Kuşadası Gece Hayatı | 12 Harika Mekan

Yaz tatillerinin popüler rotalarından biri olan Kuşadası, yüksek ritmli, dans ve eğlence dolu bir gece hayatına sahip!

Kuşadası Gece Hayatı başlıklı yazımızda, ilçedeki en güzel eğlence mekanlarını sizler için derledik ve bir yazı haline getirdik. Kuşadası’nda dolu dolu bir gece geçirmek için ihtiyacınız olan her bilgiyi yazımızda bulabilirsiniz.

# Kuşadası Gece Hayatı

Listemizin ilk sırasında;

1. Miracle Beach Club

Miracle Beach Club

Aydın’ın şirin mi şirin ilçesi Kuşadası’nın en popüler beach clublarından biri olan Miracle Beach Club, gündüz denizin, güneşin ve plajın tadını çıkarıp, gece alkol ve müzik eşliğinde dans edip eğlenebileceğiniz bir mekan! Açık ve kapalı alanlara sahip olan Miracle Beach Club’ta eşsiz deniz manzarasını seyredebileceğiniz bir teras da bulunuyor. Yaz sezonunda yerli-yabancı birçok turistin akın ettiği mekan, ileri düzeyde ses ve ışık sistemleriyle birlikte kaliteli müziğiyle de dikkat çekiyor.

Kuşadası gece hayatı denilince akla ilk gelen yerlerden biri olan Miracle Beach Club’ta, gündüz ve gece eğlencesi için verilen hizmetlerin yanı sıra; açılışlar, doğum günleri, nişan, parti, kurumsal etkinlikler, davetler ve mezuniyet törenleri gibi etkinlikler de düzenlenebiliyor. Neredeyse 1.000 kişilik bir kapasiteye sahip olan Miracle, haftanın yedi günü 10.00 ile 04.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Daha fazlasını öğrenmek istiyorsanız Miracle Beach Club linkine tıklamanız yeterli!

Giriş ücreti: Serpme kahvaltı da dahil olmak üzere 60 TL.

Adres: Kadınlar Denizi, 16. Sok. 09400 Kuşadası/Aydın

İletişim: (0256) 614 50 90

2. Jade Beach Club

Jade Beach Club

Kuşadası’nın en gözde mekanlarından biri olan Jade Beach Club, Yılancı Burnu’nda bulunan oldukça renkli bir eğlence merkezi! 20 dönümlük arazi üzerinde konumlanmış, büyük bir mekan olan Jade Beach Club, zevkli dekorasyonu ve canlı renklerden oluşan konseptiyle dikkat çekiyor. Tıpkı Miracle gibi Jade Beach Club da gündüz ayrı gece ayrı bir eğlence konseptiyle konuklarını en iyi şekilde ağırlamaya çalışıyor.

Gece kulübünde, dünyaca ünlü Dj’leri, şarkıcıları ve dans şov gruplarını ağırlayan mekanda, kesintisiz müzik ve eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar devam ediyor. ‘‘Kendini Ödüllendirmek İsteyenlere!’’ sloganıyla Kuşadası gece hayatı anlayışına yön veren Jade Beach Club, haftanın yedi günü 09.00 ile 05.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Daha fazla bilgi almak için Jade Beach Club linkine tıklayabilirsiniz.

Giriş ücreti: 1 içecek de dâhil olmak üzere 50 TL.

Adres: Kadınlar Denizi, Yılancı burnu Mevkii, 09400 Kuşadası/Aydın

İletişim: (0256) 612 72 20

3. Club Mascaras

Club Mascaras

Club Mascaras, Aydın’ın en güzel ilçelerinden biri olan Kuşadası’nda bulunan bir eğlence mekanıdır. Aydın gece hayatı ve eğlence dünyasına yeni bir soluk kazandıran mekan 2015 yılından beri hizmet vermeye devam ediyor. Türkiye’nin ünlü sanatçılarının konserlerine ev sahipliği yapan mekanda, ünlü Dj’ler de sahne alıyor. Haftanın yedi günü açık olan Club Mascaras, 21.00 ile 04.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Adres: Cami Kebir Mah. Sakarya Sok. No:10, 09400 Kuşadası/Aydın

İletişim: 0542 410 80 10

4. Ex Club

Ex Club

Yaz sezonun açılmasıyla hareketlenmeye başlayan Ex Club, sezon sonuna doğru hız kesmeden eğlenceye devam eden bir gece kulübüdür. Kuşadası gece hayatına yön veren mekanlardan biri olan Ex Club, ünlü sanatçıların ve Dj’lerin konserlerine, birbirinden farklı dans gösterileri ve sahne şovlarına ev sahipliği yapıyor.

Kuşadası tatilinde, eğlence ve müzik dolu bir gece geçirmek isteyenler için en doğru adreslerden biri olan Ex Club’ta geniş bir alkol menüsü bulunuyor. Üstelik fiyatlar makul düzeyde! Haftanın yedi günü hizmet veren mekanda, 22.00 ile 05.00 saatleri arasında eğlencenin ritmi düşmeden devam ediyor!

Adres: Camikebir, Tuna Sok. No:11, 09400 Kuşadası/Aydın

İletişim: 0535 896 85 35

5. Jimmy’s İrish Bar

Jimmy's İrish Bar

Kuşadası gece hayatı denildiğinde parmakla gösterilen yerlerden biri olan Jimmy’s İrish Bar, Alamescit mevkiinde bulunuyor. Jimmy’s İrish Bar, Kuşadası’nın sayılı barlarından biri olarak yaz sezonu boyunca eğlenebilmek amacıyla turistler tarafından sıkça tercih ediliyor. Fiyat olarak makul düzeyde olan Jimmy’s İrish Bar, Kuşadası’na yolu düşenlerin uğraması gereken mekanlardan biri!

Adres: Alacamescit, Yıldırım Cd. 09400 Kuşadası/Aydın

İletişim: (0256) 618 02 72

6. Limon Bar

Limon Bar

Kuşadası’nın belki de en eski barı olan Limon Bar, 1989 yılından beri hizmet vermeye devam ediyor. Geçmişi 1413’lü yıllara dayanan bir yapı içinde bulunan Limon Bar’da o dönemlerden kalma tarihi eser niteliğinde bir duvar bulunuyor. Osmanlı ve Yunan mimarisinin izlerini taşıyan bina, farklı atmosferi ve konseptiyle dikkat çekiyor.

Limon Bar, Kuşadası gece hayatının önde gelen barlarından biri olarak, yerli-yabancı birçok turistin ilk tercihlerinden biri oluyor. Mekan içerisinde, bir gece kulübü, bar, dans ve canlı müzik alanı bulunuyor. Haftanın yedi günü açık olan Limon Bar, Cuma günleri 18.00 ile 05.00 arasında; diğer günler ise 20.00 ile 05.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Adres: Camikebir, Bozkurt Sok. 09400 Kuşadası/Aydın

İletişim: 0536 875 26 17

7. Dubliners Karaoke Bar

Dubliners Karaoke Bar

Kuşadası’nın kalbinde yer alan Dubliners Karaoke Bar, ilçenin en eğlenceli mekanlarından biri! Karaoke konseptiyle hizmet veren mekanda, sabaha kadar şarkı söyleyip eğlenebilir, canlı müzik eşliğinde gecenin tadını çıkarabiliyorsunuz. Yaz sezonu boyunca, yoğunluğu hiç azalmayan mekan, özellikle yabancı turistler tarafından rağbet görüyor.

Bunun dışında yiyecek ve içecek menüsü bakımından oldukça zengin olan Dubliners Bar’da, 90 farklı çeşit kokteyl de bulunuyor. Haftanın yedi günü açık olan Dubliners Karaoke Bar, 09.00 ile 05.00 arası hizmet veriyor. Kuşadası gece hayatı bakımından en eğlenceli mekanlardan biri olan Dubliners Karaoke Bar’a sizler de bir şans vermelisiniz!

Adres: Camikebir, Bozkurt Sok. 09400 Kuşadası/Aydın

İletişim: 0541 390 47 01

8. Sean’s Karaoke Bar

Sean's Karaoke Bar

Kuşadası gece hayatı denildiğinde akla ilk gelen barlardan biri olan Sean’s Karaoke Bar, tıpkı Dubliners gibi karaoke konseptiyle hizmet veren oldukça eğlenceli bir bar. Karaokenin yanı sıra, disko, canlı müzik ve dans şovları gibi sahne gösterilerine ev sahipliği yapan mekan, yaz sezonu boyunca eğlenceye ve müziğe hız kesmeden devam ediyor.

İçki ve meze fiyatları bakımından oldukça makul olan Sean’s Karaoke Bar, Kuşadası’nda güzel bir gece geçirmek için tercih edilmesi gereken mekanlardan biri! Sean’s Karaoke Bar haftanın yedi günü akşam saatlerinden, sabahın ilk ışıklarına kadar hizmet vermeye devam ediyor.

Adres: Camikebir, Kahramanlar Cd. 09400 Kuşadası/Aydın

İletişim: 0256 614 52 18

9. Noche

Noche

Kuşadası’nın en popüler mekanlarından biri olan Noche, hem canlı müzik hem de gece kulübü olarak hizmet veriyor. Oldukça kaliteli bir mekan olan Noche, yaz sezonu boyunca, müzik eşliğinde dans edip, eğlenmek isteyen turistlerin ve Kuşadası sakinlerinin uğrak noktalarından biri oluyor.

Fakat alkol fiyatları açısından pahalı bir mekan olan Noche’de, 33 cl bira için 50 TL, bir kadeh votka vs. için en az 80 TL vermeniz gerekiyor. Haftanın yedi günü hizmet veren Noche, 21.00 ile 05.00 saatleri arasında, kesintisiz müziğiyle konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Adres: Camikebir, Sakarya Sok. No:9, 09400 Kuşadası/Aydın

İletişim: 0553 858 55 85

10. Orient Cuba Beach Club

Orient Cuba Beach Club

Kuşadası’nın manzarası en güzel mekanlarından biri olan Orient Cuba Beach Club, gündüz sakin, huzurlu bir şekilde kafanızı dinleyip, kitabınızı okuyabileceğiniz; akşam saatlerindeyse canlı müzik eşliğinde içkinizi içip, eğlenebileceğiniz bir müessese! Gidenlerin beğeniyle bahsettiği mekan, Kuşadası’nda hoşça vakit geçirmek için hem gündüz hem de gece tercih dilmesi gereken yerlerden biri. Orient Cuba Beach Club, yaz sezonu boyunca haftanın yedi günü, 08.00 ile 02.00 saatleri arasında hizmet veriyor!

Adres: Türkmen Mah. Gazibeğendi Blv. Akyar Mevkii No 5/2, 09400 Kuşadası/Aydın

İletişim: 0532 387 63 33

11. Molly Malone’s

Molly Malone's

Üç asır öncesine ait olan balık ve midye satan İrlandalı Molly’nin hikayesinden esinlenerek Molly Malone’s adını alan mekan, mistik atmosferiyle görenleri kendine hayran bırakıyor. Molly Malone’s, Kuşadası’nda gece hayatının en gözde ve en elit mekanlarından biri olarak göze çarpıyor. Oldukça geniş ve zengin bir menüye sahip olan mekanda, yiyecek, içecek, kokteyl ve alkol çeşidi olarak aradığınız her şey, harika bir sunumla sizlere servis ediliyor.

Bunların dışında eğlenceli canlı müzik programıyla da beğeni toplayan Molly Malone’s, Kuşadası’nda mutlaka gidilmesi gereken yerlerden biri! İlginç hikayesi ve sıra dışı konseptiyle gittiğinize pişman olmayacağınız Molly Malone’s, haftanın yedi günü 10.00 ile 02.00 saatleri arasında, misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Daha fazla bilgi almak istiyorsanız Molly Malone’s linkine tıklamanız yeterli!

Adres: Hacı Feyzullah, 09400 Kuşadası/Aydın

İletişim: 0507 584 98 18

12. Deep&Dark Sports Bar

Deep&Dark Sports Bar

Kuşadası’nın en farklı ve en konsept mekanlarından biri olan Deep&Dark Sports Bar, farklılık arayanlar için en ideal yerlerden biri! İçki menüsü, salaş ortamı ve en önemlisi de Deep Burger’i ile meşhur olan Deep&Dark Sports Bar, Kuşadası’nda, özellikle yaz aylarının vazgeçilmezlerinden oluyor. Leziz yemekleri ve bol çeşitli alkol, özellikle de bira menüsüyle konuklarını en iyi şekilde ağırlamaya çalışan mekanı, sizler de tercih edebilirsiniz.

Deep&Dark Sports Bar, chill out müzik eşliğinde, lezzetli burgerlerden tadıp, biranızı içebilir ve tüm bunları oldukça makul fiyatlar ödeyerek gerçekleştirebilirsiniz. Yaz-kış haftanın yedi günü açık olan Deep&Dark Sports Bar’a 10.00-03.00 saatleri arasında gidebilirsiniz.

Adres: Türkmen, Atatürk Blv. 48/1, 09400 Kuşadası/Aydın

İletişim: (0256) 612 00 05

Kuşadası Gece Hayatı, başlıklı yazımız burada sona eriyor. Fikirlerinizi, görüşlerinizi ve bu mekanlarla ilgili deneyimlerinizi bizimle paylaşabilir, içeriğimizi geliştirmemizi sağlayabilirsiniz. İyi tatiller!

Yorum yapın

Bizi Takip Edin