Bozcaada

Bozcaada Kamp Yerleri – Bozcaada’da Kamp Yapılacak En İyi 9 Yer!

Türkiye’nin batı kıyısında Çanakkale’ye bağlı şirin bir tatil adası olan Bozcaada, beyaz badanalı evleri, Arnavut taşları ile örülü labirent sokakları, Akdeniz usulü lezzetli yemekleri, gizli koy ve tertemiz sulara sahip plajları ile yaz-kış hafta sonu kaçamakları için tercih edilen bir destinasyondur. Bu sevimli ada, göz alabildiğine üzüm bağları ile Türkiye’nin en iyi şarap destinasyonlarından biri olarak görülüyor. Hafta sonu yapacağınız iki günlük bir kaçamak ile bu üzüm bağlarını keşfe çıkabilir, sokaklarını adımlayıp restore edilmiş evleri görebilir, plajlarına gidip denizin keyfini çıkarabilir ve gün sonunda ister bağ evleri ve butik otellerde kalabilir ister doğal cazibe yerlerinde çadırınızı kurup deliksiz bir uykunun keyfini çıkarabilirsiniz.

Bozcaada küçük bir yer olmasına rağmen ziyaretçisine sunabileceği pek çok şey vardır. Kale, Rum Mahallesi, müze, şarap imalathaneleri plaj ve manastırlar burada görülebilecek başlıca yerlerdir. Gün batımı manzarasına karşı Akdeniz mutfağından seçkin yemekleri yiyebileceğiniz restoranlara gidebilir, ada merkezinde butik kafelerde canlı müziğin keyfini çıkarabilirsiniz.

Oldukça sakin ve huzurlu bir tatil arayışındaysanız Bozcaada’ya bir şans verebilirsiniz. Üstelik konaklamanızı da çadır veya bungalov olarak tercih ederseniz çok uygun fiyatlara yapmış olursunuz. Sizlere bu yazımızda Bozcaada’da kamp atabileceğiniz ücretli ve ücretsiz yerleri paylaştık. Bütçe ve zevklerinize göre aralarından tercih edebileceğiniz kamp alanları ile adada keyifli birkaç gün geçirebilir, doğa ve denizin tadını çıkarabilirsiniz.

Ücretsiz Kamp Yerleri

Akvaryum Koyu Kamp Alanı

Adanın en güneyinde Mermer Burnu yolu üzerinde kalan Akvaryum Koyu, turkuaz renkte denizi, altın sarısı kumsalı ve sırtını yasladığı yemyeşil tepelik alanları ile hiçbir ücret ödemeden hem denize girip suyun tadını çıkarabileceğiniz hem de çadır kampı atabileceğiniz yerlerden biridir. Burası ücretsiz olması bakımından adanın en çok tercih edilen yerlerinden biridir. Ulaşımın da rahat sağlanabilmesi nedeniyle karavanla da gelinebiliyor. Koy yeri ne küçük ne de büyük. Çevresi denize girip kamp atılabilecek küçük bir kumsal alana sahip. Çadır için ise erken gelen kumsala, günün ilerleyen saatlerinde gelen ise daha içlere kamp atabilir. Deniz suyu sıcaklığı yaz aylarında oldukça ideal. Suyu dalgasız ve denizinin dibi yarı taşlık yarı kumsaldır. Suyun derinliği ise ilk başlarda iyi, 3 metreden sonra derinleşebiliyor.

Koy çevresinde ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz herhangi bir tesis bulunmuyor. Bu nedenle WC, elektrik, şemsiye, şezlong ve soyunma kabini gibi olanaklar ne yazık ki yok. Sabah erken saatlerde gelmeniz hem kumsalda kendinize güneşlenebileceğiniz bir yer hem de gün sonunda kamp atabileceğiniz düz bir alan bulmanız açısından iyi olacaktır. Aksi takdirde koy çevresindeki kayalık yerlerde kamp atabiliyorsunuz.

Ada merkezinden toplu taşımalar ile koya gelmek oldukça kolay. Bazcaada Kalesi önünden hareket eden minibüsler ile yaklaşık 20 dakikalık bir yolculuk sonrası koya 200 metre kala inebilir ve toprak yolu kullanarak koya gelebilirsiniz. Adaya araçlarıyla gelenler ada merkezinden Tuzburnu Koyu/Deniz Feneri istikametini kullanarak ulaşımlarını sağlayabilir. Minibüslerin bıraktığı noktadan araçlarınızla koya inebilirsiniz ancak yol toprak ve tozlu olabiliyor. Ayrıca altı alçak binek araç ile ilerlemek biraz zor olabilir. Koy çevresinde aracınızı park edebileceğiniz yerler bulunuyor.

Konumu: Koy

Kamp Olanakları: WC, yürüyüş parkurları, denize girilebilir alan ve çadır konaklama yerleri. Elektrik, duş, şemsiye ve şezlong gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı koya gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Ayılar Piknik ve Kamp Alanı

Bozcaada’nın Ayılar mevkiinde yer alan piknik ve kamp alanı göz alabildiğine yemyeşil bir ormanlık alan içerisinde, tertemiz havası, yürüyüş yolları, çadır kamp alanları ve piknik yerleri ile yaz sıcaklarında gelinebilecek iyi bir kaçış noktasıdır. Piknik alanı çam ağaçları ile çevrilidir. Bu nedenle yeterince gölgelik alanı bulunmaktadır. Çadırlarınızı bu tür gölgelik yerlere kurabiliyorsunuz. Alanda WC ve duş gibi yerler bulunmuyor. Ayrıca piknik veya gece konaklamalı kamp aktiviteleriniz için yiyecek ve içeceklerinizi henüz piknik alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Alana giriş ücretsiz olmakla birlikte çadır kampı için de herhangi bir ücret alınmıyor. Piknik alanı olması nedeniyle mangal yakacağım düşüncesine kapılmayın. Alanda ateş ve mangal yakmak yasaktır. Özellikle İstanbul ve Çanakkale gibi şehirlerden adaya hafta sonu gelen ve denizden çok doğayla baş başa kalmak isteyen ailelerin sıkça tercih ettiği yerlerden biri olan Ayılar Piknik Alanı’na Ayazma Plajı istikametinde ilerleyerek ulaşımınızı sağlayabiliyorsunuz. Yol üzerinde piknik alanını gösteren tabelalar mevcuttur. Ayrıca araçla gelecek olanlar için otopark yeri bulunmaktadır.

Kamp Olanakları: Çadır konaklama yerleri ve yürüyüş parkurları. WC, duş ve elektrik gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Batık Gemi Kamp Alanı (Beylik Koyu)

Bozcaada’nın ikonik simgelerinden biri olan Batık Gemi, 2015 yılında tam da bu noktada karaya oturmuş ve o günden bu yana ada ziyaretçilerinin uğrak noktalarından biri haline dönüşmüştür. Gemi, Beylik Koyu’nda bakir sayılabilecek doğal bir alanda bulunuyor(du). Koyun etrafı irili ufaklı tepeler ile çevrili. Sahil kısmı yeterince uzun ve az da olsa kumluk alandan oluşuyor. Çadır kurabileceğiniz düzlükler mevcut. Denizi ise temiz ve dalgasızdır.

Koy ve çevresinde WC, duş, şemsiye ve şezlong gibi hizmetlerin verildiği bir işletme bulunmuyor. Ayrıca yiyecek ve içeceklerinizi de kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz. Adada, kalabalığın olmadığı sessiz ve sakin bir yer arayışındaysanız size burayı önerebiliriz. Kontrollü olmak kaydıyla ateşinizi yakabilir, akşam denizin dalga sesleri eşliğinde kamp arkadaşınız ile keyifli bir gece geçirebilirsiniz. Koyun çevresindeki tepeler yürüyüş yapabileceğiniz patika yollara sahip. Etrafı dolaşabilir ve güzel panoramik manzaraları fotoğraflayabilirsiniz.

