Bristol Gece Hayatı | 7 Eğlence Mekanı

Bristol, İngiltere’nin güneybatı şeridinde bulunan ve Londra’ya yakın olması sebebiyle Londra’ya gelenlerin de çoğunlukla uğradığı bir şehir.

Cıvıl cıvıl gece mekanları, pubları ve ışıltılı sokakları ile Bristol gece hayatı sizi kendisine hayran bırakacak. İlk bakışta akşamları terk edilmiş bir şehir imajı çizen Bristol’u biraz keşfetmeye başlayınca aslında hiç de öyle olmadığını anlayacaksınız.

1- Bristol Gece Hayatı

Bristol gece hayatı oldukça eğlenceli ve keyifli geceler geçirmenize olanak sağlayacaktır. Şehirdeki akşam gidebileceğiniz mekanlar çoğunlukla şehir merkezinde, Redcliffe’te ve Clifton bölgesinde yoğunluk kazanmaktadır. Bu arada şehir ilk bakışta

Pek çok şehirde gördüğümüz pub kültürü bu şehirde de kendine sağlam bir yer edinmiş. Özellikle Redcliffe ve Clifton bölgelerindeki cafe ve publar insanların akşamları içkilerini yudumlayarak keyifle zaman geçirdiği yerlerin başında geliyor. Bu mekanların tek handikapı ise buralarda gecenin biraz erken bitmesi. Tabi daha uzun geceler için şehirdeki gece kulüplerini de deneme şansına sahipsiniz.

2- Bristolda Mekan Önerileri

#1 BrewDog Bristol

brewdog bristol

Bristol’da iş çıkışı canlanan mekanlardan biri olan bu pubda çok özel alesleri deneyebilir ve uzun bir gece burada hazırlanabilirsiniz.

#2 Albion

The Albion

Clifton bölgesinde bulunan mekanda lezzetli içeceklerin yanında menüdeki birbirinden özel yiyeceklerle kendinize güzel bir ziyafet çekebilirsiniz.

#3 The Apple

The Apple

En iyi ciderleri(cider:elma şarabı) deneyebileceğiniz mekanda nehir kenarında dostlarınızla çok özel sohbetler etmeye ne dersiniz? Bizce çok güzel olur 🙂

#4 Thekla

Thekla

Bir bot üzerinde hizmet veren bu kulüp ziyaretçilerine hafta boyunca sunduğu düzenli konserlerle ve DJ. performanslarıyla müzik ve dansın tadını sonuna kadar çıkarma imkanı sunuyor.

#5 Smoke & Mirrors

smoke and mirrors

Oldukça keyifli bir gösteri mekanı olan Smoke & Mirrors’ta eğlenceli gösterileri izlerken indirimli bir şekilde sunulan içecekleri de içebiliyorsunuz. Eğer farklı bir gece geçirmek istiyorsanız burayı listenize eklemenizi öneriyoruz.

#6 The Old Duke

the old duke

Klasik bir Bristol gecesi yaşamak istiyorsanız burayı mutlaka ziyaret etmelisiniz. King Street’te bulunan mekan eski havası, canlı müziği ve hoş atmosferi tercih edilebilecek çok keyifli bir seçenek.

#7 The Bootlegger

The Bootlegger

Canlı müzik, DJ performansları, harika kokteyller ve daha fazlası… Arkadaşlarınızla eğlenmek için ihtiyacınız olan her şey bu mekanda toplanmış. Burayı ziyaret eden pek çok kişi arkadaşlarına bu mekanı tavsiye ediyor.

*Bizden bu kadar! Ancak siz Bristol’da gidilmesi gereken mekanlar konusundaki tavsiyelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin