Sevilla’da Nerede Kalınır? Otel Tavsiyeleri

Sevilla, Endülüs Bölgesi’nin en önemli şehirlerinin başında geliyor. Şehir köklü geçmişinin sayesinde görülmesi gereken pek çok tarihi yapıya sahip.

Her gezide olduğu gibi Sevilla’ya geldiğinizde de konaklama sorunu karşınıza çıkmaktadır. Eğer Sevilla’da nerede kalınır, hangi otel daha iyidir gibi soruların cevabını arıyorsanız yazımızın devamını okumanızı öneriyoruz.

Sevilla’da Nerede Kalınır

Sevilla şehrinde görülmesi gereken pek çok tarihi yapı ziyaretçilerini kendisine hayran bırakıyor. Bu yapıların birbirine yakın konumlarda bulunması ise konaklama konusunda elinizi güçlendiriyor. Ancak şehirdeki konaklama seçeneklerin Avrupa standartlarına göre biraz daha yüksek olduğunu belirtmemiz gerek.

Şehirde konaklama seçeneklerinin yoğunlaştığı belli bölgeler bulunuyor. Eğer şehrin tam ortasında bütün tarihi noktalara yakın bir konumda bulunmak istiyorsanız sizin için Sevilla’da nerede kalınır sorusunun cevabı şehir merkezi olarak geçen Centro ve Alfalfa bölgesi olacaktır.

Hem şehrin turistik noktalarına yakın bir konumda olmak hem de şehrin eğlence mekanları cafe ve restoranlardan da kopmamak istiyorsanız sizin için önereceğimiz bölge Alameda olacaktır.

Eğer niyetiniz şehrin en fotojenik bölgelerini ziyaret edip bol bol fotoğraf çekmek iste sizi Yahudilerin yoğun olduğu Santa Cruz bölgesine davet ediyoruz.

Sevilla Otel Tavsiyeleri

Şehirde bulunan otel seçeneklerini inceleyerek www.biletbayi.com ailesi olarak sizler için fiyat/performans olarak en faydalı seçenekleri listeledik.

1. Hotel Goya 2*

Hotel Goya

Şehrin Sata Cruz bölgesinde bulunan bu konaklama seçeneği şehrin diğer konaklama seçeneklerine göre daha uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. Şehrin merkezi konumu şehirdeki tarihi bölgeleri keşfe çıkmak için ise burayı ideal bir nokta haline getiriyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayınız.

2. Hotel Alcazar 3*

Hotel Alcazar

Harika bir konumda bulunan otelden çıktığınız anda şehri keşfetmeye başlayabilirsiniz. İlgili otel görevlilerinden ise şehirle ilgili bilgiler alabilir, araç kiralama, rezervasyon gibi hizmetlerden faydalanabilirsiniz. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayınız.

3. Hotel Sevilla Center 4*

Hotel Sevilla Center

Eski şehir merkezine yürüyerek ulaşabildiğiniz otel, aldığı yüksek puanlarla ziyaretçilerini ne kadar memnun ettiğini bizlere gösteriyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayınız.

4. Silken Al-Andalus Palace 4*

Silken Al-Andalus Palace

Şehir merkezine araçla 10 dakikalık mesafede bulunan otel, yüksek hizmet kalitesini uygun fiyatlara sunması sayesinde şehrin en çok tercih edilen konaklama seçenekleri arasında bulunuyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayınız.

5. EME Catedral Hotel 5*

EME Catedral Hotel

La Giralda’ya sadece 50 metre mesafede bulunan otel şehrin en tercih edilen lokasyonlarından birinde bulunuyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayınız.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin