Dubai’de Nerede Kalınır? Otel Tavsiyeleri

Son yıllarda gezginler tur şirketlerinden daha ziyade kendi olanaklarıyla konaklama ve uçak seyahatlerini ayarlamayı tercih ediyor. 

Gezginlerin bireysel planlamalarıyla gittikleri şehirlerden biri de Dubai. Eğer siz de Dubai’ye tur firmaları yerine kendi olanaklarınızla gidiyorsanız Dubai’de nerede kalınır sorusunun cevabını kendini olanaklarınızla cevaplamanız gerekiyor. Hazırlamış olduğumuz rehberle bu konuda sizlere yardımcı olmayı amaçladık.

Dubai’de Nerede Kalınır

Dubai çoğunlukla lüksün ve gösterişin şehri olarak bilinir. Şehrin bu imajının otellerine de yansıdığını söyleyebiliriz. Eğer sıra dışı ve çok lüks bir konaklama seçeneği arıyorsanız 15 bin Dolar ödeyerek kalabileceğiniz otel seçeneklerine rastlayabilirsiniz. Ancak bunun yanında ekonomik konaklama seçeneği arayanlar için de şehir de 150 dolar civarı ücrete sahip olan otellerin bulunduğunu da hatırlatalım.

Dubai’de konaklama seçenekleri 5 ana bölgede yoğunlaşıyor. Bunları Deira, Bur Dubai, Jumeirah, Jebel Ali ve Emirates Road şeklinde sıralamak mümkün. Ziyaretçiler görmek istedikleri yerlere yakınlığına göre bu bölgelerden birinde konaklamayı tercih edebiliyor. Özellikle Jumeirah ve Deira bölgeleri en çok tercih edilen yerlerin başında geliyor.

Dubai Otel Tavsiyeleri

Dubai, 750’den fazla otel seçeneği ile ziyaretçilerine çok geniş bir otel yelpazesinden seçim yapma olanağı sunuyor. Böylece ziyaretçiler otellerin aldığı puanlara, fiyatlarına ve yıldız sayısına göre inceleyerek kendileri için en uygun oteli seçme şansına sahip olabiliyor.

Sizler için Dubai’de nerede kalınır sorusuna daha kolay cevap bulabilmeniz amacıyla şehirdeki otelleri inceledik ve bu oteller arasından fiyat/performans anlamında en ideal otellerden tavsiyeler hazırladık.

1. Ibis Mall Of The Emirates 2*

Ibis Mall Of The Emirates

Mall of Emirates’e yürüme mesafesinde bulunan otel merkezi konumu, ilgili ve yardımsever personeli ve tertemiz odaları ile uzun bir uçak yolculuğundan sonra uygun fiyata Dubai’de konaklayabileceğiniz oldukça iyi bir seçenek. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

2. Premier Inn Dubai International Airport 4*

Premier Inn Dubai International Airport

Yüksek tercih edilme oranı ve aldığı yüksek değerlendirme puanıyla bu otelin Dubai’de nerede kalınır sorusu için oldukça iyi bir cevap olacağını söyleyebiliriz. Otelden havaalanına ve şehrin önemli noktalarına sık sık servis kalkması ise büyük avantaj. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

3. Atana Hotel 4*

Atana Hotel

Oldukça merkezi bir konumda bulunan otelin, çevredeki görülmesi gereken birçok yere ücretsiz servis hizmetinin bulunması bu oteli, rakiplerinden bir adım öne çıkarıyor. Otel aynı zamanda metro istasyonuna 5 dakikalık yürüme mesafesinde bulunuyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

4. JA Ocean View Hotel 4*

JA Ocean View Hotel

Otel hem denize hem de şehrin merkezi yerlerine yakın olmasıyla ziyaretçilerin konum olarak memnuniyetinin çok yüksek olmasına olanak tanıyor. Gün boyu Dubai’nin tadını çıkardıktan sonra otelinize gelerek burada da gerek canlı müzikle gerekse diğer eğlence seçenekleriyle keyifli bir şekilde dinlenmeniz mümkün olabiliyor. 5 yıldızlı otel konforunu daha uygun bir fiyata yaşamak isteyenler bu oteli rahatlıkla tercih edebilir. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

5. Otel Taj Dubai 5*

Otel Taj Dubai

Şehirdeki diğer 5 yıldızlı otellere nazaran fiyat avantajı sunan otel, temiz ve geniş odaları, ilgili personeliyle ziyaretçilerinden tam not almayı başarıyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

Siz de ziyaretçilerimizin Dubai’de nerede kalınır sorusuna daha kolay yanıt bulabilmeleri için şehirdeki konaklama deneyimlerinizi yorum kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz. 

Yorum yapın

Bizi Takip Edin