Galway’de Nerede Kalınır? 4 Otel Tavsiyesi

İrlanda’nın en güzel şehirlerinden biri olan Galway, başkent Dublin’in karmaşasından uzak sade bir İrlanda portresi seyretmek isteyenlerin mutlaka ziyaret etmesi gereken bir yer.

Galway’a geldiğiniz zaman eğer konaklamalı bir tatil düşünüyorsanız ve Galway’de nerede kalınır şeklinde aklınızda soru işaretleri varsa yazımızın devamını okuyabilirsiniz. Yazımızda şehirde değerlendirebileceğiniz Galway konaklama alternatifleri hakkında bilgilere ve otel tavsiyelerine ulaşabilirsiniz.

1- Galway’de Nerede Kalınır

Galway’e gelen ziyaretçiler Galway’in gezilecek yerlerine yakın olmak ve barlara yakın olmak için çoğunlukla şehir merkezinde konaklamayı tercih etmektedir. Şehir merkezinde fiyatların hem İrlanda’ya göre hem de Galway’in diğer bölgelerine göre biraz daha pahalı olduğunu da belirtelim.

Eğer biraz daha uygun fiyatlı otel seçenekleri düşünürseniz Salthill bölgesini de tercih edebilirsiniz. Bu bölge şehir merkezine ve barlara uzak olmasına karşın muhteşem okyanus manzarası ile tercih sebebi olmaktadır.

2- Galway Otel Tavsiyeleri

Yazımızın bu bölümünde otel karşılaştırma sitelerini inceleyerek hazırladığımız otel tavsiyeleriyle ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

#1 Galway City Hostel

Galway City Hostel

Şehir manzaralı odalarda ekonomik fiyatlarla konaklama imkanı sunan hostel, merkezi konumu ile fiyat/fayda anlamında sizi memnun edecektir. Rezervasyon için sizi buraya alalım.

2- Atlantic View B&B 3*

Atlantic View B&B

Salthill bölgesinde bulunan otel, sahile sadece 2 dakikalık yürüme mesafesiyle ve plaj manzaralı odaları ile çok keyifli ve huzurlu bir konaklama imkanı sunuyor. Eğer bu otelde konaklama isterseniz rezervasyon için tıklayınız.

3- Maldron Hotel Sandy Road Galway 4*

Maldron Hotel Sandy Road Galway

Sırada bütçesi biraz daha yüksek olan gezginler için seçtiğimiz otellerde var 🙂 Bu otel seçeneğimiz şehir merkezine 15 dakikalık yürüme mesafesinde bulunuyor. Otel sunmuş olduğu üstün hizmet kalitesi ile konforlu bir konaklama seçeneği olarak karşımıza çıkıyor. Otelle ilgili fotoğraflara ve rezervasyon bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

4- The House Hotel 4*

The House Hotel

Keyifle tasarlanmış odalarıyla ve plaja 15 dakikalık yürüme mesafesiyle bu otel, Galway’de nerede kalınır sorusunun en iyi cevaplarından birisi. Eğer bütçe olarak bu otel sizin için uygunsa bizce listenize bu oteli dahil etmelisiniz. Hemen şimdi buradan rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

Galway otelleri hakkında bildiklerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin