Balıkesir Gece Hayatı | En Popüler 12 Mekan

Balıkesir, doğal güzelliği ve tarihi zenginliğinin yanı sıra gece hayatı ve eğlence imkanlarıyla da oldukça renkli bir şehir!

” Balıkesir Gece Hayatı ” başlıklı yazımızda, en popüler ve en eğlenceli mekanları derleyerek bir araya getirdik. Listemizin rehberliğinde Balıkesir gece hayatı ve eğlence dünyasına dair her şeyi öğrenebilirsiniz.Dilerseniz, vakit kaybetmeden listemizi incelemeye başlayalım…

# Balıkesir Gece Hayatı

Listenin ilk sırasında;

1. Hayalperest Lounge

Hayalperest Lounge

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bulunan Hayalperest Lounge, eşinizle, dostunuzla rahatça vakit geçirebileceğiniz bir mekan. Yaklaşık 50-100 kişilik kapasiteye sahip olan Hayalperest, iki katlı mütevazı bir bar olarak, oldukça samimi ve sıcak bir atmosferle misafirlerini en iyi şekilde ağırlamaya çalışıyor.

Balıkesir gece hayatı açısından güzel bir seçenek olan Hayalperest Lounge, fiyat olarak da oldukça makul! Hayalperest’te kişi başı harcanabilecek tutar 30 TL ile 50 TL arasında değişiyor. Hayalperest Lounge, yaz-kış fark etmeksizin, haftanın yedi günü, 10.00-02.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Adres: Haydar Çavuş, İsmet İnönü Cd. No:21, 10200 Bandırma/Balıkesir

İletişim: 0850 241 1791

2. Veranda Cafe

Veranda Cafe

Balıkesir’in merkezinde bulunan Veranda Cafe, bir gastropub olarak hizmet veriyor. Hem Türk mutfağının hem de Yunan mutfağının özel spesiyallerinden oluşan menüsüyle misafirlerinin beğenisini toplayan mekanın birçok müdavimi bulunuyor. Veranda Cafe’de bir yandan lezzetli yemeklerinizi yerken bir yandan içkinizi yudumlayıp, Ailenizle, eşinizle, dostunuzla hoşça vakit geçirebilirsiniz.

Yaz-kış açık olan Veranda Cafe, oldukça samimi ve sıcak bir ortama misafirlerini ağırlamakta.Fiyat olarak da oldukça uygun bir mekan olan Veranda Cafe, haftanın yedi günü; 08.30 ile 02.30 saatleri arasında hizmet veriyor. Balıkesir gece hayatı için iyi bir alternatif olan bu mekana bir şans vermelisiniz!

Adres: Kuvayi Milliye Mahallesi Edremit Yolu 1.Km Opet Tesisleri Merkez / Balıkesir

İletişim: (0266) 224 3050

3. Martin Pub and More

Martin Pub and More

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde bulunan Martin Pub and More, Balıkesir gece hayatı açısından oldukça popüler bir mekan. Mayıs ve Haziran ayları arasında, yaz sezonun başlamasıyla açılan Martin Pub and More, ağustos sonuna kadar hizmet vermeye devam ediyor.

Canlı müzik programı, zengin alkol ve kokteyl menüsüyle, beğeni toplayan Martin Pub and More, yaz sezonu boyunca haftanın yedi günü; 21.00 ile 02.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Adres: Ören, 2067. Cd. 10700 Burhaniye/Balıkesir

İletişim: 0535 682 17 84

4. Maren Bar

Maren Bar

Maren Bar, Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde bulunan bir mekandır. Canlı müzik programı ve alkol menüsüyle, misafirlerini en iyi şekilde ağırlamaya çalışan Maren Bar, Balıkesir’de eğlenmek için tercih edilebilecek bir mekandır. Maren Bar’da gündüz saatlerinde arkadaşlarınızla ve ailenizle sohbet edebilir; akşam saatlerine doğru canlı müziğin keyfini çıkarabilirsiniz.

Adres: Ören Meydanı, Yüzüncü Yıl Pide Salonu Yanı, Ören, 10700, Burhaniye/Aydın

İletişim: 0531 654 56 09

5. Club Gossip

Club Gossip

Balıkesir’in en güzel tatil beldelerinden biri olan Ayvalık, Cunda Adası’nda bulunan Club Gossip, yaz sezonu boyunca süren sınırsız eğlencesiyle meşhur bir gece kulübüdür. Mekan konsepti, dekorasyonu ve dizaynıyla oldukça beğenilen bir mekan olan Club Gossip, son birkaç yıldır gereken yoğunluğu sağlayamasa da hem Ayvalık’ın hem de Balıkesir’in en güzel kulüplerindendir.

Balıkesir’in gece hayatı ve eğlence dünyasına renk katan Club Gossip, yalnızca yaz aylarında hizmet vermektedir. Club Gossip, sabahın ilk ışıklarına kadar süren kesintisiz müzik ve sınırsız eğlencesiyle hizmet vermeye devam ediyor.

Adres: Küçükköy, 10400 Ayvalık/Balıkesir

İletişim: 0266 324 00 04

6. Martin Lounge

Martin Lounge

Martin Lounge, hem harika plajıyla beach işlevi gören, hem de akşamları son teknoloji ses sistemiyle gece kulübü olarak hizmet veren bir mekandır. Martin Lounge’ta, gece kulübü özelliğinin yanı sıra sevdiklerinizle, eşinizle, dostunuzla muhabbet edip, sahil kenarında rakı keyfi yapabileceğiniz ”Rakı Sefası” adı verilen özel bir bölüm de bulunuyor. Çocuklu aileleri de düşünen mekan, küçüklerin güvenli bir şekilde vakit geçirebilecekleri bir alana da ev sahipliği yapıyor.

Balıkesir’in gece hayatı ve gece eğlencesine renk katan mekanlardan biri olan Martin Lounge, yaz sezonu boyunca, haftanın yedi günü 24 saat hizmet veriyor. Fiyat açısından da oldukça uygun olan mekanda, bir bira 20 TL; büyük boy pizza 28 TL; gözleme 14 TL; kahvaltı tabağı ise 35 TL!

Martin Lounge, beach giriş ücretleri:

  • 3 şezlong, 1 şemsiye: 40 TL
  • Dört kişilik localar: 100 TL

Adres: Ören, Hüseyin Öğütçen Blv. No:73, 10700 Burhaniye/Balıkesir

İletişim: 0535 938 71 88

7. Moshos Taverna

Moshos Taverna

Balıkesir, Cunda’da bulunan Moshos Taverna, yalnızca Cunda’nın değil Balıkesir’in gece hayatı açısından da oldukça popüler bir mekan. Rum taverna müzikleri eşliğinde yapılan sirtakiyle meşhur olan Moshos Taverna, eğlenmek isteyenler için en ideal mekanlardan biri! Moshos Taverna, Yunan kültürüne ait mezeleri, içkileri ve eğlence anlayışıyla, Balıkesir’de mutlaka gidilmesi gereken mekanların başında geliyor.

Güler yüzlü personeli ve hızlı servisiyle misafirlerinin memnuniyetini ön planda tutan mekan, yaz sezonu boyunca haftanın yedi günü 11.00 ile 01.00 arasında hizmet veriyor. Fiyat açısından da oldukça uygun olan Moshos Taverna’da, 35’lik rakı ve 10 çeşit meze için iki kişinin ödeyeceği minimum hesap 100 TL ile 125 TL arasında değişiyor!

Adres: Mithatpaşa, Halk Cd. No:12, 10405 Ayvalık/Balıkesir

İletişim: (0266) 327 31 27

8. Cunda Maşşa

Cunda Maşşa

Balıkesir’in en güzel yerlerinden biri olan Cunda’da, eğlence denildiğinde akla ilk gelen mekanlardan biri de Cunda Maşşa’dır. Yaz-kış demeden misafirlerini eğlendirmeye devam eden mekanda, dj performanslarının yanı sıra birbirinden renkli dans şovları da düzenleniyor. Adını Yunan mitolojisinde cennetteki güzellik anlamına gelen Maşşa kelimesinden alan mekan, etnik atmosferi ve samimi ortamıyla gidenlerin beğenisini topluyor.

250 kişilik kapasitesiyle özellikle yaz aylarında turistler tarafından yoğun ilgi gören Cunda Maşşa, zengin alkol ve kokteyl menüsüyle de dikkat çekiyor. Kokteyller arasında ”Poseidon” adlı kokteyli mutlaka denemenizi tavsiye ediyoruz. Haftanın yedi günü 22.00 ile 03.00 saatleri arasında hizmet veren Cunda Maşşa’ya gitmeden evvel rezervasyon yaptırmayı unutmayın!

Adres: Mithatpaşa, 10405 Ayvalık/Balıkesir

İletişim: 0 (532) 314 64 10

9. Cielo Bistro Bar

Cielo Bistro Bar

Balıkesir, Cunda’da bulunan Cielo Bistro Bar, canlı müzik programıyla, Balıkesir gece hayatı ve eğlence mekanları arasında oldukça popüler! Evli bir çift tarafından işletilen mekan, samimi ve sıcak ortamıyla gidenlerden tam puan alıyor. Öyle ki özellikle yaz aylarında, Cunda restoranları içerisinde içerisinde küçük ama eğlenceli bir mekan arayanlar için önerilebilir.

Cielo Bistro Bar, 90’lar ve 80’ler ağırlıklı müzik tarzı, zengin alkol ve kokteyl menüsü, lezzetli atıştırmalıkları ve uygun fiyatlarıyla Balıkesir’de gitmeniz gereken mekanlardan biri. Haftanın yedi günü, 12.00 ile 04.00 saatleri arasında hizmet veren Cielo Bistro Bar ile ilgili daha fazla bilgi almak için Cielo Bistro Bar linkine tıklayabilirsiniz.

Adres: Namık Kemal Mahallesi, Halk Caddesi, No:9, 10400, Ayvalık/Balıkesir

İletişim: 0532 667 91 86

10. Köprü Beach Club Lounge

Köprü Beach Club Lounge

Balıkesir’in en güzel ilçelerinden biri olan Edremit’te bulunan Köprü Beach Club Lounge, Balıkesir gece hayatı ve eğlence mekanlarının vazgeçilmezlerinden biri! Hem beach hem gece kulübü hem de Lounge olarak hizmet veren mekan, yaz aylarının en popüler adreslerinden biri oluyor. Gündüz denizin, güneşin ve plajın tadını çıkarmak için Köprü Beach’e gelenler, gecenin ilerleyen saatlerine doğru müzik ve dans eşliğinde eğlencenin tadını çıkarabiliyor.

Tatilinize renk katmak için kesinlikle tercih edilmesi gereken mekanların başında gelen Köprü Beach Club Lounge, yaz sezonu boyunca haftanın yedi günü 07.30 ile 04.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Daha fazla bilgi almak istiyorsanız Köprü Beach Club Lounge linkine tıklayabilirsiniz. Gitmeden evvel rezervasyon yaptırmayı unutmayın!

Adres: İkizçay Mahallesi, 1011. Sok. 10305 Edremit/Balıkesir

İletişim: 0532 766 10 58

11. Atlas Live Music

Atlas Live Music

Balıkesir’in Edremit ilçesinde bulunan mekanlardan biri olan Atlas Live Music, canlı müzik severler için biçilmiş kaftan! Canlı müziğin yanı sıra gece kulübü işleviyle de hizmet veren mekanda, sabahın ilk ışıklarına kadar müziğe ve dansa doyabilir ve eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz.

Özellikle yaz aylarında tıklım tıklım dolup taşan Atlas Live Music, sınırsız eğlencesi ve kesintisiz müziğiyle haftanın yedi günü, 21.00 ile 04.30 saatleri arasında hizmet vermeye devam ediyor. Atlas Live Music linkine tıklayarak, mekanla ilgili daha fazla bilgi alabilir ve rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Adres: Sarıkız Mahallesi, Leman Akpınar Caddesi No:38/A, 10390, Edremit/Balıkesir

İletişim: 0549 541 10 17

12. Artur Disko

Artur Disko

Balıkesir, Gömeç’te bulunan Artur Disko, sabahın ilk ışıklarına kadar müzik eşliğinde eğlenebileceğiniz bir gece kulübü. Yaz sezonunun vazgeçilmezlerinden biri olan Artur Disko, Gömeç civarında bulunanlar ve Balıkesir gece hayatı ve eğlence anlayışını deneyimlemek isteyenler için tercih edilmesi gereken bir mekân. Fiyat olarak da makul olan mekan, yaz sezonu boyunca haftanın yedi günü 00.00 ile 06.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Adres: Kemalpaşa, 10715 Gömeç/Balıkesir

İletişim: 0266 358 11 85

”Balıkesir Gece Hayatı” başlıklı yazımız burada son eriyor. Yukarıda detaylıca bilgi verilen mekanlarla ilgili deneyimlerinizi, aşağıdaki kutucuğa yorum yaparak bizlere ulaştırabilir, içeriğimizi daha zengin bir hale getirmemizi sağlayabilirsiniz. Müziğin, dansın ve eğlencenin hiç bitmediği bir tatil diliyoruz!

Yorum yapın

Bizi Takip Edin