Abant Gece Hayatı | Birbirinden Farklı 7 Mekan

Yemyeşil doğası ve muhteşem tabiatı ile Türkiye’nin en popüler turizm merkezlerinden biri olan Abant’ta eğlenmek için de birçok alternatif bulunuyor.

Abant gece hayatı başlığı altında, Abant seyahatinde sizlere rehberlik etmesi için en popüler mekanları derledik ve bir yazı haline getirdik. Yazımızı okuyarak Abant’ta eğlence dolu bir tatilin kapısını aralayabilirsiniz.

# Abant Gece Hayatı

Hazırsanız başlıyoruz! Listemizin ilk sırasında;

1. Geyikli Bar

Geyikli Bar

Geyikli Bar, Bolu’nun tabiat harikası Abant’ta, Büyük Abant Oteli bünyesinde hizmet veren bir mekandır. Modern ve lüks dekoruyla göz dolduran Geyikli Bar’da sıcak, soğuk, alkollü ve alkolsüz içecekleri içeren geniş bir menü bulunuyor. Konukları için şahane bir müzik keyfi de sunan Geyikli Bar’da, her akşam bir udi sanatçısı sahne alıyor.

Abant Gölü manzarası eşliğinde, şömine karşısında içkinizi yudumlayabileceğiniz Geyikli Bar, haftanın yedi günü 09.00 ile 02.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Adres: Göl Mevkii, Büyük Abant Oteli, Abant Yolu/Bolu                                        İletişim: (0374) 224 50 33

2. Abant Göl Gazinosu

Abant Göl Gazinosu

1985 yılından buyana hizmet veren Abant Göl Gazinosu, Abant’ın en köklü mekanlarından biri. Göl Gazinosu, açık ve kapalı alanı dahil olmak üzere ortalama 300 kişilik kapasitesiyle hem restoran hem de bar olarak hizmet veriyor. kendin pişir kendin ye usulü barbekü alanı, şömine alanı gibi özel alanların da bulunduğu mekanda özel davetler ve kutlamalar organize edilebiliyor.

Haftanın yedi günü 08.30 ile 00.00 saatleri arasında hizmet veren Göl Gazinosu’nda doğayla ve göl manzarasıyla baş başa kalabilir, huzurlu bir akşam geçirebilirsiniz. Daha fazla bilgi almak istiyorsanız, Abant Göl Gazinosu linkine tıklamanız yeterli!

Adres: Abant, 14800 Örencik, Mudurnu/Bolu                                                      İletişim: (0374) 224 50 45

3. Köşk Bar

Köşk Bar

Abant gece hayatı denildiğinde ilk akla gelen mekanlardan biri olan Köşk Bar, Taksim Abant Köşk Hotel bünyesinde hizmet veriyor. Zengin menüsüyle konuklarını en iyi şekilde ağırlamaya çalışan mekanda, egzotik kokteyller, yerli ve yabancı içkiler ve özel shotlar bulunuyor. Abant’ta gece hayatı bakımından tercih edilmesi gereken mekanlardan biri olan Köşk Bar, haftanın yedi günü, 08.00 ile 00.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam ediyor.

Adres: Abant Göl Kenarı Samat Köyü, Yeni Mahalle 94/1 14800 Mudurnu/Bolu      İletişim: 0374 224 51 66

4. Göl Restoran & Bar

Göl Restoran & Bar

Büyük Abant Oteli bünyesinde hizmet veren Göl Restoran & Bar, Abant Gölü’nün kıyısında yer alan nezih bir mekandır. Muazzam göl manzarası eşliğinde, ailenizle, eşinizle, dostunuzla rahatça vakit geçirip, eğlenebileceğiniz bir müessese olan Göl Restoran & Bar, hemen hemen 1000 kişi kapasiteli bir alandan oluşuyor. Mekan içerisinde düğün, nişan, doğum günleri gibi özel kutlamalar yapılabilirken, barbekü, et-mangal, sucuk ekmek-şarap partileri adı altında organizasyonlar düzenleniyor.

Bunun yanı sıra Göl Restoran & Bar’da her cuma ve cumartesi, 21.30’da Grup Firuze adlı bir grup sahne alıyor.  Abant gece hayatı açısından oldukça renkli ve eğlenceli bir mekan olan Göl Restoran, haftanın yedi günü 08.00 ile 23.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Adres: Abant Yolu, 14800 Mudurnu/Bolu                                                            İletişim: 0 374 224 50 33

5. Köroğlu Bar

Köroğlu Bar

Modern dizaynı ve zevkli dekoruyla dikkat çeken Köroğlu Bar, Abant Palace Hotel bünyesinde hizmet veriyor. Konsept olarak, aklınıza gelebilecek her türlü eğlenceli oyunların oynandığı, özel kutlamaların yapıldığı bir mekan olan Köroğlu Bar, Abant gece hayatı açısından da oldukça popüler!

Arkadaşlarınızla veya ailenizle oyun oynayıp, eğlenceli vakit geçirmek istiyorsanız, Köroğlu Bar’ı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Zengin aperatif menüsüyle de hem gözünüze hem de damağınıza hitap eden mekanı, haftanın yedi günü, 08.00 ile 00.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam ediyor.

Adres: Abant Göl Kenarı Örencik Köyü, Yukarı Mahalle 106/2 14800 Mudurnu/Bolu İletişim: 0 374 224 50 12

6. Lobi Bar

Lobi Bar

Abant Palace Hotel bünyesinde hizmet veren Lobi Bar, modern ve lüks görünümüyle, sakin, nezih ve elit bir mekan. Eşinizle, dostunuzla hoşça vakit geçirip, içkinizi yudumlayabileceğiniz Lobi Bar’da şömine başında oturup, göl manzarasını seyredebilirsiniz. Lobi Bar’a haftanın yedi günü, 08.00 ile 00.00 saatleri arasında dilediğiniz herhangi bir zaman diliminde gidebilirsiniz.

Adres: Abant Göl Kenarı Örencik Köyü, Yukarı Mahalle 106/2 14800 Mudurnu/Bolu İletişim: 0 374 224 50 12

7. Disko Bar

Disko Bar

Abant Palace Hotel bünyesinde bulunan Disko Bar, her cuma ve cumartesi 22.00-24.00 saatleri arasında canlı müzik hizmeti verirken, gecenin ilerleyen saatlerinde müziğin ritminin artmasıyla bir gece kulübüne dönüşüyor. Gece kulübü, 02.00 sularına kadar Dj performanslarının eşliğinde, dans ve müzikle konuklarına kesintisiz bir eğlence sunuyor.

Abant gece hayatı açısından oldukça meşhur olan Disko Bar, müzik ve dans eşliğinde, hareketli bir gece geçirmek isteyenler için en ideal mekanlardan biri!

Adres: Taksim International Abant Palace, Abant / Bolu                                      İletişim: 0374 224 50 12

Abant Gece Hayatı başlıklı yazımız burada sona eriyor. Fikir ve önerilerinizi aşağıdaki kutucuğa yorum yaparak, bizlere iletebilir, içeriğimizi geliştirmemizi ”siz” sağlayabilirsiniz. Eğlence dolu bir Abant tatili geçirmeniz dileğiyle!

Yorum yapın

Bizi Takip Edin