Orhaniye Kamp Yerleri – Orhaniye’de Kamp Yapılacak En İyi 5 Yer!

Muğla ili, Marmaris ilçesine bağlı şirin bir yerleşim yeri olan Orhaniye, eşsiz doğasıyla, muhteşem plajları ve doğa harikası koylarıyla görenleri kendine hayran bırakıyor. Marmaris’in 35 km güneybatısında yer alan Orhaniye, Hisarönü Körfezi’nin önemli yat demirleme bölgelerinden biridir. Bu nedenle özellikle tatil sezonunda nüfus yoğunluğu fazladır. Orhaniye’de tipik Akdeniz iklimi hâkimdir. Orhaniye, yılın her döneminde ziyaret için uygun olsa da bölgenin en popüler dönemi Mayıs başı ve Eylül sonunu kapsayan dönemdir.  Burası yaz sezonunda deniz, kum, güneş üçlüsünün tadını doyasıya çıkarabileceğiniz en ideal yerlerden biridir.

Tarihi M.Ö. 3. yüzyıla kadar uzanan Orhaniye esasında eski bir Rum köyüdür. Tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmıştır ve bu medeniyetlerin izlerini günümüzde de görebilmek mümkündür. Kırmızı renkli kumu ve denizin ortasından yürünebilmesi ile ün salmış Kızkumu Plajı’nın Orhaniye’de bulunması bölgeyi yaz turizminin önemli rotalarından biri haline getirmiştir. Doğal güzellikleri bozulmadan kalmış nadir plajlardan biri olan Kızkumu Plajı’nın çevresinde konaklamak için birçok seçenek bulunur. Özellikle doğa ile baş başa kalmak isteyen tatilcilere hitap eden kamp alanları misafirlerine otel konforunda hizmet sunar. Orhaniye’nin doğa harikası koylarında yer alan kamp alanlarında günlük hayatın stresinden ve kalabalığından kaçıp huzurlu bir tatil geçirebilir, tatiliniz boyunca Marmaris’in eşsiz güzelliklerini keşfedebilirsiniz.

Ücretli Kamp Yerleri

Sincap Motel Bungalov, Restoran ve Kamping

Sincap Motel, Bungalov & Camping

Marmaris’in popüler tatil beldesi Orhaniye’de Kızkumu Plajı’na yakın bir konumda bulunan Sincap Motel Bungalov, önünde Kızkumu manzarası olan, arkasında ise yemyeşil ormanların uzandığı bir alanda konumlanmıştır. Bungalov evleri kadar restoranıyla da dikkat çeken tesis, açık büfe kahvaltısıyla, diyet, et ve fast food menüsüyle beğeni toplamaktadır. Muhteşem manzaraya karşı konumlanmış kamp alanı sunmuş olduğu imkânlarla kamp tutkunları tarafından da sıklıkla tercih edilmektedir.

Her birinin kendine ait balkonu bulunan bungalovlarda tuvalet, banyo, havlu, saç kurutma makinesi, klima, su ısıtıcı ve dolap bulunmaktadır. Evler maksimum 3 kişinin konaklaması için uygundur. Kamp alanlarında ortak kullanım banyo, tuvalet ve mutfak alanı bulunmaktadır. Tesisin kendine ait özel plajında misafirlerin kullanımı için şezlong ve şemsiyeler de bulunmaktadır. Hem deniz hem de doğa tatilini aynı anda yapabileceğiniz tesiste, Marmaris’in en güzel denizinin tadını çıkarabilir, doğa yürüyüşleri yapabilir, bahçenizde kitabınızı okuyarak hem ruhunuzu hem de bedeninizi dinlendirebilirsiniz.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, duş, elektrik, Wi-Fi, restoran, bungalov konaklama, odalarda oturma alanı, yatak, masa ve sandalye, klima, TV, banyo, tuvalet, su ısıtıcı, plaj alanında da şezlong, şemsiye ve havlu bulunmaktadır. Ayrıca tesiste 24 saat güvenlik, deniz güvenlik şeridi, cankurtaran ve araç otopark yeri bulunmaktadır.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama kişi başı 100, bungalov konaklama 2 kişi kahvaltı dâhil 350 TL.

Telefon: 0252 487 1013 – 0532 701 0150

Instagram: https://www.instagram.com/sincap.motel.kizkumu/

Haritada Görüntüle >

Orhaniye İncir Bungalov

Orhaniye İncir Bungalov

Marmaris’e 35 km uzaklıktaki Orhaniye’de yer alan İncir Bungalov, kalabalıktan uzak huzur dolu bir tatil arayanlara hitap etmektedir. Oda kahvaltı konseptiyle misafirlerine hizmet veren işletme 7 adet bungalov ev ile misafirlerini ağırlamaktadır. Misafirlerin ihtiyaçları düşünülerek dekore edilen evlerde; oturma alanı, yatak, masa sandalye, klima, banyo, tuvalet ve ihtiyaç duyabileceğiniz birçok şey bulunmaktadır. Bungalovların önündeki bahçeler ailece vakit geçirmek için son derece idealdir.

Denize sıfır konumda bulunan tesisin Kızkumu Plajı’nda kendine ait özel bir plajı bulunmaktadır. Kum ve çakıl karışımı plajda ihtiyaç duyabileceğiniz şezlong, şemsiye ve havlular otel tarafından temin edilmektedir. Tesisin kendine ait restoranı Türk ve dünya mutfağının eşsiz lezzetlerini sunar. Tesis bünyesinde alkollü ve alkolsüz içeceklerin servis edildiği iki adet bar bulunmaktadır. Sevdiklerinizle huzur dolu bir tatil geçirebileceğiniz Orhaniye İncir Bungalov’da konakladığınız süre boyunca dalış yapabilir, kano, balık tutma, uçurtma sörfü, rüzgâr sörfü ve jet ski gibi farklı aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, duş, elektrik, Wi-Fi, restoran, bungalov konaklama, odalarda oturma alanı, yatak, masa ve sandalye, klima, TV, banyo, tuvalet, su ısıtıcı, plaj alanında da şezlong, şemsiye ve havlu bulunmaktadır. Ayrıca tesiste 24 saat güvenlik, deniz güvenlik şeridi, cankurtaran, kano, uçurtma ve rüzgâr sörfü ve jet ski aktiviteleri ile araç otopark yeri bulunmaktadır.

Kamp Ücreti: 2 kişi kahvaltı dâhil 450 TL. Konaklama yapan kişiler plajda ücretsiz yararlanabilmektedir.

Telefon: 0252 487 1135 – 0505 048 4848

Web Sitesi: http://www.orhaniyeincir.com/

Instagram: https://www.instagram.com/orhaniyeincir/

Haritada Görüntüle >

Azra’s Bungalow Houses

Orhaniye Azra Bungalow Houses

Marmaris’e 27 km uzaklıktaki Azra’s Bungalow Houses, şehir hayatının stresinden ve kalabalığından uzak, muhteşem bir doğanın içerisinde huzur dolu bir tatilin kapılarını aralıyor. Kızkumu Plajı’na sıfır konumda bulunan tesis, yemyeşil ağaçların ve rengârenk çiçeklerin arasında kalmış, doğanın bütünlüğünü bozmayacak şekilde inşa edilmiş bungalov evlerinde misafirlerini ağırlıyor. Her biri deniz ve dağ manzarasına sahip evlerde misafirlerin rahat etmesi için banyo, tuvalet, ahşap mobilyalar, deniz manzaralı balkon, TV, Wi-Fi, klima ve gereken her şey bulunuyor.

Tesisin kendine ait özel plajında şezlong, şemsiye ve havlular tesis tarafından misafirlere temin ediliyor. İnce kumlu ve sığ plaj çocuklar için uygun bir ortam oluşturuyor. Plajın hemen yanındaki restoran ve bar misafirlerine Türk ve dünya mutfağından lezzetler, alkollü ve alkolsüz içecekler sunuyor.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, duş, elektrik, Wi-Fi, restoran, bungalov konaklama, odalarda oturma alanı, yatak, masa ve sandalye, klima, TV, banyo, tuvalet, su ısıtıcı, balkon, plaj alanında da şezlong, şemsiye ve havlu bulunmaktadır. Ayrıca tesiste 24 saat güvenlik ve araç otopark yeri bulunmaktadır.

Kamp Ücreti: Konaklama ücretleri sezonluk ve resmi tatillerde değişiklik göstermektedir. Güncel konaklama ücretleri için lütfen işletme ile iletişime geçiniz.

Telefon: 0541 803 8403

Web Sitesi: https://pnars-bungalow-houses.business.site/

Instagram: https://www.instagram.com/azrasbungalows/

Haritada Görüntüle >

Olive Tree Bungalows

Orhaniye Olive Tree Bungalows

Orhaniye’de ülkemizin en ünlü plajlarından biri olan Kızkumu Plajı’na sıfır konumda hizmet veren Olive Tree Bungalows, misafirlerine ev konforunda keyifli bir tatil imkânı sunmaktadır. Yemyeşil doğasıyla insana huzur veren bir yerde konumlanmış olan tesis, batı filmlerinden esinlenilerek dekore edilen bungalovları ve çadır alanlarıyla beğeni toplamaktadır. Tesiste bulunan 7 adet bungalovların her birinde yatak, banyo, tuvalet, TV, Wi-Fi, klima ve her evin kendine ait verandası ve verandada masa sandalyesi bulunmaktadır. Birbirinden bağımsız evlerde misafirler izole bir şekilde vakit geçirebilirler.

Tesiste bungalov ev kiralamak istemeyenler çadır kiralayabilir veya kendi çadırlarını kurabilirler. Çadır alanlarında ortak kullanım duş ve tuvalet alanı bulunmaktadır. Konaklama seçeneklerine göre fiyatlar farklılık gösterir. Kızkumu Plajı’na sadece birkaç metre uzaklıkta olan tesisin kendine ait özel plajı vardır. Plajda bulunan şezlong ve şemsiyeler misafirlerin kullanımına açıktır. Doğa ile iç içe ailenizle ve sevdiklerinizle huzurlu bir tatil yapabileceğiniz tesiste; akvaryum gibi denizde yüzebilir, doğa yürüyüşleri yapabilir, kano, sandal ve tekne turlarına katılabilir ya da ağaçların altındaki hamaklara uzanıp kitabınızı okuyabilirsiniz.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Konaklama ücretleri sezonluk ve resmi tatillerde değişiklik göstermektedir. Güncel konaklama ücretleri için lütfen işletme ile iletişime geçiniz.

Kamp Ücreti: WC, duş, elektrik, Wi-Fi, restoran, bar-kafe, tüm odalarda oturma alanı, yatak, klima, WC, duşa kabin, balkon, mini buzdolabı, TV, plajda ise şezlong ve şemsiye bulunmaktadır. Tesiste ayrıca 24 saat güvenlik ve otopark alanı bulunmaktadır.

Telefon: 0533 372 0434

Web Sitesi: https://www.olivetreebungalows.com/

Instagram: https://www.instagram.com/olivetreebungalows/

Haritada Görüntüle >

Mavi Yengeç Bungalov

Orhaniye Mavi Yengeç Bungalov Evleri

Marmaris’e 25 km uzaklıkta Hisarönü mevkiinde bulunan Mavi Yengeç Bungalov, Kızkumu Plajı’na sadece 2 dakikalık bir yürüme mesafesindedir. Yeşilin ve mavinin kucaklaştığı muhteşem bir noktada bulunan tesis; günlük hayatın koşturmasında, kalabalığından ve stresinden uzaklaşmak isteyen tatilciler tarafından tercih edilir. 4 yıldızlı otel konseptinde hizmet veren tesis, denize sıfır bungalov evleri, modern dizaynı, rengârenk bahçesi, mavi bayraklı plajı, Türk ve dünya mutfağından lezzetler sunan restoranı ile konuklarını en iyi şekilde ağırlar.

Kızkumu Plajı’na 350 metre uzaklıkta bulunan tesisin kendine ait özel plajı bulunmaktadır. Plajda bulunan şezlong, şemsiyeler misafirlere tesis tarafından sağlanmaktadır. Hem doğa hem de denizle baş başa huzurlu bir tatil geçirebileceğiniz Mavi Yengeç Bungalov’da gün boyu denizin ve güneşin tadını çıkarabilir, tekne turları ile çevre koyları gezebilir, dalış yapabilir, doğanın muhteşem manzarası eşliğinde yürüyüşler yapabilirsiniz.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, duş, elektrik, Wi-Fi, restoran, tüm odalarda oturma alanı, yatak, klima, WC, duşa kabin, balkon, mini buzdolabı, TV, su ısıtıcı, plajda ise şezlong ve şemsiye bulunmaktadır. Tesiste ayrıca 24 saat güvenlik ve resepsiyon, organik ürünlerin yetiştirildiği bahçe alanı, ve otopark alanı bulunmaktadır.

Kamp Ücreti: Konaklama ücretleri sezonluk ve resmi tatillerde değişiklik göstermektedir. Güncel konaklama ücretleri için lütfen işletme ile iletişime geçiniz.

Telefon: 0535 676 6284 – 0532 171 3534

Web Sitesi: https://www.marmarismaviyengec.com/

Instagram: https://www.instagram.com/marmarismaviyengec/

Haritada Görüntüle >

Bir sonraki kamp tatilinizi planlamak ve daha fazla bilgi almak için Orhaniye hakkında yazdığımız diğer içeriklere de göz atabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin