Antalya Lezzet Durakları

Lezzetli yemeklerin muhteşem deniz manzarasıyla buluştuğu Antalya’nın, iştahınızı kabartacak hem göze hem de mideye hitap eden birçok yöresel lezzeti bulunmakta.

Damaklarımızı şenlendiren bu yemeklerin tadına bakabileceğiniz gözde mekanları sizler için “Antalya Lezzet Durakları” yazımızda derledik. Antalya’nın yöresel yemekleri hakkında detaylı bilgileri diğer içeriğimizden alabilirsiniz.

Seraser Fine Dining Restaurant

Seraser Fine Dining Restaurant

Lezzetli bir deneyim yaşamak için uğrayabileceğiniz nezih ve şık mekanlardan. Kaleiçi’nde romantik yemekler için veya aile toplantıları için tercih edebileceğiniz restoran, seçkin bir menüye sahip.

İçerisinde dünya mutfağı ve Akdeniz mutfağının en güzel yemeklerini barındıran menü, damağınızı şenlendirecek. Hoş bir akşam ve güzel bir atmosferi tatmadan gitmek istemiyorsanız Fine Dining’i ziyaret etmenizi öneriyoruz.

Adres Tarifi

İletişim Bilgileri
Telefon: (0242) 247 60 15

Çalışma Saatleri
12:00–00:00

Gazetta Brasserie

Gazetta Brasserie

İtalya’ya gitmeden İtalyan yemeklerinin en başarılı hallerini denemek ister misiniz? O zaman Kaleiçi’ne doğru yola çıkın ve Gazetta’dan içeri adım atın. İtalyan ve Türk mutfağının en güzel yemeklerini, harika görsel sunumlarla servis ederek hem midenize hem gözünüze hitap eden bir mekandan söz ediyoruz.

Özellikle pizzalarını denemeden gitmeniz büyük hata olur. İncecik hamur üzerine isteğiniz üzerine oluşturduğunuz pizzanız ile hoş atmosferin tadını çıkartabilirsiniz. Gazetta, Antalya’da uğramanızı önerdiğimiz şık mekanlardan biri.

Adres Tarifi

İletişim Bilgisi
(0242) 247 56 76

Çalışma Saatleri
12:00–01:00

David People Coffee and Food

David People Coffee and Food

İster arkadaşlarınızla isterseniz çocuklarınızla ailecek gidebileceğiniz David People Coffee, kahve çekirdeklerine sihirle dokunarak size enfes tatlar sunuyor.

İçeriye adım attığınız andan itibaren kahve kokularını duyacak ve anında tatmak isteyeceksiniz. Menüsündeki bin bir çeşit kahve türüyle en iyi baristaların elinden lezzetli kahveler sizi bekliyor.

Adres Tarifi

İletişim Bilgisi
0242 324 1944

Çalışma Saatleri
08:00-02:00

il Vicino Pizzeria

il Vicino Pizzeria

Antalya Kaleiçi’nde sakin sessiz ve keyifli bir ortam arıyorsanız burası tam size göre. İçerisindeki İtalyan konsepti ve pizza menüsüyle damak tadınıza uygun lezzetler bulabilirsiniz.

Seçkin menüsü ve içecek servisi ile istediğiniz lezzetleri tadabilir hoşça vakit geçirebilirsiniz. Vicino Pizzeria Kaleiçi’nde keyifli bir gün geçirmek isteyenleri bekliyor.

Adres Tarifi

İletişim Bilgileri
0242 244 4053

Çalışma Saatleri
12:00-00:00

Vanilla

Vanilla

Kolay erişilebilir konumuyla Kaleiçi’nde gidebileceğiniz güzel mekanlardan. Vanilla, şık dekorasyonu ve dünya mutfağının sunumuyla misafirlerine güler yüzlü hizmet sunuyor. Vanilla’da tatlıdan ana yemeklere birçok lezzeti deneyimleyip, Dünya mutfağının en güzel yemeklerinin tadına bakabilirsiniz.

Adres Tarifi

İletişim Bilgileri
+90 242 247 6013

Çalışma Saatleri
23:30-22:30

Castle Brasserie

Castle Brasserie

Hoş ambiyans, müzik, eğlence hepsini bir arada Castle Brasserie’de bulabilirsiniz. Restoran içerisinde arkadaşlarınızla veya ailenizle rahatça vakit geçirilebilir ve lezzetli dünya mutfağının tadına bakabilirsiniz.

İtalyan, Akdeniz, Fransız mutfağından esintiler bulabileceğiniz menüde ayrıca seçkin içki menüsüne de sahip. Çocuklarınızla beraberde eğlenebileceğiniz mekana uğramadan gitmemenizi öneririz.

Adres Tarifi

İletişim Bilgisi
0506 861 04 50

Çalışma Saatleri
10:00-11:00

Burger Sound

Burger Sound

Fast food yemek istediğinizde hamburgerlerin en lezzetlilerini tadabileceğiniz Burger Sound hem yetişkinler hem de çocuklar için oldukça ideal. Siyah ekmeğiyle farklı ve ilgi çekici sunumuyla iştahınızı kabartıyor.

Hamburgerlere verdikleri farklı isimlerde, eğlenceli bir konsept yakalayan Burger Sound, hızlı, doyurucu ve lezzetli hamburgerleriyle uğramanız gereken mekanlardan.

Adres Tarifi

İletişim Bilgileri
(0242) 324 28 29

Çalışma Saatleri
11:00–00:00

Tea’s Lunchroom & Deco Home

Tea's Lunchroom & Deco Home

Vintage tarzıyla fark yaratan mekan, hoş ambiyansı ile size kendinizi farklı bir dünyada hissettirecek. Çayları ve tatlıları özellikle denenmesi gereken kafe, dekorasyonda da oldukça iddialı.

Tea’s Lunchroom & Deco Home’da farklı fotoğraflar çekip güzel bir atmosfer yakalayabilirsiniz. Ambiyansla beraber göze de damağa da hitap eden kafe popüler mekanlar arasında.

Adres Bilgisi

İletişim Bilgisi
0543 233 44 64

Çalışma Saatleri
12.00–23.00

Yorum yapın

Bizi Takip Edin