Sevilla’daki En İyi 10 Dondurmacı

Keyifli bir tatili daha keyifli hale getirecek olan nedir? Tabi ki dondurma! Sizin için yılın büyük bölümünü sıcak bir havayla geçiren Sevilla’daki en iyi dondurmacıları listeledik.

Sevilla’daki En İyi 10 Dondurmacı

1. Helados Rayas

helados rayas

Metropol Parasol civarında bulunan ve 1980 yılından bu yana hizmet veren dondurmacı çok lezzetli dondurmaların şehirdeki en önemli adresi. Kış mevsiminde kapalı olan mekan ilkbahardan sonbaharın son günlerine kadar müşterilerine hizmet etmektedir.

2. Freskura

freskura sevilla

Çikolatalı, fıstıklı dondurmaları meşhur olan mekan yaz aylarında ise mevsim meyvelerinden hazırladığı özel lezzetler ile ziyaretçilerin yaz sıcaklarıyla mücadele etmesine yardım ediyor.

3. Porto Bello

porto bello

30’dan fazla çeşitle herkesin damak tadına göre lezzetler bulabileceği bir mekan olan Porto Bello, Alameda Caddesi’ne bakan terasında insanların keyifli bir şekilde dondurmalarına yemelerine olanak tanıyor.

4. Amorino

amorino

Katedral’in hemen karşısında bulunan bu İtalyan dondurmacı zincirinde çok özel dondurmaları deneyebilirsiniz.

5. El Hada

Şehrin kendine has ve küçük dondurmacılarından biri olan Elhada, kendinden hiç beklenmeyecek derecede başarılı dondurma kombinasyonları ile müşterilerinin karşısına çıkıyor.

6. Puro e Bio

puero bio

Paseo de Colon’da nehir kıyısında bulunan bu dondurmacı ahşap temasıyla dikkat çekiyor. Aslında bu durumda mekanın organik dondurmalarına bir gönderme yapıyor. Burada tarçın, zencefil gibi çeşitli baharatlardan yapılan organik dondurmaları tatma şansını yakalayabiliyorsunuz. Bir ara buraya mutlaka uğrayın!

7. Bolas

bolas sevilla

Geleneksel lezzetlerin yanı sıra yenilikçi tatları da deneyebileceğiniz Bolas, Triana Pazarı’nda ziyaretçilerini bekliyor.

8. La Fiorentina

la forientina sevilla

Calle Zaragoza’nın tam ortasında bulunan La Fiorentina’da oldukça zengin bir menü içerisinden eşsiz lezzetteki dondurmaların tadına bakabilirsiniz. Mekan, şubat ayından kasım ayına kadar ziyaret edilebilir.

9. Giolatto

giolatta sevilla

Hemen nehir kenarında bulunan Giolatto, içinizde dükkandaki bütün dondurmaları yeme isteği uyandırıyor.

10. Heladeria Alfalfa

heladeria sevilla

Geleneksel Sevilla lezzetlerinin yanı sıra çok leziz dondurmaları da deneyebileceğiniz bu mekanı çok seveceğinizden emin olabilirsiniz. Bizce vakit bulursanız bu güzel mekana şans vermenizi öneriyoruz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin