Kemer’de Nerede Kalınır? 5 Otel Tavsiyesi

Günümüzde Antalya’nın en özel turistik beldelerinden biri olan Kemer, şehrin en çok turist çeken noktaları arasında bulunuyor.

Özellikle Kemer’e ilk defa gelen ziyaretçilerin aklına gelen Kemer’de nerede kalınır ? sorusunun birçok cevabı bulunmaktadır. Beldede bulunan konaklama alternatifleri ve oteller burayı ziyaret edenlerin bir şekilde dinlenmelerine olanak tanımaktadır.

Kemer’e keyifli bir gezi planlıyorsanız Kemer gezilecek yerler yazımızı inceleyebilir ve bu güzel tatil beldesindeki tatilinizi çok daha eğlenceli ve dolu dolu geçirme fırsatını yakalayabilirsiniz. Kemer’in yanı sıra Antalya’yı da keşfe çıkmayı düşünüyorsanız Antalya gezilecek yerler yazımız da göz atabilirsiniz.

1- Kemer’de Nerede Kalınır?

Kemer'de Nerede Kalınır

Kemer, özellikle yaz aylarında canlanan bir turizm bölgesi olduğundan burada uygun fiyatlı konaklama seçenekleri bulmak için biraz araştırma yapmak ve gayret göstermek gerekiyor. Özellikle sezon başlamadan yaptıracağınız erken rezervasyon ile konaklama masraflarınızı en aza indirmeniz mümkün olmaktadır.

Kemer’e gelen ziyaretçiler beldenin merkezinin yanı sıra Beldibi, Göynük gibi doğanın tadını çıkarabilecekleri yerleri tercih ettikleri gibi Çamyuva, Kiriş, Tekirova tatillerinin keyfini sürebilecekleri bölgeleri de tercih edebilmektedir.

2- Kemer Otel Tavsiyeleri

Kamp kurmayı pek seven biri değilseniz Kemer otelleri sizin için en önemli konaklama alternatifi olacaktır. Biz de bu nedenle yazımızın bu kısmını Kemer otel tavsiyelerine ayırmaya karar verdik.

#1 Park Avrupa Hotel

Çok fazla bir özelliği olmasa da geniş odaları, plaja sadece 900 metre mesafede bulunması, ilgili ve güleryüzlü personeli ile bu konaklama seçeneği uygun fiyatlı otel seçeneği arayan ziyaretçiler için oldukça iyi bir seçenek.

#2 Çamyuva Beach Hotel

Çamyuva bölgesinin en çok tercih edilen otellerinden biri olan bu konaklama seçeneği çeşitli oda seçenekleriyle her şey dahil konseptinde hizmet vermektedir. Özellikle aile olarak gelen ziyaretçiler burada çok keyifli bir konaklama deneyimi yaşayabilir.

#3 Çekmen Butik Otel

Kemer’in merkezi bir noktasında Liman Caddesi üzerinde bulunan butik otel, fiyat olarak uygun bütçeli ziyaretçilerin çok memnun kalabileceği bir yer. Plaja 50 metre mesafede bulunan otel, birçok yere çok yakın bir konumda.

#4 Ambassador Plaza

Marina’ya çok yakın bir konumda bulunan tatil köyü, bünyesindeki barlarıyla gece yaşamını seven ziyaretçiler için oldukça iyi bir konaklama seçeneği oluyor. Eğer siz de hareketli bir tatile yelken açmak istiyorsanız bu otel tam size göre olabilir.

#5 Maxx Royal Kemer Resort

Seçtiğimiz bu konaklama seçeneği Kemer’deki en lüks yerlerden biri olarak değerlendiriliyor. Her şeyin oldukça lüks olduğu otelde restorandan havuza kadar her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. Size de bu muhteşem otelin keyfini sürmek kalıyor. Eğer bütçe olarak herhangi bir kısıtlamanız yoksa bu otelde sizi harika bir konaklama deneyimi bekliyor.

Sizin de Kemer’de memnun kaldığınız oteller varsa bizimle tavsiyelerinizi paylaşabilirsiniz. Böylece ziyaretçilerimiz Kemer’de kalacakları oteli daha rahat bir şekilde seçme şansını yakalayabilir.

Kemer otelleri hakkındaki tüm bilgi ve birikiminizi aşağıda yer alan yorumlar butonundan bizlerle paylaşabilir, yazımızın geliştiricilerinden biri olabilirsiniz. 

Yorum yapın

Bizi Takip Edin