Urla Kamp Yerleri – Urla’da Kamp Yapılacak En İyi 9 Yer!

Son yıllarda Bağ Turizmi ile adını sıkça duyar olduğumuz Urla, doğal ve sakin Ege kıyılarının eşsiz şarap üreticilerine, koy ve doğal tabiat alanlarına ve şirin tatil rotalarına ev sahipliği yapan popüler yerlerden biridir. İzmir’e bir saatten az bir mesafede yer alan Urla’da Arnavut taşlarıyla örülü rengârenk sokakları adımlayabilir, koylarında Ege’nin masmavi sularına kulaç atabilir ve doğayla baş başa kalıp çadır ve karavan konaklaması yapabilirsiniz. Zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız Urla ve çevresi her beklentiye cevap veren pek çok güzelliğe sahip. Sizlere bu yazımızda Urla’da hem denize girip hem de doğa içerisinde kamp atabileceğiniz yerleri paylaştık. Bütçe ve zevklerinize göre aralarından seçim yapabileceğiniz Urla kamp yerlerini ulaşım ve sunduğu olanaklar bakımından değerlendirebilirsiniz.

Ücretsiz Kamp Yerleri

Demircili Plajı Kamp Alanı

Demircili Kamp Alanı
Demircili

İzmir’in en güzel ve en eşsiz yerlerinden biri olan Demircili Yarımadası birbirinden güzel koylara ve doğal manzaralara ev sahipliği yapıyor. Yarımada ile aynı adı taşıyan Demircili Plajı ise bölgede hem denize girip hem de çadır kampı atabileceğiniz keyifli bir yer. Burası yarımadanın hemen girişinde kalıyor. Denizi temiz ve sahili ise taşlıktır. Suyu ise oldukça soğuktur. Kıyı yerler çadır kampı atabilmeniz için geniş bir düzlüğe sahip. Kıyıdan içe doğru ise irili ufaklı tepeler sıralanıyor. Konum ve doğal manzara itibariyle oldukça iyi bir noktadadır. Çadır kampının yanı sıra karavancılar da burayı tercih ediyor.

Plajda ücretli ve ücretsiz yerler var. Ancak çadır kampı için ücret ödemenizi gerektirecek bir durum söz konusu değil. Gün ortası tüm ihtiyaçlarınızı ücretli plajın tesisinden karşılayabilir ve akşamına ücretsiz plaj yerinde kampınızı atabilirsiniz. Dileyen ateş ve mangal da yakabiliyor. Bu olanak da burayı hem piknik hem de kampçılar için oldukça cazip kılıyor. Arkadaşlarınızla gelip, akşam ateşinizi yakarak denizin dalgaları eşliğinde koyu bir muhabbet edebilir, gece ise deliksiz bir uyku uyuyabilirsiniz.

Plaja ulaşım oldukça kolaydır. Ancak yolun bir birkaç km’lik kısmı topraktır. Fakat binek araç veya karavanla gelinmesine engel olacak kadar kötü değil. Aracıyla gelecek olanlar Urla istikametini takip edip buradan önce Kuşçular’ı daha sonra Demircili köyünü geçtikten sonra hiçbir yöne sapmadan Demircili Yarımadası tabelaları yönünde ilerleyerek ulaşımlarını sağlayabilirler. Toplu taşımayı kullanacak olanlar için Urla ilçe merkezinden Demircili köyüne düzenli olarak dolmuşlar hareket etmektedir.

Konumu: Koy

Kamp Olanakları: Plajda ücretli ve ücretsiz bölümler mevcut. Ücretli bölümde yer alan tesisten WC, duş, soyunma kabini, şemsiye, şezlong ve yeme-içme gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Ücretli Kamp Yerleri

Nuri’nin Yeri Kamping

Nuri'nin Yeri Kamp Alanı

Urla’nın Torasan mevkiinde denize sıfır konumda bulunan Nuri’nin Yeri Kamp Alanı, hem denize girip hem de kamp atabileceğiniz bir yer. Eğer bu özelliklerde düşük bütçeli bir deniz tatili ve aynı zamanda kamp konaklaması düşünüyorsanız size burayı tavsiye ederiz. Tesis, konukların ihtiyaç duyabileceği hemen her şeye sahiptir. Denizi temiz, plajı ise kumsaldır. Plajda hasır şemsiye, şezlong, soyunma kabinleri ve duş yerleri mevcut. Kumsalın az gerisinde ise çadırınızı kurabiliyorsunuz. Hemen yan tarafı zeytin bahçesi.

Burada kamp yapanlar dışarıya pek ihtiyaç duymuyor. Tesisin kendine ait yeme içme restoranı mevcut. Etrafta birkaç işletme dışında pek bir yerleşim yeri bulunmuyor. Bu nedenle sessiz sakin bir tatil deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Çocuklu aileler için de oldukça uygundur. Eğer gün ortası etrafı keşfedeyim derseniz, sahil boyunca yürüyüş yapabileceğiniz patika yollar bulunuyor. Sahil boyunca ilerleyip iç taraflara giderek doğa içerisinde keyifli bir gezinti yapabilirsiniz.

Kamp alanına İzmir’den gelenler Urla’ya girmeden Çeşme istikametinde ilerleyerek Torasan mevkiine gelir gelmez sahil yoluna sapıp yaklaşık 1,5 km yol gittikten sonra ulaşımlarını sağlayabilirler. Tesis yolun solunda kalıyor ve tabelası mevcuttur. Ayrıca araçlar için otopark yeri mevcuttur. Toplu taşımayı kullanacak olanlar ise Urla’dan gün aşırı çalışan dolmuşlara binerek Torasan’a gelebilir ve buradan köy dolmuşlarıyla yolun kalan kısmını gidebilirler.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, sıcak su, Wi-Fi, restoran, plaj, hasır şemsiye, şezlong, soyunma kabinleri, büfe, yürüyüş parkurları, çadır konaklama yerleri ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 80 TL, Bungalov konaklama 150 TL. Şemsiye ve şezlong kiralama 50 TL.

Telefon: 0538 634 26 30

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008446410845

Haritada Görüntüle >

Ağaçaltı Kamp Alanı

Ağaçaltı Kamp Alanı

Urla’nın Gülbahçe mevkiinde denize birkaç adımlık yürüme mesafesinde bulunan Ağaçaltı Kamping, çadır ve oda konaklama hizmeti ile bölgede tercih edebileceğiniz alternatif kamp yerlerinden biridir. Tesis Karaburun yolu üzerinde kalıyor ve ulaşımı gayet kolaydır. Kamp süreniz boyunca tesisin tüm temel ihtiyaçlarından yararlanabilirsiniz. Ortak kullanımlı WC ve duş gibi yerlerin yanı sıra mutfak alanıyla da kendi yemeklerinizi pişirebilir ve yeme-içme ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz.

Kamp alanı, geniş bir arazi üzerinde, sırtını yemyeşil çam ormanlarına yaslayan ve önü Ege’nin masmavi sularına bakan bir konumda bulunuyor. Gümüşlük beldesinin biraz dışında kaldığı için pek fazla gürültüye maruz kalmıyorsunuz. Bu nedenle sessiz ve sakin bir kamp dönemi geçirebiliyorsunuz. Tesisin kendine ait bir plajı bulunmuyor ancak ücretsiz denize girebileceğiniz yürüme mesafesinde sahil yerleri bulunmaktadır.

Urla ilçe merkezine 17 km ve ortalama 25 dakikalık sürüş mesafesinde bulunuyor. Tesise giden yol tamamıyla asfalt ve her türlü binek araçla gelinebiliyor. Urla yönünden gelecek olanlar eski Urla-İzmir yolunu takip ederek Gülbahçe istikametine dönebilir ve buradan Gümüşköy’ü geçtikten yaklaşık 1 km sonra tesise gelebilirler. Kamp alanı yolun sağında kalıyor ve tabelası mevcuttur. Ayrıca otopark alanı da bulunmaktadır. Toplu taşımayı kullanacak olanlar Urla’dan Gülbahçe-Gümüşköy minibüslerine binerek ulaşımlarını kolayca sağlayabilirler.

Konumu: Sahile Kenarı

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, ortak kullanım mutfak alanı, bahçe ve dinlenme alanları, denize girilebilir alan ve otopark.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 50 TL.

Telefon: 0232 765 72 82

Haritada Görüntüle >

Torasan Kamping

Torasan Kamping

Urla’nın Torasan mevkiinde aynı ada sahip Torasan Kamping, denize sıfır konumda bulunan bir diğer kamp alanıdır. Burası Nuri’nin Yeri Kamp Alanı ile aynı konumda bulunuyor. İki kamp arası mesafe yürümeyle yalnızca 2 dakika.

Torasan Kamping, ilk bakışta müstakil bahçeli bir evi andırabilir. Ancak içerisine girip alanı şöyle bir gezdiğinizde buranın kamp için son derece elverişli olduğunu göreceksiniz. Tesis geniş bir alan üzerine kuruludur. Bahçesinde yer yer zeytinlikler ve birkaç farklı ağaç türü bulunuyor. Zemininde çimenler yok ancak toprağı tüm taşlardan arındırılmış. Çadırınızdan çıkıp birkaç adım ile denize girebiliyorsunuz. Sahilin hemen kıyısında oturup dinlenebileceğiniz veya piknik yapabileceğiniz masalar bulunuyor.

Denizi ve kumsalı temiz. Kıyı kesimleri ise çocukların yüzebileceği derinliktedir. Tüm bunlar bir araya gelince buranın çocuklu aileler için de ideal bir yer olduğunu söylemek mümkün. Kamp süreniz boyunca ihtiyacınız olabilecek hemen her şey tesiste mevcuttur. Dileyen tesisin kendi yemeklerinden yiyebilir veya ortak kullanımlı mutfak alanında kendi yiyeceklerini hazırlayabilir. Dileyen mangal da yakabiliyor.

Kamp alanına Torasan mevkiinden gelebilmek mümkün. Urla’dan yola çıktıktan sonra dileyen Eski Urla-İzmir yolunu kullanabilir, dileyen İzmir-Çeşme yolunu kullanarak Torasan kavşağına gelip buradan sahil yolunu takip edip ulaşım sağlanabilir. Tesis yolun solunda kalmakta ve yol kenarında tabelası mevcuttur. Ayrıca araçlı misafirler için otopark alanı da bulunmaktadır. Urla’dan Torasan’a her gün sık aralıklarla minibüsler de hareket etmektedir.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, 24 saat sıcak su, yeme içme yeri, ortak kullanım mutfak alanı ve buzdolabı, bahçe ve dinlenme alanları, piknik masaları, mangal yakılabilir alan, plaj, şemsiye ve şezlong ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 60 TL, şemsiye ve şezlong kiralama 50 TL.

Telefon: 0232 768 36 86 – 0538 634 26 30

Haritada Görüntüle >

Bahar Kamping

Bahar Kamping

Ağaçaltı Kamping ile aynı yerde bulunan Bahar kamp alanı, denize sıfır konumda, geniş bir arazi üzerine kurulu, konuklarına çadır konaklamanın yanı sıra oda konaklama imkanı da sunan yerlerden biridir. Tesis, mavi ile yeşilin bir arada olduğu, manzara itibariyle de şahane bir noktada bulunuyor. Etrafında yerleşim yeri yok denecek kadar azdır. Siz sadece denizin dalga seslerini ve kuş cıvıltılarını duyuyorsunuz.

Tesis, çocuklu aileler için de oldukça idealdir. Denize girebileceğiniz gibi, bahçesinde mangal da yapabiliyorsunuz. Sahilinde şemsiye, şezlong ve soyunma kabinleri mevcut. Yeme içme ihtiyaçlarınızı da tesisin kendi yerinde karşılayabiliyorsunuz. Bahçesinde yer yer zeytin ağaçları bulunuyor. Çadırınızı zeytin ağaçlarının gölgesine kurabiliyorsunuz. Gün ortası deniz manzaralı dinlenme alanında soğuk içeceklerinizi yudumlayabilir veya sahil boyu kısa bir gezintiye çıkabilirsiniz.

Kamp alanına ulaşım da oldukça kolaydır. Karaburun Yolu üzerinde kalan tesise Urla yönünden gelecek olanlar İçmeler-Gülbahçe istikametini takip ederek Gümüşköy’ü geçtikten yaklaşık 2 dakika sonra ulaşabilirler. Urla-Gülbahçe minibüsleri de her gün sık aralıklarla çalışmaktadır. Gülbahçe’ye geldikten sonra buradan dolmuşa binerek Gümüşköy’e gelebilir ve buradan kısa bir yürümeyle tesise ulaşabilirsiniz.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, Wi-Fi, çadır ve oda konaklama yerleri, yeme içme yeri, bahçe ve dinlenme alanı, mangal yakılabilir alan, büfe, plaj, şemsiye, şezlong, soyunma kabinleri ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 80 TL. Oda konaklama ücretleri sezonluk ve resmi tatillerde değişiklik göstermektedir. Aşağıdaki telefon numarasını arayarak tesis ile iletişime geçebilir ve güncel fiyat bilgisini alabilirsiniz.

Telefon: 0232 765 71 97

Haritada Görüntüle >

Bademler Doğal Yaşam Koyu

Bademler Doğal Yaşam Köyü

Burayı diğer kamp yerlerinden ayıran önemli bir özellik tamamıyla doğal bir yaşam köyü olmasıdır. Tesis yalnızca bungalov konaklama hizmeti vermektedir. Çadırla kamp yapılamasa da, sırf buranın havasından suyundan beslenebilmek ve kafayı boşaltabilmek için 1 gece dahi olsa konaklama yapılmaya değerdir. Tesis, geniş bir arazi üzerinde, yemyeşil çimenlik alan üzerine kurulu, her bungalovu birbirine bağlayan minik patika yolları, 40 metre ilerisinden akan İncirliboğaz Deresi ve etrafını saran çam ağaçlıklı yüksek tepeler burayı harika bir yaşam alanına dönüştürüyor.

Bungalovlar, 5 yıldızlı otel konforunu aratmayacak şekilde dizayn edilmiş ve tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek zenginlikte donatılmıştır. Her konaklama biriminde WC ve duşa kabin ve mutfak alanı bulunmaktadır. Evlerin tamamı da ahşaptır. Bulunduğu konum nedeniyle de çok kaliteli bir uyku uyumanıza olanak tanıyor. Sabahın ilk saatlerinde kalkıp yemyeşil bir doğa içerisinde sabah sporunuzu yapabilir ve dönüşte hazır olan kahvaltınızı başlayabilirsiniz.

Tesisin oldukça nezih olduğunu söyleyebiliriz. Çocuklu ailelerin arzuladığı bir ambiyans sunuyor. Günün tamamını tesis içerisinde canınız sıkılmadan geçirebilirsiniz. Dileyen dere kenarında yürüyüşe çıkabilir, patika yolları takip ederek etraftaki tepelere çıkıp gün batımını fotoğraflayabilir.

Bademler Doğal Yaşam Köyü, Güzelbahçe ile Seferihisar arasında boğazın tam ortasında, zengin bir doğal tabiatın içerisinde yer almakta. İzmir şehir merkezine 35, Seferihisar ve Urla ilçe merkezlerine ise 9 km mesafede bulunmaktadır. Urla’dan yola çıkıp Bademler istikametinde ilerleyip buradan Çamlı yönüne saparak ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Tesis, Bademler Köyü Kalkınma Kooperatifine gelmeden önceki ilk sağda kalıyor. Yoldan 100 metre kadar içeride. Yol kenarında tesisin tabelasını göreceksiniz. Ayrıca aracınızı park edebileceğiniz otopark alanı da bulunmaktadır.

Toplu taşımayı kullanacak olanlar için her gün sık aralıklarla çalışan Urla-Bademler minibüsü bulunmaktadır. Yolculuk yaklaşık 30 dakika sürmektedir.

Kamp Olanakları: Yeme içme yeri, yürüyüş parkurları, bungalov konaklama yerleri ve otopark alanı. Bungalov evlerde WC, duşa kabin, klima, TV ünitesi ve mutfak alanı bulunmaktadır.

Kamp Ücreti: Konaklama ücretleri sezonluk ve resmi tatillerde değişiklik göstermektedir. Aşağıdaki telefon numarasından tesisle iletişime geçerek güncel fiyat bilgisini alabilirsiniz.

Telefon: 0232 776 60 04 – 0530 301 67 70

Web Sitesi: http://www.bademlerdogalyasamkoyu.com/

Instagram: https://www.instagram.com/bademlerdogalyasamkoyu/

Haritada Görüntüle >

Demircili Ada Kamping

Demircili Ada Kamping

Demircili Yarımadası’nın girişinde, harika bir koyda bulunan Ada Kamping mavi ile yeşilin buluştuğu noktada, yemyeşil dağlık tepelerle çevrili, kendine ait özel plajı, sunduğu olanaklar ve sakinliği ile konuklarına keyifli bir kamp ortamı sunuyor. Tesis, konaklama süreniz boyunca ihtiyacınız olabilecek hemen her şeye sahiptir. Dileyen tesisin kendi yeme içme yerinden faydalanabilir, dileyen dışarıdan kendi yiyeceklerini getirerek ortak kullanımlı mutfak alanında hazırlayabilir. Çadır konaklamanın yanı sıra karavancıların da geldiği bir yer. Ayrıca günübirlikçiler de gelerek plajından yararlanabiliyor.

Tesisin kendine ait özel plajı olması iyi bir avantajdır. Böylelikle hem doğa içerisinde kam atarken hem de denize girebilme şansınız oluyor. Denizi ve plajı temiz. Plaj alanı kumsal ve şemsiye, şezlong, soyunma kabini gibi üniteler mevcut. Kamp alanı ise düz bir zemin ve yeterince gölgelik alana sahiptir. Buranın aşırı rüzgâr aldığını hatırlatmak isteriz. Bu nedenle denizi dalgalı olabilmektedir. Çocuklu ailelerin bu durumu göz önünde bulundurmalarını tavsiye ederiz.

Dileyen mangal da yakabiliyor. Mangal malzemelerinizi dışarıdan getirebileceğiniz gibi, işletmeden de satın alabiliyorsunuz. Soğuk içeceklerinizi ise tesisin kendi büfesinden temin edebilirsiniz. Özellikle yaz ayları ve hafta sonları aşırı kalabalık olabiliyor. Bu nedenle sabahın erken saatlerinde gelmeniz yer bulmak açısından iyi olacaktır.

Kamp alanına Urla ilçe merkezinden yola çıkıp Kuşçular istikametinde ilerlerseniz Demircili köyüne gelirsiniz. Buradan Demircili Yarımadası tabelalarını takip ederek kolayca ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Tesis, Demircili Plajına gelmeden hemen önce yolun solunda kalmaktadır. Araçlar için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca Urla-Demircili aracı toplu taşıma araçları da bulunmaktadır. Demircili’ye geldikten sonra buradan yarımada yönüne giden dolmuşlara binerek kamp alanına varabilirsiniz.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, sıcak su, plaj, şemsiye, şezlong, soyunma kabinleri, restoran, ortak kullanım mutfak alanı, Wi-Fi, mangal yakılabilir alan, büfe ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: 2 tür çadır alanı bulunmaktadır. Üzeri kapalı alanlarda çadır konaklama 100 TL, nispeten gölgelikli üzeri tente ile kapalı alanda çadır konaklama ise 40 TL’dir.

Telefon: 0535 628 78 72

Web Sitesi: https://urla-demircili-ada-camping.business.site/

Haritada Görüntüle >

Huzur Kamp Yeri

Huzur Kamp Yeri

Urla Balıklıova mevkiinde denize birkaç adımlı yürüme mesafesinde bulunan kamp alanı adı gibi huzurlu, sessiz ve sakin bir noktada bulunuyor. Tesis oldukça geniş bir alanda, çam ağaçlarının gölgesinde keyifli bir kamp ortamı sunuyor. Zemini çim değil ancak tüm taşlardan temizlenmiş bir şekilde kusursuz çadır kurulabilir alana sahip. Burayı bir mesire yeri gibi de düşünebilirsiniz. Kamp alanı tamamıyla çam ağaçlarıyla çevrili ve bolca gölgelik alanı bulunuyor. Özellikle yaz sıcağında gölgelik alanlara çadırınızı kurup konaklayabiliyorsunuz.

Tesis, konaklama süreniz boyunca ihtiyacınız olabilecek temel gereksinimlere cevap veriyor. Kendi yeme içme yerinin dışında ortak kullanım mutfak alanı da bulunmaktadır. Dileyen mangal da yakabiliyor. Ancak piknik masalarının olmaması nedeniyle kendi açılabilir masanız veya yer örtüsü getirmeyi düşünebilirsiniz. Kamp yerinin denize girilebilir alanı bulunuyor ancak plaj kalitesinde değil. Kıyı yerleri çok fazla derin değil. Rüzgâr da almıyor. Bu nedenle çocuklar da güvenli bir şekilde yüzebilir. Tesis, hafta sonları oldukça kalabalık oluyor. Bu nedenle günün erken saatlerinde gelmenizi tavsiye ederiz. Araçlı misafirler için otopark alanı da bulunmaktadır.

Kamp alanına İçmeler ve Gülbahçe istikametini takip edip Balıklıova’ya geldikten sonra sahil yolunu takip ederek gelebilirsiniz. Balıklıova merkezine 2 dakikalık sürüş mesafesinde yolun sağında kalmaktadır. Toplu taşımayı kullanacak olanlar Urla’dan Gülbahçe’ye gelebilir ve buradan Balıklıova dolmuşlarına binerek ulaşımlarını sağlayabilirler.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, duş, çeşme, yeme içme yeri, ortak kullanım mutfak alanı, piknik ve mangal yakılabilir alanlar, denize girilebilir alan, çadır konaklama yerleri ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 70 TL.

Telefon: 0232 765 77 91 – 0539 601 85 97

Haritada Görüntüle >

Radika Kamp Alanı

Radika Restoran & Kamp Alanı

Burası listemizde bulunan bir diğer kamp alanı Doğal Yaşam Köyü’ne benzer bir yer. Göz alabildiğine yemyeşil bir doğal alan ve geniş çimenlik bir arazi içerisinde yörük çadırlarının olduğu konaklama, restoran ve organizasyon yeridir. Konaklamayı yalnızca yörük çadırlarında yapabiliyorsunuz. Çadır konaklama burada bulunmuyor. Daha önce yörük çadırlarında konaklama deneyimi yaşamadıysanız Urla’da bu deneyimi yerinde ve en güzel haliyle yaşayabilirsiniz.

Tesis kusursuza yakın bir şekilde donatılmıştır. Konaklama birimleri geniş ve ferah. Tesisin kendi bünyesindeki restoranından Ege mutfağının lezzetli yemeklerini tadabilme şansına sahipsiniz. Denize uzaklığı ise 300 metre. Dileyen tesisin tekne turu organizasyonlarına katılarak Demircili koylarını da keşfe çıkabilir. Çadır içlerinde çift kişilik ve çocuk yatağı olmak üzere iki yatak bulunuyor. Havalandırma çadırın tavan kısmındaki vantilatörler sayesinde sağlanıyor. 24 saat sıcak su bulabilmek mümkün.

Eğer doğayla baş başa kalıp kafa dinlemek ve birkaç günlük tatil yapmak isterseniz size burayı tavsiye edebiliriz. Günübirlik gelerek restoranından veya sabah kahvaltı hizmetlerinden de yararlanılabiliyor.

Ulaşımın da kolay olduğu tesise Urla’dan 30 dakikalık bir yolculukla gelebilmek mümkün. Kuşçular istikametinde ilerleyip hiçbir yöne sapmadan Demircili Köyü’ne gelebilir ve buradan plaja inen yolu kullanarak ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Toplu taşımayı kullanacak olanlar için Urla-Demircili arası her gün sık aralıklarla minibüsler çalışmaktadır.

Kamp Olanakları: WC, duş, elektrik, Wi-Fi, restoran, bahçe ve dinlenme alanları, yörük çadır konaklama yerleri ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Konaklama ücretleri sezonluk ve resmi tatillerde değişiklik göstermektedir. Aşağıdaki telefon numarasından tesisle iletişime geçerek güncel fiyat bilgisini alabilirsiniz.

Telefon: 0538 885 83 16

Web Sitesi: https://urla-demircili-radika-restoran-konaklama-kahvalt-ve.business.site/

Instagram: https://www.instagram.com/radikademircili/

Haritada Görüntüle >

Yorum yapın

Bizi Takip Edin