Yalova

Yalova Kamp Yerleri – Yalova’da Kamp Yapılacak En İyi 17 Yer!

Yalova, yeşil ile mavinin buluştuğu, şirin ve aynı zamanda kalabalıktan uzak keyif veren bir şehirdir.  İstanbul, Bursa ve İzmit gibi büyük şehirlere yakın olması nedeniyle ulaşımı kolay, hafta sonu gezi veya kamp aktiviteleri için ideal yerlerden biridir. Uzun süre yolculuk yapmadan doğa ile buluşmak isteyen kamp severler Samanlı dağlarında yeşile, Marmara denizinde maviye doyabilirler. Bu güzel termal şehir, zengin doğası ile kamp yapmak isteyenlere çok sayıda seçenek sunuyor. Dilerseniz bir şelale kenarında, yemyeşil bir ormanda veya masmavi bir denizin kenarında kamp yapıp huzurlu bir kamp dönemi geçirebilirsiniz.

Ücretsiz Kamp Yerleri

Gökçe Barajı Kamp Alanı

Yalova’nın Termal ilçesi sınırlarında kalan Gökçe Barajı yürüyüş grupları, kampçılar ve bisikletliler tarafından sıkça gelinen yerlerden biridir. Ulaşımı oldukça kolay olan Gökçe Barajı hafta sonu özellikle yürüyüş ve çadır kampı için tercih edebileceğiniz güzel bir yer. Etrafı gür ve sık çam ormanları ile çevrili. Baraj suyu doygun bir yeşil renge hâkim. Etrafı toprak yol ve araçların geçebileceği genişlikte. Kampçılar için herhangi bir tesis mevcut değil. Bu nedenle yiyecek ve içeceklerin önceden alınıp gelinmesi iyi olacaktır. İstanbul’dan gelmeyi düşünenler Pendik-Yalova feribotu ile şehir merkezine gelip buradan otobüslerle Termal ilçesine gelebilirler.

Kamp Olanakları: Yürüyüş parkurları, kontrollü ateş ve mangal yakılabilir alanlar ve çadır kamp yerleri. WC, elektrik ve çeşme gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Karlık Yaylası Kamp Alanı

Karlık Yaylası, kamp deneyimini sonuna kadar yaşayabileceğiniz bir yer. Burası tüm yerleşim yerlerinden uzaktır. Doğa ve kuş seslerinden başka bir ses işitmezsiniz. Muhteşem bir doğa, kimi zaman ısıtan, kimi zaman ise yaz aylarında bile üşüten havasıyla esaslı bir kamp yapabilirsiniz. Büyük Dipsiz Göl yolunu takip ederek ulaşılıyor. Yolları dönemeçli ve biraz da bozuktur. Ancak yaylaya vardığınızda karşılaşacağınız manzara sonrası iyi ki buraya geldim diyeceksiniz. Tam anlamıyla el değmemiş bir doğası var. Zirvede küçük bir de göleti bulunuyor. Etrafta ateş yakabilmeniz için kuru odun parçaları da mevcut. Ancak ıssız bir yer olması imkânların da kısıtlı olmasına neden oluyor. Kamp atacağınız gün sayısı kadar yiyecek ve içeceklerini stoklayıp öyle gelmenizi tavsiye ederiz.

Kamp Olanakları: WC, elektrik ve çeşme gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Küçük Dipsiz Göl Kamp Alanı

Küçük Dipsiz Göl, doğa ile baş başa kalmak isteyen kampçılar için mükemmel bir seçenek. Yalova’nın Çınarcık ilçesinde bulunan bu doğal kamp alanı kamp severleri muhteşem bir göl manzarası ile kendine hayran bırakıyor. Şehir merkezine 35 kilometre uzaklığında olan bu kamp alanına herhangi bir ulaşım aracı yok. Kampçılar bölgeye yalnızca özel araçları ile ulaşabiliyorlar. Tüm bunlara ek olarak kamp alanında herhangi bir tesis de mevcut değil. Kamp alanı tamamen ücretsiz ancak tuvalet, duş ve elektrik gibi imkânlar bulunmuyor. Erikli Şelalesi yolu üzerinde Yalova Kent Ormanı’nı geçtikten 3 km sonra kamp alanına ulaşılabilir.

Konumu: Göl Kenarı

Kamp Olanakları: WC, elektrik ve çeşme gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Hasan Baba Piknik ve Kamp Alanı

Mangal severlerin uğrak yerlerinden biri olan Hasan Baba Piknik ve Kamp alanı, muhteşem deniz manzarası ile hem piknik hem de kamp atabileceğiniz konum itibariyle güze bir yer. Sunduğu manzara karşısında etkilenmemek elde değil. Gözlerinizin önünde yemyeşil bir orman ve Marmara Denizi’nin mavilikleri serilidir. Bu kamp alanı Çınarcık beldesinde olmasına karşı, oldukça yüksek bir rakımda yer alıyor. Bundan dolayı muhteşem Çınarcık manzarasının tadını çıkarmak istiyorsanız, Hasan Baba Kamp alanı size tavsiye edebileceğimiz bir yerdir. Şehir merkezine yaklaşık 17 kilometre uzaklıkta bulunan kamp alanına sadece özel araç ile ulaşım mümkün. Girişler ücretsizdir. Tuvalet ve içilebilir su kaynakları bulunmaktadır.

Kamp Olanakları: WC, çeşme, çadır konaklama yerleri, piknik alanı ve piknik masaları, restoran, çocuk oyun alanı, büfe, mescit, otopark alanı, ateş ve mangal yakılabilir alan,

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Kapılı Çınar Piknik ve Kamp Alanı

Kurtköy Kapılı Çınar Piknik alanı bol oksijeni ve temiz havası ile kampçıların başını döndürecek türden bir yer. Orman içerisinde bulunan bu kamp alanında uzun doğa yürüyüşleri yapmak mümkün. Şehir merkezine 18 kilometre uzaklıkta bulunan kamp alanına ulaşım yalnızca özel araçlar ile sağlanıyor.  Yalova’nın Kurtköy beldesinde bulunan alana giderken yolun oldukça virajlı olmasından dolayı aracınızı dikkatli kullanmanızı tavsiye ederiz. Kamp alanında herhangi bir işletme yok. Girişler ücretsizdir. WC ise mevcut. Yiyecek ve içeceklerinizi kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Olanakları: WC, ateş ve mangal yakılabilir alanlar, piknik alanı ve piknik masaları, yürüyüş parkurları ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Beşpınar Yaylası Kamp Alanı

Yalova-Bursa il sınırı Güneyköy sınırlarında kalan Beşpınar Yaylası, hafta sonu arkadaşlarla çıkıp iki günlüğüne kafa dinlemek için gelinebilecek yerlerden biridir. Etrafı yemyeşil çam ormanları ve geniş çimenlik alanlara sahiptir. Yaylada suyu temin içilebilir bir hayrat bulunuyor. Bunun dışında ise herhangi bir imkân yok. Kontrollü olmak şartıyla ateş ve mangalınızı yakabilirsiniz. Etraf yürüyüş yapmak için patika yollara sahip. Gün içerisinde yürüyüş yapıp yayla havasını soluyabilir, etrafı kuşbakışı izleyerek güzel kareler yakalayabilirsiniz. Yiyecek ve içeceklerinizi kamp alanına gelmeden önce mutlaka almış olun.

Kamp Olanakları: Çeşme, ateş ve mangal yakılabilir alan, yürüyüş parkurları ve çadır konaklama yerleri.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Delmece Yaylası Kamp Alanı

Yalova’da en çok tercih edilen kamp alanlarından biri olan Delmece Yaylası, çadır kampı için harika bir yer. Bölgede herhangi bir tesis olmasa bile özellikle sırt çantalı gezginlerin uğrak noktası. Delmece Yaylası’na ulaşım kolaydır. Çınarçık Teşvikiye’de tabelaları takip ederek ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Kamp alanı içerisinde WC, su, elektrik gibi imkânlar bulunmuyor. Ayrıca yemek gibi ihtiyaçlarınızı kamp alanına gelmeden önce Teşvikiye’den temin edebilirsiniz.

Kamp Olanakları: WC, su ve elektrik. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı Teşvikiye ilçe merkezinde bulunan marketlerden karşılayabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Ücretli Kamp Yerleri

Erikli Şelalesi (Çifte Şelaleler) Kamp Alanı

Birisi size Yalova’da kamp yapmaya gidelim der ve siz neresi derseniz muhtemelen Erikli Şelalesi diyecektir. Erikli Şelalesi, kampçıların Yalova’da çadır kampı atmak için tercih ettikleri yerlerin başında geliyor. Muazzam bir doğası var. Üstelik tüm gürültüden izole bir yer. Şelale ve kamp bölgesi ücretlidir. Piknik alanı, piknik masaları, kahvaltı edebileceğiniz butik yerler, öğlen ve akşam yemekleriniz için de restoranlar mevcut. Ancak gece konaklamalı kamp için gelmeden önce alışverişinizi yapmanızı tavsiye ederiz. Yalova şehir merkezinden Çınarcık’a ve buradan da Teşvikiye beldesine geldikten sonra yön tabelalarını takip ederek 8 km sonra Erikli Şelalesi’ne ulaşabilirsiniz.

Kamp Olanakları: WC, duş, çeşme, büfe, restoran, piknik alanı ve piknik masaları, çadır kamp yerleri, yürüyüş parkurları ve otopark alanı.

Giriş ve Kamp Ücreti: Kamp ve mesire alanına giriş kişi başı 15 TL

Haritada Görüntüle >

Cevizli Bahçe Kahvaltı ve Kamp Alanı

Şehrin tüm kalabalığından uzak, sessiz bir kamp alanı arıyorsanız Cevizli Kahvaltı ve Kamp Alanı tam size olabilir. Yalova’nın Kurtköy beldesinde bulunan bu güzel yer ziyaretçilerini yeşile tam anlamıyla doyuruyor diyebiliriz. Şehir merkezine yaklaşık 18 kilometre uzaklıkta. Ulaşım yalnızca özel araçla sağlanmaktadır. Kamp alanında tuvalet, elektrik, içilebilir su, ateş yakma ve Wi-Fi gibi hizmetler mevcut. Girişler ücretlidir. Tüm bunlara ek olarak eğer hafta sonu burada kamp yapmak isterseniz muhteşem köy kahvaltısını denemenizi tavsiye ederiz. Kahvaltı hizmetleri yalnızca hafta sonları için geçerlidir.

Kamp Olanakları: WC, elektrik, çeşme, sıcak su, duş, kahvaltı ve öğlen yemeği, restoran, Wi-Fi, çadır kamp yerleri, bahçe alanı, ateş ve mangal yakılabilir alan ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama ücretleri sezonluk değişiklik göstermektedir. Aşağıdaki numaradan tesis ile iletişime geçerek güncel fiyat bilgisi alabilir, konaklama ve/veya günübirlik kahvaltı için rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

Telefon: 0541 973 43 42

Web Sitesi: http://www.kapilicinar.com/

Instagram: https://www.instagram.com/cevizli_bahce/

Haritada Görüntüle >

Derya Kamping

Kamp için Yalova’yı tercih ediyor ve deniz kenarında bir yer olsun diyorsanız Derya Kamping’i düşünebilirsiniz. Sabah denizin huzur veren dalga sesiyle uyanmayı kim istemez ki! Yalova’nın Çınarçık ilçesinde olan bu kamp alanı konaklamanın yanı sıra denize girmek isteyen kampçıların da düşünebileceği yerlerden biridir. Şehir merkezine 23 kilometre uzaklıkta bulunan Derya Kamping’e Yalova şehir merkezi İDO iskelesinin yanında bulunan Çınarcık otobüsleri ile kolayca ulaşabilirsiniz. Burası ücretli bir kamp alanıdır. WC ve duş gibi temel hizmetler mevcut. Ayrıca tesisin kendi restoranı sayesinde dışarıdan yiyecek bir şeyler almanıza gerek kalmaz.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, restoran, Wi-Fi, ortak kullanım mutfak alanı, bahçe alanı, ateş ve mangal yakılabilir alan, denize girilebilir alanlar ve ücretsiz otopark yeri.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 50 TL, bungalov konaklama 100 TL.

Telefon: 0286 586 29 72

Haritada Görüntüle >

Özcan Kamping

Çınarcık’ta bulunan Özcan kamping aslında tam anlamı ile Yalova’nın doğasını yansıtıyor. Yeşil ile mavinin bir arada olduğu bu kamp alanı ziyaretçilerini doğa ve denizin mis gibi havasıyla besliyor. Kamp severler çadır konaklaması yapabiliyorlar. Buna ek olarak özel pansiyon hizmeti de mevcut. Çınarcık İDO iskelesinden 5 dakikada bir otobüs bulunmakta. Eğer özel araç ile gelmek isterseniz kamp alanı şehir merkezine 22 kilometre uzaklıkta ve tesisin kendine ait otopark alanı mevcut. Girişler ücretlidir. Tuvalet, duş ve mangal hizmetleri de bulunmaktadır.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, çadır kamp yerleri, ateş ve mangal yakılabilir alan, ortak kullanım mutfak alanı, bulaşıkhane, çamaşırhane, otopark alanı ve denize girilebilir alan.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 40 TL.

Telefon: 0226 241 48 78 – 0535 922 12 86

Facebook: https://www.facebook.com/OzcanCamping

Haritada Görüntüle >

Gizli Bahçe Kamping

Çiçekler ile dekoratif bir düzenlemeye sahip bu kamp alanı deniz kenarında, sakinlik arayanlar için ideal yerlerden biri. Tertemiz denizinde dilerseniz yüzüp, çiçeklerin arasında ve deniz manzarası eşliğinde çayınızı yudumlayabilirsiniz.  Şehir merkezine 60 kilometre uzaklıkta olan Gizli Bahçe kamp alanına Armutlu-Gemlik yolu üzerinden ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Tuvaletleri oldukça temiz. Girişi ücretlidir. Buzdolabı ve elektrik hizmetleri vardır ancak bunlar ek ücret tabiidir.

Konumu: Sahile Yürüme Mesafesi

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, çadır kamp yerleri, ateş ve mangal yakılabilir alan, mescit, ortak kullanım mutfak alanı, buzdolabı, bulaşıkhane, çamaşırhane, şarj cihaz üniteleri, otopark alanı ve denize girilebilir alan.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 50 TL.

Telefon: 0533 474 86 17

Haritada Görüntüle >

Çamur Evler Butik Pansiyon ve Kamp Alanı

Hem butik bir pansiyon hem de bahçe alanında çadır konaklama hizmeti veren Çamur Evler Kamp Alanı, Yalova’nın Çınarcık ilçesine 10 km uzaklıkta bulunuyor. Buraya ilk geldiğinizde kendinizi bir masalın içindeymiş gibi bulabilirsiniz. Ormanlık bir alan içerisinde, şehir hayatından uzak şirinler köyünü andıran keyifli bir yer. Adını, çamurdan yaptıkları konaklama yerlerinden alıyorlar. Üstü bambularla örtülü çamurdan odalar sizin için farklı bir kamp deneyimi olabilir. Tesis konukları için kahvaltı, öğlen ve akşam yemek servisi vermektedir. Kamp süreniz boyunca temel ihtiyaçlar karşılanabilir düzeyde eksiksiz olarak sunuluyor. Orman içerisinde sessiz, sakin bir dinlenme arzuluyorsanız burayı tercih edebilirsiniz.

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, 24 saat sıcak su, Wi-Fi, restoran, yürüyüş parkurları, çadır ve oda konaklama yerleri.

Kamp Ücreti: Çadır ve oda konaklama ücretleri sezonluk değişiklik göstermektedir. Aşağıdaki numaradan tesis ile iletişime geçerek güncel fiyat bilgisi alabilirsiniz.

Telefon: 0535 762 30 01

Facebook: https://www.facebook.com/camurevler/

Haritada Görüntüle >

Yalova Kent Ormanı Kamp Alanı

Yalovalı ve çevre şehir sakinlerinin hafta sonu piknik ve kamp için tercih ettikleri yerlerden biri olan kent ormanı, doğal tabiat alanı, şelale yerleri piknik ve kamp alanları ile ziyaretçilerine vakitlerini keyifle geçirebilecekleri bir ortam sunuyor. Havası da, suyu da oldukça temiz. Erikli Şelalesi yolu üzerinde yaklaşık 1 km sonra ulaşabileceğiniz kent ormanına Yalova şehir merkezinden çıktıktan sonra Çınarcık ve Teşvikiye yolunu takip ederek kolayca ulaşabilirsiniz. İlçe minibüsleri ve özel araçlar ile ulaşım kolay. Girişler ücretlidir. İçerisinde gözlemeciler, WC ve mescit gibi yerler bulunmaktadır.

Kamp Olanakları: WC, çeşme, mescit, otopark alanı, ateş ve mangal yakılabilir alan, şelale, yürüyüş parkurları ve çadır kamp yerleri.

Giriş Ücreti: Şahıs 3 TL, otomobil 8 TL.

Haritada Görüntüle >

Denizatı Kamping ve Plaj, Armutlu

Denize sıfır konumu ile kamp, karavan ve dalgıçlar tarafından ilgi duyulan bir yer. Yalova’nın Armutlu ilçesinde bulunuyor. Şehir merkezine uzaklığı yaklaşık 58 km. Ulaşımınızı Armutlu-Gemlik yolundan sağlayabilirsiniz. Girişler ücretlidir. Özel tuvalet ve duş hizmeti de sunulmakta. Denizin keyif veren sesi ile uykuya dalmak istiyorsanız burayı tercih edebilirsiniz. Çocuklu aileler için de uygun yerlerden biri olan kamp alanı piknik alanı ve piknik masalarına sahip. Ateş ve mangal yakılabiliyor. Etrafı temiz, WC ve park alanı mevcut.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, ateş ve mangal yakılabilir alanlar, piknik alanı ve piknik masaları, çadır konaklama yerleri, yürüyüş parkurları ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 40 TL.

Haritada Görüntüle >

Fıstıklı Köyü Piknik ve Kamp Alanı

Deniz kenarında fıstık ağaçlarının gölgesinde bulunan kamp ve piknik alanı tam anlamıyla huzuru yakalamak için birebir. Yalova’nın Armutlu ilçesi Fıstıklı Köyü’nde bulunuyor. Ulaşım kolay ve özel araç sahipleri için otopark alanı mevcuttur. Yalova şehir merkezine 72 km uzaklıkta yer alan Fıstıklı Köyü Kamp alanı Gemlik körfezinin güzel manzarası ile ziyaretçilerine keyifli bir ortam sunuyor. Kamp alanında işletme bulunmakta. Girişleri ücretli. Denize girebileceğiniz kumlu bir plajı da bulunmakta.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, plaj, soyunma kabinleri, çeşme, piknik alanı ve piknik masaları, ateş ve mangal yakılabilir alan, yürüyüş parkurları ve otopark alanı.

Giriş Ücreti: Günübirlik giriş ücreti 25 TL, çadır konaklama 40 TL, otomobil 30 TL.

Haritada Görüntüle >

Ormanika Kahvaltı ve Kamp Alanı

Yalova merkez Kurtköy’de bulunan Ormanika Kamp ve Kahvaltı Tesisi, kuş cıvıltıları ve su sesi eşliğinde kamp atıp, sabahına keyifli bir kahvaltı yapabileceğiniz yerlerden biridir. Ormanlık alan içerisinde, şehir gürültüsünden uzakta, sessiz ve sakin bir kamp deneyimi için tercih edebileceğiniz Ormanika tesisi günübirlik kahvaltı etmek için de pek çok kişi tarafından ziyaret ediliyor. Tesis çadır konaklama, WC, elektrik, duş ve Wi-Fi gibi hizmetlere sahip. Özel araçlarıyla gelecek olanlar Yalova’dan çıktıktan sonra Bursa yolunu takip edip Safran yol ayrımına dönmeli ve buradan Kurtköy tabelalarını takip ederek ulaşabilirler. Tesisin kendine ait otopark alanı mevcuttur.

Kamp Olanakları: WC, elektrik, çeşme, sıcak su, duş, kahvaltı ve öğlen yemeği, restoran, Wi-Fi, çadır kamp yerleri, bahçe alanı, ateş ve mangal yakılabilir alan ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama ücretleri sezonluk değişiklik göstermektedir. Aşağıdaki numaradan tesis ile iletişime geçerek güncel fiyat bilgisi alabilir, konaklama ve/veya günübirlik kahvaltı için rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

Telefon: 0226 838 11 00 – 0536 879 52 07

Web Sitesi: http://www.ormanika.com/

Facebook: https://www.facebook.com/Ormanika-Kahvalt%C4%B1Kamp-Tesisi-102900578028575/

Haritada Görüntüle >

Paylaş
Fatih Kibar

Yeni Yazılanlar

Budva Gezilecek Yerler | Karadağ’ın Miamisinde 19 Durak

Adriyatik Denizi’nin kıyısında küçük bir kasaba olan Budva, Karadağ’ın gözde tatil mekanlarından biri. ‘’Karadağ’ın Miami’si’’…

2 gün önce

Selanik’in En Kapsamlı 24 Gezilecek Yerini Sizler için Listeledik Şimdi Keşfet!

Selanik gezisine çıkmadan önce birlikte keşfedelim; Şehir Hakkında; Selanik, uzun yıllar Osmanlı topraklarında bulunan, günümüzde…

6 gün önce

New York Gezilecek Yerler Listesi | En Muhteşem Detaylı 131 Yer

Gitmeden Önce Merak Edeceğinizi Düşündük New York nerede ve hangi ülkede? ABD'nin kurucu eyaletlerinden biri…

2 hafta önce

Atina Gezilecek Yerler Listesi | En Güzel 76 Yer!

Gitmeden Önce Hap Niteliğinde Bilgiler; Şehir Hakkında; 3 bin yıldan fazla süredir yaşayan şehir Atina,…

2 hafta önce

Madrid Gezilecek Yerler Listesi | En Güzel 81 Yer!

Gitmeden önce hap niteliğinde bilgiler; Şehir Hakkında; İspanya’nın başkenti Madrid, 6.5 milyon nüfusuyla Avrupa’nın kozmopolit…

2 hafta önce

Dubai Gezilecek Yerler – En Güzel 85 Görülmesi Gereken Nokta!

Dubai gezisine çıkmadan önce birlikte keşfedelim; Şehir Hakkında; Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri’ni oluşturan yedi emirlikten…

2 hafta önce