Antalya’da Nerede Kalınır? 5 Otel Tavsiyesi

Her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlayan ülkemizin en önemli turizm destinasyonlarından biri olan Antalya, gerek muhteşem gezilecek yerleri gerekse masmavi denizi ile hem yerli hem yabancı turistlerin ilgi odağı olmayı başarıyor.

Antalya’ya gelenlerin en önemli konulardan biri de konaklama oluyor. Antalya’da nerede kalınır diye merak eden ziyaretçiler tatillerini planlarken bu konuda hayli fazla kafa yorabiliyor. Yazımızda Antalya’nın konaklama seçenekleri hakkında detaylara ve Antalya otel önerilerine yer vermeye gayret ettik.

1- Antalya’da Nerede Kalınır?

Antalya'da Nerede Kalınır?

Antalya’ya gelenlerin tercih edebileceği bazı bölgeler bulunmaktadır. Buraya gelen ziyaretçiler genellikle birazdan bahsedeceğimiz bölgeleri konaklamak için tercih etmektedir.

Eğer Antalya’nın tarihi yerlerine yakın bir bölgede konaklamayı ve ulaşım noktasında kolaylık yaşamak istiyorsanız Kaleiçi bölgesini tercih etmenizde fayda var. Şehrin bir diğer merkezi noktası olan Lara bölgesi ise lüks otel ve tatil köyü seçenekleri ile şehirdeki tercih edilen önemli konaklama noktalarının başında gelmektedir. Bunun dışında Konyaaltı, Kemer, Kaş, Alanya, Belek, Side, Olimpos ve Çıralı da şehrin turizm açısından zengin konaklama bölgeleri arasındadır. Alanya’da konaklama seçeneklerini incelemek için burayı, Kemer’deki konaklama seçenekleri için ise burayı tıklayarak yazılarımızı okuyabilirsiniz.

2- Antalya Otel Tavsiyeleri

Antalya genelinde pek çok otel seçeneği olduğu için öncelikle konaklayacağınız beldeyi tercih edip ardından otel arayışına girmeniz mantıklı olacaktır. Konaklamanızı daha uygun fiyatlara yapabilmeniz için ise mutlaka erken rezervasyon yapmanızı öneriyoruz. Biz gene de şehirdeki otellerle ilgili fikir vermesi adına sizin için bazı otel önerilerinde bulunmak istedik;

#1 White Garden Pansion

Kaleiçi bölgesinde bulunan pansiyon şehrin en çok tercih edilen uygun fiyatlı ve merkezi konaklama seçenekleri arasında bulunuyor. Tesiste bulunan yüzme havuzunun yanı sıra yürüme mesafesinde olan plajı da yüzmek için değerlendirebilirsiniz.

#2 Crowne Plaza Hotel Antalya

Konyaaltı bölgesinde bulunan otel, hem merkezi konumu ile hem de lüks hizmeti ile ziyaretçilerin sıklıkla tercih ettiği yerlerin başında gelmektedir. Otelde ziyaretçilerin konforu için gerekli olabilecek her türlü detayın düşünülmüş olması da burasını Antalya’da nerede kalınır? sorusunun en güzel cevaplarından biri yapmaktadır.

#3 Delphin Palace Hotel Antalya

Şehir merkezine 15 km. mesafede bulunan otel, Lara Plajı civarında en çok tercih edilen yerlerin başında gelmektedir. Yorum sitelerinde otelin aldığı puanın yüksekliği de buranın ne kadar çok beğenildiği ile ilgili ziyaretçilere fikir veriyor.

#4 Mediterra Art Hotel

Ziyaretçilerin genel olarak odaları küçük bulmasına rağmen merkezi olması ve verilen parayı hak etmesi ile tercih edilebilecek bir otel. Otantik bir binada butik konseptte hizmet veren otel, bazı ziyaretçiler tarafından beğenilmese de ziyaretçilerin büyük çoğunluğunun burasıyla ilgili olumlu geri bildirimde bulunması oteli tercih edilebilir kılıyor.

#5 Urcu Hotel

Kaleiçi bölgesinde şehrin olanaklarına yakın ancak gürültüden uzak bir noktada bulunan otel temizliği, ekonomik oluşu, güleryüzlü personeli ve daha birçok özelliği ile Antalya’da tercih edilebilecek keyifli otellerden biridir. Eğer Kaleiçi’nde kalmayı planlıyorsanız bu oteli de seçenekleriniz arasına dahil edebilirsiniz.

Antalya’daki otel seçenekleri elbette bunlarla sınırlı değil. Biz de içlerinden bazı otelleri seçerek sizin için sıraladık. Sizin de Antalya’da önerebileceğiniz memnun kaldığınız oteller varsa bizimle yorum kısmından paylaşırsanız listemize ekleyebilir ve ziyaretçilerimize daha fazla yardımcı olabiliriz.

**Antalya otelleri hakkındaki fikir ve görüşlerinizi aşağıda yer alan yorumlar butonundan bizlerle paylaşabilir, tavsiye oteller ile katkıda bulunabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin