Kütahya Kamp Yerleri – Kütahya’da Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer!

Kütahya, el sanatları ve termal kaynaklarıyla olduğu kadar tarihi yapıları, geleneksel kültürü ve tabiat harikası doğal alanları ile görülmeye değer şehirlerimizden biridir. Kütahya’ya yapacağınız bir gezide Aizanoi Antik Kenti’nden şehir merkezindeki kale ve hamamlara, çinili camiden kapalı çarşısına kadar pek çok güzel yere tanıklık edebilirsiniz. Kütahya’da geçireceğiniz sürenin bir kısmını da buranın muhteşem doğasına ayırabilirsiniz. İnsana huzur veren sessizliği ve tertemiz havasıyla Domaniç Ormanları, baraj, gölet ve mesire alanlarında vakit geçirebilir, balık tutabilir, piknik veya yalnızca yürüyüş yapabilirsiniz. Eğer konaklamayı da kamp atarak yapmayı düşünenlerdenseniz o halde Kütahya’da aralarından seçim yapmakta bile zorlanacağınız güzel yerler bulacaksınızdır.

Ücretsiz Kamp Yerleri

Domaniç Dağları Kamp Alanı

Domaniç Dağları Kamp Alanı

Yazı ayrı kışı ayrı bir güzel olan Domaniç Dağları, Kütahya’da şehrin karmaşasından kaçıp temiz bir dağ havası alabileceğiniz, doğayla bütünleşip stresinizi üzerinizden atabileceğiniz harikulade bir yerdir. Bursa il sınırında kalan Domaniç Dağları’nın yazın bürünen yemyeşil doğası Sonbahar gelince yerini kahverenginin bin bir tonuna bırakıyor ve ortaya seyir zevki yüksek manzaralar çıkıyor. Burası oksijen bakımından oldukça zengindir. Yüksek rakımda kalması nedeniyle yazın dahi serin bir havaya sahip olan Domaniç Dağları bu nedenle iyi bir kaçış noktasıdır.

Kartpostallık manzaralara ev sahipliği yapan Domaniç Dağları, başta Kütahya olmak üzere çevre şehirlerden birçok yürüyüş gruplarının ve kamçıların gelip vakit geçirdikleri bir yerdir. Özellikle doğa yürüyüşü ve fotoğraf tutkunları için eşsiz bir yer olan Domaniç Dağları, sahip olduğu patika yollar sayesinde ziyaretçisine keşfedebilecekleri labirent türü bir çok parkur ve manzaralar sunuyor. Bununla birlikte ATV, motokros ve dağ bisikleti gibi sporlar için de oldukça uygun bir yer.

Tüm bu doğa sporları aktivitelerin yanında elbette Domaniç Dağları’nda çadır kampı da atılabiliyor. Geniş bir alanı kaplayan Domaniç Ormanları, çadır kampı atmak isteyenlere geniş ve gölgelikli alanlar sunmakta. Ormanın içlerine doğru giderek çeşitli gölet alanları keşfedebilir ve burada tüm trafik ve şehir gürültüsünden uzakta şahane bir inziva dönemi yaşayabilirsiniz. Ancak bu inzivanın bir bedeli de etrafta hiçbir tesisin olmaması. Üstelik telefon da çekmiyor ve buna bağlı olarak İnternet bağlantısı da yok. Eğer yalnızca kafa dinlemek istiyorsanız o halde Kütahya’da kamp atmak için Domaniç Dağları doğru bir tercih olacaktır.

İnegöl-Tavşanlı yolu üzerinde kalan Domaniç Dağları, Kütahya şehir merkezine yaklaşık 90 km mesafede bulunmaktadır. Tavşanlı istikametinde ilerleyip ilçe merkezini geçtikten sonra İnegöl yönüne saparak ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Toplu taşımayı kullanacak olanlar Kütahya-İnegöl arası çalışan minibüslere binerek ulaşımlarını sağlayabilir.

Kamp Olanakları: WC, elektrik, çeşme ve duş imkânları yok. Yiyecek ve içeceklerinizi kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Sarısu Yaylası Kamp Alanı

Sarısu Yaylası Kamp Alanı

Kütahya’nın doğa harikası yerlerden biri de Sarısu Yaylası’dır. Emet ilçesi Umutlu Köyü’nde yer alan yayla, tipik bir Karadeniz yayla yerini andıran, etrafı göz alabildiğine yemyeşil bir bitki örtüsü ile kaplı, temiz havasıyla ziyaretçilerine yürüyüş yolları piknik ve kamp alanları sunuyor. Yayla yeri geniş bir alan üzerinde, etrafı çam ağaçlarıyla çevrilidir. Bölgede dağlardan gelen buz gibi kaynak suları mevcuttur. Piknik için çok ideal bir yer olan Sarısu Yaylası’na yaz ayları çevre ilçelerden pek çok insan geliyor.

Sarısu Yaylası çadırla kamp atmak isteyenler için de ideal ve güvenilir bir ortam sunuyor. Yayla çevresini saran çam ormanları arasında gölge yerlerde kamp atabilirsiniz. Alanda lavabo ve mescit mevcuttur. Ayrıca buz gibi akan doğal kaynak suyu da bulunuyor. Dileyen kontrollü olmak şartıyla semaver veya mangalını yakabilir. Etrafta kurumuş odun dalları bulunmaktadır. Sarısu Yaylası, muhteşem bir doğa içerisinde, çam ağaçlarının bolca olduğu ve yemyeşil geniş çimenlik alanlara sahip piknik ve kamp için eşsiz bir ortam sunuyor. Kütahya kamp yerleri arasında burayı özellikle tavsiye ederiz.

Yayla yeri, Kütahya şehir merkezine 109 km mesafede yer almakta. Özel aracıyla gelecek olanlar Tavşanlı istikametini takip ederek Emet ilçesine gelebilir ve buradan Adalet Sarayı’nın olduğu caddeyi takip ederek önce Yağcık sonra Umutlu köyünü geçtikten sonra ulaşımlarını sağlayabilirler. Yol, Umutlu Köyü çıkışına kadar asfalt olup kalan mesafe topraktır. Ancak araçla ilerlemeye etki edecek kadar kötü değildir. Toplu taşımayı kullanarak gelmeyi düşünenler için Kütahya şehir merkezinden Emet ilçesine her gün belirli saatlerde minibüsler bulunmaktadır. Emet ilçesine gelerek buradan Umutlu Köyü’ne giden dolmuşlara binebilirsiniz. Kalan yolu ister yürüyebilir, ister taksi ile gidebilirsiniz.

Kamp Olanakları: WC, mescit, doğal kaynak su, yürüyüş parkurları, çadır kamp yerleri, ateş ve mangal yakılabilir alanlar ve araç park yerleri.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Porsuk Gölü Kamp Alanı

Porsuk Gölü Kamp Alanı

Şehir merkezinden vazgeçemeyen ama kamp yapmadan da duramayanlar Porsuk Gölü Kamp Alanı tam size göre. Diğer kamp yerlerinde bulamadığınız imkânları bu alanda bulabilirsiniz. Kütahya’nın merkezini gezerken aynı zamanda harikulade bir kamp yapabilirsiniz. Göl kenarında çadır kurabileceğiniz bu kamp alanı günün stresinden ve yorgunluğundan kaçmak için ideal bir alan. Göl çevresinde sessizlik ve huzur içinde yürüyüş yapabilirsiniz.

Eşsiz bir manzaraya günaydın demek size ve ruhunuza huzur verecektir. Porsuk Gölü merkeze yakın olduğundan dolayı tuvalet, market ve duş gibi olanakları size sunuyor. Bu kamp alanına gelebilmek için Kütahya-Eskişehir yolu üzerinde 25. km’de gizli bir yer gibi görünen, saklı bir güzellik olan Porsuk Gölü’ne girebilirsiniz.

Konumu: Göl Kenarı

Kamp Olanakları: WC, elektrik ve duş gibi imkânlar yok. Yiyecek ve içeceklerinizi kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Ağaçköy Regülatörü Mesire ve Kamp Alanı

Ağaçköyü Regülatörü Kamp Alanı
Fotoğraf: Enes Resul

Şehir merkezinden 15 km uzaklıkta yer alan Ağaçköy Regülatörü’ne hoş geldiniz. Gürültüden ve kalabalıktan hoşlanmayan biriyseniz burası tam size göre olabilir. 50 dönümlük bir araziye sahip olan Ağaçköy Regülatörü piknik yapmak için muhteşem bir yer. Ailecek gelebileceğiniz bu yer çocuk parkları ile süslenmiştir. İçerisinde büfe, sosyal tesis ve mescit bulunan mesire alanı birçok şeye imkân sağlıyor.

Büyük ve yemyeşil renkleriyle insanı büyüleyen bu ormanda yürüyüş yapmak size iyi gelebilir. Özellikle sonbahar aylarında yaprakların rengârenk görüntüsü sizi büyüleyebilir. Fotoğraf çekmek ve manzara resimleri için buraya gelmenizi tavsiye edebiliriz. Ağaçların arasında kendi benliğiniz ile yalnız kalıp, kafanızı kurcalayan şeylerden uzak olabilirsiniz. Kamp atmak isteyenlerin de uğrak noktası olan Ağaçköy Regülatörü, harika bir kamp alanı sunuyor. Özellikle sonbahar aylarında yaprakların renk tonunda kaybolabilirsiniz.

Şehir merkezinden otobüslerle ulaşım sağlanan bu yer belediye tarafından yaptırılmıştır. Hafta sonları kalabalık olan Ağaçköy Regülatörü sevdikleriniz ve ailenizle harika vakit geçirebileceğiniz bir mesire alanıdır.

Konumu: Çay Kenarı

Kamp Olanakları: WC, elektrik, büfe, restoran, çocuk oyun parkı, mescit, yürüyüş parkuru, şelale ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Kütahya Şehir Ormanı Kamp Alanı

Kütahya Kent Ormanı Kamp Alanı
Fotoğraf: Mustafa Ozus

Hem merkeze yakın olsun hem de kamp yapabileyim diyenlerdenseniz Kütahya Şehir Ormanı tam size göre. Kütahya’nın merkezine kurulmuş bu orman kamp atmak ve piknik yapmak isteyenlerin ortak noktası. Tertemiz havası ile oksijen seviyenizi yükseltecek doğa harikası ağaçlara sahip. Ağaçların arasında kaybolmak size iyi gelebilir. Bitmesini istemeyeceğiniz kuş sesleri, hayatın verdiği stresten sizi uzaklaştırırken kafanızı dinleyebilirsiniz.

Mangal yapabileceğiniz masalar ve kamelyalar mevcuttur. Semaver ve mangal eşyaları almak için 15 TL ödemeniz gerekiyor. Kütahya Şehir Ormanı’nda buz gibi su içebileceğiniz çeşmeler mevcut. Suyun tadına kesinlikle bakmalısınız zira bu su size bağımlılık yapabilir. Ailecek gelenleri de düşünerek çocuk oyun parkları yapmışlar. Seyir terası da olan bu ormanda manzaranın tadını yükseklerden de seyredebilirsiniz. Yürüyüş yolları ve parkurları bulunan bu alanda bir diğer aktivite ise paintball oluyor.

Kamp yapmanın tamamen ücretsiz olduğu Kütahya Şehir Ormanı çevre illerin ve ziyaretçilerin vazgeçilmez noktası haline gelmiştir. Kütahya Şehir Ormanı’na ulaşmak için Dumlupınar Bulvarı’nı takip etmeniz yeterli olacaktır.

Kamp Olanakları: WC, çeşme, büfe, kafeterya, piknik alanı ve piknik masaları, mangal yakılabilir alanlar, hamak, yürüyüş parkurları ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Ücretli Kamp Yerleri

Murat Dağı Kamp Alanı

Murat Dağı Mesire ve Kamp Alanı

Kütahya-Uşak il sınırında yer alan Murat Dağı, yayla yerleri, piknik alanları, kaplıca ve kayak merkeziyle tam bir rekreasyon alanıdır. Çam ağaçlarının arasında geniş bir düzlükte kalan mesire ve kamp alanı ise buranın yediden yetmişe her yaştan insanın gelip pikniklerini yaptığı, yürüyüş yapıp temiz hava aldıkları ve çadır kampı attıkları şehrin keyifli yerlerinden biridir. Kütahya’nın Gediz ilçesine bağlı Uğurluca mevkiinde yer alan Murat Dağı, zengin bitki çeşitliliği, doğal su kaynakları ve kayak merkezi ile Kütahya’nın yaz ve kış turizmi adına önemli bir durağıdır.

Piknik yapılacak yerler iyi bir şekilde düzenlenmiş, mangal yakılabilir alanlar ve üzeri kapalı kameriyeler mevcuttur. Bununla birlikte dağdan gelen buz gibi pınar suyu ise içilmeye değer. Yer yer gölet alanlara da rastlayacağınız Murat Dağı’nda mutlaka yürüyüş yapmanızı tavsiye ederiz. Orta derece zorlu parkurlara sahip olan Murat Dağı’nda yayla yerlerine varabilir buralarda huzur ve sükûneti fazlasıyla yaşayabilirsiniz. Çadır kuracaklar için de mesire alanı çevresi ücretsiz geniş ve gölgelikli alanlara sahip. Çam kokusu eşliğinde, temiz ve serin havada kamp atmak sabaha dinç uyanmak için insanın belki de ihtiyaç duyduğu tek şey. Bu ve daha fazla huzur Murat Dağı ve çevresi için mümkün.

Mesire alanının yaklaşık 500 metre aşağısında kaplıca ve mescit alanı bulunmaktadır. Ayrıca çadır dışında dağ evlerinde de konaklayabiliyorsunuz. Kaplıcaya yakın noktada apart konaklama tesisleri ve Dokuzçam yaylasında dağ evleri bulunmaktadır.

Kütahya şehir merkezine 120 km mesafede yer alan Murat Dağı’na Gediz ilçesi üzerinden gelinebilir. İlçe merkezini geçer geçmez ilk kavşaktan Dörtdeğirmeni Köyü yoluna saparak tabelalar yardımıyla ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Toplu taşımayı kullanacak olanlar Kütahya’dan Gediz ilçesine gelebilir ve buradan köy dolmuşlarına binerek Uğurluca Köyü’ne gelebilir. Köy yerinde bir taksiye binerek 7-8 dakikalık sürüş sonrası ulaşımınızı sağlayabilirsiniz.

Kamp Olanakları: WC, çeşme, piknik alanı ve kameriyeler, mangal yakılabilir alanlar, yürüyüş parkurları, mescit, kaplıca ve otopark alanı.

Giriş Ücreti: Şahıs 6 TL, öğrenci 3 TL, otomobil 20 TL.

Haritada Görüntüle >

Çamlıca Tabiat Parkı Kamp Alanı

Çamlıca Tabiat Parkı Kamp Alanı

Şehir merkezinden uzaklaşıp doğa ile iç içe olmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. 100 yıllık Karaçam ağaçları ile dolu, serin havası ve cıvıl cıvıl kuş sesleriyle huzur bulacağınız Çamlıca Tabiat Parkı’na hoş geldiniz. Tabiat parkında yer alan belediye tesislerinde kahvaltı yapabilir, karaçam ağaçları altında piknik yapabilirsiniz. Şehre yakın olduğu için hafta sonları kalabalık olan bu yerde çam kokusu ile huzur bulabilirsiniz. Yemyeşil yaprakların arasından gökyüzünü seyredip kart postalları kıskandıracak fotoğraflar elde edebilirsiniz.

Oksijen bakımından yüksek olan Çamlıca Tabiat Parkı’nda, sonbahar döneminde kurumuş yaprakların arasında yürüyüş yapmak sizi doğayla bütünleştirecektir. Yürüyüş yaparken size eşlik edecek kirpi, ağaç kurbağası ve tosbağalara dikkat etmenizi öneririz. Doğal kaynak suyu bulunan bu tabiat parkında suyun tadını yeniden keşfedebilirsiniz. Serçe kuşlarının eşsiz sesi size eşlik ederken çadırınızla kamp yapabilir ya da hobi evlerinde kalabilirsiniz.

Çamlıca Tabiat Parkı şehir merkezine 10 km uzaklıkta bulunan Güveççi beldesinin yanında yer alıyor. Şehir merkezinden belediye otobüsleri ile buraya ulaşabilirsiniz. Kendi aracınızla gelmek isterseniz Polatkan Caddesi’ni takip ederek Çamlıca Tabiat Parkı’na gelebilirsiniz. Araçla yapılan girişler ücretli, yaya girişleri ise oldukça makul bir fiyattır.

Kamp Olanakları: WC, çeşme, büfe, çocuk oyun alanı, kır gazinosu, mutfak, yağmur barınağı, giriş kontrol noktası, yürüyüş parkurları, çadır konaklama yerleri ve otopark alanı.

Giriş ve Kamp Ücreti: Şahıs 3,5 TL, öğrenci 1,5 TL, bisiklet 3,5 TL, motosiklet 5 TL, otomobil 10 TL, minibüs 31 TL, midibüs 52 TL, otobüs 94 TL, 1 ünite çadır 10 TL, 3 yataklı kır evi 100 TL.

Web Sitesi: http://camlica.tabiat.gov.tr/

Haritada Görüntüle >

Palazoğlu Göleti Kamp Alanı

Palaz

Bursa‘dan yola çıkıp Kütahya’ya gidiyorsanız kesinlikle İnegöl/Tavşanlı yolunu takip etmelisiniz. Yol üzerinde sizleri görkemli görüntüsüyle bekleyen manzaralar ve harika ormanlar olacaktır. Bu muhteşem manzaralı yolda arabanın hızını biraz düşürüp huzura kavuşmak mümkündür. Sessiz ve sakin olan bu yol yeşilin her tonunu hissettiriyor. Yol kenarında ufak bir mola verip harika kareler yakalayabilirsiniz.

Yolun sonunda sizi muhteşem bir sürpriz karşılıyor. Kurbağa cenneti diyebileceğimiz bu yer Palazoğlu Gölet’inden başkası olamaz. Gölet’in etrafında kamp atabilir veya piknik yapabilirsiniz. Çocuklar için oyun alanları bulunan bu yerde ailecek harika vakit geçirebilirsiniz. Şehir merkezinden ve gürültüden uzak olduğunuz bu alanda sizi kimse rahatsız edemez. Telefonun zor çektiği bir yerde olduğunuzdan dolayı doğa ile baş başa kalabilir çam kokuları ile büyülenebilirsiniz. Yazları kadar kışları da muhteşem olan Palazoğlu Göleti, bembeyaz görüntüsüyle kart postallara benzeyebilir. Kışın donan bu gölet fotoğraf tutkunları için, harika kareler yakalamaya imkân sağlayabilir.

Kışları ormanda olan kurbağalar yazları gölete akın ediyor. Tam vaktinde giderseniz kurbağaların bu yolculuğuna tanıklık edebilirsiniz. Gölet içinde kurbağaları gözlemleyebilirsiniz. Çevresinde yerleşim yeri az olan bu alanda sosyal bir tesis bulmak zor. Bu yüzden tuvalet sıkıntısı yaşanabilir. Girişi ücretsiz olan Palazoğlu Gölet’ini kesinlikle ziyaret etmelisiniz.

Palazoğlu Göleti, Kütahya şehir merkezine ortalama 130 km mesafede yer almaktadır. En kısa yol olan Tavşanlı üzerinden Domaniç’i takip ederek gelinebilir. Domaniç’i geçtikten sonra yol üzerinde gölet alanı gösteren tabelalar mevcuttur. Toplu taşımayı kullanacak olanlar Kütahya’dan Domaniç’e giden minibüslere binebilir ve ilçe merkezine geldikten sonra buradan İnegöl minibüsleri ile yol üzerinde inerek gölet alana gelebilirler.

Konumu: Göl Kenarı

Kamp Olanakları: WC, çeşme, ateş ve mangal yakılabilir alanlar, kamelyalar, çocuk oyun alanı, yürüyüş parkurları, gölet alan ve otopark alanı. Yiyecek ve içeceklerinizi kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Giriş Ücreti: Araç giriş 12 TL.

Haritada Görüntüle >

Gölcük Yaylası Kamp Alanı

Gölcük Yaylası Kamp Alanı
Fotoğraf: Kadir Özdemir

Çam ağaçları ile süslenmiş doğa harikası Gölcük Yaylası kamp yapmak için muhteşem bir yer. Yemyeşil yaylada sandalyenize oturup hayallere dalmak huzur verici olabilir. Etrafta bulunan mesire alanında mangal yapabilir ve keyifli bir hafta sonu geçirebilirsiniz. Sessiz ve sakin olan bu yerde hamak kurmak bütün yorgunluğunuzu atmanıza yardım edebilir. Çadır kurmak için gerekli alana sahip olan Gölcük Yaylası sabah uyandığınızda sizi krater gölü ile karşılıyor. Stresten uzak ve dinç olarak uyanmak her insanın ihtiyacıdır.

1450 rakıma sahip Gölcük Yaylası güneş batımından sonra sizi üşütebilir. Akşam için üstünüze hırka almakta fayda var. Kontrollü ve bilinçli bir şekilde ateş ve mangal yakabilirsiniz. Ateş yakmak biz kamp sevdalıları için muhteşem bir ortam hazırlar. Ateş başında şarkılar söyleyebilir her şeyden uzak güzel bir akşam geçirebilirsiniz. Karavan sahipleri içinde harika bir yer olan Gölcük Yaylası herkesin gözde noktası haline gelmiştir. Doğal kaynak suyu, market ve tuvalet de bulunan yayla birçok şeye imkân sağlıyor. Balık tutmayı seviyorsanız, muhteşem manzara eşliğinde balık tutabilirsiniz.

Şehir merkezine 130 km, bağlı olduğu Simav ilçesine ise 15 km uzaklıkta bulunuyor. Gölcük Yaylası’na girerken çok ucuz bir fiyat ödemeniz gerekiyor. Yaylaya ulaşmak için Tavşanlı-Simav yolu kullanılıyor. Dağın zirvesinde yer alan Gölcük Yaylası’na mutlaka gitmelisiniz.

Konumu: Göl Kenarı

Kamp Olanakları: WC, çeşme, çay bahçesi, mescit, çadır ve karavan konaklama yerleri, piknik alanı ve piknik masaları, gölet alan, yürüyüş parkurları ve otopark alanı.

Giriş ve Kamp Ücreti: Günübirlik giriş 5 TL. Çadır konaklama 25, karavan konaklama 40 TL.

Haritada Görüntüle >

Enne Barajı Tabiat Parkı Kamp Alanı

Enne Barajı Tabiat Parkı Kamp Alanı

Muhteşem doğası ve tabiatıyla gitmek için can atacağınız Enne Barajı Tabiat Parkı’na hoş geldiniz. Meşe ve karaçam ağaçları ile dolu olan bu barajda bedeninizi dinlendirebilirsiniz. Meşe ağaçlarının gölgesi altında kamp atabileceğiniz bu yer size huzur ve sakinlik getirebilir. Etrafında bulunan yürüyüş parkurlarında güneşin ilk ışıkları doğarken sabah sporu yapabilirsiniz. Fotoğraf çekmeyi sevenler buraya mutlaka gitmelisiniz. Hayvan dostlarımızın doğal tabiatı alanı olan Enne Barajı, daha önce hiç çekmediğiniz kareleri yakalama fırsatı verebilir.

Enne Barajı Tabiat Parkı’nda karaçam ağaçlarının tarif edilemez kokusu altında bisiklet sürebilir içeride yer alan köy pazarını gezebilirsiniz. Akşam yemeği için tabiat parkında balık tutabilir, bu zevki mavi ve yeşilin uyumu arasında yaşayabilirsiniz. Tabiat parkında yer alan kamelyalarda mangal yakabilir, doğal su çeşmeleri ile zengin mineralli suları tadabilirsiniz. Voleybol ve basketbol sahası bulunan Enne Barajı Tabiat Parkı’nda aileniz ya da arkadaşlarınızla oyunlar oynayıp harika vakit geçirebilirsiniz. Otopark ve tuvalet de bulunan bu yerde size her türlü imkân sunuluyor.

Kütahya şehir merkezine 25 km uzaklıkta bulunan Enne Barajı’na asfalt yolla ulaşım sağlanmaktadır. Çevre illerden ve yerli halkın severek geldiği doğal tabiat alanına gitmenizi tavsiye ederiz.

Konumu: Baraj Kenarı

Kamp Olanakları: WC, çeşme, büfe, çocuk oyun alanı, basketbol sahası, giriş kontrol noktası, yağmur barınağı, voleybol sahası, kamelya, yürüyüş parkurları, köy pazarı ve otopark alanı.

Giriş ve Kamp Ücreti: Yetişkin 3,5 TL, öğrenci 1,5 TL, bisiklet 3,5 TL, motosiklet 5 TL, otomobil 10 TL, minibüs 30 TL, midibüs 50 TL, otobüs 94 TL, 1 ünite çadır konaklama 25 TL, 4 yataklı kır evi 100 TL.

Web Sitesi: http://ennebaraji.tabiat.gov.tr/

Haritada Görüntüle >

Yorum yapın

Bizi Takip Edin