Aydın Kamp Yerleri – Aydın’da Kamp Yapılacak En İyi 26 Yer!

Yaz-kış havası güzel, doğal güzellikleri bakımından insana pozitif enerji veren, kültürel ve tarihi değerler bakımından birçok antik kente ev sahipliği yapan, upuzun plajları ve tatil köyleri ile her yıl dünyanın dört bir yanından yerli ve yabancı ziyaretçi bu güzel ve muhteşem Ege şehrini ziyaret ediyor. Türkiye’nin en çok turist alan şehri Aydın yalnızca deniz tatili ile değil doğal güzellikleriyle kamp severlere de hitap ediyor.

Sizlere bu yazımızda, Aydın ve çevresinde kamp atabileceğiniz en iyi ücretli ve ücretsiz kamp yerlerini paylaşıyoruz. İlgili kamp yerlerinin sağladığı olanaklar ve nasıl ulaşım sağlamanız konusunda pratik bilgilere de yer verdik.

Ücretsiz Kamp Alanları

Çine Vadisi Kamp Alanı

Çine Vadisi Kamp Alanı

Aydın şehir merkezine 36 km mesafede bulunan Çine Vadisi, mitolojik efsanesiyle olduğu kadar doğal güzellikleriyle de ziyaretçilerinin ilgisini çekiyor. Çine Çayı boyunca uzanan vadi, yemyeşil bitki örtüsüne sahip irili ufaklı sıralı tepeler ile çevrili. Dileyen Çine Çayı’nı kuşbakışı görebilecek tepelere çadırını atabilir, dileyen çay kenarına. Burada kamp attığınız süre boyunca tabiatın tüm pozitif enerjisini ruhunuzda yaşayacağınız kesin. Vadiye ilk olarak Çine ilçesine geldikten sonra buradan köy minibüsleri ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Özel araçlarıyla gelenler vadi girişinde araçlarını bırakmak durumundadır. Kamp süreniz boyunca yararlanabileceğiniz WC ve çeşme gibi yerler bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi de vadi boyunca köy yerleşim yerlerinden temin edebilirsiniz.

Kamp Olanakları: Yürüyüş parkurları, çadır konaklama yerleri ve kontrollü ateş yakılabilir alanlar. WC, elektrik ve çeşme gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Alinda Antik Kenti Kamp Alanı

Alinda Antik Kenti Kamp Alanı
Anadolu Atlası

Ege Bölgesi’nin her karış toprağı başlı başına bir tarih ve bununla beraber pek çok esere ev sahipliği yapıyor. Aydın’ın en küçük ilçesi olan Karpuzlu’da bulunan Alinda Antik Kent vakti zamanında Karia Kraliçesi Alinda’nın kamp kurduğu yerdi. Yemyeşil doğanın içerisinde tarihi antik kalıntıların dibinde kamp yapmak kulağınıza hoş geliyorsa burada mutlaka bir gün kamp deneyimi yaşamalısınız. Kamp süreniz boyunca antik kenti dolaşabilir, etrafta yürüyüşler yaparak fotoğraf çekebilirsiniz. WC, elektrik ve duş gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi de kamp alanına gelmeden önce Karpuzlu ilçe merkezinden temin edebilirsiniz.

Kamp Olanakları: Yürüyüş parkurları, gezilecek yerler ve çadır konaklama yerleri. WC, elektrik ve çeşme gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi Karpuzlu ilçe merkezindeki bakkal veya marketlerden temin edebilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Sevgi Plajı (Love Beach) Kamp Alanı

Sevgi Plajı Kamp Alanı

Burası yöre halkının yaz aylarında hafta içi ve hafta sonu fark etmeksizin gelip denize girdiği, mangal yakıp pikniklerini yaptığı popüler noktalardan biridir. Şaşırtıcı derecede temin olan plajın kumları altın sarısını andırıyor. Denizi berrak ve temiz. Dalgasız bir plaj olduğu için çocuklu ailelerin de tercih ettiği bir yerdir. Kampçılar için ideal bir yer olan Sevgi Plajı’nda giriş ücretsizdir. Plaj içerisinde kafeterya, büfe, WC ve duş gibi imkânlar bulunuyor. Ancak şezlong ve şemsiyeler ücretlidir. Plaja aracıyla gelmek isteyenler için de otopark yeri ücretlidir. Aydın şehir merkezinden Davutlar’a toplu taşıma otobüsleri ile kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz. Özel aracıyla gelmek isteyenler Kuşadası-Söke yolunda Davutlar istikametine dönebilir ve Davutlar’a varışta 7 km daha giderek plaja ulaşabilirler.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, duş, kafeterya, ateş ve mangal yakılabilir alan, plaj, şezlong ve şemsiye (ücretli) soyunma kabinleri, ücretli otopark alanı, yürüyüş ve bisiklet parkurları.

Kamp Ücreti: Plaja giriş ücretsizdir. Şezlong ve şemsiye kiralama 20 TL. Araç otopark ücreti 10 TL.

Haritada Görüntüle >

Paşa Yaylası Kamp Alanı

Paşa Yaylası Kamp Alanı

Aydın şehir merkezine 25 km mesafede bulunan Paşa Yaylası, Cevizli Dağı’nın 1200 metre yüksekliğinde yemyeşil bitki örtüsü ve bol oksijeni ile özellikle yaz ayları bölgenin aşırı sıcaklarından kaçıp rahat bir nefes alabilmek için ideal yerlerden biridir. Yaylada Aydın Belediye’nin işlettiği bir otel, birkaç eski yayla evi, piknik ve kamp alanları bulunuyor. Alana giriş ve çadır kampı tabii ki ücretsiz. Ancak WC, elektrik ve çeşme gibi imkânların olmadığını bilmelisiniz. Buraya toplu taşıma otobüsleri ile ulaşmak biraz zor olacaktır. Özel araç sahipleri asfalt yayla yolunu kullanarak ulaşımlarını sağlayabilirler.

Kamp Olanakları: Yürüyüş parkurları, çadır konaklama yerleri ve kontrollü ateş yakılabilir alanlar. WC, elektrik ve çeşme gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi kamp alanına gelmeden önce temin edebilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Bağarcık Kutsal Alanı

Bağarcık Kutsal Alanı Kamp Alanı
Aydın Çağırıyor

Bu doğa harikasını gezmek için Aydın’a geldikten sonra Koçarlı İlçesi’ne gitmeniz gerekecek. Özel aracınız yoksa minibüsleri tercih edebilirsiniz. Koçarlı’nın Bağarcık Köyü’ne vardıktan sonra yaklaşık 1 saatlik keyifli bir yürüyüş sizi bekliyor olacak. Sonrasında karşınıza, içerisinde Zeus Tapınağı’nın da olduğu Helenistik ögelerle süslü bir yol sizi Latmos Dağı’na götürecek. Burası kamp severler tarafından oldukça popüler. Çevrede duş, WC ve market bulma şansınız yok. Fakat harika bir doğa manzarası ve bol oksijen var.

Kamp Olanakları: WC, elektrik ve çeşme gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi henüz kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Madran Dağı Kamp Alanı

Madran Dağı Kamp Alanı

Aydın’ın Çine ilçesine 4 km mesafede bulunan Madran Dağı, yamacından geçen Gürlen Çayı ve etrafının yemyeşil bitki örtüsü ile şehrin kavurucu yaz sıcaklarında kaçıp gelebileceğiniz yerlerden biridir. Şehir merkezine göre nispeten daha serin olan Madran Dağı bölgesi çadır kampı için de uygun alanlara sahip. Dileyen Gürlen Çayı kenarında kamp atabilir, dileyen Madran Dağı eteklerinde. Toplu taşma otobüslerine gelebilmek mümkün değil. Özel araç sahipleri de araçlarını dağ yamacına park ederek bir süre yürümek durumunda kalabilirler. Bölgede WC, çeşme ve elektrik gibi imkânların olmadığını bilmelisiniz. Ayrıca yiyecek ve içeceklerinizi de henüz kamp alanına gelmeden önce mutlaka temin edin.

Kamp Olanakları: Yürüyüş parkurları, çadır konaklama yerleri ve kontrollü ateş yakılabilir alanlar. WC, elektrik ve çeşme gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi kamp alanına gelmeden önce temin edebilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

İmamköy Kamp Alanı

Şehir merkezine yalnızca 10 dakikalık mesafede bulunan İmamköy, doğallığını kaybetmemiş alanlardan biri. Ormanlık olan alanda, atmaca, üveyik, tahtalı güvercin ve şahin gibi birçok yaban hayvanı yer almaktadır. Çınar, köknar ve sığla ağaçlarıyla süslüdür. İçeride kamp süreniz boyunca yemek yiyebileceğiniz bir restoran bulunmaktadır. WC ve çeşme ihtiyaçlarınızı buradan karşılayabilirsiniz. Kamp alanında konaklamak ücretsizdir.

Kamp Olanakları: Kamp alanında bulunan restorandan yeme içme, WC ve elektrik ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Danişment Tepeler Kamp Alanı

Danişment Tepeleri Kamp Alanı

Manzarası ve serin yayla havasıyla bilinen Danişment Tepeleri iyi bir kaçış noktasıdır. Arkadaşlarla toplanıp bir şeyler içmeye veya günübirlik kamp yapmaya gelebileceğiniz Danişment Tepeleri, şehir merkezine olan yakınlığı nedeniyle sıkça gelinen yerlerden biridir. Çevresi itibariyle yemyeşil bitki örtüsüne sahip olan bölgenin birkaç tane de ufak şelalesi bulunuyor. Çok fazla uzağa gitmeden kafa dinleyebileceğim, çadır kampı atabileceğim bir yer arıyorum diyorsanız Danişment Tepeleri günübirlik kamplar için ideal yerlerden biridir. Ulaşımı da kolaydır. Şehiriçi toplu taşıma otobüsleri ile ulaşımınızı sağlayabilirsiniz.

Kamp Olanakları: Yürüyüş parkurları, çadır konaklama yerleri ve kontrollü ateş yakılabilir alanlar. WC, elektrik ve çeşme gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi kamp alanına gelmeden önce temin edebilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Nazilli Sümer Park Kamp Alanı

Nazilli Sümer Park Kamp Alanı

Sümer Park, şehrin içinde bir vaha gibidir. Aydın’ın Nazilli ilçesinin merkezinde bulunan park alanı Nazillili ailelerin yaz aylarında evlerinden çıkıp geldikleri, piknik yaptıkları ve çocukların parkta vakit geçirdikleri keyifli bir yerdir. İster yürüyerek gelebilir, isterseniz şehiriçi dolmuşlarla ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Park alanına giriş ücretsizdir. İçerisinde WC, çeşme, restoran, çay bahçesi ve büfe gibi yerler bulunmaktadır. Özellikle sırt çantalı gezginlerin Aydın’a varmadan hemen önce mola verip çadır konaklaması yapabilecekleri güvenli bir kamp alanıdır.

Kamp Olanakları: WC, çeşme, restoran, çay bahçesi, büfe, mescit, çocuk oyun parkı ve hayvanat bahçesi.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

İsabeyli Kamp Alanı

İsabeyli Kamp Alanı

İsabeyli Kamp Alanı, çevre halkı tarafından mesire yeri olarak kullanılan bir yer. 2016 yılında kullanıma açılmış, Nazilli İlçesi’nde İsabeyli – Çamlık mevkiinde yer alıyor. İçerisinde WC ve çeşme alanları mevcut. Çam kokuları, yeşil bir zemin ve temiz toprak kokusu eşliğinde kamp ya da piknik yapma şansı sunmakta. Özellikle bahar ve yaz aylarında oldukça kalabalık olan alan sakin bir kamp deneyimi yaşamak isteyenleri biraz ürkütebilir.

Kamp Olanakları: WC, çeşme, çadır konaklama yerleri ve yürüyüş parkurları. Yiyecek ve içeceklerinizi kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Akbük Koyu Kamp Alanı

Akbük Koyu Kamp Alanı
Claus Paul Heibel

Akbük Koyu, Didim’in en güzel, sakin ve rahat yerlerinden biridir. Diğer plajlarına göre çok fazla kalabalığı olmayan, tertemiz sahili ve berrak denizi ile hem deniz tatili hem de kamp aktiviteleri için tercih edebileceğiniz bir yer. Koya yakın bir de Esinti Halk Plajı bulunuyor. Aynı sahil yolu üzerinde bulunan iki kamp yeri çadır kampı için uygundur. Konaklamak için halk plajını tercih ederseniz WC, soyunma kabinleri, şezlong ve şemsiye gibi imkânlardan faydalanabilirsiniz. Toplu taşıma ile ulaşım kolaydır. Özel aracıyla gelecek olanlar Milas-Söke yolundan Didim yönüne saparak ulaşımlarını sağlayabilirler.

Konumu: Koy

Kamp Olanakları: Akbük Koyu’na yakın Esinti Halk Plajı’ndan WC, duş, şezlong, şemsiye, soyunma kabinleri, büfe ve restoran gibi imkânlardan yararlanabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Serçin Köyü Kamp Alanı

Serçin Köyü Kamp Alanı

Aydın şehir merkezine 70 km mesafede bulunan Serçin Köyü, turizme yeni yeni kazandırılan bir bölge. Bafa Gölü’ne yakınlığı ve doğallığının kattığı güzellik sayesinde son zamanlarda popülerleşmeye başladı. Heraklia kalıntılarının bulunduğu Kapıkırı Köyü ve Serçin arasında 7 km’lik güzel bir yürüyüş parkuru bulunmakta. Bafa Gölü’nü ziyaret edecekseniz dahi mutlaka uğramalısınız. Sakin bir kamp deneyimi yaşamak isterseniz, çadır kampı için uygundur. Köy içerisinde market, WC alanları bulunuyor. Geceleri serin olduğu için hazırlıklı gitmenizde fayda var.

Kamp Olanakları: Kamp alanında WC, elektrik ve çeşme gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Akkum Sağtur Plajı Kamp Alanı

Akkum Sağtur Plajı Kamp Alanı

Mavi Didim’in sığ ve temiz denizlerinin kenarında konaklamak, gece dalga seslerini dinlemek, gündüz ise güneş ve altın rengindeki kumun keyfini çıkarmak isteyenler için güzel bir mola yeri. Aydın şehir merkezine 90 km mesafede bulunan Sağtur Plajı’na yürüme mesafesinde WC ve market gibi tesisler bulunuyor. Bölge özellikle yazın oldukça kalabalık. Daha erken mevsimlerde konaklamak isterseniz geceleri sakin ama oldukça serin olabiliyor. Plajın dilediğiniz yerine çadırınızı kurabilir, ücretsiz konaklama sağlayabilirsiniz. Bölgede ateş yakabilirsiniz ama daha önce yakılan noktaları kullanmanız çevre açısından iyi olacaktır.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, duş yeri, soyunma kabinleri, şezlong ve şemsiye bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi ve WC ihtiyaçlarınızı plaja yakın tesislerden karşılayabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Sarıkum Plajı Kamp Alanı

Sarıkum Plajı Kamp Alanı
Münir Topal

Didim’in denizi ve kumu güzel, bozulmamış doğasıyla ve ıssız sayılabilecek sakinliği ile halk plajı veya ücretli plajların kalabalığından uzakta sessiz, sakin ve huzurlu bir deniz keyfi ve çadır konaklaması yapabilecek yer arıyorsanız burayı tercih edebilirsiniz. Didim ilçe merkezinin biraz dışında kalan plaja Mavişehir dolmuşları ile kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz. Plaj alanı ücretsizdir. Yakınında küçük bir işletme bulunuyor. Buradan yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz. WC, duş yeri, soyunma kabinleri, şezlong ve şemsiye imkânlarının ise olmadığını bilmelisiniz. Dileyen kendisi şezlong ve şemsiyesini getirebilir.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Denize girilebilir alan ve yürüyüş parkurları. WC, elektrik, duş, soyunma kabini, şezlong ve şemsiye gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi plaja yakın büfe yerlerinden satın alabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Cennet Koyu Kamp Alanı

Cennet Koyu Kamp Alanı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bulunan Cennet Koyu adının hakkını verir nitelikte doğal bir güzelliğe sahiptir. Denizi sığ, kumsal alanı nispeten temiz, doğal çam ormanları ile bir bütün olan koy alanı çocuklu ailelerin deniz tatili ve kampçıların çadır konaklaması yapabilecekleri sakin yerlerden biri. Koya giriş ücretsiz. Çevrede birkaç işletme var. Buralardan ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz.

Konumu: Koy

Kamp Olanakları: Denize girilebilir alan, çadır kamp yerleri, mangal yakılabilir alanlar, piknik masaları ve yürüyüş parkurları. WC, elektrik, şezlong ve şemsiye gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi koya yakın birkaç büfeden satın alabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Davutlar Kamp Alanı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde kilometrelerce uzun bir sahile sahip büyük bir plaj yeridir. Yaz ayları gençlik festivallerinin düzenlendiği yer alan Davutlar Plajı, şaşırtıcı derecede temiz kumsal alanı ve denizi ile şehrin genelinden ve çevre yerlerden pek çok insanın deniz tatili için tercih ederek geldikleri yerdir. Sevgi Plajı da az ilerisindedir. Plajda yeterli sayıda duş ve soyunma kabinleri mevcuttur. Yiyecek ve içeceklerinizi de plajın hemen arkasında kalan Sevgi Yolu üzerindeki büfelerden temin edebilirsiniz. Aydın şehir merkezinden Davutlar’a toplu taşıma otobüsleri ile kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz. Özel aracıyla gelmek isteyenler Kuşadası-Söke yolundan Davutlar istikametine dönerek plaja ulaşabilirler.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, duş, soyunma kabinleri ve yürüyüş yolu. Şezlong ve şemsiye bulunmamaktadır. Yiyecek ve içeceklerinizi plaja yakın Sevi Yolu üzerindeki büfelerden satın alabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Mustafa Dayı’nın Kamp Alanı

Mustafa Dayı'nın Kamp Alanı

Burası isminden dolayı bir tesisi anımsatsa da aslında ücretsiz ve doğal bir kamp alanıdır. Büyük ağaçların içerisinde, özellikle kış mevsiminde bolca rüzgâr alan serin ve sakin bir yer. Şehir merkezine yaklaşık 90 km mesafede bulunmakta. Didim’in Mavişehir mevkiinde yer alıyor. Kamp alanına yakın market yerleri bulunmakta. Yalnızca yazın değil her mevsim tercih edebileceğiniz bir yer.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Denize girilebilir alan, olta balıkçılığı ve yürüyüş parkurları. WC, çeşme ve duş yeri gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi kamp alanına gelmeden önce etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Güzelçamlı Kamp Alanı

Güzelçamlı Kamp Alanı

Davutlar Sahili ile aynı sahil şeridi üzerinde bulunan Güzelçamlı, Dilek Yarımadası Milli Parkı’nın başladığı noktadan itibaren yer yer el değmemiş doğal alanlara ve kumsal sahil şeridine ev sahipliği yapıyor. Sahil şeridinin devamı Davutlar Plajı ve ardından Sevgi Plajı’na kadar uzanmaktadır. Bölgede dilediğiniz yere kamp atabilirsiniz. Herhangi bir ücret alınmamaktadır. Ancak Güzelçamlı’daki sahil şeridi biraz taşlık ve kayalık alandan oluşmaktadır. Ayrıca WC, duş, soyunma kabinleri ve büfe gibi yerlerin olmadığını da bilmelisiniz. Davutlar’a gelerek buradan dolmuşlarla Güzelçamlı’ya kolayca ulaşabilirsiniz.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Denize girilebilir alan, yürüyüş parkurları ve çadır konaklama yerleri. WC, elektrik, duş, soyunma kabinleri, şezlong ve şemsiye gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Pınarbaşı Mesire ve Kamp Alanı

Pınarbaşı Mesire ve Kamp Yeri

Aydın merkezde yer alan Pınarbaşı, son yıllarda yapılan düzenlemelerden sonra genç – yaşlı her kesim için uygun bir dinlenme tesisi haline gelmiş. İçerisinde bir teleferik bulunuyor. Çocuklar için oyun parkı ve büyük oyuncaklar mevcut. Bölge halkı tarafından yaz – kış tercih edilmekte. Piknik yapmanız için masalar, WC alanları, çadır kurmak için düzlükler ve yemyeşil çam ağaçları var. Aydın şehir merkezinde konaklamak isteyenler için güzel bir alternatif olan Pınarbaşı’na girişler ücretsiz.

Kamp Olanakları: WC, çeşme, mangal yakılabilir alanlar, piknik masaları, yürüyüş parkurları ve çocuk oyun parkı. Yiyecek ve içeceklerinizi kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Ücretli Kamp Alanları

Yat Camping

Yat Camping

Aydın’ın Kuşadası ilçe merkezinde bulunan Yat Camping, misafirlerine şehirden uzaklaşmadan eğlenceli bir tatil geçirebilme şansı sunuyor. Kamp alanından çıktıktan birkaç saniye sonra muhteşem bir deniz manzarası sizi bekliyor olacak. İçeride çadırda kalmak istemeyenler için bungalovlar yer almakta. Gün içerisinde deniz değil de havuz tercih etmek isteyenler için havuz mevcut. Duş ve tuvaletleri günün her saatinde bakımlı bulacaksınız. Kampta yerli ve yabancı pek çok turist yer almakta. Şehir merkezinin tam ortasında, Atatürk Bulvarında. Etrafında pek çok restoran, kafe, eğlence ve tarihi mekânlar mevcut.

Konumu: Sahile Yürüme Mesafesi

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, büfe, yeme içme yeri, ortak kullanım mutfak alanı, buzdolabı, bulaşıkhane, çamaşırhane, çadır, karavan ve oda konaklama yerleri, ateş ve mangal yakılabilir alan ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Kendi çadırıyla gelenler 40 TL, çadır kiralama 60 TL, karavan yeri 100 TL. Oda konaklama ücretleri sezonluk değişlik göstermektedir. Aşağıdaki numaradan tesis ile iletişime geçerek fiyat bilgisi alabilir ve rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

Telefon: 0256 618 15 16 – 0542 467 11 77

Web Sitesi: http://www.campingturkey.com/

Facebook: https://www.facebook.com/yatcamping

Haritada Görüntüle >

Lazoğlu Camping

Lazoğlu Bungalov Camping

Kuşadası, doğayla iç içe tatil yapmak isteyen aileler, günübirlik veya hafta sonu çadır kampı atan sırt çantalı gezginler ve karavancıların tercih ettiği popüler bir bölgedir. Lazoğlu Camping de işte bu muhteşem bölgede yer almaktadır. Denize sıfır konumda bulunan kamp alanı Dilek Dağı’nın eteğinde mavi ile yeşilin kavuştuğu bir noktada bulunuyor. Bungalov, çadır ve karavan kampına müsait olan tesis hem yemyeşil geniş kamp alanı hem de plaja birkaç adım yürüme mesafesi ile konuklarına kamp süresi boyunca keyifli vakit geçirebilecekleri harika bir ortam sunuyor. Kampçılar için tüm ihtiyaçlar düşünülmüş. Eksiksiz bir hizmet sunuluyor. Dışarı çıkmanızı bile gerektirmeyecek zenginlikle imkânları ile size sadece doğanın ve denizin keyfini çıkarmak kalıyor.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, 24 saat sıcak/soğuk su, restoran, kafe ve büfe, ateş ve mangal yakılabilir alan, çamaşırhane, Wi-Fi, ücretsiz otopark alanı, berber, ping pong masası, evcil hayvan, plaj, şezlong, şemsiye, soyunma kabinleri ve ormanlık alan yürüyüş parkurları.

Kamp Ücreti: 4 kişilik standart bungalov (ortak duş ve tuvaletli) 75 TL, 3 kişilik denize sıfır bungalov (özel duş ve tuvaletli) 100 TL, 2 kişilik ağaç tepesi bungalov 150 TL, karavan park yeri 40 TL, 4 kişilik çadır alanı 30 TL ve 3 kişilik denize sıfır cam odalar 150 TL’dir.

Telefon: 0542 462 44 61

Web Sitesi: http://www.lazoglubungalov.com/

Instagram: https://www.instagram.com/lazoglubungalov/

Haritada Görüntüle >

Mürsel Pansiyon Çadır Camping

Mürsel Pansiyon Camping

Kuşadası’nın her bir köşesi masmavi denize kıyıdır. Bunlardan biri de Mürsel Pansiyon & Çadır Kamping. İlçe merkezi Yavansu Mahallesi’nde bulunan tesis, 1983 yılından beri kalitesini bozmadan hizmet vermekte. Pansiyon ve çadır alanı kısımları bulunan tesiste, mutfak bulunmamaktadır. Fakat birbirinden lezzetli yemeklerin çıktığı bir kafeteryaya sahiptir. Çadırlar için ortak kullanımlı duş ve WC mevcut. Çarşıya yürüyerek kısa sürede varabilirsiniz. Mürsel Pansiyon, Ege’nin güzel manzarasını izleyerek keyifli dakikalar geçirmek için güzel bir seçenek olacaktır.

Kamp Olanakları: WC, duş, elektrik, bulaşıkhane, elektrik üniteleri, Wi-Fi, otopark alanı, havuz ve kafe. Oda konaklamalarda özel duş, WC ve klima mevcuttur. Çadır konaklamalarında 0-6 yaş çocuk kabul edilmemektedir. Oda konaklamalarında 0-6 yaş bir çocuk ücretsizdir.

Kamp Ücreti: Tek kişi çadır konaklama 50 TL, iki kişilik çadırda kişi başı konaklama 40 TL.

Telefon: 0532 609 14 41

Web Sitesi: http://www.murselpansiyon.com/

Instagram: https://www.instagram.com/murselpansiyon/

Haritada Görüntüle >

Tavşanburnu Tabiat Parkı Kamp Alanı

Tavşanburnu Tabiat Parkı Kamp Alanı

Aydın’ın Didim ilçesinde yer alan Tavşanburnu Tabiat Parkı, doğal güzelliği, kamp, karavan ve piknikçilere sunduğu kusursuz ortamı ile yöre halkı başta olmak üzere çevre şehirlerden pek çok insanı kendisine çeken kafa dinlemelik harika bir yer. Bir yanı çam ormanları, bir yanı Ege’nin masmavi denizi ortasında patika yollar, piknik ve kamp alanları ile ziyaretçilerine huzurlu vakit geçirebilecekleri bir ortam sunuyor. Park alanı içerisinde ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz WC, duş, market ve restoran gibi yerler bulunuyor. Ayrıca çadır kiralanabilmesi de harika. Giriş ücretli fakat belediye işletmesi olması nedeniyle fiyatlar uygundur. Toplu taşıma ile gelmeyi düşünüyorsanız Didim ilçe merkezinden Yalıköy’e giden dolmuşlara binebilirsiniz. Özel araç sahipleri, Didim ilçe merkezinden 7 km sonra Yalıköy tabelalarını takip ederek ulaşımlarını sağlayabilirler.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, duş, market, restoran, voleybol sahası, ateş ve mangal yakılabilir alanlar, piknik masaları, plaj, çöp konteynerleri, çadır ve karavan konaklama yerleri, yürüyüş parkurları

Giriş ve Kamp Ücreti: Şahıs 5 TL, otomobil 10 TL, karavan 20 TL, kendi çadırıyla gelenler 35 TL, çadır kiralama 40 TL.

Telefon: 0256 811 26 60

Haritada Görüntüle >

Önder Camping

Önder Kamping

Burası diğer kamp alanlarından biraz farklıdır. Farkı da şehrin iç kesimlerinde olması. Şehir içinde kamp yeri mi olur demeyin. Kamp alanına girer girmez kendinizi yemyeşil doğal bir yerde buluyorsunuz. Etrafı kapalı, şehrin gürültüsünden ve karmaşasından izole, bungalov ve çadır konaklama yerlerine sahip olan Önder Camping, Kuşadası’nda yet limanının tam karşısında bulunuyor. Ulaşımı kolay. Tesisin otopark alanı da mevcuttur. Kamp süresi boyunca ihtiyacınız olan her şeyi dilerseniz kamp alanında, dilerseniz şehir merkezinden karşılayabilirsiniz.

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, 24 saat sıcak/soğuk su, Wi-Fi, ortak kullanım mutfak alanı, bulaşıkhane, çamaşırhane, havuz, mangal yakılabilir alan, bungalov ve çadır konaklama yerleri.

Kamp Ücreti: Kendi çadırıyla gelenler 40 TL, çadır kiralama 60 TL ve bungalov konaklama 100 TL.

Telefon: 0256 618 15 90

Facebook: https://www.facebook.com/%C3%96nder-Camping-663941953752976/

Haritada Görüntüle >

Aydın Efeler Gençlik Kampı

Aydın Efeler Gençlik Kampı

Şehir merkezine 70 km mesafede Davutlar’da yer alan gençlik kampı, öğrencilerin yaz tatillerini verimli geçirmeleri adına katılabilecekleri yerlerden biridir. Doğada kamp deneyiminden el sanatlarına kadar pek çok yetkinlik kazanabilecekleri kamp alanına Kuşadası İlçesi’ne vardıktan sonra minibüslerle ulaşabilirsiniz. Kamp alanı, yazları yerli ve yabancı turist bakımından yoğun olan bir yerde konuşlanmış. Kamp alanında 3 kişilik bungalov evler ve gençler için oyun, amfi tiyatro ve su sporları imkânları mevcut. Çevresinde Milli Park ve Zeus Tapınağı yer alıyor. Hem antik ögeler içeriyor hem de doğallığını kaybetmemiş bir gezi noktası.

Kamp Olanakları: Bungalov konaklama, duş, WC, kişisel dolaplar, voleybol, basketbol, tenis, badminton, mini futbol ve masa tenisi aktiviteleri, bir anfi tiyatro, yüzme havuzu ve el sanatları atölyeleri.

Kamp Ücreti: Aşağıdaki bağlantıdan Aydın Efeler Gençlik Kamp dönemi ve güncel fiyat bilgisini öğrenebilirsiniz.

Telefon: 0256 681 19 10

Web Sitesi: https://genclikkamplari.gsb.gov.tr/Modul/KamplarDetay.aspx?ID=1

Haritada Görüntüle >

Dilek Yarımadası Milli Parkı Kamp Alanı

Dilek Yarımadası Tabiat Parkı Kamp Alanı

Dilek Yarımadası kamp severler arasında popüler yerlerden birisidir. Doğa yürüyüşleri, tekne turları, fotoğrafçılık ve piknik gibi çeşitli aktiviteleri yapabileceğiniz bu alana ücretli girebilir, tuvalet ve büfe gibi imkânlarından da yararlanabilirsiniz. Eşsiz bir maviliğe sahip olan denize nazır kamp tatilinizin keyfini çıkarabilirsiniz. Dilek Yarımadası’na şehir merkezden kalkan minibüsler ya da şahsi aracınız ile kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz.

Kamp Olanakları: Çeşme, piknik alanları, çocuk oyun alanı, orman yolları, bisiklet yolu, mağara, otopark alanı, WC, sahil, seyir terası, yürüyüş yolu, seyir noktaları, kır lokantası, mescit, plaj, kuş gözetleme kulesi, soyunma kabini ve duşlar ve yağmur barınağı.

Kamp Ücreti: Şahıs 7 TL, öğrenci 3,5 TL, bisiklet 7 TL, motosiklet 14 TL, otomobil 21 TL, minibüs 63 TL, midibüs 112 TL ve otobüs 189 TL.

Web Sitesi: http://dilekyarimadasi.tabiat.gov.tr/

Haritada Görüntüle >

Yorum yapın

Bizi Takip Edin