Didim Kamp Yerleri – Didim’de Kamp Yapılacak En İyi 14 Yer!

Aydın’ın doğa ve deniz manzaralı turistik ilçelerinden biri olan Didim, Türkiye’nin en popüler cazibe merkezlerinden biridir. Didim, ziyaretçilerine güneşin ve denizin tadını çıkarabilecekleri altın sarısı kumsallara sahip plajlar, tarih meraklıların keşfedebilecekleri bolca anıt ve kalıntılar, lezzet düşkünleri için deniz manzaralı şık restoranlar ve doğa sporları meraklıları için harikulade manzaralı yürüyüş parkurları, çadır, karavan ve bungalov yerleri sunuyor.

Didim, tüm çevre yerlere iyi bir ulaşım bağlantısına sahiptir. Akbük, Söke, Kuşadası ve Aydın gibi yerlerden buraya her gün sık aralıklarla otobüsler çalışmaktadır. Kendi aracınızla gelebileceğiniz gibi çekme karavan sahipleri de gönül rahatlığıyla Didim’e gelebilir ve buradaki karavan kamp yerlerinde konaklayabilir. İlçe merkezinin denize kıyı olan yerleri pek çok otelin yanı sıra çadır ve karavan kamp yerlerine de ev sahipliği yapmaktadır. Bir sonraki tatilinizi Didim’de geçirmek istiyor ve konaklamayı doğayla baş başa kalıp ama aynı zamanda denize de girmek istiyorsanız bu doğrultuda sizler için hazırladığımız Didim kamp yerlerine göz atabilir, bütçe ve zevklerinize göre bir tercihte bulunabilirsiniz.

Ücretsiz Kamp Yerleri

Akbük Koyu Kamp Alanı

İlçe merkezine 20 km mesafede bulunan Akbük Koyu, Didim’in en güzel yerlerinden biridir. Geniş ve altın sarısı kumsalları ile halka açık ücretsiz bir yer olan Akbük Sahili, hem denize girip suyun tadını çıkarabileceğiniz hem de çadır kapı yapabileceğiniz ideal yerlerden biridir. Sahil boyunca yemyeşil ağaçlar, şemsiyesi olmayanların imdadına yetişiyor. Tabi, ağaç altı gölge yerleri kapabilmek için sabahın erken saatlerinde gelmek gerekiyor. Dileyen koya yürüme mesafesinde bulunan Esinti Halk Plajı’nı da tercih edebilir.

Akbük Sahili’nin halka açık ücretsiz bir yer olması nedeniyle yediden yetmişe her yaştan insan tarafından tercih ediliyor. Burası çocuklu aileler için de ideal yerlerden biridir. Sahil kısmı temiz ve kumdan oluşuyor. Denizinin dalgalı olması küçük çocuklar için biraz tehlike yaratabilir. Gece konaklamak için kamp atmayı düşünenler için sahilde WC ve duş gibi imkânların olmadığını hatırlatmak isteriz. Bununla birlikte yeme içme ihtiyaçları için herhangi bir büfe veya market yeri de bulunmamakta. Ancak, yürüme mesafesindeki Esinti Halk Plajı’na giderek WC, duş, şemsiye ve şezlong dâhil tüm yeme içme ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Akbük Koyu’na Didim ve Aydın şehir merkezinden her gün belirli saatlerde minibüsler hareket etmektedir. Özel aracıyla gelecek olanlar Aydın’dan Söke istikametine ilerleyerek ilçe merkezini geçtikten sonra Akbük tabelaları yardımıyla ulaşımlarını sağlayabilirler. Sahil boyunca araç park yerleri bulunmaktadır.

Konumu: Koy

Kamp Olanakları: Akbük Koyu’na yakın Esinti Halk Plajı’ndan WC, duş, şezlong, şemsiye, soyunma kabinleri, büfe ve restoran gibi imkânlardan yararlanabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Akkum Sağtur Plajı Kamp Alanı

Didim ilçe merkezine birkaç dakikalık sürüş mesafesinde Mavişehir mevkiinde bulunan Sağtur Plajı, Akbük Koyu’na kıyasla aşırı kalabalık ve rüzgâr alan bir yerdir. Ancak yerleşim yerine yakın olması burayı daha cazip kılıyor. Denizden çıkıp bir şeyler atıştırmak istediğinizde veya kamp öncesi alışveriş yapmak istediğinizde ihtiyaç duyabileceğiniz hemen her şey eliniz altında. Sağtur Plajı’nın olduğu yer hemen derinleşmeyen temiz bir deniz suyuna sahip. Çoğunlukla ailelerin tercih ettiği plaj yerinde WC, duş ve soyunma kabini gibi imkânlar ne yazık ki bulunmuyor. Plajdan iç kısımlara doğru ise birkaç adımlık mesafede bir çay bahçesi ve atıştırmalık yiyecekler bulabileceğiniz bir büfe yeri bulunuyor. Mangal sevdalıları için plaj çevresinde ateşlerini yakabilecekleri belirli alanlar da bulunmakta.

Plaj çevresi aynı zamanda çadırınızı kurup konaklama yapabileceğiniz yerlere de ev sahipliği yapıyor. Yerleşim yerlerine nispeten yakın olması burayı gece konaklamaları için de oldukça güvenli kılmaktadır. Yürüyüş yapıp temiz bir hava almak isterseniz de etrafta güzel yürüme yerleri bulunuyor. Ayrıca akşamüzeri gün batımını da buradan izlemek bir başka güzel oluyor.

Sağtur Plajı, Didim ilçe merkezine 6 km mesafede bulunuyor. İki güzergâh arası her gün sık aralıklarla dolmuşlar çalışmaktadır. Kendi aracıyla gelecek olanlar ise Aydın yönünden Söke istikametini takip edebilir ve Didim’e gelmeden önce Akköy yönüne saparak sahil yolundan plaja ulaşımlarını sağlayabilirler.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, duş yeri, soyunma kabinleri, şezlong ve şemsiye bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi ve WC ihtiyaçlarınızı plaja yakın market ve büfe yerlerinden karşılayabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Sarıkum Plajı Kamp Alanı

Didim’de kalabalıktan uzak, yalnızca doğayla baş başa kalıp denizin tadını çıkarabileceğiniz ve günün sonunda ücretsiz kamp atabileceğiniz bir yer arayışındaysanız size Sarıkum Plajı ve çevresini tavsiye edebiliriz. Burası, el değmemiş doğası ve sessizliği ile ziyaretçilerine kafalarını dinleyebileceği muazzam bir atmosfer sunuyor. Etrafında herhangi bir yerleşimin de olmaması nedeniyle gürültü yok denecek kadar azdır. Dalga seslerine karışan kuşların cıvıltısı adeta bir terapi niteliği taşıyor.

Sarıkum Plajı, adı gibi altın sarısı kum ve toprak karışıma sahip. Deniz suyu temiz ve girerken birkaç metresi normal seviyededir. Sahilde ve daha iç kısımlarda geniş düz bir arazi mevcut. Burada dilediğiniz yere çadırınızı kurabilirsiniz. Plaj çevresi yürüyüş yapmak için de son derece elverişlidir. Patika yollar sayesinde plajı çevreleyen uç noktalara gidebilir ve güzel manzaralara şahit olabilirsiniz. Bölge ateş yakmaya müsait. Kontrollü olmak şartıyla mangalınızı da yakabilirsiniz. Ancak az önce de bahsettiğimiz gibi burası yerleşimin olmadığı bir yerdir. Dolayısıyla WC, duş ve elektrik gibi imkanlar bulunmuyor. Bununla birlikte yiyecek ve içeceklerinizi de henüz kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Sarıkum Plajı, Didim’in Mavişehir mevkiinde, yerleşim yerine 1,5 km mesafede bulunuyor. Toplu taşımayı kullanarak Denizli Öğretmenler Sitesi Lokali’ne kadar gelebilirsiniz. Kalan 200 metrelik yolu ise yürümeniz gerekiyor. Aracıyla Aydın yönünden gelecek olanlar Söke istikametinde ilerleyip Akbük’e gelmeden Akköy yönüne dönerek buradan Mavişehir’e gelebilirler. Plaj çevresinde araç park yerleri bulunmaktadır.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Denize girilebilir alan ve yürüyüş parkurları. WC, elektrik, duş, soyunma kabini, şezlong ve şemsiye gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi plaja yakın büfe yerlerinden satın alabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Cennet Koyu Kamp Alanı

Didim ilçe merkezinin biraz dışında kalan bu harika koy, tıpkı adı gibi adeta cennetten bir yermiş hissi veriyor insana. Muhteşem bir gün batımı ile olağanüstü manzaraları gözler önüne seren Cennet Koyu, sessiz ve sakin, ücretsiz denize girip, akşamına da kamp atabileceğiniz bir yer. Turkuaza çalan deniz suyu hem berrak hem de insan boyunu geçmeyen metrelerce yüzülebilir alana sahip. Bu özelliği de çocuklu aileler için burayı oldukça ideal kılıyor. Denizinin dibi kısmen yosun tutmuş taşlardan oluşuyor. Bu nedenle bir deniz ayakkabısı kullanmanız iyi olacaktır.

Çadır kampına gelecek olursak, koya kıyı olan yerler geniş düzlüklerden oluşuyor. Burada bulunan ağaçlar, yaz sıcaklarında güneşten korunmak için yeterince gölgelik alan sağlıyor. Kamp atacak olanlar dilerse belirli yerlerde kontrollü olmak şartıyla mangallarını da yakabiliyorlar. Ancak hem mangal malzemeleri hem de yiyecek ve içecekler henüz kamp alanına gelmeden önce alınması gerekiyor. Koya yakın yerlerde birkaç büfe bulunmakta. Şemsiye, şezlong ve soyunma kabini gibi olanaklar ise burada yok. Dilerseniz koyun sağ tarafında kalan Martı Sitesi koyuna giderek buradan şezlong, şemsiye gibi imkânlardan faydalanabilirsiniz.

Koya ulaşım oldukça kolay. Her türlü binek araç ile gelinebilir. Ancak, aracınızı koya yaklaşık 50 metre kala park etmeniz gerekecek. Toplu taşımayı kullanarak gelmeyi düşünenler Didim ilçe dolmuşlarından Martı Sitesi yönüne gidene binmeleri gerekiyor. Aracıyla gelecek olanlar ise İnönü Bulvarı yolunu kullanarak Martı Sitesi yönüne dönerek ulaşımlarını sağlayabilirler.

Konumu: Koy

Kamp Olanakları: Denize girilebilir alan, çadır kamp yerleri, mangal yakılabilir alanlar, piknik masaları ve yürüyüş parkurları. WC, elektrik, şezlong ve şemsiye gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi koya yakın birkaç büfeden satın alabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Akvaryum Plajı Kamp Alanı

Akvaryum Plajı Kamp Alanı
Fotoğraf: Erkan Çoban

Didim’de halka açık ücretsiz bir şekilde denize girebileceğiniz ve aynı zamanda kamp atabileceğiniz güzel yerler bulunuyor. Bunlardan biri de şüphesiz Akvaryum Plajı’dır. Fevşipaşa mevkiinde, yerleşim yerlerinin dışında, sırtını yemyeşil bodur ağaçların olduğu tepelere yaslamış, kum-çakıl karışımı sahiliyle Akvaryum Plajı, özellikle çadır kampı için çok ideal bir yerdir. Plaj, orta büyüklükte, çok fazla geniş olmayan bir yer. Hafta sonları çadır ve şemsiyenizi kurabilmek için erkenden gelmek gerekiyor.

Denizi temiz ancak dibi yosun tutmuş taşlardan oluşuyor. Su seviyesi ise birkaç metre sonra derinleşiyor. Ailece gelmeyi düşünenler çocukları için emniyetli olmaları gerekiyor. Etrafta herhangi bir yerleşim yeri bulunmuyor. Gürültüden uzakta, denizin ve güneşin tadını çıkarabileceğiniz Akvaryum Plajı, çadırla kamp atacaklara da güvenli bir ortam sunuyor.

Etrafta ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz herhangi bir büfe veya market yerleri yok. Ayrıca WC, duş ve soyunma kabini gibi olanaklar da bulunmuyor. Şemsiyenizi yanınızda getirmenizi tavsiye ederiz. Mangal için sahilde müsait alanlar mevcut. Etrafta kuru odun parçaları da toplayabilirsiniz.

Didim’den her gen Fevzipaşa’ya dolmuşlar hareket etmektedir. Fevşipaşa merkezde indikten sonra yaklaşık 500 metre yürüyerek plaja ulaşabiliyorsunuz. Plaja inen yolun yaklaşık 1 km’si toprak ve taşlıdır ancak her türlü binek araçla gelebilmek mümkündür. Plaj çevresinde araç park yerleri bulunmaktadır.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Denize girilebilir alan, çadır kamp yerleri, mangal yakılabilir alanlar ve yürüyüş parkurları. WC, elektrik, şezlong ve şemsiye gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi koya gelmeden önce almalısınız.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Çamlı Koy Kamp Alanı

Çamlı Koy Kamp Alanı
Fotoğraf: Gül Gül

Akbük’te Çamlıkoy Sitesi’nin olduğu sahil, ücretsiz denize girip akşamına kamp atabileceğiniz bir yerdir. Çoğunlukla site sakinlerinin kullandığı bir yer olsa da, dışarıdan sivil insanlar da gelip denize girebiliyor ve kamp atabiliyorlar. Koy yeri, sitenin sağında çam ağaçlarının olduğu hoş bir noktada yer almakta. Çadır için geniş bir toprak zemin bulunuyor. Ayrıca yakın aralıklarla birçok çam ağacı fazlasıyla gölgelik alan sağlıyor.  Denizi temiz ancak iyi bir yüzücü değilseniz ilk girişte derinlik sizi tedirgin edebilir. Denizin dibi ise taşlı olması nedeniyle bir deniz ayakkabısı şarttır.

Gün ortası bir şeyler atıştırmak isteyenler veya kamp atacak olanlar akşam yeme içme ihtiyaçları koya yakın kafeteryadan karşılayabilir. Ayrıca Çamlıkoy Sitesi içerisinde bir de market bulunuyor. Kamp alanı, çam ağaçları arasında sessiz sakin bir yer. Açıkçası pek fazla kalabalık olan bir yer değil. Gece ise konaklama esnasında herhangi bir güvenlik riski bulunmuyor.

Akbük merkezden Çamlıkoy sitesinin olduğu yöne giden dolmuşlar bulunmaktadır. Özel aracıyla gelecek olanlar ise Akbük’e geldikten sonra sahil yolunu takip ederek kamp alanına gelebilirler.

Konumu: Koy

Kamp Olanakları: Denize girilebilir alan, çadır kamp yerleri, yürüyüş parkurları ve otopark alanı. WC, elektrik, şezlong ve şemsiye gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi koya yakın kafeterya veya Çamlıkoy Sitesi içerisinde yer alan marketten satın alabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Mustafa Dayı’nın Kamp Alanı

Sarıkum Plajı’na yaklaşık 300 metre mesafede bulunan Mustafa Dayı’nın Kamp Alanı, hafta sonu mangal müdavimlerinin uğrak yerlerinden biridir. Burası, isminden dolayı size ücretli bir kamp ve plaj yerini andırabilir ancak hem sahile giriş hem de çadır ve karavan kampı ücretsizdir. Buranın diğer ücretsiz kamp alanlarına göre pek sessiz olduğunu söyleyemeyiz. Özellikle yaz ayları hafta sonlarında sabahın erken saatlerinde gelmeniz gerekiyor. Öğlene doğru aşırı bir kalabalık oluyor ve sahilde yer bulmak neredeyse imkânsız.

Kamp alanında WC, elektrik ve duş gibi imkânlar bulunmuyor. Şemsiye ve şezlong gibi gereçleri de kendiniz getirmeniz gerekiyor. Ayrıca yiyecek ve içeceklerinizi de henüz kamp alanına gelmeden önce almayı ihmal etmeyin. Mangalınızı yakabileceğiniz bolca alan var. Ancak sahilde çöp kutusu olmadığından dolayı gün sonunda çöplerinizi yanınızda götürmeyi unutmayınız. Yemek sonrası biraz yürüyüş yapayım derseniz etrafta kıyı boyunca yürüyüş yapabileceğiniz patika yollar bulunuyor. Dilerseniz alandaki çam ağaçlarına hamağınızı bağlayıp şekerleme de yapabilirsiniz.

Kamp alanı Aydın’a 90, Didim ilçe merkezine ise 6 km mesafede bulunuyor. Özel araçlarıyla gelecek olanlar Söke istikametinden Akbük’e giden yolu takip ederek Akköy köyü yol ayrımına saptıktan sonra sahil yolunu takip ederek Mavişehir’e gelebilir ve buradan Huzur Plajı yolunu takip ederek kamp alanına gelebilirler. Kamp yeri, Huzur Plajı’na giden yolun sonunda kalıyor. Yolun son birkaç yüz metresi topraktan ancak binek araçla ilerleyeme engel değil. Buraya karavanla da gelinebilir. Toplu taşımayı kullanacak olanlar için Didim’den her gün sık aralıklarla Mavişehir’e dolmuşlar çalışmaktadır.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Denize girilebilir alan, olta balıkçılığı ve yürüyüş parkurları. WC, çeşme ve duş yeri gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi kamp alanına gelmeden önce etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Ücretli Kamp Yerleri

Tavşanburnu Tabiat Parkı Kamp Alanı

Didim ilçe merkezine 7 km mesafede, denize sıfır bir noktada bulunan Tavşanburnu Tabiat Parkı, hafta sonu piknik ve yürüyüşleri, deniz ve kamp tatili için gelinebilecek harika yerlerden biridir. Yeşil ile mavinin buluştuğu tabiat parkı göz alabildiğine harikulade bir doğa ve deniz manzarasına ev sahipliği yapıyor. Yediden yetmişe her yaştan insanın gelip, piknik yaptığı, denize girip suyun tadını çıkarabildikleri ve temiz orman havası eşliğinde yürüyüş yaptıkları bölgenin en popüler uğrak durakları arasındadır.

Tabiat Parkı içerisinde piknik alışverişinizi yapabileceğiniz market ve restoran gibi yerler bulunmakta. Ayrıca mangal yakılabilir alanlar ve hemen yanı başında piknik masaları bulunuyor. Kamp atacaklar için WC ve duş yerleri de bulunmaktadır. Çadır konaklamanın yanı sıra karavanla da gelinebilen tabiat parkı yaz aylarında haftanın tüm günü dolup taşıyor. Günübirlik ve konaklamalı birkaç gün geçirmek isteyenler için vakitlerini güzelce değerlendirebilecekleri güzel olanakların olduğu park alanına giriş ücretlidir. Özel araçlarıyla gelecek olanlar Didim ilçe merkezinden Mavişehir istikametini takip ederek Yalıköy’e devam edebilir ve sahil yolundan ulaşımlarını sağlayabilirler. Yol üzerinde tabiat parkını gösteren tabelalar mevcuttur. Toplu taşımayı kullanacak olanlar ise Didim ilçe merkezinden Yalıköy’e giden dolmuşlara binerek tabiat parkına gelebilirler.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, duş, market, restoran, voleybol sahası, ateş ve mangal yakılabilir alanlar, piknik masaları, plaj, çöp konteynerleri, çadır ve karavan konaklama yerleri, yürüyüş parkurları

Giriş ve Kamp Ücreti: Şahıs 5 TL, otomobil 10 TL, karavan 20 TL, kendi çadırıyla gelenler 35 TL, çadır kiralama 40 TL.

Telefon: 0256 811 26 60

Haritada Görüntüle >

Çevresindeki Kamp Yerleri

Sevgi Plajı (Love Beach) Kamp Alanı

Didim çevresinde değerlendirebileceğiniz Sevgi Plajı, Söke ve Kuşadası ilçelerinin kesişiminde, muhteşem bir kumsalı ve tertemiz denizi ile güneşin ve doğanın keyfini zengin bir şekilde yaşayabileceğiniz bölgenin bir diğer popüler yerlerinden biridir. Plaj Davutlar’a yaklaşık 3 km mesafede yemyeşil bir manzaranın tam ortasında kalıyor. Plaj oldukça uzun bir sahil şeridine sahip ve bu nedenle yaz ayları hafta sonları bile yer bulmakta zorluk yaşanmıyor. Denizi dalgasız ve ilk girilen yerler çocukların yüzebileceği seviyededir.

Burası piknik ve kamp için de oldukça idealdir. Plaja giriş ve kamp ücretsiz. Araçla girecek olanlar yalnızca otopark ücreti ödüyorlar. Şemsiye ve şezlong kiralama ise uygun fiyatlı. Yeme içme ihtiyaçlarınız için plajda kafeterya alanı bulunmaktadır. Ayrıca mangal yakılabilir yerler ve mevcut. Denizden çıkıp biraz yürümek istediğinizde ise uzunca bir sahil şeridinde sağınıza deniz manzarasını alıp keyifli bir yürüyüş yapabilir veya Davutlar’daki Kurşunlu Manastırı gibi tarihi yerleri ziyaret edebilirsiniz.

Davutlar’a Didim ve Aydın şehir merkezinden belirli saatlerde toplu taşıma otobüsleri hareket etmektedir. Kendi aracıyla gelecek olanlar ise Kuşadası-Söke istikametinde ilerleyip Davutlar yönüne dönerek ulaşımlarını sağlayabilirler.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, duş, kafeterya, ateş ve mangal yakılabilir alan, plaj, şezlong ve şemsiye (ücretli) soyunma kabinleri, ücretli otopark alanı, yürüyüş ve bisiklet parkurları.

Kamp Ücreti: Plaja giriş ücretsizdir. Şezlong ve şemsiye kiralama 20 TL. Araç otopark ücreti 10 TL.

Haritada Görüntüle >

Davutlar Kamp Alanı

Sevgi Plajı’nın devamı olarak geçen Davutlar Plajı, aynı güzellikle tertemiz ince tanecikli kumlara ve berrak bir denize sahiptir. Plaj, insanların sıklıkla gelip denize girdiği, pikniklerini yaptığı bölgenin cazibe merkezlerinden biridir. Aynı zamanda burası yaz aylarında düzenlenen gençlik festivallerine de ev sahipliği yapıyor. Davutlar Plajı’nda WC, duş ve soyunma kabinleri mevcuttur. Ancak şemsiye ve şezlong gibi imkânlar bulunmuyor.

Sahilden iç kısımlara doğru nefis bir doğal manzara mevcut. Yemyeşil ağaçlar, kıyıdan içerilere doğru yeterince gölgelik alan sağlıyor. Buralara çadırlarını kurabilir ve gece konaklaması yapabilirsiniz. Yeme içme ihtiyaçlarınızı plajın hemen arkasında kalan Sevgi Yolu boyunca büfe veya marketlerden karşılayabilirsiniz.

Davutlar’a Didim, Kuşadası ve Söke’den düzenli olarak dolmuşlar hareket etmektedir. Kendi araçlarıyla gelecek olanlar Söke istikametinde ilerleyip Davutlar yönüne saparak ulaşımlarını sağlayabilirler. Plaj çevresinde araç park yerleri bulunmaktadır.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, duş, soyunma kabinleri ve yürüyüş yolu. Şezlong ve şemsiye bulunmamaktadır. Yiyecek ve içeceklerinizi plaja yakın Sevi Yolu üzerindeki büfelerden satın alabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Yat Camping

Kuşadası ilçe merkezinde limana birkaç adımlık yürüme mesafesinde bulunan Yat Camping, zeytin ağaçlarının arasında çadır ve karavan konaklamanın yanı sıra çiftler için bungalov konaklama imkanı da sunan yerlerden biridir. Tesis, konaklama yapacak tüm konuklar için kusursuz bir hizmet sağlıyor. Bungalov odalarda özel duş ve WC yerleri, klima ve mutfak alanı bulunuyor. Çadır ve karavanla konaklama yapanlar için tüm ortak kullanımlı alanlar yeterli sayıda ve her gün temizlenmektedir. Dileyen tesisin kendi havuzundan yararlanabileceği gibi, çevredeki ücretli plaj yerlerine de gidebilir.

Kamp alanının bulunduğu bahçe yeterince geniştir. Zeytin ve diğer ağaçlar bahçe alanında yeterince gölge sağlıyor. Ayrıca karavanlar için de yeterli alan mevcut. Fiyatların da makul olması nedeniyle Kuşadası’nda uygun fiyatlı bir tatil yapmak istediğinizde konaklamayı burada yaparak masraflarınızı minimuma indirebilirsiniz.

Yat Camping, Kuşadası Liman’ın tam karşısında yer almakta. İlçe merkezine Aydın’dan olmak üzere Söke ve Didim’den de düzenli olarak otobüsler çalışmaktadır. Araçla gelecek olanlar için tesisin otopark alanı bulunmaktadır.

Konumu: Sahile Yürüme Mesafesi

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, büfe, yeme içme yeri, ortak kullanım mutfak alanı, buzdolabı, bulaşıkhane, çamaşırhane, çadır, karavan ve oda konaklama yerleri, ateş ve mangal yakılabilir alan ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Kendi çadırıyla gelenler 40 TL, çadır kiralama 60 TL, karavan yeri 100 TL. Oda konaklama ücretleri sezonluk değişlik göstermektedir. Aşağıdaki numaradan tesis ile iletişime geçerek fiyat bilgisi alabilir ve rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

Telefon: 0256 618 15 16 – 0542 467 11 77

Web Sitesi: http://www.campingturkey.com/

Facebook: https://www.facebook.com/yatcamping

Haritada Görüntüle >

Lazoğlu Camping

Kuşadası çadır ve karavan kamp açısından pek çok alternatife ev sahipliği yapıyor. İster doğayla iç içe, ister deniz kıyısında kamp atmayı tercih edin. Kuşadası’nda her zevke göre bir kamp alanı mutlaka bulursunuz. Lazoğlu Camping ve Tatil Köyü ise doğa ve denizin bir arada olduğu harika bir konumda bulunuyor. Hemen arkasında Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı yer alırken, önü ise Ege Denizi’nin muhteşem maviliklerine bakıyor. Tesis çadır ve karavanla konaklamanın yanı sıra bungalov konaklama hizmeti de vermektedir. Bungalov odaların tamamı deniz manzaralı olup, içerisinde çift kişilik yata, WC, banyo ve klima gibi olanaklar bulunmaktadır.

Çadır ve karavan alanı ise yeterince geniş ev içerisinde ağaçların olduğu doğal bir yerden oluşuyor. Tesisin kendine ait özel bir plajı bulunuyor. Sahili yarı kum yarış çakıl yaşlarından oluşuyor. Şemsiye ve şezlong gibi olanaklar mevcut ve konaklama fiyatına dâhil. Yeme içme ihtiyaçlarınız için kafe ve restoran yeri bulunmaktadır. Ayrıca dileyen mangal da yakabiliyor. Gün içerisinde etrafı dolaşabileceğiniz birkaç güzel turistik yer de bulunuyor. Zeus Mağarası ve Dilek Yarımadası Milli Parkı vaktinizi iyi değerlendirebileceğiniz yerler arasındadır.

Tesis Davutlar’a yaklaşık 8 km mesafede Güzelçamlı mevkiinde bulunuyor. Kuşadası ile merkezinden Güzelçamlı’ya her gün belirli saatlerde dolmuşlar hareket etmektedir. Özel araçlarıyla gelecek olanlar Söke istikametinde ilerleyip Davutlar yönüne dönerek buradan milli parkın olduğu yolu takip edip ulaşımlarını sağlayabilirler. Kamp alanı, milli parka gelmeden hemen önce yolun sağında kalmaktadır.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, 24 saat sıcak/soğuk su, restoran, kafe ve büfe, ateş ve mangal yakılabilir alan, çamaşırhane, Wi-Fi, ücretsiz otopark alanı, berber, ping pong masası, evcil hayvan, plaj, şezlong, şemsiye, soyunma kabinleri ve ormanlık alan yürüyüş parkurları.

Kamp Ücreti: 4 kişilik standart bungalov (ortak duş ve tuvaletli) 75 TL, 3 kişilik denize sıfır bungalov (özel duş ve tuvaletli) 100 TL, 2 kişilik ağaç tepesi bungalov 150 TL, karavan park yeri 40 TL, 4 kişilik çadır alanı 30 TL ve 3 kişilik denize sıfır cam odalar 150 TL’dir.

Telefon: 0542 462 44 61

Web Sitesi: http://www.lazoglubungalov.com/

Instagram: https://www.instagram.com/lazoglubungalov/

Haritada Görüntüle >

Mürsel Pansiyon Çadır Camping

Kuşadası Yavansu Mahallesi’nde 1983 yılından bu yana aynı yerinde hizmet veren Mürsel Pansiyon ve Çadır kamp alanı, renkli ve huzurlu bir bahçe alanı içerisinde, konuklarına çadır ve oda konaklama hizmeti sunan yerlerden biridir. Tesis tüm ortak kullanımlı alanlara sahiptir. Dışarıdan malzemelerinizi alıp mutfak alanında yemeklerinizi yapabilir, artan yemeklerinizi yine ortak kullanımlı buzdolabında saklayabilirsiniz. Dilerseniz tesisin kendi kafeteryasından çıkan yemekleri de tercih edebilirsiniz.

