Kinsale Alışveriş Rehberi | 6 Alışveriş Noktası

Cork’un keyifli uğrak noktalarından Kinsale, Cork’a gelenlerin mutlaka zaman ayırması gereken duraklarının başında geliyor.

Hazırladığımız Kinsale alışveriş rehberi içinde Kinsale’den ne alınır? Kinsale’de nerede alışveriş yapılır? gibi soruların cevaplarına yer vererek kentte keyifli bir alışveriş turu yapmanız için gerekli bilgileri toparladık.

1- Kinsale Alışveriş Rehberi

Kinsale’ye geldiğinizde eşsiz tasarımlara sahip hediyelik eşyalara ve takılar satın alarak tatilinize unutulmaz bir dokunuş yapabilirsiniz. Dilerseniz şehirde sanat ürünleri ve kıyafetler satın alabileceğiniz pek çok mağazayı da ziyaret edebilirsiniz.

2- Kinsale’de Nerede Alışveriş Yapılır?

Kinsale'de Nerede Alışveriş Yapılır

Sizin için kasabada uğrayabileceğiniz alışveriş duraklarından bir kısmını listeledik. Sizin de listemize eklememizi istediğiniz alışveriş noktaları varsa bize yorum kısmından yazmayı ihmal etmeyin.

#1 Giles Norman Gallery

Ünlü fotoğrafçı Giles Norman’ın İrlanda’ya ait pek çok siyah beyaz fotoğrafı bu galeride ziyaretçilerin beğenisine sunulmaktadır. Eğer siz de Kinsale hatırası olarak siyah beyaz formda bir fotoğraf almak istiyorsanız uğramanız gereken yer kesinlikle burası.

#2 Kinsale Crystal

Girdiğinizde milyonlarca kristal ışıltısının sizi karşıladığı bu dükkan bir aile tarafından işletilmektedir. Buradan İrlanda’nın meşhur kristal ürünlerinden satın alarak hem kendi evinizi hem de dostlarınızın evini daha zengin ve gösterişli bir hale getirme şansını yakalayabilirsiniz.

#3 Boland

Geniş ürün yelpazesi ile hizmet veren bu hediyelik eşya dükkanında herkese göre bir şeyler bulmak mümkün. Boland, Kinsale’de hediyelik eşya bakanlar için Kinsale’de nerede alışveiş yapılır? sorusunun en güzel cevaplarından biri olmayı kesinlikle başarıyor. Bu nedenle buraya vakit ayırmanızı öneriyoruz.

#4 Granny’s Bottom Drawer

Klasik ve çağdaş unsurların bir araya getirildiği yün ve ipek kıyafetlerden vintage tarzı pek çok eşyaya kadar farklı seçenekleri barındıran bu mağaza Kinsale’de mutlaka ziyaret edilmesi gereken keyifli alışveriş duraklarından biri.

#5 Enibas Irish Jewellery

İrlanda’dan dönüşünüzde yanınızda takı ve mücevherler götürmek isterseniz bu etkileyici mağazayı ziyaret etmenizi öneriyoruz.

#6 Farmers Market

Kentin en taze ürünlerini arıyorsanız uğrayacağınız yer Farmers Market olmalı. Burada çiftçilerin ürettiği ürünleri bulabilir ve kentin pazar kültürünü yakından tanıma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin