Delhi’de Nerede Kalınır? Delhi Otel Tavsiyeleri

Delhi, bambaşka ve kozmopolit kültürüyle, etkileyici mimari yapılarıyla Asya’nın en çok tercih edilen rotaları arasında bulunuyor.

Şehre gelenler “Delhi’de nerede kalınır?” sorusu için de pek çok seçeneğe sahip oluyor.  Delhi, ülkemizden direkt uçuşlarla dahi 6 saat sürdüğü için bu şehre gelenlerin mutlaka konaklamalı bir tatil planı yapması gerekiyor.

Bu da ziyaretçilerin şehrin konaklama seçeneklerini araştırması gerektiği anlamına geliyor. Yazımızda Delhi’nin konaklama alternatifleri hakkında bilgilere ve şehirde tercih edebileceğiniz bazı otel tavsiyelerine yer verdik.

1- Delhi’de Nerede Kalınır?

Delhi, her türden insanın yaşadığı bir şehir olduğundan burada kendinizi emniyette hissetmeniz için güvenli konaklama bölgelerini tercih etmenizde fayda olacaktır. Eğer imkanlarınız el veriyorsa 3 veya 4 yıldızlı oteller size güven ve konforu bir arada sunacaktır.

Delhi’de merkezi ve güvenli bir bölgede uygun fiyata konaklamak isterseniz Pahar Ganj ve Karol Bagh bölgeleri sizin için uygun bir seçim olacaktır. Bu bölgelerde uygun fiyatlı hosteller bulmanız da mümkün olmaktadır.

Alışveriş bölgelerine yakın olmak isterseniz bu sefer şehrin önemli alışveriş duraklarından biri olan Connaught Place bölgesindeki kaliteli otelleri tercih edebilirsiniz. Güney Delhi bölgesi ise lükse otelleri ile özellikle iş seyahatlerinin konaklamak için tercih ettiği bölgeler arasında bulunuyor.

2- Delhi Otel Tavsiyeleri

#1 The Backpackers Hostel

The Backpackers Hostel

Pahar Ganj bölgesinde merkeze çok yakın bir konumda bulunan hostel, özellikle bütçesi kısıtlı sırt çantalı gezginler tarafından çok fazla tercih edilmektedir. Yüksek müşteri puanı ile tercih edilebilirliği fazla olan bu hostel, konaklama bütçenizden kara geçmenizi sağlayacak. Buradan hostel için rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

#2 Hotel Sunstar Heritage 3*

Hotel Sunstar Heritage

Otel, şehre gelenlerin en çok tercih ettiği bölgelerden biri olan Karol Bagh’ta yer almaktadır. Özellikle aile olarak gelen ziyaretçilerin bu oteli tercih ederek uygun fiyata konaklama sorununu halledebileceğini söyleyebiliriz. Genelde ahşap malzemelerin kullanıldığı otel, ziyaretçilerine doğal bir ortamda konaklama imkanı sunuyor. Otel, Yeni Delhi Tren İstasyonu’na 4 km. mesafede bulunuyor. Bu otelde konaklamayı düşünüyorsanız otelin detaylarını incelemek için burayı tıklayabilirsiniz.

#3 Hotel Palace Heights 3*

Hotel Palace Heights

Connaught bölgesinde Connaught Sarayı’na 600 metre mesafede bulunan otel kaliteli hizmeti ve uygun fiyatı ile bölgenin en fazla tercih edilen otel seçenekleri arasında bulunuyor. Otel Jama Camii’ne ve Kızıl Kale’ye sadece 2,5 km. mesafede bulunuyor. Özellikle bu yapıları merak edenler için otel oldukça iyi bir seçim olacaktır. Siz de bu otelde kalmaya karar verdiyseniz rezervasyon bilgileri için tıklayınız.

#4 La Sagrita – A Boutique Hotel 4*

La Sagrita - A Boutique Hotel

Butik otel konseptiyle hizmet veren otel, ziyaretçilerine ideal bir konaklama deneyimi yaşama imkanı sunuyor. Havaalanı’na 20 km. mesafede bulunan otel, ortalama konaklama ücretiyle de tercih edilebilecek seçenekler arasında bulunuyor. Oteli daha yakından incelemek ve rezervasyon bilgileri için sizi şöyle alalım…

#5 The Leela Palace New Delhi 5*

The Leela Palace New Delhi

Biraz lüks ve pahalı bir konaklama seçeneği arıyorsanız Güney Delhi’deki bu otelin beklentilerinizi karşılayacağınız düşünüyoruz. Saray tipinde inşa edilen bu oteldeki verilen hizmet ve otelin atmosferiyle kendinizi çok özel hissedebilirsiniz. Eğer bu oteli seçenekleriniz arasına dahil ettiyseniz hemen buradan otelle ilgili detaylara ve fiyat bilgilerine ulaşabilirsiniz.

*Delhi’de görmeniz gereken yerlerle ilgili detaylar için Delhi’de gezilecek yerler başlıklı yazımızı inceleyebilirsiniz. Delhi’deki yemek kültürünü yakından tanımak için ise Delhi’de ne yenir, ne içilir? başlıklı yazımızı mutlaka okumalısınız.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin