Edremit Plajları – Edremit’te Denize Girilecek En İyi 42 Yer!

Balıkesir’in dördüncü büyük ilçesi olan Edremit, Kaz Dağları ve zeytincilikle akıllara gelen, Ege Denizi’ne kıyısı olan önemli bir iç turizm merkezidir. Yemyeşil doğası, tertemiz havası, muhteşem denizi ve plajları ile huzurlu bir tatil arayanların ilk adresi olan Edremit, hem yerli hem de yabancı turistlerin uğrak noktasıdır. Edremit Körfezi ve Kaz Dağları arasında kurulu olan ilçe, köklü bir tarihe sahiptir. Truva-Bergama yolu üzerinde bulunmasından dolayı tarih boyunca birçok medeniyetin baskınına uğramış ve harap bir halde Lidya Kralının eline geçmiştir. 1336 yılında ise Osmanlı topraklarına katılmıştır. Batısında Ege Denizi, Ayvacık ve Ezine, Kuzeyde Bayramiç ve Yenice, Güneyde Burhaniye, Doğuda ise Havran ilçeleri ile çevrilidir. Edremit Körfezi ve Kaz Dağları arasında bulunan verimli ve bereketli Edremit Ovası ülkemizde zeytin üretimi yapılan önemli bölgelerdendir.

Yaklaşık 160.000 kişinin yaşadığı şehrin nüfusu yaz aylarında turist akınına uğrar ve nüfus 2-3 katına çıkar. Özellikle de hem ülkemizin hem de Balıkesir’in önemli turizm merkezlerinden olan Akçay ve Altınoluk bu turist yoğunluğunun büyük bölümüne ev sahipliği yapar. Oksijen deposu Kaz Dağları’nın havasını soluyabileceğiniz Edremit’te gezilecek yerler saymakla bitmez. Kaplıcaları ziyaret ederek konaklayabilir, Kaz Dağları Milli Parkında rehber eşliğinde yürüyüşler yapabilir, birbirinden güzel doğa harikası şelaleleri görebilirsiniz. Deniz tatili yapmayı tercih ederseniz Akçay ve Altınoluk’taki denize sıfır otellerde konaklayabilir, aşağıda listelediğimiz birbirinden güzel plajlarda mis gibi Ege Denizi’nin tadını çıkarabilirsiniz. Eğlencenin dozunu arttırmak isterseniz tatilinizi ağustos ayına denk getirebilir ve birbirinden ünlü isimlerin sahne aldığı ve eğlencenin günlerce sürdüğü Türkiye’nin en ünlü festivallerinden biri olan Zeytinli Rock Festivali’ne katılabilirsiniz.

Ücretli Plaj Yerleri

Hay Beach Club

Edremit merkeze yaklaşık 25 km uzaklıkta bulunan Hay Beach Club, Altınoluk-Akçay arasında yer almaktadır. Plaj Altınoluk merkezine 8 km uzaklıktadır ve toplu taşıma araçları ile kolaylıkla ulaşım sağlanabilir. Özel olarak işletilen plaja giriş ücretlidir. Şezlong ve şemsiye hizmeti giriş ücreti içerisindedir. Plajda duş, soyunma kabini ve tuvalet gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz alanlar mevcuttur. Hay Beach Club aynı zamanda kafe ve restoran hizmeti de vermektedir.

Çok geniş bir alana sahip olmayan mekânın sahili sert taneli kumlarla kaplıdır. Ancak yürürken rahatsızlık vermez. Deniz tabanı da kumluktur. Edremit’in çoğu plajında olduğu gibi burada da deniz çabuk derinleşmez. Bu özelliği ile çocuklu aileler ve yüzme bilmeyenler için son derece idealdir. Yaz tatillerinde Edremit’e yolunuz düşerse gideceğiniz adreslerden biri Hay Beach Club olmalıdır.

Giriş Ücreti: Şezlong + şemsiye ile birlikte kişi başı giriş ücreti 50 TL.

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şezlong ve şemsiye, kafeterya, Wi-Fi, iskele, cankurtaran, gözetleme kulesi ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Altıner Otel Plajı

Altıner Otel Plajı

Şehir merkezine yaklaşık 7 km uzaklıkta bulunan plaj, Altıner Otel’e ait özel bir plajdır. 160 metre uzunluğunda ve 8 metre genişliğindeki plaj, 2012 yılından beri aralıksız mavi bayrak ödülüne layık görülmektedir. Sadece otel müşterilerine ait olan ve dışarıdan müşteri kabul etmeyen plaj otel müşterilerine en iyi şekilde hizmet vermektedir.

Arkası yemyeşil alanlarla çevrili olan plaj kum ve çakıl karışımıdır. Rahat yürüyebilmek için deniz ayakkabısı giymekte fayda var. Tertemiz denizi son derece sığdır. Kıyıda çocuklar güvenle denizde vakit geçirebilirken derinlerde yüzmek isteyenler 20 metre uzunluğundaki iskeleden denize atlayabilir.

Giriş Ücreti: Şezlong + şemsiye ile birlikte kişi başı giriş ücreti 100 TL.

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şezlong ve şemsiye, restoran, kafeterya, plaj bar, Wi-Fi, bahçe ve dinlenme alanı, oda konaklama, iskele, gözetleme kulesi, cankurtaran, deniz güvenlik şeridi ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Daha Fazla Bilgi: https://www.instagram.com/altinerotel/

Haritada Görüntüle >

Afrodit Tatil Köyü Plajı

Club Afrodit Tatil Köyü
Fotoğraf: Rahmi Çetin

Edremit merkeze 18 km uzaklıktaki Altınoluk Bölgesi’nde bulunan Afrodit Tatil Köyü, konforlu konseptiyle, açık ve kapalı yüzme havuzları ile eğlence ve dinlenme olanakları ile bir tatilden beklenen her şeyi sunmaktadır. Afrodit Tatil Köyü’ne ait olan özel plaj, otel müşterileri tarafından ücretsiz kullanılırken dışarıdan gelen misafirlere ücret karşılığı hizmet sunmaktadır.

Yemyeşil doğanın içerisinde son derece huzurlu bir atmosfere sahip olan plaj; önünde masmavi Ege Denizi, arkasında çim alanlar ve yemyeşil ağaçlar ile Edremit’in en güzel plajlarından biridir. Denizden çıktıktan sonra duşlarda tuzlu sudan arınabilir, soyunma kabini ve tuvalet imkânlarından yararlanabilirsiniz. Otele ait olan kafe ve restoranda yemeğinizi yiyebilir, ağaçların altında çimlere uzanıp dinlenebilirsiniz.

Giriş Ücreti: Günübirlik plaj kullanım ücreti kişi başı 100 TL (Şezlong ve şemsiye dâhil). Konaklama ücretleri resmi tatillerde ve sezonluk olarak değişiklik göstermektedir.

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şezlong ve şemsiye, restoran, plaj bar, oda konaklama, Wi-Fi, deniz güvenlik şeridi, cankurtaran ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Daha Fazla Bilgi: http://instagram.com/clubafrodit

Haritada Görüntüle >

Rıhtım Beach Cafe ve Bar

Rıhtım Cafe, Beach & Bar
Fotoğraf: Umut Sönmez

Altınoluk Sahili’nin en gözde mekânlarından biri olan Rıhtım Beach Cafe ve Bar, Edremit’te hem denize girmek hem de geceleri eğlenmek için oldukça ideal bir yer. Gündüzleri farklı geceleri farklı konseptle hizmet veren mekânda, mükemmel manzara eşliğinde sabah erken saatlerden gece geç saatlere kadar eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz. Gün boyu eğlenceli müzikler eşliğinde yüzebileceğiniz mekân nezih atmosferi ile de kimse kimseyi rahatsız etmeden vakit geçirme imkânı sunar.

Özel bir işletmeye ait olan plaja giriş ücretlidir. Edremit standartlarına göre fiyatlar biraz yüksek olsa da verilen ücretin karşılığı fazlasıyla alınır. Kumlu bir plaja sahip olan plajda kumlara bulaşmak istemeyenler için oldukça geniş bir iskele mevcuttur. İskelede rahat bir şekilde güneşlenebilir, derinlerde yüzmek isterseniz buz gibi sulara atlayarak serinleyebilirsiniz. Mekâna ait olan duş ve soyunma kabinini kullanabilir, harika kokteyller ve yemeklerin tadına bakabilirsiniz. Akşamları ise muhteşem ışıkları ile dikkat çeken mekânda DJ performansları eşliğinde gece geç saatlere kadar eğlenebilirsiniz.

Giriş Ücreti: Şezlong + şemsiye ile birlikte kişi başı giriş ücreti 75 TL (1 alkollü/alkolsüz içecek ücretsiz).

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şezlong ve şemsiye, restoran, bar, Wi-Fi, bahçe ve dinlenme alanı ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin uygun Değildir

Haritada Görüntüle >

Jaglion Beach

Jaglion Beach

Akçay Sahili’ne bitişik denize sıfır konumda beach club olarak hizmet veren Jaglion Beach, bölgenin yeni sayılabilecek mekânlarından biridir. Her geçen yıl artan müşteri sayısı ile kendini yenileyen ve geliştiren mekân konuklarına temiz bir plaj ve güzel bir deniz keyfi sunuyor. Jaglion Beach, merkezi noktada olması nedeniyle kolayca ulaşılabilirdik. Gençlere ve ailelere hitap eden bir yapıya sahiptir.

Giriş ücreti dışında içeride yiyecek ve içecekleri oldukça makul. Gündüz ve akşamları hem plaj hem de eğlence mekânı konuklarına hizmet vermekte. Zengin içerikli menüsü ile yiyecek konusunda beklentileri karşılayabilir düzeyde.

Mekânın sahip olduğu plaj tamamıyla kumlarla kaplı, şezlonglar belli aralıklarda konumlanmış, plaj büfesi ile her şey ulaşılabilir noktada. Denizi pürüzsüz ve temiz. Yüzmeyi yeni öğrenenler için de gayet uygun.

Giriş Ücreti: Şezlong + şemsiye ile birlikte kişi başı giriş ücreti 50 TL.

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şezlong ve şemsiye, restoran, Wi-Fi, DJ performans ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Daha Fazla Bilgi: https://www.instagram.com/jaglion_beach/

Haritada Görüntüle >

Maça Beach Club

Maça Beach Club
Fotoğraf: Seda Karaca

Edremit Akçay’da bölgenin en güzel beach clublarından biri olan Maça Beach Club, harika bir plaj yeri, geniş bir bahçe ve dinlenme alanı, zengin içerikli menüsü ve sunduğu diğer olanaklar ile günübirlik deniz keyfini üst seviyeye çıkarıyor.

Mekân, konuklarına kum, çim ve iskele olmak üzere üç farklı yer sunuyor. Değişen ücret tarifesine göre istediğiniz yeri seçebilirsiniz. Yemekleri lezzetli, alkollü ve alkolsüz içecekleri de bulunmaktadır. Plaj kısmı altın sarısı parlak bir kuma sahiptir. Şemsiyeleri hasırdan, şezlonglar arası da yeterli mesafeye sahip.

Akçay merkeze en yakın mekânlardan biri olan Maça Beach Club, hem çocuklu aileler hem de arkadaş grupları için idealdir. Ücret tarifesi bölgedeki diğer beach clublardan biraz fazla olsa da bunun karşılığını veriyorlar.

Giriş Ücreti: 100 TL’lik harcama limiti ile giriş ücreti, şezlong ve şemsiye ücreti alınmamaktadır.

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şezlong ve şemsiye, restoran, Wi-Fi, iskele, deniz güvenlik şeridi, cankurtaran ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Daha Fazla Bilgi: https://www.instagram.com/macabeachclub/

Haritada Görüntüle >

Saka Beach Cafe

Saka Beach Cafe

Edremit’e bağlı Akçay beldesinde yer alan Saka Beach Cafe, Edremit’te bulunan diğer beach clublara göre oldukça farklı bir atmosfere sahiptir. Şemsiye gölgesinde değil, ağaçların altında doğal bir ortamda güneşlenebileceğiniz plaj, sakinliği ile ve verdiği huzurla dikkat çekmektedir. Mekâna Akçay merkezden toplu taşıma araçları ile kısa sürede ulaşabileceğiniz gibi, yarım saatlik bir yürüyüş ile de ulaşabilirsiniz.

Özel bir işletmeye ait olan plaja giriş ücretlidir. Soyunma kabini, duş ve tuvalet gibi hizmetler giriş ücreti dâhilinde kullanılabilir. Kafede alkollü alkolsüz içecekler ve zengin bir yemek menüsü ile karşılaşırsınız. Plaj kumluk olsa da denizin giriş kısımlarından itibaren taşlıktır. Sığ deniz çocuklu aileler ve yüzme bilmeyenler için oldukça uygundur. Derinlerde yüzmek isterseniz de atlama iskelesini kullanabilirsiniz. Denizin tadını doyasıya çıkardıktan sonra da ister kumsalda güneşlenebilir, ister ağaçların altında kitabınızı okuyup kafa dinleyebilirsiniz.

Giriş Ücreti: Şezlong + şemsiye ile birlikte kişi başı giriş ücreti 50 TL.

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şezlong ve şemsiye, restoran, canlı müzik, Wi-Fi, deniz güvenlik şeridi, cankurtaran ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Daha Fazla Bilgi: https://www.instagram.com/sakacafebeach/

Haritada Görüntüle >

Geyik Beach Club

Geyik Beach Club
Fotoğraf: Mustafa Türkmen

Akçay beldesinde Edremit Körfezi manzarasını en güzel şekilde görebileceğiniz bir konuma bulunan Geyik Beach Club, elit konsepti, manzarası, gece ve gündüz farklı ambiyansı, eğlenceli müzikleri, kaliteli hizmeti, lezzetli yemekleri ve kokteylleri ile körfezin incisi olarak nitelendirilebilir. Tertemiz cam gibi denizde harika bir yüzme deneyimi yaşadıktan sonra ister iskelede, ister kumsalda, ister çimlerin üzerinde güneşlenebilirsiniz.

Geyik Beach Club’a ücret karşılığı giriş yapılır. Minderler, şezlonglar, iskele ve localar farklı şekilde ücretlendirilir. Her koşulda rahat edebileceğiniz mekânda ayağınız kumlara değmeden iskeleden denize girebilir yine iskelede güneşlenebilirsiniz. Gün boyu harika müzikler eşliğinde eğlenebilir, zengin yemek menüsünden dilediğinizi sipariş edebilirsiniz. Akşamları da muhteşem ışıklandırması ile göz dolduran mekânda müzik eşliğinde akşam yemeğinizi yiyebilirsiniz.

Giriş Ücreti: Kişi başı 20 TL (Şezlong + şemsiye 45 TL)

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şezlong, şemsiye ve minder, bahçe ve dinlenme alanı, Wi-Fi, iskele, deniz güvenlik şeridi, cankurtaran, kafeterya ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Özgün Cafe & Beach

Özgün Cafe & Beach
Fotoğraf: Ertuğ G.

Akçay merkeze yürüme mesafesinde denize sıfır, küçük fakat hoş bir mekân olan Özgün Cafe, sahip olduğu aynı küçüklükteki plaj yeri ile konuklarına güzel bir gün geçirmeleri adına kalabalıktan uzak sessiz, sakin bir ortam sunuyor. Özgün Cafe, gün ortası arkadaşlarınızla veya ailenizle gelip bir şeyler içebileceğiniz Akçay’ın güzel mekânlarından biridir. Burası yeme içmenin yanı sıra günübirlik denize girebileceğiniz küçük bir plaj hizmeti de vermektedir. Yaklaşık 8-10 şezlongdan oluşan plajında Akçay’ın diğer halka açık kalabalık yerlerine kıyasla burada denizin keyfini daha sakin çıkarabilirsiniz.

Plajın sahil kısmı kumlu ve hafif küçük çakıl taşlarından oluşuyor. Denizin dibi de irili ufaklı çakıl taşlarından nasibini alıyor. Derinlik seviyesi ilk girişte yüzmeyi yeni öğrenenlerin yüzebileceği seviyededir. Deniz suyu berrak ve dalgasızdır. Duş ve soyunma kabini üniteleri mevcut. Menemen ve gözleme çeşitleri buranın en sevilen lezzetleri arasında yer alıyor. Mekânda alkol satışı yok. Bu hassasiyeti olan aileler için ideal bir yer olduğunu söyleyebiliriz.

Giriş Ücreti: Şezlong + şemsiye ile birlikte kişi başı giriş ücreti 40 TL.

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şezlong ve şemsiye, kafeterya, Wi-Fi, deniz güvenlik şeridi ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Palmera Beach Club

Palmera Beach Club

Akçay ve Altınoluk arasında Güre Sahili’nde yer alan Palmera Beach Club, aile ve arkadaşlarla gidilebilecek nezih bir ortama sahiptir. Son derece geniş bir alanda konumlanmış olan plaj geniş iskelesi, çim alanı, çimlerin üzerindeki konforlu minderleri ve kumlu sahili ile her zevke hitap eder. Edremit’te bulunan popüler tatil beldelerinin tam ortasında bulunan plaj yaz aylarında oldukça kalabalık olur. Bu nedenle de bir gün öncesinden rezervasyon yaptırmakta fayda var.

Palmera Beach Club’a giriş ücretlidir. Şezlong, şemsiyeler, duş, tuvalet ve soyunma kabinleri giriş ücretine dâhildir. Makul fiyatlarla yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz mekân lezzetli yemekleri ile de beğeni toplamaktadır. Mekânın sahili kum ve çakıl karışımıdır. Çakılların ayaklarınızı rahatsız etmemesi için ister deniz ayakkabısı kullanabilir, ister iskeleden derin sulara atlayabilirsiniz. Çim alanları ve sığ denizi içe mekân çocuklu aileler için de oldukça idealdir.

Giriş Ücreti: Şezlong + şemsiye ile birlikte kişi başı giriş ücreti 50 TL.

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şezlong, şemsiye ve minder, bahçe ve dinlenme alanı, Wi-Fi, iskele, deniz güvenlik şeridi, cankurtaran, kafeterya ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Daha Fazla Bilgi: https://www.instagram.com/palmerabeachclub/

Haritada Görüntüle >

Enjoy Beach

Enjoy Beach

Güre sahillerinde bulunan Enjoy Beach, yeni bir işletme olmasına rağmen kaliteli ve profesyonel hizmeti ile kısa zamanda Edremit’e yakışan bir işletme olmayı başarmıştır. Aile ile vakit geçirmek için son derece nezih ve rahat bir ortama sahip olan mekân, güler yüzlü personeli ve hızlı servisi ile de beğeni toplamaktadır. Yaz ve kış farklı konsepti ile hizmet veren mekân, yazları deniz keyfi için kışları da yemek yemek için oldukça idealdir.

Mekâna giriş ücretlidir. Şezlong ve şemsiye giriş yapılırken ödenen ücrete dâhildir. Duş, tuvalet ve soyunma kabinleri de giriş ücreti içerisindedir. Muhteşem denizi ile göz dolduran plaj kum ve çakıl karışımıdır. Deniz girişi taşlık olsa da biraz ilerledikten sonra yerini kuma bırakır. Geniş yiyecek ve içecek seçenekleri ile müşterilerini memnun eden mekân, Edremit Körfezi’nin gözde mekânları olma yolunda ilerlemektedir.

Giriş Ücreti: Şezlong + şemsiye ile birlikte kişi başı giriş ücreti 35 TL.

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şezlong, hasır şemsiye, plaj bar, restoran, Wi-Fi,  deniz güvenlik şeridi, cankurtaran ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Daha Fazla Bilgi: https://www.instagram.com/enjoy.beach/

Haritada Görüntüle >

Blue Moon Beach

Bluemoon Gülşah Beach
Fotoğraf: Çakır Akçor

Edremit ilçe merkezinde Tahtakuşlar Mahallesi’nde bulunan Blue Moon Beach, Edremit Körfezi’nin sayılı mekânlarından biridir. Uzun yıllardan beri hizmet veren mekân her geçen yıl kendini yenilemekte ve müşterilerine en iyi şekilde hizmet vermek için çalışmaktadır. Deniz kokusu ve dalga sesleri eşliğinde kahvenizi içebileceğiniz, nargile keyfi yapabileceğiniz mekânda aynı zamanda deniz keyfini de en güzel şekilde çıkarabilirsiniz.

Girişin ücretli olduğu plaj kokteylleri, alkollü- alkolsüz içecekleri ve zengin yemek menüsü ile müşterilerine birçok seçenek sunar. Blue Moon Beach yaz aylarında oldukça kalabalıktır. Özellikle de hafta sonları rezervasyonsuz yer bulmak çok zordur. Edremit’ in tüm plajları gibi buz gibi bir denize sahip olan beach, kumlu plaja sahiptir. Deniz sığ ve sakindir. Bu özelliği ile çocuklu aileler ve yüzme bilmeyenler için idealdir. Sığ denizden hoşlanmayanlar ise iskeleden buz gibi Ege sularına atlayabilir.

Giriş Ücreti: Şezlong + şemsiye ile birlikte kişi başı giriş ücreti 50 TL.

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şezlong, hasır şemsiye, kafeterya, iskele, deniz güvenlik şeridi, cankurtaran ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Panorama Beach

Panorama Beach
Fotoğraf: Zeynep Yılmaz

Edremit Altınoluk Mevkiinde yer alan Panaroma Beach, gündüzleri ayrı geceleri ayrı eğlenebileceğiniz gözde mekânlardan biridir. Uzun yıllardan beri müşteri memnuniyetini ciddiye alarak en iyi şekilde hizmet veren mekân, harika ortamı, cam gibi denizi, yemyeşil doğası, zengin yiyecek ve içecek menüsü ile müşterilerine her türlü konforu sunmaktadır. Girişin ücretli olduğu plajda şezlong, şemsiye, duş, soyunma kabini ve tuvalet kullanımı ücrete dâhildir.

Sahil ve deniz tabanı taşlıktır ancak yürürken rahatsız etmez. Yine de taşların üzerinde yürümek istemezseniz iskeleden denize girebilirsiniz. Deniz suyu soğuk ve sığdır. Çocuklar girerken biraz zorlansa da sığ olması nedeniyle güvenle vakit geçirebilir. Gündüzleri cam gibi denizin tadını çıkardıktan sonra sahilde güneşlenebileceğiniz ya da ağaçların altında dinlenebileceğiniz, akşamları da müzik eşliğinde yemeğinizi yiyebileceğiniz mekân Edremit tatil listesinde mutlaka yer almalıdır.

Giriş Ücreti: Şezlong + şemsiye ile birlikte kişi başı giriş ücreti 40 TL.

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şezlong, hasır şemsiye, kafeterya, bahçe ve dinlenme alanı, canlı müzik, Wi-Fi, iskele, deniz güvenlik şeridi, cankurtaran ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Daha Fazla Bilgi: https://www.facebook.com/PANORAMA-BEACH-CLUP-215830141782883/

Haritada Görüntüle >

Mekân Cafe Beach & Camping

Mekan Cafe, Beach & Camping

Altınoluk’un yerli ve yabancı turistler tarafından tercih edilen tesislerinden biri olan Mekân Cafe Beach, geniş kumlu plajı ve berrak denizi ile ziyaretçilerine keyifli bir deniz tatili deneyimi sunuyor. Yöre halkının da sıklıkla geldiği işletme yaz aylarında dolup taşıyor. Burada her yaştan insanı görebilmek mümkündür. Çocuklu aileler ve yüzmeyi yeni öğrenenlerin de tercih edebileceği Mekân Cafe Beach, günübirlik deniz keyfi yaşamak isteyenlerin taleplerini karşılar düzeyde bir donanıma sahiptir.

Plajı tamamıyla kumlu bir yapıya sahiptir. Şezlonglar çok da fazla sıkış tepiş değil. Şemsiyeler hasır, duş, tuvalet ve soyunma kabini üniteleri yoğunluğa cevap verecek sayıda mevcuttur. Şezlongların arka kısmında yine hasırdan çardak alanlar ve kafe bölümünde masa-sandalye ve armut koltuklar bulunmaktadır.

Tesisin kafesinde güne güzel, zengin içerikli bir kahvaltıyla başlayabilir, güneş tepeye tırmanman üzereyken kendini denizin yeni yeni ısınan sularına bırakabilirsiniz. Gün ortası çalan güzel müzikler eşliğinde eğlenirken, sevdiklerinizle günün tadını burada doyasıya çıkarabilirsiniz. Araçla gelecek olanlar için tesisin otopark alanı mevcuttur. Bununla birlikte işletme konuklarına çadır kampı yapabilecekleri hizmet de sunmaktadır.

Giriş Ücreti: Şezlong + şemsiye ile birlikte kişi başı giriş ücreti 50 TL. Çadır konaklama ücretleri sezonluk olarak değişiklik göstermektedir.

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şezlong ve şemsiye, hamak, armut koltuklar, salıncak, çardak, buz hokeyi, langırt, kafeterya, Wi-Fi, deniz güvenlik şeridi, cankurtaran ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Daha Fazla Bilgi: https://www.facebook.com/mekanbeach/

Haritada Görüntüle >

Safari Cafe & Beach

Safari Beach & Cafe

Balıkesir’in Edremit ilçesi Avcılar Mahallesi’nde yer alan Safari Cafe & Beach sabah erken saatlerden gece yarısına kadar eğlenceli vakit geçirebileceğiniz Edremit’in en gözde mekânlarından biridir. Son derece samimi ve nezih bir ortama sahip olan mekân temizliği ile beğeni toplamaktadır. Merkeze yakın olması ve fiyatların da makul olması nedeniyle çok fazla tercih edilen Safari Beach & Cafe yaz aylarında özellikle hafta sonları yer bulamayacak kadar kalabalık olur.

Mekâna giriş ücretlidir. Duş, soyunma kabini, tuvalet, şezlong ve şemsiyeler giriş ücretine dâhildir.  Giriş yaptıktan sonra, isterseniz şezlonglarda uzanıp güneşlenebilir, isterseniz kumsalda ağaçların altında bulunan masalarda oturarak bir şeyler yiyip içebilirsiniz. Mekânın sahili kumluktur. Denize giriş kısımları taşlık olsa da biraz ilerledikten sonra yerini yumuşacık kumlara bırakır. Tertemiz denizin sığ olması nedeniyle çocuklu aileler ve yüzme bilmeyenler tarafından da sıklıkla tercih edilir.

Giriş Ücreti: Şezlong + şemsiye ile birlikte kişi başı giriş ücreti 40 TL.

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şezlong, şemsiye, kafeterya, bahçe ve dinlenme alanı, Wi-Fi, deniz güvenlik şeridi ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Daha Fazla Bilgi: https://safari-kafe-beach.business.site/

Haritada Görüntüle >

Sardunya Cafe & Beach

Sardunya Beach Cafe
Fotoğraf: Fuat Şahin

Edremit ilçesi Avcılar Mahallesi’ndeki Sardunya Cafe & Beach, Kaz Dağları’nın eteklerinde yer alan, eşsiz denizi, gün batımı manzarası, nezih ortamı ve lezzetli yemekleri ile müşterilerine en iyi şekilde ağırlamaktadır. Edremit’te bulunan en uygun fiyatlı işletmelerden biri olan mekân, bu özelliği ile de çok fazla tercih edilmektedir.

Sardunya Cafe & Beach’e giriş ücretlidir. Civardaki beachlere göre giriş ücreti oldukça uygundur. Şezlong, şemsiye, duş, soyunma kabini, tuvalet gibi ihtiyaçlar giriş ücreti karşılığında kullanılabilir. Kafe bölümündeki yemekler de oldukça beğenilmektedir. Mekânın denizi kum ve çakıl taşı karışımıdır. Deniz suyu Edremit geneli gibi soğuk ve sığdır. Cam gibi berrak denizde çocuklar güvenle yüzmenin keyfini çıkarabilir.

Giriş Ücreti: Şezlong + şemsiye ile birlikte kişi başı giriş ücreti 20 TL.

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şezlong ve şemsiye, kafeterya, bahçe ve dinlenme alanı, Wi-Fi, deniz güvenlik şeridi, cankurtaran ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Daha Fazla Bilgi: https://www.instagram.com/sardunya.beach.cafe/

Haritada Görüntüle >

Melisa Beach Club

Melisa Beach Club
Fotoğraf: Sedat Demir

Edremit Körfezi’nin incisi Altınoluk Mahallesi’nde yer alan Melisa Beach Club, akvaryum gibi denizi, tertemiz havası, harika manzarası ve makul fiyatları ile Körfezin en çok tercih edilen mekânlarından biri olma özelliğini taşır. Mekâna giriş ücretlidir. Şezlong için ekstra ücret ödemeniz gerekir ancak şezlong kiralamadan da masalarda vakit geçirebilirsiniz. Gündüzleri denizin tadını sonuna kadar çıkarabileceğiniz mekânda akşamları da arkadaşlarınızla tavla ve okey gibi oyunlar oynayabilir, maç seyredebilirsiniz.

Kum e çakıl karışımı plajın denizi sığdır. Bu özelliği ile yüzme bilmeyenler ve çocuklu aileler tarafından da tercih edilir. Sığ denizden hoşlanmayanlar ise iskeleyi kullanarak serin sulara atlayabilir. Mekânda duş, tuvalet ve soyunma kabini gibi imkânların bulunması, şezlongların rahat olması, iskelede güneşlenebilme imkânı olması ve lezzetli yemekleri mekânı öne çıkaran en önemli özelliklerdendir.

Giriş Ücreti: Şezlong + şemsiye ile birlikte kişi başı giriş ücreti 50 TL.

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şezlong ve hasır şemsiye, kafeterya, Wi-Fi, iskele, deniz güvenlik şeridi, cankurtaran ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Daha Fazla Bilgi: https://www.facebook.com/Taylan3510/

Haritada Görüntüle >

Şato Beach Club

Şato Beach Club
Fotoğraf: Erdal Kıskanç

Edremit Körfezi’nde Altınoluk merkezinde yer alan mekân eğlenceli konsepti, merkeze yakın olması ve nezih ortamı ile bölgenin en iyi yerlerinden biridir. Gündüzleri beach, akşamları club olarak hizmet veren Şato Beach Club, günün her saatinde eğlence garantisi verir. Arkada boylu boyunca uzanan Kaz Dağları ve Ege’nin mis gibi suyu arasında konulmanmış olan mekân, mükemmel manzarası ile de görsel şölen sunmaktadır.

Girişin ücretli olduğu mekânda ister sahildeki şezlonglarda, ister iskelede, ister özel localarda sevdiklerinizle birlikte vakit geçirebilirsiniz. Tercih ettiğiniz yere göre giriş ücreti de farklılık gösterecektir. Deniz tabanı ve sahil taşlıktır. Taş sevmezseniz iskelede vakit geçirebilirsiniz. Deniz Edremit genelinden farklı olarak çabuk derinleşir. Bu nedenle çocuklar ve yüzme bilmeyenler için çok uygun değildir. Gündüzleri farklı geceleri farklı eğlence anlayışı ile hizmet veren mekânda gün boyu denizin tadını çıkardıktan sonra akşamları da DJ performansları ve canlı müzikler eşliğinde gece geç saatlere kadar eğlenebilirsiniz.

Giriş Ücreti: 100 TL’lik harcama limiti ile giriş ücreti, şezlong ve şemsiye ücreti alınmamaktadır.

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şezlong ve şemsiye, plaj bar, DJ performansı, Wi-Fi, deniz güvenlik şeridi, cankurtaran ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygun Değildir

Daha Fazla Bilgi: https://sato-beach-club.business.site/

Haritada Görüntüle >

Manuka Beach

Manuka Beach Club
Fotoğraf: Profotocubjk

5 yılı aşkın süredir Edremit Altınoluk’ta hizmet veren Manuka Beach, Altınoluk sahillerinde denize girilebilecek en güzel noktalardan biridir. Nezih ve huzurlu ortamı nedeniyle aileler tarafından tercih edilen plaj, yeşillikler içerisinde muhteşem manzaraya sahip bir plajdır. Gün boyu çalan eğlenceli müzikler eşliğinde eğlenebileceğiniz Manuka Beach’de akşamları da zengin yiyecek ve içecek menüsünden sipariş vererek gün batı manzarasına karşı yemeğinizi yiyebilirsiniz.

Mekâna giriş ücretlidir. Giriş ücreti Edremit ortalamasının üzerinde olsa da alınan hizmete fazlasıyla değer. Akvaryumu andıran deniz Edremit’in en güzel denizlerindendir. Plaj kumluktur. Deniz hemen derinleşmez. Bu özelliği ile özellikle çocuklu aileler ve yüzme bilmeyenler tarafından tercih edilir. Derinlerde yüzmek isteyenler ise mekânın iskelesinden denize girerek buz gibi Ege denizinin tadını çıkarabilir.

Giriş Ücreti: Kişi başı 40 TL (Şezlong + şemsiye 30 TL)

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şezlong ve şemsiye, kafeterya, DJ performansı, Wi-Fi, iskele, deniz güvenlik şeridi, cankurtaran ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Daha Fazla Bilgi: https://www.facebook.com/Manuka-Beach-1574220796209014/

Haritada Görüntüle >

Kız Kulesi Cafe Beach & Bar

Kız Kulesi Cafe, Beach & Bar
Fotoğraf: İhsan Arı

Edremit Altınoluk Mahallesi’nde yer alan Kız Kulesi Cafe Beach & Bar, dinlendirici ve huzurlu ortamı, farklı dekorasyonu ve hizmeti ile Körfezin en çok tercih edilen mekânlarından biridir. Zeytin ağaçlarının altında dinlenme imkânı bulabileceğiniz Kız Kulesi Cafe Beach & Bar, denizin ortasındaki salıncakları, zeytin ağaçlarına kurulan hamakları, armut koltukları, geniş iskelesi ve zengin bir menü sunan kafesi ile tatilcilerin konforu ve eğlencesi için gereken her şeyi sunmaktadır.

Çevredeki benzer mekânlara göre fiyatların makul olduğu Kız Kulesi’nde sabah açık büfe kahvaltı ile güne başlayabilir, akşam yemeğinizi yedikten sonra gece geç saatlere kadar müzik eşliğinde eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz. Sahilin bir kısmı kumlukken denize girilen kısımlar itibaren yerini taşlara bırakır. Deniz sığ ve son derece sakindir. Çocuklu aileler ve yüzme bilmeyenler için oldukça idealdir.

Giriş Ücreti: Şezlong + şemsiye ile birlikte kişi başı giriş ücreti 30 TL.

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şezlong ve şemsiye, kafeterya, Wi-Fi, iskele, deniz güvenlik şeridi, cankurtaran ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Elit Beach Club

Elit Beach Club

Elit Beach Club Edremit Körfezi’nde Altınoluk Mevkiinde bulunan Çocuklar için en uygun olan mekânlardan biridir. Çocuk parkı, kum havuzları, oyun makineleri bulunan mekân aile ve çocuklarla gidilebilecek harika bir yerdir. Adı gibi son derece elit bir mekân olan Elit Beach Club’ta hafif müzik eşliğinde ister zeytin ağaçlarının altında kitabınızı okuyabilir, ister sahilde ve iskeledeki şezlonglarda güneşlenebilirsiniz.

Girişin ücretli olduğu mekân zengin bir yemek menüsüne de sahiptir. Fiyatların son derece uygun olması ve her damak zevkine hitap eden yemeklerin bulunması mekânı cazip kılan özelliklerdendir. Mekânın geniş plajı kumluktur. Denize yaklaştıkça kum yerini taşlara bırakır. Yürürken taşlar ayakları rahatsız etmez ancak yine de rahatsız olursanız iskeleyi kullanabilirsiniz. Çocuklar için zaten uygun olan mekân sığ denizi nedeniyle de çocuklu aileler için daha cazip olmaktadır.

Giriş Ücreti: Kişi başı 20 TL (Şezlong + şemsiye 30 TL)

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şezlong ve şemsiye, restoran, ocak başı ve mangal, Wi-Fi, çocuk oyun parkı, iskele, deniz güvenlik şeridi, cankurtaran ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Daha Fazla Bilgi: https://www.instagram.com/elit.beach.offical/

Haritada Görüntüle >

Ilgaz Camping & Beach Club

Ilgaz Motel, Beach & Camping

Oksijen deposu Kaz Dağları eklerinde, masmavi Ege Denizine karşı asırlık zeytin ağaçlarının gölgesinde konumlanmış olan Ilgaz Camping & Beach Club, hem konaklayabileceğiniz hem de günübirlik deniz tatilleri için gidebileceğiniz, mükemmel doğası ve denizi ile göz dolduran Altınoluk’un en gözde yerlerinden biridir. Denize sıfır konumda bulunan mekân kamp tatili için gereken her türlü imkâna sahiptir.

Edremit’e yakın konumda bulunan Ilgaz Camping plajı, kolay ulaşılabilmesi nedeniyle de oldukça kalabalıktır. İşletmeye ait olan özel plaja giriş ücretlidir. Yeme içme açısından da oldukça zengin seçenekler bulunur. İster kendin pişir kendin ye seçeneğinden yararlanabilir, ister kamp alanında bulunan restoranda yemeğinizi yiyebilirsiniz. Akvaryum gibi denizde ve iskelede vakit geçirebilir, Adalar tekne turuna katılabilir, deniz bisikleti, kano gibi su sporları aktivitelerine katılabilirsiniz. Kamp alanına ait olan duş, soyunma kabini ve tuvalet gibi imkânlardan da yararlanabilirsiniz.

Giriş Ücreti: Şezlong + şemsiye ile birlikte kişi başı giriş ücreti 35 TL. Çadır konaklama 100 TL/gecelik.

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şezlong ve şemsiye, restoran, Wi-Fi, disko, tekne turu, su sporları, iskele, deniz güvenlik şeridi, cankurtaran ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Daha Fazla Bilgi: http://www.ilgazbeach.com/

Haritada Görüntüle >

Barbaros Beach & Camping

Barbaros Beach & Camping
Fotoğraf: Osman Yılmaz

Bir tarafta masmavi Ege Denizi, bir tarafta oksijen deposu Kaz Dağları’nın bulunduğu Altınoluk mevkiinde yer alan Barbaros Beach & Camping, yeşilin ve mavinin tadına doyabileceğiniz en güzel yerlerden biridir. Zeytin ağaçlarının gölgesinde bulunan kamp alanındaki çadır ve karavanlarda konforlu bir tatil yapabilirken, Ege Denizi’nin masmavi sularının tadını da doyasıya çıkarabilirsiniz.

Şehrin gürültüsünden ve kalabalığından uzak huzurlu vakitler geçirebileceğiniz plaj, piknik alanları, hayvanat bahçesi, eşsiz kumsalı, şezlongları, çocuk oyun alanları, zeytin ağaçlarının altındaki hamakları ve özel localarıyla misafirlerini ağırlar. Girişin ücretli olduğu mekânın restoran kısmında uygun fiyata lezzetli yemekler yiyebilir, günün her saatinde sıcak su bulunan duşları, soyunma kabinlerini ve tuvaletleri kullanabilirsiniz. Akvaryumu andıran denizde doyasıya yüzdükten sonra ister kumsalda güneşlenebilir, ister asırlık zeytin ağaçlarının altında kitabınızı okuyabilirsiniz.

Giriş Ücreti: Günübirlik plaj kullanım ücreti kişi başı 50 TL (Şezlong ve şemsiye dâhildir). Konaklama ücretleri sezonluk olarak değişiklik göstermektedir.

Plaj Özellikleri: WC, elektrik, duş, Wi-Fi, hamak, çocuk oyun alanı, piknik alanları, kamelyalar, kafeterya ve büfe, localar, çadır ve karavan kamp alanı, mangal ve semaver yakılabilir alan, iskele, güvenlik ve cankurtaran, şezlong, şemsiye, soyunma kabinleri ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Daha Fazla Bilgi: https://www.instagram.com/barbaroscamping/

Haritada Görüntüle >

Fab Beach Club

Fab Beach Club

Güler yüzlü personeli, hizmet kalitesi, hızlı servisi, nezih ve temiz ortamı ile Altınoluk’ta gidilebilecek mekânlar arasında gösterilen Fab Beach Club, eğlenirken kendinizi evinizde hissedebileceğiniz bir yerdir. Müzik eşliğinde gün boyu denize girip güneşlenebileceğiniz, lezzetli yemekler yiyip bir şeyler içebileceğiniz Fab Beach Club, sessiz, sakin ve huzurlu ortamı ile dikkat çekmektedir.

Özel bir plaja sahip olan beach cluba giriş ücretlidir. Giriş ücreti biraz yüksek olsa da alınan hizmete fazlasıyla değer. Taşlık plajın iskelesi ve çim alanları mevcuttur. Denizin içerisinde salıncaklar ve özel localar vardır. Locaları ve denizin içindeki şezlongları tercih ederseniz ekstra ücret ödemeniz gerekir. Gölgelik bir yerde dinlenmek isterseniz zeytin ağaçlarının arasında çimlere uzanmayı tercih edebilirsiniz. Deniz sığ olması burayı çocuklu aileler için de ideal kılmıştır. Derinlerde yüzmek isterseniz iskeleyi kullanabilirsiniz.

Giriş Ücreti: Kişi başı 50 TL (Şezlong ve şemsiye dâhil).

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şezlong ve şemsiye, kafeterya, Wi-Fi, bahçe ve dinlenme alanı, su sporları, iskele, deniz güvenlik şeridi, cankurtaran ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Daha Fazla Bilgi: https://www.facebook.com/altinolukfabbeachclub/

Haritada Görüntüle >

Nezih Beach

Nezih Beach
Fotoğraf: Korhan Turgutlu

Gündüzü başka gecesi ayrı başka olan adı gibi son derece nezih bir ortama sahip olan Nezih Beach’de gündüzleri geniş alanda plajın ve mis gibi Ege denizinin tadını çıkarırken, akşamları DJ performansları ve canlı müzik eşliğinde deniz mahsulleri ağırlıklı menüden dilediğinizi seçerek yemeğinizi yiyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla okey ve tavla gibi oyunlar oynayarak eğlenebilirsiniz. Günün her saatinin tadını doyasıya çıkarmanızı sağlayabilen mekân Edremit Körfezi’nde gözünüz kapalı tercihe edebileceğiniz yerlerden biridir.

Giriş için belli bir ücret ödemeniz gereken mekânda duş, soyunma kabini, tuvalet, şemsiye ve şezlong gibi hizmetlerden faydalanabilirsiniz. İster iskelede, ister kumsalda, ister çimlerin üzerindeki şezlongları tercih edebilirsiniz. Çoğunluğu çim olan mekânın plajı kumludur. Denize girdikçe taşlar karşınıza çıkar. Deniz sığdır ancak derinlerde yüzmek isteyenler için iskele mevcuttur. Denizin sığ olması ve çocuk eğlence alanlarının fazlalığı nedeniyle çocuklu aileler tarafından da çok fazla tercih edilir.

Giriş Ücreti: Kişi başı 30 TL (Şezlong + şemsiye 35 TL).

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şezlong ve şemsiye, kafeterya, restoran, Wi-Fi, bahçe ve dinlenme alanı, su sporları, iskele, deniz güvenlik şeridi, cankurtaran ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Daha Fazla Bilgi: https://www.facebook.com/nezihbeach/

Haritada Görüntüle >

Toprak Beach & Cafe

Toprak Beach, Cafe & Pansiyon
Fotoğraf: Aynur Çatakoğlu

Altınoluk mevkiinde yeşillikler içinde konumlanmış olan Toprak Beach & Cafe, şehrin kalabalığından ve gürültüsünden uzak, huzurlu bir gün geçirip kafa dinlemek için tercih edilebilecek en ideal yerlerden biridir. Akvaryum gibi berrak denizde yüzebileceğiniz, geniş kumsalda güneşlenebileceğiniz, ağaçların altındaki masalarda oturup bir şeyler yiyebileceğiniz ya da çay bahçesinde oturup dalga sesleri eşliğinde içeceklerinizi yudumlayabileceğiniz Toprak Beach & Cafe, aileler için de son derece uygun bir ortama sahiptir.

Girişin ücretli olduğu plajın sahili taşlıktır. Tertemiz deniz uzun bir mesafe gittikten sonra derinleşir. Bu özelliği nedeniyle çocuklu aileler ve yüzme bilmeyenler için oldukça uygundur. Temizliği ile de müşterilerinin beğenisini kazanan mekânın tuvaletleri, duşları ve soyunma kabinleri de tercih edilme nedenleri arasındadır.

Giriş Ücreti: Şezlong + şemsiye ile birlikte kişi başı giriş ücreti 35 TL.

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şezlong ve şemsiye, kafeterya, Wi-Fi, bahçe ve dinlenme alanı, deniz güvenlik şeridi, cankurtaran, pansiyon konaklama ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Daha Fazla Bilgi: https://www.facebook.com/Toprak-Beach-Cafe-141113539632421/

Haritada Görüntüle >

Ücretsiz Plaj Yerleri

Altınkum Plajı

Edremit merkeze yaklaşık 9 km uzaklıktaki Altınkum Plajı, Edremit merkeze oldukça yakın bir konumda olan Akçay Mahallesi’nde yer almaktadır. Yaklaşık 300 metre uzunluğundaki ve 20 metre genişliğindeki plaj yakın zamanda Zeytinli Belediyesi tarafından düzenlenmiş ve halkın kullanımına açılmıştır. Halk plajı olarak hizmet veren ve girişin ücretsiz olduğu plajda şezlong ve şemsiye kiralayabileceğiniz birçok işletme mevcuttur. Aynı zamanda yeterli sayıda olmasa da belediye tarafından temin edilen şezlong ve şemsiye de bulunmaktadır.

Kum ve çakıl karışımı bir zemini olan Altınkum Plajı sığ yapısı nedeniyle çocuklu aileler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Edremit’in en popüler plajlarından biri olan Altınkum Plajı’nda yeterli sayıda duş ve soyunma kabini bunmaktadır. Yerleşim alanına yakın olması nedeniyle yeme içme açısından da birçok seçenek sunmaktadır.

Giriş Ücreti: Ücretsiz (Şezlong + şemsiye 25 TL)

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şezlong ve şemsiye kiralama, bisiklet ve yürüyüş yolu, kafeterya, çocuk oyun parkı, basketbol sahası, iskele, deniz güvenlik şeridi ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Saka Çim Plajı

Edremit ilçesi Akçay tatil beldesinde bulunan plaj Edremit ilçe merkezine yaklaşık 15 km uzaklıktadır. Akçay Limanı’nı geçtikten sonra hemen karşınıza çıkan plaj, sakinliğiyle bilinir. Sessiz, sakin huzurlu bir ortamda doğa ile iç içe kafa dinlemek isteyenler tarafından tercih edilen plaj, şehrin gürültüsünden kaçmak isteyenler için son derece uygundur. Çevredeki plajlardan farklı olarak ağaçların altında isteyenler çimlerin üzerinde isteyenler kumsalda güneşlenebilir.

Saka Çim Plajı’na ücretsiz bir şekilde giriş yapabilirsiniz. Ancak şezlong ve şemsiye kiralamak için ücret ödemeniz gerekir. Plajda ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bir adet işletme mevcuttur. Bu işletmeye ait olan soyunma kabini, duş ve tuvaletler ücretsiz bir şekilde kullanılabilir. Aynı zamanda yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı da buradan karşılayabilirsiniz. Denizin ve güneşin tadını doyasıya çıkarmanın yanında plaj çevresinde bulunan piknik alanlarında sevdiklerinizle piknik yapabilirsiniz.

Giriş Ücreti: Ücretsiz (Şezlong + hasır şemsiye 30 TL)

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şezlong ve şemsiye kiralama, kafeterya, deniz güvenlik şerdi ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Güre Halk Plajı

Edremit’e bağlı Güre beldesinde bulunan Güre Halk plajı, Edremit merkeze 12 km uzaklıktadır. Muhteşem denizinin yanında çevresinde bulunan yürüyüş yolları ve yeşil alanlarla da dikkat çeken plaj tatilcilere eşsiz bir gün batımı manzarası da sunmaktadır. Çoğunlukla otellerin bulunduğu bir bölgede buluna plaj, hem çevre halkı hem de otellerde konaklayan misafirler tarafından tercih edilir. Plaj zemini kumluktur. Deniz girişinde birkaç metrelik bir bölüm taşlık olsa da ilerledikten sonra yerini kuma bırakır. Deniz sığ olduğu için çocuklu aileler ve yüzme bilmeyenler için son derece uygundur.

Plaja ücretsiz bir şekilde giriş yapabilirsiniz. İsterseniz kendi şemsiyenizi kullanabilir, havlunuzu sererek güneşlenebilirsiniz. İsterseniz plajda bulunan özel işletmelerin imkânlarından ücretli olarak faydalanabilirsiniz. Ücret ödemeyi tercih etmezseniz belediye tarafından sağlanan duş, soyunma kabini ve tuvalet gibi imkânlardan faydalanabilirsiniz.

Giriş Ücreti: Ücretsiz

Plaj Özellikleri: Duş, soyunma kabini, iskele, yürüyüş yolu ve otopark alanı mevcuttur. Şezlong ve şemsiye kiralama olanakları bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi plaja gelmeden önce temin etmelisiniz.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Ören Halk Plajı

Balıkesir’in en popüler plajlarından biri olarak kabul edilen Ören Halk Plajı, Edremit ilçe merkezine yaklaşık 18 km uzaklıktadır. Burhaniye merkezde yer alan plaj, piknik alanları, su ve plaj sporu imkânları, altın sarısı kumları ve masmavi denizi ile Edremit’te günübirlik gezilecek yerler listesinde mutlaka yer almalıdır. Yaz aylarının vazgeçilmez yerleri arasında gösterilen plaj, genellikle bölgede kalan yazlıkçılar tarafından tercih edilse de son derece kalabalık olur.

Yaklaşık 2 km uzunluğundaki plaj, geniş kumsalı ile oldukça rahat bir ortam sunar.  Çocuklar kumsalda eğlenceli vakit geçirirken yetişkinler güneşlenmenin keyfini çıkarır. Çabuk derinleşmeyen denizi ile çocuklu aileler ve yüzme bilmeyenler için ideal bir yerdir. Halk plajı olduğu için girişte ücret ödemeniz gerekmez. İsterseniz kendi şemsiyeniz ve havlunuzla gidebilir, isterseniz makul bir ücret karşılığında şezlong ve şemsiye kiralayabilirsiniz. Uzun sahil şeridinde bulunan işletmelerden yeme içme ihtiyaçlarınızı karşılayabilir, deniz ve güneşle iç içe harika bir gün geçirebilirsiniz.

Giriş Ücreti: Ücretsiz (2 Şezlong + 1 şemsiye 30 TL)

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şezlong ve şemsiye kiralama, yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınız için plajdaki işletme yerlerini kullanabilirsiniz. Plaj çevresinde araçlar için otopark alanı bulunmaktadır.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Altınoluk Halk Plajı

Edremit’in en popüler tatil beldesi olan Altınoluk, harika denizi ve kumsallarıyla keyifli bir tatil geçirme imkânı sunar. Mavi bayraklı plajlarıyla adından söz ettiren Altınolukta bulunan birbirinden güzel plaj ve beach clublardan biri olan Altınoluk Halk Plajı, gündüzleri Altınoluk tatilcilerinin vakit geçirdiği en önemli noktalardan biridir. Genellikle yazlıkçılar tarafından tercih edilen plaj, sakin ortamıyla dikkat çeker.

Halk plajına giriş ücretsizdir. İsterseniz plajdaki işletmelerden şezlong ve şemsiye kiralayabilir, isterseniz kendi plaj malzemelerinizle denizin ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz. Plaj çakıllı bir yapıya sahiptir ancak deniz tabanı kumludur. Sığ yapısı nedeniyle çocuklu aileler için son derece uygundur. Plajda soyunma kabini, duş ve tuvalet imkânı bulunmaktadır. Aynı zamanda yakınlarda bulunan kafe ve restoran gibi işletmelerden yeme içme ihtiyaçları karşılanabilir.

Giriş Ücreti: Ücretsiz (Şezlong + şemsiye 25 TL)

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şezlong ve şemsiye kiralama, yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınız için plajda kafeterya ve restoran yerleri bulunmaktadır. Plaj çevresinde araçlar için otopark alanı da mevcuttur.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Özdemir Sitesi Halk Plajı

Şehir merkezine 3 km uzaklıktaki plaj Edremit ilçesi Altınoluk Mahallesi’nde yer almaktadır. Özdemir Tatil Sitesi yakınlarında olduğu için bu isimle anılan plaj, genellikle site sakinleri tarafından tercih edilse de dışarıdan gelen tatilciler de azımsanmayacak kadar çoktur. 150 metre uzunluğunda ve 20 metre genişliğindeki plaj temizliğiyle 2012 yılından beri mavi bayrak ödülüne layık görülmüştür.

Ücretsiz bir şekilde giriş yapılabilen plajda şezlong ve şemsiye kiralayabileceğiniz birçok işletme bulunmaktadır. Aynı zamanda buradaki işletmelerden yeme ve içme ihtiyaçlarınızı da karşılayabilirsiniz. Edremit’te bulunan çoğu plaj gibi çakıllı bir yapıya sahip olan Özdemir Sitesi Halk Plajı, diğer plajlardan farklı olarak çabuk derinleşir. Bu yüzden de çocuklu aileler ve yüzme bilmeyenler için çok uygun değildir.

Giriş Ücreti: Ücretsiz

Plaj Özellikleri: WC, şezlong ve şemsiye bulunmuyor. Duş ve soyunma kabinleri mevcuttur. Yiyecek ve içecek ihtiyaçları için plaj çevresinde kafe ve market yerleri bulunmaktadır.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Fener Plajı

Fener Plajı
Fotoğraf: Emre Aktaş

Edremit’e bağlı Altınoluk Mahallesi’nde yer alan Fener plajı, çarşaf gibi denizi, yürüyüş yolları, harika sahili ile Edremit Körfezi’nin incisi olarak nitelendirilir. Hafta içleri oldukça sakin olan plaj sessiz, sakin, huzurlu bir gün geçirmek isteyenlerin vazgeçemediği yerlerden biridir. Plaja dökülen dereden dolayı deniz suyu oldukça soğuktur ancak yaz aylarının kavurucu sıcağında serinlemek için oldukça idealdir. Plaj ve deniz tabanı taşlıktır. Taşların ayaklarınızı kesmemesi için deniz ayakkabısı kullanabilirsiniz.

Halk plajı olan Fener Plajı’na giriş ücretsizdir. Plajda belediye tarafından temin edilen şemsiyeler bulunmaktadır. İsterseniz şemsiyelerin altına havlunuzu sererek dinlenebilir, isterseniz şezlong kiralayabilirsiniz. Plaj yakınlarında bulunan büfe tarzı işletmelerden yeme içme ihtiyaçlarınızı karşılayabilir, akşamüstü muhteşem gün batımı manzarasını seyredebilirsiniz.

Giriş Ücreti: Ücretsiz

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabini ve şezlong bulunmuyor. Yiyecek ve içecek ihtiyaçları için plaj çevresinde kafe ve market yerleri bulunmaktadır.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Antandros Halk Plajı

Antandros Halk Plajı
Fotoğraf: Gökhan Akyıldız

Edremit ilçe merkezine 2 km uzaklıktaki plaj, Altınoluk tatil beldesi sınırları içerisinde bulunmaktadır. 2012 yılından beri aralıksız mavi bayrak ödülüne sahip olan plaj, berraklığı ve temizliği ile ilgi toplamaktadır. Merkeze yakın olması nedeniyle de çok fazla tercih edilen plaj, yaz aylarında son derece kalabalık olmaktadır.

250 metre uzunluğunda ve 40 metre genişliğindeki plaj çakıllı bir yapıya sahiptir. Edremit’in diğer plajları gibi sığ olan denizin suyu serindir. Ücretsiz olan plajda şezlong ve şemsiye kiralama imkânı bulunmaktadır. Cankurtaran, duş, tuvalet ve soyunma kabini imkânı mevcuttur. Şehir merkezinde bulunan plaj yeme içme imkânı açısından da birçok seçenek sunar.

Giriş Ücreti: Ücretsiz (Şezlong + şemsiye 20 TL)

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şezlong ve şemsiye kiralama, yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınız için plajda kafeteryalar bulunmaktadır. Plaj çevresinde araçlar için ücretli otopark alanı da mevcuttur.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Akçay Pat Kamp Plajı

Akçay Pat Kampı Plajı
Fotoğraf: Nermin Ceyla Nogay

Akçay merkezde bulunan Akçay Pat Kamp Plajı, Edremit merkeze yaklaşık 10 km uzaklıktadır. Yeşillikler içinde bir tatil geçirmek isteyenlerin tercih ettiği plaj, ailece vakit geçirilebilecek en güzel yerlerden biridir. Şehrin gürültüsünden ve kalabalığından uzak sakin bir gün geçirebileceğiniz plaj, temizliği ve kaliteli hizmeti ile de dikkat çekmektedir.

Kamp plajı olduğu için girişin ücretli olduğu düşünülse de Akçay Pat Kamp Plajı’na giriş ücretsizdir. Ancak şezlong ve şemsiye kiralamak için ücret ödemek gerekir. Son derece temiz olan duş ve tuvaletler ücretsiz kullanılabilir. Plajda bulunan kafe uygun fiyatlarla birçok yiyecek ve içecek sunar. Denize giriş kısmı taşlıktır ancak deniz tabanı kumludur. Taşların rahatsız etmemesi için deniz ayakkabısı giyebilir ya da iskeleden denize atlayıp serin suların tadını çıkarabilirsiniz.

Giriş Ücreti: Ücretsiz (Şezlong + şemsiye 30 TL)

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şezlong ve şemsiye kiralama, kafeterya, bahçe ve dinlenme alanı, iskele, deniz güvenlik şeridi, cankurtaran ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Zeytinli Rock Festival Plajı

Zeytinli Rock Festivali Plajı
Fotoğraf: Tarihçi Turgay

Edremit merkeze yaklaşık 7 km uzaklıkta bulunan Zeytinli Rock Festival Plajı, Akçay beldesi Zeytinli Mahallesi’nde yer alır. Tertemiz denizi ve harika plajları ile ünlü Akçay Sahilindeki plaj, yılın belli döneminde deniz tatili ve müziği birleştirmek isteyenlerin uğrak noktasıdır. 2005 yılından beri düzenlenen Zeytinli Rock Festivali’ne ev sahipliği yapan plaj, gündüzleri deniz ve güneşin tadını çıkarmak isteyenler tarafından kullanılırken akşamları da eğlenceli anlar yaşanmasını sağlar.

Festival dönemi dışında son derece sakin olan plaj, Akçay plajları arasında en çok tercih edilenlerden biridir. Plaj ve deniz tabanı kumluktur. Deniz Edremit’in genelinde olduğu gibi oldukça soğuktur. Sığ ve dalgasız olması nedeniyle çocuklu aileler ve yüzme bilmeyenler tarafından tercih edilir. Atlama iskelesi, kafesi, duşları, soyunma kabinleri, şezlong ve şemsiye kiralama imkânı ile tatilcilere gereken her şeyi sunan plaja giriş ise ücretsizdir.

Giriş Ücreti: Ücretsiz (Şezlong + şemsiye 30 TL)

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şezlong ve şemsiye kiralama, yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınız için plajda kafeteryalar bulunmaktadır. Plaj çevresinde araçlar için otopark alanı ve konaklama için karavan ve çadır kamp alanları da mevcuttur.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Turban Plajı

Turban Plajı
Fotoğraf: Nedim Özer Hoşol

Edremit merkeze yaklaşık 10 km uzaklıktaki güzide tatil beldesi Akçay’da bulunan Turban Plajı, Akçay Sahili’nin birbirinden güzel plajlarından biridir. Sakin ve huzurlu atmosferi ile yazın ortasında bile buz gibi soğuk olan suyu ile ve harika manzarası ile dikkat çeken plaj, Akçay’da denize girilebilecek en güzel yerlerden biridir.

Turban Plajı’nın bir kısmı halka açıkken bir kısmı da özel bir işletmeye aittir. İsterseniz kendi şemsiyenizi kullanıp havlunuzu serip güneşlenebilir, isterseniz özel beach işletmesinin imkânlarından ücret karşılığı faydalanabilirsiniz. Plaj genel olarak kumlu olsa da denize giriş kısımları taşlıktır. Rahatsız olmak istemezseniz deniz ayakkabısı kullanabilirsiniz. Deniz suyu oldukça soğuktur ancak sıcak yaz aylarında serinlemek için oldukça idealdir. Deniz seviyesi sığ olduğu için çocuklu aileler ve yüzme bilmeyenler gönül rahatlığıyla tercih edebilir.

Giriş Ücreti: Ücretsiz (Şezlong + şemsiye 25 TL)

Plaj Özellikleri: WC, şezlong ve şemsiye kiralama, bisiklet ve yürüyüş yolu, kafeterya, çocuk oyun parkı, piknik için kapalı çardaklar ve deniz güvenlik şeridi.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Akçay Sahil ve Plajı

Akçay Sahil Plajı
Fotoğraf: Hürol Önal

Edremit merkeze yaklaşık 10 km uzaklıktaki popüler tatil beldesi Akçay, birbirinden güzel plajlarıyla tatilcilerin gözde merkezlerinden biridir. Edremit Körfezi’nde bulunan Akçay sahili ve plajları, çakıllı yapıya sahip olsa da temizliği ve denizin güzelliği nedeniyle tatilciler tarafından tercih edilmektedir.

Akçay mahallesi sahilinde bulunan plajlar ücretsizdir. Çevrede şezlong ve şemsiye kiralayabileceğiniz işletmeler, ücretsiz duş, tuvalet ve soyunma kabinleri mevcuttur. Yakınlarda yeme içme ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz kafe ve restoranlar bulunmaktadır. Birçok yerden denize dökülen kaynak suları nedeniyle deniz oldukça soğuktur. Soğuk olmasına rağmen sığ olması nedeniyle çocuklu aileler için son derece güvenlidir.

Giriş Ücreti: Ücretsiz (Şezlong + şemsiye 20 TL)

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şezlong ve şemsiye kiralama, bisiklet ve yürüyüş yolu, kafeterya, büfe, çocuk oyun parkı, iskele, deniz güvenlik şeridi ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

İmbat Sahil Sitesi Halk Plajı

İmbat Sahil Sitesi Halk Plajı
Fotoğraf: Recai Aksu

Birbirinden güzel plajları, eşsiz doğası ve konforlu konaklama seçenekleri ile harika bir tatil geçirebileceğiniz Akçay’da bulunan İmbat Sahil Sitesi Halk Plajı, İmbat Sahil Sitesinin yanında bulunduğu için bu isimle anılmaktadır. Akçay merkezde bulunan kalabalık plajların yanında oldukça sakin olan plaj, huzurlu bir deniz tatili için ideal bir noktadır.

Genellikle site sakinleri tarafından tercih edilen plaj, dışarıdan gelen tatilcilere de ev sahipliği yapmaktadır ve giriş ücretsizdir. Kendi malzemelerinizle denizin ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz. Plaj yakınlarında bulunan demiryolları kampının kafesinden yeme içme ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Edremit’in tüm plajları gibi buz gibi bir denize sahip olan plaj kumluktur. Hemen derinleşmeyen deniz çocuklu aileler ve yüzme bilmeyenler için oldukça uygundur. Derinlerde yüzmek isteyenler ise iskeleden buz gibi sulara atlayabilir.

Giriş Ücreti: Ücretsiz

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şezlong ve şemsiye kiralama gibi olanaklar bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi plaja gelmeden önce temin etmelisiniz.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Goca Könçek Plajı

Goca Könçek Plajı
Fotoğraf: Nermin Kübra Güner

İzmirÇanakkale yolu üzerinde Altınoluk’tan çıkar çıkmaz görebileceğiniz Goca Könçek Plajı, bölgenin sessiz, sakin sayılabilecek ender plaj yerlerinden biridir. Burası daha çok yöre halkı tarafından tercih edilen ücretsiz bir halk plajıdır. Kimi yiyecek malzemelerini alıp piknik yapmaya gelirken, kimi balık tutmaya geliyor, kimi kamp müdavimleri ise çadır kampı atmak için tercih ediyor. Anlayacağınız her beklentiye cevap veren plaj bu bakımdan oldukça ideal bir yer. Ancak günübirlik deniz keyfi yaşamak isteyenler için WC, duş, soyunma kabini, şezlong ve şemsiye gibi olanakların da olmadığını hatırlatmak isteriz.

Denize girmek için burayı tercih edecek olanların havlu ve varsa şemsiyelerini yanlarında getirmeleri gerekiyor. Bununla birlikte sahil kısmının toprak ve taşlı olması nedeniyle deniz ayakkabısı da getirmeyi düşünebilirsiniz. Deniz suyu temiz ancak biraz soğuk olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca deniz dibi taşlık olması nedeniyle deniz ayakkabısı biraz mecbur oluyor.

Olanakların kısıtlı olmasına karşın, Akçay ve Altınoluk’un kalabalık plaj yerlerinden kaçıp buraya gelerek daha sessiz, sakin bir gün geçirebilir, denizin keyfini çıkarırken, kıyıda sevdiklerinizle sofranızı kurup pikniğinizi de aynı sakinlikte yapabilirsiniz.

Giriş Ücreti: Ücretsiz

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şezlong ve şemsiye kiralama gibi olanaklar bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi plaja gelmeden önce temin etmelisiniz.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Çağrıkent Plajı

Çağrıkent Plajı
Fotoğraf: Necmi Eruçar

Balıkesir-Çanakkale il sınırına yakın bir noktada bulunan Çağrıkent Plajı, aynı adı taşıyan Çağrıkent Sitesi’nin olduğu noktada çocuklu ailelerin tercih edebileceği bir diğer plaj yerlerinden biridir. Burası da tıpkı Goca Könçek Plajı gibi sessiz ve sakin bir yerdir. Ancak sahil kısmının taşlık olması burayı tercih edecekleri ilk başta hep bir düşündürüyor. Bu duruma pek fazla takılmak istemez ve yanınızda bir deniz ayakkabısı ile gelirseniz, günü çok fazla kabalık olmayan bu güzel plajda değerlendirebilirsiniz.

Çağrıkent Plajı orta ölçekte taşlık bir plaj yerine sahip. Denizin dibi de ilk 4 metre kadar iril ufaklı taşlardan oluşuyor, sonrası ise kumlu. Deniz dibi çıplak gözle görülebilecek ölçüde berrak ve dalgasız. Kıyı yerler ufak çocukların girebileceği bir derinlik seviyesine sahip. Goca Könçek Plajı’nın aksine burada soyunma kabinleri ve duşlar ise mevcut. Gelirken yalnızca havlu ve varsa bir şezlong yeterli olacaktır. Unutmadan yiyecek ve içeceklerinizi de yanınızda getirmeyi unutmayın. Diğer türlü markete gitmek için biraz yürümeniz gerekebilir.

Dileyenler için plajın 50 metre kadar ilerisinde ücretli bir plaj yeri de bulunmaktadır. İskelesi mevcut. Kafeteryası da yeme içme için beklentiye cevap verir düzeyde.

Giriş Ücreti: Ücretsiz

Plaj Özellikleri: WC, duş ve soyunma kabinleri bulunuyor. Şezlong ve şemsiye kiralama olanağı mevcut değil. Yiyecek ve içecek ihtiyaçları için plaj çevresinde market ve büfe yerleri bulunmaktadır.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Sarıkız Plajı

Edremit merkeze yaklaşık 10 km uzaklıktaki plaj, Akçay merkezde yer almaktadır. Merkezi konumu nedeniyle hem yöre halkı hem de tatilciler tarafından tercih edilen plaj yaz aylarında oldukça kalabalık olmaktadır. 200 metre uzunluğundaki ve 40 metre genişliğindeki plaj kum çakıl karışımı bir yapıya sahiptir. Deniz suyu genellikle soğuktur ve deniz hemen derinleşmez.  Bu özelliğiyle çocuklu aileler ve yüzme bilmeyenler için uygundur.

Ücretsiz bir şekilde giriş sağlanan plajda şezlong ve şemsiye kiralama imkânı bulunmaktadır. Duş ve soyunma kabini imkânların da bulunması Sarıkız Plajı’nı cazip kılan özelliklerdendir. Merkezde bulunmasından dolayı çevrede ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok işletme mevcuttur. Edremit’in mavi bayraklı plajlarından biri olan Sarıkız plajı, Edremit tatillerinizde deniz keyfi yapabileceğiniz harika bir noktadır.

Giriş Ücreti: Ücretsiz (Şezlong + şemsiye 25 TL)

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şezlong ve şemsiye kiralama, yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınız için plajda kafeteryalar bulunmaktadır. Plaj çevresinde müsait araç park alanları da mevcuttur.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Bir sonraki tatilinizi planlamak için Edremit hakkında yazdığımız diğer içeriklere de göz atabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin