Bodrum Kamp Yerleri – Bodrum’da Kamp Yapılacak En İyi 14 Yer!

Türkiye’nin en popüler turistik cazibe merkezlerinden biri olan Bodrum, masmavi denizi, altın sarısı kumsalları, butik restoran ve eğlence mekânları ile her yıl dünyanın dört bir yanından yüz binlerce turistin ziyaret ettiği bir yerdir. Bodrum, bölgenin önemli bir varış yeri olan Milas-Bodrum Havaalanı sayesinde yurt içi ve yurt dışı uçuşların yanı sıra charter uçuşlar ile yaz aylarında artan muazzam bir kalabalığa ev sahipliği yapıyor.

Buranın daha çok deniz tatili ve gece hayatı için tercih edildiği su götürmez bir gerçektir. Ancak bu harika tatil beldesi her bütçeye hitap eden ve beş yıldızlı otel konforunu aratmayan doğa ile iç içe olup aynı zamanda denize de girebileceğiniz birbirinden keyifli, sessiz ve sakin kamp alanlarına ev sahipliği yapıyor.

Sizlere bu yazımızda Bodrum, Gümüşlük ve Turgutreis’te çadır, karavan ve bungalov konaklaması yapabileceğiniz ücretli ve ücretsiz kamp yerlerini paylaşıyoruz. Ayrıca ilgili kamp yerlerinin sunduğu olanaklar ve ulaşım gibi pratik bilgileri de veriyoruz.

Ücretsiz Kamp Alanları

Yahşi Plajı Kamp Alanı

Yahşi Plajı Kamp Alanı

Bodrum Bitez’e yaklaşık 2 km mesafede bulunan Yahşi Plajı, çadır kampı atıp aynı zamanda denizin keyfini çıkarabileceğiniz yerlerden biridir. Burada iki ayrı plaj yeri bulunuyor. Ücretsiz olanda çadır kampı atabilirken, ücretli plaj yerinde ise ne yazık ki kamp atamıyorsunuz. Her iki plaj da birbirine birkaç dakikalık yürüme mesafesinde.

Bodrum’un en güzel plajlarından biri olan Yahşi Plajı, denizi temiz, plajı ise kumludur. Suyun derinliği de kıyı yerler için gayet makul. Gün boyu burada vakit geçirip kamp atmayı düşünüyorsanız, WC, elektrik, soyunma kabini ve şezlong gibi imkânlar için ücretli plaj yerini tercih edebilir günün sonunda ise ücretsiz plaja giderek çadırınızı burada atabilirsiniz. Yiyecek ve içecekleriniz için plaj çevresinde birkaç market ve büfe yeri bulunmaktadır.

Bodrum ilçe merkezinden çıkıp Bitez yönünde ilerleyerek tabelalar yardımıyla plaja gelebiliyorsunuz. Alanda otopark yeri mevcuttur. Toplu taşımayı kullanacaklar için Bodrum ilçe merkezinde çalışan minibüsler buraya gelmektedir.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Ücretsiz plaj yerinde herhangi bir imkân bulunmuyor. Birkaç adımlık yürüme mesafesindeki ücretli plajda WC, elektrik, duş, soyunma kabini, şezlong ve şemsiye gibi olanaklardan yararlanabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Gümüşlük Halk Plajı Kamp Alanı

Gümüşlük Plajı Kamp Alanı

Bodrum’un popüler tatil beldelerinden biri olan Gümüşlük, yerli ve yabancı turistlerin deniz tatili ve konaklama tercihlerini yaptığı yerlerden biridir. Burası aynı zamanda Bodrum’a göre daha bütçe dostu bir tatil yapma imkânı sunuyor. Ücretsiz bir şekilde plajından yararlanabileceğiniz Gümüşlük, Yalıkavak yolu üzerinde tertemiz denizi ve kumsal alanları ile haftanın tüm gününü kalabalık geçiriyor. Burası ücretsiz denize girebileceğiniz ve çadır kampı atabileceğiniz ücretsiz bir yerdir.

Denizi ve plaj alanı kumsal olup taşlık bulunmamaktadır. Ancak denizinin hemen derinleştiğini söyleyebiliriz. Ücretsiz kullanabileceğiniz duş, hasır şemsiye, şezlong ve soyunma kabinleri mevcut. Ayrıca iki cankurtaran ve bir güvenlik elemanı da hizmet vermektedir. Çadırınızı kumsal alana kurabiliyorsunuz. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı ise plaja gelmeden önce temin etmelisiniz.

Gümüşlük Halk Plajı’na özel araçlarıyla gelecek olanlar Gümüşlük’e geldikten sonra Yalıkavak yolunu takip ederek tabelalar yardımıyla plaja gelebilirler. Ancak otopark yerleri için ücret ödemeniz gerekecek. Toplu taşımayı kullanacak olanlar ise Bodrum ve Turgutreis’ten Gümüşlük’e her yarım saatte bir hareket eden minibüslere binerek ulaşımlarını sağlayabilirler.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, duş, soyunma kabinleri, şemsiye ve şezlong. Yiyecek ve içeceklerinizi plaj çevresindeki market ve büfelerden satın alabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Ücretli Kamp Alanları

Türkbükü Çadır Kamping ( Önerilir )

Türkbükü Çadır Kamping

Bodrum Türkbükü’nde sahile birkaç adımlık yürüme mesafesinde bulunan Türkbükü Kamping, 15 çadır kapasitesi ile konuklarına kalabalık olmayan sakin bir kamp ortamı sunuyor. Burası bir aile işletmesidir. Yaşadıkları yerin bahçesini kampçılara açan çift, ihtiyacınız olabilecek hemen her şeye sahip olanaklar sunuyor. Bahçe alanı temiz ve zemini düz. WC ve duş yerleri temiz, çamaşır ve bulaşık yıkama gibi detaylar unutulmamış. Elektrik ihtiyaçlarınız için çadırlara ücretsiz uzatma kablosu çekiyorlar. Fiyatları da bu hizmetlere karşılık oldukça makuldür.

Türkbükü Camping, denize birkaç adımlık yürüme mesafesinde. Bölgede ücretli ve ücretsiz yararlanabileceğiniz plajlar bulunmaktadır. Ayrıca gece dışarıya çıkmak istediğinizde tesise yakın eğlence mekânları da bulunmaktadır. Kahvaltı ve diğer öğünler için yemek hizmetleri de mevcut. Ayrıca dışarıdan yiyecek ve içeceklerinizi alıp ortak kullanımlı mutfak alanında kendi yemeklerinizi pişirebiliyorsunuz.

Muğla, Bodrum ve Turgutreis’den tabelaları takip ederek ulaşmak çok kolay. Türkbükü’ne geldiğinizde Türkbükü limanı kavşağında sağınızda kalacaktır. Yer mevki olarak Türkbükü limanının 50m yukarısında, beste otel yanında 78.Sokaktadır. Toplu taşımayı kullanacak olanlar için her yarım saatte bir Turgutreis ve Bodrum ilçelerinden minibüsler hareket etmektedir.

Konumu: Sahile Yürüme Mesafesi

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, Wi-Fi, ortak kullanım mutfak alanı, yeme içme servisi, otopark alanı, ortak kullanım mutfak alanı ve buzdolabı, çamaşır makinesi ve bahçe alanı.

Kamp Ücreti: Ortalama fiyat 60 TL.

Telefon: 05322442796

Web Sitesi: http://www.turkbukucadirkamping.com/

Haritada Görüntüle > (Türkbükü Limanı’nın 50 metre yukarısında)

Zetaş Camping

Zetaş Camping
Fotoğraf: Hüseyin Battal

Bodrum’un işlek ve bir o kadar da keyifli yerlerinden biri olan Gümbet, denize olan kıyısı, her köşe başından gelen müzik sesleri, butik kafe ve restoranları ile konuklarına unutamayacakları bir tatil deneyimi yaşatıyor. Bölgenin popüler bir turistik yer olması beraberinde çok sayıda lüks otel ve eğlence mekânlarının da burada toplanmasına neden olmuş. Ancak düşük bütçeli bungalov ve çadır-karavan yerlerine de Gümbet’te rastlamak mümkün. Zetaş Camping bunlardan yalnızca biri. Sahile iki dakikalık yürüme mesafesinde, okaliptüs ağaçları içe çevrili geniş bir alan üzerine kurulu olan Zetaş Camping, çadır ve karavan kampları için tercih edebileceğiniz yerlerden biridir.

Tesis, çadır ve karavan kampı yapacak tüm herkes için iyi bir altyapıya sahip. WC ve duş gibi yerleri temiz, plaj için soyunma kabinleri ve yeme içme ihtiyaçlarınız için bir restoran yeri mevcut. Zetaş Camping, Bodrum şehir merkezine yürüme mesafesinde olduğu için tüm ihtiyaçlarınızı dışarıdan da karşılayabiliyorsunuz. Ayrıca akşam saatlerinde dışarıya çıkıp birkaç adım mesafedeki eğlence mekânlarına da gidebilirsiniz. Fakat gece yatarken barların yakınlığı sizi uykunuzdan edebilir.

Zetaş Camping, Bodrum şehir merkezinde Adnan Menderes Caddesi üzerinde bulunuyor. Özel araçlarıyla gelecek olanlar için otopark alanı mevcuttur. Toplu taşımayı kullanacak olanlar Muğla ve ilçelerinden kalkan minibüslere binerek Bodrum’a ulaşımlarını sağlayabilirler. Otogarda indikten sonra Gümbet Sahili yönüne giden şehir içi dolmuşlara binerek kamp alanına gelebilirsiniz.

Konumu: Sahile Yürüme Mesafesi

Kamp Olanakları: WC, elektrik, çeşme ve Wi-Fi. Yiyecek ve içeceklerinizi henüz kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 40 TL.

Telefon: 0252 319 22 31

Haritada Görüntüle >

Vosvos Camping & Bora Sencer Sanat Köyü

Türkiye’nin ilk sanat köyü olma özelliğini taşıyan Vosvos Camping, Bodrum’da her anınızı keyifle yaşayabileceğiniz renkli ve eğlenceli yerlerden biridir. Geniş bir arazi üzerine kurulu olan Vosvos Camping, bahçesindeki ağaçlık alanları ile doğal, rengârenk salıncak ve masaları ile enerjik bir yapıya sahip. Burası sanat adına varını yoğunu ortaya koyan Sulhi Bey ve eşinin hayata geçirdiği bir yerdir. Her yeri sıcacık renklerle boyalı adeta bir gökkuşağını andırıyor. Kamp alanının her köşesinde gözünüzü alamayacağınız el emeği göz nuru eserler var. Zaten kamp alanının olduğu yola girer girmez sizi sıralı bir şekilde rengârenk eski vosvos araçlar karşılayacak.

Kamp alanına giriş yaptığınızda kendinizi bir masal diyarındaymış gibi hissedeceksiniz. Bu da Vosvos Camping’i Bodrum’un en keyifli yerlerinden biri yapıyor. Sırt çantalı gezginlerin uğrak noktasıdır. Eğer Bodrum’a yolunuz düşerse kamp tercihinizi buradan yana kullanmanızı tavsiye ederiz. İçerisinde restoran, kafe ve bar alanları mevcut. Sabah kahvaltınız ise tamamen organik ürünlerden.

Vosvos Camping, Turgutreis-Gümüşlük yolu üzerinde kalıyor. Özel araçlarıyla gelecek olanlar Bodrum’dan yola çıktıktan sonra Gürüce Köyü’nü geçer geçmez 200 metre ileride kamp alanının tabelasını görecekler. Buradan yolun sağına dönerek 100 metre toprak yoldan ilerleyip kamp alanına ulaşabilirler. Toplu taşımayı kullanacak olanlar için Bodrum ilçe otogarından Turgutreis ve Gümüşlük’e giden minibüsler var. Bunlardan birine binip Gürüce Köyü’nü geçtikten hemen sonra kamp alanına gelinebilir.

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, restoran, Wi-Fi, restoran ve kafe.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 75 TL.

Telefon: 0535 734 60 81

Instagram: https://www.instagram.com/bodrumdavosvoscafecamping/

Haritada Görüntüle >

Volo Camping

Volo Camping

Vosvos Camping ile aynı güzergâhta, yolun solunda kalan Volo Camping, geniş bir arazi üzerinde, zeytin ağaçlarının olduğu bölgenin bir diğer popüler kamp yerlerinden biridir. Etrafının ağaçlık alanlar içe çevrili oluşu burayı daha nefes alınabilir kılıyor. Bahçesindeki ahşap eserler, piknik masaları, salıncaklar ve dinlenme alanları göze hitap eden bir düzene sahip. Yerleşim yerlerine de uzak olması nedeniyle sessiz ve birkaç gün kafa dinlemek için ideal bir yer.

Volo Camping, konaklama süresi boyunca yararlanabileceğiniz temel tüm gereksinimlere cevap verir nitelikte. Suya hasret olanlar için kamp alanının kendine ait bir havuzu bulunmakta. Karşı tepelerdeki yemyeşil dağ manzaralarına karşı havuz keyfi yapıp, yine havuz başında şezlonglarda güneşin keyfini çıkarabiliyorsunuz. Tesis, evcil hayvan dostu olup, kedi ve köpek sahibi kampçılara da kapılarını açmaktadır.

Kahvaltı ve diğer öğünler tamamıyla organik. Yumurtalar kümesten, sebzeler bahçeden toplanarak masalara geliyor. İşletmecileri de cana yakın, sıcak insanlar. Doğa ile iç içe bir şekilde kamp yapabileceğiniz Volo Camping, çadır konaklamasının yanı sıra bungalov, karavan ve lüks kabin konaklama imkânlarına da olanak tanıyor.

Özel araçlarıyla gelecek olanlar Bodrum ilçe merkezinden çıktıktan sonra Gürece Köyü’nü geçer geçmez 200 metre ileride tesisin tabelasını görecekler. Kamp alanının otopark alanı bulunuyor. Toplu taşımayı kullanacak olanlar Bodrum’dan Gümüşlük ve Turgutreis’e giden minibüslerden birine binerek Gürece Köyü’nü geçtikten 200 metre sonra inip yolun sonundan 100 metre kadar yürüdükten sonra tesise ulaşabilirler. Eğer Bodrum’a havayolu ile geliyorsanız tesisin transfer hizmetinden yararlanmak isteyebilirsiniz. Bu ulaşım alternatifini düşünüyorsanız henüz Bodrum’a inmeden önce aşağıdaki numaradan tesisi arayıp bilgi verirseniz sizi havalimanında karşılayacaklardır. Son olarak kamp tatili sonrası otogara veya havalimanına gitmek isterseniz kamp alanının özel transfer hizmetinden de faydalanabilirsiniz.

Kamp Olanakları: WC, duş, elektrik, Wi-Fi, çadır ve bungalov konaklama, doğa ve su sporları aktiviteleri ve kahvaltı servisi.

Kamp Ücreti: Konaklama ücretleri sezona göre değişiklik göstermektedir. Henüz kamp alanına varmadan aşağıdaki numarayı arayarak işletmeden fiyat bilgisi alabilir ve rezervasyonunuzu yapabilirsiniz.

Telefon: 0542 321 86 56

Web Sitesi: http://www.volocamping.com/

Instagram: https://www.instagram.com/volocamping/

Haritada Görüntüle >

Ecofarm Camp & Hostel

Ecofarm Camping & Hostel

7.000 m2 alan üzerine kurulu olan Ecofarm Camp & Hostel, narenciye ağaçlarıyla çevrili, tamamıyla doğa manzaralarının olduğu ve kuş seslerinin eksik olmadığı harika bir yerdir. Burada bir kamp tatilinde aradığınız sükûneti fazlasıyla bulabilirsiniz. Kamp alanı, Bodrum’dan yola çıkıp Turgutreis’e gelmeden hemen önce Gümüşlük yol ayrımında kalıyor. Yerleşim yerlerinin nispeten dışında ve gürültüden izole bir yerdedir. Bu sayede, konaklama süreniz boyunca araç ve şehir gürültüsüne maruz kalmıyorsunuz.

Hem çadır hem de oda konaklaması olan tesis müzikli eğlenceden atölyelere, tüplü dalıştan meditasyon ve tekne gezilerine kadar çeşitli aktivitelerle burada kaldığınız süreyi en iyi şekilde değerlendirebilmenize olanak tanıyor. WC, elektrik, duş, restoran ve Wi-Fi gibi temel gereksinimler de dışarıya olan bağlılığınızı en aza indirgiyor. Buraya dünyanın farklı ülkelerinden yaz aylarında pek çok sırt çantalı gezginler geliyor. Bu sayede diğer gezginlerle tanışma ve konuşma fırsatı da yakalamış oluyorsunuz.

Özel aracınızla geliyorsanız Turgutreis’e gelmeden Gümüşlük yol ayrımını göreceksiniz. Burası Terminal Caddesi olarak geçiyor. Bu yöne girdikten sonra yaklaşık 5 dakikalık bir sürüş sonrası tesise ulaşabilirsiniz. Kamp alanının otopark alanı bulunmaktadır. Toplu taşımayla gelmeyi düşünüyorsanız Bodrum ilçe otogarından Kadıkalesi’ne giden minibüse binebilir ve şoföre Ecofarm Kapm’ta ineceğinizi söyleyebilirsiniz. Minibüsler kamp alanının hemen önünden geçmektedir.

Kamp Olanakları: Çadır, bungalov ve hostel konaklama yerleri, WC, duş, elektrik, Wi-Fi, yürüyüş parkurları, yoga, etkinlikler ve atölye çalışmaları.

Kamp Ücreti: Konaklama ücretleri sezona göre değişiklik göstermektedir. Henüz kamp alanına varmadan aşağıdaki numarayı arayarak işletmeden fiyat bilgisi alabilir ve rezervasyonunuzu yapabilirsiniz.

Telefon: 0536 229 46 74

Web Sitesi: https://www.bodrumecofarmkamp.com/

Instagram: https://www.instagram.com/bodrumecofarmkamp/

Haritada Görüntüle >

Çınar Kamp Alanı

Geniş bir otopark alanının bir kısmının kamp alanına dönüştürülmesiyle hizmet veren Çınar Kamping, Bodrum’un Bitez bölgesinde çadır ve karavan konaklaması yapabileceğiniz denize sıfır yerlerden biridir. Merkezi bir noktada bulunması ve denize olan kıyısı nedeniyle tercih edilen kamp alanı iyi bir hizmet altyapısına sahiptir. 24 saat sıcak su, buzdolabı, kafe, restoran, çamaşır makinesi gibi olanaklar mevcut. Ayrıca mangal yakılabilir alanları da bulunmakta.

Kamp alanının zemini çakıl taşlardan oluşuyor. Bunu göz önünde bulundurarak buraya gelmenizi tavsiye ederiz. İyi bir mat ile bu sorunun önüne geçebilirsiniz. Makul bir ücrete sahiptir. Araç sahipleri için oto yıkama hizmeti de bulunmaktadır. Ayrıca market, manav ve tekel bayi gibi yerlere yürüme mesafesinde olması, kamp süreniz boyunca ihtiyaçlarınızı karşılama noktasında iyi bir avantaj olabilir.

Özel araçlarıyla gelenler Bodrum ilçe merkezini geçip Gümbet Sahili yönünde devam ederlerse Bitez’de kamp alanına geleceklerdir. Tesis, Bergamut Caddesi yolu üzerinde kalıyor. Toplu taşımayı tercih edecekler için Bodrum ile Bitez arasında sıklıkla dolmuşlar çalışmaktadır.

Konumu: Sahile Yürüme Mesafesi

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, sıcak su, Wi-Fi, bahçe ve dinlenme yerleri, çadır kamp alanları, büfe ve restoran, otopark alanı v mangal yakılabilir alan. Tesis, restoran, market, manav, bakkal ve tekel bayi gibi yerlere yürüme mesafesindedir.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 50 TL.

Telefon: 0541 742 89 76 – 0530 317 89 89

Web Sitesi: http://www.cinarkamp.com/

Facebook: https://www.facebook.com/cadirkaravankampalani/

Haritada Görüntüle >

Ilgınlar Camping & Plaj

Ilgınlar Plajı Kamp Alanı

Bodrum’un Turgutreis’e yakın sessiz sakin bir kamp alanı olan Ilgınlar Camping, hem çadır konaklaması hem de deniz tatili yapabileceğiniz bölgenin ideal yerlerinden biridir. Kamp alanı doğa ve denizin en güzel halini konuklarına sunuyor. Sahile olan kıyısı ve etrafının yemyeşil ağaçlar içe çevrili olması burada kamp atacaklar için harika bir ortam sağlıyor. Plajı temiz, kumsalı taşsız. Denizi ise çok az dalgalı olup, çocuklu ailelerin de tercih edebileceği bir yerdir. Bahçe alanı geniş olup, çadırlarınızı belirli aralıklarda kurabiliyorsunuz. Ayrıca piknik masaları mevcut ve mangal da yakabiliyorsunuz. Tüm bunlar bir araya geldiğinde gayet keyifli ve bir o kadar da ucuza tatil yapma imkânı sağlıyorsunuz.

Ilgınlar Camping, plaja birkaç adımlık yürüme mesafesindedir. Plajda, şemsiye, şezlong ve soyunma kabinleri mevcut. Denizin keyfini çıkardıktan sonra tesisin barına gelebilir ve burada masmavi deniz manzarasına karşı soğuk içeceklerinizi yudumlayabilirsiniz. Sabah kahvaltısı ve günün diğer öğünleri için yemek hizmeti de bulunmakta. Bu olanaklardan yararlanmak da tesisin fiyat politikasına bakıldığında gayet uygun görünüyor. Bodrum’da bütçenizi koruyup, doğa ile iç içe olup aynı zamanda denize de girebileceğiniz bir yer arıyorsanız size Ilgınlar Camping’i önerebiliriz.

Kamp alanına Bitez’i geçip sahil yolunu takip ederek ulaşabilirsiniz. Tesisin araçlı misafirleri için otopark alanı bulunmaktadır. Toplu taşıma kullanacaklar için Bodrum ilçe merkezinden dolmuşlar düzenli olarak buraya gelmektedir.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, sıcak/soğuk su, üç öğün kahvaltı servisi (ücretli), restoran, otopark alanı, denize girilebilir alan, şezlong, şemsiye, soyunma kabini ve yürüyüş parkuarları.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 50 TL.

Web Sitesi: www.bodrumbungalov.com

Facebook: https://www.facebook.com/ilginlarbeach/

Haritada Görüntüle >

The Camp Bodrum

The Camp Bodrum

Ecofarm Camping ile aynı güzergâhta bulunan The Camp Bodrum, 5.000 m2 alan üzerine kurulu 4 farklı bungalov ve çadır alanları ile kamp deneyimi yaşayabileceğiniz alternatif yerlerden biridir. Kamp alanı yaklaşık 1.500 dikili ağaç ile çevrili. Çadır kurmak için yeterince düzlük mevcut olup hepsi de gölgelik alandadır. Otantik bir köy yerini andıran kamp alanı, ortak dinlenme yerleri, kamp alanları ve etkinlik atölyeleri ile sırt çantalı gezginlere ek olarak çocuklu ailelerin de tercih ettiği yerlerden biridir.

Kahvaltılık için yumurtalar buranın kümesinden alınıyor. Sebze ve meyveler de tamamıyla organik. Tüm temel ihtiyaçlarınıza ek olarak mangal da yakabiliyorsunuz. Barı ve alkollü içecek servisleri de bulunmaktadır. Aynı zamanda tekne turları, dalış, safari ve yelken eğitimleri ile bölgedeki diğer kamp yerlerinden ayrılıyor.

Özel aranızla geliyorsanız Turgutreis’e gelmeden Gümüşlük yol ayrımını göreceksiniz. Burası Terminal Caddesi olarak geçiyor. Bu yöne girdikten sonra yaklaşık 10 dakikalık bir sürüş ile tesise ulaşabilirsiniz. Yolun solunda kalan kamp alanının tabelası olup ayrıca otopark alanı da mevcuttur. Toplu taşımayla gelmeyi düşünüyorsanız Bodrum ilçe otogarından Kadıkalesi’ne giden minibüslere binerek Mobisan Mobilya mağarası önünde inip 2 dakikalık bir yürüyüş sonrası kamp yerine gelebilirsiniz.

Kamp Olanakları: Bungalov ve çadır konaklama yerleri, mangal ve yemek yeme alanları, bar, sıcak duş, WC, elektrik, Wi-Fi, kahvaltı servisi ve ücretsiz otopark.

Kamp Ücreti: 4 farklı bungalov türü bulunmaktadır. Bomboo bungalov 150 TL, Paul Auster bungalov 200 TL, Ceku bungalov 250 TL, Diego bungalov 300 TL.  Bungi çadır konaklama 50 TL.

Telefon: 0542 646 08 27

Web Sitesi: http://www.thecamp-bodrum.com/

Instagram: https://www.instagram.com/thecampbodrum/

Haritada Görüntüle >

Bungalow Bodrum

Bungalov Bodrum, yakın zamanda açılmış olan bir kamp alanıdır. Yeni açılmasına rağmen Bodrum ve çevresindeki diğer kamp yerlerine göre daha minimal ve daha kaliteli bir kamp ortamı sunuyor. Yeniçiftlik-Bodrum yolu üzerinde yer alan kamp alanı, yerleşim yerlerinden uzakta, geniş bir arazi üzerine kurulu ve bungalov konaklaması yapabileceğiniz sessiz sakin bir yer. Bungalovlar 5 yıldız otel konforunu aratmayacak kadar kaliteli ve donanımlıdır.

Bungalov odalar iki ve tek kişilik olmak üzere iki ayrı konaklama biriminden oluşuyor. Her odada klima, lavabo ve duş yeri bulunmaktadır. Ayrıca ortak dinlenme ve aktivite alanı, ücretsiz İnternet bağlantısı, yeme içme yerleri ve çamaşırhane gibi olanaklara sahiptir. Doğa ile iç içe olup kaliteli bir kamp deneyimi yaşamak ve kamp süreniz boyunca kaliteli bir hizmet almak isterseniz burayı tercih edebilirsiniz.

Muğla yönünden gelen özel araç sahipleri Yalıçiftlik kavşağından Yalı yönüne dönerek Mumcular yolunu takip ederlerse yolun 4. km’sinde tesisin tabelalarını göreceklerdir. Bodrum yönünden gelenler ise Eski Bodrum yolunu takip ederek ulaşımlarını sağlayabilirler. Toplu taşımayı kullanacak olanlar için Bodrum ilçe otogarından Yalıçiftlik ve Mumcular yönüne giden minibüsler bulunmaktadır.

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, Wi-Fi, bahçe alanı, 24 saat resepsiyon, restoran/bar, çamaşırhane, otopark alanı, bisiklet ve scooter kiralama, tekne gezi ve safari doğa turları.

Kamp Ücreti: Konaklama ücretleri sezona göre değişiklik göstermektedir. Henüz kamp alanına varmadan aşağıdaki numarayı arayarak işletmeden fiyat bilgisi alabilir ve rezervasyonunuzu yapabilirsiniz.

Telefon: 0532 370 82 33

Web Sitesi: https://www.bungalowbodrum.com/

Haritada Görüntüle >

Bodrum Masalı Camping

Bodrum’un Gümüşlük tatil beldesinde, mandalina ağaçlarının arasında, doğa ile iç içe keyifli bir kamp deneyimi yaşayabilmenize olanak tanıyan Masalı Camping, sırt çantalı gezginler ve çocuklu aileler için ideal yerlerden biridir. Bir aile işletmesi olan Masalı Camping’de çadır ve oda konaklaması yapabiliyorsunuz. Dileyen tesisin kendi çadırlarını da kiralayabiliyor. Kamp alanı geniş bir arazi üzerine kurulu ve bahçesinde mandalina ağaçlarına ek olarak çeşitli ağaçlık yerler bulunuyor. Ortak dinlenme alanlarında oyun oynayabilir, etkinliklere katılabilir veya tembellik edip hamakta uyuyabilirsiniz. Dileyen mangal da yakabiliyor.

Mangal ile uğraşmak istemeyenler için kahvaltı servisine ek olarak günün diğer öğünleri için tesisin yemek hizmeti bulunmaktadır. WC, elektrik, duş ve Wi-Fi gibi olanaklar mevcut olup ayrıca çamaşır makinesi de bulunmaktadır.

Masalı Camping’e Bodrum-Turgutreis karayolu üzerinden Gürece Köyü’nü geçtikten 1 km sonra Dereköy İstikametine saparak Peksimet Köyü’nü geçip Adnan Menderes Caddesi üzerinden ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Tesisin yol üzerinde tabelası bulunmaktadır. Ayrıca araç sahipleri için otopark alanı mevcuttur. Toplu taşıma kullanarak kamp alanına gelmeyi düşünen kişiler ise Bodrum-Gümüşlük arası her gün sık aralıklarla çalışan minibüslere binerek ulaşımlarını sağlayabilir.

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, Wi-Fi, ateş ve mangal yakılabilir alan, temiz su, lavabo, ocak, buzdolabı, çadır ve karavan konaklama yerleri.

Kamp Ücreti: 3 kişilik çadır kiralama 165 TL, kendi çadırıyla gelenler 40 TL, paylaşımlı hostel ofasında tek kişilik yatak ücreti 60 TL, karavan konaklama 50 TL.

Telefon: 0252 394 36 37 – 0533 278 31 20 – 0538 295 10 20

Web Sitesi: http://www.bodrummasalicamping.com/

Instagram: https://www.instagram.com/bodrummasalicamping/

Haritada Görüntüle >

Pitos Bungalows

Pitos Bungalows

Gümüşlük’te denizin insana huzur veren dalga sesleri ve tatlı esintisi ile birlikte uyuyabileceğiniz Pitos Bungalows, yemyeşil bir bahçe içerisinde dört farklı bungalov türü ile konaklama hizmeti veren yerlerden biridir. Konaklama birimleri ağaç evlerden oluşmakta olup, çok tatlı bir tasarıma sahipler. Odaların tamamında WC, banyo, saç kurutma makinesi ve havlu gibi olanaklar bulunmaktadır.

Tesisisin sahip olduğu manzara şahane. Gün batımını izleyebileceğiniz iyi bir noktada konumlanıyor. Denize sıfır ve kendine ait bir de plajı bulunmakta. Plajda duş yeri, soyunma kabinleri, şezlong ve şemsiye bulunmaktadır. Gün boyunca denizin keyfini çıkarıp akşamüzeri yemeğinizi yedikten sonra mandalina ağaçlarının altında yorgunluğunuzu atabilirsiniz. Dileyen dışarıdan yiyecek getirebileceği gibi, tesisin restoranından Türk ve dünya mutfağından oluşan yemekleri de yiyebilir.

Pitos Bungalows kolay ulaşılabilir bir konumda yer alıyor. Bodrum’a 20, Turgutreis’e 4 ve Gümüşlük’e 2 km mesafe bulunan kamp alanına her yarım saatte bir çalışan minibüsler ile kolayca ulaşabilirsiniz. Özel araçlarıyla gelecek olanlar için tesisin otopark alanı mevcuttur.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, banyo, klima, saç kurutma makinesi, Wi-Fi, plaj, şemsiye, şezlong, soyunma kabinleri, restoran ve bar, çocuk bakıcısı, güneşlenme çimenliği, otopark, bahçe teras, çatı bahçesi, güvenlik görevlisi, kuru temizleme, bisiklet kiralama, su sporları, havaalanına servis, jet ski ve deniz kayağı kiralama.

Kamp Ücreti: Tek kişilik bungalov 120, iki kişilik 240, üç kişilik 300 ve 4 kişilik 360 TL.

Telefon: 0533 723 94 37

Web Sitesi: http://www.pitosbungalows.com/

Instagram: https://www.instagram.com/pitosbungalows_bodrum/

Haritada Görüntüle >

Begonvil Türkbükü Camping

Begonvil Türkbükü Camping

Begonvil Türkbükü, yemyeşil bir bahçe alan içerisinde kendi çadırınızla veya tesisin bungalov kıl çadırlarında kalabileceğiniz, denize yalnızca 150 metre mesafede bulunan alternatif bir konaklama yeridir. Kendi çadırıyla konaklamak isteyenler için tesisin gerekli tüm altyapısı mevcut olup, dileyen kıl çadırlarda kalarak özel WC, duş ve mutfak alanından yararlanabiliyor. Tesis, konuklarına 3.500 m2’lik geniş bir çadır kurma alanı sunuyor. Bu da özellikle pandemi sonrası mesafeye önem veren konuklar için artı bir avantaj olacaktır.

Sabah uyandığınızda yoga veya meditasyon yaparak güne başlıyor ardından tesisin tamamıyla organik ürünlerle hazırlamış olduğu kahvaltıdan yapıyorsunuz. Gün ortasında dileyen denize gidebilir veya bölgede keyifli bir gezintiye çıkabilir. Begonvil Türkbükü, ücretli ve ücretsiz plajlara ve eğlence mekânlarına yürüme mesafesindedir.

Tesis, Göltürkbükü Belediye’sine 200 metre mesafede kalıyor. Merkez Atatürk Caddesi üzerinden ulaşabileceğiniz kamp alanı, özel araç sahipleri için otopark alanına da sahiptir. Toplu taşımayı kullanacak olanlar için Muğla veya çevre yerlerden Türkbükü’ne her yarım saatte bir minibüsler hareket etmektedir.

Konumu: Sahile Yürüme Mesafesi

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, 24 saat sıcak su, ortak kullanım mutfak alanı, çadır ve bungalov kıl çadır konaklama yerleri, Wi-Fi, bahçe alanı ve otopark.

Kamp Ücreti: Kendi çadırıyla gelenler kişi başı 60 TL, bungalov kıl çadırı kişi başı 150 TL. 0-7 yaş ücretsiz, 7-12 yaş %50 indirimlidir.

Telefon: 0542 408 28 04

Web Sitesi: https://www.begonvilturkbuku.com/

Instagram: https://www.instagram.com/begonvilturkbuku/

Haritada Görüntüle >

Yorum yapın

Bizi Takip Edin