Adıyaman Gece Hayatı | Muhteşem 8 Mekân

Sayısız gezilecek noktaya ve köklü bir tarihe ev sahipliği yapan şehirde, Adıyaman gece hayatı ziyaretçilerine mistik bir atmosferde dopdolu bir eğlence ortamı sunmaktadır.

Güneydoğu Anadolu’nun en kalabalık illerinden biri olan Adıyaman, akıllara ilk olarak enfes mutfağı ve geçmişten günümüze korunmaya başarmış muhteşem tarihi eserleriyle gelmektedir. Maalesef Adıyaman gece hayatı, çok hareketli ve renkli bir gece geçirmek isteyenler için fazla seçenek sunmamakla beraber, birkaç popüler seçeneğe sahiptir.

Listemizin ilk sırasında;

1. Adıyaman Makara Bar

Adıyaman Makara Bar

Adıyaman gece hayatı dendiğinde akla gelen ilk noktalardan olan Makara Bar, restoran ve bar şeklinde hizmet veren şehrin en işlek noktalarından biridir. Belirli günlerde düzenlenen canlı müzik etkinlikleri bulunan barda, alkollü ve alkolsüz menü seçenekleriyle beraber uygun fiyatlara eğlencenin tadını çıkartabiliyorsunuz. Makara Bar, merkezde Atatürk Caddesi üzerinde bulunmakta olup gece yarısına kadar dopdolu bir eğlence için hizmet veriyor.

Adres: Hocaömer, 220. Sk., 02100 Adıyaman Merkez/Adıyaman

2. Otel Grand İsias Bar

İsias Hotel Adiyaman

Adıyaman merkezinde, Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Otel Gran İsias’ın restoran ve bar kısımları aktif olarak hizmet vermektedir. Otelde konaklayanların yanı sıra dışarıdan gelen ziyaretçilere açık olan İsias Bar’da Türkçe pop müziğin yanı sıra dünyaca ünlü hit şarkıların çalındığı her kesime hitap eden eğlenceli bir ortam sağlanıyor. Aynı zamanda İsias Bar, Adıyaman üniversitesi kampüsü ne de oldukça yakın olduğu için gençlerin de sıklıkla eğlenmek için uğradığı noktalardan biridir.

Adres: Eskisaray, Atatürk Bulv. Otel Grand İsias No:220, 02100 Adıyaman Merkez/Adıyaman

İletişim: (0416) 214 88 00

3. Bozdoğan Otel Bar

Bozdoğan Otel Bar

Eğlence demek her zaman hit müziklerin çaldığı, renkli pistlerde dans etmekten ibaret olmadığını Bozdoğan Otel Bar’ı ziyaret ettiğinizde fark ediyorsunuz. Genellikle hafta sonuna doğru düzenlenen etkinliklerde güneydoğu bölgesinde oldukça popüler olan sıra geceleri düzenlenmektedir. Bu gecelerde bölgenin geleneksel yemekleri ve atmosfere uygun müzikler çalınarak hep birlikte yerel bir eğlencenin tadını çıkartabiliyorsunuz.

Adres: Sümerevler, Atatürk Blv. Yanyolu No:108, 02030 Kayaönü/Merkez/Adıyaman

İletişim: (0416) 216 39 99

4. Adıyaman Mocha Cafe

Mocha kafe

Şehir merkezinde bulunan Mocha Cafe, sahip olduğu açık ve kapalı alanlarda birçok etkinliğe ev sahipliği yapmaktadır. Özellikle öğrenci kesim tarafından sıklıkla ziyaret edilen Cafe Mocha,canlı müzik ve eğlenceli konseptiyle alkolsüz eğlenebileceğiniz noktalardan biridir. Adıyaman gece hayatı içerisinde daha sakin bir mekân arıyorsanız Mocha Cafe’yi tercih edebilirsiniz.

Adres: Altınşehir, 30148. Sk. 10 B, 02040 Adıyaman Merkez/Adıyaman

İletişim: 0549 641 02 00

5. Adıyaman Kampüs Cafe

Adıyaman Kampüs Cafe

Çok renkli bir gece hayatına sahip olmayan Adıyaman’da eğlenmek için gençlerin en çok tercih ettiği noktalardan biri Kampus Cafe’dir. Gece geç saatlere kadar hizmet veren kafe içerisinde akşam saatlerine doğru sahneye çıkan sanatçılarla canlı müziğin tadına varabiliyorsunuz. Müziğin yanı sıra açık alanda sunduğu go-kart hizmetiyle de grupça eğlenebileceğiniz farklı bir aktiviteye katılabilirsiniz. Aynı zamanda Adıyaman Üniversitesi kampüsü içerisinde bulunmasıyla da öğrencilerin uğrak noktalarından biri haline gelmiştir.

Adres: Altınşehir, Atatürk Blv., 02040 Adıyaman/Adıyaman

6. Adıyaman Nobel Cafe

Adıyaman Nobel Cafe

Geleneksel atmosferde düzenlenen eğlenceleri seviyorsan Nobel Cafe, isteklerinizi karşılayacak dopdolu bir eğlence sunuyor. Sınırsız eğlencenin yaşandığı kafede geleneksel müziklerin, halk oyunlarının oynandığı otantik bir ortama sahip olurken, genellikle Adıyamana özel türkülerin buluştuğu bir mekandır. Eğlencenin her türlüsüne aşinayım diyorsanız şehir merkezinde Eskisaray Mahallesi içerisinde Nobel Cafe’ye uğramanızı öneririz.

Adres: Eskisaray, 02100 Adıyaman Merkez/Adıyaman

İletişim: 0544 868 47 13

7. Adam Gibi Bir Yer

Adam Gibi Bir Yer

Hem ismiyle hem de eğlenceli konseptiyle Adıyaman’ın en cazip noktalarından biri olan ‘Adam Gibi Bir Yer‘ önemli günlere özel yaptığı programlarla ön plana çıkmaktadır. Özel günlerde yapılan etkinlikler ve eğlence programıyla dikkat çeken kafe, yemeklerinin lezzetiyle de oldukça övünüyor.

Adres: Turgut Reis, Atatürk Blv. No:243, 02030 Adıyaman Merkez/Adıyaman

İletişim: (0416) 213 33 13

8. Jimmy Black Kafe

Jimmy Black Kafe

Adıyaman gece hayatı beklediğiniz büyük kulüpleri size sunmasa da farklı konseptlerdeki kafeleri de oldukça ilgi çekiyor. Bunlar arasında iç mekân dizaynıyla muhteşem arka planlar sunan Jimmy Black Cafe, hafta sonları yerel sanatçıların sahne aldığı canlı müzik ve Adıyaman’ın leziz yemekleriyle eğlenceli bir akşam geçirmek isteyenlerin tercihi, Her tarzdan müzik türünü dinleyebileceğiniz Jimmy Black Kafe’de aynı zamanda lezzetli aperatifleri deneyebilirsiniz.

Adres: Altınşehir, 3032. Sk. No:12, 02200 Merkez/Adıyaman Merkez/Adıyaman

İletişim: (0416) 216 28 28

Adıyaman’ın en eğlenceli mekanlarını derlediğimiz yazımıza katkıda bulunmak isterseniz, önerilerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşırsanız çok seviniriz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin