Çanakkale Kamp Yerleri – Çanakkale’de Kamp Yapılacak En İyi 58 Yer!

Çanakkale, yeşil ve denizin buluştuğu, antik kentler bakımından zengin, tarihi bakımdan birçok olaya ev sahipliği yapmış bir şehir. Şehirde geçmişte birçok uygarlık yaşamış. Bu nedenle dünyada da oldukça popüler bir destinasyon olan Çanakkale, gezginler tarafından doğasının zenginliği sebebiyle oldukça tercih ediliyor. Özellikle son yıllarda doğaseverler tarafından popülerleşen Çanakkale’deki önemli kamp noktalarını sizler için hazırladık.

Ücretsiz Kamp Alanları

Atikhisar Barajı Kamp Alanı

Atikhisar Barajı Kamp Alanı

Atikhisar Barajı, Çanakkale şehir merkezine 15 dakikalık mesafede olduğu için bölge halkı tarafından oldukça tercih edilmektedir. Baraj çevresinde piknik ve yürüyüş alanları mevcuttur. Piknik alanları doğallığını yitirmemiş. Mavi ve yeşilin uyumunu izleyebileceğiniz bir kamp alanı. Piknik ve trekking dışında kamp atmak için de oldukça uygundur. Çevrede alışveriş için herhangi bir yer yok. Çeşme, tuvalet ve su ihtiyaçlarınız için de tesis bulunmuyor. Gelmeden önce mutlaka hazırlıklı olmalısınız. Kamp alanını kullanmak ücretsizdir.

Konumu: Göl Kenarı

Kamp Olanakları: Çadır konaklama yerleri, piknik alanları ve yürüyüş parkurları. WC, elektrik ve çeşme gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı kamp alanına yakın marketlerden karşılayabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Bakacak Barajı Kamp Alanı

Bakacak Barajı Kamp Alanı

Şehir merkezinde kamp deneyimi yaşamak isteyenlerin tercih ettiği popüler yerlerden biridir. Günlük rutinden sıkılıp iş çıkışında dahi gelebileceğiniz bir yer. Baraj başlangıçta sulama amacıyla yapılmış fakat sonrasında kafa dinlemek isteyenler için şehirden kaçış noktası olmuş. Baraj manzarası ve yeşil tepeler şehirden uzakmış havası veriyor. Yakınlarda restoran, market ve tuvalet alanları mevcuttur. Bakacak Barajı kamp alanından ücretsiz faydalanabilirsiniz.

Konumu: Göl Kenarı

Kamp Olanakları: Çadır konaklama yerleri, yürüyüş parkurları ve olta balıkçılığı. WC, elektrik, çeşme gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içecek dâhil diğer tüm ihtiyaçlarınızı kamp alanına yakın restoran ve marketlerden karşılayabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Kabatepe Plajı Kamp Alanı

Kabatepe Plajı Kamp Alanı

57. Alay Şehitliği ve Gökçeada Kilisesi’nin hemen yanında yer alan Kabatepe Halk Plajı, pürüzsüz kumsalı ve yüzülebilir alanlarının yanı sıra sırtını yasladığı yemyeşil ağaçlık alanları ile ziyaretçilerine hem deniz tatili hem de kamp deneyimi yaşamaları adına keyifli bir ortam sunuyor. Plajın kıyı kesimi oldukça uzun ve dilediğiniz her yere çadırınızı kurup kamp atabilirsiniz. Ancak WC, elektrik, soyunma kabinleri gibi imkânlar bulunmuyor. Ayrıca yiyecek ve içeceklerinizi henüz kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Yürüyüş parkurları ve denize girilebilir alan. WC, duş yeri, elektrik, yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı plaj çevresinde bulunan işletmelerden temin edebilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Anzak Koyu Plajı Kamp Alanı

Anzak Koyu Plajı Kamp Alanı

Çanakkale’nin Eceabat ilçesinde bulunan Anzak Koyu deniz ve kamp tatilinin ötesinde oldukça manevi bir bölgedir. Çanakkale Savaşı’nda çatışmaların en şiddetli yaşandığı Anzak Koyu, bugün her Türk’ün ziyaret ettiği önemli yerlerden biridir. Kamp için burayı tercih ederseniz mutlaka çevredeki mezarlıkları ve savaşın tüm izlerini görmeyi ihmal etmeyin. Plaj alanı ücretsizdir. WC, soyunma kabinleri, piknik alanları ve otopark mevcuttur. Uzun kıyı şeridi boyunca dilediğiniz yere kampınızı atabilir ve güvenle konaklayabilirsiniz.

Konumu: Koy

Kamp Olanakları: Yürüyüş parkurları ve denize girilebilir alan. WC, duş yeri, elektrik, yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı kamp alanına yakın işletmelerden temin edebilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Çamlıca Şelalesi Kamp Alanı

Çamlıca Şelalesi Kamp Alanı

Çamlıca Şelalesi, Ezine ilçesine bağlı olan Çamlıca Köyü’nde yer almaktadır. Kamp yapmak için uygun bir yerdir. Kamp yapmak istemezseniz günübirlik piknikler ve doğa gezileri için de tercih edebilirsiniz.  Şehir merkezinden köye minibüsler kalkmaktadır. Köyden kamp alanına yaklaşık 20 dakika yürüyerek gelebilirsiniz. Kamp yapmak isterseniz mutlaka serin havaya karşı hazırlıklı gelmelisiniz. Şelale ve köy arasındaki yolda kamp yapan insanları görebilmeniz mümkün. Gerçek bir kamp deneyimi için şelale etrafında, kuş cıvıltıları eşliğinde konaklamanız iyi olur. Tuvalet ve alışveriş gibi ihtiyaçlarınızı köyde karşılayabilirsiniz. Konaklama ücretsizdir.

Kamp Olanakları: Çadır konaklama yerleri, yürüyüş parkurları, piknik alanları ve kontrollü ateş yakılabilir alanlar. WC, elektrik ve çeşme gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınız dâhil diğer tüm ihtiyaçlarınızı kamp alanına en yakın Çamlıca Köyü’nden karşılayabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Assos Kamp Alanı

Assos Kamp Alanı

Çanakkale şehir merkezine 1 saatlik mesafede yer alan Assos, Ayvacık ilçesine bağlı bir antik kent. Tarihi kalıntıların güzelliği bir yana harika bir ormanlık alana sahip. Bir yandan deniz, bir yandan tarih ve bir yandan ormanlık alanıyla kamp ve tatilleriniz için ideal bir yer. Dilediğiniz yere kamp atabilirsiniz. Turistik ve merkezi bir yer olduğu için çevrenizde tuvalet ve duş gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz yerler de var. Konaklama ücretsizdir.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Çadır konaklama yerleri, yürüyüş parkurları, piknik alanları ve kontrollü ateş yakılabilir alanlar ve denize girilebilir alan. WC, elektrik ve çeşme gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınız dâhil diğer tüm ihtiyaçlarını sahil çevresindeki işletmelerden karşılayabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Kömür Limanı Kamp Alanı

Kömür Limanı Kamp Alanı

Kömür Limanı, Gelibolu’nun en güzel koylarından biridir. Çanakkale şehir merkezinden 121 km uzaklıktadır. Yol boyunca kömür madenlerini görebilirsiniz. Denizine ayrı, gün batımına ayrı hayran kalacağınız koyda konaklamak ücretsizdir. Denizin keyfini çıkarmak ve kamp yapmak için uygun bir yer. Işıklandırma olmadığı için geceleri yıldızları daha parlak göreceksiniz. Ateş yakmak serbesttir. Yeme – içme gibi ihtiyaçlarınızı temin etmenizde fayda var, çünkü çevrede herhangi bir tesis yok. Tuvalet ve duş alanı da mevcut değildir.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Çadır konaklama yerleri, yürüyüş parkurları, piknik alanları ve kontrollü ateş yakılabilir alanlar ve denize girilebilir alan. WC, elektrik ve çeşme gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı henüz kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Batık Gemi Kamp Alanı

Batık Gemi Kamp Alanı

Beylik Koyu Kamp Alanı olarak da bilinen yer, Bozcaada’da yer almaktadır. Koy, 2015 yılında kuru soğan yüklü bir yük gemisinin karaya oturmasıyla uğrak bir hale gelmiştir. Gemide kalan soğanların kokusunu alabilirsiniz. Bakir kalmış bu koyda hiçbir tesis, şemsiye ve şezlong yok, yalnızca tuvalet mevcut. Doğallığını asla yitirmemesi burayı ayrıca özel kılıyor. Gelirken şemsiye almanız ve erzak alışverişi yapmanızda fayda var. Konaklama ücretsiz.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, denize girilebilir alan ve yürüyüş parkurları. Elektrik, duş ve soyunma kabinleri gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı henüz kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Kaz Dağları Kamp Alanı

Kaz Dağları Kamp Alanı

Kaz Dağları, hem Çanakkale hem de Balıkesir’de yer alması sebebiyle, Ege ve Marmara Bölgesi’nin birleştiği bölgede bulunmaktadır. Burası, Biga Yarımadası’ndaki en yüksek dağdır. Yıllar önce Milli Park ilan edilerek koruma altına alınmıştır. Herhangi bir bitki yetiştirmesi, toplanması ve avcılık yasaktır. Ateş yakmak da bu bölgede yasaktır. İstediğiniz yere kamp atabilirsiniz. Doğasının güzelliği yıllarca mitolojik efsanelere konu olmuştur. Çevrede tesis yoktur fakat tuvalet ve su mevcuttur.

Kamp Olanakları: WC, temiz su ve yürüyüş parkurları. Elektrik ve duş gibi imkânlar bulunmuyor. Ayrıca yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı henüz kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Gelibolu Yarımadası Kocadere Plajı Kamp Alanı

Kocadere Plajı Kamp Alanı

1. Dünya Savaşı’nın yapıldığı Gelibolu Yarımadası’nın 22 bin hektarlık kısmı, Gelibolu Milli Parkı olarak ilan edildi. Yıllardır her dönem binlerce misafiri ağırlıyor. Çevrede pek çok otel bulunmakla birlikte, kamp için uygun alanlar da mevcut. Bu alanlardan biri Kocadere Plajı’dır. Deniz ve çam ağaçlarının kavuştuğu noktalara kamp atabilirsiniz. Karavan ve çadır konaklama için tercih edebileceğiniz plajda duş, tuvalet ve restoranlar mevcut. Bölge özellikle Mayıs ve Ekim arasında tercih edilmekte. Çevrede pek çok şehitlik ve tarihi yerler de var.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, duş, soyunma kabinleri, çadır ve karavan kamp alanı, denize girilebilir alan ve yürüyüş parkurları. Elektrik, Wi-Fi, yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı plaj çevresindeki işletmelerden karşılayabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Saros Körfezi Kamp Alanı

Saros Körfezi Kamp Alanı

Saroz Körfezi son yıllarda oldukça popüler bir yer haline geldi. Güzel bir sahili var ve bununla birlikte serin ormanlık alanları da mevcut. Denize girebilir, çadırınızla kamp atabilir, yalnızca yürüyüş için bile tercih edebilirsiniz. Ulaşım oldukça basit, pek çok toplu taşıma aracı bu bölgeye geliyor. Bölgede kamp yapabileceğiniz pek çok tesis ya da pansiyonlar da bulunuyor. Alışveriş, tuvalet ve duş ihtiyaçlarınız için uygun alanlar bulunmakta.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, denize girilebilir alan, çadır konaklama yerleri ve yürüyüş parkurları. Elektrik, duş, yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı plaja yakın işletmelerden karşılayabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Akvaryum Koyu Kamp Alanı, Bozcaada

Akvaryum Koyu Kamp Alanı

Akvaryum Koyu, Bozcaada’nın Alaybey bölgesinde kalmaktadır. Çanakkale’ye uzaklığı 67 km mesafededir. Toplu taşıma araçlarıyla kolayca gidebilirsiniz. Berrak, sıcak ve sığ bir denizi var. Denizin içinde balıkları bile görebilirsiniz. Bozcaada’nın en küçük koylarından biridir. Çevrede duş için herhangi bir tesis bulunmuyor. Dilediğiniz yere çadırınızla kamp atabilirsiniz. Alışveriş gibi ihtiyaçlarınızı ise gelmeden karşılamalısınız.

Konumu: Koy

Kamp Olanakları: Çadır konaklama yerleri, WC, denize girilebilir alan ve yürüyüş parkurları. Elektrik, duş, yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı plaja yakın işletmelerden karşılayabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Yıldız Koyu Kamp Alanı, Gökçeada

Yıldız Koyu Kamp Alanı

Gökçeada’nın en temiz ve en güzel koylarından biridir. Denize sıfır olan kamp alanı, çadırla konaklamak için harika bir tercih olabilir. Mayıs ve Ekim sezonunda açık. Dilerseniz buradan çadır kiralayabilir, dilerseniz kendi çadırınızla kalabilirsiniz. Tesiste yatak ve yorganı olan çadırlar da mevcut. Duş ve tuvalet ihtiyaçlarınız için ortak kullanımlı alanlar bulunmakta. Kamp alanı ücretlidir.

Konumu: Koy

Kamp Olanakları: Çadır konaklama yerleri, denize girilebilir alan ve yürüyüş parkurları. WC, elektrik, duş, yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı plaja yakın işletmelerden karşılayabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Aydıncık Sahili Kamp Alanı, Gökçeada

Aydıncık Sahili Kamp Alanı

Aydıncık yani bir diğer ismiyle Kefaloz Plajı, Gökçeada’nın en ünlü yerlerinden biridir. Minibüslerle koya ulaşım sağlanabiliyor. 1200 metre uzunluğunda altın renkli, incecik kuma sahip bir plaj. Çevrede çok sayıda konaklama tesisi var. Denizi özellikle sörf tutkunları tarafından tercih ediliyor. İster konaklama tesislerinden birinde, ister beğendiğiniz bir düzlüğe çadır atarak konaklayabilirsiniz. Çevrede duş ve tuvalet için birçok alan mevcut.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Denize girilebilir alan ve yürüyüş parkurları. WC, elektrik, duş, soyunma kabinleri, şezlong, yiyecek ve içecek gibi ihtiyaçlarınızı plaja yakın işletmelerden karşılayabilirsiniz. Plaj boyunca yer alan işletmelerin kendi alanlarında ücretli çadır kampı yaparak bu olanaklardan ücretsiz faydalanabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Sualtı Milli Parkı Kamp Alanı

Sualtı Milli Parkı Kamp Alanı

Gökçeada’da yer alan Sualtı Milli Parkı gizli bir cennet. Çanakkale şehir merkezine 56 km uzaklıkta bulunuyor. Çevrede ücretli ve ücretsiz pek çok kamp alanı bulunmaktadır. Muhteşem bir denize sahip olan Sualtı Milli Park, sevimli bir koya da ev sahipliği yapıyor. Denize bakınca balıkları rahatça görebilirsiniz. Bölgede balık avlamak yasaktır. Duş ve tuvalet ihtiyaçlarını gidermek isteyenler için gerekli alanlar da mevcuttur.

Konumu: Koy

Kamp Olanakları: Ücretsiz yerlerde WC, duş ve elektrik gibi imkânlar bulunmuyor. Koy çevresinde yer alan işletmelerin kendilerine ait bölgelerinde ücretli kamp atarak WC, elektrik, duş, soyunma kabinleri, şezlong, şemsiye, büfe ve otopark gibi imkânlardan faydalanabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretli ve ücretsiz kamp alanları mevcuttur.

Haritada Görüntüle >

Kefalos Plajı Kamp Alanı

Kefalos Plajı Kamp Alanı

Çanakkale’nin Gökçeada ilçesi Eşelek mevkiinde bulunan Kefalos Plajı, altın sarısı kumsalları ile bilinen popüler yerlerden biridir. Deniz tatilinin yanı sıra çadır kampına da uygun olan plaj ve çevresi, işletmelerin de olması nedeniyle kampçıların ihtiyaçlarını giderebilmesine yönelik büyük kolaylık sağlıyor. Plaj alanına giriş ücretsizdir ancak WC, elektrik, duş ve soyunma kabinleri gibi imkanlardan faydalanmak isterseniz işletmelerin plajlarını tercih etmeniz gerekiyor.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Denize girilebilir alan ve yürüyüş parkurları. WC, elektrik, duş, soyunma kabinleri, şezlong, yiyecek ve içecek gibi ihtiyaçlarınızı plaja yakın işletmelerden karşılayabilirsiniz. Plaj boyunca yer alan işletmelerin kendi alanlarında ücretli çadır kampı yaparak bu olanaklardan ücretsiz faydalanabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretli ve ücretsiz kamp alanları mevcuttur.

Haritada Görüntüle >

Uğurlu Köyü Kamp Alanı

Uğurlu Köyü Kamp Alanı

Gökçeada’da yer alan köy, Kabatepe Feribot İskelesi’nden bineceğiniz feribotlar ile yaklaşık 1 saat 15 dakikada ulaşabileceğiniz hoş bir yerdir. Gökçeada’ya ulaştıktan sonra tabelalardan Uğurlu Köyü’ne sapabilirsiniz. Gökçeada’daki en büyük orman burada yer alıyor. Alışveriş için pek çok seçenek var. Plajı tertemiz ve denizinin suyu ılıktır. Çevrede duşa kabin ve tuvalet de mevcut. Dilerseniz kamp atabilir, dilerseniz günübirlik geziler yapabilirsiniz.

Konumu: Sahile Yürüme Mesafesi

Kamp Olanakları: Çadır kamp alanları, yürüyüş parkurları ve denize girilebilir alanlar. WC, elektrik, duş imkânları bulunmamaktadır. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınız dâhil diğer tüm ihtiyaçlarınızı Uğurlu Köyü’ndeki bakkal veya marketlerden temin edebilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Kadırga Koyu Kamp Alanı, Assos

Kadırga Koyu Kamp Alanı

Kadırga Koyu, Assos’ta yer alan güzel koylardan biri. Kadırga Koyu’na ulaşım kolaydır. Yer bulmakta zorlanmayacağınız kadar geniş bir düzlüğe sahip ve birçok kamp alanı var. Eğlenceli bir doğa tatili için ideal. Çevrede birçok yeme – içme işletmesi mevcut. Ateş yakabilirsiniz. Duş ve tuvalet ihtiyaçlarınızı rahatça giderebileceğiniz alanlar da bulunmaktadır.

Konumu: Koy

Kamp Olanakları: Denize girilebilir alan ve yürüyüş parkurları. WC, elektrik, duş, soyunma kabinleri, şezlong, yiyecek ve içecek gibi ihtiyaçlarınızı plaja yakın işletmelerden karşılayabilirsiniz. Plaj boyunca yer alan işletmelerin kendi alanlarında ücretli çadır kampı yaparak bu olanaklardan ücretsiz faydalanabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretli ve ücretsiz kamp alanları mevcuttur.

Haritada Görüntüle >

Kepez Halk Plajı Kamp Alanı

Kepez Halk Plajı Kamp Alanı

Çanakkale şehir merkezinde kalan Kepez Halk Plajı, hem kamp hem de deniz severler için oldukça iyi bir seçenektir. Belediyenin gözetimi altında kalan plaj, mavi bayrak özelliğine sahiptir. Hem yeşilin hem de mavinin buluştuğu güzel bir yer. Çevrede birçok işletme mevcut. Günün her saati ayrı eğlencelidir. Duş, tuvalet,  yeme- içme, alışveriş ve elektrik ihtiyaçlarınızı rahatça karşılayabilirsiniz.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Denize girilebilir alan ve yürüyüş parkurları. WC, elektrik, duş, soyunma kabinleri, şezlong, yiyecek ve içecek gibi ihtiyaçlarınızı plaja yakın işletmelerden karşılayabilirsiniz. Plaj boyunca yer alan işletmelerin kendi alanlarında ücretli çadır kampı yaparak bu olanaklardan ücretsiz faydalanabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretli ve ücretsiz kamp alanları mevcuttur.

Haritada Görüntüle >

İmroz Kamp Alanı

İmroz Kamp Alanı

İmroz bir diğer adıyla Gökçeada, Ege’nin en büyük ada yerleşim yeridir. Doğası güzel, huzurlu bir atmosferi ve sevecen bir yerli halkı var. Birçok koya sahip ve masmavi de bir denizi bulunmakta. Ada oldukça büyük ve içinde pek çok konaklama alanı mevcut. Fakat buraya gelmişken doğanın tadını çıkarmak için kamp atmanız daha iyi olacaktır. Merkezi bir yer olduğu için market, duş, çeşme, eğlence yerleri ve tarihi yerler size yakın olacak.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Denize girilebilir alan ve yürüyüş parkurları. WC, elektrik, duş, soyunma kabinleri, şezlong, yiyecek ve içecek gibi ihtiyaçlarınızı plaja yakın işletmelerden karşılayabilirsiniz. Plaj boyunca yer alan işletmelerin kendi alanlarında ücretli çadır kampı yaparak bu olanaklardan ücretsiz faydalanabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretli ve ücretsiz kamp alanları mevcuttur.

Haritada Görüntüle >

Yenikordon Kamp Alanı

Yenikordon Kamp Alanı

Yenikordon Kamp Alanı, şehir merkezinden kopmadan kap yapmak isteyenler için iyi bir seçenek. Genelde yerli halk tarafından dinlenmek için tercih ediliyor. Bu yüzden özellikle yaz sezonunda oldukça kalabalık olabilir. Sakinlik arayanlar için uygun bir yer değil. 1-2 gün konaklamak isteyenler için uygun olacaktır. Çevrede market, eğlence yerleri ve tuvalet için tesisler bulunmaktadır.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Denize girilebilir alan, yürüyüş ve bisiklet parkurları. WC, elektrik, duş, soyunma kabinleri, şezlong, yiyecek ve içecek gibi ihtiyaçlarınızı plaja yakın işletmelerden karşılayabilirsiniz. Plaj boyunca yer alan işletmelerin kendi alanlarında ücretli çadır kampı yaparak bu olanaklardan ücretsiz faydalanabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Ayılar Piknik ve Kamp Alanı, Bozcaada

Ayılar Piknik ve Kamp Alanı

Bozcaada’nın Ayılar mevkiinde yer alıyor. Çanakkale şehir merkezine 1,5 saatlik mesafededir. Orman olarak geçen bölgeye giriş ücretsizdir. Yemyeşil enfes bir görüntüsü olan kamp alanında trekking turları ve çadır kampı yapabilirsiniz. Atık bırakmamanızda fayda var. Duş ve tuvalet alanları yok. Gelmeden bu tarz ihtiyaçlarınızı gidermelisiniz. Alışveriş için bir işletme olmadığı için hazırlıklı gelmeniz iyi olacaktır.

Kamp Olanakları: WC, çadır konaklama yerleri ve yürüyüş parkurları. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı henüz kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Dalyan Göleti Kamp Alanı

Dalyan Göleti Kamp Alanı

Dalyan Göleti, kalp şekline benzer ve dünyada yalnızca 8 tane olduğu bilinen pembe bir gölet. Ezine’de yer almaktadır. Yüksek miktarda tuz içeren göl, sıcaklık oranlarına göre renk değiştiriyor. Eski yaşam yerlerinden biri olan Alexandra Troas Antik Kenti’nin bir parçası. Kamp alanında pembe göl ile birlikte masmavi denize girilebilir bir alan da yer almakta. Yeşillik yerlerden uygun bulduğunuz bir noktaya kamp atabilirsiniz. Duş, tuvalet ve alışveriş gibi ihtiyaçlarınız için çevredeki yerleşim yerlerini tercih edebilirsiniz.

Konumu: Göl Kenarı

Kamp Olanakları: Çadır konaklama yerleri ve yürüyüş parkurları. WC, elektrik ve duş gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı ise henüz kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Pikamp Atikhisar Kamp Alanı

Pikamp Atikhisar Kamp Alanı

Çanakkale’nin Belen ilçesi Atikhisar Barajı yakınlarında bulunan kamp alanı şehir merkezine 15 km uzaklıkta bulunmaktadır. İlçe otobüsleriyle Belen’e kadar gelebilir ve buradan kamp alanına yürüyerek ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Kamp bölgesinde herhangi bir tesis bulunmamaktadır. Ayrıca WC, duş yeri ve elektrik gibi imkânlar da mevcut değil. Kamp için bu bölgeyi tercih ederseniz hazırlıklı gelmenizi tavsiye ederiz.

Kamp Olanakları: Çadır konaklama yerleri, yürüyüş parkurları ve kontrollü ateş yakılabilir alanlar. WC, elektrik ve duş gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı ise henüz kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Güneyli Gelibolu Kamp Alanı

Güneyli Gelibolu Kamp Alanı

Gelibolu’da yer alan Güneyli Köyü’nün enfes sahiline ve ormanlık alanlarına kamp atabilirsiniz. Şehir merkezine yaklaşık 60 km mesafede yer almakta ve toplu taşıma araçlarıyla kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz. Köyde market, tuvalet, camii ve yeme – içme işletmeleri yer almaktadır. 400 metre genişliğinde güzel ve parlak kumlu bir sahili var. Denizi ılık ve mavinin doygun tonuna sahiptir. Çevre halkı tarafından da oldukça tercih edilen Güneyli’de dilediğiniz düzlüğe kamp atabilirsiniz.

Konumu: Sahile Yürüme Mesafesi

Kamp Olanakları: Çadır konaklama yerleri, yürüyüş parkurları ve sahile yürüme mesafesi. WC, elektrik ve duş gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı kamp alanına yakın yerleşim yerindeki bakkal veya marketlerden karşılayabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Marmaros Plajı Kamp Alanı

Marmaros Plajı Kamp Alanı

Çanakkale’nin Gökçeada ilçesinde bulunan Marmaros Plajı Kamp Alanı muhteşem gün batımı manzarasının keyfini çıkarabileceğiniz yerlerdendir. Kamp alanında market bulunmadığından ilçe merkezinden alışveriş yapabilirsiniz. Hem karavan hem de çadır kampına müsait ve tamamen ücretsizdir. Kamp alanında su, tuvalet, elektrik, çeşme imkânı bulunmamaktadır, bu ihtiyaçlarınızı yanınızda götürmelisiniz. Kamp alanında dikkatli bir şekilde ateş yakmak serbesttir.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, elektrik, çeşme ve denize girilebilir alan. Yiyecek ve içeceklerinizi henüz kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Ücretli Kamp Alanları

Kabatepe Mesire ve Kamp Alanı

Kabatepe Mesire ve Kamp Alanı

Eceabat ilçesinde Tarihi Milli Park’ta yer almaktadır. Şehir merkezine olan uzaklığı 42 km. Şehir merkezinden hareket eden toplu taşıma otobüsleriyle ulaşımınızı kolayca sağlayabilirsiniz. Sakin, sessiz ve kuş cıvıltıları eşliğinde kamp deneyimi yaşayabileceğiniz bir yer. Orman, kum, deniz üçlüsünü bulabileceğiniz nadir yerlerden biridir. Kamp ve günübirlik geziler için ideal. Tuvalet ve duş gibi imkânların da bulunduğu alanda cüzi bir ücret karşılığı konaklayabilirsiniz.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, duş, çeşme, büfe, kontrollü ateş ve mangal yakılabilir alanlar, piknik yerleri ve masaları ve yürüyüş parkurları. Yemek ihtiyacınızı kamp alanına yakın restoranlardan giderebilirsiniz.

Kamp Ücreti: Yetişkin 3 TL, öğrenci 1,5 TL, otomobil (şoför + 1 kişi) 10 TL, minibüs (şoför + 1 kişi) 20 TL, motosiklet 5 TL. İlave her kişi için 3 TL alınmaktadır. 0-12 yaş ve 65 yaş üstü ücretsiz.

Haritada Görüntüle >

Kum Motel Camping

Kum Motel Camping

Eceabat’ta bulunan Kum Motel uzun yıllardır faaliyet gösteriyor. İster motel kısmında, ister karavan ya da çadırla kamp kurabilirsiniz. Ormanın içinde olduğu için temiz havasıyla dikkat çeken kamp alanı, denize oldukça yakındır. Deniz sevmeyenler için havuz alternatifi de bulunmakta. Koşu ve yürüyüş alanlarında sporunuzu da yapabilirsiniz. Duş ve tuvalet gibi ihtiyaçlarınız için alanlar mevcut. Toplu taşıma araçları ile ulaşımınızı sağlayabilirsiniz.

Konumu: Sahile Yürüme Mesafesi

Kamp Olanakları: 10.000 m2’de 60 adet karavan kamp alanı, elektrik, 24 saat sıcak su, WC, kapalı ve açık duş yerleri, çamaşırhane ve ortak kullanım mutfak yeri bulunmaktadır. Otel odalarında klima, merkezi ısıtma, TV, Wi-Fi, sıcak su, duş, WC ve saç kurutma makinesi imkânları bulunmaktadır.

Kamp Ücreti: Otel ve karavan konaklama ücretleri sezona göre değişiklik göstermektedir. Henüz kamp alanına gelmeden aşağıdaki numarayı arayarak işletmeden fiyat bilgisi alabilir ve rezervasyonunuzu yapabilirsiniz.

Telefon: 0286 814 14 55 – 0541 814 14 55

Web Sitesi: http://www.hotelkum.com/

Haritada Görüntüle >

Mola Camping

Güzelyalı mevkiinde yer alan Mola Camping, sahil kenarında sevimli bir kamp alanıdır. Bahçede deniz manzarası eşliğinde karavan ve çadır konaklamaları yapabilirsiniz. Konforlu bir kamp deneyimi yaşama şansı sunan alanda, misafirlere özel şezlong ve şemsiye hizmeti de mevcuttur. Balık tutmak, su sporları ve doğa yürüyüşleri gibi aktiviteler gerçekleştirebilirsiniz. Kamp alanında duş, buzdolabı, çamaşır makinesi, tuvalet ve minik bir restoran yer alıyor. Konaklamak isterseniz cüzi bir ücret ödemeniz yeterli.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, ortak kullanım mutfak alanı, restoran, Wi-Fi, masa ve sandalyeler, mangal alanı, temiz su, plaj, 15 TL ücretle şezlong, açık hava sineması, çocuk parkı, ücretli bulaşık makinesi (10 TL), ücretli çamaşır makinesi (10 TL) ve ücretli semaver (10 TL).

Kamp Ücreti: VIP bungalov 300 TL, bungalov 200 TL, karavan yeri kiralama 100 TL, çadır kiralama 40 TL ve çadır yeri kiralama 60 TL.

Telefon: 0532 527 95 59

Web Sitesi: http://www.canakkalekamp.com/

Instagram: https://www.instagram.com/molacamping/

Haritada Görüntüle >

Antique Beach & Bungalow

Antique Beach & Bungalow

Çanakkale’nin eşsiz güzelliklerinden biri olan Assos Antik Kenti’nde bulunuyor. Çanakkale şehir merkezine uzaklığı 86 km’dir. Küçükkuyu sahil şeridi kısmında bulunan tesis doğa, tarih ve mitolojinin birleştiği yer olarak tanımlanabilir. Toplu taşıma araçlarıyla ulaşım sağlayabilirsiniz. Bahçe içindeki bungalovlarda konaklayabilirsiniz. Tesiste özel kum plajı, bar ve restoran mevcuttur. Her odada duş ve tuvalet bulunmaktadır. Çevrede birçok alışveriş yeri ve gezebileceğiniz yerleri de görebilirsiniz.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Bungalov konaklama yerleri, plaj, kahvaltı, şarap tadımları, bar, snack-bar, yeme-içme yeri, kültür turları, organik köy pazarları, WC, elektrik, duş, temiz su, Wi-Fi, TV, klima, otopark alanı ve yürüyüş rotaları.

Kamp Ücreti: Bungalov konaklama ücretleri sezona göre değişiklik göstermektedir. Henüz kamp alanına gelmeden aşağıdaki numarayı arayarak işletmeden fiyat bilgisi alabilir ve rezervasyonunuzu yapabilirsiniz.

Telefon: 0537 524 42 10 – 11

Web Sitesi: https://www.antiquebeach.com.tr/

Instagram: https://www.instagram.com/antiquebeachandbungalow/

Haritada Görüntüle >

Assos Club Beyaz Kamp Alanı

Assos’un popüler noktalarından biri olan Kadıga Koyu’nda yer alan kamp yeri, denize sıfır bir noktada bulunmaktadır. Zeytin ağaçlarıyla süslü çadır odalarla konaklayabilirsiniz. Alanda bar ve bahçe bulunuyor. Ayrıca içerisinde palmiyelerle süslü ve deniz manzaralı bir de restoranı bulunmakta. Ortak kullanımlı banyo, mutfak ve tuvalet imkânlarından faydalanabilirsiniz. Assos merkeze 4 km mesafede yer almaktadır. Konaklama ücretlidir.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Bungalov konaklama yerleri, WC, duş, elektrik, saç kurutma, banyo malzemeleri, klima, veranda ve oturma grubu, TV, minibar, emanet kasa, Wi-Fi, ücretli üç öğün yemek servisi, denize girilebilir alan, şezlong, soyunma kabinleri ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Bungalov konaklama ücretleri sezona göre değişiklik göstermektedir. Henüz kamp alanına gelmeden aşağıdaki numarayı arayarak işletmeden fiyat bilgisi alabilir ve rezervasyonunuzu yapabilirsiniz.

Telefon: 0538 970 83 13

Web Sitesi: http://www.assosclubbeyaz.com/

Instagram: https://instagram.com/assos_club_beyaz/

Haritada Görüntüle >

Gargara Doğal Tatil Kamp Alanı

Gargara Doğal Tatil Kamp Alanı

Assos Antik Kenti ve Küçükkuyu sahil yolu üzerinde konumlanmaktadır. Çanakkale şehir merkezine yaklaşık 1,5 saatlik mesafededir. Kamp alanı, ağaçlarla süslüdür ve denize sıfır bir konumdadır. Kendine ait plaj alanı ve şezlongları var. Tesiste çadır ve çadır evlerde konaklayabilirsiniz. Kendinize ait çadırınız ya da karavanınızla da ziyaret edebilirsiniz. Duş, tuvalet ve ortak kullanımlı mutfak da bulunmaktadır.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, temiz su, Wi-Fi, yeme-içme yeri, denize girilebilir alan, otopark alanı, masa oyunları, atölyeler, yürüyüş ve kültürel turlar.

Kamp Ücreti: 15 Haziran – 13 Eylül dönemi asma çadır konaklama 150 TL, 14 Eylül – 15 Ekim dönemi 120 TL, 15 Haziran – 13 Eylül dönemi çadır ve karavan konaklama 120 TL, 14 Eylül – 15 Ekim dönemi 90 TL ve 15 Haziran – 13 Eylül dönemi çadır ev konaklama 160 TL, 14 Eylül – 15 Ekim dönemi 130 TL. Bayram fiyatları için aşağıdaki numaralardan tesisle iletişime geçebilirsiniz.

Telefon: 0286 752 58 57 – 0532 223 21 20

Web Sitesi: http://www.gargarakamp.com/

Instagram: https://www.instagram.com/gargarakamp/

Haritada Görüntüle >

Ayvacık Kozluyalı Glamping

Ayvacık Kozluyalı Glamping

Glamping çadırlarla hizmet veren tesis, Ayvacık ilçesinde yer almaktadır. Şehir merkezine 83 km mesafede ve ilçeden ulaşım kolay. Kuzey Ege’nin mavi denizinin yemyeşil ağaçlarıyla uyumu oldukça hoş bir manzarayı ziyaretçilerine sunmaktadır. Tesiste, sabah uyanıp Edremit Körfezi’ni izleyerek kahvaltı yapabileceğiniz masalar mevcut. Kahvaltı menüsü oldukça zengin; doğal sebze ve meyveler, zeytin çeşitleri ve yöresel lezzetlerden oluşuyor. Ortak kullanımlı duş, tuvalet ve mutfak alanları var. Konaklama ücretli.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, Wi-Fi, klima, TV, restoran, otopark alanı, yürüyüş parkurları, denize girilebilir alan, şezlong, şemsiye, havlu ve soyunma kabini.

Kamp Ücreti: Deluxe double oda 480 TL, deniz manzaralı ve balkonlu oda 550 TL, aile odası 700 TL ve villa 1300 TL.

Telefon: 0286 762 98 49 – 0532 211 35 82

Instagram: https://instagram.com/kozluhan/

Haritada Görüntüle >

Bozcaada Camping

Bozcaada Camping

Son yılların popüler turistik noktalarından biri olan Bozcaada’da yer alan tesis, merkeze 8 km uzaklıkta bulunmaktadır. Denize yalnızca 200 metre yürüyerek ulaşabilirsiniz. Deniz ve yeşil ormanın uyumunu yakalayan tesis, kamp tatili için güzel bir seçenektir. Bungalov ve çadırlarda konaklama şansınız var. Çadır kiralayabilir ya da kendi çadırınızla da gidebilirsiniz. Tuvalet, duş, büfe, buzdolabı ve otopark mevcuttur.

Konumu: Sahile Yürüme Mesafesi

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, temiz su, Wi-Fi, restoran ve bar, klima, mutfak, büfe, masa ve sandalye ve yürüyüş parkurları.

Kamp Ücreti: Konaklama ücretleri sezona göre değişiklik göstermektedir. Henüz kamp alanına gelmeden aşağıdaki numarayı arayarak işletmeden fiyat bilgisi alabilir ve rezervasyonunuzu yapabilirsiniz.

Telefon: 0542 414 31 24 – 0539 723 90 50

Web Sitesi: http://www.campingbozcaada.com/

Instagram: https://www.instagram.com/bozcaadacamping/

Haritada Görüntüle >

Sun San Camping, Dardanos

Sun San Camping

Çanakkale’nin merkezine 10 km mesafede, Çınarlı bölgesinde yer almaktadır. Ulaşım oldukça kolaydır. Kano, sörf ve benzeri su sporları için elverişli bir yer. Denize sıfır olan tesiste, çay bahçesi market, internet, duş ve tuvalet gibi alanlar var. Çadır ve karavan gezileri için de uygun. İsterseniz oda da kiralayabilirsiniz. Güvenli bir kamp yapmak, merkeze yakın olmak ama doğadan da ayrılmamak isterseniz tercih edebilirsiniz.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Çadır ve karavan konaklama yeri, WC, elektrik, duş, sıcak su, denize girilebilir alan, şezlong, şemsiye, soyunma kabinleri, yürüyüş parkurları, kantin, mangal yakılabilir alan ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 60 TL, karavan konaklama 100 TL ve oda konaklama 180 TL.

Telefon: 0286 247 09 00 – 0532 015 60 17

Web Sitesi: http://www.sunsanhotel.com/

Instagram: https://www.instagram.com/sunsanhotelrestaurant/

Haritada Görüntüle >

Damla Camping, Kilitbahır

Damla Camping

Şehir merkezine yarım saatlik mesafede bulunan Damla Camping, Kilitbahır mevkiinde yer alıyor. Toplu taşıma araçlarıyla gidebilirsiniz. Sessiz, sakin, temiz bir koyu ve nefis bir manzarası bulunmakta. Kendine ait restoranı var, denizi güzel ve berrak. Çadır kurabilir ya da bungalovlarda konaklayabilirsiniz. Duş, tuvalet gibi ortak kullanımlı alanlar mevcut. Kamp alanında konaklama ücretlidir. Çevrede Çamburnu Kalesi gibi gezilecek birçok tarihi yer de bulunmakta.

Konumu: Koy

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, Wi-Fi, temiz su, ortak kullanım mutfak alanı, restoran, denize girilebilir alan, otopark ve yürüyüş parkurları.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 50 TL, çadır kiralama 70 TL ve bungalov konaklama 150 TL.

Telefon: 0286 824 51 08

Haritada Görüntüle >

Zeus Motel Camping (Küçükkuyu), Ayvacık

Zeus Motel Camping

Ayvacık’ta yer alan Zeus Motel Camping, Çanakkale şehir merkezine 92 km mesafede bulunuyor. Toplu taşıma araçlarıyla kolayca gidebilirsiniz. Eğlence merkezlerine yakın, tekne turları ve su sporlarını yapabileceğiniz bir yer. Trekking için de uygun bol oksijenli yürüyüş alanları mevcut. Konaklama ücretli. Duş, tuvalet gibi ortak kullanım alanları mevcuttur. Bungalov ve çadırlarda konaklayabilirsiniz. Çevrede market bulunmaktadır.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, temiz su, denize girilebilir alan, şezlong, Wi-Fi, ortak kullanım mutfak alanı. Yiyecek ve içeceklerinizi henüz kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 50 TL, çadır kiralama 70 TL ve bungalov konaklama 170 TL.

Telefon: 0286 752 51 98 – 0507 260 23 90

Instagram: https://www.instagram.com/zeusbeachcamping/

Haritada Görüntüle >

İlyada Motel Camping, Ayvacık

İlyada Motel Camping

Bademli Köyü’nde yer alan İlyada Motel Camping, şehir merkezine 101 km mesafededir. Eski bir yağ fabrikasından otele çevrilen tesis oldukça konforludur. Ulaşımı kolaydır. Deniz kenarında, yeşil ağaçların, kum ve güneşin tadına varabilirsiniz. Özellikle deniz ürünleri ve zeytinyağlılarının popüler olduğu bir restoranı var. Duş, elektrik ve tuvalet gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz alanlar da bulunmaktadır.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, restoran, Wi-Fi, yürüyüş parkurları, denize girilebilir alan, şezlong, şemsiye ve ücretsiz otopark alanı.

Kamp Ücreti: Otel ve çadır konaklama ücretleri sezona göre değişiklik göstermektedir. Henüz kamp alanına gelmeden aşağıdaki numarayı arayarak işletmeden fiyat bilgisi alabilir ve rezervasyonunuzu yapabilirsiniz.

Telefon: 0546 638 55 88

Web Sitesi: http://www.ilyadabutikhotel.com/

Instagram: https://www.instagram.com/ilyada.butik.hotel/

Haritada Görüntüle >

Nil Camping (Küçükkuyu), Assos

Nil Camping

Nil Camping, Kazdağları’nın eteklerinde yer alan Küçükkuyu – Assos yolunda bulunmaktadır. Doğa, deniz ve oksijeni aynı anda bulabileceğiniz eşsiz bir yer. Sakinliğiyle sizi dinlendirecek ve tatilin tadına varacaksınız. Zeytin ağaçları arasına kurulmuş, dağ ve yeşil manzaralı çadırlarda konaklayabilirsiniz. Nil Camping’te duş ve tuvalet gibi ortak kullanımlı alanlar da mevcut. Kamp alanında konaklamak ücretlidir.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, restoran, Wi-Fi, yürüyüş parkurları, denize girilebilir alan, şezlong, şemsiye ve ücretsiz otopark alanı.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama ücretleri sezona göre değişiklik göstermektedir. Henüz kamp alanına gelmeden aşağıdaki numarayı arayarak işletmeden fiyat bilgisi alabilir ve rezervasyonunuzu yapabilirsiniz.

Telefon: 0286 752 63 82 – 0543 258 06 62

Web Sitesi: http://www.nilcamping.com/

Instagram: https://www.instagram.com/nilcamping/

Haritada Görüntüle >

Fatma Kadın Koyu Kamp Alanı

Fatma Kadın Koyu Kamp Alanı

Gelibolu’nun Güneyli Köyü’nde yer alıyor. Çanakkale şehir merkezine 60 km uzaklıkta. Denizi oldukça güzel ve sakin bir yer. Tepelerin arasında doğallığını yitirmemiş küçük bir koy. Çevresinde duş ve tuvalet gibi ihtiyaçlarınız için tesisler mevcut. Çadırla konaklamayı tercih edenler, geceleri dalga sesleri eşliğinde tüm stresini üzerlerinden atabilirler. Çay bahçesi gibi sosyalleşebileceğiniz alanlar da var.

Konumu: Koy

Kamp Olanakları: WC, duş, soyunma kabinleri, denize girilebilir alan, şezlong, şemsiye ve plajda yer alan işletmelerden elektrik, Wi-Fi, yiyecek ve içeceklerinizi temin edebilirsiniz.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 50 TL.

Telefon: 0532 456 96 77

Haritada Görüntüle >

Dardanos Kamp Alanı

Dardanos Kamp Alanı

Kepez Halk Plajı’nın yakınlarında olan yer, sakinlik ve dinginlik isteyenler için mutlaka tercih edilmeli. Çanakkale şehir merkezine 16 km mesafede bulunmaktadır. Görkemli ağaçların olduğu, şirin bir yer. Kamp alanı olarak da günü birlik geziler için de oldukça güzel yerlerden biridir. Her yıl binlerce kamp severe ev sahipliği yapıyor. Bölgede yelken ve su sporları yapılmaktadır. Çevrede duş, tuvalet ve alışveriş için alanlar da mevcuttur.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Çadır konaklama yerleri, denize girilebilir alan, WC, duş (soğuk su), soyunma kabinleri, büfe ve yürüyüş parkurları.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 50 TL.

Haritada Görüntüle >

Güzelyalı Kamp Alanı

Guzelyalı Kamp Alanı

Çanakkale kamp yerleri içindeki güzel seçeneklerden biri de Güzelyalı bölgesidir. Çanakkale şehir merkezinde olması nedeniyle oldukça popüler ve bu nedenle kalabalıktır. Çevre halkının kum rengine altın sarısı dediği koy, kamp kurmak için idealdir. Çevrede elektrik, yeme – içme ve alışveriş alanları bulunmakta. Güzelyalı’da kamp yapmak yeşile, şehre ve denize doyacağınız güzel bir deneyim olabilir.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, duş, kır lokantası, denize girilebilir alan, ateş ve mangal yakılabilir alan, piknik masaları ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 50 TL.

Telefon: 0530 321 09 83 – 0532 452 56 72

Facebook: https://www.facebook.com/guzelyalipark

Haritada Görüntüle >

Şahmat Kamp Alanı

Şah Mat Kamp Alanı

Assos’ta yer alan kamp alanı, yıllardır hizmet vermektedir. Özellikle bölge halkı tercih eder. Sakinlik ve temiz hava arayan doğaseverlerin tercih ettiği yere yurtdışından da oldukça turist kabul gelmektedir. Kamp alanında, güzel bir balık restoranı bulunmaktadır. Kendine ait plajı, şezlongları ve çadırları mevcuttur. Duş, tuvalet ve elektrik gibi imkânlar sunan kamp alanında konaklama ücretlidir.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, Wi-Fi, denize girilebilir alan, restoran, kafe, yürüyüş parkurları ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama ücretleri sezona göre değişiklik göstermektedir. Henüz kamp alanına gelmeden aşağıdaki numarayı arayarak işletmeden fiyat bilgisi alabilir ve rezervasyonunuzu yapabilirsiniz.

Telefon: 0286 213 71 71

Web Sitesi: http://www.assoskadirgasahmat.com/

Instagram: https://www.instagram.com/sahmatcamping/

Haritada Görüntüle >

Oba Camping, Küçükkuyu

Oba Camping

Çanakkale Ayvacık ilçesi Küçükkuyu mevkiinde bulunan Oba Kamp Alanı, şehrin en iyi plaj ve kamp alanlarından biridir. İşletme deniz tatili ve kamp yapmaya gelenler için eksiksiz bir hizmet sunuyor. Duş imkânının da yer aldığı kamp alanı yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı da giderecek yeme-içme yerine ev sahipliği yapmaktadır. Birkaç adım atarak ulaşabileceğiniz denizi, kumsal alanıyla keyifli bir tatil olanağı sağlıyor.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, duş, elektrik, Wi-Fi, denize girilebilir alan, şezlong, şemsiye, soyunma kabinleri, otopark alanı ve yeme içme yeri.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 80 TL.

Telefon: 0505 050 34 97 – 0286 752 55 00

Web Sitesi: https://obacamp.business.site/

Facebook: https://www.facebook.com/obacampkucukkuyu/

Haritada Görüntüle >

Gıdışım Kamping

Gıdışım Camping

Assos Antik Kenti’nde yer alan Gıdışım Kamping, Çanakkale şehir merkezine yaklaşık 80 km mesafededir. Çadır kampçıları tarafından özellikle tercih edilen kamp alanında, kamp severlerin ihtiyacı olabilecek her şey mevcut. Son yıllarda karavancılar tarafından da tercih edilmektedir. Denize sıfır konumda bulunan kamp alanında güzel yemekler yapan bir de restoran var. Duş ve tuvalet gibi ihtiyaçlarınız için de altyapı mevcuttur.

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, restoran, çadır konaklama yerleri ve yürüyüş parkurları.

Kamp Ücreti: 0286 721 72 03

Telefon: Çadır konaklama 60 TL.

Haritada Görüntüle >

Seddülbahir Mocamp

Seddülbahir Mocamp

Eceabat’ta yer alan Seddülbahir Mocamp’a toplu taşıma araçlarıyla gidebilirsiniz. Şehir merkezinden yaklaşık 45 dakikada ulaşabilmeniz mümkün. Rüya gibi bir tatil için Ertuğrul Koyu’nda hizmet veren işletme geniş bir araziye kurulu. Günbatımından Gökçeada’yı izleyebilirsiniz. Şehitler Anıtı ve birçok tarihi yere yakın. Hem çadır için ayçiçekleri arasında uygun bir arazisi, hem de pansiyon kısmı bulunmakta. Kendisine ait restoranı da var. Duş ve tuvalet ihtiyaçlarınız için gerekli alanlar da bulunmaktadır. Konaklama ücretlidir.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Oda konaklama yerleri, WC, elektrik, duş, Wi-Fi, restoran, ücretsiz otopark alanı, denize girilebilir alan, şezlong, şemsiye ve soyunma kabinleri.

Kamp Ücreti: Oda ve çadır konaklama ücretleri sezona göre değişiklik göstermektedir. Henüz kamp alanına gelmeden aşağıdaki numarayı arayarak işletmeden fiyat bilgisi alabilir ve rezervasyonunuzu yapabilirsiniz.

Telefon: 0286 862 00 56

Web Sitesi: https://www.seddulbahirmocamp.com/

Instagram: https://www.instagram.com/seddulbahirmocamp/

Haritada Görüntüle >

Athena Camping

Athena Camping

Mavi Bayrak ödülüne sahip Kadırga Koyu’nda yer alan Athena Camping yeşil ve mavinin buluştuğu bir yer. Çeşitli kapasitelerde bungalov evler, büyük çadır alanları, piknik yerleri, restoran ve Türkiye’nin en iyi kumlarından birine sahip plajlarından biri mevcut. Ücretsiz internet ve otopark kısmı bulunmaktadır. Duş ve tuvalet ihtiyaçlarınız için ortak kullanımlı alanlar mevcuttur.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Çadır konaklama yerleri, WC, elektrik, duş, Wi-Fi, restoran, ücretsiz otopark alanı, denize girilebilir alan, şezlong, şemsiye ve soyunma kabinleri.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 70 TL.

Telefon: 0286 721 71 10

Instagram: https://www.instagram.com/athenacampverestaurant/

Haritada Görüntüle >

Hafız’ın Yeri Kamp Alanı

Hafız'ın Yeri Kamp Alanı

Ayvacık’ın Behram Köyü’nde yer alan Hafız’ın Yeri, şehir merkezine yaklaşık 1,5 saatlik mesafede bulunmaktadır. İster karavan ister çadırla konaklama sağlayabileceğiniz bir yerdir. Konaklamasanız dahi iyi bir yemek yemek için bile güzel yemekleri olan restoranını ziyaret edebilirsiniz. Denizde de vakit geçirebilir, kumsalda güneşlenebilirsiniz. Duş, tuvalet ve elektrik gibi ihtiyaçlarınız için altyapı mevcuttur.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Çadır ve karavan konaklama yerleri, restoran, elektrik, duş, market, Wi-Fi, sıcak su, çadır kiralama, WC, ücretsiz otopark, denize girilebilir alan, şezlong, şemsiye ve soyunma kabinleri.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 50 TL, çadır kiralama 30 TL, karavan konaklama 100 TL.

Telefon: 0537 302 72 30

Haritada Görüntüle >

Saros Caravan Camping Beach Club

Saros Karavan Camping

Saros’un berrak denizinin kıyısına kurulmuş bir tesis. Kendine ait eğlenceli bir plajı var. Karavan için ayrıca parkı mevcut. Aynı anda 30 farklı karavana çamaşır makinesi, elektrik, su ve banyo hizmeti verebiliyor. 6 çadır alabilecek kapasitede bir çadır alanı da mevcut. Cüzi bir ücret karşılığında konaklamasanız bile duş, soyunma kabini ve şemsiyelerden faydalanabilirsiniz.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, sıcak su, denize girilebilir alan, şezlong (25 TL), restoran ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama ücreti 90 TL, karavan konaklama ücreti 110 TL. Tesise günübirlik giriş ücreti ise 25 TL.

Telefon: 0286 582 82 92 – 0534 642 71 95

Web Sitesi: http://www.saroscamping.com/caravan-parking/

Instagram: http://instagram.com/saros_camping_beachclub/

Haritada Görüntüle >

Dolmuş Camping Geyikli

Dolmuş Camping Geyikli

Ezine İlçesi’nde yer alan Dolmuş Camping Geyikli şehir merkezine 48 km mesafededir. Rüzgârı, ağacı, yeşili ve denizi bambaşka olan tesis, Nisan ve Ekim ayları arasında hizmet vermektedir. Büyük bir çadır alanı, birkaç karavan sığabilecek büyüklükte karavan alanı ve sabit çadırların olduğu bir alan mevcut. Bulaşık yıkama yeri, mutfak, duş alanı, elektrik ve buzdolabı bulunmakta. Plaja yaklaşık 10 – 15 dakikalık yürüme mesafesinde. Konaklamak isterseniz küçük bir ücret ödemeniz yeterli.

Konumu: Sahil Yürüme Mesafesi

Kamp Olanakları: Wi-Fi, duş, elektrik, WC, bulaşık yıkama yeri, çamaşır makinesi (5 TL), çadır ve karavan kamp yeri.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 35 TL, büyük çadır konaklama 50 TL ve karavan yeri 35 TL.

Telefon: 0286 212 25 76 – 0532 175 33 88

Web Sitesi: http://www.dolmuscamping.com/tr/

Instagram: https://www.instagram.com/dolmuscamping/

Haritada Görüntüle >

Neverland Camping

Neverland Camping

Assos – Balıkesir yolu üzerindeki Bademli Köyü’nü geçince karşınıza çıkacak olan Neverland Camping, bölgenin en bilinen kamp alanlarından biridir. Yaz boyu hizmet veren tesiste pek çok kapasitede çadır bulunmaktadır. Renkli çiçeklerle dolu bir bahçeye kurulmuş olan kamp alanı aile ile gitmek için de oldukça uygundur. Duş, elektrik ve tuvalet gibi alanlardan faydalanabilirsiniz. Tesiste yemek yiyebileceğiniz alanlar ve çocuklar için eğlenceli oyun parkları mevcut. Tesisten faydalanmak ücretlidir.

Kamp Olanakları: Çadır ve oda konaklama yerleri, WC, duş, mutfak, ortak kullanım buzdolabı, kafeterya, elektrikli ısıtıcı, çay makinesi, ocak, yürüyüş parkurları ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Hazır kurulu tek odalı 2, 3 ve 4 kişilik tesis çadırlarında kişi başı konaklama 110 TL (kahvaltı dâhil), kendi çadırıyla gelenler 80 TL (kahvaltı dâhil). 0-8 yaş arası tek çocuk ücretsiz, 8-12 yaş arası %50 indirim uygulanmaktadır.

Telefon: 0286 766 00 22 – 0545 359 96 34

Web Sitesi: http://www.neverlandcamping.com/

Instagram: https://www.instagram.com/neverlandcamping/

Haritada Görüntüle >

Özgür Plaj ve Kamp Alanı

Özgür Plaj ve Kamp Alanı

Ayvacık’ın Nusratlı Köyü’nde yer alan Özgür Plaj ve Kamp Alanı, şehir merkezine 85 km mesafededir. Sebze bahçelerinin ve renkli çiçeklerin içinde misafirlere geniş bir kamp ortamı sunmaktadır. Kendine ait restoran ve barı olan kamp alanında, çadır ve karavan alanlarında konaklayabilirsiniz. Plajından da günübirlik faydalanabilirsiniz. Dilerseniz sabah ve akşam yemeklerini işletmede yiyebilirsiniz. Kamp alanı ücretlidir.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Çadır ve karavan konaklama yerleri, WC, elektrik, duş, temiz su, Wi-Fi, denize girilebilir alan, yürüyüş parkurları ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Kahvaltı ve akşam yemeği dâhil kişi başı çadır konaklama 80 TL, kahvaltı ve akşam yemeği dâhil kişi başı karavan konaklama 120 TL. Ana yemekler 12-24 TL, mezeler 10-14 TL, salatalar ve tatlılar 9-12 TL, biralar 16-20 TL ve şaraplar 14-24 TL.

Telefon: 0506 370 42 92

Web Sitesi: http://www.ozgurplajkamp.com/

Facebook: https://www.facebook.com/ozgurkampplaj

Haritada Görüntüle >

Troia Pension & Camping

Troia Pension Camping

Çanakkale şehir merkezinde yer alan Troia Pension & Camping, yeşil bir bahçe alanına kurulu bir yer. Konforlu ve sade mobilyalarla döşenmiş odaları var. Tüm odalar bahçeye açılıyor ve klima, elbise dolabı, tuvalet ve Wi-Fi gibi imkânlara sahiptir. Her odada duş ve tuvaleti bulunmaktadır. Bunun dışında karavan ve çadır için alanları da var. Konumu denize oldukça yakın. Kendine ait lezzetli mezeler ve Ege yemekleri yapan bir restoranı var. Çamaşır yıkama servisi, çocuklar için oyun kulübü hizmeti de sunan işletmede konaklamak ücretlidir.

Kamp Olanakları: Çadır, karavan ve oda konaklama yerleri, WC, elektrik, duş, çamaşırhane, ortak kullanım mutfak alanı, Wi-Fi, restoran, hediyelik eşya dükkânı, yürüyüş parkurları ve ücretsiz otopark alanı odalarda klima, özel WC ve duş alanı.

Kamp Ücreti: Çadır, karavan ve oda konaklama ücretleri sezona göre değişiklik göstermektedir. Henüz kamp alanına gelmeden aşağıdaki numarayı arayarak işletmeden fiyat bilgisi alabilir ve rezervasyonunuzu yapabilirsiniz.

Telefon: 0286 283 05 71

Web Sitesi: http://www.troiapension.com/

Haritada Görüntüle >

Zargana Tatil Köyü Kamp Alanı

Zargana Tatil Köyü Kamp Alanı

Zargana Tatil Köyü Eceabat’ta yer alıyor. Şehir merkezinden 30 dakikada ulaşabilirsiniz. Denize sıfır konumda çadır, karavan ve baraka evlerle konaklama hizmeti veren işletme, harika bir düzene sahip. Güzel kokulu ağaçlar, toprak zemin üzerinde tatilin tadını çıkarabilirsiniz. Kendine ait bir kafesi mevcuttur. Buzdolabı, ortak kullanımlı tuvalet ve duş, hamak ve plaj hizmeti sunmaktadır. Uygun bir ücret karşılığı burada konaklayabilirsiniz.

Konumu: Sahile Yürüme Mesafesi

Kamp Olanakları: Çadır, karavan ve baraka oda konaklama yerleri, WC, elektrik, duş, temiz Su, Wi-Fi, lavabo, kafe, denize girilebilir alan, şezlong, şemsiye, soyunma kabinleri ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Çadır, karavan ve oda konaklama ücretleri sezona göre değişiklik göstermektedir. Henüz kamp alanına gelmeden aşağıdaki numarayı arayarak işletmeden fiyat bilgisi alabilir ve rezervasyonunuzu yapabilirsiniz.

Telefon: 0286 824 51 08 – 0533 651 70 03

Web Sitesi: http://www.zarganatatilkoyu.com/

Instagram: https://www.facebook.com/Zargana-Beach-Club-135354859868178/

Haritada Görüntüle >

Şen Kamping, Gökçeada

Şen Kamping

Ayvacık sahilinin ilk tesislerinden biri olan Şen Camping, 40 yıldır hizmet vermektedir. Tesiste o dönemlerde elektrik ve su dahi olmadan misafirlerine hizmet vermeye başlamış. Daha çok karavan konaklamaları için ideal. Hem kamp alanı hem de beach ve restoran hizmeti sunuyor. Bungalov ya da pino karavanlarda dinlenip, geceleri deniz dalgalarının sesiyle iç içe olma şansı sunuyor. Tesiste konaklamak ücretlidir.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, Wi-Fi, ortak kullanım mutfak alanı, denize girilebilir alan, şezlong, şemsiye, soyunma kabinleri, çocuk oyun alanı, otopark alanı ve yürüyüş parkurları.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 50 TL, karavan konaklama 100 TL, oda konaklama 180 TL.

Telefon: 0286 898 10 20

Web Sitesi: https://sen-kamping.business.site/

Haritada Görüntüle >

Yıldız Koy Arkadia Kamp Alanı

Yıldız Koyu Arkadaia Kamp Alanı

Çanakkale’nin Gökçeada ilçesinde bulunan Yıldız Koyu Kamp Alanı, plaj, kamp alanı, bar ve etkinlikleriyle konuklarına unutamayacakları bir tatil deneyimi sunuyor. Adaya ulaşım için öncelikle Kabatepe Limanı’na gelmeli ve buradan vapurlarla ulaşımınızı sağlamanız gerekiyor. Detaylı ulaşım bilgisi için işletmenin İnternet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Gizli bir koyu andıran Yıldız Koyu, yaz geceleri milyonlarca yıldız altında kamp atabileceğiniz güzel bir yer.

Konumu: Koy

Kamp Olanakları: WC, duş, elektrik, sıcak su, çamaşır makineleri, Wi-Fi, otopark alanı, mangal yakılabilir alan, buzdolabı, şarj amaçlı prizler, kamp içi oturma grupları, denize girilebilir alan ve soyunma kabinleri. Plajdaki şemsiye ve şezlonglar ücretlidir.

Kamp Ücreti: Kendi çadırıyla gelenler 70 TL, işletmenin çadırlarında konaklama ücreti 100 TL. Bayram tatili dönemlerinde ise kendi çadırıyla gelenler 90 TL, işletmenin çadırlarında konaklama ücreti 120 TL. 2-6 yaş arası ücretsiz, 6-12 yaş arası %50 indirimlidir.

Telefon: 0286 887 28 46 – 0539 295 05 10

Web Sitesi: http://www.yildizkoy.com/

Facebook: https://www.facebook.com/YildizKoyArkadia/

Haritada Görüntüle >

Saros Tepe Camping

Saros Tepe Camping

Gelibolu’nun Kavakköy mevkiinde kalan Saros Tepe Camping, şehir merkezine 1,5 saatlik mesafede yer almaktadır. Kamp alanı, eşsiz Saros manzarasına sahip ağaçlarla süslü geniş bir araziye kurulmuş. Karavan ve çadırla konaklayabilirsiniz. Ortak kullanımlı modern konseptli duş ve tuvalet alanları mevcut. Zengin bir menüye sahip restoranı var ve ücretsiz Wi-Fi imkânı da bulunmaktadır. Konaklamak isterseniz uygun bir ücret ödemeniz gerekmektedir.

Kamp Olanakları: WC, duş, 24 saat sıcak su, elektrik, Wi-Fi, restoran, yürüyüş parkurları ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama ücretleri sezona göre değişiklik göstermektedir. Henüz kamp alanına gelmeden aşağıdaki numarayı arayarak işletmeden fiyat bilgisi alabilir ve rezervasyonunuzu yapabilirsiniz.

Telefon: 0546 628 73 38

Web Sitesi: http://www.sarostepecamping.com/

Instagram: https://www.instagram.com/sarostepecamping/

Haritada Görüntüle >

Evreşe Plajı Non-Stop Kamp Alanı

Evreşe Plajı Not-Stop Kamp Alanı

Gelibolu Yarımadası’nın Kavakköy beldesinde yer alan Evreşe Plajı, şehir merkezine 80 km mesafededir. Toplu taşıma araçlarıyla yakınlarına kadar gelebilirsiniz. Biraz taşlı bir kuma sahip plajın arkası ormanlık bir alandır. Sakin bir yer olan kamp alanında, masmavi deniz manzarasını izleyerek, yıldızların altında konaklamak isterseniz kamp yapabilirsiniz. Tesisteki büfeye ek olarak kamp çevresinde yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz market ve restoranlar bulunmaktadır.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, ateş ve mangal yakılabilir alanlar, büfe, ortak kullanım mutfak alanı, denize girilebilir alan, şezlong, şemsiye, soyunma kabinleri, otopark alanı ve yürüyüş parkurları.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama ücreti 60 TL.

Telefon: 0535 103 34 80

Web Sitesi: https://www.nonstopcamping.tr.gg/

Instagram: https://www.instagram.com/non_stopcamping/

Haritada Görüntüle >

Yorum yapın

Bizi Takip Edin