Beyrut’ta Nerede Kalınır? Otel Tavsiyeleri

Lübnan’ın başkenti Beyrut, otantik bir gezi yapmak isteyen ziyaretçilerin en çok tercih ettiği destinasyonlar arasında bulunuyor. 

Köklü bir tarihe sahip olan şehir, pek çok önemli tarihi ziyaret noktasına ev sahipliği yapıyor. Bunun yanı sıra uygun bir tatil olanağı sunması nedeniyle de tercih edilmektedir. Eğer siz de Beyrut’a bir tatil planlıyorsanız Beyrut’ta nerede kalınır? sorusunun cevabı için yazımıza göz atabilirsiniz.

Beyrut’ta Nerede Kalınır?

Beyrut şehri küçük bir şehir olduğu için burada çok fazla konaklama bölgesi bulunmuyor. Ziyaretçilerin büyük çoğunluğu konaklamak için şehir merkezi, Hamra, Raouche ve Achrafieh bölgelerinden birini tercih etmektedir.

Şehir Merkezi: En ideal konaklama seçeneklerinin bulunduğu şehir merkezi hem Beyrut’un gezilecek yerlerine yakınlığı hem de eğlence mekanlarına, restoran ve cafelere yakınlığı ile ziyaretçiler için ilk akla gelen bölge olmaktadır. Burada çok üst düzey otellerin yanı sıra daha az yıldıza sahip daha uygun fiyatlara sahip oteller de bulmak mümkün olmaktadır.

Hamra Bölgesi: Burası şehrin batı bölgesinde yer alıyor ve özellikle daha uygun bütçeli genç gezginler bu bölgeyi konaklamak için tercih etmektedir.

Achrafieh Bölgesi: Uygun fiyatlı ve şehir merkezine yakın bir konaklama seçeneği arayan ziyaretçiler için şehrin doğu tarafındaki bu bölgeyi tercih edebilirler.

Raouche Bölgesi: Lüks konaklama seçeneklerinin yoğunlaştığı bu bölge, şehrin diğer bölgelerine göre daha pahalı otel seçenekleri sunuyor.

Beyrut Otel Tavsiyeleri

Şehirdeki otellerle ilgili fikir vermesi açısından sizin için bazı otelleri listeledik;

Talal Hotel

Talal Hotel

Gemmayzeh Caddesi’ne 10 dakikalık yürüme mesafesinde bulunan otel, şehir merkezindeki en uygun konaklama seçeneklerinin başında geliyor. Bazı ziyaretçiler temizlik konusunda mükemmel olmadığını söylese de genel olarak ziyaretçiler bu oteli tavsiye etmektedir. Eğer çok lüks bir hizmet beklentiniz yoksa Talal Hotel, ilgili personeli ve ekonomik odalarıyla sizi memnun edecektir. Burada konaklamak için rezervasyonunuzu buradan yaptırabilirsiniz.

Gems Hotel 4*

Gems Hotel

Hamra Caddesi’nin hemen bir arka sokağında bulunan tesis, fiyat/fayda açısından şehirde tercih edilebilecek en ideal oteller arasında bulunuyor. Otelin lokasyonu, temizliği ve muhteşem hizmet kalitesi göz önünde bulundurulduğunda tercih edilebilecek otellerden birinin burası olduğunu söyleyebiliriz. Detaylar ve rezervasyon için tıklayınız.

Lancaster Raouche Hotel 4*

Lancaster Raouche Hotel

Raouche bölgesinde butik otel konseptinde hizmet veren işletme Ramlet al Bayda Plajı’na sadece 5 dakikalık yürüme mesafesiyle denizin tadını çıkarmak isteyenler için Beyrut’ta nerede kalınır? sorusunun en iyi cevaplarından biri. Bu otelde konaklamaya karar verdiyseniz rezervasyon için nok nok

Otel Saifi Suites 4*

Otel Saifi Suites

Bu 4 yıldızlı keyifli otel, şehir merkezine araçla sadece 5 dakikalık mesafede bulunuyor. Muhteşem konumdaki otel ilgili personeli sayesinde ziyaretçilerin aldıkları hizmetten çok memnun bir şekilde ayrılmasını sağlıyor. Hemen şimdi burayı tıklayarak rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

Sofitel Beirut Le Gabriel 5*

Sofitel Beirut Le Gabriel

Achrafieh bölgesinde tercih edebileceğiniz 5 yıldızlı tesiste konaklayarak şehrin alışveriş, eğlence ve önemli noktalarına yürüyerek kolay bir şekilde ulaşma şansına sahip olabiliyorsunuz. Bu otelde konaklamak isterseniz hemen şimdi rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin