Kemer Gece Hayatı | En Güzel 14 Mekan

Yaz sezonu açılınca dolup taşmaya başlayan Kemer, gündüz ne kadar renkliyse gece de bir o kadar hareketli oluyor. Tatilin olmazsa olmazlarından olan eğlence, müzik ve dans üçlüsüne dair aradığınız her şeyi Kemer’de bulabilirsiniz!

Kemer gece hayatı yazımızda sizler için en popüler ve en güzel 14 mekanı araştırdık ve bir liste haline getirdik. Size kalan tek şey listemizi okumak ve kendinize bir eğlence planı çıkarmak!

# Kemer Gece Hayatı

Kağıdınız ve kaleminiz hazırsa başlıyoruz!

1. Club İnferno Kemer

Club İnferno Kemer

Hem Antalya hem de Kemer gece hayatı ve eğlence dünyasına yeni bir boyut getiren Club İnferno, 2015 yılından bu yana hizmet vermeye devam ediyor. Club İnferno, kesintisiz müziği, sınırsız eğlencesi, farklı dekoratif özellikleri, ses ve ışık sistemiyle, özellikle yaz aylarında turistlerin akın ettiği bir mekan! Her yaz çoğunlukla Rusya ve Ukrayna’dan gelen, yaklaşık 250 bin turisti ağırlayan mekan, 3 bin kişi kapasiteli bir alandan oluşuyor. Ünü Avrupa’yı aşan gece kulübü, Sennheiser USA Şirketi’nin yaptığı bir ankete göre, dünyadaki en iyi 100 gece kulübü arasında dördüncü sırada yer alıyor.

Club İnferno, dünyaca ünlü sanatçıların, dansçıların, International Dj’lerin ve show gruplarının sahne aldığı bir mekan olarak, Kemer’de mutlaka gidilmesi gereken mekanların başında geliyor. İnferno yaz sezonunun açılmasıyla birlikte haftanın yedi günü, 22.00 ile 04.30 saatleri arasında hizmet veriyor. Pahalılık açısından ortalamanın biraz üstünde olan Club İnferno’nun kişi başına talep ettiği giriş ücreti 60 TL. İnferno hakkında daha fazla bilgi almak için Club İnferno Kemer linkine tıklayabilirsiniz.

Adres: Merkez, Deniz Cd. No:1, 07990 Kemer/Antalya

İletişim: (0242) 814 53 32

2. Aura Club

Aura Club

Antalya’nın ve Kemer’in en bilindik gece kulüplerinden biri olan Aura Club 2002 yılından bu yana misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. 3 bin kişilik bir kapasiteye sahip olan mekanda, yerli&yabancı birçok sanatçı, Dj ve dans grupları sahne alıyor. Sahne şovları ve farklı konseptlerde gerçekleştirilen organizasyonlarıyla da ünlü olan gece kulübü, özellikle yaz sezonunda, binlerce turisti kendine çekiyor.

Aura Club, egzotik kokteylleri ve köpük partileriyle popüler olan bir mekan olarak, her yaz Kemer gece hayatı ve eğlencesinin vazgeçilmezlerinden biri oluyor. Haftanın yedi günü, 22.30 ile 04.00 saatleri arasında sınırsız bir eğlence sunan mekanda, kişi başı 50 TL giriş ücreti alınıyor. Her şeyden önce mutlaka rezervasyon yaptırmanız gerekiyor. Rezervasyon için Aura Club Kemer linkine tıklayabilirsiniz.

Adres: Merkez, Deniz Cd. No:3, 07980 Kemer/Antalya

İletişim: 0530 011 85 31

3. Klub Kristall

 Klub Kristall

Rus bir iş adamı olan Alexander Ivanov’un genel müdürlüğünü yaptığı Klub Kristall, Kemer’in en nitelikli mekanlarının başında geliyor. Turistlerin yoğun ilgi gösterdiği mekan, Night Club, VIP, Restaurant, Plaj, Karaoke ve Chill Out olarak altı bölümden oluşuyor. Dolayısıyla oldukça nitelikli bir mekan olan Klub Kristall’de denize girip, güneşlenebilir, karaoke yapıp eğlenebilir, dilediğiniz her türlü etkinliği gerçekleştirebilirsiniz.

Klub Kristall’de ülkemizin önde gelen Dj’lerinin performansları, şarkıcılarının konserleri ve dansçıların gösterilerinin yanı sıra, ünlü Rus sanatçıların, Dj’lerin ve müzik gruplarının şovlarını izleme şansı elde edebiliyorsunuz. Yaz sezonunda, haftanın yedi günü, gündüz 12.00’dan başlayıp, sabah 05.00’a kadar hizmet veren mekana gitmek için önceden rezervasyon yaptırmayı unutmayın!

Adres: Merkez Mah. Deniz Cad. No:5, 07980 Kemer/Antalya 

İletişim: 0533 503 49 53

4. Fly Dance Club

Fly Dance Club

Kemer, Beldibi’nde bulunan Fly Dance Club, 2012’den buyana misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Kemer’in merkezine oldukça yakın bir konumda olan gece kulübü, ulaşım açısından kolay ulaşılabilir bir lokasyonda yer alıyor. Fly Dance Club, alanında önde gelen Dj’lerin performanslarına, ünlü sanatçıların konserlerine, dans ve sahne şovlarına ev sahipliği yapıyor.

Kemer gece hayatı denildiğinde akla ilk gelen gece kulüplerinden biri olan Fly Dance Club, kendinizi müziğin ritmine kaptırıp, sabahın ilk ışıklarına kadar dans edip, sınırsız eğlencenin tadını çıkarabileceğiniz bir mekan! Denize sıfır konumuyla şahane bir manzaraya sahip olan Fly Dance Club, yaz sezonu boyunca tüm hafta, 23.00 ile 04.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Adres: Merkez, Atatürk Cad. Selçukhan Hotel No:42, 07990 Kemer/Antalya

İletişim: (0242) 824 80 38

5. Moonlight Burlesque

Moonlight Burlesque

Kemer’de gece hayatının önde gelen mekanlarından biri olan Moonlight Burlesque, Moonlight Parkı’nın içinde yer alan bir gece kulübüdür. Cesur dans şovlarıyla ilgi çeken mekanda, farklı konseptlerde bir yığın sahne gösterisi düzenleniyor. Moonlight Burlesque, başarılı Dj’lerden, Rusya’nın ünlü şarkıcılarının ve dansçılarının sahnelerine kadar birçok organizasyona ev sahipliği yapıyor.

Yaz tatili esnasında, sınırsız ve cesur bir eğlence arayanlar için en doğru tercih olan Moonlight Burlesque, tüm hafta 23.00’dan sabah 04.00’a kadar kesintisiz müzikle misafirlerini en iyi şekilde ağırlamaya devam ediyor. Kemer’in gelenekselleşen köpük partilerininde düzenlendiği gece kulübünü sizler de Kemer gece hayatı ve gidilmesi gereken mekanlar listenize eklemelisiniz!

Adres: Moonlight Park, 07980 Kemer/Antalya

İletişim: 0533 934 44 00

6. Hahara Club

Hahara Club

Kemer’in en yeni eğlence mekanlarından olan Hahara Club, şimdiden gece hayatının tozunu dumana katıyor. 2017’de açılmasına rağmen, Kemer’in en iyi kulüpleri arasında gösterilen Hahara, özellikle Rusya ve Ukrayna gibi ülkelerden gelen turistler tarafından rağbet görüyor.

Sabahın ilk ışıklarına kadar müzik ve eğlencenin bitmediği mekanda; Dj şovlarından, ünlü şarkıcıların konserlerine, dans gösterilerinden, ilginç sahne şovlarına kadar her türlü etkinlik düzenleniyor. Pahalılık açısından da kendi piyasasına göre normal düzeyde olan Hahara, haftanın yedi günü 21.00 ile 06.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam ediyor.

Adres: Kemer Merkez Mahallesi, Yalı Caddesi, 152. Sokak, Moonlight Parkı İçi, Kemer/Antalya

İletişim: 0 242 814 32 50

7. Barby Karaoke Bar

Barby Karaoke Bar

2014’te Kemer’in Merkez Mahallesi’nde açılan Barby Karaoke Bar, o günden bu yana hız kesmeden hizmet vermeye devam ediyor. Kemer gece hayatına yeni bir soluk getiren mekanda renkli karaoke partileri gibi birbirinden eğlenceli etkinlikler düzenleniyor. Özellikle Rusya ve Ukrayna’dan gelen turistlerin gözde mekanlarından olan Barby Karaoke Bar, yaz sezonunda tıklım tıklım doluyor. Rus bir şarkıcının sahne aldığı mekanda, gece 4’ten sonra After Club konsepti ile eğlence hız kesmeden devam ediyor.

Barby Karaoke Bar’da yalnızca Türkçe şarkılarla karaoke yapılmayıp, yabancı turistler için özel Rusça ve İngilizce karaoke partileri de düzenleniyor. Karaoke eğlencesinden sonra konuklar için Çin yemeği ikram ediliyor. Bunun dışında 10 odalı butik bir otele de ev sahipliği yapan işletme, eğlenceden sonra konaklama imkanıyla da konuklarının yüzünü güldürüyor. Barby Karaoke Bar, 19.00‘dan sabah 06.00‘a kadar, tüm hafta boyunca hizmet veriyor.

Adres: Merkez Mahallesi, Deniz Cd. NO:3, 07980 Kemer/Antalya

İletişim: 0532 797 39 35

8. Leon Pub

Leon Pub

Kemer gece hayatı denildiğinde akla ilk gelen mekanlardan biri olan Leon Pub, eğlenceli ortamı ile özellikle yaz sezonunda turistleri kendine çekmeyi başarıyor. Eğlencesinin ve canlı müziğinin yanı sıra vegan, vejetaryen ve glütensiz beslenenlerin de düşünüldüğü geniş bir menüye ev sahipliği yapıyor. Alkol menüsü olarak da oldukça zengin olan Leon Pub, yazın Kemer’de eğlenmek için gidilmesi gereken mekanların başında geliyor. Leon Pub, haftanın yedi günü gece geç saatlere kadar hizmet vermeye hız kesmeden devam ediyor.

Adres: Merkez Mahallesi, Atatürk Cad. 07980 Kemer/Antalya

İletişim: 0 242 814 23 39

9. Captain Pirate Restoran&Bar

Captain Pirate Restaurant Bar

Kemer’in en ilginç konseptine sahip olan Captain Pirate Restoran, Karayip Korsanları filmine öykünerek özenle dekore edilmiş bir eğlence mekanı olarak hizmet veriyor. Gündüz kahve içip, yemek yiyebileceğiniz mekan, akşam saatlerinde içki içip, canlı müzik eşliğinde, eşinizle dostunuzla sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenebileceğiniz bir mekan.

Captain Pirate Restoran’da canlı müzik programı bizzat mekanın sahibi tarafından yapılırken, gelen konuklara en iyi şekilde hizmet edilmeye çalışılıyor. Güler yüzlü ekibi, geniş yiyecek ve alkol menüsüyle birçok müdavime sahip olan mekan sizler de Kemer Gece hayatı gidilecek mekanlar listenize ekleyebilirsiniz. haftanın yedi günü açık olan Captain Pirate, sabah 09.00‘dan sabaha karşı 04.00‘a kadar hizmet veriyor.

Adres: Merkez, Münir Özkul Liman Cd. No 36 H, 07980 Kemer/Antalya

İletişim: (0242) 814 37 30

10. Casa La Luna

Casa La Luna

Kemer’in en elit restoranlarından biri olan Casa La Luna, bir İtalyan restoranı olarak hizmet veriyor. İtalyan mutfağına dayanan geniş menüsüyle özellikle turistler tarafından yoğun ilgi gören restoran, akşam saatlerine doğru içkinizi yudumlayıp, eşinizle dostunuzla muhabbettin keyfini çıkarabileceğiniz bir mekan. Haftanın yedi günü 09.00 ile 00.00 saatleri arasında hizmet veren Casa La Luna Restoran, ailenizle akşamın tadını rahatça çıkarabilirsiniz. Daha fazla bilgi almak için Casa La Luna linkine tıklayabilirsiniz.

Adres: Merkez Mahallesi, Atatürk Caddesi 19/a, 07980 Kemer/Antalya

İletişim: (0242) 814 33 11

11. Qualista Restoran Marina Kemer

Qualista Restoran

Kemer’de deniz kıyısında bulunan Qualista Restoran Kemer’in en bilindik ve en nezih restoranlarından biri. Yaz sezonunun açılmasıyla iyice hareketlenen restoran, Çin ve İtalya mutfağı gibi dünyadan lezzetleri masanıza getiriyor. Oldukça geniş bir menüye sahip olan Qualista Restoran, yemek yiyip, içkinizi içebileceğiniz, bir yandan sohbet edip bir yandan da eğlenebileceğiniz bir mekan. Kemer’in Marina bölgesinin en güzel noktasında yer alan restorana haftanın yedi günü, 09.00 ile 02.55 saatleri arasında gidebilir, sevdiklerinizle güzel bir Kemer akşamının tadını çıkarabilirsiniz. Üstelik Qualista Restoran’da fiyatlar çok uygun!

Adres: Merkez, Kemer Marina No 5/A, Yalı Cd. 07990 Kemer/Antalya

İletişim: 0542 466 80 27

12. Dakapo Beach Club Kemer

Dakapo Beach Club Kemer

Adından da anlaşılacağı üzere bir plaj mekanı olan Dakapo Beach Club, Kemer’in en gözde mekanlarından biri. Gündüz denize girip güneşlenebileceğiniz mekanda, akşam saatlerinden, sabahın ilk ışıklarına kadar müzik eşliğinde eğlenebiliyorsunuz. Çeşit çeşit kokteyller ve shotlarla dolu olan Dakapo Beach, aynı zamanda geniş bir yiyecek menüsüne sahip. Hem denize girmek hem de içip eğlenmek isteyenler için Kemer’deki en ideal yerlerden biri olan Dakapo Beach, haftanın yedi günü 07.00 ile 04.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Daha fazla bilgi almak için Dakapo Beach Club linkine tıklamanız yeterli!

Adres: Merkez Mah. Yali Cad. Moonlight Park içi, Dakapo Beach, 07980 Kemer/Antalya

İletişim: 0533 658 20 00

13. Iron Lounge Bar

Iron Lounge Bar

Kemer’de gece kulübü öncesi vakit geçirebileceğiniz Iron Lounge Bar, birbirinden harika kokteyl menüsüyle oldukça meşhur bir yer. Dekoru ve dizaynıyla birlikte farklı bir atmosfere sahip olan mekanda, kokteyllerin yanı sıra sushi ile de tanınıyor. Dolayısıyla Iron Lounge Bar’a yolunuz düşerse, ferahlatıcı kokteylleri ve enfes sushiyi mutlaka denemelisiniz.  Yaz sezonu boyunca tüm hafta açık olan mekan, haftanın yedi günü 16.00 ile 00.00 saatleri arasında müdavimlerine ve yepyeni misafirlerine hizmet vermeye devam ediyor.

Adres: Merkez, Deniz Cd. 07990 Kemer/Antalya

İletişim: 0535 851 15 14

14. Hangar Bar

Hangar Bar

Kemer, Kumluca’da bulunan Hangar Bar, salaş, samimi ve sıcak ortamıyla giden herkese kendini iyi hissettiren bir mekan. Sakinlik ve huzur arayanlar ama bir yandan da içki içip sohbet etmek isteyenler için ideal bir mekan olan Hangar Bar, Kumluca yakınlarındaysanız mutlaka uğramanız gereken mekanlardan biri! Sakinlik bize göre değil diyorsanız, Hangar Bar’da kimi zaman özel konsept partileri de düzenleniyor. Dolayısıyla Hangar Bar’da aynı zamanda müzik eşliğinde dans edip eğlenebilirsiniz. Haftanın yedi günü hizmet veren mekanı, 08.00 ile 00.00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz.

Adres: Yazır Mahallesi, Unnamed Road, 07350 Kumluca, Kemer/Antalya

İletişim: 0242 892 12 50

Listemiz burada sona eriyor. Yazımızla ilgili fikir ve önerilerinizi bize iletebilir, içeriğimizi daha da geniş bir hale getirmemizi sağlayabilirsiniz. Şimdiden bol hareketli tatiller diliyoruz!

Yorum yapın

Bizi Takip Edin