Oban’da Nerede Kalınır? 5 Otel Tavsiyesi

Panoramik manzaralarıyla turistlerin içindeki şairane ruhu ortaya çıkaran, dost canlısı insanların yaşadığı Oban’ın konaklama seçeneklerini merak ediyorsanız bu yazımız tam size göre!

Yazımızda Oban’da nerede kalınır? sorusunun cevabına yer verdik. Aynı zamanda Oban otel tavsiyeleri ile Oban’a gelen ziyaretçilerimizin kolay bir şekilde otel tercihinde bulunmasını amaçladık. Dilerseniz yazımızın devamına birlikte göz gezdirelim.

#1 Oban’da Nerede Kalınır?

Oban'da Nerede Kalınır

Oban küçük bir yer olmasına rağmen burada bir hayli fazla konaklama seçeneğine sahipsiniz. Burada misafirhanelerden otellere, oda&kahvaltı’ya kadar pek çok farklı seçenekten zevkinize ve bütçenize uygun bir seçeneğin mutlaka size göre olduğunu söyleyebiliriz.

Kasabada bulunan birçok konaklama seçeneği ziyaretçilerine güne muhteşem başlamalarına olanak tanıyan çok özel bir İskoç kahvaltısı sunmaktadır. Otellerin muhteşem deniz manzarası ise konaklama keyfini katlayan unsurlardan.

Oban’a geldiğinizde konaklama seçeneklerinin çoğunlukla aynı bölgede konuşlandığını göreceksiniz. Buradaki oteller genellikle limana ve otobüs güzergahlarına yakın bir konumda bulunmaktadır. Bu da buraya geldikten sonra kolay bir şekilde konaklayacağınız yere gidebileceğiniz anlamına geliyor.

Oban’da genel olarak konaklayacak yer sıkıntısı olmasa da okulların tatil dönemine denk gelen temmuz ve ağustos aylarında kasabadaki otellerin doluluk oranları epey yüksek olmaktadır. Eğer tatilinizi bu aylara planlıyorsanız oteller için erken rezervasyon yaptırmanız çok daha önemli olmaktadır.

#2 Oban Otel Tavsiyeleri

Biletbayi ailesi olarak kasabadaki bazı konaklama seçeneklerini sizin için listeledik;

Plaja 5 dakikalık yürüme mesafesinde bulunan hostel, uygun fiyatlı bir hostel arayanların mutlaka düşünmesi gereken seçeneklerden biri. Hostelden şehir merkezine ise yaklaşık 10 dakikalık bir yürüyüşle ulaşabiliyorsunuz. Eğer konaklamak için burayı düşünüyorsanız rezervasyon için tıklayınız.

2- Oban SYHA Hostelling Scotland

Eğer geniş bir grupla Oban’a geldiyseniz ve aynı odada kalmak sizin için problem olmayacaksa bu konaklama seçeneği tam size göre olabilir. Üstelik 8 kişilik odalarda kalarak kişi başı gecelik konaklama ücretinizi çok makul fiyatlara çekme şansına da sahip olabilirsiniz. Hostelle ilgili fotoğraflar ve rezervasyon için tıklayınız.

3- Lagganbeg Guest House 3*

Ekonomik fiyatlarla güzel bir gece geçirip güne etkileyici bir İskoç kahvaltısı ile başlamak isterseniz sizin için Oban’da nerede kalınır sorusunun cevabı bulundu demektir. Şehir merkezinde bulunan bu konuk evinde kalmak için buradan rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

4- The Royal Hotel 3*

Oban Tren İstasyonu’na ve Oban Feribot Terminali’ne 5 dakikalık yürüme mesafesinde bulunan otel, ulaşım anlamında ziyaretçiler için çok büyük avantaj sağlıyor. Sizin için de ulaşım önemli bir konuysa bu otele rezervasyon yaptırmak için tıklayabilirsiniz.

5- Oyster Inn Connel 4*

Oban’a 7 km. mesafede bulunan otel Glasgow Havaalanı’na ise 89 km. mesafede bulunuyor. Özenle dekore edilmiş keyifli odalarda hizmet veren otel, hizmet kalitesiyle bölgenin en iyilerinden olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Otel biraz şehrin dışında olduğu için bu oteli özellikle araç kiralayan ya da kendi aracıyla yolculuk eden ziyaretçilerimize öneriyoruz. Siz de bu otelde konaklamak isterseniz buradan rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

**Oban gezilecek yerler ile ilgili bilgi ve birikiminizi  aşağıda yer alan yorumlar butonundan bizlerle paylaşabilir, yazımızın geliştiricilerinden biri olabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin