İzmir

İzmir’de Kamp Yapabileceğiniz 46 Yer – İzmir’in En Güzel Çadır Kamp Alanları

Siz de kamp yapmayı seviyor, ” İzmir’de nerede kamp yapılır ?” diye düşünüyorsanız, İzmir kamp alanları hakkında merak ettiğiniz her şeyi yazımızda derledik…

Yaz döneminde İzmir kamp alanları içinde yer bulabilmek bile oldukça zor…Şehrin gürültüsünden bunalıp, çadırını alan kamp yapar oldu. Eskiden küçük bir kesimin meraklısı olduğu kamplar, günümüzde pek çok genç tarafından hem tatil hem kafa dinleme olarak algılanıyor. Bu durum da kamp alanı arayışlarını bir hayli arttırdı.

İzmir Kamp Alanları

1. İngiliz Burnu – Foça

İngiliz Burnu

Burası muhteşem deniz manzarasını seyretmek için şehirde uğranması gereken önemli noktalardan. Yalnız herhangi bir tesisleşme olmadığı için duş, elektrik, yeme içme gibi olanaklar bu bölgede henüz yok. Bu arada özellikle akşamları pek tekin olmayan bir yere dönüşebiliyor. Gitmek isteyenlerin bunu göz önünde bulundurmasında fayda olduğunu düşünüyoruz.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 30 TL.

Kamp Olanakları: Ücretli kamp alanında WC, duş, elektrik ve temiz su bulunmaktadır.

Haritada Görüntüle

2. Hipo Camp – Menderes

Fiyat olarak çoğu kişi tarafından pahalı bulunan Hipo Camp’ta duş, tuvalet, market, mutfak gibi günlük ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz birçok imkan bulunuyor. Dilerseniz 10 dakikalık yürüyüş mesafesindeki marketleri de tercih edebiliyorsunuz. Kendi çadırınızda kalabileceğiniz gibi işletmeye ait çadırlarda ya da bungalov evlerde konaklama gibi seçenekleri de değerlendirebilirsiniz.

Telefon: 0232 798 74 44 – 0232 484 54 84

Kamp Ücreti: Kamp alanı Haziran – Eylül dönemi açıktır. Açık olduğu tarihlerde kendi çadırlarıyla gelenler 5 m2’ye kadar çadır konaklaması 25 TL, 5 m2 üzeri çadır konaklaması 35 TL, karavan konaklama 43 TL, motokaravan konaklama 38 TL, ahşap bungalov 120 TL, çadır kiralama 72 TL.

Kamp Olanakları: WC, mutfak ve yemek pişirme alanı, 24 saat güvenlik, çocuk oyun alanı, mini market, karavanlar için özel deşarj ünitesi, 500 metre yakında restoranlar, sıcak su duş, bulaşık yıkama yerleri, telefon, emanet ve kiralık kasalar, döviz bozdurma, ücretsiz elektrik bağlantısı ve plaj voleybolu.

Web Sitesi: https://www.hipocamp.com

Haritada Görüntüle

3. Karagöl Orman Kampı – Menemen

Karagöl Orman Kampı

Güzel bir göl manzarasının keyfini sürmek için tercih edebileceğiniz Karagöl Orman Kampı, çeşitli imkanlarıyla ihtiyacınız olan her şeyi bulmanıza olanak tanıyor. Kamp alanı içinde tuvalet, çeşme, çocuklar için park alanları mevcut. Civarda alışveriş yapabileceğiniz yerler de bulunuyor. Yalnız buraya ulaşmak için bol virajlı ve biraz meşakkatli bir yolculuk yapmanız gerekiyor.

Telefon: 0534 463 35 58

Giriş Ücreti: Şahıs 8,50 TL, öğrenci 4,50 TL, bisiklet ve mobilet 8,50 TL, motosiklet ve ATV 12,50 TL, otomobil, kamyonet ve pikap 250 TL, minibüs 76 TL, midibüs 127 TL, otobüs 229 TL.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 13 TL, çadır yeri 34 TL, karavan yeri 34 TL.

Kamp Olanakları: Restoran, büfe, piknik üniteleri, çadır ve karavan alanları, mescit, WC, duş, mangal alanı ve otopark alanı.

Web Sitesi: https://www.karagol.gen.tr

Haritada Görüntüle

4. Acar Camping – Foça

Acar Camping

Foça’da bulunan Acar Camping, ziyaretçilerin günlük ihtiyaçlarını karşılaması için gerekli imkanları sunuyor. Buraya “damsız” kabul edilmediği için tek başına gitmeniz sorun olabilir. Bunun dışında genel olarak memnun kalabileceğiniz, denizi ise temizliği ile sizi sevindirecek bir yer. Tabi denizinin kısa bir süre içinde derinleştiğini bilerek davranmanız faydalı olacaktır.

Telefon: 0535 770 00 75

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 50 TL.

Kamp Olanakları: WC, duş, elektrik, sıcak su, kafe, restoran, market, Wi-Fi.

Haritada Görüntüle

5. Teos Orman Kampı – Seferihisar

Teos Orman Kampı

Sığacık Seferihisar’da yer alan Teos Orman Kampı, mavi ve yeşil ile birlikte huzur duyacağınız kamp alanlarından bir diğeri. Kamp alanında piknik alanlarından tutunda otopark, içme suyu, elektrik ve hatta soyunma kabinlerine kadar ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz.

Telefon: 

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 50 TL.

Kamp Olanakları: Piknik alanları, otopark, içme suyu, elektrik, soyunma kabinleri ve WC.

Web Sitesi: 

Haritada Görüntüle

6. Demircili – Urla

Demircili

Denize karşı muazzam bir kamp yapmak isteyenler için Urla’nın Demircili koyu tercih edilmesi gereken kamp alanlarından biri. Berrak ve masmavi deniziyle dikkat çeken Demircili plajı içerisinde ayrılan özel alanda kamp yapabilir, tuvalet ve yemek ihtiyaçlarınızı plaj içerisindeki tesisten karşılayabilirsiniz.

Kamp Olanakları: Yiyecek ve içecek, duş ve WC ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bir cafe bulunmaktadır. Ayrıca Ada Kafe işletmesinde öğün yemeklerinizi yiyebilirsiniz.

Haritada Görüntüle

7. Delikli Koy – Alaçatı

Delikli Koy

İzmir’in sevilen semtlerinden Alaçatı’da yer alan  Delikli Koy, kamp severler için birebir. Görür görmez hayran kalacağınız bu muhteşem plajda çadır kurabilir, huzur içerisinde dalgaların sesini dinleyebilirsiniz.

Kamp Olanakları: Delikli Koy’da herhangi bir tesis bulunmamaktadır. Ancak, koyun yakınlarındaki tesislerde konaklamayı düşünürseniz burada WC, duş, elektrik, yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Haritada Görüntüle

8. Dereköy Kamp Alanı – Kemalpaşa

Dereköy Kamp Alanı

Kemalpaşa – Torbalı yolu üzerinde bulabileceğiniz Dereköy kamp alanı, İzmir’in en meşhur kamp alanlarından bir diğeri. Çadırınızı sırtınıza takıp rahatlıkla gidebileceğiniz alan içerisinde sizlere yalnızca WC imkanı sunuluyor. Elektrik maalesef ki yok. Yalnızca kafa tatili yapmak isteyenler için ise müthiş dinlendirici bir kamp noktası. İzmir’de orman kampı tercih edenlere önerebileceğimiz noktalardan biri.

Kamp Olanakları: WC, su ateş yakma ve mangal alanları. Yiyecek ve içecek ihtiyacınızı köy merkezindeki marketten karşılayabilirsiniz.

Haritada Görüntüle

9. Sazlıca Plajları – Foça

Sazlıca Plajları

Sessiz, sakin ve kafa dinleyeceğiniz bir yer arıyorsanız Sazlıca Plajları sizin için oldukça ideal olacaktır. Kamp alanında dilerseniz kendi çadırınızı kurabiliyorsunuz. Eğer yer durumu müsaitse kafanıza en fazla yatan yeri tercih edebilirsiniz. Genel olarak bir kamp için ihtiyacınız olabilecek her şey burada mevcut ancak yorumlardan anladığımız kadarıyla temizlik konusunda birçok kişi burayı sınıfta bırakmış. Tabi bu durum göreceli olduğundan bu konuda kesin bir şey söyleyemiyoruz.

Telefon: 0232 825 13 13

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 50 TL.

Kamp Olanakları: Otopark alanı, duş, WC, büfe, restoran, piknik alanı, elektrik, buzdolabı, giyinme odası ve mangal alanları.

Haritada Görüntüle

10. Çam Kamping – Dikili

Çam Camping

Muhteşem bir manzaraya sahip olan Çam Kamping, ziyaretçilerini bu manzarası ve konumu sayesinde kendisine hayran bırakıyor. Ortalama fiyatlarla yeme içme ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz olanakların mevcut olduğu kamp alanı kampçılar için ideal yerlerden biridir.

Telefon: 0538 627 61 13 – 0537 235 12 34

Giriş Ücreti: Kendi çadırıyla gelenler 70 TL, çadır kiralama 100 TL.

Kamp Olanakları: WC, duş, su, elektrik, büfe ve şezlong, buzdolabı, ortak kullanım mutfak alanı, ateş ve mangal yakma alanları.

Haritada Görüntüle

11. Pikamp Seferihisar Kamp Alanı – Seferihisar

Pikamp Seferihisar Kamp Alanı

Bakir bir alan olan bu kamp alanı, yürüyüşü ve sakinliği sevenlerin tercih etmesi gereken yerlerden. Yalnız yanınızda ihtiyacınız olabilecek şeyleri getirmenizde fayda var.

Kamp Olanakları: Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı kamp alanına gelmeden önce Seferihisar ilçe merkezindeki marketlerden karşılayabilirsiniz.

Haritada Görüntüle

12. Nazarköy Kamp Alanı – Kemalpaşa

Nazarköy Kanyonu

İzmir’de birçok kişinin memnun kaldığı yerlerden biri olan Nazarköy Kamp Alanı Kemalpaşa’da Nazarköy Kanyonu içinde bulunuyor. Yiyecek ve içeceğinizi yanınızda götürmenizi tavsiye ediyoruz. Çantanızı ve gerekli ekipmanınızı alıp bu güzel doğanın koynuna kendinizi bırakıp, huzur içinde bir kamp deneyimi yaşayabilirsiniz.

Kamp Olanakları: Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı kamp alanına gelmeden önce Kemalpaşa ilçe merkezindeki marketlerden karşılayabilirsiniz.

Haritada Görüntüle

13. Caravan Camping – Bergama

Caravan Camping

Caravan Camping, doğal ve samimi atmosferi ile ziyaretçilerini memnun etmeyi başaran bir kamp bölgesi. Tesis içinde dilerseniz kamp yapabilir dilerseniz de apart seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Kamp alanının denize sıfır bir konumda olması, deniz sesiyle huzur bulanlar için muhteşem olanak. Aynı zamanda şehir merkezine çok kısa bir sürede ulaşabiliyor olmak ise ihtiyacınız olan şeylere kolay bir şekilde ulaşmanızı sağlıyor.

Telefon: 0232 633 39 02

Kamp Ücreti: Karavan konaklama 100 TL, karavan kiralama 200 TL.

Kamp Olanakları: WC, duş, su, elektrik, piknik alanları, çadır ve karavan kiralama, restoran ve havuz.

Haritada Görüntüle

14. Nuri’nin Yeri – Urla

Nuri’nin Yeri

Nuri’nin Yeri, Torasan civarında yer alıyor. Mutfak, duş, tuvalet, otopark gibi imkanları bu kamp alanında bulabilirsiniz. Huzur içinde konaklayabileceğiniz bu mekan size denizin güzellikleri ile dinlendiğinizi hissedebileceğiniz sakin bir tatil imkanı sunuyor.

Telefon: 0535 655 16 65 – 0538 634 26 30

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 50 TL, çadır kiralama 80 TL.

Kamp Olanakları: WC, duş, elektrik, restoran, buzdolabı, ortak kullanımlı mutfak alanı, Wi-Fi, sıcak su, kafe ve mangal alanları.

Haritada Görüntüle

Not: Mekan günümüzde bir kamp yeri olarak değil, bir restaurant olarak hizmet vermeye devam etmektedir. Kamp hizmetinin devam edip etmediğini öğrenmek için iletişim numaralarından mekan ile görüşmenizi tavsiye ediyoruz.

15. Dolungaz Camping Alanı – Urla

Dolungaz Camping Alanı

Dolungaz Camping Alanı, kamp alanına kadar aracınızla gidebileceğiniz bir yerde bulunuyor. Çadırların kurulduğu yer denize sıfır konumu ile kendini doğanın tam kalbinde hissetmek isteyenlere hitap ediyor. Alanda kamp kurmak için herhangi bir ücret ödemenize gerek bulunmuyor.

Kamp Olanakları: Yürüme mesafesindeki ücretli kamp alanından WC, duş, elektrik ve su gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Haritada Görüntüle

Urla’da Kamp Yapılacak En İyi 9 Yer yazımızda dikkatinizi çekebilir.

16. Ağaçaltı Kamp Yeri – Urla

Ağaçaltı Kamp Yeri

Güzel doğasıyla dikkat çeken bu kamp alanında kendi çadırınızı kurma imkanınız bulunmuyor. Konaklama yerlerindeki duş ve tuvaletler ise ortak kullanıma açık. İşletme Urla’nın Gülbahçe Mahallesi’nde bulunuyor.

Telefon: 0232 765 72 82

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 50 TL.

Kamp Olanakları: WC, duş ve elektik.

Haritada Görüntüle

17. Deniz Çadır Kamp – Dikili

Deniz Çadır Kamp

Deniz Çadır Kamp, Bademli Köyü’nde bulunuyor. 2002 yılından bu yana doğa tutkunu tatilcileri misafir eden işletme, sürdürülebilir turizm açısından büyük bir özveri ile çalışmalarını sürdürmektedir. İşletmede 2019 sezonunda kamp için kişi başı 35₺ ücret talep edilmektedir. 7 yaşa kadar olan çocuklardan ise ücret alınmıyor. Eğer hazır çadırlarda kalmak isterseniz de iki kişilik çadırlarda geceliği 100₺ veya 4 kişilik çadırlarda geceliği 120₺ olmak üzere ücretlendirilmektedir. Kamp alanı ile ilgili diğer detaylar için internet sitesini ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz.

Telefon: 0532 726 82 11 – 0505 577 95 19

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 45 TL. 7 yaş altı ücretsiz olup, bisikletli konuklara %15 indirim.

Kamp Olanakları: WC, duş, aydınlatma, buzdolabı, büfe, elektrik, otopark alanı ve Wi-Fi

Web Sitesi: https://www.denizkamp.com

Haritada Görüntüle

18. Kalemlik Orman Kampı – Menderes

Kalemlik Orman Kampı

Her çeşit konaklama olanağına sahip olan bu geniş ormanlık alan, kamp yapmak isteyenlerin yanı sıra piknik yapmak isteyenlerin de sıklıkla ziyaret ettiği yerler arasında bulunuyor. İzmir’den otobüsle kolay bir şekilde gelinebiliyor olması burayı hayli cazip bir destinasyon yapıyor. Kamp alanında kamp süresince ihtiyacınız olabilecek her türlü imkana sahip olabiliyorsunuz. Yalnız sezonun en kalabalık olduğu temmuz ve ağustos aylarında günübirlik piknik yapmaya gelen ziyaretçiler ne yazık ki kamp alanının oldukça kalabalık ve gürültülü olmasına neden olabiliyor. Bunu da belirtelim istedik.

Telefon: 0232 797 42 02 – 0536 267 83 05 (Çadır) – 0532 631 73 19 (Restoran)

Giriş Ücreti: Yaya 15 TL, motosiklet 20 TL, otomobil ve SUV (mangal dâhil) 50 TL, Volkswagen (transporter tarzı) 60 TL, minibüs 15 TL.

Kamp Ücreti: Çadır yeri (elektrik, su dâhil) 55 TL, çadır konaklama (elektrik, su dâhil) 95 TL, bungalov (mutfaksız 1+1) 250 TL, prefabrik (mutfaklı 1+1) 300 TL, küçük karavan (giriş, yer, elektrik ve su dâhil) 75 TL, büyük karavan (giriş, yer, elektrik ve su dâhil) 115 TL)

Kamp Olanakları: WC, duş, elektrik, otopark alanı, mangal alanı, çocuk oyun parkı, aydınlatma, market, klima, et ve balık restoranı, mesire alanı ve plaj.

Web Sitesi: http://www.kalemlikormankampi.com

Haritada Görüntüle

19. Mona Glamping Caravan Suites – Seferihisar

Burası otel konforunu bir karavanda ya da çadırda yaşamak isteyenler için İzmir’de ziyaret edilmesi gereken yerler arasında bulunuyor. Havaalanına yakın olması ise burayı daha cazip kılıyor. Bizce bu kamp alanı oldukça farklı bir deneyim imkanı sunuyor. İşletme kendi çadırınızı kuracak alan bulunmuyor ve mevcut çadır veya karavanlarda kalmanız gerekiyor.

Telefon: 0541 814 09 14

Kamp Ücreti: Çadır ve karavan konaklama ücretleri sezonluk olarak değişiklik göstermektedir. Güncel konaklama ücretlerini Mona Camp web sitesi üzerinden kontrol edebilirsiniz.

Kamp Olanakları: Otopark alanı, WC, duş, elektrik, aydınlatma, Wi-Fi. Karavan konaklamalarında verilen hizmetler değişiklik göstermektedir.

Haritada Görüntüle

20. Torasan Kamping – Urla

Torasan Camping

Deniz kenarında olması nedeniyle deniz sevenler için burası ideal bir seçim olabilir ancak aşırı kumlu olması nedeniyle kamp yapmak sizi biraz sıkıntıya sokabilir. 2018 yılında kişi başı alınan 30₺ ise ziyaretçilerin çoğu tarafından hayli fazla bulunmuştur. Bunu da belirtelim.

Telefon: 0232 768 36 86

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 35 TL.

Kamp Olanakları: WC, duş, sıcak su, ortak kullanım mutfak alanı, mangal alanları, şezlong ve şemsiye.

Haritada Görüntüle

21. Şirinbaba Camping – Karaburun

Şirinbaba Camping

İzmir kamp alanları arasında Karaburun bölgesinde bulunan pek çok kamp yeri bulunuyor. Bunlardan biri olan Şirinbaba Camping de ziyaretçilerin kamp yapmak için tercih edebilecekleri yerler arasında. Kamp alanında birçok ihtiyacınızı gireceğiniz şartlar asgari düzeyde sağlanmış. Dileyen kendi yemeğini yapabileceği gibi kamp alanında sunulan yemek hizmetinde de ücretli olarak faydalanabilmektedir.

Telefon: 0541 714 71 00

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 25 TL, çadır kiralama 35 TL.

Kamp Olanakları: WC, duş, soyunma kabini, elektrik, buzdolabı, ortak kullanım bulaşık yıkama yeri, mangal alanları.

Haritada Görüntüle

22. Esinti Camping – Seferihisar

Esinti Camping

Seferihisar’da bulunan Esinti Camping’e kendi aracınızla gidebileceğiniz gibi belediye otobüsleri ile de ulaşabilirsiniz. Eğer İzmir’de kamp yapmak gibi bir planınız varsa seçenekleriniz arasına bu kamp alanını da ekleyebilirsiniz.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 40 TL.

Kamp Olanakları: WC, duş, su, elektrik, aydınlatma ve piknik alanı.

Haritada Görüntüle

23. Abone Kamp – Dikili

Abone Kamp

Geniş plajı ve keyif veren denizi ile denizde bolca vakit geçirmek isteyenler bu kamp alanını tercih edebilir. Ailenizle gidebileceğiniz kamp alanın yeşil bir alanda bulunması da burayı avantajlı bir konuma getiriyor. Sakin ortamı ise kafa dinlemek için birebir.

Telefon: 0232 675 77 67

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 40 TL.

Kamp Olanakları: Wi-Fi, canlı müzik, ücretsiz otopark, plaj, çocuk oyun alanı, mangal alanları, buzdolabı, restoran, WC, duş ve elektrik.

Haritada Görüntüle

24. Arvalya Özel Kamp Alanı – Selçuk

Arvalya Özel Kamp Alanı

Kamp alanı ile ilgili çok detaylı bilgiye ulaşamasak da fotoğraflardan anladığımız kadarı ile oldukça özenli ve güzel bir işletme. Yalnız işletmenin konaklama alternatifleri arasında kendi çadırınızla kamp kurma seçeneği bulunmuyor.

Kamp Ücreti: Konaklama 80 TL.

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, Wi-Fi, otopark alanı, restoran, çocuk oyun alanı ve mangal alanları.

Haritada Görüntüle

25. Tanay Tabiat Parkı – Çeşme

Tanay Tabiat Parkı

Muhteşem Ilıca Plajı’nın hemen yakınında bulunan Tanay Tabiat Parkı, keyifli ve doğa ile baş başa bir kamp deneyimi yaşamak için tercih etmeniz gereken bir yer. Tabi ki muhteşem lokasyonu nedeniyle burası büyük ilgi görmektedir. Gölgelik alanlarının çokluğu nedeniyle sıcaktan bunalmanızı engelleyen kamp alanı içinde ihtiyacınız olan her şeyi bulmanız mümkün.

Giriş Ücreti: Şahıs 5 TL, öğrenci 2,5 TL, bisiklet 5 TL, motosiklet ve ATV 7,5 TL, otomobil 15 TL, minibüs 45 TL, midibüs 75 TL, otobüs 135 TL.

Kamp Ücreti: 4 yataklı kır evi 350 TL.

Kamp Olanakları: Piknik alanı, kır lokantası, büfe, elektrik, otopark, soyunma kabini, WC, duş ve çeşme.

Haritada Görüntüle

26. Garden Camping – Selçuk

Garden Camping

Avrupai bir tesis olan Garden Camping, Selçuk’ta bulunuyor. Efes ve Meryem Ana Kilisesi’ne yakın konumu burayı daha da cazip kılıyor. Ziyaretçilerin bu kamp alanıyla ilgili en fazla memnuniyetlerini belirttikleri nokta ise temizlik. Fiyat konusunda ise kabala bir ücretlendirme yok ve aldığınız hizmetlere göre fiyatlandırma var.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 45 TL.

Kamp Olanakları: WC, duş, çamaşır makinası, ütü, bulaşık yıkama yerleri, restoran ve buzdolabı.

Haritada Görüntüle

27. Yolluca Askeri Kampı – Urla

Yolluca Askeri Kampı

Askeri personellere ve ailelerine yönelik olan bu kamp, temizliği ve muhteşem denizi ile dikkat çekiyor. Yalnız kamp alanı içinde konaklama imkanının olmayışı nedeniyle ziyaretçilerin buraya geldiğinde konaklamak için civardaki kamp alanlarını ya da diğer konaklama seçeneklerini değerlendirmeleri gerekiyor.

Kamp Ücreti: Konaklama ücreti 70 TL.

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, Wi-Fi, otopark alanı, restoran, çocuk oyun alanı ve mangal alanları.

Haritada Görüntüle

28. Venüs Kamp – Menderes

Venüs Kamp

Sürekli kamera ile izlenen Venüs Kamp, çadır veya karavanla gelenler için kamp yapılabilecek özel yerlerden biri. Kamp alanının olduğu yer Özdere mevkisinde bulunuyor.

Telefon: 0507 919 67 09

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 40 TL.

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, otopark alanı ve mangal alanları.

Haritada Görüntüle

29. Ürkmez Camping – Seferihisar

Ürkmez Camping

Her zevke göre konaklama seçenekleri bulunan Ürkmez Camping içinde çadır, karavan veya bungalov ev seçeneklerinden birini tercih edebilirsiniz. Giriş ücreti olarak kişi başı 20₺ alınan işletmede tercih edebileceğiniz konaklama seçeneğine göre konaklama ücreti hesaplanıyor.

Telefon: 0232 742 21 10 – 0532 477 67 30

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 40 TL, karavan konaklama 60 TL, Çadır kiralama 125 TL, bungalov konaklama 200 TL.

Kamp Olanakları: WC, duş, elektrik, mangal alanları, restoran, sahil-deniz, çadır kiralama ve karavan kiralama.

Web Sitesi: http://www.urkmezcamping.com

Haritada Görüntüle

30. Tarım Bakanlığı Kampı – Urla

Tarım Bakanlığı Kampı

Kamp kurmak için izin verilmeyen yerleşke içinde konaklamak için mevcut şartları değerlendirmeniz gerekiyor. Tarım Bakanlığı’na bağlı personeller için günlük ücret 15₺ iken diğer misafirler için bu ücret 20₺ olarak belirlenmiş durumda. Mangal yapmaya müsaade edilmediği için yeme içme için tesisin olanaklarını değerlendirebilirsiniz. Genel olarak sakin olan işletme her türlü ihtiyaca karşılık verebiliyor.

Giriş Ücreti: Tarım Bakanlığı çalışanları 15 TL, sivil misafirler 20 TL.

Kamp Olanakları: WC, duş, elektrik, Wi-Fi, otopark alanları, şezlong, şemsiye, plaj, otopark alanı,

Haritada Görüntüle

31. Çınar Camping – Menderes

Çınar Camping

Hem çadır hem de evde kalma olanağı bulunan bir kamp alanı. Ziyaretçiler denizin taşlı ve dalgalı olduğunu belirtiyor. Ortak kullanma imkanı sunan buzdolapları var ancak herhangi bir kamera sistemi olmadığından güvenlik konusunda bazı zafiyetlerin olduğunu belirtmemiz gerek.

Telefon: 0232 793 25 63

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 50 TL

Kamp Olanakları: WC, duş, sıcak su, kafe, market, elektrik, Wi-Fi, restoran, buzdolabı ve çadır kiralama.

Haritada Görüntüle

32. Üç Çınarlar Çadır Kamp – Dikili

Üç Çınarlar Çadır Kamp

Adını aldığı asırlık çınarların altında konumlanmış olan bu kamp alanı, fazla beklentisi olmayan ve huzur içinde hemen önündeki denizin keyfini sürmek isteyenler için oldukça yeterli. Dışarıdan yiyecek ve içecek getirmenin serbest olduğu mekanın hemen yakınında bulunan indirim marketlerinden ihtiyaçlarınızı uygun fiyata karşılayabilmek ise çok daha ekonomik bir tatil yapma olanağı sağlıyor. Normal sezonda oldukça kalabalık olduğu için sakinlik arayanlar burayı sezon sonunda ya da başında tercih ederse daha iyi olacaktır.

Telefon: 0532 726 83 71

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 50 TL.

Kamp Olanakları: WC, kafe, büfe, elektrik, restoran ve otopark alanı.

Haritada Görüntüle

33. Morkoyun Bungalov Kamp – Karaburun

Morkoyun Bungalov Kamp

Güzel bir şekilde dizayn edilmiş özel bungalov evlerde konaklamak size ve sevdiklerinize çok iyi gelebilir. Genel olarak giden ziyaretçilerin memnun kaldığı işletmede özellikle yemeklerin lezzeti ön plana çıkmaktadır. Kamp alanından 10 dakikalık mesafede ise denize girebileceğiniz çok özel koylar bulunuyor.

Telefon: 0506 060 90 72

Kamp Ücreti: Hafta içi 2 kişilik oda fiyatı 250 TL, hafta sonu 300 TL. Ücrete kahvaltı dâhildir.

Kamp Olanakları: WC, duş, sıcak su, kafe, elektrik, Wi-Fi, restoran, buzdolabı.

Web Sitesi: http://www.morkoyunkamp.com

Haritada Görüntüle

34. Bahar Camping – Urla

Bahar Camping

İşletmede kendi çadırınızı kurmanıza izin verilmiyor. Bu nedenle mevcut imkanları değerlendirmeniz gerekiyor. Sakin ve mütevazı bir işletme olan Bahar Camping, kafa dinlemek isteyen ve çok büyük beklentileri olmayan ziyaretçileri memnun etmeyi başarıyor.

Telefon: 0232 765 71 97

Kamp Ücreti: Konaklama 100 TL.

Kamp Olanakları: WC, duş, elektrik, sıcak su, buzdolabı, ortak kullanımlı mutfak alanı, market, Wi-Fi ve kafe.

Haritada Görüntüle

35. Olcay Camping – Menderes

Olcay Camping

Denize ve merkeze yakın bir konumda bulunan kamp alanı, kendi halinde eğlenmek ve dinlenmek isteyenlere hitap ediyor. Dilerseniz odanızın önünde yapacağınız mangal ile midenize de bayram ettirebiliyorsunuz. Ee daha ne olsun. 🙂

Telefon: 0532 272 49 94

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 55 TL.

Kamp Olanakları: WC, duş, elektrik, sıcak su, restoran, buzdolabı, market, Wi-Fi ve kafe.

Haritada Görüntüle

36. Gümüldür Orman Kampı – Menderes

Gümüldür Orman Kampı

Güzel bir denize sahip olan kamp alanı, özellikle çocuklu aileler için çok ideal. Kişi başı 8,5₺ alınan ücret 4 kişilik bir araçla geldiğinizde araç başı 25₺ gibi daha ekonomik bir fiyata dönüşüyor. Temiz bir ortama sahip olan kamp alanında ortak kullanım elektrik, su, banyo, tuvalet, bulaşıkhane gibi çeşitli olanaklar da sunuluyor.

Telefon: 0232 793 45 25 – 0232 793 43 77

Giriş Ücreti: Şahıs 8,5 TL, motosiklet ve ATV 12,5 TL, bisiklet 8,5 TL, otomobil 25 TL, minibüs 76 TL,  midibüs 127 TL, otobüs 229 TL.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 50 TL, karavan konaklama 50 TL.

Kamp Olanakları: WC, duş, tekstil ve deniz malzemeleri satan dükkân, bar, manav, kasap, otopark, soyunma kabinleri, bulaşıkhane, unlu mamuller, pide fırını, restoran, market, çadır ve karavan kiralama.

Web Sitesi: http://www.gumuldurtabiatparki.com

Haritada Görüntüle

37. Beyaz Hamak Motel Camping – Çeşme

Beyaz Hamak Motel Camping

Yakın zamanda el değiştiren işletme, Altınkum mevkiinde bulunuyor.

Telefon: 0506 147 37 26

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 30 TL, pansiyon konaklama 80 TL.

Kamp Olanakları: WC, duş, bulaşık ve çamaşır yıkama alanları, elektrik. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı kamp alanına yakın yerde bulunan büfelerden karşılayabilirsiniz.

Haritada Görüntüle

38. Ertaşlar Tatil Köyü – Dikili

Ertaşlar Tatil Köyü

Tatil köyü içinde 12 adet bungalov ve 18 adet betonarme oda bulunmaktadır. Toplamda 120 yatak kapasitesine sahip olan Ertaşlar Tatil Köyü’nün plajı mavi bayraklı olup kumlu ve temiz bir denize sahiptir. İşletme ile ilgili detaylara sitesinden ulaşabilirsiniz.

Telefon: 0232 677 81 90 – 0538 610 15 45

Kamp Ücreti: 4 kişilik bungalov 150 TL, betonarme odalar 200 TL.

Kamp Olanakları: Kır kahvesi, çocuk oyun parkı, voleybol sahası, otopark alanı, WC, duş, elektrik, buzdolabı, masa-sandalye, mavi bayraklı plaj.

Web Sitesi: http://www.ertaslartatilkoyu.com

Haritada Görüntüle

39. Eos Camping – Dikili

Eos Camping

Denize sıfır kamp kurma olanağı sunan kamp alanında uyandığınızda gözlerinizi denize karşı açmak tarifi imkansız bir mutluluğa sebep oluyor. Pek çok ihtiyacınızı ücret ödemeden karşılayabiliyorsunuz. Fiyat olarak ise makul düzeyde olduğunu söyleyebiliriz.

Telefon: 0539 384 31 13

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 60 TL.

Kamp Olanakları: WC, duş, bulaşık ve çamaşır yıkama alanları, elektrik, büfe.

Haritada Görüntüle

40. Zeytin Gölgesi – Dikili

Zeytin Gölgesi

Adından da anlaşılacağı üzere zeytin ağaçlarıyla dolu bir alanda kurulan bu kamp alanında makul fiyatlara tatil yapma imkanına sahip olabilirsiniz. Denize çok yakın konumu ise cabası…

Telefon: 0541 860 67 75 – 0546 956 03 11

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 40 TL.

Kamp Olanakları: WC, duş, soyunma kabinleri, elektrik, plaj ve piknik alanı.

Haritada Görüntüle

41. Tekin Aile Kampı – Dikili

Tekin Aile Kampı

Ailelerin rahat etmesi amaçlanarak hazırlanan bu kamp alanı Dikili’nin Bademli Mahallesi’nde yer alıyor. Çok ayrıntılı bilgiler içermese de yol tarifi için internet sitesini inceleyebilirsiniz.

Telefon: 0536 483 32 40

Kamp Ücreti: Fiyatlar sezonluk olarak değişiklik göstermektedir. Lütfen kamp alanına gitmeden önce ilgili numarayı arayıp fiyat bilgisi alınız.

Kamp Olanakları: WC, duş, soyunma kabinleri, elektrik ve piknik alanı.

Web Sitesi: https://tekin-aile-kamp.business.site/

Haritada Görüntüle

42. Yalçın’ın Yeri Kamping – Menderes

Yalçın’ın Yeri Kamping

Temizliği ile dikkat çeken işletme, huzurlu bir tatil yapma olanağı sunuyor. Burası özellikle hafta sonu çok kalabalık oluyor. Bu nedenle sakinlik arayanların hafta içini tercih etmesi faydalı olacaktır.

Telefon: 

Kamp Ücreti: Konaklama + kahvaltı 80 TL.

Kamp Olanakları: Çocuk oyun parkı, otopark alanı, WC, duş, elektrik, buzdolabı, masa-sandalye ve büfe.

Haritada Görüntüle

43. Ünver Mocamp – Menderes

Ünver Mocamp

İzmir’de kamp yapılacak yerler arasında bulunan Ünver Mocamp, muhteşem deniziyle dikkat çekiyor. Fiyatların da ortalama olduğu işletmenin genel olarak beğenilmeyen yönü ise zaman zaman pikniğe gelen diğer ziyaretçilerin aşırı gürültü çıkarması.

Telefon: 0232 793 24 19 – 0538 743 98 89

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 30 TL, oda konaklama 60 TL, çadır kiralama 40 TL.

Kamp Olanakları: WC, duş, soyunma kabinleri, elektrik, piknik alanı, market ve çadır kiralama

Haritada Görüntüle

44. Bungalove Camp – Seferihisar

Bungalove Camp

Huzur ve sakinliği bir arada bulabileceğiniz oldukça hoş bir kamp yeri olan Bungalove Camp, ziyaretçilerini çok özel bir şekilde tasarlanmış bungalov evlerde misafir etmektedir. Yemek ve kahvaltı hizmeti sunulmadığı için bu ihtiyaçlarınızı yanınızda getirmenizi tavsiye ediyoruz.

Telefon: 0534 655 77 71

Kamp Ücreti: Bungalove maxi konaklama, bungalove mini konaklama

Kamp Olanakları: WC, duş, elektrik, kafe, bar. Yiyecek ihtiyaçlarınız için Akarca sahilindeki marketlerden alışveriş yapabilirsiniz.

Web Sitesi: https://www.bungalovecamp.com

Haritada Görüntüle

45. Remzi’nin Yeri – Foça

Remzi’nin Yeri

Burası küçük bir kamp alanı olduğundan yoğun zamanlarda hayli sıkışık olabiliyor. İzmir kamp bölgeleri arasında değerlendirebileceğiniz bu işletmede çadır kurmak için geceliği 20₺ ücret talep ediliyor. Denizi ziyaretçilerin çoğunluğu tarafından taşlı ve yosunlu olarak betimleniyor.

Telefon: 0232 812 23 40

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 20 TL.

Kamp Olanakları: Elektrik, çadır kiralama, deniz kenarı, ücretsiz otopark, sıcak su ve WC.

Web Sitesi: https://remzinin-yeri-motel-restorant-kamping.business.site/

Haritada Görüntüle

46. Almondville Bungalows – Dikili

Almondville Bungalows

Doğal ürünlerle misafirlerini ağırlayan işletme, ziyaretçilerin özenle hazırlanmış bungalov evlerde konaklayarak dinlenmelerini sağlıyor. Kendisine özel plajı da bulunan tesis, Bademli Koyu civarında bulunuyor.

Kamp Ücreti: Bungalov konaklama 100 TL.

Kamp Olanakları: WC, duş, elektrik, çamaşır makinesi, buzdolabı, piknik alanı, restoran, kafe ve yüzme havuzu.

Haritada Görüntüle

Siz de İzmir kamp alanları ilgili bilgi birikiminizi aşağıda yer alan yorumlar butonundan bizlerle paylaşarak, yazımızın geliştiricilerinden biri olabilirsiniz.

Yorumları Gör

Paylaş
Özkan

Yeni Yazılanlar

Hamburg Gezilecek Yerler Listesi | En İyi 43 Yer ! (Detaylı)

Hamburg Nerede? Hamburg, Avrupa’nın Almanya şehrinde bulunmaktadır. Ülkenin Berlin’den sonra ikinci büyük şehridir. Hamburg Hakkında: Almanya’nın…

4 hafta önce

Şile’de Denize Girilecek Yerler – En Güzel 27 Şile Plajı

İstanbul’un Anadolu yakası Karadeniz kıyısında bulunan Şile, şehir merkezine yaklaşık 80 kilometre uzaklıktadır. İstanbul’un en…

1 ay önce

Tiran Gezilecek Yerler Listesi | En Popüler 35 Nokta!

Tiran Nerede? Hangi Ülkede? Tiran, Balkanlar’da bulunan Arnavutluk’un başkenti, aynı zamanda en büyük şehridir. Arnavutluk…

1 ay önce

Tiran’da Tarihi ve Turistik Yerler | 17 Tarihi Durak

Arnavutluk'un başkenti Tiran'ı ziyaret ettiğinizde, yoğun kargaşa yaşayan bir ülkenin geçmişini ve bugününü keşfedeceksiniz. Gelin…

1 ay önce

Brugge’de Tarihi ve Turistik Yerler | 36 Tarihi Durak

Bir peri masalı için adeta bir fon gibi duran romantik ve ilham verici bir şehirden…

1 ay önce

Napoli Gezilecek Yerler Listesi | En Popüler 47 Yer

Napoli nerede? & Hangi ülkede? İtalya Yarımadası'nın batı kıyısında Roma'nın 120 mil güneydoğusunda bulunan Napoli,…

2 ay önce