Liverpool’da Nerede Kalınır? 5 Otel Tavsiyesi

The Beatles ve Liverpool FC başta olmak üzere dünyada pek çok şeyiyle tanınan Liverpool, İngiltere’ye seyahat edenlerin mutlaka uğraması gereken özel bir şehir.

Yazımızda Liverpool’da nerede kalınır sorusunun yanıtını ve editörlerimiz tarafından şehirde konaklayabileceğiniz otel tavsiyelerini bulabilecekseniz. Dilerseniz fazla vakit kaybetmeden bu önemli konuların cevaplarını aramaya başlayalım.

1- Liverpool’da Nerede Kalınır

Şehre geldiğinizde çok canlı ve keyifli bir yerleşim yeriyle karşılaşacağınızdan emin olabilirsiniz. Bu güzelliklerin tadın tam olarak varabilmek için ise keyifli bir konaklama seçeneğini tercih etmeniz önemli.

Liverpool yüz ölçümü olarak çok büyük bir şehir olmadığı için şehirdeki konaklama seçeneği tercihinizi yaparken ulaşım konusunun çok da sıkıntı olmayacağını söyleyebiliriz. Fiyatlar konusunda da şehir Avrupa fiyatlarına yakın imkanlar sunuyor ve her bütçeye uygun çeşitli konaklama seçeneklerine ulaşmak mümkün. Şehirde belli başlı üç konaklama bölgesi bulunuyor. Dilerseniz bu bölgeleri sırayla gözden geçirelim:

#1 Şehir Merkezi

Eğer şehrin bütün olanaklarına en yakın konumda olmak istiyorsanız tercihinizi şehir merkezinden yana kullanabilirsiniz. Şehir merkezi Liverpool gezilecek yerlere yakınlığıyla ve cafe, bar, restoran gibi sosyal olanaklarıyla özellikle zamanı kısıtlı olanlar için en ideal konaklama bölgesidir.

#2 Liverpool One

Şehir merkezine oldukça yakın bir konumda bulunan bu konaklama seçeneği aynı zamanda bölgenin en bük açık hava alışveriş merkezlerinden biri. Eğer alışveriş ve eğlence imkanlarının tam göbeğinde bulunmak istiyorsanız bu bölgeyi tercih etmeniz çok mantıklı olacaktır.

#3 Toxteth (Sefton Park)

Diğer bölgelere göre daha uygun fiyatlara konaklayabileceğiniz Toxteth, toplu taşımayla şehir merkezine yarım saatte ulaşabileceğiniz bir bölgede bulunuyor. Oldukça yeşil alana sahip olan bölge sosyal olanaklar bakımından da sizi memnun edecek düzeyde. Şayet şehir merkezine ulaşım sizin için dert değilse bu bölgeyi seçenekleriniz arasına alabilirsiniz.

2- Liverpool Otel Tavsiyeleri

#1 The Mountford Hotel

the mountford hotel

Sefton Park’a sadece 700 metre mesafede bulunan otel, ihtiyacınız olan her türlü şeye ulaşabileceğiniz bir hizmet anlayışı ve güler yüzlü personeli ile sizi memnun edebilecek konaklama seçeneklerinden biri. Otel için rezervasyonunuzu buradan yaptırabilirsiniz.

#2 Hanover Hotel & McCartney’s Bar 2*

Hanove Hotel

Merkezi konumu ile görmeniz gereken yerlere oldukça yakın bir noktada bulunan otel, barıyla da keyifli bir eğlence imkanı sunuyor. Otelle ilgili fotoğraflar ve rezervasyon için tıklayın.

#3 The Liner at Liverpool 3*

The Liner at Liverpool

Bir yolcu gemisinden esinlenilerek tasarlanan otel merkezi konumu, yüksek hizmet kalitesi, ücretsiz otopark imkanı gibi pek çok artılarıyla şehir merkezinde tercih edebileceğiniz önemli alternatiflerden biri. Rezervasyon için tıklayın.

#4 The Nadler Liverpool 4*

the nadler liverpool

Tarihi bir binada oldukça hoş tasarlanmış ferah odalarda konaklamak istiyorsanız seçenekleriniz arasına bu oteli de mutlaka dahil etmenizi öneriyoruz. Hemen şimdi rezervasyonunuzu yaptırarak yerinizi sağlama alabilirsiniz.

#5 Euro Hostel Liverpool

Euro Hostel Liverpool

Çeşitli oda alternatifleriyle çok uygun fiyatlara konaklayabileceğiniz hostel, müşterilerinden aldığı memnuniyet ifade eden yüksek puanlarla gönül rahatlığıyla konaklayabileceğiniz bir yer. Hostel için buraya tıklayarak rezervasyonunuzu tamamlayabilirsiniz.

Liverpool’daki konaklama seçeneklerini incelediğimize göre geriye buraya nasıl gidileceği sorusunun cevabını bulmak kalıyor. Liverpool’a gitmek için ucuz bilet arıyorsanız sitemizi ziyaret ederek hesaplı uçuş seçeneklerini inceleyerek bütçenize büyük bir iyilik yapabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin