyunca duyacağınız tek ses; cırcır böceklerinin, kuşların ve dalgaların sesi olacaktır. Doğa ile bütünleşmiş ahşap bungalovlar, ağaçların altındaki hamaklar, dev limon ve muz ağaçları, masmavi denizi ve muhteşem plajı ile misafirlerine unutulmaz anlar yaşatan Kocabahçe Glamping, Bozburun’un en çok tercih edilen kamp alanlarından biridir.

Yarım pansiyon olarak hizmet veren alana girişler ücretlidir. Konaklama seçenekleri arasında bungalovlar, lotus çadırlar, büyük kamp çadırları ve izci çadırı bulunmaktadır. Dilerseniz kendi çadırınızı kurup dilediğiniz gibi konaklayabilirsiniz. Konaklama ücretlerine tekne ile transfer ücreti, kahvaltı ve akşam yemeği dâhildir. Çadır ile konaklamalarda ortak kullanıma açık duş ve tuvalet yerleri bulunmaktadır. Sabah bahçeden toplanan sebzelerden, kümesten taze taze alınan yumurtalardan hazırlanan kahvaltı ile güne başlayıp, akşam açık büfeden lezzetler deneyebilirsiniz. Gün boyu denizin ve güneşin tadını çıkarabilir, balık tutabilir, doğa yürüyüşleri yapabilir, kano ile çevre koyları gezebilir, masa tenisi oynayabilirsiniz.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Çadır konaklamada ortak kullanımlı WC ve duş imkânı, bungalov konaklamalarda ise özel duş ve WC bulunmaktadır. Ayrıca elektrik, Wi-Fi, dinlenme alanı, mutfak, aktiviteler, etkinlikler, yürüyüş parkurları ve otopark alanı mevcuttur.

Kamp Ücreti: Lotus çadır 900 TL, büyük kamp çadırı 800 TL, izci çadırı 700 TL, suit bungalov 1100 TL ve standart bungalov 1000 TL. Fiyatlara sabah ve akşam yemeği ve tekne transferi dâhildir. En az iki gün için rezervasyon alınmaktadır. Kamp alanına tekne transferi her gün 11.00 – 12.00 saatleri arası Bozburun – Germe Koyu’ndan yapılmaktadır. Tesis 12 yaş altı çocuk kabul etmemektedir.

Telefon: 0532 233 49 26

Web Sitesi: http://www.kocabahceglamping.com/

Instagram: https://www.instagram.com/kocabahceglamping/

Haritada Görüntüle >

Vosvos Kamping

Vosvos Kamping

Söğüt Köyü’nün nadide kamp alanlarından biri olan Vosvos Kamping, denize yalnızca 15 dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor. Geniş bir alan üzerine kurulu olan kamp alanı, içerisinde incir ve limon ağaçlarının yanı sıra domates, salatalık, biber ve kıvırcık gibi doğal ürünleri barındırıyor. Bu da kamp alanını tercih edenlere son derece huzur veriyor.

Vosvos Kamping, misafirlerine kendi çadırlarıyla olmak üzere çadır alanı, karavan yeri ve kendi glamping çadırlarında konaklama hizmeti sunuyor. Bununla beraber ortak kullanımlı olup fakat her gün temizliği yapılan WC, duş ve ortak mutfak alanı bulunmaktadır. Ayrıca internet ihtiyacı için 7/24 Wi-Fi olanağı ve yiyeceklerin muhafaza edilebilmesi için buzdolabı da konaklama yapacak olanların işini bir hayli kolaylaştırıyor.

15 dakikalık bir yürüme sonrası denize ulaşabiliyorsunuz. Burada hem halk plajı hem de ücretli özel plaj bulunmaktadır. Çiftlik Koyu, Turunç ve Delikliyol plajları ile birlikte özellikle Ege Bölgesi’nin Maldivleri olarak bilinen İncekum Plajı da yine kamp alanına yakın denize girilebilecek yerlerden birkaçıdır.

Kamp Olanakları: WC, duş, elektrik, Wi-Fi, ortak kullanımlı mutfak alanı ve buzdolabı, bahçe ve dinlenme alanı, bulaşıkhane, çadır kamp alanı ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Karavan günlük 500 TL (kişi sayısı 3), glamping çadır günlük 300 TL (kişi sayısı 2), çadır konaklama günlük 50 TL (kişi sayısı 1).

Telefon: 0532 610 20 60

Instagram: https://www.instagram.com/vosvoskamping/

Haritada Görüntüle >

Evcan Kamping

Evcan Kamping
Fotoğraf: Münir Nurettin Taşova

Marmaris’in Hisarönü mevkiinde bulunan Evcan Kamping, denize sıfır konumdadır. MarmarisDatça karayolu üzerindeki Bozburun yol ayrımından itibaren 6 km ilerledikten sonra kamp alanına varılır.   Konum itibariyle Bozburun’un en güzel noktasında bulunan Evcan Kamping, okaliptüs ağaçlarının altında kitabınızı okuyup günlük hayatın stresinden uzaklaşabileceğiniz, doğanın tadını çıkarabileceğiniz en ideal yerlerden biridir. Önünde uçsuz bucaksız Ege Denizi’nin uzandığı sahil, Türkiye’de nadir bulunan kırmızı kumlarla kaplıdır. Deniz çevresinde kayalık ve taşlık alanlar yoktur. Çarşaf gibi durgun deniz en az 20 metre gittikten sonra derinleşir. Bu nedenle de çocuklar için uygundur.

Çadır ve karavan kamp yerlerinin bulunduğu Evcan Kamping, konuklarına ihtiyaçları olabilecek her türlü imkânı sunar. Erkek ve kadınlar için ikişer adet duş ve üçer adet tuvalet bulunmaktadır. Güneş enerjili sistem sayesinde duşlarda günün 24 saati sıcak su vardır. Hijyene son derece önem verilen tesisin temizliği düzenli olarak yapılmaktadır. Yeme içme ihtiyaçlarınızı günün her saati Evcan Büfe’den karşılayabilirsiniz. Çocuklarınız oyun parkında oynarken siz de doğanın tadını çıkarabilir, günbatımı manzarasına karşı kahvenizi içebilirsiniz.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, Wi-Fi, çocuk oyun parkı, bulaşıkhane, çamaşırhane, büfe, yürüyüş parkurları ve denize girilebilir alan. Kamp alanına yakın market bulunmaktadır.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 70 TL, karavan konaklama 160 TL.

Telefon: 0530 849 46 48

Web Sitesi: http://www.evcancamping.com/

Instagram: https://www.instagram.com/EvcanCamping

Haritada Görüntüle >

Çatlak Beach & Camping

Bozburun Çatlak Camping

Hisarönü Körfezi’nde Datça-Bozburun yönünün 19. kilometresindeki bir sahil kasabasında yer alan Çatlak Beach & Camping, ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte kamp tatilinin tadını doyasıya çıkarabileceğiniz yerlerden biridir. Yerleşim yerlerinden uzakta doğa ile baş başa kalabileceğiniz bir noktada bulunan tesis, sizi şehrin gürültüsünden, stresinden ve kirliliğinden uzaklaştırır. Denize sıfır konumda bulunan tesisi çevreleyen çam ağaçları çadırınıza doğal gölge oluşturur. Çam ağaçlarının altında geceleri cırcır böceklerinin sesi ile uyumak, sabahları ise kuş esleri eşliğinde uyanmak doğa tutkunlarına büyük keyif verir.

Yalnızca denizin ve güneşin tadını çıkarıp izole bir tatil yapabileceğiniz alanda tatiliniz boyunca ihtiyaç duyabileceğiniz her şeyi bulabilirsiniz. Ortak kullanım tuvalet ve duşlar yeterli sayıdadır. Duşlarda 24 saat sıcak su bulunmaktadır. Ücretsiz Wi-Fi ve elektrik, kamp tesisinin misafirlerine sunduğu hizmetler arasındadır. Kumlu plajında misafirlerin kullanımı için şezlonglar ve şemsiyeler mevcuttur. Piknik masaları, çocuk oyun alanları özellikle çocuklu ailelerin keyifli vakit geçirmesini sağlar. Gün boyunca atıştırmalık ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz büfe ve zengin menüsü ile beğeni toplayan restoranı misafirlere en iyi şekilde hizmet vermektedir.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Sıcak su, duş, WC, elektrik, Wi-Fi, çamaşırhane, denize girilebilir alan, şezlong, piknik masaları, büfe, restoran ve çocuk oyun alanı ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 80 TL.

Telefon: 0530 223 09 42

Web Sitesi: http://www.catlakcamping.com/

Instagram: https://www.instagram.com/catlak_beach/

Haritada Görüntüle >

Altınkum Kamping

Altınkum Kamping

Hisarönü Altınkum mevkiinde bulunan Altınkum Kamping, yeşilin ve mavinin iç içe geçtiği, 9 dönümlük ağaçlık bir alana kurulmuştur. Bir aile işletmesi olarak 2012 yılından bu yana hizmet veren tesis, berrak denizi, altın kumlu plajı ve yemyeşil doğasıyla hem çadır hem de karavan kampı yapabileceğiniz en ideal yerlerden biridir. Yürüyüş yapan gruplar, bisiklet turuna çıkanlar ve sırt çantalı gezinler tarafından tercih edilen alanda konaklama alternatifi olarak 3 adet kamp evi bulunmaktadır. Çift kişilik evlerde yatak, gardırop, klima; evin önünde oturma alanı ve masa sandalye bulunmaktadır. Tesiste konaklayan misafirler için 4 adet duş, 8 adet tuvalet, 4 adet ortak kullanım mutfak ve çamaşırhane bulunmaktadır.

Kamp alanına girişler ücretlidir. Karavan, çadır veya kamp evi tercihlerine göre fiyatlar değişir. Tamamen doğa ile iç içe, sessiz sakin bir konumda bulunan Altınkum Kamping’e ait olan tertemiz plajda misafirler için şezlong, şemsiye ve minderler bulunmaktadır. Tesisin içindeki büfede temel gıda malzemeleri bulunmaktadır. Denize sıfır konumda bulunan restoran köy kahvaltısından fast-food a, mezelerden et ve balık çeşitlerine kadar zengin menüsü ile misafirlerin beğenisini toplar.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Çadır ve karavan konaklama yerleri, WC, duş, sıcak/soğuk su, mutfak ve çamaşır yıkama alanı, ücretsiz otopark, çocuk oyun parkı, restoran, yürüyüş parkurları ve denize girilebilir alan.

Kamp Ücreti: Kişi başı çadır konaklama 60 TL, tek kişi çadır konaklama 75 TL, kişi başı karavan konaklama 65 TL, tek kişi karavan konaklama 80 TL. Masa + Sandalye 40 TL, günlük buzdolabı kiralama ücreti 25 TL.

Telefon: 0533 306 30 39

Web Sitesi: http://www.altinkumcamping.com/

Instagram: https://www.instagram.com/altinkumcamping_marmaris/

Haritada Görüntüle >

Ilıman Restoran, Plaj ve Kamp Alanı

Ilıman Restoran, Plaj ve Kamp Alanı

Marmaris merkeze 25, Datça merkeze 56 km uzaklıkta bulunan Ilıman Restoran, Plaj ve Kamp Alanı, Hisarönü mevkiinde denize sıfır konumda bulunmaktadır. Yemyeşil okaliptüs ağaçların altında konumlanmış olan tesiste çadır ve karavan kamp alanları bulunmaktadır. Yaklaşık 25-30 adet çadır ve karavanın konaklaması için uygun olan alanda ihtiyaç duyabileceğiniz tüm hizmetler mevcuttur. Hafta sonları ya da birkaç günlük tatillerde günlük hayatın stresinden uzaklaşıp doğa ile baş başa kalabileceğiniz tesis son derece nezih bir ortama sahiptir ve daha çok aileler tarafından tercih edilir.

Kamp alanının plaj alanına günübirlik girişlerde belli bir ücret ödemek gerekir. Çadır ve karavan konaklama seçenekleri ise ücret bakımından değişiklik gösterir. Düzenli olarak temizlenen duş ve tuvaletler, Wi-Fi, şemsiye, şezlong, soyunma kabinleri, ortak kullanım mutfak alanı konaklama yapanlar tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir. Kendi ara kablonuzla çadırınıza elektrik çekerek kullanabilirsiniz. Piknik yapmak isterseniz masa sandalyenizi yanınızda götürebilir, size gösterilen alanda mangal yapabilirsiniz. Deniz ürünleri, balık, köfte, meze, kahvaltı ve daha birçok çeşitle hizmet veren restoranda akşam yemeğinizi yiyebilirsiniz.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, sıcak su, Wi-Fi, restoran, çadır ve karavan kamp yerleri, otopark alanı, plaj, şemsiye, şezlong ve soyunma kabinleri, ortak kullanım mutfak ve ekipmanları.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 60 TL, karavan konaklama 100 TL.

Telefon: 0252 466 62 22 – 0535 589 76 48

Web Sitesi: https://www.ilimanrestaurantcamping.com/

Instagram: https://www.instagram.com/ilimanrestaurantcamping/

Haritada Görüntüle >

Ücretsiz Kamp Yerleri

Bozburun Plaj ve Kamp Alanı

Bozburun Plaj ve Kamp Alanı

Uzun kıyı şeridi, doğal güzellikleri ve birbirinden güzel koyları ile Muğla’nın en popüler tatil beldelerinden biri olan Bozburun’da kısa bir yürüyüşün ardından denize girebileceğiniz birçok kamp alanı bulunur. Şehir yaşamının etkisinden uzak, doğa ile baş başa kalıp huzurlu birkaç gün geçirebileceğiniz Bozburun plaj ve kamp alanında dağların denizle birleştiği yerde çadır ve karavan kampı yapabileceğiniz doğa harikası yerler bulunur.

Marmaris merkezden ilçe çıkışına doğru hareket edip, Hisarönü sapağına giriş yapıp bir süre ilerledikten sonra Bozburun Plaj ve Kamp Alanı karşınıza çıkar. Özel araçla giriş yapabileceğiniz kamp alanına çadırınızı, masanızı ve sandalyenizi kurabilir, kuş ve dalga sesleri eşliğinde gününüzü keyifle geçirebilirsiniz. Kamp alanının 2 km uzağında ihtiyaçlarınızı karşılamanız için duş, tuvalet, market ve restoran gibi işletmeler bulunmaktadır. Tertemiz havası ve berrak denizi ile tüm yorgunluğunuzu üzerinizden atmanızı sağlayacak olan Bozburun kamp alanında ormanın içinde yürüyüşler yapabilir, berrak denizinde yüzebilir, geceleri yıldızları en net hali ile seyredip deliksiz bir uykuya gözlerinizi kapatabilirsiniz.

Konumu: Koy

Kamp Olanakları: WC, duş, çeşme, elektrik gibi olanaklar bulunmuyor. Yiyecek ve içecekleri ihtiyaçları için kamp alanına en yakın 2 km mesafede yer alan market ve restoran yerleri bulunmaktadır.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Cennet Koyu Kamp Alanı

Bozburun Cennet Koyu Kamp Alanı
Fotoğraf: Gülseren Kınalı

Pırıl pırıl denizi ve yemyeşil doğası ile cennetten bir köşeyi andıran Selimiye Cennet Koyu’nda yer alan kamp alanı, Türkiye’nin en güzel noktalarından biridir. Tatiliniz boyunca akvaryumu andıran denizde balıklarla birlikte yüzebileceğiniz, tertemiz plajda güneşlenebileceğiniz Cennet Koyu, kamp yapmaya uygun olması nedeniyle yaz aylarında kamp tutkunlarının akınına uğruyor. Etrafta herhangi bir yerleşim yeri bulunmayan koyda ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz yerler de ne yazık ki yok. Ancak yine de doğa ile baş başa kalmak istiyorum diyorsanız malzemelerinizi yanınıza alarak çadırınızda konaklayabilirsiniz.

Koyun kumsala yakın olan kısımlarına kamp kurulmasına izin verilmiyor. Ancak ormanın içerisinde harika kamp alanları bulunuyor. Çadırınızı kurarak sadece kuş ve dalga sesleri eşliğinde gününüzü geçirebilir, günlük hayatın stresinden uzaklaşabilirsiniz. Yemyeşil ormanda doğa yürüyüşleri yapabilir, masmavi denizde yüzmenin keyfini çıkarabilirsiniz. Herhangi bir şeye ihtiyaç duyarsanız 15 dakika uzaklıktaki kasabaya giderek alışverişinizi de yapabilirsiniz.

Konumu: Koy

Kamp Olanakları: WC, duş, çeşme, elektrik gibi olanaklar bulunmuyor. Yiyecek ve içecekleriniz henüz kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Akkum Koyu Kamp Alanı

Akkum Koyu Kamp Alanı
Fotoğraf: Melih Çoğan

Bozburun’un en popüler tatil beldesi Selimiye’de yer alan Akkum Koyu, bölgede kamp yapılmaya en müsait yerlerden biridir. Yemyeşil doğası ve turkuaz rengi denizi ile mükemmel bir manzaraya sahip olan koy, oldukça korunaklı bir yapıdadır. Dışarıdan gelen tüm rüzgârlara kapalıdır ve bu nedenle de çarşaf gibi bir denize sahiptir. Metrelerce ilerledikten sonra bile derinleşmeyen deniz çocuklar için son derece idealdir. Korunaklı olması ve açıklarda yüzmenin keyifli olması nedeniyle tekne turlarının uğrak noktasıdır.

Yerleşim yerlerinden uzakta bulunan Akkum Koyu, tamamen doğa ile baş başa kalabileceğiniz yerlerden biridir. Plajın hemen arkasındaki yeşil alanlarda çadır kurmak için muhteşem alanlar bulunur. Herhangi bir işletmenin bulunmadığı koyda kamp yapmayı düşünürseniz giderken ihtiyaç duyacağınız malzemeleri yanınıza almalısınız. Kamp tutkunlarının uğrak noktalarından biri olan Akkum Koyu kamp alanında geceleri cırcır böcekleri ve dalga sesleri eşliğinden yıldızların altında uyuyabilir, gündüzleri turkuaz rengi muhteşem suların ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz.

Konumu: Koy

Kamp Olanakları: WC, duş, çeşme, elektrik gibi olanaklar bulunmuyor. Yiyecek ve içecekleriniz henüz kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Bir sonraki kamp tatilinizi planlamak ve daha fazla bilgi almak için Bozburun hakkında yazdığımız diğer içeriklere de göz atabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin