St. Andrews’ta Nerede Kalınır? 5 Otel Tavsiyesi

St. Andrews, dünya üzerindeki golf tutkunları için hac yeri olarak kabul edilmektedir. Bölge sadece bu yönüyle dahi görülmeyi hak eden İskoçya’nın otantik kasabalarından biri olmayı başarıyor.

Yazımızda bu şehri ziyaret etmek isteyenler için St. Andrews’ta nerede kalınır? ve St. Andrews otel tavsiyeleri gibi önemli soruların cevaplarına yer verdik. Siz de bu şehri görmeyi düşünüyorsanız konaklamayla ilgili merak ettiklerinizi bu yazımızdan öğrenebilir, otel tavsiyelerimiz sayesinde kalacağınız oteli kolay bir şekilde belirleyebilirsiniz.

1- St. Andrews’ta Nerede Kalınır?

St. Andrews’te pek çok konaklama seçeneği bulunuyor. Bu konaklama seçenekleri çok pahalı 5 yıldızlı oteller olabileceği gibi uygun fiyatlı hosteller de olabilmektedir. Bu nedenle şehirde bütçenize uygun bir oteli kolay bir şekilde bulabileceğinizi söyleyebiliriz.

Kasabaya geldiğinizde şehir merkezine yakın bölgeleri tercih ederek St. Andrews’in gezilecek yerlerine yakın olarak ulaşım konusunda avantajlı olabilirsiniz.

2- St. Andrews Otel Tavsiyeleri

Listenin ilk sırasında;

#1 The Inn At Lathones 4*

The Inn At Lathones

Şehir merkezine 8 km. mesafede bulunan bu konaklama seçeneği, özellikle ekonomik bir yer arayanların tercih edebileceği ücretlendirmesi ile dikkat çekiyor. Fiyat/performans olarak değerlendirildiğinde oldukça cazip olan bu otelde konaklamak için buradan rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

#2 Macdonald Rusacks Hotel 4*

Macdonald Rusacks Hotel

Otel, St. Andrews Kalesi’ne sadece 10 dakikalık yürüme mesafesinde bulunuyor. Bu da oteli konaklamak için daha cazip bir seçenek haline getirmektedir. Özellikle golf tutkunları için iyi bir konaklama seçeneği olan otelde kalmak isterseniz buradan rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

#3 Hotel Du Vin 4*

hotel du vin

2014 yılında yenilenerek hizmet vermeye devam eden otel, şehir merkezine çok yakın bir konumda bulunuyor. Old Course golf sahasına bakan otel, sahip olduğu İskoç dekoru ile kendinizi İskoçya’da hissetmenize yardımcı oluyor. Listemize dahil ettiğimiz bu oteli siz de beğendiyseniz rezervasyon yaptırmak için sizi böyle alalım…

#4 Old Course Hotel 5*

Old Course Hotel

Şehir merkezine 10 dakikalık yürüme mesafesinde bulunan otel, kuşkusuz şehrin en beğenilen ve en çok tercih edilen konaklama seçenekleri arasında yer alıyor. 17. yüzyıldan kalma tarihi bir yapıda hizmet veren otel, lüks bir konaklama deneyimi yaşamak isteyenler için çok ideal bir tercih olabilir. Rezervasyon için böyle tıklayabilirsiniz.

#5 Fairmont St Andrews 5*

Fairmont St Andrews

St. Andrews’in 3 mil doğusunda bulunan otel, golf tutkunları tarafından oldukça fazla tercih edilmektedir. Eğer muhteşem manzaralar yakalamak istiyorsanız bu otelin sizin için doğru adres olduğunu söyleyebiliriz. Bu otele rezervasyon yaptırmak ve detaylı fotoğraflarını incelemek için burayı ziyaret edebilirsiniz.

*St. Andrews’ta nerede kalınır? sorusunun cevabını da aldığınıza göre gelelim bu kasabaya nasıl gidebileceğiniz konusuna… St. Andrews için en yakın havaalanı Edinburgh’da bulunuyor ve Edinburgh uçuşunuzu gerçekleştirdikten sonra gerçekleştirdikten sonra buradan araç kiralayarak ya da trenle ortalama 2 saatte kendinizi St. Andrews’te bulabilirsiniz.

Şimdiden keyifli bir tatil geçirmeniz dileğiyle…

Yazı ile ilgili fikir ve görüşlerinizi aşağıda yer alan yorumlar butonunda bizlerle paylaşabilir, yazımızın geliştiricilerinden biri olabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin