Galway Gece Hayatı | 6 Eğlence Mekanı

Galway, klasik İrlanda gece yaşamını tatmak isteyenler için ülkedeki en iyi destinasyonlardan biridir.

Şehirde pek çok geleneksel İrlanda pubı bulunmaktadır ve ziyaretçiler bu mekanlarda geleneksel İrlanda müzikleri eşliğinde içkilerini yudumlayıp eğlenme olanağı bulabilmektedir. Bu publarda ziyaretçiler aynı zamanda bölgesel yiyeceklerin tadına bakma şansına da sahip olmaktadır.

1- Galway Gece Hayatı

Galway’da publar dışında birkaç gece kulübü, barlar, tiyatro ve komedi kulüpleri de farklı bir gece yaşamı kültürünü ziyaretçilerine sunmaktadır. Dilerseniz bu seçenekleri de değerlendirerek yerli halkın eğlendiği gibi eğlenebilir ve dostlarınıza keyifle anlatacağınız anılar biriktirebilirsiniz.

Eğer Galway gece hayatı ile keyifli bir akşam geçirmek isterseniz şehir merkezini tercih etmeniz mantıklı olacaktır. Özellikle Quays Caddesi şehrin en hareketli noktalarından biridir. Şehrin gece hayatı çoğunlukla şehir merkezinde yaşanmaktadır. Şehir merkezinde bulunan National Univercity of Ireland isimli üniversiteden dolayı öğrenciler şehir merkezini oldukça canlı ve bir hale getirmektedir. Bu da mekanların çoğunlukla burada yoğunlaşmasına neden olmaktadır. Eğer gece kulübü tarzı mekanlarda eğlenmek isterseniz de bu sefer Galway’in sahil şeridindeki Salthill bölgesini tercih etmeniz gerekecektir.

2- Galway’de Gidebileceğiniz Mekanlar

#1 Monroe’s Live

Monroe's Live

İki katlı mekanın ikinci katında bulunan bu gece kulübünde canlı bir şekilde İrlanda müzikleri dinleyip coşabilir, çok keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Mekanın atmosferinin çok etkileyici olduğunu da belirtmemiz lazım.

#2 Karma Club

Karma Club

Küçük bir dans pistine de sahip olan kulüp, ziyaretçilerine güvenli ve keyifli bir ortamda eğlenme imkanı sunuyor. Mekan Eyre Meydanı’nda bulunuyor.

#3 Monroe’s Tavern

Monroe's Tavern

Haftanın yedi günü giderek geleneksel İrlanda müziğinin tadını çıkarabileceğiniz pub, yerliler ve turistler tarafından hayli fazla ilgi görmektedir. Biranızın yanına lezzetli bir pizza söyleyin ve müziğin keyfini çıkarın! İşte tatil bu 🙂

#4 The King’s Head

The King's Head

Mekan biraz karanlık olduğundan yemek için biraz loş kalabiliyor ancak buna rağmen bir şeyler yemenizi öneriyoruz. Oldukça güzel canlı müzik performanslarının sergilendiği bu klasik İrlanda pubını da ziyaret listenize ekleyebilirsiniz. Yalnız mekanın normalden biraz pahalı olduğunu belirtelim.

#5 The Front Door Sonny’s Bar and Restaurant

The Front Door Sonny's Bar and Restaurant

Yerlilerin ve turistlerin mutlaka uğraması gereken yerlerden biri olan The Front Door, şehirdeki tarihi ve özel mekanların başında geliyor. Burada ziyaretçileri sınırsız eğlencenin olduğu bir gece bekliyor.

#6 The Cottage Bar

The Cottage Bar

Makul fiyatları ve samimi ortamıyla sizi kendisine çeken mekanda, arkadaşlarınızla müzik eşliğinde bir şeyler içebilir ve keyifli sohbetler edebilirsiniz.

Şehirdeki mekanlar elbette bunlarla sınırlı değil. Sizin de listemizde olmasını istediğiniz mekanlar varsa yorum kısmından bize bildirebilir ve listemizin gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorum yapın

Bizi Takip Edin