Bükreş’te Nerede Kalınır? Otel Tavsiyeleri

Romanya’nın başkenti ve ülkenin en önemli turizm ve ticaret merkezi olan Bükreş, uygun fiyatlı Avrupa tatili yapmak isteyenlerin sıklıkla tercih ettiği destinasyonlar arasında bulunuyor.

Bükreş konaklama hususunda ziyaretçilerine uygun fiyatlı çok çeşitli alternatifler sunuyor. Bu da şehri ziyarete gelenler için büyük avantaj. Sizin için “Bükreş’te nerede kalınır?” sorusunun cevabını ve şehirde tercih edebileceğiniz otel önerilerini yazımızın devamında paylaştık.

1- Bükreş’te Nerede Kalınır?

Bükreş’te konaklamak için tercih edebileceğiniz pek çok bölge bulunuyor. Sizler için şehirde en çok tercih edilen konaklama bölgelerini listeledik;

Old Town Bölgesi: Şehrin en iyi olanaklarına, gece hayatına, gezilecek yerlerine yakınlığı ile Old Town bölgesi, Bükreş’te Nerede Kalınır? sorusunun en iyi cevaplarının başında gelmektedir. Burada uygun fiyatlı hostellerden yüksek bütçelere hitap eden lüks otellere kadar pek çok farklı alternatiften size uygun olanı seçebilirsiniz.

Primaverii: Şehir merkezine 4-5 km. mesafede bulunan bölge, vakti bol olanların yeşillikler içinde sakin bir şekilde dinlenebilecekleri yerlerden biri. Eğer çok hareketli ve toplu taşımaya ihtiyaç duymayacağınız bir konaklama seçeneği arıyorsanız bu bölgenin size pek uygun olmayacağını söylemeliyiz.

Piata Uniri (Sector 3): Pek çok önemli noktaya yürüme mesafesinde bulunan bölge, şehrin merkezi konaklama seçenekleri arasında bulunuyor. Burada pek çok farklı konaklama seçeneğinden dilediğinizi seçme şansına sahip olabilirsiniz.

Cotroceni: II. Dünya Savaşı’ndan kalma binalarıyla tarihi bir bölgede konaklamak isteyenler bu bölgeyi tercih edebilir. Bölge merkezi konumu ile alışveriş, gece hayatı ve gezilip görülecek yerler bakımından oldukça zengin seçenekler sunuyor.

Bulevard Dacia Bölgesi (Sector 2): Bükreş’in doğu kısmında bulunan bölge pek çok şık ve modern konaklama seçeneğine sahip. Şehrin merkezine 10 dakikalık yürüme mesafesinde olması ise ziyaretçiler için büyük bir avantaj.

2- Bükreş Otel Tavsiyeleri

Dilerseniz biraz da Bükreş’te tercih edebileceğiniz bazı otel tavsiyelerinde bulunalım;

#1 Antique Hostel

Antique Hostel

Düşük bütçeli gezginlerin kurtarıcısı hostellerden Bükreş’te de avantaj sağlıyor. Bu hostellerden biri olan Antique Hostel, uygun fiyata şehrin tam merkezinde konaklama şansı sunuyor. Unirii Meydanı’na 200 metre mesafede bulunan hostel, havaalanından ulaşım konusunda da oldukça avantalı bir noktada bulunuyor. Eğer siz de böyle bir hostelde kalmayı düşünüyorsanız rezervasyon için tıklayınız.

#2 Hotel Trianon 3*

Hotel Trianon

Old Town bölgesinden sadece 950 metre mesafede bulunan otel, merkeze yakın olup sakin bir bölgede konaklamak isteyenlerin tercih etmesi gereken seçeneklerden biri. Otelden kısa bir yürüyüşle ya da yolculukla şehrin pek çok noktasına kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Seçiminizi bu otelden yana kullandıysanız ve rezervasyonunuzu nereden yaptırabileceğinizi merak ediyorsanız hemen tıklayın.

#3 Euro Hotels International 3*

Euro Hotels International

20 Nisan 2018 tarihi itibariyle 8.0 gibi oldukça yüksek bir kullanıcı puanına sahip olan otel uygun fiyatı, güleryüzlü personeli ile ziyaretçilerini memnun etmeyi başarıyor. Bu otel de Bükreş’te nerede kalınır? sorusu için ideal cevapların başında gelmektedir. Siz de bu otelde konaklamak isterseniz otelle ilgili detaylar ve rezervasyon bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

#4 Europa Royale Bucharest 4*

Europa Royale Bucharest

Sector 3 bölgesinde merkezi bir noktada bulunan otel, Unirii metro istasyonuna sadece 50 metre mesafede bulunması sayesinde ziyaretçilerin ulaşım konusunda çok rahat etmesini sağlıyor.

Eğer merkezi bir noktada kalıp eğlence ve alışveriş dünyasına yakın olmak isterseniz bu oteli seçenekleriniz arasına dahil edebilirsiniz. Tercihinizi bu otelden yana kullanmak isterseniz burayı tıklayarak rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

#5 Radisson Blu Hotel Bucharest 5*

Radisson Blu Hotel Bucharest

Oldukça geniş bir lobi alanıyla ziyaretçilerini karşılayan otel, merkezi konumu ile Bükreş gezilecek yerler listesindeki noktaları kolay bir şekilde ziyaret etmenize olanak tanıyor. Otelin restoran kısmı ziyaretçilerine birbirinden lezzetli menüleri tatma imkanı sunuyor. OtelinHenri Coanda Uluslararası Havaalanı’na 20 dakikalık mesafede bulunması ise ulaşım esnasındaki zaman kaybını en aza indiriyor. Otelde kalmak için rezervasyonunuzu buradan yaptırabilirsiniz.

Bükreş’teki oteller hakkında tüm fikirlerinizi aşağıda yer alan yorumlar butonundan bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin