Bolu Gece Hayatı için 10 Farklı Alternatif

Tarihi değerleri ve yemyeşil doğasıyla göz dolduran Bolu, gece hayatı açısından çok fazla seçeneğe sahip olmasa da beklentiyi karşılayabiliyor.

Bolu gece hayatı başlıklı yazımızda, en popüler mekanları derledik ve bir liste haline getirdik. Mekanlar hakkında ayrıntılı bilgi verdiğimiz yazımız, Bolu seyahatiniz esnasında sizlere rehberlik edecek!

# Bolu Gece Hayatı

Cafe ve Restoranlar

1. Boğaziçi Garden Cafe

Boğaziçi Garden Cafe

Bolu, şehir merkezinde bulunan Boğaziçi Garden Cafe, oldukça geniş bir alandan oluşuyor. Kapalı ve açık olmak üzere iki ayrı alan ve ısıtmalı terasıyla hizmet veren Boğaziçi Garden Cafe, düğün, nişan, kına, doğum günü partileri ve kutlamalar gibi birçok organizasyona ev sahipliği yapıyor.

Canlı müzik ve karaoke gibi programlarıyla misafirlerini eğlenceli anlar yaşatan Boğaziçi Garden Cafe, haftanın yedi günü 09.00 ile 01.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Bolu gece hayatı denildiğinde akla ilk gelen mekanlardan biri olan Boğaziçi Garden Cafe hakkında daha fazla bilgi almak için linke tıklamanız yeterli!

Adres: Tabaklar, Özek Sk. No:7, 01960 Merkez/Bolu

İletişim: 0532 235 90 44

2. Mazı Restoran

Mazı Restoran

Bolu’nun en gözde mekanlarından biri olan Mazı Restoran, şehrin göbeğinde, 2005 yılından beri hizmet vermeye devam ediyor. Adını bahçesindeki Mazı ağaçlarından alan restoran, yazlık ve kışlık olmak üzere iki ayrı bahçeden oluşuyor. Geniş bir alkol menüsüne sahip olan Mazı Restoran’da birbirinden enfes lezzetlerden oluşan bir yemek menüsü de bulunuyor.

Bolu gece hayatı ve eğlence dünyasına yön veren Mazı Restoran canlı müzik hizmeti de veriyor. Fiyat olarak normalin biraz üstünde olan Mazı restoran, haftanın yedi günü 10.00 ile 00.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Adres: Tabaklar, Cumhuriyet Cd., 14100 Merkez/Bolu

İletişim: (0374) 215 01 00

3. Baro Cafe & Restoran

Baro Cafe & Restoran

Bolu’nun Bahçelievler mevkiinde yer alan Baro Cafe & Restoran, şehirdeki en nezih mekanlardan biridir. Açık ve kapalı olmak üzere iki ayrı alandan oluşan mekanda, doğum günleri, toplantılar, iş yemekleri, özel kutlamalar gibi organizasyonlar düzenlenebiliyor. Ailenizle, eşinizle, dostunuzla sohbet edip, rahatça içkinizi içebileceğiniz sakin bir ortama sahip olan Baro Cafe & Restoran, geniş yemek menüsüyle de konuklarını memnun ediyor.

Öyle ki mekanın menüsünde Türk mutfağının yanı sıra Yunan ve Rus mutfağına ait lezzetler de yer alıyor. Fiyat olarak normalin biraz üzerinde olan mekanda, iki kişinin ödeyeceği hesap tutarı, 100 ile 400 TL arasında değişiyor. Baro Cafe & Restoran haftanın yedi günü, 09.00 ve 23.30 saatleri arasında hizmet veriyor.

Adres: Bahçelievler, Leylak Sk. No:26, 14100 Bolu Merkez

İletişim: (0374) 243 84 94

4. Abant Göl Gazinosu

Abant Göl Gazinosu

Bolu’nun en köklü mekanlarından biri olan Abant Göl Gazinosu, 1985 yılından beri hizmet vermeye devam ediyor. Hem restoran hem de bar olarak hizmet veren Göl Gazinosu’nun, açık ve kapalı alanı dahil olmak üzere ortalama 300 kişilik kapasitesi bulunuyor. Aklınıza gelebilecek her türlü özel organizasyona ev sahipliği yapabilen mekanda, kendin pişir kendin ye usulü barbekü alanı, şömine alanı gibi özel alanlar bulunuyor.

Doğayla iç içe olacağınız Göl Gazinosu’nda şahane göl manzarasıyla baş başa kalabilir, huzurlu bir akşam geçirebilirsiniz. Haftanın yedi günü hizmet veren Göl Gazinosu’na 08.30 ile 00.00 saatleri arasında gidebilirsiniz. Göl Gazinosu linkine tıklayarak daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Adres: Abant, 14800 Örencik, Mudurnu/Bolu

İletişim: (0374) 224 50 45

5. Drop Lounge

Drop Lounge

Kartalkaya Kayak Merkezi’nde yer alan Drop Lounge, Bolu gece hayatı ve eğlence dünyasının en popüler mekanlarından biri! Bursa, Uludağ Kayak Merkezi’nde de bir şubesi bulunan Drop Lounge; cafe, restoran ve gece kulübü konseptiyle Aralık 2012’den beri Kartalkaya’da hizmet veriyor. Drop Lounge, zevkli dizaynı; mekanın ortasında bulunan camdan şöminesi, şarap kavı, puf köşeleri, ahşabın masalarının sadeliği ve orman masalarıyla donatılmış bahçesiyle hem göze hitap ediyor hem de konuklarının içini ısıtıyor.

Akşam saatlerinde şömine karşısında şarabınızı içip, eşinizle, dostunuzla sohbet edebileceğiniz mekan, gecenin ilerleyen saatlerine doğru Dj eşliğinde, eğlenceli bir gece kulübüne dönüşüyor. Ünlü sanatçıların konserlerine de ev sahipliği yapan Drop Lounge’ta Merve Özbey, Bedük, Erdem Kınay gibi isimler sahne alıyor. Drop Lounge, haftanın yedi günü, 07.30 ile 00.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Adres: Kartalkaya Kayak Merkezi, 14750 Tazılar, Seben/Bolu

İletişim: (0374) 224 50 33

Barlar

6. Şehir Kulübü

Bolu’nun en eğlenceli mekanlardan biri olan Şehir Kulübü, merkezi bir yerde, kolay ulaşılabilir bir lokasyonda yer alıyor. Canlı müzik, karaoke gibi aktivitelerle hizmet veren mekan, Bolu gece hayatı ve eğlencesini yakından görmek isteyenler için oldukça ideal!

Salaş dekoru ve samimi ortamıyla kendinizi rahat hissedeceğiniz Şehir Kulübü, zengin alkol menüsüyle de konuklarının beklentisini karşılıyor. Bolu’da eğlenmek için tercih edilebilecek bir mekan olan Şehir Kulübü, haftanın yedi günü 09.00 ile 01.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Adres: Tabaklar Mahallesi̇ Albay Sokak Adak İş Hanı No:2/2 14100 Merkez/Bolu

İletişim: 0505 747 07 07

7. Sıla Cafe Bar

Sıla Cafe Bar

Bolu’nun en eğlenceli mekanlarından biri olan Sıla Cafe Bar, Sümer mevkiinde bulunuyor. Canlı müzik programıyla, hem eğlenip, hem içkinizi içebileceğiniz Sıla Cafe Bar, özellikle gençler tarafından tercih ediliyor. Bolu gece hayatı ve eğlencesine renk katan mekanlardan biri olan Sıla Cafe Bar’da geniş bir alkol ve meze menüsü bulunuyor. Üstelik fiyat açısından da oldukça makul!

Adres: Sümer, Cumhuriyet Cad. No:37 D:1, 14100 Merkez/Bolu

İletişim: (0374) 215 35 59

8. Geyikli Bar

Geyikli Bar

Geyikli Bar, Bolu’nun gezilecek yerleri arasında başı çeken tabiat harikası Abant’ta, göl kenarında bulunan bir mekandır. Modern ve lüks dekoruyla göz dolduran Geyikli Bar, Abant Gölü’nün muhteşem manzarasıyla gidenleri mest ediyor. Bunun yanı sıra konukları için eşsiz bir müzik keyfi de sunan Geyikli Bar’da, her akşam bir udi sanatçısı sahne alıyor. Geyikli Bar’da sıcak, soğuk, alkollü ve alkolsüz içecekleri içeren geniş bir menü bulunuyor.

Kışın şömine karşısında içkinizi yudumlayıp, muazzam göl manzarasını seyredebileceğiniz mekan, haftanın yedi günü 09.00 ile 02.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Büyük Abant Oteli bünyesinde hizmet veren Geyikli Bar’ı, Bulu’da eğlenceli bir gece geçirmek için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Adres: Göl Mevkii, Büyük Abant Oteli, Abant Yolu/Bolu

İletişim: (0374) 224 50 33

9. Citrus Bar

Citrus Bar

Bolu’nun merkezinde, Cumhuriyet Caddesi mevkiinde bulunan Citrus Bar, şehirdeki en eğlenceli mekanlardan biri. Her akşam düzenlenen canlı müzik programıyla Bolu’nun gece hayatına renk katan Citrus Bar, küçük ve samimi ortamıyla konukları tarafından beğeni topluyor. Fiyat açısından da oldukça uygun olan mekanda geniş bir alkol menüsü bulunuyor. Citrus Bar, haftanın yedi günü 13.00 ile 01.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Adres: Tabaklar, Cumhuriyet Caddesi, 14100 Merkez/Bolu

İletişim: (0374) 217 43 34

10. Chill Out Bar

Chill Out Bar

Kaya Palazzo Ski & Mountain Resort bünyesinde hizmet veren Chill Out Bar, özgün aperatif snack menüsü ve muhteşem ambiyansı ile Bolu’nun en güzel mekanlarından biri. Şömine karşısında şarabınızı içip, sevdiklerinizle hoş dakikalar geçirebileceğiniz Chill Out Bar, haftanın yedi günü 07.30 ile 02.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Daha fazla bilgi almak için Chill Out Bar linkine tıklayabilirsiniz.

Adres: Kaya Palazzo Ski & Mountain, Kartalkaya Mevkii / Bolu

İletişim: 444 52 92

**Bolu gece hayatı, hakkında derinlemesine bilgi verdiğimiz yazımız burada sona eriyor. Yukarıda bahsedilen mekanlar hakkında deneyimlerinizi bizimle paylaşırsanız, içeriğimizi geliştirmemizi sağlayabilirsiniz. Eğlence dolu bir tatil geçirmeniz dileğiyle!

Yorum yapın

Bizi Takip Edin