Brugge’de Nerede Kalınır? Otel Tavsiyeleri

Belçika’nın ticari ve kültürel alanındaki en önemli şehirlerinden biri olan Brugge, gerçekleştirilen tanıtım çalışmaları sayesinde sahip olduğu tarihi ve doğal güzelliklerini değerlendirerek önemli bir turizm destinasyonu haline gelmiştir.

Buraya ilk defa geleceklerin aklında oluşan Brugge’de nerede kalınır sorusunun cevabı için yazımızın devamına göz atabilirsiniz. Küçük bir şehir olan Brugge ziyaretçilerin isterse yürüyerek bile bütün noktalarını gezebilecekleri bir rota. Bu tarz şehirler ise ziyaretçilerin zahmetsiz ve keyifli bir gezi yapmasına olanak sağladığı için oldukça cazip gelen yerler.

1- Brugge’de Nerede Kalınır?

Brugge Markt Meydanı

Brugge’nin turistik destinasyonlarına ve etkinliklerine yakın olmak isterseniz şehrin en merkezi noktası olan Market Meydanı ve Burg bölgesi sizin için en ideal tercih olacaktır. Burayı tercih ederseniz Brugge  gezilecek yerler listemizdeki pek çok noktaya kolay bir şekilde ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Eğer şehirde daha sakin ve yerli halkın bulunduğu bir bölgede konaklamak isterseniz bu sefer Gilles ve Anna bölgelerini tercih edebilirsiniz.

Şehirdeki konaklama ücretlerine değinecek olursak da fiyatların diğer Avrupa şehirleriyle benzerlik gösterdiğini söyleyebiliriz. Bu da ülkemizden giden ziyaretçiler için şehirdeki konaklama seçeneklerinin pahalı gelebileceği anlamına geliyor. Tabi şehirde uygun fiyatlı konaklama seçeneklerinin olduğunu da belirtelim.

2- Brugge Otel Tavsiyeleri

Brugge otel tavsiyesi bekleyen ziyaretçilerimiz için şehirdeki en beğenilen ve tercih edilen bazı otelleri listeledik. Şehirdeki bütün oteller için ise popüler otel karşılaştırma sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

#1 Hostel Lybeer Private Rooms just for two!

Hostel Lybeer Private Rooms

Eğer kalabalık bir grupla gidiyorsanız bu hosteldeki odaları kiralayarak hem çok keyifli hem de çok ekonomik bir şekilde konaklama sorununuzu çözebilirsiniz. Ortak kullanılan mutfak alanında yemeğinizi hazırlayarak gezi masraflarınızı daha da düşürme şansına sahip olabilirsiniz. Rezervasyon yaptırmak için burayı tıklayabilirsiniz.

#2 Grand Hotel Du Sablon 3*

Grand Hotel Du Sablon

Markt Meydanı’na yakın bir konumda bulunan otel, bölgedeki en ideal uygun fiyatlı otellerin başında geliyor. Tesis, özellikle dekorasyonu ve kahvaltısı ile ziyaretçilerin büyük beğenisini topluyor. Bu oteli konaklamak için tercih etmek isterseniz buradan hemen rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

#3 Martin’s Brugge 3*

Martin's Brugge

Brugge’de nerede kalınır düşüncesini ortadan kaldıran Markt Meydanı’na 50 metre mesafede bulunan otel, modern mimarisi ve ilgili personeli ile misafirlerin tekrar Brugge’ye geldiklerinde burada konaklamak istemesini sağlıyor.

Otel Brugge Tren İstasyonu’na 15 dakikalık yürüme mesafesiyle ziyaretçiler için ulaşım anlamında büyük avantaj sağlıyor. Otelle ilgili detaylara ve rezervasyon bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

#4 Grand Hotel Casselbergh Brugge 4*

Grand Hotel Casselbergh Brugge

Grote Markt’e birkaç dakikalık yürüme mesafesinde bulunan otel, ziyaretçilerin keyifli bir Brugge gezisi yapmaya olanak tanıyor. Civardaki diğer otellere göre fiyat olarak biraz yüksek bulduğumuz otel, vermiş olduğu hizmet ve aldığı müşteri puanlarıyla yüksek fiyatına rağmen tercih edilmeye değer konaklama seçenekleri arasında bulunuyor. Bütçe sıkıntınız yoksa burayı tıklayarak rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

#5 Hotel Dukes’ Palace Brugge 5*

Hotel Dukes' Palace Brugge

15. yüzyıldan kalma tarihi bir konakta hizmet veren bu beş yıldızlı otel, ziyaretçilerine unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşatıyor. Bütün personeliyle otelden ve şehirden memnun bir şekilde ayrılmanızı amaçlayan otel, bizce şehirdeki keyifli seçeneklerden biri. Siz de burada konaklamak ve diğer konaklayanların tecrübelerini okumak isterseniz burayı ziyaret edebilirsiniz.

Brugge’de ne yenir yazımız ile ilgili fikir ve görüşleriniz için aşağıda yer alan yorumlar butonunu kullanabilirsiniz..

Yorum yapın

Bizi Takip Edin