Odalarda çift kişilik yatak, WC, duş yeri, mutfak alanı, klima ve televizyon gibi olanaklar bulunmakta. Çadırlar için elektrik uzatma kabloları ile sağlanıyor. Wi-Fi ve 24 saat sıcak su gibi artıları da bulunmaktadır. Kamp alanının bahçesinde küçük bir havuz mevcuttur. Konaklama ücretine dâhil şemsiye ve şezlong da kullanabiliyorsunuz. Bahçede yeterince gölgelik alan mevcuttur. Ağaç altlarına atılan masa ve sandalyeler dinlenmek için ideal.

Kuşadası ilçe merkezine yaklaşık 3 km’lik bir mesafede kalan Mürsel Kamping’e şehir içi çalışan dolmuşlarla ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Özel araçlarıyla gelecek olanlar için tesisin otopark alanı bulunmaktadır.

Kamp Olanakları: WC, duş, elektrik, bulaşıkhane, elektrik üniteleri, Wi-Fi, otopark alanı, havuz ve kafe. Oda konaklamalarda özel duş, WC ve klima mevcuttur. Çadır konaklamalarında 0-6 yaş çocuk kabul edilmemektedir. Oda konaklamalarında 0-6 yaş bir çocuk ücretsizdir.

Kamp Ücreti: Tek kişi çadır konaklama 50 TL, iki kişilik çadırda kişi başı konaklama 40 TL.

Telefon: 0532 609 14 41

Web Sitesi: http://www.murselpansiyon.com/

Instagram: https://www.instagram.com/murselpansiyon/

Haritada Görüntüle >

Önder Camping

Didim çevresinde kamp atacaklar için önerdiğimiz son kamp alanı ise Önder Camping’dir. Burası da yine Kuşadası’nda bulunan bir çadır ve karavan kamp alanıdır. Yat Camping ile arasında 2 dakikalık bir yürüme mesafesi var. Tesis, ilçe merkezinde yer almasına karşın, dışarının tüm gürültüsünden izoledir. Etrafı çam ağaçları ile çevrili, yemyeşil bir bahçe alanı içerisinde yer almakta. Çadırla konaklamanın yanı sıra karavancılara da kapılarını açan tesis, uygun fiyatlara doğayla iç içe bir kamp tatili yapacaklar için ideal yerlerden biridir.

Konaklama süreniz boyunca 24 saat sıcak su ve Wi-Fi gibi olanaklardan yararlanabiliyorsunuz. Bununla birlikte bir ortak kullanımlı mutfak alanı, bulaşıkhane ve elbiselerinizi yıkayabilmeniz için bir çamaşır makinesi bulunuyor. Bahçe içerisinde mangalınızı yakabileceğiniz yerler de bulunmakta.

Denize girmek istediğinizde ise kamp alanından çıkar çıkmaz 50 metre sonra plaja gelebiliyorsunuz. Kuşadası AVM ise 1 km uzaklıkta yer almakta. Tesise ulaşım da oldukça kolaydır. Şehir içi çalışan dolmuşlarla kamp alanına gelebilmek mümkün. Araç veya karavanıyla gelecek olanlar için tüm çevre yerlerden Kuşadası’na iyi bir ulaşım bağlantısı bulunmaktadır. Tabelaları takip ederek Kuşadası’na gelebilir ve buradan liman bölgesine sürerek ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Tesis, Kuşadası Limanı’nın tam karşısında yolun karşısında yer almaktadır.

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, 24 saat sıcak/soğuk su, Wi-Fi, ortak kullanım mutfak alanı, bulaşıkhane, çamaşırhane, havuz, mangal yakılabilir alan, bungalov ve çadır konaklama yerleri.

Kamp Ücreti: Kendi çadırıyla gelenler 40 TL, çadır kiralama 60 TL ve bungalov konaklama 100 TL.

Telefon: 0256 618 15 90

Facebook: https://www.facebook.com/%C3%96nder-Camping-663941953752976/

Haritada Görüntüle >

Yorum yapın

Bizi Takip Edin