Beylik Koyu’na Ayazma Plajı istikametinde gelerek ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Ada merkezinden Ayazma Plajı’na düzenli olarak minibüsler hareket etmektedir. Aracıyla gelecek olanlar ise Ayazma yolu istikametinde ilerleyip manastıra gelmeden hemen önce sol yöne dönerek ilk keskin virajdan koya yakın bir noktaya gelebilir ve aracınızı buraya park ettikten sonra sahile iniş yapabilirsiniz.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Denize girilebilir alan ve yürüyüş parkurları bulunmaktadır. WC, Elektrik, duş, soyunma kabinleri, şemsiye ve şezlong gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Pikamp Bozcaada Piknik ve Kamp Alanı

Burası piknik alanı dışında aynı zamanda bir plaj ve adanın neredeyse en temiz denize girilebilir yerlerinden biridir. Habbele Plajı’nın hemen bitişiğinde yer alıyor. Bir nevi halk plajı görevi gören alanda denize girebiliyor, piknik yapabilir ve kamp atabiliyorsunuz. Uzunca bir sahili olmakla birlikte plajı tamamıyla kumdan oluşmaktadır. Yeterince geniş ve yaz ayları gibi kalabalık geçen sezonda bile yer bulabiliyorsunuz. WC, duş, şemsiye ve şezlong gibi imkanlar bulunmuyor. Ayrıca yiyecek ve içeceklerinizi henüz alana gelmeden önce almanız gerekiyor.

Denizi kısmen soğuk olup, dibi ilk girişte taşlıktır. Derinliği ise ilk girişte çocukların yüzebilmesine engel değil. Çocuklu aileler için de uygun olan plaj ve kamp yeri, adana doğayla baş başa kalıp denize girebileceğiniz sakin yerlerden biridir. Ateş yakmanın yasak olduğu alanda aperatif yiyecekler ile günü geçirebilirsiniz.

Plaja inen yol toprak ancak binek araçla gelmeye engel olabilecek kadar kötü değil. Ayazma Plajı’nın devamı olan Pikamp piknik ve plaj yerine merkezden hareket eden ve plaja yakın ana yoldan geçen minibüslere binerek ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Özel araçlarıyla gelecek olanlar Günbatımı Yolu istikametinde ilerleyip Habbele Plajı yol ayrımına saparak gelebilirler. Koya inen son 100 metrelik yol topraktır. Araçlar için ise otopark alanı bulunmaktadır.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Denize girilebilir alan ve yürüyüş parkurları bulunmaktadır. WC, Elektrik, duş, soyunma kabinleri, şemsiye ve şezlong gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Tuzburnu Koyu Kamp Alanı

Fotoğraf: Sevgi Keskin

Bozcaada’da Deniz Feneri’ne yakın bir konumda bulunan Tuzburnu Koyu, oldukça sessiz, bakir bir yerdir. Adada fazla kalabalığı olmayan sakin bir yer arıyorsanız burayı tercih edebilirsiniz. Denize girilebilecek alanı yeterince geniş ancak kumsalı ufak çakıl taşlarından oluşuyor. Kumsaldan içeri olan kısımlar ise çalılık alanlardan oluşmakta. Koyun çevresini irili ufaklı tepeler çevreliyor. Etrafta pek fazla yerleşim yeri yok ve bu nedenle güzel bir kamp deneyimi yaşamak için ihtiyacınız olan sessizliği fazlasıyla sahip oluyorsunuz.

Koyda WC, duş, şemsiye ve şezlong gibi olanaklardan yararlanabileceğiniz bir işletme de bulunmuyor. Ayrıca yiyecek ve içeceklerinizi kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz. Kontrollü olmak kaydıyla koy çevresinde ateş veya mangalınızı yakabilirsiniz. Etrafta toplayabileceğiniz yeterince kuru odun var.

Koya ulaşımınızı ada merkezinden Tuzburnu Yolu istikametini takip ederek sağlayabilirsiniz. Yol üzerinde Deniz Feneri tabelalarını takip edip sahil yolu boyunca hiçbir yere sapmadan önce Ataol Beach ve Bungalows işletmesine geleceksiniz. Buradan yaklaşık 100 metre sonra koya inen toprak bir yol bulunuyor. Her türlü binek araç ile koya gelinebilir. Aracınızı park edebileceğiniz yerler de mevcuttur.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Denize girilebilir alan ve yürüyüş parkurları bulunmaktadır. WC, Elektrik, duş, soyunma kabinleri, şemsiye ve şezlong gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Poyraz Limanı Koyu Kamp Alanı

Ada merkezine en yakın yer olan Poyraz Limanı, tamamıyla bakir, sessiz sakin bir yer. Yolunun nispeten bozuk oluşu ve hiçbir işletmenin olmaması nedeniyle pek fazla tercih edilen bir yer değil. Ancak, kalabalıktan uzak denize girebileceğiniz ve gün sonunda kamp atabileceğiniz harika bir yer olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca adanın diğer koy ve plaj yerlerine kıyasla rüzgar almayan bir yer. Suyu da pek fazla soğuk olmuyor. Sahil alanı yarı kum yarı küçük çakıl taşlarından oluşuyor. Deniz suyu 2 metreden sonra derinleşiyor. Dini irili ufaklı kayalık taşlardan oluşuyor. Bu nedenle yanınızda bir deniz ayakkabısı bulundurmanızı tavsiye ederiz.

Kamp için sahil boyunca yeterince geniş düzlükler mevcut. Sahili taşlık olduğu için iyi bir mata sahip olmanız gerekiyor. Kontrollü olmak şartıyla ateş veya mangalınızı da yakabiliyorsunuz. WC, elektrik, duş gibi imkânlar yok. Koy ve çevresinde herhangi bir işletme olmaması nedeniyle şemsiye ve şezlong da kiralayamıyorsunuz. Ayrıca yiyecek ve içeceklerinizi henüz alana gelmeden önce almanız gerekiyor.

Koya inen yol tek araç geçecek genişlikte ve topraktan. Ancak altı alçak binek araçla gelinebilir. Merkeze yaklaşık 2 km mesafede bulunuyor. Tuzburnu yolunu kullanarak tabelalar yardımıyla koya ulaşımınızı sağlayabilirsiniz.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Denize girilebilir alan ve yürüyüş parkurları bulunmaktadır. WC, Elektrik, duş, soyunma kabinleri, şemsiye ve şezlong gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Ücretli Kamp Yerleri

Bozcaada Kamping

Adanın en popüler ve en çok tercih edilen kamp alanı olan Bozcaada Camping, merkeze 8 km uzaklıkta, sahile yalnızca 200 metre yürüme mesafesinde, yemyeşil bir ormanlık alan içerisinde yer alan sessiz sakin bir yerdir. Çadır konaklamanın yanında bungalov ve karavan konaklama imkanı da sunan tesis, doğa içerisinde 5 yıldızlı otel konforunu aratmayacak bir kamp deneyimi yaşatıyor. Tesis geniş bir arazi üzerinde düz bir zemin üzerine kurulu. Çadırların arasında yeterince mesafe bulunmaktadır. Aynı şekilde karavanlar için yeterince geniş bir alan mevcut. Bungalov yerleri ise çadır ve karavan yerlerinin biraz ilerisinde ayrı bir alanda kalmaktadır.

Tesis aynı zamanda Ayazma Plajı’na da 300 metre uzaklıkta bulunuyor. Dileyen konaklama süresi boyunca denize girebilir, doğada kalmayı tercih edenler çevredeki yürüyüş yollarını kullanarak yürüyüşe çıkabilir ve etrafı dolaşabilir. Kamp alanı, konukları için her gün organik kahvaltı ve günün diğer öğünleri için yöreye özgü yemek servisleri de yapmaktadır. Ayrıca sıcak-soğuk ve alkollü içecekleri de bulabilmek mümkün. Bozcaada Kamping, yılın yalnızca Mayıs ve Ekim dönemlerinde açık olup, üç farklı konaklama alternatifi ve sunduğu olanaklar ile doğayla baş başa kalmak isteyip tüm stres ve yorgunluğu üzerinden atmak isteyenler için ideal bir kamp alanıdır.

Kamp alanına, ada merkezinden kalkan minibüslerle, taksilerle veya özel aracınızla kolay bir şekilde ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Minibüsler her gün sık aralıklarla hareket etmektedir. Kendi aracıyla gelecek olanlar Ayazma-Günbatımı istikametinde ilerleyip Ayazma Plajı tabelasını takip ederek ulaşımlarını sağlayabilirler. Tesisin araçlar için otopark alanı bulunmaktadır.

Konumu: Sahile Yürüme Mesafesi

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, 24 saat sıcak su, Wi-Fi, restoran ve bar, ortak kullanım mutfak alanı, büfe, masa ve sandalye, yürüyüş parkurları ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Konaklama ücretleri sezonluk ve resmi tatillerde değişiklik göstermektedir. Aşağıdaki telefon numarası üzerinden tesis ile iletişime geçerek güncel fiyat bilgisini alabilirsiniz.

Telefon: 0542 414 31 24 – 0539 723 90 50

Web Sitesi: http://www.campingbozcaada.com/

Instagram: https://www.instagram.com/bozcaadacamping/

Haritada Görüntüle >

Ayazma Plajı Kamp Alanı

Turkuaza çalan tertemiz denizi, altın sarısı kumsal alanı, yeme içme yerleri ve özellikle de ulaşımının son derece kolay oluşu Ayazma Plajı’nı Bozcaada’nın en popüler yerlerinden biri yapmıştır. Ada sakinleri ve çevre şehirlerden gelen hemen her insanın ilk varış yeri olan Ayazma Plajı, Bozcaada’da harika bir deniz tatili geçirebileceğiniz yerlerden biridir. Burası yaz aylarında adanın vazgeçilmez yerlerinden biridir. Yediden yetmişe her yaştan insanın gelip denize girdiği ve keyifli vakit geçirdiği hoş bir yer. Plajda şemsiye ve şezlong kiralaması yapabiliyorsunuz. Ayrıca plaj çevresinde yeme içme ihtiyaçlarınız için birkaç restoran yerleri bulunmaktadır.

Halk plajı olması nedeniyle giriş ücretsizdir. Plaj çevresinde yine ücretsiz olarak çadır kurabiliyorsunuz. Konaklamanız esnasında kullanabileceğiniz duş ve WC yerleri DE bulunmaktadır. Adada Mayıs ila Ekim ayları arası denize girilebildiğinden dolayı sezon dışı gelip sessiz sakin bir kamp deneyimi yaşayabilirsiniz. Denizi turkuaza çalan temiz bir suya sahip. İlk girişte taşlık sonra kuma dönüşüyor. Kıyı yerleri çocukların da girebileceği derinliktedir. Ancak suyunun soğuk olduğunu hatırlatmak isteriz.

Adanın her yerinden Ayazma Plajı’na ulaşım da oldukça kolaydır. Ada merkezinde kale önünden her gün sık aralıklarla Yazma Plajı’nın olduğu yere minibüsler hareket etmektedir. Yolculuk yaklaşık 15 dakika sürüyor. Özel araçlarıyla gelecek olanlar Ayazma yolu istikametinde ilerleyip plaj tabelasını takip ederek gelebilirler. Ayazma Plajı’nda araçlar için otopark alanı bulunmaktadır.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, şemsiye ve şezlong (ücretli), soyunma kabinleri (ücretsiz), plaj, yeme içme yerleri, yürüyüş parkurları ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Plaja giriş ücretsizdir. WC 2 TL, duş 1 TL, 2 şezlong ve 1 şemsiye 60 TL. Otopark ücreti 10 TL.

Haritada Görüntüle >

Sulubahçe Plajı Kamp Alanı

Fotoğraf: Serkan Karababa

Bozcaada’nın bir diğer temiz denize girilebilir yerlerinden biri de Sulubahçe Plajı’dır. Burası Ayazma Plajı’na yakın bir konumda bulunuyor. Sahili tamamıyla kumsaldan oluşan, şemsiye ve şezlong kiralaması yapabileceğiniz ve aynı zamanda WC, duş ve soyunma kabini gibi olanaklardan faydalanabileceğiniz bir yer. Yeme içme ihtiyaçlarınız için plajda bir işletme de bulunmaktadır.

Adanın diğer plajları gibi buranın da suyu temiz ancak biraz soğuktur. Denizinin dibi ilk girişte taşlık sonra kuma dönüşüyor. Derinliği ilk girişte çocukların yüzebileceği seviyededir. Kendi malzemelerinizi getirebileceğiniz gibi buradan da şemsiye ve şezlong kiralaması yapabiliyorsunuz. Piknik türü vakit geçirmek isteyenlere ise plaja gelmeden önce yiyeceklerini getirmeleri tavsiye ederiz.

Ayazma Plajı’na kıyasla daha az kalabalığı olan, gün ortasında bile gelseniz mutlaka boş bir yer bulabileceğiniz Sulubahçe Plajı, çevresindeki geniş ve düzlük alanlarda da çadır kurabileceğiniz yerlere sahiptir. Çadır için herhangi bir ücret alınmıyor. Nispeten bakir bir plaj ve çevresi yürüyüş yapmaya elverişli güzel bir doğal alan sunuyor. Geceleri ise fazlasıyla sessizliğe bürünüp kamp için ideal bir yere dönüşüyor.

Sulubahçe Plajı’na ulaşım Ayazma Plajı yolu üzerinden sağlanıyor. Toplu taşımayı kullanacak olanlar için ada merkezinden düzenli olarak Ayazma Plajı’na minibüsler hareket etmektedir. Minibüsle gelecek olanlar Sulubahçe yolunda inip 200 metre kadar yürüdükten sonra plaja gelebilirler. Özel araçlarıyla gelecek olanlar Ayazma Plajı istikametinde ilerleyip plajı geçtikten 100 metre sonra Sulubahçe tabelasını göreceklerdir Plaj çevresinde araçlar için otopark alanı bulunmaktadır.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, şemsiye ve şezlong (ücretli), soyunma kabinleri, plaj, yeme içme yerleri, yürüyüş parkurları ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Plaja giriş ücretsizdir. WC, duş, 2 şezlong ve 1 şemsiye 40 TL.

Haritada Görüntüle >

Yorumları Gör

  • Bu sayfadaki bilgilerin çoğu hatalı. Fotoğraflar da öyle. İnanılır gibi değil.

    • Merhaba Mustafa Bey,

      İçeriklerimizi, daha önce bu kamp alanlarında bir kamp deneyimi yaşamış insanların yorumları ve varsa ilgili kamp yerlerinin İnternet sitelerindeki bilgileri dikkate alarak hazırlamaktayız. Değişebilecek kamp fiyatları veya kamp olanakları gibi bilgiler için de sürekli kontrollerimizi yapıyor ve listemizi güncelliyoruz. Ancak, elbette siz değerli okurlarımızın geri bildirimleri de bizler için çok önemlidir. Lütfen hatalı olduğunu düşündüğünüz kamp alanları hakkında bilgilerinizi bizimle paylaşınız.

      Teşekkür ederiz.

Paylaş
Fatih Kibar

Yeni Yazılanlar

Hamburg Gezilecek Yerler Listesi | En İyi 43 Yer ! (Detaylı)

Hamburg Nerede? Hamburg, Avrupa’nın Almanya şehrinde bulunmaktadır. Ülkenin Berlin’den sonra ikinci büyük şehridir. Hamburg Hakkında: Almanya’nın…

1 ay önce

Şile’de Denize Girilecek Yerler – En Güzel 27 Şile Plajı

İstanbul’un Anadolu yakası Karadeniz kıyısında bulunan Şile, şehir merkezine yaklaşık 80 kilometre uzaklıktadır. İstanbul’un en…

1 ay önce

Tiran Gezilecek Yerler Listesi | En Popüler 35 Nokta!

Tiran Nerede? Hangi Ülkede? Tiran, Balkanlar’da bulunan Arnavutluk’un başkenti, aynı zamanda en büyük şehridir. Arnavutluk…

1 ay önce

Tiran’da Tarihi ve Turistik Yerler | 17 Tarihi Durak

Arnavutluk'un başkenti Tiran'ı ziyaret ettiğinizde, yoğun kargaşa yaşayan bir ülkenin geçmişini ve bugününü keşfedeceksiniz. Gelin…

1 ay önce

Brugge’de Tarihi ve Turistik Yerler | 36 Tarihi Durak

Bir peri masalı için adeta bir fon gibi duran romantik ve ilham verici bir şehirden…

1 ay önce

Napoli Gezilecek Yerler Listesi | En Popüler 47 Yer

Napoli nerede? & Hangi ülkede? İtalya Yarımadası'nın batı kıyısında Roma'nın 120 mil güneydoğusunda bulunan Napoli,…

2 ay önce