Waterford Gece Hayatı | 5 Gece Eğlence Mekanı

Waterford, gezilecek tarihi yerleri kadar renkli Waterford gece hayatı ile de ziyaretçilerin keyifli bir tatil geçirmesine olanak tanıyan bir kent.

Waterford gece hayatı ile de turistlerin ilgi gösterdiği yerlerden biri. Bu yazımızda sizin için şehrin gece yaşamını ele aldık ve şehirde gidebileceğiniz önemli mekanları listeledik. Siz de bu listeye eklememizi istediğiniz mekanlar olursa çekinmeden sol kısımdaki yorum butonuna tıklayarak bize yazabilirsiniz.

1- Waterford Gece Hayatı

Waterford gece hayatı, Galway ya da Dublin gibi şehirler kadar olmasa da turistlerin akşamları çok keyifli zamanlar geçirmesi için gerekli olan bütün şartları sağlamışa benziyor.

Waterford’da diğer İrlanda şehirlerinde olduğu gibi publar ve barlar, gece yaşamının amiral gemisi konumunda bulunuyor. Waterford’a geldiğinizde gece yarısına kadar bu mekanlarda sakin seyreden bir akşam geçirebilir ardından da kulüplere giderek daha çılgın ve hareketli bir gece yaşamına adım atabilirsiniz.

2- Waterford’da Gidebileceğiniz Mekanlar

Waterford'da Gidebileceğiniz Mekanlar

#1 Kazbar

Modern bir tasarımlar müşterilerini ağırlayan bu mekanda hem leziz yemeklerin tadına bakabilir hem de kokteyllerle çok keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Mekanın samimi ortamından çok etkileneceğinizden emin olabilirsiniz.

#2 The Foundry Nightclub

Hafta sonu Waterford’a bir gezi planlıyorsanız ve arkadaşlarınızla çok hareketli bir gece yaşamak istiyorsanız listenizde bu gece kulübü mutlaka ziyaret edilecek yerler listenizde bulunmalı. Mekana giderken giyiminize özen göstermenizde fayda var çünkü güvenlik sizi içeri alamayabilir.

#3 Henry Downes

1797 yılından bu yana kapılarını müşterilerine açan bu pub, şehrin en cool mekanlarından biri olabilir. Mekan insanların sohbet etmesine odaklı bir şekilde tasarlandığı için burada müzik yerine sohbete odaklanmanız gerekiyor.

#4 Phil Grime’s Pub

Tipik bir İrlanda pubı olan mekanda içkinizi yudumlarken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Şehir merkezine çok yakın bir konumda bulunan mekan samimi atmosferi ile dost meclislerinin vazgeçilmez noktalarından biri.

#5 Gingerman

Profesyonel bir şekilde yönetilen mekan bol kepçe menüleriyle sunduğu yemekleri ve etkileyici içecekleriyle mutlaka ziyaret edilmesi gereken mekanların başında geliyor. Bizce Gingerman Waterford gece hayatı için önemli bir durak.

**Waterford gece hayatı hakkında bildiklerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlere iletebilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin